Afstuderen Ylja Kouwenhoven Multireligieus Gebouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afstuderen Ylja Kouwenhoven Multireligieus Gebouw"

Transcriptie

1 Afstuderen Ylja Kouwenhoven Multireligieus Gebouw

2 Oorzaak van veel oorlogen is het verschil in religie. Verschillende religies zullen altijd blijven bestaan. Oplossing ligt in het accepteren van andere religies en het respecteren van de verschillen.

3 Acceptatie en respect worden het beste verkregen op kleinere schaal. In buurten en in wijken. Het verschil zìt in de religies dus moeten we dat verschil ook naar voren halen door de vijf hoofd geloven in één gebouw te laten samenkomen. Multireligieus Gebouw

4 Elke religie heeft naast het beoefenen van het geloof de samenkomst van de gemeente centraal staan. Dit is niet iets wat puur alleen met de religie te maken heeft, maar is meer maatschappelijk gericht.

5 Door de samenkomst centraal te zetten in het gebouw, zal de interactie tussen de verschillende gelovigen versterkt worden.

6 Den Haag - Veel verschillende religies - Grote bevolking

7 Den Haag Op de scheidingslijn tussen kerken en moskeeën ligt de ideale lokatie. Weinig synagoges, Hindoeistische en Boeddhistische tempels. Synagoge Kerk Moskee

8 Den Haag Nieuwe Vaillantplein Oude lokatie Blauwe aanslag Centrum/Schilderswijk

9 Prinsegracht Prinsegracht gaat richting het centrum en bestaat voornamelijk uit oude panden. Prinsegracht Buitenom Buitenom (lokatie) Lokatie is braakliggend terrein waar woningbouw gepland is.

10 Buitenom Voornamelijk nieuwe woningbouw. Buitenom Vaillantplein Vaillantplein Nieuw gepland verkeersplein. Bebouwing Jo Coenen

11 Lokatie Weinig groen Afsluiting bouwblok Drukke verkeersader Wegen Water Groen

12 Het gebouw moet in het bouwblok een afsluitend geheel zijn. Door de drukke verkeersader moet de entree een rustpunt zijn. Een groen gebied voor de omwonende, er is al weinig groen. Hier vindt ook de interactie met het gebouw plaats. De overgebleven strook verkrijgt haar originele bestemming, woningbouw.

13

14 Muur Ter vervanging van minaret en kerktoren. V-vormig gat opgevuld met gelamineerd glas staat symbool voor de verzameling van verschillende religies. Gelamineerde glas geeft het effect van water = bron van het leven.

15 Entree Hellingbaan zorgt voor een rustmoment. Door interactie met binnen wordt je voorbereid op wat je te wachten staat. Hellingbaan eindigt in de samenkomstruimte.

16 Samenkomst De samenkomst staat centraal in het gebouw. Iedereen die het gebouw binnenkomst komt daar het eerst terecht. De routing is vanaf de samenkomst een doorgaande route.

17 Tentoonstellingsruimte De samenkomstruimte heeft directe communicatie met de tentoonstellingsruimte.

18 Geloofsruimtes Elke religie heeft haar eigen geloofsruimte nodig. Het is een stap te ver qua organisatie en verschillen om dit ook te verenigen. De verschillende ruimtes zijn identiek, maar duidelijk van buiten af te zien.

19 Transparante gevel De transparante gevel onder de geloofsruimtes accentueert de aparte ruimtes en heeft directe interactie met de straat.

20 Materialisering De lichte tint van de materialisering uit de omgeving accentueren. Geloofsruimtes en symbolische muur worden opgetrokken uit crème kleurige betonelementen met een grove bewerking. Entree en de samenkomst krijgen een afwerking van travertin natuursteen.

21

22 Entree Entree is het startpunt van de route door het gebouw. Hier is communicatie met het einde van de hellingbaan van de entree en met het begin van de hellingbaan rond de geloofsruimtes. De symbolische muur begeleidt de bezoekers naar binnen.

23

24 Licht Aan het begin van een hellingbaan heb je direct zicht op buiten. Aan het eind van een hellingbaan geeft het raam alleen lichttoetreding. De weg naar beneden werkt hetzelfde.

25

26 Interactie Door verschillende ramen is er interactie met het restaurant en met het buurtcentrum erboven.

27 Interactie De eerste hellingbaan.

28 Interactie Zicht op het restaurant.

29 Interactie De tweede hellingbaan.

30 Interactie Zicht op het restaurant en de hellingbaan langs de geloofsruimtes.

31 Materialisatie De muren zijn afgewerkt in lichtbruin met de verschillende geloofstekens in het licht groen. De vloer is afgewerkt met licht groene tegels.

32 Licht samenkomstruimte Door de schuine ramen is er indirect lichtinval en contact tussen buiten en binnen.

33 Samenkomstruimte De ruimte waar iedereen in binnenkomt. De plek om met elkaar te communiceren.

34 Samenkomstruimte Het verschil in materialisatie tussen de looproute en de warme samenkomstruimte moet de bezoeker uitnodigen om daar te verblijven.

35 Buurthuis / Stilteruimte Deze ruimte kan als rustpunt dienen na de hectiek van het gebouw of als buurthuis, waar informatieavonden gehouden kunnen worden.

36 Buurthuis / Stilteruimte Vanuit het buurtcentrum is er communicatie met de hellingbaan van de entrée.

37

38 Tentoonstellingsruimte Ieder geloof is hier vertegenwoordigd. Er is direct contact met de kantoren van de verschillende geestelijken.

39 Tentoonstellingsruimte De glazen pui van de samenkomstruimte en de tentoonstellingsruimte geeft direct contact met het groene gebied en de buiten samenkomst.

40 Tentoonstellingsruimte De materialisering is rustig gehouden, zodat alle aandacht naar de tentoonstelling gaat.

41

42 Restaurant Tussen de tentoonstellingsruimte en de geloofsruimtes bevindt zich het restaurant.

43 Restaurant De witte paddenstoelkolommen zijn een bijzonder element in het restaurant. De vloer en de muren hebben dezelfde afwerking als in de entrée.

44 Restaurant Ook aan de transparante gevel aan de straatzijde zijn zitplaatsen gesitueerd. Hierdoor heeft het restaurant een open karakter naar de omgeving toe.

45 Klaslokalen Wanneer je langs het restaurant loopt kom je bij de drie klaslokalen voor de verschillende geloven. Eén is in drie lokalen indeelbaar.

46 Geloofsruimtes Boven elk bordes voor de entrée van een geloofsruimte bevindt zich een daklicht waar de verschillende geloofstekens voor schaduw zorgen. In het midden zit een kleurrijk daklicht.

47 Geloofsruimtes De geloofsruimtes zijn losse elementen. Hiertussen zitten glazen puien die voor de daglichttoetreding op de hellingbaan zorgen.

48 Christelijke geloofsruimte De Christelijke geloofsruimte en Islamitische geloofsruimte hebben dezelfde grootte. De grootte van de geloofsruimtes zijn afgestemd op het percentage gelovigen in de buurt. Elke geloofsruimte heeft een balkon.

49 Boeddhistische geloofsruimte Het Boeddhistisch geloof is gericht op meditatie en offers aan de drie juwelen; Boeddha, Dharma en Sangha.

50 Joodse geloofsruimte Centraal in een Synagoge staan de Thora-rollen die geplaatst worden in een ark. De Rabbijn staat tussen de gelovigen op een verhoging, de Biema.

51 Islamitische geloofsruimte De Mihrab wijst de richting naar Mekka aan en bevindt zich in de muur, de Kibla. Er is een fonteintje voor de mannen om hun voeten te wassen en op het balkon bevindt zich het vrouwengedeelte.

52 Hindoeistische geloofsruimte Bij het Hindoeisme staat ook meditatie centraal. De offers worden gebracht aan een van de volledige gedaantes van god zoals Shiva, Visjnoe en Brahma.

53

54 Hoekdetail

55 Raamdetail

56 Buitenruimte Directe verbinding met buiten.

57 Buitenruimte Buiten samenkomst.

58 Buitenruimte Confrontatie tussen Multireligieusgebouw en bestaande bebouwing.

59 Buitenruimte Geloofsruimtes op verschillende hoogtes.

60 Buitenruimte Transparantie aan de straatkant.

61 Buitenruimte Verschillende daklichten.

62 Buitenruimte Overgang buiten samenkomst en binnen. Daklicht boven de belangrijkste muur van de geloofsruimtes.

63 Buitenruimte Uitgangen parkeergarage.

64 Buitenruimte Ingang parkeergarage.

65

66 vragen

opdrachtgever: de bouwcommissie Nieuwe moskee Enschede Ontwerp: ir. E. Önder datum

opdrachtgever: de bouwcommissie Nieuwe moskee Enschede Ontwerp: ir. E. Önder datum opdrachtgever: de bouwcommissie Nieuwe moskee Enschede Ontwerp: ir. E. Önder datum 22-11-2013 LOCATIE 1 a 1000 De bouwmassa is geplaats binnen de kaders van de door de gemeente aangegeven zone. Vanwege

Nadere informatie

Modern gebouw in 2 bouwlagen met steen en glas Midden in het dorp Midden in het dorp Midden in het dorp Nabij de rivier de Aa, in een woonwijk

Modern gebouw in 2 bouwlagen met steen en glas Midden in het dorp Midden in het dorp Midden in het dorp Nabij de rivier de Aa, in een woonwijk Vraag Synagoge Hervormde kerk H. Lambertuskerk Moskee BUITENKANT GEBOUW DE EERSTE INDRUK 1 Waardoor valt het gebouw op? 2 Staat het gebouw midden in het dorp / de stad? 3 Bij welk geloof denk je dat het

Nadere informatie

day li g ht awa r d 2 010

day li g ht awa r d 2 010 Licht, transparantie en openheid verhogen in grote mate het comfortabele gevoel. Dit wordt bevestigd door het intensieve gebruik van daglicht in de CaballeroFabriek dat ten dienste staat van de gebruikers.

Nadere informatie

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490 GARAGE ROTTERDAM Interieurarchitect Remy Meijers verbouwde een voormalige Volkswagen garage in Rotterdam tot tentoonstellingsruimte. Zowel de oorspronkelijke functie als de bouwstijl dienden als inspiratie

Nadere informatie

Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer. Jorissen Simonetti architecten

Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer. Jorissen Simonetti architecten Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer Jorissen Simonetti architecten 3 Schetsplan project : Woongebouw De Schutse locatie : Coentjesweg 51 plaats opdrachtgever contactpersoon

Nadere informatie

Protestantse gemeente Grote kerk

Protestantse gemeente Grote kerk Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect 2017-04-21 Waterstaatskerk bouwjaar 1839-1841 Status Kerk en Rondeel rijksmonument Oude situatie:

Nadere informatie

Brandweerkazerne Dordrecht

Brandweerkazerne Dordrecht opdrachtgever locatie ontwerp uitvoering functie Gemeente Dordrecht Leerpark, Dordrecht 2006 2010-2011 Brandweerkazerne Technische Dienst GHOR Leer- en werkplek Da Vinci College Brandweerkazerne Dordrecht

Nadere informatie

Het dozijn van Sluiseiland, Vianen. Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken

Het dozijn van Sluiseiland, Vianen. Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken Het dozijn van Sluiseiland, Vianen Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken Juni 2018 Het dozijn van Sluiseiland, Vianen Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken Verschillende

Nadere informatie

Te huur Winkelpand met maar liefst 220 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp

Te huur Winkelpand met maar liefst 220 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp Te huur Winkelpand met maar liefst 220 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp Voorstraat 14, 3281 AV Numansdorp Algemeen Dit fraaie winkelpand is gelegen in de winkelstraat van Numansdorp

Nadere informatie

Districtshuis in Deurne

Districtshuis in Deurne MSc 4 Architecture, Hybrid Building Districtshuis in Deurne Pauline Smeulders 1212044 Docenten: P. Vermeulen & H. Mihl Opbouw Programma Lokatie Ontwerp Gevels Indeling Constructie Klimaat Impressies van

Nadere informatie

ARC awards 2015 interieur award INK hotel amsterdam concrete

ARC awards 2015 interieur award INK hotel amsterdam concrete INK hotel amsterdam combineerd het unieke stadse karakter met de behoeftes van de moderne stedelijke reiziger. Een plek voor reizigers die hun tijd slim willen indelen, die zich identificeren met de stedelijke

Nadere informatie

Sociaal huis MErksplas

Sociaal huis MErksplas Sociaal Huis Merksplas DE Omgeving 1 Zicht naar de kerk 2 Zicht over het kruispunt 3 Het oude gemeentehuis met plein 4 Koppeling oude en nieuwe gemeentehuis 5 Het nieuwe gemeentehuis met terras 6 Overkant

Nadere informatie

BAZUINLAAN ,- k.k.

BAZUINLAAN ,- k.k. BAZUINLAAN 1 5402 PB UDEN 335.000,- k.k. Bouwjaar 1971 Woonoppervlakte 157 m2 Perceeloppervlakte 290 m2 Aantal kamers 5 Ruim wonen op fijne locatie Dat je hier royale ruimte vindt, maakt de solide bouw

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Breda Hooilaan 111 TE KOOP Breda Hooilaan 111 In de wijk Doornbos gelegen, royale drive-in tussenwoning met ruime tuinkamer, inpandige berging en woonkamer met keuken op de eerste verdieping gesitueerd. De woning heeft een

Nadere informatie

Structuur ontwerp. Stadsparc Sittard

Structuur ontwerp. Stadsparc Sittard Structuur ontwerp Stadsparc Sittard 08-05-2017 Bernhardlaan Leyenbroekerweg Toegangsweg naar kavel C12 Kavel C12 Molenweg N Hoeferlaan Andreasommegang 0 10 20 30 40 50 m Stadsparc Sittard projectnr. bladnr.

Nadere informatie

TE KOOP. Tollensstraat GD Den Haag k.k.

TE KOOP. Tollensstraat GD Den Haag k.k. TE KOOP Tollensstraat 103 2513GD Den Haag 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 2513GD Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, In stadscentrum, Nabij snelwegen Woningtype Bovenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Blok 4 August Allebéplein

Blok 4 August Allebéplein Blok 4 August Allebéplein Bouwenvelop 09-10-2014 Inhoud Inleiding, toelichting Matentekening Ruimtelijke randvoorwaarden Doorsneden Toelichting De bouwenvelop is opgesteld binnen het kader van het Uitwerkingsplan

Nadere informatie

TE KOOP. Herdenkingskerk en kosterswoning. Postjesweg 150-152, Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed

TE KOOP. Herdenkingskerk en kosterswoning. Postjesweg 150-152, Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed TE KOOP Herdenkingskerk en kosterswoning Postjesweg 150-152, Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025

Nadere informatie

Programma Marktplein, kantoren, winkels, woningen en een parkeergarage. b.v.o. ca. 59.500 m 2

Programma Marktplein, kantoren, winkels, woningen en een parkeergarage. b.v.o. ca. 59.500 m 2 Fotografie: Luuk Kramer BOS EN LOMMERPLEIN Programma Marktplein, kantoren, winkels, woningen en een parkeergarage. b.v.o. ca. 59.500 m 2 AMSTERDAM Lokatie Gulden Winckelplantsoen, Bos en Lommer, Amsterdam

Nadere informatie

Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch

Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze

Nadere informatie

De nieuwe entree van Hilversum

De nieuwe entree van Hilversum De nieuwe entree van Hilversum Het stationsgebied over vijftien jaar: een waardig visitekaartje voor de Mediastad in het groen. Door de ontwikkeling van deze belangrijke entree zet Hilversum zich weer

Nadere informatie

Te huur/te. Winkelpand met maar liefst 230 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp. Voorstraat 14,

Te huur/te. Winkelpand met maar liefst 230 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp. Voorstraat 14, Te huur/te huur/ koop Winkelpand met maar liefst 230 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp Voorstraat 14, 14 3281 AV Numansdorp Algemeen Dit fraaie winkelpand is gelegen in de winkelstraat

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen

Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen Team stedenbouw Ontwerp29112017 1 Inleiding Het bestaande complex van Heerenhage in wijk De Greiden in Heerenveen zal volledig herontwikkeld worden. De bestaande

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

variant 1d 1d De nieuwbouw verdeelt het gebied duidelijk in twee pleinen: het Roselaarplein en de Nieuwe Markt.

variant 1d 1d De nieuwbouw verdeelt het gebied duidelijk in twee pleinen: het Roselaarplein en de Nieuwe Markt. wat spreekt u aan? bebouwing vervanging van het Mausoleum biedt nieuwe kansen! 1 Een aantrekkelijk plein wordt afgebakend door sterke wanden met uitnodigende en transparante etalages. Nu zijn er op de

Nadere informatie

8 5 Allemaal mensen. Wat hoort bij onze cultuur? Zet een X bij de dingen die bij Nederland horen.

8 5 Allemaal mensen. Wat hoort bij onze cultuur? Zet een X bij de dingen die bij Nederland horen. Lees het verhaal over de se cultuur. Herken jij dit? Vast wel! In fietst bijna iedereen. Fietsen hoort bij. We doen het bijna allemaal. Fietsen hoort bij onze cultuur. Dropjes kennen we ook allemaal. Wat

Nadere informatie

Gebied 12 Elst Centrum

Gebied 12 Elst Centrum Gebied 12 Elst Centrum het gebied is roodgekleurd op de kaart Welstandsnota Overbetuwe 2010, gebied 12 Elst centrum 131 Gebiedsbeschrijving Structuur Het centrum van Elst wordt gevormd door de licht gekromde

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Looiershof CZ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Looiershof CZ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Looiershof 38 3024 CZ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 315.000 K.K. RIANT en LUXE afgewerkt 3-KAMER appartement

Nadere informatie

Indeling: Begane grond:

Indeling: Begane grond: Te Koop: Vraagprijs: Klaverstraat 58 394.500,- k.k. De wijk Wittevrouwen is heerlijk wonen, met de bakker en de groenteboer in de straat, traiteurs in de wijk net als diverse lekkere restaurantjes met

Nadere informatie

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid zwarte parel rotterdam ZUID titel ontwerp voorgevel ontwerp interieur programma periode Zwarte Parel Rotterdam Zuid Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten Studio Rolf.fr woning en atelier 2008-2010 Maatschappelijke

Nadere informatie

Concept Randvoorwaarden Ontwikkellocatie Brede school Zuidmaten oost Den Ham

Concept Randvoorwaarden Ontwikkellocatie Brede school Zuidmaten oost Den Ham Concept Randvoorwaarden 02.03.2010 Ontwikkellocatie Brede school Zuidmaten oost Den Ham luchtfoto huidige situatie+plangebied Centrum Inleiding Het zuidelijk deel van Den Ham is volop in ontwikkeling.

Nadere informatie

Vondellaan 248 +P UTRECHT

Vondellaan 248 +P UTRECHT Vondellaan 248 +P UTRECHT Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Woonoppervlakte: 85 m² Oppervlakte buitenruimte: 6 m² Inhoud: 255 m³ Bouwjaar: 2000 Utrecht 030-273 61 70 Rui Aan het eind van de Croeselaan,

Nadere informatie

PGEM complex, Doetinchem. Meike Savelkouls

PGEM complex, Doetinchem. Meike Savelkouls PGEM complex, Doetinchem Meike Savelkouls Waarom is het PGEM complex een Rijksmonument? Waarom is het PGEM complex een Rijksmonument? Mede vanwege zijn industriële verleden als nutsbedrijf. Waarom is het

Nadere informatie

Grote Markt Pophotspot VO

Grote Markt Pophotspot VO Grote Markt Pophotspot VO Colofon Voorontwerp Grote Markt Pophotspot 15 april 2014 opdrachtgever: DSO/citymarketing - Luuk Helleman projectnr.: 95017831 projectteam: Guido Nas Almut Rowekamp Theo Wieringa

Nadere informatie

Maassluissedijk 146 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Maassluissedijk 146 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Maassluissedijk 146 Vlaardingen Vraagprijs 695.000 k.k. Wonen in een penthouse in het mooie appartementencomplex Trompenburg met een panoramisch uitzicht over al het verrassende wat Vlaardingen te bieden

Nadere informatie

TE KOOP. Eikstraat MT Den Haag k.k.

TE KOOP. Eikstraat MT Den Haag k.k. TE KOOP Eikstraat 9 2565 MT Den Haag 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 2565 MT Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noordoost,

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla Voorlopig Ontwerp HuisTuinHuis Willemstad bureau sla Colofon project: HuisTuinHuis verbouwing woonhuis Willemstad opdrachtgever: privaat ontwerp: bureausla stedenbouw landschap architectuur Tussen de Bogen

Nadere informatie

Vogelzang en de dorpssteeg: Kop met een intieme woonoase

Vogelzang en de dorpssteeg: Kop met een intieme woonoase Vogelzang en de dorpssteeg: Kop met een intieme woonoase Het principe van de gesloten bouwblokken maakt de routing en structuur helder. De verschillende toegangen tot de expeditieterreinen worden afgesloten

Nadere informatie

Woongebouw Vijfhuizen

Woongebouw Vijfhuizen Woongebouw Vijfhuizen Woongebouw voor 55 + bewoners Vijfhuizen Uitgangspunten Ontwerp voor nieuwbouwproject voor 20 appartementen voor 55+ bewoners, 4 groepswoningen en een dienstencentrum. Stedenbouwkundige

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT

GENERAAL VETTERSTRAAT GENERAAL VETTERSTRAAT Disclaimer De informatie in deze brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. FRED is niet aansprakelijk voor

Nadere informatie

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k.

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k. TE KOOP Tak van Poortvlietstraat 17b 159.000 149.000 k.k. Wonen in Rotterdam Noord Licht en ruim appartement van 85m² met 2 slaapkamers en bijkeuken in Rotterdam Noord. Balkon op het zuiden met uitzicht

Nadere informatie

Koninginnelaan CJ Voorburg k.k.

Koninginnelaan CJ Voorburg k.k. TE KOOP Koninginnelaan 11 2275 CJ Voorburg 675.000 k.k. KENMERKEN Prijs 675.000 k.k. Postcode 2275 CJ Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 540 1300cm Woonruimte

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

ACTIVITEITENCENTRUM ZUIDERPARK

ACTIVITEITENCENTRUM ZUIDERPARK ACTIVITEITENCENTRUM ZUIDERPARK DEN HAAG Fotografie: Luuk Kramer, Bram Hoogendijk Programma activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke handicap B.v.o. 1200 m 2 Locatie Het

Nadere informatie

WIJKSESTRAAT BH HEUSDEN

WIJKSESTRAAT BH HEUSDEN WIJKSESTRAAT 11 5256 BH HEUSDEN Binnen de wallen van de vestingstad Heusden treft u deze jaren 30 woning Amsterdamse school aan. Dit pand met de authentieke elementen uit die tijd heeft een woonkamer en-suite,

Nadere informatie

Aanvulling Nota Ruimtelijke Kwaliteit. Plangebied Aldenhofpark. Hoensbroek

Aanvulling Nota Ruimtelijke Kwaliteit. Plangebied Aldenhofpark. Hoensbroek Aanvulling Nota Ruimtelijke Kwaliteit Plangebied Aldenhofpark Hoensbroek opdrachtgever College van Burgemeester en Wethouders projectnummer 1760 revisie 2 datum auteur J. Daems 1. Inleiding Het gebied

Nadere informatie

DOMMELSTRAAT 223 s-hertogenbosch

DOMMELSTRAAT 223 s-hertogenbosch DOMMELSTRAAT 223 s-hertogenbosch Algemene informatie: Soort: Splitlevel appartement Kamers: 2 (woonkamer en slaapkamer) Woonoppervlakte: ca. 58m2 Inhoud: ca. 240m 3 Bouwjaar: 2000 Tuin: Oosten s-hertogenbosch

Nadere informatie

Jeroen de Boer Jelmer van der Zweep Nynke Telgenhof Ylze Lindeboom. NB: het ontwerp en financiele haalbaarheid is niet getoetst door Woonservice.

Jeroen de Boer Jelmer van der Zweep Nynke Telgenhof Ylze Lindeboom. NB: het ontwerp en financiele haalbaarheid is niet getoetst door Woonservice. Dit is de presentatie van het schetsontwerp voor de Voornweg 1, Nieuw-Balinge Gemaakt door studenten Bouwkunde van de Hanzehogeschool uit Groningen 15-12-2011 Nieuw-Balinge Jeroen de Boer Jelmer van der

Nadere informatie

112 woningen plan St. Cyr Geldrop

112 woningen plan St. Cyr Geldrop B02/2683 29-09-2005 Inleiding Op de locatie van een drietal gesloopte galerijflats is een plan ontwikkeld met een divers aanbod van woningtypes waaronder patiowoningen. De nieuwbouw zal een nieuwe impuls

Nadere informatie

Catharina Ziekenhuis Eindhoven, nieuwbouw poliklinieken

Catharina Ziekenhuis Eindhoven, nieuwbouw poliklinieken Catharina Ziekenhuis Eindhoven, nieuwbouw poliklinieken Ziekenhuizen #ziekenhuizen - #hospitaliteit - #spreekuuromgeving - #healingenvironment #evidencebaseddesign - #masterplan Aan de zuidkant naast de

Nadere informatie

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k. Graaf Janstraat 12 2983 HE Ridderkerk 379.500 k.k. Graaf Janstraat 12 - Ridderkerk Vraagprijs: 379.500 k.k. Fantastische, uitgebouwde 3/1-kap woning met een mooi vrij uitzicht! Rustig, in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3

Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3 Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3 Zuidzijde Haven 3 4611 HA Bergen op Zoom Huurprijs: 950,- p.m. (excl. bijdrage servicekosten van 75,- per maand) Aanvaarding: in overleg. BESCHRIJVING Locatie Het appartement

Nadere informatie

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Wonen Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, fraai en ruim appartement van ca. 125m 2 op de begane grond met privé parkeerplaats in de parkeerkelder

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 185.000,- kosten koper Bouwjaar : 2008 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 63 m² Inhoud : circa 210 m³ Kamers : 3 Ligging : Woonwijk in Eersel Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

HEILIG HART COLLEGE WAREGEM

HEILIG HART COLLEGE WAREGEM HEILIG HART COLLEGE WAREGEM CONCEPTVORMING 1 PROBLEEMSTELLING SCHOOLSITE 2 ARCHITECTURAAL CONCEPT 3 STEDENBOUWKUNDIG CONCEPT 4 BUITENRUIMTE DE SPEELPLAATS KOMT TOT LEVEN 5 FASE 1 vs. MASTERPLAN DOORSNEDE

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Multatuliweg 12 te Almere kosten koper

Koop bedrijfsruimte op Multatuliweg 12 te Almere kosten koper Koop bedrijfsruimte op Multatuliweg 12 te Almere 385000 kosten koper Aanbiedende partij: Van Westrhenen Voerman Bedrijfsmakelaardij Email: bakker@vanwestrhenen.nl Telefoon: 036-5383222 Website: www.vanwestrhenen-bog.nl

Nadere informatie

https://reports1.enalyzer.com/root/surveymanagement/getblob.aspx?blobid=31bfe83be43e4bf b98809f0f

https://reports1.enalyzer.com/root/surveymanagement/getblob.aspx?blobid=31bfe83be43e4bf b98809f0f In welke leeftijdscategorie valt u? Number / Percentage Jonger dan 25 jaar; 6% 66 Tussen de 25 en 34 jaar; 120 Tussen de 35 en 44 jaar; 13% 145 Tussen de 45 en 54 jaar; 205 Tussen de 55 en 64 jaar; 28%

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Samenvattingen Geloof ABC

Samenvattingen Geloof ABC Samenvattingen Geloof ABC Info 1ABC: Wat is geloof? Het gaat in dit project om de belangrijkste wereldgodsdiensten: jodendom, christendom, islam, hindoeïsme en boeddhisme. Deze godsdiensten geven antwoorden

Nadere informatie

Danzigerkade Amsterdam

Danzigerkade Amsterdam Danzigerkade 14-15 Amsterdam Daglichttoetsing aan Bouwbesluit Documentnummer: B.2016.1006.01.P001 (CRO/VB SECR) Datum: 25 oktober 2016 Contactpersoon: ing. G. (Gertjan) Verbaan - T 088 34 67 650 vb@dgmr.nl

Nadere informatie

SCHOOLPLEIN 10 / KANAALZICHT 26 PURMEREND

SCHOOLPLEIN 10 / KANAALZICHT 26 PURMEREND TE HUUR SCHOOLPLEIN 10 / KANAALZICHT 26 PURMEREND UNIEKE LOKATIE IN CENTRUM PURMEREND BEGANE GROND CA. 187 M² BVO ZICHT OVER NOORDHOLLANDS KANAAL INTREKKINGSGEREED! NAAST PARKEERGARAGE CLAXONATE HUURPRIJS

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade Oude Maar 30 6467 GG Kerkrade TE KOOP 167.000 K.K. Oude Maar 30 6467 GG Kerkrade Inleiding In de wijk Terwinselen rustig gelegen aan een woonerf ligt dit instapklare hoekhuis, perfect onderhouden en sfeervol

Nadere informatie

winkelcentrum Duinzigt

winkelcentrum Duinzigt themabijeenkomst bouwvolume winkelcentrum Duinzigt Den Haag, 1 oktober 2015 plankaart onderzoeksgebied Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1 kerk en parkeerterrein 2 Willem Royaardsplein en paviljoens/kraampjes

Nadere informatie

stedenbouwk. randvoorwaarden s-herenwei te Maasland

stedenbouwk. randvoorwaarden s-herenwei te Maasland stedenbouwk. randvoorwaarden s-herenwei te Maasland transformatie weide s-herenstraat tussen 88 en 89 30_05_2007 stedenbouwkundig concept Maasland routing, herkenningspunten en contouren stedelijk gebied

Nadere informatie

167 pakhuis Afrika restauratie van een pakhuis t.b.v. kantoren en bedrijven 6500m2 Oostelijke Handelskade, Amsterdam VILLA NOVA architecten, Rotterdam

167 pakhuis Afrika restauratie van een pakhuis t.b.v. kantoren en bedrijven 6500m2 Oostelijke Handelskade, Amsterdam VILLA NOVA architecten, Rotterdam 167 pakhuis Afrika restauratie van een pakhuis t.b.v. kantoren en bedrijven 6500m 2 Oostelijke Handelskade, Amsterdam VILLANOVA architecten, Rotterdam de woningbouw en het pakhuis vanaf de Oostelijke Handelskade

Nadere informatie

Ruimtelijke Onderbouwing Jaarbeurs Utrecht Entree Oost

Ruimtelijke Onderbouwing Jaarbeurs Utrecht Entree Oost JaarbeursUtrecht Ruimtelijke Onderbouwing Jaarbeurs Utrecht Entree Oost datum 25 juli 2012 betreft Ruimtelijke Onderbouwing Jaarbeurs Utrecht Entree Oost (artikel 3.2 lid a en lid b van de Ministeriele

Nadere informatie

Kantoor familiebedrijf

Kantoor familiebedrijf Kantoor familiebedrijf Werken op een erf Na alle uitbreidingsmogelijkheden in een aantal aangrenzende panden langs een hoofdweg in een Brabants dorp volledig te hebben benut, zocht dit familiebedrijf naar

Nadere informatie

Tandartspraktijk Gemert

Tandartspraktijk Gemert Periode Projectteam Adviseurs Realisatie Beeldmateriaal 2016-2018 Dennis van de Rijdt, Peter Verschuren, Flavia Schenone, María Maldonado Marijn de Kok Interieurarchitecten, Ingenieursbureau E. Rooijackers,

Nadere informatie

Bordeslaan 27 - 'S-Hertogenbosch

Bordeslaan 27 - 'S-Hertogenbosch Bordeslaan 27 - 'S-Hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive

Nadere informatie

Treinstation Entrecampos. Welkom

Treinstation Entrecampos. Welkom Welkom Lissabon Lissabon Lissabon - Aansluiting op de HSL lijn Lissabon - Goede bereikbaarheid Entrecampos gebied Spoorwegen Hoofdwegen Station Entrecampos Stadsstructuur - Stedelijke morphologie aan Zuid-Oost

Nadere informatie

VERMEERLAAN 3 NAARDEN

VERMEERLAAN 3 NAARDEN VERMEERLAAN 3 NAARDEN VERMEERLAAN 3 NAARDEN Een ideaal familiehuis met vrij uitzicht in het hart van het Rembrandtkwartier! LIGGING: Dit ruime en lichte familiehuis is gelegen aan de Vermeerlaan in het

Nadere informatie

Sofie Van Butsele Scriptie Stadsvisioenen Les 7, 2 de graad

Sofie Van Butsele Scriptie Stadsvisioenen Les 7, 2 de graad TITEL ACTIVITEIT beschrijving: Wat geloof jij? 2 de graad Beginsituatie: De leerlingen hebben in eerdere lessen gewerkt rond geloven vroeger en nu. Daarin zijn hoogstwaarschijnlijk al verschillende godsdiensten

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Westrikseweg

TE HUUR. Breda Westrikseweg TE HUUR Breda Westrikseweg Bedrijfsruimte met een BVO van ca. 432 m 2. De ruimte is verdeeld in 5 kantoorruimten (ca. 120 m²), een grote opslagruimte (ca. 282 m²), kantine en een toiletgroep. De bedrijfsruimte

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum

Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum Door Wim Westinga Opdrachtgever: Dudok Wonen Architect: Inbo Architecten BNA Woudenberg, Projectarchitect: Wim Westinga Aannemer: Slokker Bouwgroep

Nadere informatie

Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs ,00

Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs ,00 Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs 375.000,00 Omschrijving Zéér groot woon-/winkelpand verdeeld over 3 verdiepingen en een grote kelder. Ideaal om wonen en werken te combineren. Op de begane

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk

BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk Huurprijs kantoorruimte: 1875,- per maand exclusief btw Deze brochure is onder voorbehoud van

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

BOSVELD ,- k.k.

BOSVELD ,- k.k. BOSVELD 306 5403 AK UDEN 245.000,- k.k. Bouwjaar 1971 Woonoppervlakte 142 m2 Perceeloppervlakte 141 m2 Aantal kamers 5 Ideale plek voor jonge gezinnen. De voordeur van de woning komt uit op een voetgangersgebied.

Nadere informatie

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Chopinstraat 10 c Vlaardingen Vraagprijs 175.000 k.k. Wilt u wonen in een leuk, licht en ruim appartement met een gezellige indeling en naast een balkon ook nog een loggia. Dan is dit uw kans. Het appartement

Nadere informatie

Jacob Marislaan. Arnhem.

Jacob Marislaan. Arnhem. Jacob Marislaan Arnhem 46 www.jacobmarislaan46.nl Jacob Marislaan 46 te Arnhem Voor wie de sfeer van de jaren 30 en de stijl van nu weet te waarderen, heeft dit woonhuis - de hoek van een drieslag - veel

Nadere informatie

Stadsdeel Nieuw-West, Amsterdam. Licht en lucht in het Tuinstadhuis

Stadsdeel Nieuw-West, Amsterdam. Licht en lucht in het Tuinstadhuis Stadsdeel Nieuw-West, Amsterdam Licht en lucht in het Tuinstadhuis Het Tuinstadhuis In het Tuinstadhuis, een naoorlogs kantoorgebouw aan het Plein 40-45, brengt Fokkema & Partners voor het Amsterdamse

Nadere informatie

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen.

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen. Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

TE KOOP Cederlaan 2 b Kapelle

TE KOOP Cederlaan 2 b Kapelle TE KOOP Cederlaan 2 b Kapelle Prijs: 699.000,00 k.k. Cederlaan 2 b Op een schitterend perceel grond van 2515 m2 gelegen vrijstaande villa met dubbele garage en compleet woonprogramma op de begane grond.

Nadere informatie

STAD LEUVEN BIJZONDER PLAN VAN AANLEG L3I. Rijschool I GOEDGEKEURD BIJ KB VAN 26/08/1966 VOORSCHRIFTEN

STAD LEUVEN BIJZONDER PLAN VAN AANLEG L3I. Rijschool I GOEDGEKEURD BIJ KB VAN 26/08/1966 VOORSCHRIFTEN STAD LEUVEN BIJZONDER PLAN VAN AANLEG L3I Rijschool I GOEDGEKEURD BIJ KB VAN 26/08/1966 VOORSCHRIFTEN Goedgekeurd bij MB van 26/08/1966, digitaal bestemmingsplan goedgekeurd bij MB van 28/04/2004 2 INHOUD

Nadere informatie

DE ALLIANTIE AMSTERDAM

DE ALLIANTIE AMSTERDAM interieur DE ALLIANTIE AMSTERDAM 30/08/2013 INZENDING arc13 next architects NEXT ARCHITECTS / de alliantie amsterdam / 30-08-2013 vooraf transformatie Het recent getransformeerde Huygens Dok vormt samen

Nadere informatie

LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K.

LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K. NIEUW LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE VRAAGPRIJS 219.000 K.K. OMSCHRIJVING Goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning gelegen in een rustige woonstraat in kerkdorp Nijnsel met voorzieningen als scholen,

Nadere informatie

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Zandvis 74. : Tussenwoning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 105 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Zandvis 74. : Tussenwoning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 105 m2 TE KOOP Adres : Zandvis 74 Postcode : 5658BC Woonplaats : Eindhoven Type : Tussenwoning Bouwjaar : ca. 2000 Woonoppervlak : ca. 105 m2 Inhoud : ca. 335 m3 Perceel : 109 m2 Aan een rustige straat gelegen

Nadere informatie

Hof van Delden een groen kloppend hart voor een levende stad

Hof van Delden een groen kloppend hart voor een levende stad Hof van Delden een groen kloppend hart voor een levende stad 2 Een beeldbepalende plek in de historische Stad Delden, tussen Langestraat en Zuidwal, tussen Kortestraat en voormalige Gruttersteeg. 4 Het

Nadere informatie

Hoe passen de bestaande garageboxen in het geheel? Antwoord Deze staan nu net voor het gebouw. We zouden dit graag oplossen.

Hoe passen de bestaande garageboxen in het geheel? Antwoord Deze staan nu net voor het gebouw. We zouden dit graag oplossen. Donderdag 28 mei 2015 Inleiding Peter Bommelje, initiatiefnemer Presentatie plannen Vitaliteitshotel door de heer dr.ir. Huub Thomas, Bureau voor Harmonische Architectuur Pauze Gelegenheid tot vragen stellen

Nadere informatie