Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:"

Transcriptie

1 De tutorial bestaat uit twee hoofdonderdelen, waarbij de olieverftekst wordt gemaakt en de tubes worden gemaakt. U begint bij basisvormen, vult ze met een complex lineair verloop en past vervolgens het Gaussiaanse vervagingseffect toe op de resultaten. Vervolgens leer je hoe je buizen kunt maken met behulp van basismix- en vectorvormbouwtechnieken, samen met enkele complexe lineaire gradiënten. Dus laten we beginnen! Laatste afbeelding Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken: Zelfstudiedetails Programma : Adobe Illustrator CS6 Geschatte voltooiingstijd: 60 minuten Moeilijkheidsgraad: beginner-gemiddeld Stap 1 Start Illustrator en druk vervolgens op (Ctrl + N ) om een nieuw document te maken. Selecteer Pixels in het vervolgkeuzemenu Eenheden, typ 860 in het vak Breedte en 540 in het vak hoogte en klik vervolgens op

2 de knop Geavanceerd. Selecteer RGB, Scherm (72ppi) en zorg ervoor dat het vakje Nieuwe objecten uitlijnen op pixelraster niet is aangevinkt voordat u op OK klikt. Stap 2 Laat de linialen zien ( Weergave> Linialen weergeven> Liniaal weergeven ) of ( Ctrl + R ). Sleep vervolgens vijf verticale hulplijnen van de linialen (als de hulplijnen zijn vergrendeld, ga dan naar Weergave> Hulplijnen> Vergrendelhandleidingen ) of ( Ctrl + Alt +; ) en plaats ze vervolgens op de juiste posities zoals in de eerste afbeelding hieronder. Sleep vervolgens vier horizontale hulplijnen en plaats ze vervolgens op de posities zoals weergegeven in de tweede afbeelding.

3 Stap 3 Begin met het tekenen van twee gebogen paden met behulp van het gereedschap Pen (P) zoals in de afbeeldingen. Zodra uw paden zijn getekend, kiest u het gereedschap Direct selecteren (A), houdt u de Shifttoets ingedrukt en selecteert u de twee met blauw gemarkeerde ankerpunten en klikt u vervolgens op de knop " Verbind geselecteerde eindpunten " in de eigenschappenbalk. Verbind vervolgens de twee met groen gemarkeerde ankerpunten.

4

5 Stap 4 Herhaal hetzelfde proces als in de vorige stap om de resterende vier letters te tekenen die lijken op de letters hieronder. Je kunt ze ook allemaal in de uiteindelijke afbeelding zien.

6

7

8 Stap 5 Vul het "C" -object met de lineaire gradiënt zoals hieronder weergegeven. Houd de resulterende vorm geselecteerd, ga naar Effect> Stileren> Slagschaduw... Volg de gegevens zoals u ziet in de tweede afbeelding en klik vervolgens op OK.

9 Stap 6 Teken met behulp van het gereedschap Pen (P) een groen voorwerp en vult dit voorwerp vervolgens met het lineaire verloop zoals hieronder weergegeven. Zorg ervoor dat de resulterende vorm nog steeds is geselecteerd, ga naar Effect> Vervagen> Gaussiaans vervagen... Voer een straal van 5 px in en klik vervolgens op OK. Teken vervolgens een ander voorwerp met het gereedschap Pen (P) zoals in de vierde afbeelding. Nadat uw object is getekend, vult u het in met R = 255, G = 202, B = 176.

10 Voeg vervolgens een 5px Gaussiaans vervagingseffect toe voor de resulterende vorm en verzend deze vervolgens naar achteren ( Ctrl + Left Square Bracket ).

11

12 Stap 7 Ga verder met het gereedschap Pen (P), teken een geel voorwerp zoals hieronder weergegeven en vul dit object vervolgens met R = 255, G = 0, B = 0. Gebruik vervolgens een 5px Gaussiaans vervagingseffect voor de resulterende vorm. Ga door met het tekenen van twee groene objecten zoals u ziet in de derde afbeelding. Nadat uw objecten zijn getekend, vult u het grotere object in met R = 255, G = 78, B = 30 en vult u vervolgens het resterende object in met R = 255, G = 106, B = 75. Selecteer tenslotte opnieuw de twee nieuw gemaakte vormen en pas een 5px Gaussiaans vervagingseffect hierop toe.

13 Stap 8

14 Selecteer en groepeer ( Ctrl + G ) alle vormen gemaakt vanaf het begin van stap 6 tot deze tijd. Selecteer nu de vorm gemaakt in stap 5, dupliceer ( Ctrl + C, Ctrl + F ) eenmaal en breng de kopie naar voren ( Ctrl + Shift + Rechter vierkante haak ). Houd de nieuwe vorm geselecteerd, ga naar het deelvenster Vorm ( Venster> Vormgeving ) en verwijder het deel Slagschaduw. Zorg ervoor dat de resulterende vorm nog steeds is geselecteerd, houd de Shift-toets ingedrukt, klik op de nieuwe groep en ga naar Object> Knipmasker> Maken (Ctrl +7). Stap 9 Vervolgens komt de letter "O". Vul dit object met R = 195, G = 246, B = 42 en ga naar het Effect> Stileer> Slagschaduw... Volg de gegevens zoals hieronder getoond en klik vervolgens op OK.

15 Stap 10 Volg de reeks afbeeldingen en voeg enkele details toe aan de letter "O", vergelijkbaar met de afbeeldingen hieronder.

16

17 Stap 11 Selecteer en groepeer ( Ctrl + G ) alle vormen gemaakt in stap 10. Selecteer vervolgens de vorm die in stap 9 is gemaakt, dupliceer ( Ctrl + C, Ctrl + F ) eenmaal en breng de kopie naar voren ( Ctrl + Shift + Rechter vierkante haak ).

18 Houd de nieuwe vorm geselecteerd, ga naar het deelvenster Vorm ( Venster> Vormgeving ) en verwijder het deel Slagschaduw. Zorg ervoor dat de resulterende vorm nog steeds is geselecteerd, houd de Shift-toets ingedrukt, klik op de nieuwe groep en ga naar Object> Knipmasker> Maken (Ctrl +7). Op dit punt zou uw tekst eruit moeten zien in de uiteindelijke afbeelding hieronder. Stap 12 Laten we werken aan de creatie van de letter "L". Herhaal hetzelfde proces als de vorige stappen en volg de reeks afbeeldingen om de letter "L" te maken. Uiteindelijk moet je tekst eruitzien als de uiteindelijke afbeelding.

19

20

21

22 Stap 13 Het is tijd om een andere letter "O" te tekenen.

23

24

25 Stap 14 Laten we de laatste letter - "R" maken.

26

27

28 Stap 15 Hier is hoe de tekst eruit zou moeten zien.

29 Stap 16 Het is tijd om de buis te tekenen. Laten we beginnen met het creëren van de hals van de buis. Maak met de Rechthoek-tool (M) een 45 bij 50 px- object. Kies vervolgens het gereedschap Ankerpunt toevoegen (+) en voeg een ankerpunt toe dat blauw gemarkeerd is. Houd het nieuwe ankerpunt geselecteerd en klik op de knop ' Converteer geselecteerde ankerpunten naar glad ' in de eigenschappenbalk. Kies het gereedschap Direct selecteren (A), klik op het nieuwe ankerpunt en verplaats het 4px naarboven. Blijf werken met het gereedschap Direct selecteren (A), houd de Shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op de linkerhandgreep van het nieuwe ankerpunt en verplaats deze naar links. Doe daarna hetzelfde met de rechtergreep van het nieuwe ankerpunt (maar verplaats het naar rechts). Nadat u klaar bent met het aanpassen van de vorm van het nieuwe object, past u een lineair verloop toe zoals hieronder wordt getoond. Om enkele details aan de hals toe te voegen, tekent u eerst een gebogen pad met het gereedschap Pen (P) zoals in de vijfde afbeelding. Vul vervolgens dit pad met geen en voeg een 2px- streek ( R = 221, G = 223, B = 227 ) toe en pas vervolgens het breedteprofiel 1 voor het resultaat toe.

30 Stap 17 Vervolgens komen de discussies. Met de Pen (P) teken twee paden zoals hieronder getoond. Nadat uw paden zijn getekend, vult u het blauwe pad met geen en voegt u een 1px-streek toe (past de lineaire gradiënt toe binnen de lijn) en past vervolgens het breedteprofiel 3 toe op het resultaat. Vul vervolgens het resterende pad met geen en voeg een 1px-streek toe (pas de lineaire gradiënt toe binnen de streek). Selecteer de twee nieuwe objecten opnieuw en ga naar Object> Overvloeien> Mengseloptie... Volg de gegevens zoals u ziet in de derde afbeelding en klik op OK en ga vervolgens naar het object> Overvloeien> Maken (Ctrl + Alt + B).

31 Stap 18 Als u meer details over de thread wilt toevoegen, tekent u eerst een gebogen pad zoals hieronder wordt weergegeven. Vul vervolgens dit pad met geen en voeg een 2px- streek ( R = 221, G = 223, B = 227 ) toe en pas vervolgens het breedteprofiel 3 toe voor het resultaat.

32 Ga door met het maken van een ander pad zoals u ziet in de derde afbeelding. Als uw pad is getekend, vult u het met niets in en voegt u een 3pxstreek ( R = 54, G = 56, B = 60 ) toe en past u vervolgens het breedteprofiel 3 toe voor het resultaat. Houd het nieuwe object geselecteerd en druk twee keer op ( Ctrl + Left Square Bracket ) om het achter de draad te verbergen. Stap 19 Selecteer en groepeer ( Ctrl + G ) alle objecten die vanaf het begin van stap 17 tot deze tijd zijn gemaakt en ga vervolgens naar het object> Transformeren> Verplaatsen... Voer een 8 px in in het vak Verticaalen klik op Kopiëren. Druk vervolgens twee keer op ( Ctrl + D ) om de resultaten te krijgen zoals u ziet in de derde afbeelding.

33 Ga door met het maken van een gebogen pad zoals weergegeven in de vierde afbeelding. Vul vervolgens dit pad met geen en voeg een 1px-streek ( R = 109, G = 110, B = 113 ) toe en pas dan het breedteprofiel 3 toe voor het resultaat.

34

35 Stap 20 Laten we beginnen met het maken van het voorste deel van de buis. Maak eerst met behulp van de Pen Tool (P) twee paden zoals hieronder wordt weergegeven. Zodra uw paden zijn getekend, vult u het kortere pad met geen en voegt u een 1px-streek toe (past de lineaire gradiënt toe binnen de lijn) en past vervolgens het breedteprofiel 3 toe op het resultaat. Vul vervolgens het resterende pad met geen en voeg een 1px-streek toe (pas de lineaire gradiënt toe binnen de lijn). Kies opnieuw de twee nieuwe objecten en maak er een blend van.

36

37 Stap 21 Als u meer details wilt toevoegen, tekent u eerst een object en vult u het met het lineaire verloop zoals hieronder wordt weergegeven. Ga verder met het gereedschap Pen (P) en maak een gebogen pad zoals je ziet in de derde afbeelding. Nadat uw pad is getekend, vult u het met niets in en voegt u een slag van 1 px toe (past de lineaire gradiënt toe binnen de lijn) en past u vervolgens het breedteprofiel 1 toe voor het resultaat.

38 Stap 22 Het is tijd om het middelste gedeelte van de buis te tekenen. Gebruik het gereedschap Rechthoek (M)om een 106 bij 126 px- object te maken. Met de Direct Selection Tool (A) te selecteren linksonder ankerpunt van de nieuwe rechthoek en verplaats het 8PX naar links. Selecteer vervolgens het ankerpunt rechtsonder en verplaats het 6px naar rechts.

39 Voeg met behulp van het gereedschap Ankerpunt toevoegen (+) enkele ankerpunten toe aan het nieuwe object en pas deze vervolgens aan om het een onregelmatiger uiterlijk te geven aan de tube. Nadat u klaar bent met het aanpassen van de vorm van het middelste gedeelte, past u een lineair verloop toe zoals getoond in de vierde afbeelding hieronder.

40

41 Stap 23 Nu voegen we de textuur op de tube toe. Gebruik het gereedschap Pen (P) om een voorwerp te maken zoals in de onderstaande afbeelding wordt getoond. Nadat uw object is getekend, vult u het in met R = 53, G = 65, B = 91 en gaat u naar het effect> Textuur> Korrel... Volg de gegevens zoals hieronder weergegeven en klik vervolgens op OK. Houd de resulterende vorm geselecteerd, stel de overvloeimodus ervan in op Overlay en verminder de dekking op 40%.

42 Stap 24 Maak met het gereedschap Pen (P) een object zoals hieronder wordt weergegeven.

43 Vul het vervolgens met R = 255, G = 0, B = 0 en verander de overvloeimodus van de resulterende vorm in Overlay. Ga verder met het gereedschap Pen (P) en maak twee gebogen paden zoals u ziet in de derde afbeelding. Zodra uw paden zijn getekend, vult u ze met geen en voegt u een 2px- streek ( R = 255, G = 0, B = 0 ) toe en past u vervolgens het breedteprofiel 1 toe voor de resultaten. Stap 25 Laten we een verfgebied maken dat de hals van de buis bedekt. Teken eerst een voorwerp met het pengereedschap (P) zoals in de afbeelding. Vul vervolgens dit object in met R = 255, G = 0, B = 0 en stel vervolgens de overvloeimodus van de resulterende vorm in op Overlay.

44 Selecteer nu en groepeer ( Ctrl + G ) alle objecten gemaakt vanaf het begin van stap 16 tot deze tijd, noem dan deze groep "rode buis". Op dit punt is de verfbuis klaar en ziet eruit als de derde afbeelding. Stap 26 Maak een aantal nieuwe groepsexemplaren en verander hun kleuren zoals getoond in de volgende afbeelding. Om de vier nieuwe "buis" -groepen een onregelmatiger uiterlijk te geven, kunt u de vorm van de verfgebieden wijzigen die de halzen van de buizen bedekken. En je kunt de nieuwe "buis" -groepen ook verticaal weergeven, zoals ik deed.

45 Stap 27 Plaats de "tube" -groepen op de juiste posities zoals hieronder getoond.

46 Stap 28 Om een meer realistische look te geven, zal ik wat harde schaduwen toevoegen aan de "tube" -groepen. Selecteer eerst de groep "rode buis" en ga naar Effect> Stileren> Slagschaduw... Volg de gegevens zoals hieronder getoond en klik vervolgens op OK. Volg nu de reeks afbeeldingen en voeg de schaduwen toe voor de resterende "buis" -groepen. Uiteindelijk moet je kunstwerk er uitzien als de uiteindelijke afbeelding.

47

48 Stap 29 Het is tijd om de achtergrond te creëren. Maak met de Rechthoek-tool (M) een object van 860 bij 537 px en vul het vervolgens met de radiale gradiënt. Het laatste wat je moet doen is je kunstwerk in positie plaatsen zoals je ziet in de tweede afbeelding.

49 En we zijn klaar! Ik hoop dat je het leuk vond om dit teksteffect te maken en dat je een paar nieuwe dingen hebt geleerd.

50

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Je leert een heleboel nuttige illustratortricks om het tekenen van een wijzerplaat samen met sommige andere delen van de klok te versnellen. Ik hoop dat je deze tutorial leuk zult vinden en misschien zelfs

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Het enige wat je nodig hebt zijn ellipsen, rechthoeken en een aantal gradiënten. De vaardigheden die je leert, kunnen eenvoudig worden overgedragen naar het maken van verschillende basisobjecten, dus laten

Nadere informatie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie in Adobe Illustrator Ad en Draw door Andrei Marius Wat je gaat creëren In de volgende stappen leert u hoe u een gedetailleerde piggy-bank-illustratie kunt maken in

Nadere informatie

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK.

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK. We zullen de effecten samen met enkele basis vectorvormen gebruiken om het uiteindelijke resultaat in een korte tijd te bereiken. Hopelijk leer je enkele nuttige werktips. Veel plezier tijdens het leren

Nadere informatie

Zelfstudiedetails. Stap 1

Zelfstudiedetails. Stap 1 Om te beginnen leer je hoe je basisgereedschappen en effecten kunt gebruiken, basale vectorvormtechnieken. Met enkele zeer eenvoudige lineaire gradiënten en enkele basismixtechnieken proberen we een indrukwekkend

Nadere informatie

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag zullen we een illustratie van een oudere man maken. We gaan dit doen door enkele geometrische

Nadere informatie

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Wat je gaat creëren In deze tutorial gaan we een klassieke tram maken met behulp van eenvoudige vormen in Adobe Illustrator. Als

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Deze tutorial is beginnersvriendelijk, want om deze iconen te maken, gebruik je basisvormen voor het grootste deel samen met platte kleuren. Aan het einde voeg je hoogtepunten en schaduwen toe en de set

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik je zien hoe je een set vectordobbelstenen maakt met Adobe Illustrator en de Gradient Mesh Tool. De Gradient Mesh

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright https://www.youtube.com/watch?v=bydqctxdv7u&feature=em-subscription-upload Planeet Saturnus Video les deel1 1) Bestand Nieuw: 1550 x 870 px: 150 ppi; witte achtergrond Planeet - deel1 blz. 1 2) Achtergrond

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken

Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2. Deel1 : gebouw groter maken http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/getting-to-grips-with-the-vanishing-pointfilter/ Basisles in het gebruik van de Filter Perspectiefpunt Vanaf versie CS2 Deel1 : gebouw groter maken

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen -

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen - Lesje: Stel je eigen kamer samen - http://www2.hku.nl/~fotoshop/img-tutorial5 In deze les gaan we een drie-dimensionale ruimte bouwen, in dit geval een gezellige woonkamer. Uiteraard mag je deze zelf in

Nadere informatie

Gouden hart doosje.

Gouden hart doosje. http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/create-a-golden-heart-shaped-box/ Gouden hart doosje Nodig: bloemen structuur ; raster structuur ; diagonaal structuur Stap 1 Nieuw document = 600 x 600 px.

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien...

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien... Inhoud werken met paden... 3 deel van een pad kopiëren... 3 pad aan beide kanten versmallen... 3 hoek van een ankerpunt aanpassen... 4 een gesloten pad maken... 5 inzoomen/uitzoomen... 6 groeperen... 7

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Breng je foto s tot leven Stap 1 Maak een nieuw document met Breedte en Hoogte 1200px 1000px.

mailgroep photoshop Copyright Breng je foto s tot leven Stap 1 Maak een nieuw document met Breedte en Hoogte 1200px 1000px. Breng je foto s tot leven http://blog.entheosweb.com/tutorials/make-photos-come-to-life-in-photoshop Eerst en vooral alle gereedschappen herstellen doen Stap 1 Maak een nieuw document met Breedte en Hoogte

Nadere informatie

Enveloppe tekenen in Photoshop

Enveloppe tekenen in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-an-envelope-icon-inphotoshop/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=feed%3a+psdtuts+%2 8PSDTUTS%29 Enveloppe tekenen in Photoshop

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Het is lente en het zou een goed moment zijn om een tuintafereel te maken. U gebruikt alleen

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/window-blinds/ Schaduw maken met zonneblinden In deze les leer je licht en schaduw doorheen een soort zonneblinden maken. Dit is de startafbeelding waarmee

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 22/12/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 22/12/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix UITGELIJND Dit is een eigen creatie dd 22/12/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix 1. NIEUW BESTAND MENU : Bestand > Nieuw (Ctrl+N) We starten met onderstaande afmetingen.

Nadere informatie

Onderwater teksteffect

Onderwater teksteffect http://psd.fanextra.com/tutorials/text-effects/create-an-underwater-typography-scene/ Onderwater teksteffect Nodig : lettertype Code ; rook penselen ; ruimtepenselen ; ruimte structuur ; vissen ; onderwater

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

Figuurtje tekenen - blz 1

Figuurtje tekenen - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-fun-red-haired-boy-character/ Figuurtje tekenen Tutorial Details : Photoshop CS3 - Beginner - 40 minuten Stap 1 Nieuw document : 2000 x 2000

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Grungy scene. Copyright. Mailgroep photoshop

Grungy scene. Copyright. Mailgroep photoshop Grungy scene Grungy blz. 1 Stap1 : de achtergrond Open een nieuw document : 2550 x 3300 px; 300 ppi Voeg een eerste structuur toe; roteer 90 ; pas grootte aan. Stap2 : minder verzadiging De laag structuur1

Nadere informatie

Griekse mythologie - blz 1

Griekse mythologie - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-greek-mythology-inspiredphoto-manipulation/ Griekse mythologie Nodig: afbeelding met man, planeet, ketting1, ketting2, texture,

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/tutorials-effects/how-to-simulate-fractals-in-photoshop/ Zelf fractals simuleren Ooit deze mooie fractal afbeeldingen gezien? Wij doen het echter met enkel Photoshop. Stap

Nadere informatie

Wervelende dame oefenen met de pen

Wervelende dame oefenen met de pen http://www.adobetutorialz.com/articles/30970036/1/swirl-girl-in-photoshop Wervelende dame oefenen met de pen In deze oefening wordt getoond hoe je kronkels tekent. Die worden dan op allerlei manieren gecombineerd,

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 04/01/2013 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 04/01/2013 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix KORRELIG BETAAMD 1. NIEUW BESTAND Dit is een eigen creatie dd 04/01/2013 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix MENU : Bestand > Nieuw (Ctrl+N) We starten met onderstaande

Nadere informatie

http://www.pxleyes.com/tutorial/photoshop/1439/create-a-wrong-fruit-collage.html Fruitcollage Er wordt gebruik gemaakt van volgende gereedschappen: Verplaatsen, Kloonstempel, Gum, Doordrukken, Penseel,

Nadere informatie

Slakkenrace foto montage

Slakkenrace foto montage http://www.tutzor.com/index.php/2008/07/snail-race-photo-montage/ Slakkenrace foto montage Stap 1 We hebben heel veel foto s nodig voor deze foto montage. Kan je hieronder ophalen. Hier de links: http://www.sxc.hu/photo/1026758

Nadere informatie

Huis tekenen in Photoshop

Huis tekenen in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-basic-house-icon-in-photoshop/ Huis tekenen in Photoshop Stap 1 Nieuw document: 500px x 500px, witte achtergrond. Hulplijnen in het midden

Nadere informatie

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren In de tutorial van vandaag leer je hoe je een vuurtoren maakt met behulp van de meest eenvoudige vormen en

Nadere informatie

http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/create-surreal-photo-manipulation-photoshop-tutorial/ Man en hoed Benodigdheden: volgende afbeeldingen nodig: Watertoren ; Achtergrond ; Victorian Gustov ; hoed;

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-super-shiny-pencil-icon/ Mooi potlood maken Het potlood is een van de meest gebruikte gereedschappen bij het creatievelingen. Bij het maken van deze

Nadere informatie

Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met een eigen foto, met spiegeling, officiële logo, tekst en passende achtergrond.

Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met een eigen foto, met spiegeling, officiële logo, tekst en passende achtergrond. 1.Flyer Smartphone Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met een eigen foto, met spiegeling, officiële logo, tekst en passende achtergrond. Formaat en Geavanceerd zoeken In Photoshop open je een

Nadere informatie

Originele les:

Originele les: 1 Originele les: https://design.tutsplus.com/tutorials/how-to-create-a-fake-windowaction-in-adobe-photoshop--cms-29338 Fake venster in Photoshop In deze handleiding leer je hoe je een geweldig nep-venster

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Materialen: HALLOWEEN POSTER

mailgroep photoshop Copyright Materialen: HALLOWEEN POSTER HALLOWEEN POSTER http://www.designzzz.com/designing-halloween-wallpaper-poster/ Materialen: o o o o o Hoed Hand Pompoen Achtergrond Bloed Borstels o Fonts: 1, 2, 3 Allereerst plaats de achtergrond, dan

Nadere informatie

Chocolade reep tekst effect maken

Chocolade reep tekst effect maken http://textuts.com/chocolate-bar-text-effect/ Chocolade reep tekst effect maken Deze tutorial legt uit hoe je een simpel patroon kan gebruiken samen met een paar laagstijlen om een chocoladereep als tekst

Nadere informatie

Banaan teksteffect. Nodig: palmblad ; lettertype (anja Eliane)

Banaan teksteffect.  Nodig: palmblad ; lettertype (anja Eliane) http://alfoart.com/banana_text_1.html Banaan teksteffect Nodig: palmblad ; lettertype (anja Eliane) 1) Nieuw document = 1024* 683 px. Geef achtergrondlaag volgende Verloopbedekking. Banaan teksteffect

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

Achtergrond en foto - blz 1

Achtergrond en foto - blz 1 http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/photoshop-background/ Achtergrond en foto De foto wordt gebruikt en omgezet in een achtergrond. Er wordt gebruik gemaakt van de gereedschappen Selectiekader

Nadere informatie

Hoe teken je zelf een Heerlijke Ice Cream

Hoe teken je zelf een Heerlijke Ice Cream http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-illustrate-a-delicious-ice-cream-bar/ Hoe teken je zelf een Heerlijke Ice Cream In deze les worden weer veel technieken toegepast. Alles wordt zelf getekend

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 20/01/2012 (Gemaakt in Photoshop CS4) Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 20/01/2012 (Gemaakt in Photoshop CS4) Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix Dwars door basalt Dit is een eigen creatie dd 20/01/2012 (Gemaakt in Photoshop CS4) Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix 1. NIEUW BESTAND MENU: Bestand > Nieuw (Ctrl+N) Gereedschap Emmertje (G) en vul

Nadere informatie

PSE- Breakdance. Breakdance. Benodigdheden: ymozwzpy

PSE- Breakdance. Breakdance. Benodigdheden:   ymozwzpy Breakdance Benodigdheden: https://drive.google.com/drive/folders/1334mpzs8pm7gn4dyz8ebc6pf ymozwzpy 1. Open je uitgeselecteerde afbeelding. 2. Open een nieuw bestand van 1000 x 750 px 72 ppi wit 3. Ga

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=pixwltmmrba Landschap in glas bal video les Gebruik je een eigen foto, zorg dan dat de grootte ongeveer = 1920 x 1080 px; 150 ppi Anders pas je de instellingen aan van gebruikte

Nadere informatie

INSTRUCT Samenvatting Basis PowerPoint 2010, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3

INSTRUCT Samenvatting Basis PowerPoint 2010, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 Afbeeldingen invoegen en verwijderen Je kunt een illustratie invoegen via het tabblad Invoegen, groep Afbeeldingen, knop Illustratie. Het taakvenster Illustraties komt in beeld.

Nadere informatie

MacBook Enkele resultaten:

MacBook Enkele resultaten: http://www.photoshoptalent.com/photoshop-tutorials/pst/417/macbook-air.html MacBook Enkele resultaten: MacBook blz 1 Stap1 Nieuw document (Ctrl+N): 1000 x730 px, witte achtergrond, noem de laag MacBook

Nadere informatie

Mooie compositie.

Mooie compositie. http://psd.fanextra.com/tutorials/designing/learn-how-to-design-a-charming-collage-composition/ Mooie compositie Nodig : meisje ; structuur; grunge penselen; waterachtergrond ; blauwe diamant ; lijntekeningen

Nadere informatie

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Wat je zal creëren Heb je ooit het gezegde gehoord: "April-buien brengen

Nadere informatie

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap.

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. http://www.freepsd.com/2009/02/25/a-letter-from-florence/#more-536 Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. Vooraleer je begint, bekijk de video s bij bovenstaande link, daar kan

Nadere informatie

Stralende teksteffecten

Stralende teksteffecten 1.STRALENDE TEKSTEFFECTEN Leer hoe je een filmisch belicht letterbouwwerk maakt met het gereedschap tekst, verschillende filters en aanpassingen. 1.Startfoto :creëer om te beginnen een leeg canvas via

Nadere informatie

Mini muziek speler maken http://www.photoshopstar.com/drawing/mini-music-player-adobe-photoshop/ Stap 1 Open Photoshop en druk op Ctrl + N om een nieuw document te maken. Voer alle gegevens zoals de afbeelding

Nadere informatie

Adres boekje met Ringen

Adres boekje met Ringen http://psdtuts.com/tutorials/designing-tutorials/create-a-custom-mac-osx-style-ring-binder-addressbook-icon/ Adres boekje met Ringen Stap 1 Nieuw Document : 1024 pixels op 1024 pixels. Ons boekje zal 512px

Nadere informatie

http://www.pixel2life.com/viewtutorial/77514/awesome_aura_text_effect/ Metalen Teksteffect Stap1 - Tekst creëren Gebruikt lettertype: CaviarDreams Nieuw document : breedte = 900 pixels, hoogte = 600 pixels,resolutie

Nadere informatie

Planeet en dame (Overvloeien van foto s)

Planeet en dame (Overvloeien van foto s) http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/blend-a-planet-transparently-into-a-photomanipulation/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=feed%3a+psdtuts+ %28PSDTUTS%29 Planeet

Nadere informatie

Deze les laat u zien hoe u een aantal laagstijlen en penseelinstellingen gebruikt om een glamour, sprankelend teksteffect te creëren.

Deze les laat u zien hoe u een aantal laagstijlen en penseelinstellingen gebruikt om een glamour, sprankelend teksteffect te creëren. ORIGINELE LES Link Deze les laat u zien hoe u een aantal laagstijlen en penseelinstellingen gebruikt om een glamour, sprankelend teksteffect te creëren. Materiaal voor het lesje De volgende items zijn

Nadere informatie

Elegante tekst.

Elegante tekst. http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/elegant-typography-on-vistabackground/all-pages.html Elegante tekst Stap 1 - Nieuw Document Bestand Nieuw (Ctrl + N). Je kan natuurlijk om

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Video les met droom auto Nodig : afbeelding met je droomauto, liefst op een witte achtergrond

mailgroep photoshop Copyright Video les met droom auto Nodig : afbeelding met je droomauto, liefst op een witte achtergrond https://m.youtube.com/watch?v=6iiwh7zrgng Video les met droom auto Nodig : afbeelding met je droomauto, liefst op een witte achtergrond Droomauto blz. 1 1) Maak een selectie van de auto; selectie omkeren

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Originele site. Een stripboek effect creëren in photoshop. Hier de benodigheden. Stap 1

Mailgroep photoshop. Copyright. Originele site. Een stripboek effect creëren in photoshop. Hier de benodigheden. Stap 1 Originele site Een stripboek effect creëren in photoshop 00022 Deze afbeelding is gemaakt om de stripboekletter typen na te bootsen, maar dan in 3D. Je leert hoe je dit 3D-effect kunt creëren door lagen

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5 Dit is het resultaat zie tekening hieronder Door Creative Elements Tutorials 1. Nieuw bestand van 800 x 800 px met transparante achtergrond 2. Zet

Nadere informatie

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van Maak een Cool Vector Panda-personage it bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in 2010. D DE TIPS EN TECHNIEKEN DIE WORDEN UITGELEGD, KUNNEN VEROUDERD ZIJN. Adobe Illustrator is mijn favoriete hulpmiddel

Nadere informatie

Water reflectie maken

Water reflectie maken http://www.photoshopstar.com/photo-effects/realistic-water-reflection-effect/ Water reflectie maken Nodig: kasteel afbeelding Stap 1 Open afbeelding met kasteel; deze afbeelding is nogal groot; we passen

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Tetris effect

mailgroep photoshop Copyright Tetris effect http://www.photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/create-tetrix-tile-textphotoshop/ Tetris effect Nodig : lettertype Aldo the Apache Stap 1 Patroon klaarmaken; Open een nieuw document

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/create-a-iconic-retro-modern-ball-chair-in-photoshop/ Retro stoel tekenen. Stap 1 Nieuw document, bijvoorbeeld 800 x 800 px. Nieuwe laag = golden sphere. Cirkel

Nadere informatie

Snoeptekst. cms-20607

Snoeptekst.   cms-20607 http://design.tutsplus.com/tutorials/how-to-create-a-delicious-jelly-bean-text-effect-in-photoshop-- cms-20607 Snoeptekst Nodig : lettertype Insaniburger; rots muur; wit zand patroon 1. Penseel klaar maken

Nadere informatie

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ Schetsen Nodig: afbeelding met vlinder ; notebookpaper ; stukje afgescheurd papier ; hand Gebruik je andere afbeeldingen dan

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Fotomanupilatie. Dit is het eindresultaat

Mailgroep photoshop. Copyright. Fotomanupilatie.   Dit is het eindresultaat Fotomanupilatie https://www.youtube.com/watch?v=lx3q-l8ch_c Dit is het eindresultaat Open het bestand Varadero strand. De mensen en hun schaduwen aan de strandlijn, en de mensen in het water moeten weggeretoucheerd

Nadere informatie

http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/shape-cluster-photo-display-with-photoshop-cc/ Foto effect in Photoshop CC Stap 1: Nieuw Document Bestand Nieuw : een vierkant document werkt het best.

Nadere informatie

Stap 1: Nieuw document breedte =1000px ; hoogte = 600px. Plak een afbeelding van een laptop in je document. Noem de bekomen laag laptop.

Stap 1: Nieuw document breedte =1000px ; hoogte = 600px. Plak een afbeelding van een laptop in je document. Noem de bekomen laag laptop. http://psdfan.com/tutorials/designing/design-a-professional-laptop-advert/ Professionele laptop Stap 1: Nieuw document breedte =1000px ; hoogte = 600px. Plak een afbeelding van een laptop in je document.

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Kordula

mailgroep photoshop Copyright Kordula Kordula Deze les is een vertaling van een psp-les van Michèle. Ik heb hiervoor toestemming gekregen De originele les is by Michèle Dank je wel Michèle De originele les vindt je hier: http://www.fairymist.fr/tagkordula/tagkordula.htm

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Hangende tekst blz. 1.

Mailgroep photoshop. Copyright. Hangende tekst blz. 1. https://photoshopstar.com/suspended-text-effect/ Hangende tekst Stap 1 Open een nieuw document: 1000 500 pixels, zwarte achtergrond. Tekst toevoegen in witte kleur; gebruikt lettertype = Verdana, Bold,

Nadere informatie

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ Uil tekenen Deze oefening werd geschreven voor Adobe Illustrator CS4 - omgezet naar Photoshop (of toch

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://design.tutsplus.com/tutorials/create-a-camera-phone-mock-up-using-smart-objects-and-smartfilters-in-photoshop--cms-24513 Je eigen Smartphone Er wordt gewerkt met Slimme Objecten; een filter toegepast

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, neem er uw tijd voor

Nadere informatie

Chips zakje.

Chips zakje. http://psdguides.com/2009/05/create-packaging-design1/ Chips zakje 1) Nieuw document : 500 px X 500 px. Nieuwe laag, teken een rechthoekige selectie (M) met vaste grootte = 300 x 300 px. Vul met een citroen

Nadere informatie

Sneeuw globe maken.

Sneeuw globe maken. http://graphicssoft.about.com/od/photoshop/l/blsnowglobe1.htm Sneeuw globe maken 1.) Nieuw document: 400 x 500 pixels, 72 ppi, witte achtergrond. Werk je met een groter document dan zal je in de loop van

Nadere informatie

1.FLYER SMARTPHONE Opdracht: Google, Zoekhulpmiddelen Achtergrond verwijderen van foto, Toverstaf

1.FLYER SMARTPHONE Opdracht: Google, Zoekhulpmiddelen  Achtergrond verwijderen van foto, Toverstaf 1.FLYER SMARTPHONE Opdracht: Ontwerp een flyer voor je smartphone met eigen foto, spiegeling, officiële logo, informatie over je abonnement en een passende achtergrond. Google, Zoekhulpmiddelen In Photoshop

Nadere informatie

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/how-to-get-that-anime-look-in-photoshop-using-aflexible-workflow/ Strip figuurtje inkleuren in Photoshop Stap 1 Startfiguurtje openen (psd bestand). Je ziet een

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 14/05/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 14/05/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix Vragende ogen Dit is een eigen creatie dd 14/05/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak : Trytrix 1. NIEUW BESTAND MENU : Bestand > Nieuw (Ctrl+N) 2. AFBEELDING UIT BIJLAGE MENU

Nadere informatie

Natuur compositie met glas

Natuur compositie met glas http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-spectacular-nature-composition-inphotoshop.html Natuur compositie met glas Nodig: bloemen penseel (swirl vector) ; glas ; blaadjes ; wolken penseel

Nadere informatie

Kersttekst.

Kersttekst. http://psdfan.com/designing/christmas-wrapped-text-effect/ Kersttekst Stap 1 Nieuw document (600X400px), nieuwe laag, noem die achtergrond. Trek daarop een radiaal verloop vanuit het midden van het canvas

Nadere informatie

Scene.html Kleurrijke regenboog

Scene.html Kleurrijke regenboog http://www.pxleyes.com/tutorial/photoshop/1694/create-a-colorful-rainbow-fantasy- Scene.html Kleurrijke regenboog Regenboog - blz 1 Stap1 Nieuw document : Breedte = 1000px, hoogte = 1500px ; 72 dpi (Dots

Nadere informatie

Bamboe en panda's. ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html. Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada';

Bamboe en panda's. ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html. Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada'; ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html Bamboe en panda's Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada'; 1) Open een nieuw Photoshop document : 1200 X 696 px, 72pixels/inch. 2) Voeg

Nadere informatie

Street dancing Voor ervaren photoshoppers

Street dancing Voor ervaren photoshoppers http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/street-dance-illustration.html Street dancing Voor ervaren photoshoppers Onderstaande foto s gebruikt voor deze oefening. Je kan ook

Nadere informatie

lagen en tekengebieden

lagen en tekengebieden Inhoud lagen en tekengebieden... 2 lagen... 2 tekengebieden... 4 linialen... 7 hulplijnen... 8 tekengebied verkleinen... 9 afmetingen tekengebied aanpassen... 10 natekenen van een kers... 12 het origineel

Nadere informatie

http://www.webdesign.org/web/photoshop/special-effects/design-a-realistic-sandwichbag.16484.html Fruitzakjes Stap 1 Alle benodigdheden verzamelen: houten achtergrond, foto met fruit! Stap 2 Open foto met

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 02/07/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak: Trytrix

mailgroep photoshop Copyright Dit is een eigen creatie dd 02/07/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak: Trytrix Myrke Dit is een eigen creatie dd 02/07/2012 Lesje gemaakt met Photoshop CS4 Lesvoorbereiding en opmaak: Trytrix 1. NIEUW BESTAND MENU : Bestand > Nieuw (Ctrl+N) 2. AFBEELDINGEN UIT BIJLAGE MENU : Bestand

Nadere informatie