Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler"

Transcriptie

1 Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Wat je gaat creëren

2 1. Bouw de mond Stap 1 Laten we beginnen met de mond. Het is de bovenkant van het beeld en waar de ogen van de kijker waarschijnlijk als eerste vallen. Om te beginnen, schets de mond met de Pencil Tool (N). Ik gebruik een 1 taktgewichtslag waarbij de kleur is ingesteld op een lichtblauwe kleur (dit is niet belangrijk). 1. Ik begin meestal met de bovenlip. Ik beschouw het als vier gebogen slagen: twee aan elke kant die naar binnen buigen en twee kortere strepen die de boog van de Cupido vormen. 2. Om de bovenlip af te werken, heb ik vier slagen getrokken. De twee zijdeslagen buigen in tegenstelling tot de bovenste lijnen. De lijnen onder de boog van de Cupido bootsen ze op kleinere schaal na. 3. Kies hoe open je wilt dat je mond is. Een klein beetje, zoals te zien in figuur 3 hieronder. 4. Of je kunt kiezen voor een mond die meer tanden zal onthullen. 5. De onderlip vlakt een beetje af in het midden van de onderrand. 6. Maak de mond af. Let op waar de tanden zijn (is het een gesloten glimlach, een open glimlach, enz.). Groepeer (Control-G) deze regels samen.

3 Stap 2 Laten we de mond met vormen opbouwen. 1. Te beginnen met de bovenlip, nogmaals, ik wil me concentreren op de helft ervan. Met behulp van de Pen Tool (P) heb ik de linkerhelft van de mond getraceerd, stopend in het middelpunt en ervoor zorgend dat de vorm gesloten is. 2. Kopieer (Control-C) en plak (Control-P) de lipvorm en reflecteer over een verticale as. lijn de twee vormen uit zodat ze een beetje overlappen en een mooie bovenlip vormen. 3. Herhaal dit voor de onderlip.

4

5 Stap 3 Verenig de vorm van de bovenlip en de vorm van de onderlip in het deelvenster Pathfinder met hun respectieve partners. 1. Om de tanden te maken, gebruikt u het gereedschap Pen om een gebogen vorm te tekenen die de onderkant van de bovenste rij tanden definieert. 2. Gebruik het gereedschap Afgeronde rechthoek om een rij tanden te tekenen die de blauwe ruimte van de vorige stap overlapt. 3. Gebruik het Shape Builder Tool (Shift-M) om de afgeronde bodems van de tanden te verwijderen. Selecteer de blauwe vorm en elke tand, selecteer het deel van de tandvormen dat niet kruist met de blauwe vorm, de selectie ongedaan maken en verwijderen. 4. Sommige tanden kunnen zelf boven de lippen zitten. Zorg ervoor dat u niet-overlappende onderdelen van tanden verwijdert voordat u ze samen groepeert en ze onder de bovenlip plaatst in het deelvenster Lagen. 5. Verplaats de tandgroep een klein beetje naar beneden zodat de blauwe vorm uit figuur 1. Teken een afgeronde tongvorm (met het ellipsgereedschap (L) ) en plaats deze onder alle mondobjecten in het deelvenster Lagen.

6 Stap 4 Maak een onderste rij tanden op dezelfde manier als de groep uit stap Je mond heeft ook een donkere kleur nodig voor de binnenkant (achter de tong). Met de Pen-tooltekende ik vormen achter de mond in donkerbruin.

7 2. De druppelvorm in het uiteindelijke beeld is dezelfde blauwgroen als de onderlip en is getekend met het gereedschap Potlood. Optioneel kunt u ook afgeronde druppelvormen maken met een reeks ellipsen, afgeronde rechthoeken of voorzichtig met de pen. Groepeer uw mondcomponenten. 2. Maak de paraplu Stap 1 Voordat we bij de paraplu komen, kunnen we snel een regenboog maken. Gebruik het gereedschap Rechthoek (M) om een lange, smalle, verticale rechthoek te tekenen. Kopieer en plak vijf keer. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: Oranje: R = 241 G = 105 B = 63 Geel: R = 251 G = 193 B = 96

8 Lichtgroen: R = 151 G = 203 B = 121 Groen: R = 102 G = 170 B = 123 Lichtblauw: R = 85 G = 198 B = 212 Marineblauw: R = 21 G = 49 B = 73 Lijn de rechthoeken uit zodat ze op dezelfde afstand van elkaar staan, groepeer ze en plaats ze onder de mond (en alle andere poster-elementen). Stap 2 Het is vrij eenvoudig om een paraplu te maken uit een reeks ellipsen. 1. Teken een grote ellips met behulp van de ellipstool. Merk op dat dit geen perfecte cirkel is. 2. Teken vier overlappende cirkels en verenig alle vier in het deelvenster Pathfinder. 3. Gebruik het Shape Builder-gereedschap en selecteer de kruisende niet-kruisende vormen die u hebt getekend (in totaal vijf). 4. De vier onderste vormen, nu gescheiden van elkaar, moeten worden verwijderd. 5. Zodra die andere vier secties zijn verwijderd, blijft u over aan uw paraplu.

9 Stap 3 De bovenkant van de paraplu, de ferrule, heeft een puntige traanvorm. Het is heel eenvoudig om te creëren.teken een cirkel, trek het bovenste ankerpunt omhoog met behulp van het gereedschap Direct selecteren (A) en breng het naar een punt met het gereedschap Ankerpunt converteren (Shift-C). Plaats op de bovenkant van de paraplu.

10 Stap 4 Gebruik de pen om het handvat van de paraplu te gebruiken om een lijn te tekenen die boven aan de paraplu begint en naar links schopt. Stel de lijndikte te 8-10pts en afbouwen van de lijn met de breedte Tool (Shift-W).

11

12 Stap 5 Tenslotte, trek voor de gestikte lijnen op de paraplu gebogen lijnen van elk paraplupunt naar de ferrule. Stel de Lijndikte naar 1pt, Cap en Hoek te Afgeronde en gestippelde lijn te 5pt Dash en 5pt Gap. Groepeer al deze overkoepelende componenten samen. 3. Zonneschijn en regenwolken Stap 1 Om de glimlachende zon voor onze poster te creëren, moeten we beginnen met de zonnestralen. Teken nog een puntige traanvorm in geeloranje (zie hoofdstuk 2, stap 3 ). Selecteer met de druppel geselecteerd een nieuw penseel in het deelvenster Penselen. Dit is een eenvoudige patroonpenseel (zie hieronder), waar de Outer Corner Tile is Auto Tussen en de Side Tile is Original. Druk op OK en u zult merken dat uw nieuwe penseel klaar is voor gebruik in het deelvenster Penselen.

13 Stap 2 Gebruik de Ellips-tool om een cirkel te tekenen. Vul het met dezelfde kleur als het penseel dat je zojuist hebt gemaakt. Breng het penseel aan op de slag en verklein zo nodig de grootte van zowel de cirkel als het slaggewicht om het aantal stralen te krijgen dat je op je schattige kleine zonnetje wilt hebben. Teken voor het gezicht de ovalen voor de ogen en gebruik het gereedschap Pen om een mond en een klein hart voor een tong te tekenen, als je dat wilt. Groepeer deze stukken samen en plaats de zon achter de paraplu in de compositie van je poster.

14 Stap 3 1. Gebruik voor de regenwolken de Ellipse Tool om een reeks overlappende cirkels en ovalen in verschillende grootten te tekenen. Verenig ze in het deelvenster Pathfinder. 2. Gebruik het gereedschap Rechthoek om een rechthoek te tekenen die de helft van de wolk overlapt. 3. Raak de Minus-voorkant in de Pathfinder aan, zodat je een opgezwollen wolk achterlaat met een vlakke onderkant. Kopieer, plak en weerspiegel de cloud. verander de opvulkleur op de tweede wolk in een donkere kleur en plaats deze achter de eerste. Gebruik dezelfde traanvormen uit sectie 2, stap 3 voor de regendruppels in het posterontwerp.

15 4. Render de regenbogen en compositie Stap 1 Gebruik het gereedschap Rechthoek om twee rechthoeken te tekenen die onder de mond en paraplu verschijnen. Ze hebben allemaal dezelfde breedte als de regenboog. Pas een lineair verloop toe met het gereedschap Verloop (G) dat van donkerbruin gaat op 100% naar 0% dekking. Stel de verloophoek tot -90 zodat de donkere kleur begint bovenaan de verloopvorm.

16 Stap 2 Laten we een minuutje nemen om de compositie tot nu toe te bekijken. Merk op dat dezelfde gradiënt werd toegepast op de mondhoeken en de tong van de vorige stap.

17 Stap 3 Bekijk het volgende om de penseelhendel aan de onderkant van de poster te maken:

18 1. Het handvat en de basis van de borstel zijn beide afgeronde rechthoeken. Een cirkel vormt het gat in het handvat en de halve cirkelstrook op het handvat werd getekend met het gereedschap Pen. 2. Plaats de borstel onderaan de regenboog en teken een smalle rechthoek (ook crèmekleurig, want dat is onze achtergrondkleur) over de bovenkant van de borstel. Stap 4 Eindelijk, we moeten een paar kleine vogeltjes tekenen. 1. Begin met een cirkel. 2. Trek het linker ankerpunt naar buiten met het gereedschap Direct selecteren. 3. Manipuleer het gereedschap van de bovenste en de linker ankerpunt om het hoofd en de staart te vormen (je buigt de vorige cirkel omhoog en naar binnen). 4. Breng de gebogen linkerkant naar een punt.

19 5. Gebruik de Pen-tool om een snavel te tekenen. 6. Teken een cirkel voor de ogen. Groepeer, kopieer, plak en schaal de gekopieerde vogels naar beneden of naar boven, afhankelijk van uw voorkeur en verspreid ze aan de linkerkant van de compositie. Verander de basiskleur van de vogel, zodat er meer dan alleen maar blauwblauwe vogels rondflitsen. 5. Voeg een patroontextuur toe Stap 1 Om de patroontextuur boven de hele poster te maken, beginnen we met een paar vierkanten. 1. Gebruik het gereedschap Rechthoek om een perfect vierkant te tekenen (houd Shift ingedrukt ). Uiteindelijk zal mijn patroon in marineblauw zijn. Voor het zicht is het nu crèmekleurig.

20 2. Kopieer en plak het vierkant en draai ze zodat u ze kunt uitlijnen op hun middelpunten. 3. Kopieer en plak de vierkanten opnieuw zodat je een groep van vier hebt, zoals hieronder te zien is. Stap 2 Selecteer uw vierkanten en maak een nieuw patroon in het deelvenster Patroonopties. Houd het patroontype als een eenvoudige Grid. Als u tevreden bent, drukt u op Gereed. Advertentie

21 Stap 3 Teken een grote rechthoek die het hele tekengebied beslaat. Pas uw nieuwe patroon toe en verminder de dekking tot 21% of zo in het deelvenster Transparantie. Wijzig de mengmodusnaar zacht licht. Gefeliciteerd, je poster is voltooid!

22 Bij het maken van surrealistische posterontwerpen is het handig om een lijst met items, objecten en concepten bij de hand te houden. Ontwerp de ontwerpen en gooi ze samen met een verenigend palet. Wat je ook hebt gedaan in je eigen poster, of je deze tutorial nu letterlijk volgt of laat inspireren, deel hem met ons in de comments.

23

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag zullen we een illustratie van een oudere man maken. We gaan dit doen door enkele geometrische

Nadere informatie

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Het is lente en het zou een goed moment zijn om een tuintafereel te maken. U gebruikt alleen

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Het enige wat je nodig hebt zijn ellipsen, rechthoeken en een aantal gradiënten. De vaardigheden die je leert, kunnen eenvoudig worden overgedragen naar het maken van verschillende basisobjecten, dus laten

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Deze tutorial is beginnersvriendelijk, want om deze iconen te maken, gebruik je basisvormen voor het grootste deel samen met platte kleuren. Aan het einde voeg je hoogtepunten en schaduwen toe en de set

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

Zelfstudiedetails. Stap 1

Zelfstudiedetails. Stap 1 Om te beginnen leer je hoe je basisgereedschappen en effecten kunt gebruiken, basale vectorvormtechnieken. Met enkele zeer eenvoudige lineaire gradiënten en enkele basismixtechnieken proberen we een indrukwekkend

Nadere informatie

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren Hoe maak je een Llamaillustratie in Adobe Illustrator Of AD en Draw door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een lama maken in Adobe Illustrator. Eigenlijk was dit een verzoek van een

Nadere informatie

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien...

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien... Inhoud werken met paden... 3 deel van een pad kopiëren... 3 pad aan beide kanten versmallen... 3 hoek van een ankerpunt aanpassen... 4 een gesloten pad maken... 5 inzoomen/uitzoomen... 6 groeperen... 7

Nadere informatie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie in Adobe Illustrator Ad en Draw door Andrei Marius Wat je gaat creëren In de volgende stappen leert u hoe u een gedetailleerde piggy-bank-illustratie kunt maken in

Nadere informatie

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Wat je gaat creëren In deze tutorial gaan we een klassieke tram maken met behulp van eenvoudige vormen in Adobe Illustrator. Als

Nadere informatie

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Het is altijd leuk om personageillustraties te maken, maar nog meer wanneer dat personage is gebaseerd op een echte persoon! Avatars

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Je leert een heleboel nuttige illustratortricks om het tekenen van een wijzerplaat samen met sommige andere delen van de klok te versnellen. Ik hoop dat je deze tutorial leuk zult vinden en misschien zelfs

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Wat je zal creëren Heb je ooit het gezegde gehoord: "April-buien brengen

Nadere informatie

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik je zien hoe je een set vectordobbelstenen maakt met Adobe Illustrator en de Gradient Mesh Tool. De Gradient Mesh

Nadere informatie

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien

Nadere informatie

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van Maak een Cool Vector Panda-personage it bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in 2010. D DE TIPS EN TECHNIEKEN DIE WORDEN UITGELEGD, KUNNEN VEROUDERD ZIJN. Adobe Illustrator is mijn favoriete hulpmiddel

Nadere informatie

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator TUTORIALS In de Adobe Illustrator-zelfstudie van vandaag maken we een levendig stuk vectorillustraties met driedimensionaal type vanuit isometrisch

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken: De tutorial bestaat uit twee hoofdonderdelen, waarbij de olieverftekst wordt gemaakt en de tubes worden gemaakt. U begint bij basisvormen, vult ze met een complex lineair verloop en past vervolgens het

Nadere informatie

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren In de tutorial van vandaag leer je hoe je een vuurtoren maakt met behulp van de meest eenvoudige vormen en

Nadere informatie

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te maken. We zullen zo veel mogelijke basisvormen gebruiken om die

Nadere informatie

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Wat u zult worden maken vandaag, wil ik delen een klein beetje over waar ik vandaan kom:

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret.

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret. https://photoshopstar.com/fashion-mixed-media-portrait-in-photoshop/ Mixed Media portret Nodig : model; bloemen; abstracte vormen; sterren; cirkels; splashes Mixed Media Portret blz. 1 Stap 1 Open een

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen http://jumbojet.eu/wordpress/?p=6223 Twitter tekenen In deze tutorial laat ik zien hoe je zelf een leuk Twitter vogeltje maakt voor op je weblog of website. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor andere

Nadere informatie

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling.

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. 1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. Stap 2 hier wij hebben onze horizontale doek, en laten

Nadere informatie

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q)

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Pen (P) Tekst (T) Lijnsegment (\) Rechthoek (Q) Penseel (B) Potlood (N) Klodderpenseel (Shift+B) Gum (Shift +E) Roteren

Nadere informatie

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Illustrator of AD uw favoriete tool zijn! Gewapend met een paar tools

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te creëren die geïnspireerd is op de klassieke tattoo art van

Nadere informatie

Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev

Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze tutorial leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator gebruikt

Nadere informatie

Stap 1 Maak een liggend A4 document aan in Illustrator.

Stap 1 Maak een liggend A4 document aan in Illustrator. Hollandse Postzegel Stap 1 Maak een liggend A4 document aan in Illustrator. Stap 2 - De rand van de postzegel Selecteer het elips-gereedschap (A) en klik hiermee op je pagina. Er verschijnt nu een venster,

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, neem er uw tijd voor

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-super-shiny-pencil-icon/ Mooi potlood maken Het potlood is een van de meest gebruikte gereedschappen bij het creatievelingen. Bij het maken van deze

Nadere informatie

http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html

http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html Muziek poster maken Stap 1 Nieuw document 600 X 900 px : vul achtergrond met de kleur = # 53157F. Stap

Nadere informatie

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel weerspiegelt in de plassen, mensen lopen in de regen met kleurrijke

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ Uil tekenen Deze oefening werd geschreven voor Adobe Illustrator CS4 - omgezet naar Photoshop (of toch

Nadere informatie

lagen en tekengebieden

lagen en tekengebieden Inhoud lagen en tekengebieden... 2 lagen... 2 tekengebieden... 4 linialen... 7 hulplijnen... 8 tekengebied verkleinen... 9 afmetingen tekengebied aanpassen... 10 natekenen van een kers... 12 het origineel

Nadere informatie

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D

Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D esigner aanmaken Wat u zult creëren Dit jaar vieren we het Jaar van de Haan volgens de Chinese kalender. 2017 wordt naar verwachting een goed

Nadere informatie

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK.

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK. We zullen de effecten samen met enkele basis vectorvormen gebruiken om het uiteindelijke resultaat in een korte tijd te bereiken. Hopelijk leer je enkele nuttige werktips. Veel plezier tijdens het leren

Nadere informatie

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5 Dit is het resultaat zie tekening hieronder Door Creative Elements Tutorials 1. Nieuw bestand van 800 x 800 px met transparante achtergrond 2. Zet

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/how-to-get-that-anime-look-in-photoshop-using-aflexible-workflow/ Strip figuurtje inkleuren in Photoshop Stap 1 Startfiguurtje openen (psd bestand). Je ziet een

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Illustrator 2. De vulling van een object veranderen Werken met padtekst PP

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Illustrator 2. De vulling van een object veranderen Werken met padtekst PP OPDRACHTKAART PP-02-02-01 De vulling van een object veranderen Werken met padtekst Voorkennis: Opdracht 1, tekenprogramma Illustrator afgerond Intro: In de vorige praktijkopdracht van het onderdeel Illustrator

Nadere informatie

Surrealische manipulatie

Surrealische manipulatie http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/stylish-surreal-portrait.html Surrealische manipulatie Nodig: Mooie dame, penseel japanese flowers, penseel victorian floral, wimpers

Nadere informatie

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Ik heb onlangs een aantal tips gedeeld met een abonnee over hoe ik een nautische sterontwerp in Illustrator creëerde, waardoor ik de traditionele nautische

Nadere informatie

Scene.html Kleurrijke regenboog

Scene.html Kleurrijke regenboog http://www.pxleyes.com/tutorial/photoshop/1694/create-a-colorful-rainbow-fantasy- Scene.html Kleurrijke regenboog Regenboog - blz 1 Stap1 Nieuw document : Breedte = 1000px, hoogte = 1500px ; 72 dpi (Dots

Nadere informatie

Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova

Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova Hoe maak je een platte bruid & bruidegom tekens in Adobe Illustrator kan ook in AD door Yulia Sokolova Wat je gaat creëren In deze tutorial ontwerpen we gestileerde platte karakters, die een gelukkig paar

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, daarom is het ook onze test, neem er uw

Nadere informatie

Koningin van de nacht

Koningin van de nacht http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/create-a-queen-in-the-dark-night-photomanipulation/ Koningin van de nacht Nodig : model ; achtergrond ; maan penselen ; wolken ; man ; lamp ; vogels Stap

Nadere informatie

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken.

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Kies gewoon een ontwerpstijl en speel rond met een concept van uw keuze

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Gezicht in schijfjes video les.

Mailgroep photoshop. Copyright. Gezicht in schijfjes video les. https://www.youtube.com/watch?v=zw00yptpswg Gezicht in schijfjes video les Afbeelding met gezicht openen; enkel gezicht nodig; selecteren; laagmasker toevoegen Gezicht in schijfjes blz. 1 De laag dupliceren

Nadere informatie

Hoe Peperkoek en Candy Geïnspireerde grafische stijlen maken in Adobe Illustrator door Mary Winkler

Hoe Peperkoek en Candy Geïnspireerde grafische stijlen maken in Adobe Illustrator door Mary Winkler Hoe Peperkoek en Candy Geïnspireerde grafische stijlen maken in Adobe Illustrator door Mary Winkler Wat je zal creëren Volg het spoor van broodkruimels en maak enkele heerlijke en leuke grafische stijlen

Nadere informatie

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 First of all, let s create a simple background to make the light parts of our future robot look 1. het maken van het hoofd van de Robot stap 1 eerst en vooral,

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Stap 1 eerst en vooral, moeten we een schets. Het kan een ruwe doodle krabbelde op een stuk papier of een digitale stuk gemaakt in een

Nadere informatie

Lost in space - teksteffect

Lost in space - teksteffect http://abduzeedo.com/lost-space-typography-photoshop Lost in space - teksteffect Een abstracte compositie met lichteffecten, penselen, laagmodussen, basis filters, tekst. Stap1 Open Photoshop, nieuw bestand

Nadere informatie

Mooie compositie.

Mooie compositie. http://psd.fanextra.com/tutorials/designing/learn-how-to-design-a-charming-collage-composition/ Mooie compositie Nodig : meisje ; structuur; grunge penselen; waterachtergrond ; blauwe diamant ; lijntekeningen

Nadere informatie

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Wat je zal creëren Volgens Wikipedia is het Paisley patroon een ontwerp dat gebruik maakt van de buta of boteh,

Nadere informatie

Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows)

Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows) http://www.pixel77.com/create-a-coffe-cup-in-photoshop/ Tasje koffie Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows) Stap 1 Nieuw document openen met

Nadere informatie

Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar

Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar Dit is het tweede deel van een serie tutorials die ik doe over het isometrische illustraties maken in Adobe Illustrator.

Nadere informatie

Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev

Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze zelfstudie leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator gebruikt

Nadere informatie

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Ik heb onlangs een e-mail ontvangen van een lezer die advies heeft gevraagd over het maken van touwen en knopen in Illustrator, die vooral bij nautische

Nadere informatie

Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev

Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze tutorial leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator

Nadere informatie

SketchUp L. 2.1 2D tekenen

SketchUp L. 2.1 2D tekenen 2.1 2D tekenen Inmiddels kunnen we ons zelf bewegen in SketchUp. De volgende stap is dat we wel iets in SketchUp moeten hebben om ons rond te bewegen. We moeten dus iets gaan tekenen. Voordat je ook maar

Nadere informatie

Tekst en stippen blz 1

Tekst en stippen blz 1 http://textuts.com/glowing-polkadots-text-effect/ Tekst en stippen Nieuw document : 1024 * 768 px Stap 1: - Liefst werken met een donkere achtergrond; vul die dus met kleur = #131313; tekst intypen : lettertype

Nadere informatie

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst!

START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! START Laten we leren hoe je vormen op het werkvlak verplaatst! klik op Next 1. Sleep de lichtbruine vorm naar de oranje uitlijning. Je mag zo precies zijn als je wilt. FINISH Geweldig begin! Laten we de

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Fotomanupilatie. Dit is het eindresultaat

Mailgroep photoshop. Copyright. Fotomanupilatie.   Dit is het eindresultaat Fotomanupilatie https://www.youtube.com/watch?v=lx3q-l8ch_c Dit is het eindresultaat Open het bestand Varadero strand. De mensen en hun schaduwen aan de strandlijn, en de mensen in het water moeten weggeretoucheerd

Nadere informatie

Natuur compositie met glas

Natuur compositie met glas http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-spectacular-nature-composition-inphotoshop.html Natuur compositie met glas Nodig: bloemen penseel (swirl vector) ; glas ; blaadjes ; wolken penseel

Nadere informatie

Cycling in water.

Cycling in water. Cycling in water https://www.youtube.com/watch?v=t4rqxxsrpho Maak een nieuw document via bestand nieuw. Breedte 1280 px Hoogte 720 px resolutie 300 px/inch achtergrond wit. Noem het werkdocument. Sla de

Nadere informatie

Een set Office-pictogrammen maken in Affinity Designer

Een set Office-pictogrammen maken in Affinity Designer Een set Office-pictogrammen maken in Affinity Designer door Andrei Stefan Wat je gaat creëren Welkom terug bij een andere Affinity Designer-zelfstudie, waarin je leert hoe je een set kantoorpictogrammen

Nadere informatie

Photoshop CS6. Foto s bewerken en aanpassen in Photoshop. Een onderwaterscene maken. Pijl om tussen de voor en achtergrondkleur.

Photoshop CS6. Foto s bewerken en aanpassen in Photoshop. Een onderwaterscene maken. Pijl om tussen de voor en achtergrondkleur. Een onderwaterscene maken. Begin met het maken van een nieuw bestand. Bestand -> Nieuw. Vul vervolgens de gegevens in die je hiernaast ziet. Let op: Resolutie pixels/ inch ingesteld staat. Verloop maken

Nadere informatie

Titel: Workshop creatief met MS Word Auteur: Miriam Harreman / Jaar: 2009 Versie: Creative Commons Naamsvermelding & Gelijk

Titel: Workshop creatief met MS Word Auteur: Miriam Harreman /   Jaar: 2009 Versie: Creative Commons Naamsvermelding & Gelijk Versie: 1.0-1- Creative Commons Index INDEX... 2 INLEIDING... 3 INSTELLEN VAN DE PAGINA... 4 LIGGENDE KAART... 4 STAANDE KAART... 4 WERKRUIMTE... 4 WERKEN MET WORDART... 5 WORDART: WERKBALK... 5 WORDART:

Nadere informatie

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop Beeldbewerking 1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop GIMP staat voor GNU Image Manipulation Program. Het is een grafisch programma voor het bewerken van foto's evenals het creëren

Nadere informatie

Mini muziek speler maken http://www.photoshopstar.com/drawing/mini-music-player-adobe-photoshop/ Stap 1 Open Photoshop en druk op Ctrl + N om een nieuw document te maken. Voer alle gegevens zoals de afbeelding

Nadere informatie

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017

Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 Hoe maak je een berglandschap in vlakke stijl in Adobe Illustrator nl AD door Aliaksei Kruhlenia30 mei 2017 What U zult worden maken In deze tutorial zal ik u tonen hoe te maken van een natuurlijke berglandschap

Nadere informatie

Panda beer tekenen.

Panda beer tekenen. http://vectips.com/tutorials/create-a-cute-panda-bear-face-icon/ Panda beer tekenen Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Wil je die volledig juist maken dan ga je naar de

Nadere informatie

20. Poster Wanted. Photoshop elements initiatie

20. Poster Wanted. Photoshop elements initiatie 20. Poster Wanted 1. Open de foto Cowboy. 2. Pas hierop de artistiek filter Posterranden toe met volgende eigenschappen: Dikte randen: 10 Intensiteit randen: 3 Beperkte waarden: 2 3. Pas de niveaus aan

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=pixwltmmrba Landschap in glas bal video les Gebruik je een eigen foto, zorg dan dat de grootte ongeveer = 1920 x 1080 px; 150 ppi Anders pas je de instellingen aan van gebruikte

Nadere informatie

Ik bezit de regenboog

Ik bezit de regenboog http://www.psd-dude.com/tutorials/photoshop.aspx?t=funny-cartoon-rainbow Ik bezit de regenboog Stap 1 - de Regenboog creëren Bestand Nieuw : 400 x 400 pixels. De regenboog bevat 6 kleuren. Er zijn verschillende

Nadere informatie

http://www.digitalartsonline.co.uk/tutorials/creative-lifestyle/how-create-stained-glass-effect/ Glas in lood 01. Nieuw Photoshop : 1600 x 1200 pixels, witte achtergrond. 02. Achtergrondkleur = zwart of

Nadere informatie

Paden en punten bewerken

Paden en punten bewerken Als u verder klikt, ziet u dat welk punt u de laatste hebt geplaatst, blauw zal tonen, terwijl alle andere punten met een witte binnenkant zijn omschreven: Dit komt doordat u op elk moment terug kunt gaan

Nadere informatie

Een compositie of collage maken.

Een compositie of collage maken. Workshop 4 MicDigital Een compositie of collage maken. We nemen een sportwagen, een mooie meid, een sprookjesachtig landschap en Photoshop 7, mixen dit tezamen om een kleurrijke reclame affiche te creëren.

Nadere informatie

Hoe maak je een Emotionele Brandscene link originele les Fotomanipulatie in Adobe Photoshop. Moeilijkheidsgraad gemiddeld.

Hoe maak je een Emotionele Brandscene link originele les Fotomanipulatie in Adobe Photoshop. Moeilijkheidsgraad gemiddeld. Hoe maak je een Emotionele Brandscene link originele les Fotomanipulatie in Adobe Photoshop Moeilijkheidsgraad gemiddeld. Dit zullen we maken Copyright Eerst isoleren we het model en schilderen we licht,

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Story book. Open de foto werkdocument.

Mailgroep photoshop. Copyright. Story book. Open de foto werkdocument. 1 Story book https://www.youtube.com/watch?v=r2kpxhrgcxw&t=5s Open de foto werkdocument. Op de foto wooden deck floor en ontgrendel de laag. Sleep de foto naar je werkdocument. Noem de laag dock. Verplaats

Nadere informatie