Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev"

Transcriptie

1 Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev Wat je zal creëren In deze handleiding leer je hoe je het gereedschapsmiddel gebruikt om een zomerse achtergrond te creëren met een vakantie scene! Als u deze handleiding wilt overslaan en wenst het eindresultaat te kopen met een paar elementen, ga dan over naar GraphicRiver om Strand te kopen met een Palm Tree en een Direction Sign.

2 Strand Met Een Palm En Een Richting Teken 1. Hoe maak je een pet Stap 1 Laten we beginnen met het maken van een hoed! Ik zal u door het proces van het gebruik van Mesh voor de eerste keer in deze zelfstudie doorlopen. Maak eerst een ellips, vul het in met #EFE9D4. Pak vervolgens het gereedschapsmachine (U) en maak een Mesh rooster op de ellips door te klikken waar de knooppunten moeten zijn. Gebruik de kleur #D4C6AF, kleur de knooppunten die in de onderstaande screenshot geselecteerd zijn. Ga verder door nog meer knooppunten toe te voegen en ze te kleuren zoals in onderstaande afbeelding. U heeft deze kleuren nodig: 1. #EFE9D4 2. #D4C6AF 3. #BCA88F

3 4. #D8CCB5 5. #F4EFDA

4 Stap 2 Gefeliciteerd, we hebben ons eerste Mesh- object gemaakt! Maak een ander deel van de hoed op een vergelijkbare manier. U kunt ook vormen met Mesh wijzigen, om de knooppunten te slepen, zoals aangegeven in de afbeelding hieronder. U heeft dit nodig: 1. #D8CAB0 2. #F0EAD8 3. #ECE0BE 4. #A #D0BFA6 6. #EFE9D7 7. # Stap 3 Ga ook met een ander stuk van de hoed door.

5 1. #ECDEBB 2. #F9F5E9 3. #D1BA9E 4. #FCFBE8 5. #F0EAD8

6 Stap 4 Laten we het lint maken! Teken een rechthoek, vul het met #6B0B10.

7 Ga vervolgens naar Effect> Warp> Arc. Breng een -20% Bend naar het object en ga door naar Object> Expand Appearance. Stap 5 Kleur de zijranden aan #49070B en maak een aantal hoogtepunten, kleurig met #920F16. Stap 6 Monteer de hoed uit de delen die we in de vorige stappen hebben gemaakt.

8 Stap 7 Dit zou het eindresultaat moeten zijn!

9 2. Hoe maak je een strandstoel? Stap 1 Begin met het creëren en kleuren van een van de houten delen van de stoel. U heeft deze kleuren nodig: 1. #D9AA7C 2. #E3C5A8 3. #BB936C 4. #B #C #E8C396 Stap 2 Voeg een einddeel van de houten plank toe. Kleur het met #AF8058.

10 Stap 3 Creëer en vorm een andere plank. Vul het met #DCAD76. Stap 4 Kleur de plank op. Voor substeps 1 en 3 moet u de hele lengte van de plank kleuren. 1. #F9CDA2 2. #8F #C89C6A

11 Stap 5 Voeg een #C79A6D einddeel aan het object toe. Stap 6 Teken de derde plank van de stoel met deze kleuren: 1. #D6AF7E 2. -

12 3. #B2875B 4. #996C46 5. #E2C196 Stap 7 Voeg een #DEC19C vorm aan het einde van de plank.

13 Stap 8 Monteer de houten structuur van de stoel uit de planken die we hebben gemaakt!

14 Stap 9 Teken een basis voor het doekje van de stoel. Vul het met #FEF1EF.

15 Stap 10 Maak een streep en vul het met #7191BF. Stap 11 Maak een kopie van de streep en plaats beide strepen aan de zijkanten van de doek. Ga naar Object> Blend> Blend Options en stel het in Specified Steps, 4. Selecteer beide strepen en gebruik Object> Blend> Make. Gebruik Object> Vergroot Verschijning op het resultaat.

16 Stap 12 Maak een andere #FEF1EF vorm aan. Stap 13 Teken het einde van de streep ( #7191BF ). Stap 14 Net als bij Stap 11, blend op de strepen en verruim de uitstraling.

17 Stap 15 Sluit beide delen samen. Stap 16 Bevestig de doek op de stoel.

18 Stap 17 U kunt binnenkort een aanstaande tutorial over mij (nog niet bekend) raadplegen over hoe u een schroef maakt!

19 Stap 18 Voeg schroeven aan de mobiele gewrichten van de stoel toe.

20 De stoel is klaar! Nu op de flip-flops. 3. Hoe maak je Flip Flops Stap 1 Teken een schets van de schoen en vul het met #EB9221.

21 Stap 2 Ga naar Effect> 3D> Extrude and Bevel om een 3D-versie van onze vorm te maken. Gebruik de volgende instellingen:

22 Stap 3 Selecteer het resultaat en gebruik Object> Expand Appearance om beide delen van de schoen te verdelen. Ontgroot het om alleen de kant te selecteren, vul het in #C15B25. Vul de voorkant met #EB9221 als het kleur veranderd is. U kunt Group beide delen samen na afloop. Stap 4

23 Trek nu de riem voor de schoen, vul het met #CCC15C en leg hem op de flip-flop. Stap 5 Laten we een schaduw trekken! Maak een rechthoek met 6 kolommen en 6 rijen Mesh en gebruik Effect> Warp> Arc met een 16% Bend om het te vervormen. Stap 6 Uitbreiding Verschijning van het resultaat. Vervolgens kleur de hele rechthoek wit, verander alleen de middelste kolom van maas #7A5422 om een illusie van een schaduw te creëren. Maak een andere kopie van de schaduw en regel het zo dat het onder de riem van de flip-flop past.

24 Stap 7 Stel de beide objecten ' Opacity ' op 50% en Transparantie Mode om te vermenigvuldigen. Stap 8 Verplaats het Mesh onder de gele banden. Het zou een schaduw moeten vormen.

25 Stap 9 Groepeer de hele flip-flop en maak daarna een kopie ervan. U kunt het kopie reflecteren door met de rechtermuisknop te klikken en Transform> Reflect te kiezen.

26 Stap 10 We zullen ons flip-flops in het zand begraven "", dus trek een rechthoek met een licht gekneusde rand aan de onderkant. Zorg ervoor dat alle bovenste delen van de schoenen in uw vorm passen. Plaats de schets bovenaan de flip-flops, selecteer alles en maak Clipping Mask na rechts klikken.

27 Stap 11 Tenslotte trekt u de schaduw onze flipflops zullen op het zand vertrekken. Maak een ellips, vul het met een radiale, #C8C4AE naar een witte gradiënt. Verander de transparantiemodus naar Multipliceren. Stap 12

28 Maak een kopie en plaats het op de originele ellips, iets van het midden. Teken een andere omtrek, waarbij het bovenste gedeelte met de onderkant van de flip-flop wordt gevoerd. Plaats de omtrek in de cirkel, de bovenkant van de omtrek ligt midden in onze schaduwen. Maak Clipping Masker. Stap 13 Stel de schaduwen op met onze flip-flops. 4. Hoe maak je de achtergrond Stap 1 Teken een eenvoudige witte rechthoek, plaats een Maasknooppunt net onder het midden, en kleur de top drie knooppunten mee #A4DBED.

29 Stap 2 Als u wolken aan de hemel wilt toevoegen, check deze handleiding van mij en leer hoe u wolken maakt!

30 Stap 3 Laten we het zand met een gaas trekken. U heeft deze kleurcodes nodig: 1. #EBD9BD 2. #F7E8D0 3. #E2CFB3 4. #F4E7CF

31 Stap 4 Al wat overblijft is om het Mesh voor de zee te trekken. Gebruik deze kleuren: 1. #EBD9BD #F0F5F8

32 Stap 5 Verander de openheid van de zee naar 70% en de Transparantie modus om te vermenigvuldigen. Stap 6 Plaats de zee bovenop het zand, waardoor de illusie van een ondergedompeld eiland wordt gecreëerd.

33 Stap 7 Rangschik een scène uit de voorwerpen die we eerder hebben gemaakt. Als u een koffer wilt toevoegen, net als in de foto hieronder, kijk dan deze handleiding! Advertentie Stap 8 Plaats nu uw vakantiebenodigdheden op het eiland, en het is goed om te gaan!

34 Gefeliciteerd, U bent nu klaar! Wat nu? U kunt mijn andere tutorials uit mijn profiel proberen, of mijn portefeuille op GraphicRiver, evenals de originele afbeelding die we in deze zelfstudie hebben gereproduceerd, uitproberen. Ik hoop dat je de tutorial hebt genoten, en ik zal zeer blij zijn om eventuele resultaten te zien in de onderstaande reacties!

35 Strand Met Een Palm En Een Richting Teken

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Wat je zal creëren Volgens Wikipedia is het Paisley patroon een ontwerp dat gebruik maakt van de buta of boteh,

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

Een film op PAL-resolutie

Een film op PAL-resolutie Een film op PAL-resolutie Naast geanimeerde GIF-afbeeldingen voor het web, kan u Photoshop ook gebruiken om filmbeelden en filmanimaties in TV-kwaliteit te produceren. Om vanuit Photoshop films te kunnen

Nadere informatie

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Wat u zult worden maken vandaag, wil ik delen een klein beetje over waar ik vandaan kom:

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D esigner aanmaken Wat u zult creëren Dit jaar vieren we het Jaar van de Haan volgens de Chinese kalender. 2017 wordt naar verwachting een goed

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 First of all, let s create a simple background to make the light parts of our future robot look 1. het maken van het hoofd van de Robot stap 1 eerst en vooral,

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ Uil tekenen Deze oefening werd geschreven voor Adobe Illustrator CS4 - omgezet naar Photoshop (of toch

Nadere informatie

Chocolade reep tekst effect maken

Chocolade reep tekst effect maken http://textuts.com/chocolate-bar-text-effect/ Chocolade reep tekst effect maken Deze tutorial legt uit hoe je een simpel patroon kan gebruiken samen met een paar laagstijlen om een chocoladereep als tekst

Nadere informatie

OUT OF BOUNDS. Opstarten

OUT OF BOUNDS. Opstarten OUT OF BOUNDS Wat is een "Out of Bounds" Een out of bounds (OOB), is een fotobewerking van een bestaande foto, die gebruik maakt van fotoranden en eventueel schaduwpartijen die de bewerkte foto een soort

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

Meisje en schil. http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop

Meisje en schil. http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop Meisje en schil Hieronder de eindoplossing. De oefening kan met om het even welke versie van Adobe Photoshop gemaakt worden. Stap

Nadere informatie

lagen en tekengebieden

lagen en tekengebieden Inhoud lagen en tekengebieden... 2 lagen... 2 tekengebieden... 4 linialen... 7 hulplijnen... 8 tekengebied verkleinen... 9 afmetingen tekengebied aanpassen... 10 natekenen van een kers... 12 het origineel

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/photo-manipulate-a-surreal-apple-habitat-scene/ Appelhuisje Nodig: achtergrond ; boomstronk ; appel ; oud venster1 ; oud venster2 ; ladder ; licht penselen

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Fantasie Maanlicht Met enkele foto s en wat penselen bekomen we dit resultaat:

mailgroep photoshop Copyright Fantasie Maanlicht  Met enkele foto s en wat penselen bekomen we dit resultaat: http://tu-torial.com/view_tut.php?id=132 Fantasie Maanlicht Met enkele foto s en wat penselen bekomen we dit resultaat: Copyright 1) Nieuw bestand openen: 500 x500 pixels, vul met donker blauwe kleur #

Nadere informatie

Over de auteur. Stripverhalen maken met CorelDRAW Graphics Suite 1

Over de auteur. Stripverhalen maken met CorelDRAW Graphics Suite 1 Over de auteur Zazo Aguiar is een Braziliaanse kunstenaar die zijn carrière is begonnen als illustrator voor advertenties. Hij heeft stripverhaalillustraties gemaakt voor Monica's bende op avontuur in

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

Handleiding voor bloemenboek (open boek)- PP 2007

Handleiding voor bloemenboek (open boek)- PP 2007 Handleiding voor bloemenboek (open boek)- PP 2007 1. Raster en hulplijnen Klik met rechter muisknop in een lege dia Klik in het afrolmenu op Raster en hulplijnen en stel onderstaande eigenschappen in 2.

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

3D-Kubus- PP 2007. 5. Klik in linkerkant op 3D-draaiing > Standaardinstellingen > Onder de titel Parallel, klik op de optie Bij as 2 links

3D-Kubus- PP 2007. 5. Klik in linkerkant op 3D-draaiing > Standaardinstellingen > Onder de titel Parallel, klik op de optie Bij as 2 links Bron : Julie Terberg MVP 3D-Kubus- PP 2007 Er zijn 3 verschillende kubussen. Dia 1 : de 3D-kubus zoals Julie voorstelt Dia 2 : mijn toepassing met andere effecten Dia 3 : gewone kubus (gemaakt met de basisvorm

Nadere informatie

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/getting-to-grips-with-the-vanishing-pointfilter/ Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2 Deel1 : gebouw groter maken

Nadere informatie

Koningin van de nacht

Koningin van de nacht http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/create-a-queen-in-the-dark-night-photomanipulation/ Koningin van de nacht Nodig : model ; achtergrond ; maan penselen ; wolken ; man ; lamp ; vogels Stap

Nadere informatie

Photoshop Tutorial. Gioacchino Brucato 2008-2009 OOG OPERATIE

Photoshop Tutorial. Gioacchino Brucato 2008-2009 OOG OPERATIE Photoshop Tutorial Gioacchino Brucato 2008-2009 OOG OPERATIE 1 Stap 1 Open een foto van een oog We starten met onze afbeelding te openen (file - open). U kan werken met een eigen afbeelding of dezelfde

Nadere informatie

Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8

Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8 Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8 01) Open het bestand AnastasiaSmile. 02) Dupliceer de achtergrondlaag, we werken verder op deze kopie laag 03) Ctrl + B = kleurbalans Hooglichten geven

Nadere informatie

http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/create-surreal-photo-manipulation-photoshop-tutorial/ Man en hoed Benodigdheden: volgende afbeeldingen nodig: Watertoren ; Achtergrond ; Victorian Gustov ; hoed;

Nadere informatie

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en

Nadere informatie

Foto manipulatie en Morphen

Foto manipulatie en Morphen http://psdfan.com/tutorials/photo-effects/a-beginners-guide-to-photo-manipulation-and-animorphing/ Foto manipulatie en Morphen Deze afbeelding willen we maken Dit zijn de gebruikte afbeeldingen: Morphen

Nadere informatie

15. Vullingen en patronen

15. Vullingen en patronen 15. Vullingen en patronen Met het verfemmertje kan u een selectie of laag opvullen met een bepaalde kleur of met een patroon. Een patroon is een zichzelf herhalend motief waarvan de randen naadloos in

Nadere informatie

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5 Dit is het resultaat zie tekening hieronder Door Creative Elements Tutorials 1. Nieuw bestand van 800 x 800 px met transparante achtergrond 2. Zet

Nadere informatie

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q Tekst effect met gloeiende kaarsen video les 1) Open een nieuw document; zwarte achtergrond Kaarsjes tekst blz. 1 2) Tekst toevoegen, lettertype Frankfurter

Nadere informatie

Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress.

Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress. Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress.com Zodra de bestanden gedownload zijn kan je beginnen. Veel

Nadere informatie

Onderwerp: tutorial uitknipmasker maken in Adobe Illustrator. Stap 1. Nieuw bestand in Adobe Illustrator:

Onderwerp: tutorial uitknipmasker maken in Adobe Illustrator. Stap 1. Nieuw bestand in Adobe Illustrator: Onderwerp: tutorial uitknipmasker maken in Adobe Illustrator Stap 1 Nieuw bestand in Adobe Illustrator: (Het nieuwe document moet precies zo zijn als onderstaande!) Let op: RGB Stap 2 Selecteer Typen (Sneltoets

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

Achtergrond en foto - blz 1

Achtergrond en foto - blz 1 http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/photoshop-background/ Achtergrond en foto De foto wordt gebruikt en omgezet in een achtergrond. Er wordt gebruik gemaakt van de gereedschappen Selectiekader

Nadere informatie

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 What U zult worden maken In deze tutorial zal ik u tonen hoe te maken van een natuurlijke berglandschap

Nadere informatie

In Photoshop kun je afbeeldingen bewerken en aanpassen door de diverse toevoegingen en effecten die je wilt toepassen op aparte lagen uit te voeren.

In Photoshop kun je afbeeldingen bewerken en aanpassen door de diverse toevoegingen en effecten die je wilt toepassen op aparte lagen uit te voeren. PhotoShop Les 2 Werken met lagen, kleuren en transparantie Een digitale foto is een eigenlijk een simpel ding. Als je hem van heel erg dichtbij bekijkt is het niets meer dan een aantal rijen en kolommen

Nadere informatie

Hoe maak je een tropische Bungalow op een Palm Beach in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia27 februari 2017

Hoe maak je een tropische Bungalow op een Palm Beach in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia27 februari 2017 Hoe maak je een tropische Bungalow op een Palm Beach in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia27 februari 2017 Wat u zult worden maken In deze tutorial gaan we creëren een tropische bungalow op

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Photoshop CS6. Foto s bewerken en aanpassen in Photoshop. Een onderwaterscene maken. Pijl om tussen de voor en achtergrondkleur.

Photoshop CS6. Foto s bewerken en aanpassen in Photoshop. Een onderwaterscene maken. Pijl om tussen de voor en achtergrondkleur. Een onderwaterscene maken. Begin met het maken van een nieuw bestand. Bestand -> Nieuw. Vul vervolgens de gegevens in die je hiernaast ziet. Let op: Resolutie pixels/ inch ingesteld staat. Verloop maken

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

Heb je een bak zonder bodem? Volg de stappen op pg Heb je een bak met bodem (en eventueel poten?) Volg de stappen op pg. 4-8

Heb je een bak zonder bodem? Volg de stappen op pg Heb je een bak met bodem (en eventueel poten?) Volg de stappen op pg. 4-8 I n s t r u c t i e b o e k j e M M - b a k k e n Zet je bak(ken) zo snel mogelijk in elkaar om kromtrekken van de planken te voorkomen (vooral bij de Douglas bak). Leg de planken in ieder geval plat neer

Nadere informatie

Movie wallpaper blz 1

Movie wallpaper blz 1 http://www.photoshopstar.com/graphics/watchmen-movie-wallpaper/ Movie wallpaper 1) Nieuw document, 1900 1200 px, vul het canvas met zwart. 2) Nu een geel lint tekenen met naam van de film. Nieuwe laag,

Nadere informatie

Werkatelier: eenvoudige animatie maken met pivot animator

Werkatelier: eenvoudige animatie maken met pivot animator Werkatelier: eenvoudige animatie maken met pivot animator Pivot stickfigure animator is een animatieprogramma om eenvoudige animaties met stokmannetjes te maken. Het voordeel van Pivot is dat je niet moet

Nadere informatie

Handleiding aanpassen Cito-excelbestanden

Handleiding aanpassen Cito-excelbestanden Handleiding aanpassen Cito-excelbestanden M. van den Berg GION Februari 2015 Analyse Cito-opgaven 1) Neem het blad Analyse Cito-toetsopgaven voor u; 2) Pak de Cito-toets die u wilt invoeren voor u; 3)

Nadere informatie

Contactblad maken kleurzweem verwijderen schaduw/hooglicht rode ogen foto filter twee belichtingen randen digitale wolken ansichtkaart picture

Contactblad maken kleurzweem verwijderen schaduw/hooglicht rode ogen foto filter twee belichtingen randen digitale wolken ansichtkaart picture Contactblad maken kleurzweem verwijderen schaduw/hooglicht rode ogen foto filter twee belichtingen randen digitale wolken ansichtkaart picture package panorama waterverf schilderij tekening olieverf schilderij

Nadere informatie

In deze les leer je hoe je weerspiegelingen kan maken in Adobe Photoshop. Met onderstaande foto werd gestart:

In deze les leer je hoe je weerspiegelingen kan maken in Adobe Photoshop. Met onderstaande foto werd gestart: http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/sunglasses/ Een weerspiegeling maken in een zonnebril In deze les leer je hoe je weerspiegelingen kan maken in Adobe Photoshop. Met onderstaande foto werd

Nadere informatie

Tutorial: snel tekst-effecten creëeren met de Blending Modes in Photoshop

Tutorial: snel tekst-effecten creëeren met de Blending Modes in Photoshop http://www.pixelmountain.be/photoshop/tutorial-simpele-tekst-effects-met-de-blending-modes-inphotoshop/ Tutorial: snel tekst-effecten creëeren met de Blending Modes in Photoshop De Overvloei modussen in

Nadere informatie

CURSUS. Muzocoach Tijdschrift maken met Publisher Stijn Van Lokeren. Verantwoordelijke docent:

CURSUS. Muzocoach Tijdschrift maken met Publisher Stijn Van Lokeren. Verantwoordelijke docent: CURSUS Muzocoach Tijdschrift maken met Publisher 2010 Verantwoordelijke docent: Stijn Van Lokeren 2 INHOUD 1 Van start... 3 2 Basispagina s creëren... 3 2.1 enkele pagina... 3 2.2 Dubbele pagina... 4 3

Nadere informatie

Hoe maak ik een kopje met koffie

Hoe maak ik een kopje met koffie Hoe maak ik een kopje met koffie Adobe Illustrator en andere programma's voor het maken van vectorafbeeldi ngen. we maken een mooie koffiekopje en pronken met enkele van Inkscape's functies. We zijn meestal

Nadere informatie

Creature Design / Photobash. Hier nog een Tutorial over Brushes http://www.gcflearnfree.org/photoshopbasics/working with brushes

Creature Design / Photobash. Hier nog een Tutorial over Brushes http://www.gcflearnfree.org/photoshopbasics/working with brushes Creature Design / Photobash Hier nog een Tutorial over Brushes http://www.gcflearnfree.org/photoshopbasics/working with brushes We hebben de vorige keer de basic tools geleerd en nu de opdracht om deze

Nadere informatie

Hoe teken je ijs Step by Step by Eugenia Hauss1 Sep 2017 Maar dit kan ook in AD

Hoe teken je ijs Step by Step by Eugenia Hauss1 Sep 2017 Maar dit kan ook in AD Hoe teken je ijs Step by Step by Eugenia Hauss1 Sep 2017 Maar dit kan ook in AD Wat u maakt In deze lekker tutorial, ik zal je laten zien een gemakkelijke manier om drie verschillende soorten ijs, tekenen

Nadere informatie

Een planning maken in Excel (handmatige opmaak)

Een planning maken in Excel (handmatige opmaak) Een planning maken in Excel (handmatige opmaak) Deze handleiding is gebaseerd op Excel 2007 en Excel 2010. Bij nieuwere versies van Excel werkt het op dezelfde manier, maar ziet het beeld er soms net even

Nadere informatie

Zomerposter maken blz 1

Zomerposter maken blz 1 http://www.rnel.net/tutorial/photoshop/13161 Zomer poster maken. 1) Nieuw document: 1920x1200px/72dpi. Nieuwe laag, vul de laag met volgende kleur # FE939B Geef deze laag als laagstijl: Schaduw binnen

Nadere informatie

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken.

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken. Een vierkante appel Open het document Appel. Zoals je ziet is deze foto al vrijstaand gemaakt. We gaan de appel vierkant maken met behulp van het filter Uitvloeien. Om straks makkelijker de vorm te kunnen

Nadere informatie

Creatieve Kerstkaart. Gebruikte afbeeldingen: IJs, hout, wolken, winterlandschap, maan, potlood

Creatieve Kerstkaart.  Gebruikte afbeeldingen: IJs, hout, wolken, winterlandschap, maan, potlood http://alfoart.com/christmas_card_1.html Creatieve Kerstkaart Gebruikte afbeeldingen: IJs, hout, wolken, winterlandschap, maan, potlood 1) Nieuw document: 900 x 675 px ; vul de achtergrond met een gespiegeld

Nadere informatie

INFOGRAPHIC. Witte lijnen of vlakken Om het voorwerp een duidelijk en afwisselend beeld te geven voegen we nog een witte lijn toe

INFOGRAPHIC. Witte lijnen of vlakken Om het voorwerp een duidelijk en afwisselend beeld te geven voegen we nog een witte lijn toe INFOGRAPHIC Opdracht 1, Man/Vrouw Maak een Pictogram (Icoon) voor een man en voor een vrouw met behulp van Kleurbedekking (Coloroverlay) en Lijn (Stroke). Verwerk de zelf gemaakte iconen in een Infographic

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Stap 1 eerst en vooral, moeten we een schets. Het kan een ruwe doodle krabbelde op een stuk papier of een digitale stuk gemaakt in een

Nadere informatie

Cursus KeyCreator. Oefening 3D: Spiltrap

Cursus KeyCreator. Oefening 3D: Spiltrap Cursus KeyCreator Oefening 3D: Spiltrap Tekenen van een spiltrap. Het tekenen van een spiltrap bestaat uit verschillende delen en bewerkingen. In het kort kan men zeggen dat volgende bewerkingen uitgevoerd

Nadere informatie

Wervelende dame oefenen met de pen

Wervelende dame oefenen met de pen http://www.adobetutorialz.com/articles/30970036/1/swirl-girl-in-photoshop Wervelende dame oefenen met de pen In deze oefening wordt getoond hoe je kronkels tekent. Die worden dan op allerlei manieren gecombineerd,

Nadere informatie

Angstaanjagende Strandbal. Auteur : HenLo. Resultaat : kan afwijken volgens eigen inbreng (zie verder in het lesje) mailgroep photoshop.

Angstaanjagende Strandbal. Auteur : HenLo. Resultaat : kan afwijken volgens eigen inbreng (zie verder in het lesje) mailgroep photoshop. Angstaanjagende Strandbal Auteur : HenLo Resultaat : kan afwijken volgens eigen inbreng (zie verder in het lesje) Open het bijgevoegde bestand strandbal.jpg. Ter info : dit is een foto die ik nam in Sicilië,

Nadere informatie

Magische kristallen bol blz 1

Magische kristallen bol blz 1 http://psdtuts.com/tutorials-effects/create-a-magic-crystal-ball/ Magische kristallen bol ho ht s ig to yr ho op p C ep ro lg ai m Stap 1 Nieuw document : 1900 x 1200 px. Vul achtergrondlaag met zwart.

Nadere informatie

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Ik heb onlangs een e-mail ontvangen van een lezer die advies heeft gevraagd over het maken van touwen en knopen in Illustrator, die vooral bij nautische

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://design.tutsplus.com/tutorials/create-a-camera-phone-mock-up-using-smart-objects-and-smartfilters-in-photoshop--cms-24513 Je eigen Smartphone Er wordt gewerkt met Slimme Objecten; een filter toegepast

Nadere informatie

Griekse mythologie - blz 1

Griekse mythologie - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-greek-mythology-inspiredphoto-manipulation/ Griekse mythologie Nodig: afbeelding met man, planeet, ketting1, ketting2, texture,

Nadere informatie

Fujifilm Krafter. Foto Luuk Schudde. Basis handleiding

Fujifilm Krafter. Foto Luuk Schudde. Basis handleiding Fujifilm Krafter Foto Luuk Schudde Basis handleiding Pagina 1 Basisbeginselen In deze handleiding zullen we de basis van het programma Krafter behandelen. We gaan ervan uit dat je het programma al op de

Nadere informatie

Schaakstukken les 3: Loper

Schaakstukken les 3: Loper Schaakstukken les 3: Loper In deze les We gaan nu de Loper voor het schaakspel maken. Ook hier is al weer het een en ander voorbereid. Het gaat erom enkele nieuwe technieken te leren. technieken Gebruik

Nadere informatie

Safira CMS Handleiding

Safira CMS Handleiding Safira CMS Handleiding Inhoudsopgave 1Mappen en artikelen... 2 1.11.1 Naam wijzigen map/ pagina... 3 1.21.2 Website structuur: nieuwe pagina aanmaken, pagina verwijderen, pagina blokkeren, structuur wijzigen...

Nadere informatie

schilderen, inleiding... 2 voorbeeld landschap bewerken... 4 opdrachten... 7 kleurplaat... 7 natuurfoto... 7

schilderen, inleiding... 2 voorbeeld landschap bewerken... 4 opdrachten... 7 kleurplaat... 7 natuurfoto... 7 Inhoudsopgave schilderen, inleiding... 2 voorbeeld landschap bewerken... 4 opdrachten... 7 kleurplaat... 7 natuurfoto... 7 schilderen, inleiding nieuw photoshop-bestand van 15 bij 15 maak 2 lagen aan:

Nadere informatie

http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/create-an-abstract-sea-on-landillusion.17930.html Land Zee illusie Stap 1 Open Photoshop, nieuw document = 1000 x 670 pix ; 300 ppi. Stap 2 Foto met boom

Nadere informatie

Tekenobjecten Module 12

Tekenobjecten Module 12 12. Tekenobjecten In dit hoofdstuk leert u werken met de Tekenobjecten van Writer. Met behulp van deze functie kunt u uw creatie (in dit geval de kalender) er nog beter uit laten zien. 12.1 Tekenobjecten

Nadere informatie

1. Open de Bibliotheek verkenner. Dit kunt u in de Lint modus doen via View, de groep Toon, Bibliotheek Verkenner.

1. Open de Bibliotheek verkenner. Dit kunt u in de Lint modus doen via View, de groep Toon, Bibliotheek Verkenner. Eenvoudige formules Een gedeelte van deze nieuwsbrief gaat over eenvoudige formules. Met behulp van Formules is het mogelijk om Tabelkolommen te bewerken. Een aantal bewerkingen lijken op acties die u

Nadere informatie

Basisbegrippen 3D-tekenen.

Basisbegrippen 3D-tekenen. Basisbegrippen 3D-tekenen. Vroeger was het begrip 3D-tekenen onbestaande en tekende men gewoon in perspectief wanneer er een dieptezicht nodig was. Normaal werd er enkel in 2D getekend, dus enkel de aanzichten.

Nadere informatie

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te creëren die geïnspireerd is op de klassieke tattoo art van

Nadere informatie

Figuurtje tekenen - blz 1

Figuurtje tekenen - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-fun-red-haired-boy-character/ Figuurtje tekenen Tutorial Details : Photoshop CS3 - Beginner - 40 minuten Stap 1 Nieuw document : 2000 x 2000

Nadere informatie

Inhoud. PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3. PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6

Inhoud. PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3. PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6 HANDLEIDING Inhoud PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3 PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6 HET ONTWERP PROGRAMMA Foto s uploaden 7 Paginastijlen / maskers /

Nadere informatie

Handleiding Japanse puzzels

Handleiding Japanse puzzels Handleiding Japanse puzzels versie : 1.0 wijziging : 26-4-2010 Inhoud 1.Japanse puzzel...4 1.1.Speler...4 1.2.Kleur...4 1.3.Groep...4 1.4.Favoriet...4 1.5.Puzzel...4 1.6.Prima...5 1.7.Spel...5 1.8.Stap

Nadere informatie

InDesign Opdrachten. InDesign Inleiding

InDesign Opdrachten. InDesign Inleiding InDesign Opdrachten Onderstaande opdrachten zijn individueel. Maak de volgende vier oefeningen in InDesign. Het ontwerpen van een pagina met foto en tekst. Het ontwerpen van een pagina met foto en tekst

Nadere informatie

Hoe je een structuur op een oneffen oppervlak aanbrengt

Hoe je een structuur op een oneffen oppervlak aanbrengt http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-apply-textures-to-uneven-surfaces/ Hoe je een structuur op een oneffen oppervlak aanbrengt Stap 1 Foto s zoeken die we kunnen gebruiken.

Nadere informatie

Presentatievormgeving

Presentatievormgeving Presentatievormgeving Tutorial voor waterspiegeling effect Inhoud: Optie 1, Filter liquify Optie 2, Filter gallery Optie 3, Displacement Voorwoord: Er zijn veel verschillende manieren om in het programma

Nadere informatie

Bamboe en panda's. ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html. Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada';

Bamboe en panda's. ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html. Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada'; ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html Bamboe en panda's Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada'; 1) Open een nieuw Photoshop document : 1200 X 696 px, 72pixels/inch. 2) Voeg

Nadere informatie

Objecten toevoegen grafische objecten

Objecten toevoegen grafische objecten Objecten toevoegen grafische objecten Powerpoint 2007 Je kunt op een dia verschillende soorten grafische objecten toevoegen. Afbeeldingen Een afbeelding invoegen 1 Klik op knop Afbeelding (tab Invoegen,

Nadere informatie

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst!

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! klik op Next 1. Sleep de lichtbruine vorm naar de oranje uitlijning. Je mag zo precies zijn als je wilt. FINISH Geweldig begin! Laten we de

Nadere informatie

Foto manipulatie met slangen blz 1

Foto manipulatie met slangen blz 1 http://psdfan.com/tutorials/designing/creating-medusa-with-photo-manipulation/ Foto manipulatie met slangen Dit proberen we te bekomen Hieronder een lijstje met de gebruikte foto s en waar je die kan downloaden:

Nadere informatie

Water reflectie maken

Water reflectie maken http://www.photoshopstar.com/photo-effects/realistic-water-reflection-effect/ Water reflectie maken Nodig: kasteel afbeelding Stap 1 Open afbeelding met kasteel; deze afbeelding is nogal groot; we passen

Nadere informatie

Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster

Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster in een trendy vlakke stijl, beeltenis van een kom vol

Nadere informatie

Bekijk eerst de video en dan kan je aan de hand van deze nota's verder werken

Bekijk eerst de video en dan kan je aan de hand van deze nota's verder werken http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kv212p-67t4 Bekijk eerst de video en dan kan je aan de hand van deze nota's verder werken Teksteffect 1) Bestand Nieuw : Teksteffect - blz. 1 2) Tekst

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=p2iqwlvn0co Poster maken deel1 mailgroep photoshop Copyright Deel 1 : basis voor de poster

https://www.youtube.com/watch?v=p2iqwlvn0co Poster maken deel1 mailgroep photoshop Copyright Deel 1 : basis voor de poster https://www.youtube.com/watch?v=p2iqwlvn0co Poster maken deel1 Deel 1 : basis voor de poster Poster deel1 blz. 1 Papier structuur nodig 1) Afbeelding Afbeeldingsgrootte : 6600 x 4200 px; 300 ppi. Op het

Nadere informatie

251 ROBOTMONSTER STAP 1: CREATIE ROBOTMONSTER. Zoek op internet naar afbeeldingen van figuren die jou aanspreken.

251 ROBOTMONSTER STAP 1: CREATIE ROBOTMONSTER. Zoek op internet naar afbeeldingen van figuren die jou aanspreken. STAP 1: CREATIE ROBOTMONSTER Zoek op internet naar afbeeldingen van figuren die jou aanspreken. (Je mag ook zelf een robotmonster ontwerpen door te tekenen. Teken deze op A4 papier, maar teken je robot

Nadere informatie

Comic Life: Maak een fotostrip in de klas

Comic Life: Maak een fotostrip in de klas Comic Life: Maak een fotostrip in de klas Wat ga je doen? Je gaat een fotostrip maken met het programma Comic Life. Hiermee kun je gemakkelijk je eigen verhaal construeren. In het programma kun je per

Nadere informatie

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ Schetsen Nodig: afbeelding met vlinder ; notebookpaper ; stukje afgescheurd papier ; hand Gebruik je andere afbeeldingen dan

Nadere informatie

Afmetingen Aanzicht zie basistekening 3 van 2D tekenen. Afmetingen van gleuf voor V- riem

Afmetingen Aanzicht zie basistekening 3 van 2D tekenen. Afmetingen van gleuf voor V- riem 2D naar Solid Afmetingen Aanzicht zie basistekening 3 van 2D tekenen Afmetingen van gleuf voor V- riem Veranderen van een 2D tekening naar een solid. Teken een 3D tekening van een aandrijfwiel vertrekkende

Nadere informatie