Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D"

Transcriptie

1 Hoe maak je een Cute Haan voor Chinees Nieuwjaar in Affinity D esigner aanmaken Wat u zult creëren Dit jaar vieren we het Jaar van de Haan volgens de Chinese kalender wordt naar verwachting een goed jaar als de Haan is een positief symbool. Laten we zorgen voor

2 wat meer geluk in ons leven door die een leuke haan in Affinity Designer, het symbool van het Chinese Nieuwjaar! We gebruiken veel levendige verloopopvullingen, het toepassen van Blend modi om schaduwen en highlights te creëren, en het wijzigen van eenvoudige vormen voor onze pasgeboren haan te creëren. Tegen het einde van deze tutorial, zult u in staat zijn om een gestileerde teken dat als een sticker of een element van een felicitatie brief kaart, uitnodiging, wenskaart of banner kan worden gebruikt om nieuwe jaar te vieren van de Haan te ontwerpen. Wilt u een kijkje op de manier waarop de elementen worden ontworpen maken of u wilt dit karakter met alternatieve gezichtsuitdrukkingen te krijgen, zorg ervoor dat u check out my Haan Character op GraphicRiver.

3

4 1. Hoe maak je een Cartoon Haan Draw Stap 1 We beginnen met het creëren van een achtergrond. Neem de Rectangle Tool (M) en een 600 x 600 pxplein, wat gelijk is aan de grootte van onze document is. Vul het met paars, en laten we voeg wat diepte. Gebruik de Fill Tool (G) een kleurverloop toe te voegen aan de achtergrond. Stel het type om Elliptical in de controle knoppenbalk aan de bovenkant en de kleuren bewerken door te klikken op de cirkels van de gradiënt sliders en het toepassen van de kleuren in de Color panel.

5 Stap 2

6 Laten we het lichaam van onze haan. Pak de Ellipse Tool (M) en een 250 x 320 px ovaal. Gebruik de Fill Tool (G) naar een levendig verloop toe te passen. Deze keer, stelt u de Type op Lineair, en toe te passen gele kleur op het bovenste gedeelte van de schuif en oranje kleur aan de onderste. Omzetten naar Curves in het bedieningspaneel op de top om de ellips volledig aanpasbaar te maken. Selecteer beide zijden knopen met de Node Tool (A) en zet ze een beetje met de toets Pijl -toets naar de bodem van het lichaam vlakker te maken. Stap 3 Nu gaan we het oog van onze kip te creëren. Gebruik de Pen Tool (P) en houd Shift om een korte slag te trekken. Stel de Stroke kleur donkerbruin de kleur paneel en schakelen naar de Lijn paneel om de gestelde breedte tot 8 pt, waardoor de dikke lijn. Stel de Cap te Round Cap, waardoor de uiteinden van de lijn afgerond. Nu kunnen we het gebruiken Node Tool (A) en sleep het knooppunt kan maximaal, het plaatsen van ze verticaal. Op deze manier maken we de lijn gebogen, de vorming van een ooglid.

7 stap 4 Dupliceren (Command-C> Command-V) de lijn en selecteer de onderste exemplaar in de Lagen paneel. Stel haar gewicht tot 16 pt, waardoor de lijn veel dikker. Stel de Blend modus scherm bovenop het Lagenpaneel, waardoor een lichtere ondertoon rond het oog.

8 stap 5 Laten we nu eens tonen een snavel. Neem de Diamond Tool en maak een 70 x 55 px vorm, te vullen met verticale lineaire gradiënt van gele tinten. Gebruik de Corner Tool (C) aan de bovenste en onderste hoeken van de vorm rond te maken. U kunt de hoek aanpassen Radius van de controle werkbalk op de top, in te stellen op 15 px.

9 stap 6 Schakel over naar de Ellipse Tool (M) en laten we vormen het binnenste deel van de snavel. Maak een 60 x 12 px ovaal en toe te passen een oranje-rode verticale lineaire vullen.

10 Converteren naar Curves en selecteer de linker en rechter knooppunten met de Node Tool (A). Zet de knopen aan Sharp via het bedieningspaneel werkbalk op de top, waardoor de hoeken van de mond gericht. stap 7 Laten we creëren een ellips voor de tong. Maak een 45 x 10 px vorm, gevuld met roze lineair verloop. En nu moeten we de tong te plaatsen in de mond. Om dit het hoofd doen om de lagen paneel en sleep de tong vorm via mondvorm (oranje ellips). U vindt er een korte blauwe streep te zien, wat aangeeft dat je het plaatsen van een voorwerp in de andere, zoals in een container. De vormen zijn steeds aanpasbaar en worden gecombineerd tot een groep.

11 stap 8 Dupliceren (Command-C> Command-V) geelsnavel vorm en maakt het bovenste blad een beetje kleiner. Vul het met lineaire gradiënt van geel op de top te zwart in de bodem, en stel de Blend modus Screen. Het zwarte deel van de vulling wordt transparant scherm modus, waardoor een zachte hoogtepunt.

12

13 stap 9 Laten we een soortgelijke hoogtepunt te creëren op het lichaam van onze chick. Dupliceren de lichaamsvorm en maak het bovenste blad iets kleiner. Breng een verticale lineaire vulling van geel naar zwart en over te schakelen naar het scherm mode. Voeg een kleinere ellips voor de buik, het toepassen van die dezelfde vulling Screen mode.

14

15 stap 10 Laten we verder het toevoegen van informatie aan het gezicht door het maken van de wenkbrauwen. Met de Rounded Rectangle Tool (M) om te 20 x 10 px vorm met volledig afgeronde hoeken, het instellen van de hoek waarde 100% in de controle knoppenbalk bovenaan. Draai de vorm tot ongeveer 15 graden en dupliceren het. Flip de kopie horizontale, met de transformatiespaneel in de controle knoppenbalk geplaatst en beweegt de tweede voorhoofd naar de andere zijde van het gezicht.

16

17 stap 11 Nu gaan we de vleugels toe te voegen aan het lichaam. Gebruik de ovaal vormgereedschap (L) te maken een 50 x 100 px vorm en vul deze met lineaire gradiënt van licht oranje naar donkeroranje, zoals hieronder getoond. Dupliceren en Horizontaal toevoegen van een tweede vleugel aan de tegenovergestelde zijde van het lichaam. Selecteer beide vleugels en Move to Back (Shift-Command- [), ze te plaatsen onder het lichaam.

18

19 stap 12 Neem de Pencil Tool (N) en laten we een kuif op de bovenkant van het hoofd van de haan. Teken een vorm en zijn nodes met het bewerken Node Tool (A) indien nodig. Breng een lineaire vulling van oranje op de top te rood in de bodem, het toevoegen dimensie aan de top. 2. Hoe kan ik een gebarsten eierschaal Draw Stap 1 Gebruik de Ellipse Tool (M) om het creëren van een 320 x 320 px rode cirkel. Neem de Pen Tool (P) en maak een zigzag lijn over het ei.

20 Stap 2 Selecteer beide cirkels en zigzaglijn en toepassen aftrekken bediening van het bedieningspaneel bovenaan de cirkel uit elkaar te splitsen. Nu kunnen we de onnodige bovenste deel van de cirkel te verwijderen door het selecteren van de knooppunten met de Node Tool (A) en ze te verwijderen. Toepassen elliptisch kleurovergang de eierschaal, waardoor het iets lichter in het centrum, waardoor het toevoegen dimensie.

21

22 Stap 3 Duplicate (Command-C> Command-V) de eivorm en maken de top kopie iets kleiner. Vul het met lineaire gradiënt van zwart op boven naar rood in de bodem en over te schakelen naar het scherm -modus, waardoor een zachte hoogtepunt. stap 4 Laten we een aantal levendige veren toe te voegen aan de staart van onze haan. Gebruik de Pencil Tool (N)om een staart vorm te tekenen en vul deze met levendige lineaire gradiënt van turkoois, blauw, en paarse kleuren. Plaats de staart achter de haan door op de Shift-Command- [ toetsen.

23 stap 5 Laten we voeg wat subtiele schaduwen om de elementen van elkaar te scheiden en om de algemene illustratie een beetje realistischer te maken. Allereerst, dupliceren (Command-C> Command-V) de snavel en selecteer de onderste kopie. Breng een lineaire vulling van bruin van boven naar wit op de bodem, en zet de mengmodus op vermenigvuldigen in het Lagen -paneel, waardoor het witte gedeelte transparant. Verleng de vorm van een bit, waardoor het iets groter dan de bek.

24

25 stap 6 Nu moeten we een zachte schaduw toe te voegen aan de staart achter het kuiken. Allereerst, laten weduplicate (Command-C> Command-V) het lichaam van de haan (samen met de vleugels) en het opheffenvan de elementen van de kopie als dat nodig is. Nu, het bijhouden van de kopieën van de vleugels en het lichaam geselecteerd, gelden de toevoegen Bediening via het bedieningspaneel werkbalk op de top, de samenvoeging van de elementen in een enkel silhouet. Vul het exemplaar met lineaire gradiënt van wit op de top naar blauw op de bodem, en zet hem op Multiply Blend Mode.

26

27 stap 7 Plaats de schaduw tussen het lichaam en de staart van de haan door handmatig verplaatsen in de Lagenpaneel of door op Command- [ enkele malen. Maak de schaduw een beetje groter dan het lichaam. Tenslotte selecteert de schaduwvorm in de Lagen paneel en verslepen boven de staart vormlaag. U een korte blauwe balk waarschuwing dat de ene vorm is geplaatst in de andere, zoals in een container, het verbergen van de overbodige delen. stap 8 Nu kunnen we een schaduw toe te voegen op de kam van de haan. Maak een kopie van de lichaamsvorm veranderen in een semi-transparante schaduw Vermenigvuldigen stand en plaats deze in de top laag.

28 stap 9 Laten we nu nog een schaduw toe te voegen onder de eierschaal. Gebruik de Ellipse Tool (M) om een ovaal te maken en toe te passen elliptisch verloop in te vullen Vermenigvuldigen mode. U kunt de vorm van het verloop aan te passen, waardoor het genoeg om de ovale passen geplet.

29 stap 10 Vergeet niet om een schaduw van de eierschaal toe te voegen, waardoor het toevoegen van diepte aan ons imago. Dupliceren de eierschaal en beweeg de knooppunten van de bodem kopie met knooppuntengereedschap (A). Vul het met lineaire gradiënt en overschakelen naar Multiply modus, waardoor de schaduw semi-transparant.

30 Hier is hoe onze haan kijkt met alle schaduwen worden toegepast. Slechts een paar kleine details over!

31 stap 11 Advertentie

32 Laten we nog een druppel van cuteness toe te voegen aan ons imago door het toevoegen van een subtiel vleugje blos op de wangen. Gebruik de Ellipse Tool (M) naar een klein ovaal te maken en toe te passen een elliptisch verloop vulling van roze in het centrum naar wit aan de randen. Selecteer het vermenigvuldigenmodus, waardoor een blos. Selecteer de vorm, houd Option-Shift en sleep naar rechts, het creëren van een kopie aan de andere wang. Zien er fantastisch uit! Onze haan is al klaar! We kunnen het zomaar weg of blijven toevoegen kleine details, waardoor de afbeelding meer divers.

33 Geweldig! Onze Chinese Nieuwjaar Haan is klaar!

34 Goed werk! Ik hoop dat je hebt genoten van het volgen van deze tutorial en leerde een aantal nieuwe tips en trucs die u zullen helpen om meer luxe personages in Affinity Designer te creëren, het toepassen van levendige hellingen en het toevoegen van diepte door te werken met schaduwen en hoge lichten.

35 鸡 : Als u wilt, kunt u een Chinees hiëroglief 'haan' toe te voegen. U kunt toevoegen met behulp van de Artistieke tekst Tool (T) (je nodig hebt om de Chinese lettertype al geïnstalleerd) of u kunt dit krijgen Haan Karakter voor Chinees Nieuwjaar, die het symbool in bochten met gouden verloop vulling bevat. Afgezien van dat, zult u onze haan karakter te vinden in verschillende formaten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.

36

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren Retro stijl blijft altijd trendy als het inspireert kunstenaars en ontwerpers met zijn subtiele paletten en gladde

Nadere informatie

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova

Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova Hoe maak je een Porg van Star Wars in Affinity Designer door Yulia Sokolova je gaat creëren Wat De makers van Star Wars hebben geweldig werk geleverd door een aantrekkelijk wezen te maken dat je hart doet

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

Zelfstudiedetails. Stap 1

Zelfstudiedetails. Stap 1 Om te beginnen leer je hoe je basisgereedschappen en effecten kunt gebruiken, basale vectorvormtechnieken. Met enkele zeer eenvoudige lineaire gradiënten en enkele basismixtechnieken proberen we een indrukwekkend

Nadere informatie

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1

1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 1. het maken van het hoofd van de Robot Step 1 First of all, let s create a simple background to make the light parts of our future robot look 1. het maken van het hoofd van de Robot stap 1 eerst en vooral,

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag zullen we een illustratie van een oudere man maken. We gaan dit doen door enkele geometrische

Nadere informatie

Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate

Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate Hoe kan ik een Internet Security Flat Illustratie in Affinity Designer aanmaken door Yulia Sokolova2 maart 2017 Moeilijkheidsgraad: Intermediate Lengte: Long Talen: Affiniteit DesignerIllustratieFlat Designdesign

Nadere informatie

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Wat je gaat creëren In deze tutorial gaan we een klassieke tram maken met behulp van eenvoudige vormen in Adobe Illustrator. Als

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Het enige wat je nodig hebt zijn ellipsen, rechthoeken en een aantal gradiënten. De vaardigheden die je leert, kunnen eenvoudig worden overgedragen naar het maken van verschillende basisobjecten, dus laten

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik je zien hoe je een set vectordobbelstenen maakt met Adobe Illustrator en de Gradient Mesh Tool. De Gradient Mesh

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Je leert een heleboel nuttige illustratortricks om het tekenen van een wijzerplaat samen met sommige andere delen van de klok te versnellen. Ik hoop dat je deze tutorial leuk zult vinden en misschien zelfs

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer

Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Hoe ontwerp je een Virtual Reality Kid teken in affiniteit Designer Stap 1 eerst en vooral, moeten we een schets. Het kan een ruwe doodle krabbelde op een stuk papier of een digitale stuk gemaakt in een

Nadere informatie

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Het is lente en het zou een goed moment zijn om een tuintafereel te maken. U gebruikt alleen

Nadere informatie

Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster

Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster Worden gezond en actief betekent gezonde voeding eten. Greens en groenten zijn onze beste vrienden! Laten we motiveren ons en maak een mooie poster in een trendy vlakke stijl, beeltenis van een kom vol

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie in Adobe Illustrator Ad en Draw door Andrei Marius Wat je gaat creëren In de volgende stappen leert u hoe u een gedetailleerde piggy-bank-illustratie kunt maken in

Nadere informatie

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/

http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ http://vector.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-curious-owl-in-illustrator-cs4/ Uil tekenen Deze oefening werd geschreven voor Adobe Illustrator CS4 - omgezet naar Photoshop (of toch

Nadere informatie

Ik bezit de regenboog

Ik bezit de regenboog http://www.psd-dude.com/tutorials/photoshop.aspx?t=funny-cartoon-rainbow Ik bezit de regenboog Stap 1 - de Regenboog creëren Bestand Nieuw : 400 x 400 pixels. De regenboog bevat 6 kleuren. Er zijn verschillende

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel

Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel Elk seizoen van het jaar heeft zijn eigen betoverende schoonheid! De herfst is een van mijn favorieten: rode en gouden bladeren, blauwe hemel weerspiegelt in de plassen, mensen lopen in de regen met kleurrijke

Nadere informatie

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te maken. We zullen zo veel mogelijke basisvormen gebruiken om die

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Deze tutorial is beginnersvriendelijk, want om deze iconen te maken, gebruik je basisvormen voor het grootste deel samen met platte kleuren. Aan het einde voeg je hoogtepunten en schaduwen toe en de set

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken: De tutorial bestaat uit twee hoofdonderdelen, waarbij de olieverftekst wordt gemaakt en de tubes worden gemaakt. U begint bij basisvormen, vult ze met een complex lineair verloop en past vervolgens het

Nadere informatie

Figuurtje tekenen - blz 1

Figuurtje tekenen - blz 1 http://psd.tutsplus.com/tutorials/illustration/how-to-create-a-fun-red-haired-boy-character/ Figuurtje tekenen Tutorial Details : Photoshop CS3 - Beginner - 40 minuten Stap 1 Nieuw document : 2000 x 2000

Nadere informatie

http://www.adobetutorialz.com/articles/30970319/1/how-to-create-glowing-fashion-photomanipulation Fashion 1) Nieuw document (Ctrl+N) in Adobe Photoshop = 800 x 1024px, RGB modus, resolutie = 72 pixels/inch.

Nadere informatie

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling.

1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. 1. de samenstelling stap 1 Let's start bouw door een nieuw Document. Selecteer het Type van het Web en vinden van de 800 x 600 px voorinstelling. Stap 2 hier wij hebben onze horizontale doek, en laten

Nadere informatie

http://loreleiwebdesign.com/2010/01/02/design-a-stunning-french-perfume-advert-poster/ Parfumposter Nodig: afbeeldingen : gezicht, bloemen, splash, parfum; rookpenselen. Stap1 Nieuw document, om het even

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van Maak een Cool Vector Panda-personage it bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in 2010. D DE TIPS EN TECHNIEKEN DIE WORDEN UITGELEGD, KUNNEN VEROUDERD ZIJN. Adobe Illustrator is mijn favoriete hulpmiddel

Nadere informatie

Gelukkig zonnetje - bz 1

Gelukkig zonnetje - bz 1 http://vectips.com/tutorials/create-a-happy-sun-character/ Gelukkig zonnetje Deze oefening werd gemaakt en uitgelegd voor Adobe Illustrator CS4. Ik heb geprobeerd de oefening volledig te maken in Photoshop,

Nadere informatie

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Wat je zal creëren Heb je ooit het gezegde gehoord: "April-buien brengen

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen http://jumbojet.eu/wordpress/?p=6223 Twitter tekenen In deze tutorial laat ik zien hoe je zelf een leuk Twitter vogeltje maakt voor op je weblog of website. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor andere

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/photo-manipulate-a-surreal-apple-habitat-scene/ Appelhuisje Nodig: achtergrond ; boomstronk ; appel ; oud venster1 ; oud venster2 ; ladder ; licht penselen

Nadere informatie

Hoe maak je een harten speelkaart met Affinity Designer

Hoe maak je een harten speelkaart met Affinity Designer Hoe maak je een harten speelkaart met Affinity Designer door Miss ChatZ2 Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een leeravontuur aan door enkele basishulpmiddelen en -functies van Affinity Designer te gebruiken

Nadere informatie

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Het is altijd leuk om personageillustraties te maken, maar nog meer wanneer dat personage is gebaseerd op een echte persoon! Avatars

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

http://www.webdesign.org/web/photoshop/special-effects/design-a-realistic-sandwichbag.16484.html Fruitzakjes Stap 1 Alle benodigdheden verzamelen: houten achtergrond, foto met fruit! Stap 2 Open foto met

Nadere informatie

Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev

Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev Hoe een Ultra Violet collectie van cadeaus te tekenen in Adobe Illustrator en ook draw of AD door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze tutorial leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator

Nadere informatie

MacBook Enkele resultaten:

MacBook Enkele resultaten: http://www.photoshoptalent.com/photoshop-tutorials/pst/417/macbook-air.html MacBook Enkele resultaten: MacBook blz 1 Stap1 Nieuw document (Ctrl+N): 1000 x730 px, witte achtergrond, noem de laag MacBook

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-super-shiny-pencil-icon/ Mooi potlood maken Het potlood is een van de meest gebruikte gereedschappen bij het creatievelingen. Bij het maken van deze

Nadere informatie

Vries kikker.

Vries kikker. http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/snow-frog/ Vries kikker Nodig : insect1 ; insect2 ; ijs structuur1 ; ijs structuur2 ; kikker1 ; kikker2 ; kikker3 ; kikker4 ; kikkermond. Stap

Nadere informatie

Chocolade reep tekst effect maken

Chocolade reep tekst effect maken http://textuts.com/chocolate-bar-text-effect/ Chocolade reep tekst effect maken Deze tutorial legt uit hoe je een simpel patroon kan gebruiken samen met een paar laagstijlen om een chocoladereep als tekst

Nadere informatie

Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev

Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev Hoe teken je een watermeloen en een glas sap in Adobe Illustrator AD en Draw door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze zelfstudie leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator gebruikt

Nadere informatie

Hoe maak je een Emotionele Brandscene link originele les Fotomanipulatie in Adobe Photoshop. Moeilijkheidsgraad gemiddeld.

Hoe maak je een Emotionele Brandscene link originele les Fotomanipulatie in Adobe Photoshop. Moeilijkheidsgraad gemiddeld. Hoe maak je een Emotionele Brandscene link originele les Fotomanipulatie in Adobe Photoshop Moeilijkheidsgraad gemiddeld. Dit zullen we maken Copyright Eerst isoleren we het model en schilderen we licht,

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop

http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/photo-effects-tutorials/its-time-to-create-a-neo-constructivistposter-with-photoshop/ Poster maken in Photoshop Poster blz 1 Stap 1 Open Photoshop, nieuw document: breedte

Nadere informatie

Hoe maak je ijslollys in Designer AD

Hoe maak je ijslollys in Designer AD Hoe maak je ijslollys in Designer AD In de huidige heerlijke tutorial we gonna leren affiniteit Designer's FX paneel gebruiken om u te helpen in uw illustratie-proces door te slaan tijd vermijden elk detail

Nadere informatie

Eetbare Letters. Nodig: verfrommeld papier ; yummy figuurtjes

Eetbare Letters.   Nodig: verfrommeld papier ; yummy figuurtjes http://psd.fanextra.com/tutorials/text-effects/creating-good-enough-to-eat-typography/ Eetbare Letters Nodig: verfrommeld papier ; yummy figuurtjes Stap 1 Nieuw document =1000 X 600 px. Achtergrond vullen

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=pixwltmmrba Landschap in glas bal video les Gebruik je een eigen foto, zorg dan dat de grootte ongeveer = 1920 x 1080 px; 150 ppi Anders pas je de instellingen aan van gebruikte

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/window-blinds/ Schaduw maken met zonneblinden In deze les leer je licht en schaduw doorheen een soort zonneblinden maken. Dit is de startafbeelding waarmee

Nadere informatie

Kerstkaart met Kerstman. Pen wordt gebruikt.

Kerstkaart met Kerstman. Pen wordt gebruikt. http://www.adobetutorialz.com/articles/2910/1/the-santa-claus-wallpaper Kerstkaart met Kerstman. Pen wordt gebruikt. 1) Nieuw document: 800 600 px ; 72 dpi. Volgende rechthoekvorm (U) tekenen als achtergrondlaag.

Nadere informatie

Paaskaart.

Paaskaart. http://www.rnel.net/tutorial/photoshop/10538 Paaskaart 1) Nieuw bestand: 1280x1024 px ; 72 dpi. Rechthoekvorm tekenen (U) die het volledige canvas bedekt. Geef aan deze vormlaag volgende verloopbedekking:

Nadere informatie

Tandwielgereedschap in Affinity Designer. Basisprincipes van tandwielhulpprogramma in Affinity Designer

Tandwielgereedschap in Affinity Designer. Basisprincipes van tandwielhulpprogramma in Affinity Designer Hoe Cog tool in de Affinity Designer-tutorial te gebruiken Hoe de tandwieltool in Affinity designer-applicatie te gebruiken om verbluffende tandwielen en tandwielen te maken. Het tandwielhulpprogramma

Nadere informatie

Creatieve Kerstkaart. Gebruikte afbeeldingen: IJs, hout, wolken, winterlandschap, maan, potlood

Creatieve Kerstkaart.  Gebruikte afbeeldingen: IJs, hout, wolken, winterlandschap, maan, potlood http://alfoart.com/christmas_card_1.html Creatieve Kerstkaart Gebruikte afbeeldingen: IJs, hout, wolken, winterlandschap, maan, potlood 1) Nieuw document: 900 x 675 px ; vul de achtergrond met een gespiegeld

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Gezicht in schijfjes video les.

Mailgroep photoshop. Copyright. Gezicht in schijfjes video les. https://www.youtube.com/watch?v=zw00yptpswg Gezicht in schijfjes video les Afbeelding met gezicht openen; enkel gezicht nodig; selecteren; laagmasker toevoegen Gezicht in schijfjes blz. 1 De laag dupliceren

Nadere informatie

Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev

Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev Hoe een krans van tropische bloemen tekenen in Adobe Illustrator kan ook in AD door Vladimir Galantsev Wat je gaat creëren In deze tutorial leert u hoe u het Mesh-hulpmiddel in Adobe Illustrator gebruikt

Nadere informatie

In deze les leer je hoe je weerspiegelingen kan maken in Adobe Photoshop. Met onderstaande foto werd gestart:

In deze les leer je hoe je weerspiegelingen kan maken in Adobe Photoshop. Met onderstaande foto werd gestart: http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/sunglasses/ Een weerspiegeling maken in een zonnebril In deze les leer je hoe je weerspiegelingen kan maken in Adobe Photoshop. Met onderstaande foto werd

Nadere informatie

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren In de tutorial van vandaag leer je hoe je een vuurtoren maakt met behulp van de meest eenvoudige vormen en

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

Wervelende dame oefenen met de pen

Wervelende dame oefenen met de pen http://www.adobetutorialz.com/articles/30970036/1/swirl-girl-in-photoshop Wervelende dame oefenen met de pen In deze oefening wordt getoond hoe je kronkels tekent. Die worden dan op allerlei manieren gecombineerd,

Nadere informatie

Enveloppe tekenen in Photoshop

Enveloppe tekenen in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-an-envelope-icon-inphotoshop/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=feed%3a+psdtuts+%2 8PSDTUTS%29 Enveloppe tekenen in Photoshop

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Gouden teksteffect blz. 1

Gouden teksteffect blz. 1 http://textuts.com/decorated-gold-metallic-text-effect/ Gouden teksteffect In deze oefening werd gewekt met Adobe Photoshop CS6, maar deze oefening kan in iedere versie vanaf CS3+ gemaakt worden. Nodig

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q

mailgroep photoshop Copyright Tekst effect met gloeiende kaarsen video les https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q https://www.youtube.com/watch?v=gghynrxbh9q Tekst effect met gloeiende kaarsen video les 1) Open een nieuw document; zwarte achtergrond Kaarsjes tekst blz. 1 2) Tekst toevoegen, lettertype Frankfurter

Nadere informatie

Hoekhulpmiddel in de zelfstudie van Affinity Designer

Hoekhulpmiddel in de zelfstudie van Affinity Designer Hoekhulpmiddel in de zelfstudie van Affinity Designer Het hoekgereedschap in Affinity Designer is toegankelijk via de werkbalk. Het kan met allerlei soorten paden worden gebruikt Gereedschap Hoek in Affinity

Nadere informatie

Hoe teken je zelf een Heerlijke Ice Cream

Hoe teken je zelf een Heerlijke Ice Cream http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-illustrate-a-delicious-ice-cream-bar/ Hoe teken je zelf een Heerlijke Ice Cream In deze les worden weer veel technieken toegepast. Alles wordt zelf getekend

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Wallpaper met gloed effecten.

Mailgroep photoshop. Copyright. Wallpaper met gloed effecten. http://www.photoshopmagazine.nl/videos/gloeiende-wallpapers/3724/ Wallpaper met gloed effecten Open een nieuw document: 1920 x 1200 px; 72 ppi Achtergrond laag vullen met zwart; Linialen aanzetten, klik

Nadere informatie

3D pixel stretch effect

3D pixel stretch effect http://www.tutorial9.net/photoshop/3d-pixel-stretch-effects/ 3D pixel stretch effect Door het uitrekken, stretchen van één enkele lijn creëer je een heel speciaal digitaal effect. Stap 1 We beginnen er

Nadere informatie

Dreamskin. Open de foto van je gezicht. Geef in het lagenvenster de laag meteen de naam: gezicht en sla het bestand op als: Dreamskin.

Dreamskin. Open de foto van je gezicht. Geef in het lagenvenster de laag meteen de naam: gezicht en sla het bestand op als: Dreamskin. Dreamskin 1 Open de foto van je gezicht. Geef in het lagenvenster de laag meteen de naam: gezicht en sla het bestand op als: Dreamskin. Kies een textuur uit het mapje texturen. Deze textuur ga je gebruiken

Nadere informatie

Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev

Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev Hoe maak je een achtergrond voor zomervakantie in Adobe Illustrator door Vladimir Galantsev Wat je zal creëren In deze handleiding leer je hoe je het gereedschapsmiddel gebruikt om een zomerse achtergrond

Nadere informatie

Bamboe en panda's. ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html. Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada';

Bamboe en panda's. ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html. Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada'; ttp://alfoart.com/bamboo&pandas_text_1.html Bamboe en panda's Nodig : achtergrond bokeh; bamboe plant; lettertype 'Fabada'; 1) Open een nieuw Photoshop document : 1200 X 696 px, 72pixels/inch. 2) Voeg

Nadere informatie

Sneeuw globe maken.

Sneeuw globe maken. http://graphicssoft.about.com/od/photoshop/l/blsnowglobe1.htm Sneeuw globe maken 1.) Nieuw document: 400 x 500 pixels, 72 ppi, witte achtergrond. Werk je met een groter document dan zal je in de loop van

Nadere informatie

Heerlijke pannenkoek. Gebruikte afbeeldingen: Pannenkoek; bord.

Heerlijke pannenkoek.  Gebruikte afbeeldingen: Pannenkoek; bord. http://alfoart.com/leaking_honey_effect_1.html Heerlijke pannenkoek Gebruikte afbeeldingen: Pannenkoek; bord. 1) Nieuw document = 900 x 700 px Afbeelding met pannenkoek openen en in het midden van je document

Nadere informatie

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder

Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5. Dit is het resultaat zie tekening hieronder Maak een chocolade paasei in photoshop elements en CS5 Dit is het resultaat zie tekening hieronder Door Creative Elements Tutorials 1. Nieuw bestand van 800 x 800 px met transparante achtergrond 2. Zet

Nadere informatie

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien

Nadere informatie

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren Hoe maak je een Llamaillustratie in Adobe Illustrator Of AD en Draw door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een lama maken in Adobe Illustrator. Eigenlijk was dit een verzoek van een

Nadere informatie

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop

Strip figuurtje inkleuren in Photoshop http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/how-to-get-that-anime-look-in-photoshop-using-aflexible-workflow/ Strip figuurtje inkleuren in Photoshop Stap 1 Startfiguurtje openen (psd bestand). Je ziet een

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=r2rha887hpq Veelhoek foto video les gemaakt in CS6 Veelhoek foto blz. 1 1) Open een foto met een gezicht; omzetten in Slim Object (rechtsklikken op de laag en kiezen voor

Nadere informatie

Natuur compositie met glas

Natuur compositie met glas http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-spectacular-nature-composition-inphotoshop.html Natuur compositie met glas Nodig: bloemen penseel (swirl vector) ; glas ; blaadjes ; wolken penseel

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.aov.co/blog?b=2014/02/how-to-create-a-3d-summer-design-in-photoshop/ Zomertekst3 Nodig : lettertype FrnkGohlTC ; lettertype ShelbyPrint Afbeeldingen : strand; strandbal; boom; meew; parasol;

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Glanzende koekjes. Stap 1

Mailgroep photoshop. Copyright. Glanzende koekjes. Stap 1 Glanzende koekjes Copyright Stap 1 Maak een nieuw 1000 x 800 px- document en klik op het pictogram aanpassingslaag maken onder in het deelvenster Lagen kies verloop Maak de verloopvulling met de kleuren

Nadere informatie

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken.

Een vierkante appel. Om straks makkelijker de vorm te kunnen bepalen, ga je hiervoor eerst een hulpje maken. Een vierkante appel Open het document Appel. Zoals je ziet is deze foto al vrijstaand gemaakt. We gaan de appel vierkant maken met behulp van het filter Uitvloeien. Om straks makkelijker de vorm te kunnen

Nadere informatie

Chips zakje.

Chips zakje. http://psdguides.com/2009/05/create-packaging-design1/ Chips zakje 1) Nieuw document : 500 px X 500 px. Nieuwe laag, teken een rechthoekige selectie (M) met vaste grootte = 300 x 300 px. Vul met een citroen

Nadere informatie

Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten

Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten http://psdfan.com/tutorials/drawing/become-a-master-of-the-pen-tool-in-under-30-minutes/ Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten Dit willen we tekenen met de pen Stap 1 Afbeelding downloaden,

Nadere informatie

Een Lava dame creëren

Een Lava dame creëren Time2Photoshop» The Creation of Lava Woman Een Lava dame creëren In deze oefening wordt getoond hoe je de foto van een dame in badpak kan manipuleren in een gloeiende exploderende dame. 1) Foto van een

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Videoles : eigen kunstwerk ; bekijk eerst de video en volg dan onderstaande uitleg.

mailgroep photoshop Copyright Videoles : eigen kunstwerk ; bekijk eerst de video en volg dan onderstaande uitleg. https://www.youtube.com/watch?v=erz0xibxw8w Videoles : eigen kunstwerk ; bekijk eerst de video en volg dan onderstaande uitleg. Voorbeeld1 Voorbeeld2 Voorbeeld3 Kunstwerk blz. 1 Maak een schets van wat

Nadere informatie

Maken van een Vurige Demon Montage

Maken van een Vurige Demon Montage http://psdtuts.com/tutorials/photo-effects-tutorials/learn-how-to-create-a-fiery-demon-montage/ Maken van een Vurige Demon Montage In deze les maken we een foto montage van een demon die een stad vernietigt.

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Lichteffecten.

Mailgroep photoshop. Copyright. Lichteffecten. http://www.digitalartsonline.co.uk/tutorials/photoshop/master-lighting-effects/ Lichteffecten Stap1 Open afbeelding met model Lichteffecten - blz 1 Stap2 Goed inzoomen op het meisje en met Pengereedschap

Nadere informatie

http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html

http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html http://www.webdesign.org/web/photoshop/drawing-techniques/create-an-awesome-musicposter.16299.html Muziek poster maken Stap 1 Nieuw document 600 X 900 px : vul achtergrond met de kleur = # 53157F. Stap

Nadere informatie