Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby"

Transcriptie

1 Hoe maak ik Illustrator Tutorial: Het leuke Art. Van de Stijl van de Baby Mijn vrouw en ik verwachten een baby meisje in een paar maanden, zodat ons huis langzaam vult met alles schattig en roze! Het zien van de stijl van kunst die wordt gebruikt op de items die we voor de kwekerij hebben verzameld, gaf me een goed idee voor een beginner's Illustrator-handleiding, waarin wordt getoond hoe stijlvolle illustraties kunnen worden gemaakt met behulp van basisvormen en patronen. Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een reeks eenvoudige vectorillustraties te creëren, waarbij ieder wat meer geavanceerde technieken gebruikt om uiteindelijk een compleet mobiel object te vormen.

2 Deze handleiding wordt verdeeld in vier secties om het proces van het creëren van elk van deze mobiele speelgoed te dekken. We beginnen met het meest simpele object, en ga dan verder met iets meer geavanceerde technieken. In wezen gebruiken we Illustrator's vormgereedschap, het Pathfinder-paneel en zien hoe stroken en stalen kunnen worden gemanipuleerd om coole stijlen in uw kunstwerk te produceren. EEN WOLKVORM CREËREN We zullen deze handleiding beginnen met de meest eenvoudige vorm van de algemene illustratie; de wolk. Begin door drie verschillende cirkels op het bord te tekenen. Vergeet niet om Shift te houden om ze perfect rond te houden. Selecteer ze allemaal en gebruik het paneel Lijn om ze op hun bodem te plaatsen.

3 Voeg een rechthoekvorm toe om de gaten in te vullen om een rechte onderrand te vormen. Verleng de rechthoek niet verder dan de onderste punten van de cirkels anders komt u met scherpe kleine punten uit uw wolk. Klik op de optie Unite in het Pathfinder-paneel om alle vormen samen te voegen.

4 Bewerk de streep van de wolkvorm in een gestikt effect door de optie 'Dashed Line' te selecteren. Bewerk het slaggewicht en de dash / gapwaarden om de grootte en de afstand van de streeplijnen aan te passen en klik vervolgens op het 'Round Cap' icoon om de uiteinden af te ronden.

5 Verwijder de standaard witte vulling uit de vorm, dubbelklik vervolgens op de stroke kleur en kies een mooie lila paars. Ik heb # C093C6 gekozen.

6 Met de geselecteerde wolkvorm ga je naar Object> Pad> Offset Pad. Voer 3 mm in de opties in.

7 Selecteer gewoon het nieuwe compensatiepad en verander de streep door het gewicht te verhogen tot ongeveer 6pt en de dash / gap naar 0pt & 5pt te bewerken. Hiermee worden de streeplijnen in overlappende cirkels omgezet, waardoor een mooi patroon effect rond de rand van het ontwerp wordt gecreëerd.

8 Verander de kleur van de dotty overzicht naar een aanvullende baby roze. Ik heb de kleur # F7B5D3 gekozen.

9 Selecteer het gerechthoek gereedschap en maak er een enkele klik ergens op het bord. Voer de afmetingen 3x6mm in de opties in om een rechthoek van deze exacte afmetingen te maken.

10 Geef deze rechthoek dezelfde roze vulling en druk dan op CMD + C om te kopiëren, dan CMD + F om vooraan te plakken. Draai het duplicaat met 90 om een kruis te vormen en verminder de opaciteit van beide vormen tot 50%.

11 Sleep deze paar vormen in het palet Stalen. Dit zorgt voor een selecteerbare swatch die kan worden toegepast als een vulling op elementen, die in dit geval een basis plaidpatroon zullen vormen.

12 Breng deze nieuwe swatch aan als aanvulling op de offset-wolkvorm. Zorg ervoor dat het in de vorm van een invul wordt toegepast om de stippellijn intact te laten. EEN HARTVORM CREËREN

13 Laten we iets verder complexeren. Teken een afgeronde rechthoek op de kunstplaat, maar voordat u de muis maximaal uit de hoek raakt met de 'rechter' cursortoets. Draai deze vorm met 45.

14 Kopieer / Plak een duplicaat van de vorm en draai het dan totdat het een kruisvorm vormt. Het gereedschap Shape Builder is een handig alternatief voor het Pathfinderpaneel. Gebruik deze om de onderste twee overlappingen af te snijden terwijl u de ALT-toets ingedrukt houdt.

15 Het gereedschap Shape Builder kan ook vormen samenvoegen, net als de Pathfinder. Sleep een lijn over de drie segmenten om ze samen te voegen in een.

16 We kunnen nu hetzelfde proces volgen om de roze styling te repliceren, beginnend met het 3 mm offset pad.

17 In plaats van het platte effect op te stellen, zal het Eyedropper-gereedschap de stijl snel kopiëren en toepassen op deze nieuwe vorm. EEN BOOMVORM CREËREN

18 Teken ergens een cirkel op het kunstbord en gebruik dan het Pen-gereedschap om een aangepaste vorm te tekenen, die in dit geval de boomstam vormt.

19 Gebruik het Pathfinder-gereedschap (of Shape Builder) om deze twee vormen in één te mengen.

20 Breng de gestippelde streep aan, herhaal dezelfde stappen van de compensatiepad en gebruik het Eyedropper-gereedschap om de vul / streep op dit nieuwe element te kopiëren.

21 Deze keer spelen we met het potloodgereedschap om wat doodling aan onze illustraties toe te voegen. Stel een streep in als een eenvoudige 3pt-lijn, dan Shift- Klik op de lila streepstreep om alleen de kleur te laden (in plaats van het volledige streep effect dat een normale klik zou hebben). Teken een lijn om een eenvoudige boomtak te herhalen.

22 Het potloodgereedschap trekt een geselecteerde lijn weer, dus dubbelklik op het pictogram Potloodgereedschap en zorg ervoor dat 'Keep selected' is uitgeschakeld. Blijf met boom takken tekenen met een ruw handgetekend gevoel.

23 Vergeet niet dat u altijd een pad kunt selecteren en het met het potloodgereedschap opnieuw kunt trekken als het fout is gegaan, of u kunt de punten goed afstemmen door ze te verplaatsen met het Direct Selectiongereedschap.

24 De toevoeging van de hand getekende doodled elementen voegt een fijne aanraking aan deze illustratiestijl toe. Laten we het een stap verder nemen... VLINDERVORM CREËREN

25 Gebruik alleen de Ellipse tool en Pathfinder paneel, teken en meng een reeks ovale vormen om het hoofdlichaam en vleugel van een vlinder te vormen.

26 In plaats van te proberen een aanpasbare vleugel aan de andere kant te trekken, ga naar Object> Transform> Reflect, kies de Verticale as en klik vervolgens op Kopiëren. Draai de nieuwe vleugel op zijn plaats.

27 Selecteer de hoofdlichaamvorm en Kopieer het naar het geheugen van de computer. We zullen dit element later opnieuw plakken.

28 Uniteer alle vormen met behulp van het Pathfinder of Shape Builder-gereedschap, en repliceer dan de artiestijl met de verschillende strepen en vullingen.

29 Het is momenteel moeilijk om de vlindervorm uit de algemene omtrek uit te maken. Plak dan in het lichaam dat we eerder hebben gekopieerd en past het stippellijn met het Eyedropper-gereedschap aan.

30 Heb een lol met een gezicht op de vlinder!

31 Om de vleugels te versieren kunnen we eigenlijk gebruik maken van de optie 'Keep selected' van de Potlood. Het potloodgereedschap resulteert nauwelijks in een volledige cirkel zonder het laatste gedeelte van het pad te corrigeren, maar de optie 'Keep selected' maakt het makkelijk om samen met de uiteinden te komen.

32 Teken een serie concentrische cirkel met de freehand Potlood. Maak je geen zorgen over fouten, je kunt gemakkelijk delen van de vorm opnieuw trekken om het op te maken.

33 Gebruik de Object> Transform> Reflect opdracht om deze vleugelversieringen aan de andere kant te kopiëren. AFWERKING

34 Teken een kleine cirkel en vierkant ergens op het kunstbord en gebruik dan het paneel Pijltjestoetsen om vervolgens langs beide assen op te lijnen.

35 Geef de cirkel een lila vulling met de opaciteit verminderd tot ongeveer 20%, maak dan de vulling en de strook van het plein af, zodat het helemaal onzichtbaar is. Sleep deze paar vormen in het paneel Stalen om een nieuwe patroonvulling te maken.

36 Breng de nieuwe polka-dot-vulling aan op een grote rechthoek die alle individuele illustraties omvat. Gebruik de snelkoppeling CMD + Shift + [of Right Click en selecteer Arrange> Send to Back om deze onder de andere elementen te positioneren.

37 Gebruik het potloodgereedschap om tekenreeksen van de illustraties naar de bovenkant van de achtergrondrechthoekvorm te trekken.

38 Verberg deze tekenreeksen achter de illustraties door de CMD + [snelkoppeling herhaaldelijk in te drukken of de optie uit het menu Arrange te selecteren.

39 De laatste illustratie bevat een reeks bijpassende vorm om een baby mobiel te vormen. Om dit te bereiken hebben we veel belangrijke illustratietechnieken behandeld, van het gebruik van de Pathfinder om vormen te bouwen, de manipulatie van slagen en stalen om koele effecten te creëren en het gebruik van het potloodgereedschap om doodlopende elementen aan de ontwerpen toe te voegen.

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator

Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Hoe een overladen kompas creëren Rose in Illustrator Ik heb onlangs een aantal tips gedeeld met een abonnee over hoe ik een nautische sterontwerp in Illustrator creëerde, waardoor ik de traditionele nautische

Nadere informatie

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet

Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Hoe maak je een vectorillustratie van start tot finish Als u een ontwerper bent die gewoon houdt van het maken van 'spullen', dan moet Illustrator of AD uw favoriete tool zijn! Gewapend met een paar tools

Nadere informatie

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw

Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Hoe maak je een plattegrond vectorkaart in Illustrator en AD of Draw Er zijn enkele fantastische voorbeelden van plattegrondkaartontwerpen die er op het web staan, die een stad of land uitbeelden met ultra

Nadere informatie

Hoe maak je complexe Mandala-patronen in Illustrator en AD

Hoe maak je complexe Mandala-patronen in Illustrator en AD Hoe maak je complexe Mandala-patronen in Illustrator en AD Er zijn een aantal methoden voor het maken van complexe circulaire patronen in Illustrator. Eén techniek maakt gebruik van patroonborstels, maar

Nadere informatie

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD

Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Hoe maak je avatarkarakters met Adobe Illustrator aan? Of in Draw en AD Het is altijd leuk om personageillustraties te maken, maar nog meer wanneer dat personage is gebaseerd op een echte persoon! Avatars

Nadere informatie

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels

Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Hoe te maken Touwen & Knopen Met Illustratorborstels Ik heb onlangs een e-mail ontvangen van een lezer die advies heeft gevraagd over het maken van touwen en knopen in Illustrator, die vooral bij nautische

Nadere informatie

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te

Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te Hoe maak je een klassieke tattoo stijl vectorillustratie Volg deze stap voor stap Illustrator en in AD-handleiding om een vectorillustratie te creëren die geïnspireerd is op de klassieke tattoo art van

Nadere informatie

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator

Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator Een isometrisch type-effect maken in Adobe Illustrator TUTORIALS In de Adobe Illustrator-zelfstudie van vandaag maken we een levendig stuk vectorillustraties met driedimensionaal type vanuit isometrisch

Nadere informatie

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken.

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Kies gewoon een ontwerpstijl en speel rond met een concept van uw keuze

Nadere informatie

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van

personageontwerpen. Met slechts een paar eenvoudige vormen, een mix van Maak een Cool Vector Panda-personage it bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in 2010. D DE TIPS EN TECHNIEKEN DIE WORDEN UITGELEGD, KUNNEN VEROUDERD ZIJN. Adobe Illustrator is mijn favoriete hulpmiddel

Nadere informatie

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te

Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te Hoe maak je een Cool Vector Yeti Character in Illustrator Volg deze stap voor stap Illustrator-handleiding om een cool vector-yeti-teken te maken. We zullen zo veel mogelijke basisvormen gebruiken om die

Nadere informatie

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte.

1. Hoe maak het hoofd. Stap 1. Maak een nieuw document (bestand > nieuw) met 850 px breedte en 850 px hoogte. Wij gebruiken basisvormen en verschillende effecten voor wijziging toepassen. Op het einde hebben we een zoete illustratie, die u naar je Valentijn verzenden kunt! Laten we beginnen! 1. Hoe maak het hoofd

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Het enige wat je nodig hebt zijn ellipsen, rechthoeken en een aantal gradiënten. De vaardigheden die je leert, kunnen eenvoudig worden overgedragen naar het maken van verschillende basisobjecten, dus laten

Nadere informatie

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken

Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken Hoe Shiny, Vector Dice in Illustrator te maken door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik je zien hoe je een set vectordobbelstenen maakt met Adobe Illustrator en de Gradient Mesh Tool. De Gradient Mesh

Nadere informatie

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad.

deze donkerder ellips om de schaduw op het bloemblad. Hoe een Vintage Doily Frame met bloemen maken in Adobe Illustrator wat u 'll worden maken als je in retro bloem illustraties, zal deze tutorial zeker uw aandacht vangen. Vandaag maken we een vintage frame

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Je leert een heleboel nuttige illustratortricks om het tekenen van een wijzerplaat samen met sommige andere delen van de klok te versnellen. Ik hoop dat je deze tutorial leuk zult vinden en misschien zelfs

Nadere informatie

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Maak een tuinlandschap met basisvormen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Het is lente en het zou een goed moment zijn om een tuintafereel te maken. U gebruikt alleen

Nadere informatie

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6

Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Hoe maak je een tram in Adobe Illustrator AD en DRAW door Hector Heredia6 Wat je gaat creëren In deze tutorial gaan we een klassieke tram maken met behulp van eenvoudige vormen in Adobe Illustrator. Als

Nadere informatie

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1

Wat je zal creëren. lijk uit lijkt. Laten we beginnen! 1. Maak de cabine van de wagen aan. Stap 1 Wat je zal creëren Bent u klaar voor een sprookje magie? Vandaag zullen we proberen op de rol van goede Fairy Godmothers (en Godfathers) en zullen onze mooie Cinderella helpen om de bal te krijgen! Volg

Nadere informatie

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[).

gele kleur en verplaatsen naar Back (Shift-Command-[). 1. Maak de lagen van de taart stap 1 laten we beginnen met het opbouwen van onze taart van de bodem, vanaf een plaat en de grootste laag of koekje. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een lange

Nadere informatie

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Hoe maak je een oudere man illustratie in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag zullen we een illustratie van een oudere man maken. We gaan dit doen door enkele geometrische

Nadere informatie

Zelfstudiedetails. Stap 1

Zelfstudiedetails. Stap 1 Om te beginnen leer je hoe je basisgereedschappen en effecten kunt gebruiken, basale vectorvormtechnieken. Met enkele zeer eenvoudige lineaire gradiënten en enkele basismixtechnieken proberen we een indrukwekkend

Nadere informatie

Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar

Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar Het maken van geavanceerde isometrische illustraties met behulp van de SSR methode Gitaar Dit is het tweede deel van een serie tutorials die ik doe over het isometrische illustraties maken in Adobe Illustrator.

Nadere informatie

Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler

Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Hoe maak je een surrealistisch posterontwerp in Adobe Draw en AD Illustrator door Mary Winkler Wat je gaat creëren 1. Bouw de mond Stap 1 Laten we beginnen met de mond. Het is de bovenkant van het beeld

Nadere informatie

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien...

de deur de schoorsteen het dak dak aanpassen bloempot schoorsteen bakstenen verkleinen &verfraaien... Inhoud werken met paden... 3 deel van een pad kopiëren... 3 pad aan beide kanten versmallen... 3 hoek van een ankerpunt aanpassen... 4 een gesloten pad maken... 5 inzoomen/uitzoomen... 6 groeperen... 7

Nadere informatie

transparanter en minder storend.

transparanter en minder storend. In deze tutorial gaan we door het proces van het creëren van een vuurtoren-icoon in een trendy vlakke stijl met affiniteit Designer. We zijn met behulp van eenvoudige shapes, zoals rechthoeken en ellipsen,

Nadere informatie

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails

Laatste afbeelding. Zelfstudiedetails Deze tutorial is beginnersvriendelijk, want om deze iconen te maken, gebruik je basisvormen voor het grootste deel samen met platte kleuren. Aan het einde voeg je hoogtepunten en schaduwen toe en de set

Nadere informatie

Eenvoudige sneeuwman.

Eenvoudige sneeuwman. http://www.tutorial9.net/photoshop/design-a-simple-snowman-in-photoshop/ Eenvoudige sneeuwman Stap 1: Nieuw Document Grootte = 1000 x 1000 pixels, witte achtergrond. Stap 2: Hulplijnen plaatsen Linialen

Nadere informatie

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken:

Zoals altijd is dit de laatste afbeelding die we gaan maken: De tutorial bestaat uit twee hoofdonderdelen, waarbij de olieverftekst wordt gemaakt en de tubes worden gemaakt. U begint bij basisvormen, vult ze met een complex lineair verloop en past vervolgens het

Nadere informatie

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader

Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader Hoe maak je Vintage Vector Kroonkurken in Illustrator en AD door Joshua Bader In deze zelfstudie laat ik u zien hoe u een vectorkroonkurk kunt maken in Illustrator CS4 met behulp van enkele basisvormen,

Nadere informatie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie

Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie Hoe maak je een Piggy-Bankillustratie in Adobe Illustrator Ad en Draw door Andrei Marius Wat je gaat creëren In de volgende stappen leert u hoe u een gedetailleerde piggy-bank-illustratie kunt maken in

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Videoles : eigen kunstwerk ; bekijk eerst de video en volg dan onderstaande uitleg.

mailgroep photoshop Copyright Videoles : eigen kunstwerk ; bekijk eerst de video en volg dan onderstaande uitleg. https://www.youtube.com/watch?v=erz0xibxw8w Videoles : eigen kunstwerk ; bekijk eerst de video en volg dan onderstaande uitleg. Voorbeeld1 Voorbeeld2 Voorbeeld3 Kunstwerk blz. 1 Maak een schets van wat

Nadere informatie

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia

Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Hoe maak je een vuurtoren in Adobe Illustrator AD door Aliaksei Kruhlenia Wat je gaat creëren In de tutorial van vandaag leer je hoe je een vuurtoren maakt met behulp van de meest eenvoudige vormen en

Nadere informatie

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK.

Laten we eerst een nieuw document maken. Zorg ervoor dat u de afmetingen instelt op 800 x 800 pixels en de kleurmodus op CMYK. We zullen de effecten samen met enkele basis vectorvormen gebruiken om het uiteindelijke resultaat in een korte tijd te bereiken. Hopelijk leer je enkele nuttige werktips. Veel plezier tijdens het leren

Nadere informatie

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers.

Kleurige ring maken - werken met paden!!! Voor ervaren Photoshoppers. Video op volgende link: Bekijk zeker eerst de Video vooral wie nog maar weinig met paden gewerkt heeft http://www.youtube.com/watch?v=xghxy-oxhso Les op volgende link http://tutvid.com/create-vibrant-color-ring-photoshop-tutorial/

Nadere informatie

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q)

Illustrator CS6. Vormen maken in Illustrator. Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Selectie gereedschap (V) Direct selecteren gereedschap (A) Toverstafje (Y) Lasso (Q) Pen (P) Tekst (T) Lijnsegment (\) Rechthoek (Q) Penseel (B) Potlood (N) Klodderpenseel (Shift+B) Gum (Shift +E) Roteren

Nadere informatie

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren

Of AD en Draw. door Nataliya Dolotko. Wat je gaat creëren Hoe maak je een Llamaillustratie in Adobe Illustrator Of AD en Draw door Nataliya Dolotko Wat je gaat creëren Vandaag gaan we een lama maken in Adobe Illustrator. Eigenlijk was dit een verzoek van een

Nadere informatie

Paden en punten bewerken

Paden en punten bewerken Als u verder klikt, ziet u dat welk punt u de laatste hebt geplaatst, blauw zal tonen, terwijl alle andere punten met een witte binnenkant zijn omschreven: Dit komt doordat u op elk moment terug kunt gaan

Nadere informatie

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/text-effects/tron-grid/all-pages.html Rooster Deze foto werd gebruikt in de hoogste resolutie. En dit is het einderesultaat: Het is heel belangrijk van

Nadere informatie

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant.

bovenste werkbalk aan de shapes uitlijnen op de linkerkant. 1. Maak de ingang van het kasteel stap 1 laten we begin bouwen onze kasteel uit de voorste muur met de poorten. Neem van het gereedschap Rechthoek (M) en maak een 200 x 130 px rechthoek met een steen-grijs

Nadere informatie

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret.

Mailgroep photoshop. Copyright. Mixed Media portret. https://photoshopstar.com/fashion-mixed-media-portrait-in-photoshop/ Mixed Media portret Nodig : model; bloemen; abstracte vormen; sterren; cirkels; splashes Mixed Media Portret blz. 1 Stap 1 Open een

Nadere informatie

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een Cartoon Penguin Winter Illustration in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren In deze tutorial zullen we het tekenen van een mooie cartoon pinguïn, die ons zal helpen om warm en

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Mooie curven in je werk zetten

mailgroep photoshop Copyright Mooie curven in je werk zetten http://psdtuts.com/tutorials-effects/mix-cool-retro-curves-into-your-photographs/ Mooie curven in je werk zetten Stap 1 Download volgende afbeelding man, open een nieuw document: 1440 x 900 px, plak de

Nadere informatie

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017

Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Hoe maak je een Paisley patroon in Adobe Illustrator en ook AD Door Nataliya Dolotko8 aug 2017 Wat je zal creëren Volgens Wikipedia is het Paisley patroon een ontwerp dat gebruik maakt van de buta of boteh,

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Photoshop 5. Omgaan met de pengereedschappen PP-03-05-01. Voorkennis: De vorige Photoshop-opdrachten afgerond.

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Photoshop 5. Omgaan met de pengereedschappen PP-03-05-01. Voorkennis: De vorige Photoshop-opdrachten afgerond. OPDRACHTKAART PP-03-05-01 Omgaan met de pengereedschappen Voorkennis: De vorige Photoshop-opdrachten afgerond. Intro: Je kunt delen van een foto selecteren. Dat doe je met de selectiegereedschappen. Je

Nadere informatie

Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding.

Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding. Selecties worden gebruikt om bewerkingen uit te voeren die alleen effect mogen hebben op het geselecteerde gedeelte van een afbeelding. De bewerkingen die je op en met een selectie uitvoert kunnen erg

Nadere informatie

Week 2 Cursus Photoshop

Week 2 Cursus Photoshop Week 2 Cursus Photoshop Werken met lagen Maak kennis met de werking van lagen en de toepassingen. 1 Week 2 Cursus Photoshop Inleiding Waarom werken met lagen Leer werken met lagen Oefeningen werken met

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen

mailgroep photoshop Copyright Twitter tekenen http://jumbojet.eu/wordpress/?p=6223 Twitter tekenen In deze tutorial laat ik zien hoe je zelf een leuk Twitter vogeltje maakt voor op je weblog of website. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor andere

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen -

mailgroep photoshop Copyright Lesje: Stel je eigen kamer samen - Lesje: Stel je eigen kamer samen - http://www2.hku.nl/~fotoshop/img-tutorial5 In deze les gaan we een drie-dimensionale ruimte bouwen, in dit geval een gezellige woonkamer. Uiteraard mag je deze zelf in

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Illustrator 2. De vulling van een object veranderen Werken met padtekst PP

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Illustrator 2. De vulling van een object veranderen Werken met padtekst PP OPDRACHTKAART PP-02-02-01 De vulling van een object veranderen Werken met padtekst Voorkennis: Opdracht 1, tekenprogramma Illustrator afgerond Intro: In de vorige praktijkopdracht van het onderdeel Illustrator

Nadere informatie

3D deksel maken in Photoshop.

3D deksel maken in Photoshop. http://www.tutorial9.net/photoshop/draw-a-classy-3d-poker-chip-in-photoshop/ 3D deksel maken in Photoshop. Stap 1: Cirkel tekenen Nieuw document : 600 500px. Met vormgereedschap (U) een cirkel tekenen.

Nadere informatie

WERKEN MET INKSCAPE. Klik op het logo van Inkscape om het programma te openen. Je ziet het volgende startscherm.

WERKEN MET INKSCAPE. Klik op het logo van Inkscape om het programma te openen. Je ziet het volgende startscherm. WERKEN MET INKSCAPE Klik op het logo van Inkscape om het programma te openen. Je ziet het volgende startscherm. Kies nu voor Bestand en Documenteigenschappen. Hier zet je de Standaardeenheid op mm. Pas

Nadere informatie

Duizenden woorden - blz 1

Duizenden woorden - blz 1 http://www.webdesign.org/photoshop/photoshop-cs4-tutorials/a-picture-worth-a-thousandwords.17979.html Duizenden woorden 1. Foto kiezen Zoek een foto waarin de contrasten duidelijk zijn, een donkere foto

Nadere informatie

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015

Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Hoe maak je een heerlijke Oekraïense voedsel Buffet in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko15 Apr 2015 Wat u zult worden maken vandaag, wil ik delen een klein beetje over waar ik vandaan kom:

Nadere informatie

www.dubbelklik.nu Handleiding Paint 2003

www.dubbelklik.nu Handleiding Paint 2003 Handleiding Paint 2003 www.dubbelklik.nu Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand dan wel openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

http://psd.tutsplus.com/tutorials/icon-design/how-to-create-a-magicians-hat-in-photoshop/ Toverhoed Tutorial Details : Photoshop CS of Nieuwer Voor beginners 30 tot 50 minuten. Stap 1 Nieuw document :

Nadere informatie

INSTRUCT Samenvatting Basis PowerPoint 2010, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3

INSTRUCT Samenvatting Basis PowerPoint 2010, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 Afbeeldingen invoegen en verwijderen Je kunt een illustratie invoegen via het tabblad Invoegen, groep Afbeeldingen, knop Illustratie. Het taakvenster Illustraties komt in beeld.

Nadere informatie

Surrealische manipulatie

Surrealische manipulatie http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/stylish-surreal-portrait.html Surrealische manipulatie Nodig: Mooie dame, penseel japanese flowers, penseel victorian floral, wimpers

Nadere informatie

Initiatie deel 2 Test selecties

Initiatie deel 2 Test selecties deel 2 Test selecties Test deel 2 Selecties. In deze les gaan we verschillende selectiemogelijkheden uitvoeren, laagstijlen, overvloeimodus, maskers enz.. Het is geen makkelijke les, neem er uw tijd voor

Nadere informatie

Paasachtergrond tekenen

Paasachtergrond tekenen http://psd.tutsplus.com/tutorials/drawing/super-cute-easter-wallpaper-illustration-tutorial/ Paasachtergrond tekenen Stap 1 Nieuw Photoshop document (Ctrl + N). De grootte is niet zo belangrijk, witte

Nadere informatie

Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows)

Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows) http://www.pixel77.com/create-a-coffe-cup-in-photoshop/ Tasje koffie Nodig: vector design; splatter vector ; brush script std lettertype (standaard aanwezig in windows) Stap 1 Nieuw document openen met

Nadere informatie

4. Getekende objecten bewerken

4. Getekende objecten bewerken 4. Getekende objecten bewerken In het vorige hoofdstuk hebben we het gereedschap voor het tekenwerk bekeken, maar als er iets fout gaat dan moeten we dat ook kunnen verbeteren, dit doen met de verschillende

Nadere informatie

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko

Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Hoe maak je een schattige regenlaars met madeliefjes in Adobe Illustrator maar kan ook in AD of draw plus door Nataliya Dolotko Wat je zal creëren Heb je ooit het gezegde gehoord: "April-buien brengen

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Photoshop 2. Selecteren, verplaatsen en roteren PP-03-02-01. Voorkennis: Introductie Photoshop (6.0) afgerond.

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Photoshop 2. Selecteren, verplaatsen en roteren PP-03-02-01. Voorkennis: Introductie Photoshop (6.0) afgerond. OPDRACHTKAART PP-03-02-01 Voorkennis: Introductie Photoshop (6.0) afgerond. Intro: Na het inkleuren van een lijntekening, gaan we nu delen van foto s bewerken. Je kunt met verschillende selectiegereedschappen

Nadere informatie

Copyright Mailgroep photoshop

Copyright Mailgroep photoshop https://www.youtube.com/watch?v=r2rha887hpq Veelhoek foto video les gemaakt in CS6 Veelhoek foto blz. 1 1) Open een foto met een gezicht; omzetten in Slim Object (rechtsklikken op de laag en kiezen voor

Nadere informatie

lagen en tekengebieden

lagen en tekengebieden Inhoud lagen en tekengebieden... 2 lagen... 2 tekengebieden... 4 linialen... 7 hulplijnen... 8 tekengebied verkleinen... 9 afmetingen tekengebied aanpassen... 10 natekenen van een kers... 12 het origineel

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-delicious-green-apple-illustration/ Appeltje voor de dorst In deze les leer je zelf een blozende groene appel tekenen, we gebruiken daarvoor verschillende

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-classic-guitar-from-scratch-in-photoshop/ Gitaar tekenen In deze les leer je een Klassieke Gitaar tekenen. Iedere vorm en effect wordt in Photoshop

Nadere informatie

Week 3 Cursus Photoshop

Week 3 Cursus Photoshop Week 3 Cursus Photoshop Blenden / Mengen Lagen met elkaar mengen. 1 Week 3 Cursus Photoshop Inleiding Wat is het effect van mengen Hoe is het toe te passen? Oefening met mengen en effecten Blenden = Mengen

Nadere informatie

Doorlopend patroon. Behang, gordijnen, bekledingsstoffen, verpakkingen. Dit dessin herhaalt zich en sluit naadloos op elkaar aan.

Doorlopend patroon. Behang, gordijnen, bekledingsstoffen, verpakkingen. Dit dessin herhaalt zich en sluit naadloos op elkaar aan. Doorlopend patroon Behang, gordijnen, bekledingsstoffen, verpakkingen zijn vaak voorzien van een opdruk, een dessin. Dit dessin herhaalt zich en sluit naadloos op elkaar aan. In b.v. 3D max worden ook

Nadere informatie

Snoeptekst. cms-20607

Snoeptekst.   cms-20607 http://design.tutsplus.com/tutorials/how-to-create-a-delicious-jelly-bean-text-effect-in-photoshop-- cms-20607 Snoeptekst Nodig : lettertype Insaniburger; rots muur; wit zand patroon 1. Penseel klaar maken

Nadere informatie

Start Adobe Illustator op. Voorbereidingen Open een nieuw document, A4. Zet de linialen in beeld Menubalk > weergave > linialen tonen

Start Adobe Illustator op. Voorbereidingen Open een nieuw document, A4. Zet de linialen in beeld Menubalk > weergave > linialen tonen Klavertje Start dobe Illustator op. Voorbereidingen Open een nieuw document, 4 Zet de linialen in beeld Menubalk > weergave > linialen tonen Vullingskleur van een object Klik op het bovenste vierkantje

Nadere informatie

Natuur compositie met glas

Natuur compositie met glas http://www.designioustimes.com/tutorials/how-to-create-a-spectacular-nature-composition-inphotoshop.html Natuur compositie met glas Nodig: bloemen penseel (swirl vector) ; glas ; blaadjes ; wolken penseel

Nadere informatie

5. De basis. Ocad 11 De basis Een eerste tekening - Jos Bylemans

5. De basis. Ocad 11 De basis Een eerste tekening - Jos Bylemans 5. De basis In de menukeuze klikken we op view en op de keuze 4X, we kunnen hetzelfde doen door de shift in te drukken en dan op toets F9 te klikken. We klikken het symbool 502.000 aan (een verharde weg).

Nadere informatie

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop Beeldbewerking 1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop GIMP staat voor GNU Image Manipulation Program. Het is een grafisch programma voor het bewerken van foto's evenals het creëren

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=ks9fgf53gi4 Embleem maken met je initialen - videoles mailgroep photoshop Copyright 1) Bestand Nieuw :

https://www.youtube.com/watch?v=ks9fgf53gi4 Embleem maken met je initialen - videoles mailgroep photoshop Copyright 1) Bestand Nieuw : https://www.youtube.com/watch?v=ks9fgf53gi4 Embleem maken met je initialen - videoles 1) Bestand Nieuw : Embleem blz. 1 2) Dubbelklikken op de achtergrondlaag om te ontgrendelen, noem de laag basis Klik

Nadere informatie

Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten

Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten http://psdfan.com/tutorials/drawing/become-a-master-of-the-pen-tool-in-under-30-minutes/ Meester in het gebruiken van de pen in 30 minuten Dit willen we tekenen met de pen Stap 1 Afbeelding downloaden,

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright Spring

mailgroep photoshop Copyright Spring Spring Deze les is gemaakt in CC2014, kan zeker ook met lagere versies gemaakt worden, maar sommige dingen zullen enigszins afwijken en/of dienen op een andere manier toegepast te worden volgens de gebruikte

Nadere informatie

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/

http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ http://www.graphix1.co.uk/2010/09/23/photoshop-tutorial-out-of-bounds-sketch/ Schetsen Nodig: afbeelding met vlinder ; notebookpaper ; stukje afgescheurd papier ; hand Gebruik je andere afbeeldingen dan

Nadere informatie

TEKENEN EN LIVEPAINT SCHITTERENDE TEKEN MOGELIJKHEDEN!

TEKENEN EN LIVEPAINT SCHITTERENDE TEKEN MOGELIJKHEDEN! TEKENEN EN LIVEPAINT SCHITTERENDE TEKEN MOGELIJKHEDEN! ALGEMEEN Het tekenen met POTLOOD en of PENSEEL in Illustrator is in wezen niet zo handig Het is moeilijk lijnen te tekenen die niet meteen je muisbeweging

Nadere informatie

Nodig : Afbeelding frost ; sparkle penselen ; golden particles verloop ; red particles verloop ; laagstijl hangers ; laagstijl pins ; lettertype

Nodig : Afbeelding frost ; sparkle penselen ; golden particles verloop ; red particles verloop ; laagstijl hangers ; laagstijl pins ; lettertype http://textuts.com/glossy-snow-globe-text-effect/ Sneeuwen Nodig : Afbeelding frost ; sparkle penselen ; golden particles verloop ; red particles verloop ; laagstijl hangers ; laagstijl pins ; lettertype

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Handleiding Paint

Inhoudsopgave: Handleiding Paint lesmateriaal Inhoudsopgave: 1. Inleiding... 2 2. Verplichte vaardigheden... 2 3. Paint openen... 3 4. Uitleg:... 3 A. De belangrijkste menu-opties... 4 B. De Werkset gereedschappen... 4 C. Kleurenset...

Nadere informatie

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD

Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Hoe maak ik een wijnglas met wijn ook in AD Maken van een gestileerde Semi-Realistic wijn glas door Simona Pfreundner21 augustus 2008 In deze tutorial, zullen we kijken hoe een semi-realistische object

Nadere informatie

Hoe Peperkoek en Candy Geïnspireerde grafische stijlen maken in Adobe Illustrator door Mary Winkler

Hoe Peperkoek en Candy Geïnspireerde grafische stijlen maken in Adobe Illustrator door Mary Winkler Hoe Peperkoek en Candy Geïnspireerde grafische stijlen maken in Adobe Illustrator door Mary Winkler Wat je zal creëren Volg het spoor van broodkruimels en maak enkele heerlijke en leuke grafische stijlen

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/drawing/how-to-create-a-super-shiny-pencil-icon/ Mooi potlood maken Het potlood is een van de meest gebruikte gereedschappen bij het creatievelingen. Bij het maken van deze

Nadere informatie

penselen maak een nieuw document 12 bij 17,5 cm en bewaar dit als ontsnapping1.ai

penselen maak een nieuw document 12 bij 17,5 cm en bewaar dit als ontsnapping1.ai Inhoud penselen... 2 deelvenster penselen... 2 penselen... 3 kalligrafische penselen... 3 oefenopdracht... 4 lagen... 4 groepen lagen... 4 een laag precies selecteren... 5 natekenen... 6 volgorde lagen

Nadere informatie

Handleiding Albupad - Album Page Designer versie 1700

Handleiding Albupad - Album Page Designer versie 1700 Handleiding Albupad 1 Handleiding Albupad - Album Page Designer versie 1700 Albupad (Album Page Designer) is een computerprogramma voor Windows waarmee u gemakkelijk en snel albumbladen voor bijvoorbeeld

Nadere informatie

Sneeuw globe maken.

Sneeuw globe maken. http://graphicssoft.about.com/od/photoshop/l/blsnowglobe1.htm Sneeuw globe maken 1.) Nieuw document: 400 x 500 pixels, 72 ppi, witte achtergrond. Werk je met een groter document dan zal je in de loop van

Nadere informatie

Adres boekje met Ringen

Adres boekje met Ringen http://psdtuts.com/tutorials/designing-tutorials/create-a-custom-mac-osx-style-ring-binder-addressbook-icon/ Adres boekje met Ringen Stap 1 Nieuw Document : 1024 pixels op 1024 pixels. Ons boekje zal 512px

Nadere informatie

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap.

Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. http://www.freepsd.com/2009/02/25/a-letter-from-florence/#more-536 Samenstelling van een mooie omslag met toepassen pengereedschap. Vooraleer je begint, bekijk de video s bij bovenstaande link, daar kan

Nadere informatie

Hoofdstuk 7: Vormen en lijnen tekenen

Hoofdstuk 7: Vormen en lijnen tekenen Hoofdstuk 7: Vormen en lijnen tekenen 7.1 Introductie Zoals we in het afgelopen hoofdstuk hebben gezien, is het om een diagram in je presentatie op te nemen waarschijnlijk het snelst en het makkelijkst

Nadere informatie

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken

Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Hoe maak je een set van Retro Media Iconen in Affinity Designer aanmaken Wat u zult creëren Retro stijl blijft altijd trendy als het inspireert kunstenaars en ontwerpers met zijn subtiele paletten en gladde

Nadere informatie

Chocolade reep tekst effect maken

Chocolade reep tekst effect maken http://textuts.com/chocolate-bar-text-effect/ Chocolade reep tekst effect maken Deze tutorial legt uit hoe je een simpel patroon kan gebruiken samen met een paar laagstijlen om een chocoladereep als tekst

Nadere informatie

Handleiding kerstkaart met engeltjes - PP 2007

Handleiding kerstkaart met engeltjes - PP 2007 Handleiding kerstkaart met engeltjes - PP 2007 1. Invoegen > Vormen > Rechthoek 2. Sleep een rechthoek in dit voorbeeld 3. Opmaak > Omtrek van vorm > geen kader 4. Opvullen van vorm > Kies een kleurtje

Nadere informatie

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015

Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Akkerbouwer Kawaii maken voor het oogstseizoen in Adobe Illustrator en AD door Nataliya Dolotko4 Dec 2015 Wat u zult worden maken dit afgelopen augustus, mijn familie en ik verhuisde naar de VS. Wij hebben

Nadere informatie

mailgroep photoshop Copyright

mailgroep photoshop Copyright http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/window-blinds/ Schaduw maken met zonneblinden In deze les leer je licht en schaduw doorheen een soort zonneblinden maken. Dit is de startafbeelding waarmee

Nadere informatie

Grafische Instructie. Adobe Illustrator. Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document

Grafische Instructie. Adobe Illustrator. Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document Logo uitwerking Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document Illustraties maken menu palletten muis aanwijzer dtp kleuren Copyright juni 2013 Wytse Kloosterman Gewone

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. InDesign 7. Tekst en paden PP-01-07-01. Voorkennis: De vorige praktijkopdrachten afgerond.

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. InDesign 7. Tekst en paden PP-01-07-01. Voorkennis: De vorige praktijkopdrachten afgerond. OPDRACHTKAART PP-01-07-01 Tekst en paden Voorkennis: De vorige praktijkopdrachten afgerond. Intro: Je hebt al tekst geplaatst en bewerkt, maar je kunt in InDesign nog meer dingen doen met tekst. In deze

Nadere informatie