Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken"

Transcriptie

1 Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en gezellig op een koude winter dag voelen. We zullen met

2 behulp van basisvormen en een aantal tekengereedschappen van Affinity Designer om een eenvoudige geweven effect te maken. U kunt deze technieken gebruiken om een aantal eenvoudige luxe details naar andere dierlijke of voeg karakter vector illustraties die je kunt vinden op Envato Market of vanaf nul. Laten we beginnen! 1. Maak het Lichaam van de Penguin Stap 1 We beginnen met het maken van een 320 x 440 px vorm met behulp van de Ellipse Tool (M). Vul de vorm met donkergrijze kleur, en laten we het bewerkbaar door te zetten met behulp van de Convert to Curvesfunctie in de bovenste werkbalk. Neem nu de Node Tool (A), selecteert u zowel links en rechts knooppunten en sleep ze naar beneden, waardoor de vorm uitzien als een ei. Stap 2

3 Duplicaat de vorm (Command-C> Command-V) en het een beetje kleiner ingedrukt houdt Command-Shiften slepen naar het centrum. Vul de vorm met lichtbeige kleur en sleep het bovenste ankerpunt beneden, pletten vorm. Stap 3 Met de knooppuntengereedschap (A) naar het knooppunt handvatten van het bovenste knooppunt beweegt, waardoor de bovenkant van het element hartvormige. Sleep de onderste stuk, onder, bevestiging aan de onderzijde van het lichaam.

4 stap 4 Neem de Rectangle Tool (M) en laten we beginnen met de vorming van een warme gebreide muts voor onze pinguïn. Maak een smalle groene streep, die de bovenkant van het hoofd. Selecteer zowel het lichaam als de streep

5 en uitlijnen van de vormen met elkaar door te klikken op de Center knop in het uitlijnen opties van de context werkbalk boven. Maak de hoeken van de rechthoek 25% afgerond met de hulp van de Hoek opties in de bovenste optiebalk. Zetten de strook Naar krommen en gebruiken knooppuntengereedschap (A) naar een knooppunt in de bovenste en onderste delen van de vorm toe te voegen. Sleep de knooppunten gecreëerd op, waardoor de vorm licht gebogen.

6

7 stap 5 Neem de Ellipse Tool (M) en maak een felroze cirkel voor de bovenkant van de hoed. Klik erop met de rechter muisknop, en Ordenen> Verplaatsen naar terug, waardoor het onder de kop. Naar krommen converteren en sleep de bovenste knooppunt omhoog (of omlaag knooppunten zijde), waardoor de vorm gericht.

8

9 2. Geef het Gezicht van Onze Penguin Stap 1 Laten we nu eens vormen een snavel. Affinity Designer biedt een breed scala van verschillende vormen, dus we hoeven alleen maar om de juiste er een te kiezen. Vind de Driehoek Tool in de werkbalk, klik en houd tot u de drop-down menu te openen. Selecteer vervolgens de Diamond Tool in de lijst van vormen en een kleine fel-oranje vorm voor de snavel. Stap 2 En laten we ook de ogen toe te voegen. Neem de Pen Tool (P) en een spitse lijn, ziet eruit als een hoek. Schakel over naar de Corner Tool (C) en de vorm aan te passen, waardoor het glad en afgerond. U kunt de radius hoek af te stellen en stel de Stroke breedte van de bovenste optiebalk. Gebruik het gereedschap Pipet in de Color paneel om dezelfde donkergrijze kleur toe te passen voor het oog, zoals we hebben voor het

10 lichaam. Selecteer Stroke in de Color paneel en sleep het gereedschap Pipet op het lichaam om de kleur te kiezen. Klik tot slot op de geselecteerde kleur in de cirkel naast het gereedschap Pipet in de Color paneel toe te passen op de Stroke.

11

12 Stap 3 Dupliceren het oog en plaatst de kopie aan de tegenoverliggende zijde van het gezicht. En laten we voeg een paar ronde neusgaten. Gebruik de Ellipse Tool (M) naar een klein donker grijze cirkel te maken. En kopieer het naar de andere kant. Laten we te ontdoen van de ongewenste stukken buiten de snavel. Selecteer de donkere kringen en Cut (Command-X) hen. Selecteer nu de oranje snavel, en ga naar Bewerken> Plakken Inside. Great! Nu de cirkels zijn verborgen in de snavel. Gebruik de Pencil Tool (N) om een soepele lijn voor de mond te trekken, waardoor onze pinguin glimlach. stap 4 Laten we eindigen met de mond door het toevoegen van twee kleine beroertes, die de hoeken van de mond. En plaats een kleine geplette ellips van een donker-oranje kleur in het midden van de snavel.

13 stap 5 Laten we een zachte aanraking van roze toe te voegen aan de wangen van onze pinguïn, voorstellende een ijzige blush. Maak een roze cirkel aan de linker kant van de mond. Neem de Pencil Tool (N) en teken een werveling in de roze cirkel, waardoor de blush kijken cartooneske. Group (Command-G) beide elementen, dupliceren en gebruik de flip horizontale functie in de bovenste werkbalk context blozen vorm spiegelen en plaats deze aan de tegenoverliggende zijde van het gezicht.

14 3. Vorm van het hart Stap 1 Maak een groene streep over het lichaam van de pinguïn voor de sjaal. Maak de Hoeken 25% afgerond en Zet de vorm aan Curves. Gebruik de Node Tool (A) om extra knooppunten te maken en buig de vorm naar beneden, waardoor het licht gebogen, op dezelfde manier als we hebben gedaan met de hoed.

15 Stap 2 Laten we nu eens toe te voegen een groot, zacht hart dat onze pinguïnkarakter zal houden in zijn armen.gelukkig hebben we al een hart symbool onder de vorm gereedschappen. Klik op de Diamond Tool in de werkbalk aan de dropdown menu te openen en vind de Heart Tool. Vormen een grote hart van dezelfde donkere roze kleur als de top van de hoed. En gebruik de Ellipse Tool (M) tot twee kleine ronde hoogtepunten te maken op de top van het hart, door ze te vullen met lichtere roze kleur.

16 Stap 3 Laten we nu eens de armen die het hart toe te voegen. Gebruik de Ellipse Tool (M) van een geplette vorm te maken voor het bovenste deel van de arm en verplaatsen van de vorm naar Back (Shift-Command- [). Voeg een ellips geplaatst en vul met lichtere grijze kleur, het roteren van de vorm. Zet deze naar Curves en gebruik de Node Tool (A) om de vorm te veranderen, waardoor de tip wees.

17 4. Voeg Details & Textures om de kleren Stap 1 Teken een smalle verticale streep over de sjaal met de Rectangle Tool (M), te vullen met lichter groene kleur. Maak de hoeken 25% afgerond en converteren naar Curves. Gebruik de Node Tool (A) om meer knooppunten toe te voegen en hen rond bewegen om de vorm licht gebogen naar rechts te maken.

18 Stap 2 Laten we de hoed gestreept. Trek drie donkergroene strepen met behulp van de Rectangle Tool (M),selecteer ze en gebruik het Schik paneel Space de vormen horizontaal.

19 Cut (Command-X) de strepen, selecteert u het groene gedeelte van de hoed en Bewerken> Plakken Insideom de strepen te plaatsen in de hoed.

20

21 Stap 3 Zoek de strepen in het Lagen -paneel, in de groene streep, en selecteer en draai ze een beetje om ze te laten passen bij de hoed. stap 4 Laten we nu eens wapenen met het gereedschap Potlood (N) en teken een eenvoudige geometrische ornament voor de bovenkant van de hoed. Begin met het maken van een vloeiende gebogen lijn met een witte Stroke. Schakel over naar de Pen Tool (P) en vormen een zig-zag onder de streep. Kopieer de gecreëerde elementen, resize hen en plaats ze in het bovenste deel van de hoed. Gebruik de Ellipse Tool (M) met witte Stroke om een reeks van cirkels tussen de lijnen te creëren.

22

23 stap 5 Group (Command-G) de gecreëerde elementen van het patroon en Cut (Command-X) hen. Selecteer het roze deel van de hoed, en ga naar Bewerken> Plakken Inside. stap 6 Plakken (Command-V) de groep van de elementen die we voor de hoed opnieuw hebt gemaakt, en beweeg ze op de top van de lichtgroene deel van de sjaal. Voeg twee meer kopieën en de elementen te combineren, waardoor een naadloze patroon vormen.

24 stap 7 Snijd de gemaakte patroon en plak deze Binnen de verticale streep van de sjaal. Vind de elementen binnen het groene vorm in het Lagen venster en selecteer en verlaag de Opacity tot 50%.

25 stap 8 Laten we meer details toevoegen aan het horizontale deel van de sjaal. Copy (Command-C) de donkergroene strepen van de hoed, selecteert u de sjaal en plakken Binnen een paar keer, het verdelen van de strepen in de sjaal.

26 stap 9 Laten we terugkeren naar het hoofddeksel en laat de Dekking van de patroon binnen het roze deel 50%. Klik nu en houd de Hart Tool in de werkbalk aan de drop-down menu te openen en vind de Cloud Tool. Houd Shift en een nog vorm te vullen met beige kleur. Klik op de vorm met de rechter muisknop, en vervolgens Orden '>' Move to Back.

27 stap 10 Kopieer de bewolkte vorm die we hebben gemaakt voor de hoed, vul het met donker-groene kleur en bewegen onder de verticale element van de sjaal, met behulp van de [Command- toetsen.

28 5. Maak een raamkozijn Stap 1 Laten we stellen ons karakter in een raamkozijn om de samenstelling kijken meer compleet. Neem derectangle Tool (M), maak een bruine verticale streep voor het linker gedeelte van het frame en plaats deze onder de pinguïn (Shift- Command- [). Voeg de overige delen van het frame en de volgorde van de elementen, het plaatsen van het hart, sjaal en de armen van de pinguïn bovenaan, boven het gestel (Shift-Command]).

29 Stap 2 Kopieer de gemaakte frames en maak de bodem kopieën een beetje kleiner. Maak de bruine kleur van de kopieën donkerder, zodat de randen van de kopieën zichtbaar in het frame. Laten we ook het hart te maken een beetje helderder. Dupliceren het hart en maak de kopie kleiner, te vullen met helderder-roze kleur.

30 Recolor de hoed in dezelfde helder roze kleur als het hart, met behulp van het gereedschap Pipet. Stap 3 Laten we vormen een heldere-blauwe rechthoek en plaats het onder alle andere objecten (Shift-Command- [), afbeelding van een winter hemel. En gebruik de Ellipse Tool (M) om een aantal kleine cirkels spikkel, voorstellende sneeuwvlokken boven de hemel.

31 stap 4 Neem de Pencil Tool (N) en start met betrekking tot het frame met donkerbruine golvende lijnen, het nabootsen van een cartooneske houtstructuur.

32

33 stap 5 Laten we de andere delen van het beeld textuur als goed, met behulp van het gereedschap Potlood (N) en het aanpassen van de kleuren. Maak korte slagen boven de top van de hoed en de dekking van het lichaam van de pinguïn met een slag ook, waardoor het karakter kijken zacht en wollig.

34

35 Advertentie stap 6 Tot slot, maak een nieuwe laag voor de achtergrond en plaats het onder alle andere lagen. Maak een rechthoek van licht-gele kleur, ons imago afwerking.

36

37 Goed werk! Onze Leuke Pinguïn is voltooid! Ik hoop dat je hebt genoten van het tekenen deze illustratie en vervulde uw hart met warmte, waardoor je gezellig op een besneeuwde winterse dag voelen. Voel je vrij om deze eenvoudige tekentechnieken en handige functies van Affinity Designer in je toekomst illustraties gebruiken, en vergeet niet om uw resultaat te delen! Veel plezier!

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D esigner aanmaken Wat u zult creëren Dit jaar vieren we het Jaar van de Haan volgens de Chinese kalender. 2017 wordt naar verwachting een goed

Nadere informatie

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag zullen we een illustratie van een oudere man maken. We gaan dit doen door enkele geometrische

Nadere informatie

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren Retro stijl blijft altijd trendy als het inspireert kunstenaars en ontwerpers met zijn subtiele paletten en gladde

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel weerspiegelt in de plassen, mensen lopen in de regen met kleurrijke

Nadere informatie

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik je zien hoe je een set vectordobbelstenen maakt met Adobe Illustrator en de Gradient Mesh Tool. De Gradient Mesh

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 First of all, let s create a simple background to make the light parts of our future robot look 1. het maken van het hoofd van de Robot stap 1 eerst en vooral,

Nadere informatie

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Het is lente en het zou een goed moment zijn om een tuintafereel te maken. U gebruikt alleen

Nadere informatie

Zelfstudiedetails. Stap 1

Zelfstudiedetails. Stap 1 Om te beginnen leer je hoe je basisgereedschappen en effecten kunt gebruiken, basale vectorvormtechnieken. Met enkele zeer eenvoudige lineaire gradiënten en enkele basismixtechnieken proberen we een indrukwekkend

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate

Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate Lengte: Long Talen: Affiniteit DesignerIllustratieFlat Designdesign

Nadere informatie

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling.

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. 1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. Stap 2 hier wij hebben onze horizontale doek, en laten

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova

Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova je gaat creëren Wat De makers van Star Wars hebben geweldig werk geleverd door een aantrekkelijk wezen te maken dat je hart doet

Nadere informatie

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Wat je gaat creëren In deze tutorial gaan we een klassieke tram maken met behulp van eenvoudige vormen in Adobe Illustrator. Als

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Stap 1 eerst en vooral, moeten we een schets. Het kan een ruwe doodle krabbelde op een stuk papier of een digitale stuk gemaakt in een

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Het enige wat je nodig hebt zijn ellipsen, rechthoeken en een aantal gradiënten. De vaardigheden die je leert, kunnen eenvoudig worden overgedragen naar het maken van verschillende basisobjecten, dus laten

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Deze tutorial is beginnersvriendelijk, want om deze iconen te maken, gebruik je basisvormen voor het grootste deel samen met platte kleuren. Aan het einde voeg je hoogtepunten en schaduwen toe en de set

Nadere informatie

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren Hoe maak je een Llamaillustratie in Adobe Illustrator Of AD en Draw door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een lama maken in Adobe Illustrator. Eigenlijk was dit een verzoek van een

Nadere informatie

Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster

Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster in een trendy vlakke stijl, beeltenis van een kom vol

Nadere informatie

Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler

Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Wat je gaat creëren 1. Bouw de mond Stap 1 Laten we beginnen met de mond. Het is de bovenkant van het beeld

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Je leert een heleboel nuttige illustratortricks om het tekenen van een wijzerplaat samen met sommige andere delen van de klok te versnellen. Ik hoop dat je deze tutorial leuk zult vinden en misschien zelfs

Nadere informatie

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van Maak een Cool Vector Panda-personage it bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in 2010. D DE TIPS EN TECHNIEKEN DIE WORDEN UITGELEGD, KUNNEN VEROUDERD ZIJN. Adobe Illustrator is mijn favoriete hulpmiddel

Nadere informatie

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken: De tutorial bestaat uit twee hoofdonderdelen, waarbij de olieverftekst wordt gemaakt en de tubes worden gemaakt. U begint bij basisvormen, vult ze met een complex lineair verloop en past vervolgens het

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren In de tutorial van vandaag leer je hoe je een vuurtoren maakt met behulp van de meest eenvoudige vormen en

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Breng je foto s tot leven Stap 1 Maak een nieuw document met Breedte en Hoogte 1200px 1000px.

mailgroep photoshop Copyright Breng je foto s tot leven Stap 1 Maak een nieuw document met Breedte en Hoogte 1200px 1000px. Breng je foto s tot leven http://blog.entheosweb.com/tutorials/make-photos-come-to-life-in-photoshop Eerst en vooral alle gereedschappen herstellen doen Stap 1 Maak een nieuw document met Breedte en Hoogte

Nadere informatie

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Wat je zal creëren Heb je ooit het gezegde gehoord: "April-buien brengen

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=r2rha887hpq Veelhoek foto video les gemaakt in CS6 Veelhoek foto blz. 1 1) Open een foto met een gezicht; omzetten in Slim Object (rechtsklikken op de laag en kiezen voor

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret.

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret. https://photoshopstar.com/fashion-mixed-media-portrait-in-photoshop/ Mixed Media portret Nodig : model; bloemen; abstracte vormen; sterren; cirkels; splashes Mixed Media Portret blz. 1 Stap 1 Open een

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Tandwielgereedschap in Affinity Designer. Basisprincipes van tandwielhulpprogramma in Affinity Designer

Tandwielgereedschap in Affinity Designer. Basisprincipes van tandwielhulpprogramma in Affinity Designer Hoe Cog tool in de Affinity Designer-tutorial te gebruiken Hoe de tandwieltool in Affinity designer-applicatie te gebruiken om verbluffende tandwielen en tandwielen te maken. Het tandwielhulpprogramma

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

SketchUp: 3D voor iedereen (/)

SketchUp: 3D voor iedereen (/) 1 DE CURSUS (/) SKETCHUP? (/SKETCHUP.HTML) INSTALLATIE (/INSTALLATIE.HTML) DE BASIS (/DE-BASIS.HTML) GEREEDSCHAPPEN (/GEREEDSCHAPPEN.HTML) GEAVANCEERD (/GEAVANCEERD.HTML) SketchUp: 3D voor iedereen (/)

Nadere informatie

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien

Nadere informatie

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Wat u zult worden maken vandaag, wil ik delen een klein beetje over waar ik vandaan kom:

Nadere informatie

Hoekhulpmiddel in de zelfstudie van Affinity Designer

Hoekhulpmiddel in de zelfstudie van Affinity Designer Hoekhulpmiddel in de zelfstudie van Affinity Designer Het hoekgereedschap in Affinity Designer is toegankelijk via de werkbalk. Het kan met allerlei soorten paden worden gebruikt Gereedschap Hoek in Affinity

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=pixwltmmrba Landschap in glas bal video les Gebruik je een eigen foto, zorg dan dat de grootte ongeveer = 1920 x 1080 px; 150 ppi Anders pas je de instellingen aan van gebruikte

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-super-shiny-pencil-icon/ Mooi potlood maken Het potlood is een van de meest gebruikte gereedschappen bij het creatievelingen. Bij het maken van deze

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen http://jumbojet.eu/wordpress/?p=6223 Twitter tekenen In deze tutorial laat ik zien hoe je zelf een leuk Twitter vogeltje maakt voor op je weblog of website. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor andere

Nadere informatie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie in Adobe Illustrator Ad en Draw door Andrei Marius Wat je gaat creëren In de volgende stappen leert u hoe u een gedetailleerde piggy-bank-illustratie kunt maken in

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Illustrator of AD uw favoriete tool zijn! Gewapend met een paar tools

Nadere informatie

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/how-to-get-that-anime-look-in-photoshop-using-aflexible-workflow/ Strip figuurtje inkleuren in Photoshop Stap 1 Startfiguurtje openen (psd bestand). Je ziet een

Nadere informatie

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Het is altijd leuk om personageillustraties te maken, maar nog meer wanneer dat personage is gebaseerd op een echte persoon! Avatars

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/photo-manipulate-a-surreal-apple-habitat-scene/ Appelhuisje Nodig: achtergrond ; boomstronk ; appel ; oud venster1 ; oud venster2 ; ladder ; licht penselen

Nadere informatie

Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding.

Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding. Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding. De bewerkingen die je op en met een selectie uitvoert kunnen erg

Nadere informatie

Meisje en schil. http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop

Meisje en schil. http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop http://www.creativepro.com/article/create-amazing-escher-face-photoshop Meisje en schil Hieronder de eindoplossing. De oefening kan met om het even welke versie van Adobe Photoshop gemaakt worden. Stap

Nadere informatie

Wervelende dame oefenen met de pen

Wervelende dame oefenen met de pen http://www.adobetutorialz.com/articles/30970036/1/swirl-girl-in-photoshop Wervelende dame oefenen met de pen In deze oefening wordt getoond hoe je kronkels tekent. Die worden dan op allerlei manieren gecombineerd,

Nadere informatie

Foto manipulatie met straatdanser

Foto manipulatie met straatdanser http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/dazzling-dance-photomanipulation/all-pages.html Foto manipulatie met straatdanser Foto s worden gecombineerd, speciale effecten toegevoegd

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te creëren die geïnspireerd is op de klassieke tattoo art van

Nadere informatie

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Ik heb onlangs een aantal tips gedeeld met een abonnee over hoe ik een nautische sterontwerp in Illustrator creëerde, waardoor ik de traditionele nautische

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen -

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen - Lesje: Stel je eigen kamer samen - http://www2.hku.nl/~fotoshop/img-tutorial5 In deze les gaan we een drie-dimensionale ruimte bouwen, in dit geval een gezellige woonkamer. Uiteraard mag je deze zelf in

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/window-blinds/ Schaduw maken met zonneblinden In deze les leer je licht en schaduw doorheen een soort zonneblinden maken. Dit is de startafbeelding waarmee

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, neem er uw tijd voor

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q Tekst effect met gloeiende kaarsen video les 1) Open een nieuw document; zwarte achtergrond Kaarsjes tekst blz. 1 2) Tekst toevoegen, lettertype Frankfurter

Nadere informatie

Avatar. http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/na-vi-avatar-photo-manipulation-exclusivetutorial.18015.html

Avatar. http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/na-vi-avatar-photo-manipulation-exclusivetutorial.18015.html http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/na-vi-avatar-photo-manipulation-exclusivetutorial.18015.html Avatar We proberen een foto om te toveren tot een Na'vi een personage gebaseerd op de film

Nadere informatie

Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010

Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010 Vrede op aarde - PowerPoint 2013 en 2010 Opmerking: I.p.v. van donkerblauwe kleur in rechthoek waar de cirkel wordt uitgeknipt, heb ik nu eens een achtergrond gebruikt van sterrenhemel. Je hebt dus de

Nadere informatie

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK.

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK. We zullen de effecten samen met enkele basis vectorvormen gebruiken om het uiteindelijke resultaat in een korte tijd te bereiken. Hopelijk leer je enkele nuttige werktips. Veel plezier tijdens het leren

Nadere informatie

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te maken. We zullen zo veel mogelijke basisvormen gebruiken om die

Nadere informatie

Een Panoramafoto maken Twee of meerdere foto s aan elkaar plakken.

Een Panoramafoto maken Twee of meerdere foto s aan elkaar plakken. Workshop 10 Micdigital Deel 1. Een Panoramafoto maken Twee of meerdere foto s aan elkaar plakken. In deze workshop gaan we twee foto s aan elkaar plakken en de helderheid aanpassen. Soms wil je van een

Nadere informatie

Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met een eigen foto, met spiegeling, officiële logo, tekst en passende achtergrond.

Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met een eigen foto, met spiegeling, officiële logo, tekst en passende achtergrond. 1.Flyer Smartphone Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met een eigen foto, met spiegeling, officiële logo, tekst en passende achtergrond. Formaat en Geavanceerd zoeken In Photoshop open je een

Nadere informatie

1. Nieuw document openen: 600 x 600 pix, RGB, 300 dpi, Transparante achtergrond.

1. Nieuw document openen: 600 x 600 pix, RGB, 300 dpi, Transparante achtergrond. http://www.dwphotoshop.com/photoshop/dragon_wing_jewelry.php Draak met Vleugels Juweel Deel 1: De Vleugels 1. Nieuw document openen: 600 x 600 pix, RGB, 300 dpi, Transparante achtergrond. 2. Nieuwe laag,

Nadere informatie

Hoe maak je een harten speelkaart met Affinity Designer

Hoe maak je een harten speelkaart met Affinity Designer Hoe maak je een harten speelkaart met Affinity Designer door Miss ChatZ2 Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een leeravontuur aan door enkele basishulpmiddelen en -functies van Affinity Designer te gebruiken

Nadere informatie

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/getting-to-grips-with-the-vanishing-pointfilter/ Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2 Deel1 : gebouw groter maken

Nadere informatie

Schaakstukken les 3: Loper

Schaakstukken les 3: Loper Schaakstukken les 3: Loper In deze les We gaan nu de Loper voor het schaakspel maken. Ook hier is al weer het een en ander voorbereid. Het gaat erom enkele nieuwe technieken te leren. technieken Gebruik

Nadere informatie

MacBook Enkele resultaten:

MacBook Enkele resultaten: http://www.photoshoptalent.com/photoshop-tutorials/pst/417/macbook-air.html MacBook Enkele resultaten: MacBook blz 1 Stap1 Nieuw document (Ctrl+N): 1000 x730 px, witte achtergrond, noem de laag MacBook

Nadere informatie

Griekse mythologie - blz 1

Griekse mythologie - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-greek-mythology-inspiredphoto-manipulation/ Griekse mythologie Nodig: afbeelding met man, planeet, ketting1, ketting2, texture,

Nadere informatie

Ik bezit de regenboog

Ik bezit de regenboog http://www.psd-dude.com/tutorials/photoshop.aspx?t=funny-cartoon-rainbow Ik bezit de regenboog Stap 1 - de Regenboog creëren Bestand Nieuw : 400 x 400 pixels. De regenboog bevat 6 kleuren. Er zijn verschillende

Nadere informatie

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien...

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien... Inhoud werken met paden... 3 deel van een pad kopiëren... 3 pad aan beide kanten versmallen... 3 hoek van een ankerpunt aanpassen... 4 een gesloten pad maken... 5 inzoomen/uitzoomen... 6 groeperen... 7

Nadere informatie

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ Uil tekenen Deze oefening werd geschreven voor Adobe Illustrator CS4 - omgezet naar Photoshop (of toch

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Story book. Open de foto werkdocument.

Mailgroep photoshop. Copyright. Story book. Open de foto werkdocument. 1 Story book https://www.youtube.com/watch?v=r2kpxhrgcxw&t=5s Open de foto werkdocument. Op de foto wooden deck floor en ontgrendel de laag. Sleep de foto naar je werkdocument. Noem de laag dock. Verplaats

Nadere informatie

Onze eigen scrap maken

Onze eigen scrap maken http://www.mosaicale.com/graphic/photoshop/page_tuts28/scrap.html Onze eigen scrap maken Nodig : enkele foto's naar keuze Papier achtergrond 1) Nieuw document =128 x 128 px, witte achtergrond. Bewerken

Nadere informatie

Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova

Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova Wat je gaat creëren In deze tutorial ontwerpen we gestileerde platte karakters, die een gelukkig paar

Nadere informatie

Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress.

Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress. Voor deze tutorial heb je een aantal afbeeldingen nodig. Deze afbeeldingen kan je downloaden via de site maureensphotoshoptutorials.wordpress.com Zodra de bestanden gedownload zijn kan je beginnen. Veel

Nadere informatie

Workshop foto bewerken met Paint.NET.

Workshop foto bewerken met Paint.NET. Workshop foto bewerken met Paint.NET. Wat gaan we doen in deze workshop? Het contrast en helderheid van een foto aanpassen met het gereedschap Niveau. Het contrast en helderheid van een foto aanpassen

Nadere informatie

Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8

Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8 Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8 01) Open het bestand AnastasiaSmile. 02) Dupliceer de achtergrondlaag, we werken verder op deze kopie laag 03) Ctrl + B = kleurbalans Hooglichten geven

Nadere informatie

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator TUTORIALS In de Adobe Illustrator-zelfstudie van vandaag maken we een levendig stuk vectorillustraties met driedimensionaal type vanuit isometrisch

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright https://www.youtube.com/watch?v=bydqctxdv7u&feature=em-subscription-upload Planeet Saturnus Video les deel1 1) Bestand Nieuw: 1550 x 870 px: 150 ppi; witte achtergrond Planeet - deel1 blz. 1 2) Achtergrond

Nadere informatie

Cycling in water.

Cycling in water. Cycling in water https://www.youtube.com/watch?v=t4rqxxsrpho Maak een nieuw document via bestand nieuw. Breedte 1280 px Hoogte 720 px resolutie 300 px/inch achtergrond wit. Noem het werkdocument. Sla de

Nadere informatie

Blocnote en potlood blz 1

Blocnote en potlood blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/creating-a-set-of-digital-painting-icons-part-1- sketchbook-with-pencilicon/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=feed%3a+psdtuts+%28psdt UTS%29

Nadere informatie

Paden en punten bewerken

Paden en punten bewerken Als u verder klikt, ziet u dat welk punt u de laatste hebt geplaatst, blauw zal tonen, terwijl alle andere punten met een witte binnenkant zijn omschreven: Dit komt doordat u op elk moment terug kunt gaan

Nadere informatie

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5 Dit is het resultaat zie tekening hieronder Door Creative Elements Tutorials 1. Nieuw bestand van 800 x 800 px met transparante achtergrond 2. Zet

Nadere informatie

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap.

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. http://www.freepsd.com/2009/02/25/a-letter-from-florence/#more-536 Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. Vooraleer je begint, bekijk de video s bij bovenstaande link, daar kan

Nadere informatie

Hoe maak je ijslollys in Designer AD

Hoe maak je ijslollys in Designer AD Hoe maak je ijslollys in Designer AD In de huidige heerlijke tutorial we gonna leren affiniteit Designer's FX paneel gebruiken om u te helpen in uw illustratie-proces door te slaan tijd vermijden elk detail

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Maskers. Zoveel mogelijk je eigen ding doen met deze oefening; maak er een mooie compositie van!

Mailgroep photoshop. Copyright. Maskers. Zoveel mogelijk je eigen ding doen met deze oefening; maak er een mooie compositie van! Maskers Zoveel mogelijk je eigen ding doen met deze oefening; maak er een mooie compositie van! Volgende stappen zijn als hulpmiddel bedoeld! Maskers blz. 1 Stap1 : model selecteren Open afbeelding met

Nadere informatie