TE KOOP. Herdenkingskerk en kosterswoning. Postjesweg , Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Herdenkingskerk en kosterswoning. Postjesweg 150-152, Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed"

Transcriptie

1 TE KOOP Herdenkingskerk en kosterswoning Postjesweg , Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk WE AMSTERDAM Tel Mob

2 Kerkgebouw en kosterswoning met ruime binnenplaats op zeer goede locatie in Amsterdam-West Algemeen Aan de Postjesweg te Amsterdam is in de verkoop gekomen de Herdenkingskerk met kosterswoning en ruime binnenplaats van de Baptisten Gemeente Amsterdam West. Het op zichtlocatie gelegen kerkgebouw (bouwjaar 1964) is opvallend vanwege haar V-vormige dak en de karakteristieke, witte claustra-ramen aan de voor en zijgevels. Het gebouw is voor verschillende doeleinden geschikt en heeft een uitstekende bereikbaarheid. De Herdenkingskerk is gesitueerd in een levendige buurt met veel nieuwbouw, horeca, een winkelcentrum, een metrostation, een basisschool en het Rembrandtpark op korte loopafstand. Het gebouw bestaat uit drie volumes. De Kerkzaal met een vrije hoogte van 10 meter, de lintbebouwing om de kerk heen en de kosterswoning die is verbonden met de lintbebouwing door middel van een luifel. Oppervlakten Totale oppervlakte ca. 674 m² Herdenkingskerk ca. 550 m² Kosterswoning ca. 124 m² Binnenplaats ca. 205 m²

3 Kadastrale gegevens Kadastrale gemeente: Sloten Sectie: D Nummer: 5085 Grootte: 9 are 22 centiare (922 m²) Bestemmingsplan Het bestemmingsplan dient bekend gemaakt te worden door de gemeente Amsterdam. Volgens bestemmingsplan Overtoomseveld is de bestemming voor de Postjesweg 150 maatschappelijk, waarbij het huidige bouwvolume vaststaat. Het bestemmingsplan heeft de status ontwerp en dateert van 18 januari Parkeren en bereikbaarheid De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend. Metrostation Postjesweg is op ca. 120 meter afstand (lijn 50 rijdt richting Station Lelylaan/Sloterdijk en richting Amsterdam Zuid/RAI/Bijlmer-Gein). Bushalte (lijn 18 richting Centraal Station en Slotervaart) ligt op ca. 10 meter afstand van de kerk. De Postjesweg is een belangrijke verkeersader binnen Amsterdam-West en staat in verbinding met de Kinkerstraat. In de wijk geldt betaald parkeren. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Aan de overkant van de kerk is bebouwing die voorzien is van een grote parkeergelegenheid. Aan de achterzijde van de kerk zijn tevens parkeerplaatsen voor negen auto s. Vraagprijs Per inschrijving; biedingen onder ,- kk worden niet geaccepteerd.

4 Bouwaard, materialen en constructie Het gebouw is ontworpen door de architect H. Geels. Het pand is opgetrokken uit metselwerk in drieklezoorverband. Daarnaast zijn er betonnen elementen in de gevel zichtbaar. De achtergevel is blind gemetseld en het bouwvolume rondom de kerkzaal heeft een bitumieus dak. Aan de kopzijde is een centrale ontsluiting welke is voorzien van een portiek. De voorgevel van de kerkzaal bevat witte betonnen claustra ramen. De kozijnen rondom het gebouw zijn van hout en voorzien van enkele beglazing. Van de kosterwoning zijn de kozijnen echter grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Voorerf De Herdenkingskerk met kosterswoning staat op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Postjesweg. Het pad vanaf de openbare weg naar de perceelgrens is voorzien van betontegels in halfsteensverband. Verder is er een stalen hek op de perceelgrens aanwezig om wachtrijen te structureren. Tussen de kerk en de kosterswoning is een binnenplaats/tuin met een oppervlakte van ca. 205 m². Deze binnenplaats bevat diverse hoge bomen (ca. 6 tot 7 meter hoog) en is betegeld met betontegels in diagonaal verband. Er zijn twee later aangebouwde opslagruimtes met overkappingen om fietsen e.d. te plaatsen.

5 Indeling kerk Portiek, entreehal Het portiek (opp. ca. 30 m²) heeft met de drie dubbele toegangsdeuren een ruime ingang. Deze is voorzien van veel glas wat zorgt voor veel daglichttoetreding in de hal. Na binnenkomst bevindt men zich in de entreehal. De hal is voorzien van een mooie natuurstenen vloer en ontsluit de ruimten die zich aan weerszijden van de hal bevinden. Garderobe, toiletten en keuken De entreehal ontsluit aan weerskanten twee garderobes. Bij de garderobe in de rechterrflank van de hal bevinden zich twee toiletgroepen. Een damestoilet met twee w.c. s en een herentoilet met een urinoir en een w.c. Achter de garderobe in de linkerflank van de hal bevindt zich een keuken en de meterkast. Het oppervlakte aan beide zijde bedraagt ca.18 m².

6 Kerkzaal De kerkzaal heeft meerdere ingangen en een oppervlakte van ca. 207 m². De zaal heeft een grote vrije hoogte, die wordt benadrukt door een fraaie, houten lambrisering aan het plafond. Bij binnenkomst bevindt men zich op een verhoogd bordes waarop het pijporgel, gebouwd door Fonteijn en Gaal Amsterdam, staat. Voor in de zaal, op een verhoogd podium, bevindt zich de preekstoel, een piano en de doopruimte. In het lager gelegen deel van de zaal zijn er enkele rijen lichtbruine, houten banken. Door zowel de fraaie voorgevel van de kerk als door de strategisch geplaatste glaspartij aan weerszijden van de zaal is er veel daglicht aanwezig. Aan weerszijden van de zaal, bevinden zich schuifwanden, die toegang geven tot de aangrenzende ruimtes.

7 Ontvangstruimte/muzieklokaal (linker aangrenzende ruimte) De aangrenzende ruimte links van de kerkzaal doet dienst als muzieklokaal en ontvangstruimte. Deze ruimte grenst aan de keuken en heeft daarmee verbinding middels een handig uitgifteluik. Twee toegangsdeuren verbinden deze ruimte met de ruime binnenplaats. De totale oppervlakte van deze ruimte is ca. 87m² en de grote glaspartij aan de westzijde zorgt voor veel daglichttoetreding. Door het openen van de schuifwand kan het bij de kerkzaal worden betrokken. Muziekstudio Achter de aangrenzende ruimte links is een geïsoleerde muziekstudio (opp 53 m² inclusief portaal) met geluidsinstallatie. Deze studio is voorzien van een aangrenzend kantoor, een kleine keuken en een toilet.

8 Tooropzaal (rechter aangrenzende ruimte) Deze aangrenzende ruimte heeft eenzelfde oppervlak (ca. 87 m²) als de ruimte links van de kerkzaal en is tevens middels schuifwand te betrekken bij de kerkzaal. De zaal wordt nu gebruikt voor kinderopvang, speelruimte en opslag. Consistorieruimte Achter de aangrenzende ruimte rechts is de consistorieruimte (opp. ca. 21 m²). Deze ruimte heeft wandkasten over de gehele noordzijde en de ramen aan de straatzijde zijn voorzien van rolluiken.

9 Indeling kosterswoning De kosterswoning (opp. ca. 124 m²) is vrijstaand en middels een luifel verbonden aan de Herdenkingskerk. De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een tuin (opp. ca. 32 m²) aan het westen. De onderste woonlaag met separate entree bestaat uit een woonkamer, keuken, gang, berghok en slaapkamer. Via de trap wordt de tweede woonlaag bereikt. Deze woonlaag bestaat uit de gang, badkamer en drie slaapkamers. Op de gang na bevatten alle ruimtes houten kozijnen met dubbele beglazing.

10 Voorzieningen Entreehal Garderobe zowel links als rechts; Herentoilet met wastafel, urinoir en wc.; Damestoilet met wastafel en twee wc. s ; BMI installatie; Brandslangharspels; Radiatoren. Keuken Koffiecounter naar de ontmoetingsruimte toe; Diverse kastwanden; Pantry; Aanrecht; Twee spoelbakken; Koelkast; Gasfornuis met afzuigkap; Radiatoren. Ontvangstruimte / muzieklokaal (links van de kerkzaal) Geluidsinstallatie; Beamer met scherm; Piano; Boekenkast; Radiatoren; Diverse wandkasten aan de noordzijde; Schuifdeur naar kerkzaal. Tooropzaal (rechts van de kerkzaal) Schuifwand in het midden van de opslagplaats; Diverse wandkasten in alle ruimtes; Radiatoren; Handmatige rolluiken aan straatkant. Consistorieruimte Gehele noordzijde voorzien van wandkasten; Koelkast; Radiatoren; Handmatige rolluiken aan straatkant. Muziekstudio Mini keuken; Geïsoleerde glazen studio; Geluidsinstallatie; Wc; Kantoorruimte. Kerkzaal Rolstoeltoegankelijk door middel van een hellingbaan; Orgel gebouwd door Fonteijn & Gaal Amsterdam op een verhoogd platform; Verhoogd betonnen liturgisch ruimte; Preekstoel; Piano; Doopvont.

11 Voorzieningen (vervolg) Kosterswoning Keuken met gasfornuis; Centrale verwarming (Nefit 2006 vernieuwd); Badkamer wastafel en douche; Ramen begane grond, en slaapkamers boven voorzien van dubbele beglazing. Binnenplaats Twee opslagruimten met overkapping; Betontegels bestraat; Diverse naaldbomen en een loofboom van circa 6-7 meter hoog. De kerk wordt verwarmd met gasgestookte centrale verwarming middels radiatoren. Staat van onderhoud De staat van onderhoud is redelijk. Ca. 1,5 jaar geleden is gedeeltelijk nieuwe dakbedekking en isolatie aangebracht. En de gevels zijn voorzien van nieuwe voegen. De riolering is aan vervanging toe. Bijzonderheden De Herdenkingskerk is gebouwd naar aanleiding van het 350-jarig bestaan van het Baptisme in De kerk is op 21 maart 1964 in gebruik genomen. In de entreehal is een sculptuur van Jacob Maris junior aanwezig. Indicatie vaste lasten Reinigingsrechten 1.128,55 Rioolbelasting 145,46 Energie ,96 Leveringskosten energie 441,75 Water 467,86 Datum oplevering In overleg. De informatie in deze brochure is geheel vrijblijvend. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

12 Plattegrond

13 Locatie

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906)

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Te Koop Bijzonder Kerkgebouw Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE

Nadere informatie

TE KOOP. Frederik Hendrikplein 35 Eindhoven, Noord-Brabant

TE KOOP. Frederik Hendrikplein 35 Eindhoven, Noord-Brabant TE KOOP Frederik Hendrikplein 35 Eindhoven, Noord-Brabant Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE AMSTERDAM Tel:

Nadere informatie

Unieke, voormalige papierfabriek Willemstraat 3-5, Alphen aan den Rijn (1914)

Unieke, voormalige papierfabriek Willemstraat 3-5, Alphen aan den Rijn (1914) Unieke, voormalige papierfabriek Willemstraat 3-5, Alphen aan den Rijn (1914) Algemeen Aan de Willemstraat 3-5 staat een unieke,voormalige papierfabriek te koop. Het pand is verdeeld over twee verdiepingen

Nadere informatie

TE KOOP. Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland

TE KOOP. Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland TE KOOP Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE AMSTERDAM Tel: 020 6365889

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

Te koop De Meerpaal Rivierweg AJ, Capelle aan den IJssel

Te koop De Meerpaal Rivierweg AJ, Capelle aan den IJssel Te koop De Meerpaal Rivierweg 13 2903 AJ, Capelle aan den IJssel In het hart van het centrum van Capelle aan den IJssel is gelegen een bijeenkomst gebouw. Het centrum heeft veel groen en historische elementen,

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Prinsessenpad 5, Den Hoorn Hoek-eengezinswoning met royale tuin en vrijstaande garage. Gelegen in een prettige en rustige wijk op loopafstand van diverse winkels, speeltuinen en basisschool. Vraagprijs:

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Raadhuisstraat 73, Leerbroek Raadhuisstraat 73, Leerbroek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 27-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Arent van Lierstraat 12 Puttershoek

Arent van Lierstraat 12 Puttershoek Arent van Lierstraat 12 Puttershoek Te koop of te huur aangeboden woonhuis met bedrijfsruimte en showroom in gebruik geweest als garagebedrijf op 920m² eigen grond Totaal vloeroppervlak bedrijfsruimte

Nadere informatie

Oudestraat 69, Gemert

Oudestraat 69, Gemert Oudestraat 69, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 2.000 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 25-02-2015 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14 TE KOOP Sprundel, Lange Hei 14 Bedrijfsruimte met showroom, kantoorruimte en vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op gunstige locatie op bedrijventerrein Nijverhei. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Te koop Monumentale kantoorvilla. Damstraat Hardinxveld-Giessendam

Te koop Monumentale kantoorvilla. Damstraat Hardinxveld-Giessendam Te koop Monumentale kantoorvilla Damstraat 22-24 Hardinxveld-Giessendam Te koop Monumentale kantoorvilla Damstraat 22-24 Hardinxveld-Giessendam Betreft : Karakteristieke, monumentale, geheel vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

Schouteneinde 26 Puttershoek

Schouteneinde 26 Puttershoek Schouteneinde 26 Puttershoek Aan een zeer rustige en historische dijk gelegen prachtige, vrijstaande en ruime dijkwoning Eigen oprit met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein Gesitueerd op 510

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN!

ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN! ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN! Horn, Dorpstraat 97-97a Fraaie, geheel gerenoveerde winkelruimte met zelfstandige bovenwoning, tuin en vrijstaande opslagruimte gelegen in

Nadere informatie

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Aan de entree van woonwijk Even Buiten op de eerste verdieping gelegen 3-kamer (senioren) appartement van ca. 95m² Berging op de begane grond en zonnig balkon (west) Alle

Nadere informatie

TE KOOP. Markkant 5 en 5A te Oosterhout. Vraagprijs: 363.000 k.k. HALFVRIJSTAANDE ATELIERWONING

TE KOOP. Markkant 5 en 5A te Oosterhout. Vraagprijs: 363.000 k.k. HALFVRIJSTAANDE ATELIERWONING TE KOOP Markkant 5 en 5A te Oosterhout Vraagprijs: 363.000 k.k. HALFVRIJSTAANDE ATELIERWONING Ideaal multifunctioneel pand: - werken aan huis - dubbele bewoning - winkel - enz. HALF VRIJSTAANDE ATELIERWONING

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Lotsweg 14-16, Den Hoorn In het buitengebied van Den Hoorn gelegen vrijstaande jaren 30 stijl villa met rondomgelegen tuin, verhard bedrijfsterrein, open loods en bedrijfsloods van 1.500 m². Gunstig gelegen

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Te koop Vlakbij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met ruime stenen berging. Oostdijk 129, 3261 KD Oud-Beijerland

Te koop Vlakbij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met ruime stenen berging. Oostdijk 129, 3261 KD Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vlakbij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met ruime stenen berging. Oostdijk 129, 3261 KD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland Te koop Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd naar schatting eind 60 er jaren en staat

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit object betreft de pastorie van de voormalige Evangelisch Lutherse Kerk. Ligging Het object is gelegen

Nadere informatie

Bruinkoolweg 6 Vraagprijs: 135.000,= k.k.

Bruinkoolweg 6 Vraagprijs: 135.000,= k.k. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Bruinkoolweg 6 Vraagprijs: 135.000,= k.k. Rustig gelegen aan een plantsoen, is deze verzorgde HALFVRIJSTAANDE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

De Meerpaal Rivierweg 13 Capelle aan den IJssel

De Meerpaal Rivierweg 13 Capelle aan den IJssel De Meerpaal Rivierweg 13 Capelle aan den IJssel In het hart van het centrum van Capelle aan den IJssel is gelegen een vergaderen jeugdcentrum. Het centrum heeft veel groen en historische elementen, zoals

Nadere informatie

Te koop Winkelpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Klaaswaal

Te koop Winkelpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Klaaswaal Te koop Winkelpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Klaaswaal Voorstraat 33, 3286 AX Klaaswaal Algemeen Dit winkelpand is gelegen in de winkelstraat van Klaaswaal. De winkel bevindt zich op de

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg 21 3284 KS Zuid-Beijerland Algemeen Binnen de bebouwde kom aan de rand van Zuid-Beijerland

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k.

Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k. Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k. Overdracht Vraagprijs 217.500,- Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Eigendomssituatie Volledig Bouw Soort woning Tussenwoning Soort bouw

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Raadhuisstraat 54, BALK haskestaete.nl

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Raadhuisstraat 54, BALK haskestaete.nl TE KOOP Raadhuisstraat 54, BALK - Bouwjaar ± 1900 - Inhoud ± 392 m³ - Kavel 1669 m² - 4 slaapkamers - Garage ± 55 m² Karakteristiek, vrijstaand grachtenpand met 2 garages, diverse schuren, veel grond en

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. SOCRATESSTRAAT BX ROTTERDAM. Leuke 4-kamer (hoek)woning op de bovenste verdieping

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. SOCRATESSTRAAT BX ROTTERDAM. Leuke 4-kamer (hoek)woning op de bovenste verdieping Villex Wonen B.V. TE KOOP SOCRATESSTRAAT 355 3076 BX ROTTERDAM Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 115.000, k.k. Leuke

Nadere informatie

DE HOGHE WEIJDT 34 HEILOO 399.000 k.k. www.dehogheweijdt34.nl De Hoghe Weijdt 34, Heiloo Perfecte plek hoor! Deze aan zij- en achterkant uitgebouwde hoekwoning met garage is nu te koop! Uitstekend gesitueerd

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop aangeboden mooie, jaren-50 woning met riante tuin op een perceel groot 455 m2. 349.000,-- kk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt

Nadere informatie

Hoolstraat A Vraagprijs: ,= k.k.

Hoolstraat A Vraagprijs: ,= k.k. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 VOERENDAAL Hoolstraat 43-45-45A Vraagprijs: 199.000,= k.k. HALFVRIJSTAAND, DUBBEL WOON-BEDRIJFSPAND MET WINKEL-, OF KANTOORBESTEMMING

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Willem van Steenberchstraat 1 Schipluiden Iedereen heeft zijn eigen redenen, want.. wonen en slapen of werken op de begane grond is comfortabel! Het kan in deze multifunctionele hoekwoning met vrije achtertuin

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen pagina 1 van 10 TE KOOP Villa Veluvia Omschrijving Een lust voor het oog deze prachtige vrijstaande woon/kantoor villa met een rijke geschiedenis. Een unieke

Nadere informatie

TE KOOP. Uilenbroekstraat 70-72, 8111 BE Heeten. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Uilenbroekstraat 70-72, 8111 BE Heeten. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 8111 BE Vraagprijs 625.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in de dorpskern van gelegen bedrijfsruimte met -woning. Een unieke kans voor een ondernemer die werken en wonen op een wel héél prettige

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Huren vanaf 50 m² bespreekbaar

Huren vanaf 50 m² bespreekbaar Huren vanaf 50 m² bespreekbaar Neer, Engelmanstraat 56 Zeer representatieve en hoogwaardige kantoor-/praktijkruimte (totaal ca. 632 m²) op een goede zichtlocatie met circa 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nadere informatie

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Meijer & Drenth Makelaardij Stadshaven 3 9902 DA, APPINGEDAM Tel: 0596 625450 Fax: 0596 628087 E-mail:

Nadere informatie

Nassaulaan 5 Puttershoek

Nassaulaan 5 Puttershoek Nassaulaan 5 Puttershoek Op gunstige locatie gelegen onder architectuur gebouwde royale vrijstaande 8kamervilla Met garage en tuin rondom op totaal 926m² eigen grond Eventueel zeer geschikt voor dubbele

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Groene Kruisweg 16 3281 KB Numansdorp Algemeen Aan de rand van Numansdorp gelegen vrijstaande woning, gebouwd in

Nadere informatie

Kabroekstraat 14 America

Kabroekstraat 14 America Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Kabroekstraat

Nadere informatie

TE KOOP - ZAANKERK Botenmakersstraat 112-114 - Zaandam. Vraagprijs: 525.000,-

TE KOOP - ZAANKERK Botenmakersstraat 112-114 - Zaandam. Vraagprijs: 525.000,- TE KOOP - ZAANKERK Botenmakersstraat 112-114 - Zaandam Vraagprijs: 525.000,- www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object bestaat uit een kerk, consistorie (uitbouw) en kosterswoning Ligging - De

Nadere informatie

Vraagprijs complex: 1.275.000,- kosten koper excl. BTW Vraagprijs perceel grond: 1.460.000,- kosten koper excl. BTW

Vraagprijs complex: 1.275.000,- kosten koper excl. BTW Vraagprijs perceel grond: 1.460.000,- kosten koper excl. BTW Horst, Venrayseweg 128a Vrijstaand bedrijfscomplex in verhuurde staat, groot circa 2.417 m² op goede zichtlocatie met ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde op eigen terrein. Alsmede een perceel bouwgrond

Nadere informatie

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Te koop Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd rond 1962 en staat

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Loperweg 10 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Loperweg 10 Karakteristiek vrijstaand horeca object, bestaande

Nadere informatie

Te koop (voormalig) Kerkgebouw Leger des Heils Hofveld KA APELDOORN

Te koop (voormalig) Kerkgebouw Leger des Heils Hofveld KA APELDOORN Te koop (voormalig) Kerkgebouw Leger des Heils Hofveld 12 7331 KA APELDOORN Gelegen in een aantrekkelijke woonbuurt. De kerk is gebouwd in 1951 en is tientallen jaren in gebruik geweest als korpsgebouw,

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

Roosendaal Flintdijk 23

Roosendaal Flintdijk 23 Roosendaal Flintdijk 23 ZEER RUIME 2 ONDER 1 KAP WONING MET GROTE L-VORMIGE WOONKAMER, EEN GROTE WOONKEUKEN, EEN UITBOUW AAN DE ACHTERZIJDE, EEN ROYALE AANPANDIGE GARAGE EN TEVENS NOG EEN APARTE BIJKEUKEN/WASRUIMTE

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde eengezinswoning met sierbestrate achtertuin en stenen berging. Hortensiastraat 26, 3261 BH Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde eengezinswoning met sierbestrate achtertuin en stenen berging. Hortensiastraat 26, 3261 BH Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde eengezinswoning met sierbestrate achtertuin en stenen berging. Hortensiastraat 26, 3261 BH Oud-Beijerland Algemeen Deze uitgebouwde tussenwoning, gebouwd rond 1965, staat in een gezellige

Nadere informatie

Plataanstraat 59 Puttershoek

Plataanstraat 59 Puttershoek Plataanstraat 59 Puttershoek Eengezinswoning met zeer riante woonkamer en keuken Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas Op verdieping elektrisch bedienbare rolluiken Gelegen op ca. 135m² eigen

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Rustenburgstraat 31 Puttershoek Rustenburgstraat 31 Puttershoek Uniek! Royaal vrijstaand woonhuis met garage, diverse parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op 430m² eigen grond Aangebouwde tuinkamer met extra keuken en toilet Schitterend

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

TE KOOP. Bijeenkomstgebouw met dienstwoning. BEST Johannes Verleunstraat 23/25 Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Bijeenkomstgebouw met dienstwoning. BEST Johannes Verleunstraat 23/25 Vraagprijs: k.k. TE KOOP Bijeenkomstgebouw met dienstwoning Hierbij wordt aangeboden een eigentijds bijeenkomstgebouw met appartement, gelegen in Best. Best is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. BEST Johannes

Nadere informatie

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Jadestraat 14 BREDA Omschrijving Goed onderhouden nette tussenwoning met 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een tuin op het westen, gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Brabantpark.

Nadere informatie

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 325.000,- k.k. Karakteristiek wonen met een gevoel van vrijheid, dat is wat deze woning u biedt. De rustige ligging tegen het centrum maakt het plaatje helemaal compleet. Deze woning is op

Nadere informatie

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Dorpsstraat 80, Oud Gastel Schitterend, uniek geschakeld woonobject, gelegen nabij de dorpskern van Oud Gastel, ideaal voor ieder die van ruim wonen houdt en mogelijk bedrijf aan huis wil vestigen. Dit artistieke pand beschikt over

Nadere informatie

TE KOOP: Fattenbergstraat EP Beek K.K. Twee-ondereen kapwoning met garage. Netland Makelaars

TE KOOP: Fattenbergstraat EP Beek K.K. Twee-ondereen kapwoning met garage. Netland Makelaars TE KOOP: Fattenbergstraat 47 6191 EP Beek 209.000 K.K. Twee-ondereen kapwoning met garage Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Deze twee-onder-een kapwoning met grote garage, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10 Te koop Vrijstaande jaren 30 woning met garage Hulten Rijksweg 10 Omgeving Hulten is een klein dorp in de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen is in Brabant zeer centraal gelegen en omgeven

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

TE KOOP. Vragen? Bedrijfsruimte. Lelystraat AJ Sliedrecht. Bel Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Vragen? Bedrijfsruimte. Lelystraat AJ Sliedrecht. Bel Vraagprijs ,-- k.k. TE KOOP Vragen? 078-6141030 Bedrijfsruimte Lelystraat 98-100 3364 AJ Sliedrecht Vraagprijs 450.000,-- k.k. Bel 0184-647766 OMSCHRIJVING Algemeen: Een vandaag de dag UNIEKE combinatie van een ruime woning

Nadere informatie

Weegbree 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Weegbree 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Weegbree 15 Boskoop Vraagprijs 269.000,-- k.k. Zoekt u een bijzondere eengezinswoning, die niet in een traditionele rij staat dan is deze goed onderhouden kwadrantwoning de woning die u zoekt. Deze woning

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Plantagebaan Wouwse Plantage

Plantagebaan Wouwse Plantage Plantagebaan 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m 2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje

Nadere informatie

Kleine Vos 35 's-gravendeel

Kleine Vos 35 's-gravendeel Kleine Vos 35 's-gravendeel Keurig onderhouden en onder architectuur gebouwde nagenoeg vrijstaande woning met garage Op een rustige, groene locatie gelegen op 370m² eigen grond Ruime achtertuin grenzend

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Te koop In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Deze woning is gebouwd in 1973 en staat in een rustige en gezellige straat. De woning is gesitueerd

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 109, 3262 XC Oud-Beijerland Algemeen Bent u opzoek naar een sfeervolle, authentieke woning, maar heeft u geen

Nadere informatie

TE KOOP G. J. van Heekstraat 338 Enschede, Overijssel

TE KOOP G. J. van Heekstraat 338 Enschede, Overijssel TE KOOP G. J. van Heekstraat 338 Enschede, Overijssel Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE AMSTERDAM Tel: 020

Nadere informatie

Rucphen Korte Hei 51. Vraagprijs: ,- k.k.

Rucphen Korte Hei 51. Vraagprijs: ,- k.k. Rucphen Korte Hei 51 Vraagprijs: 509.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande semi bungalow met inpandige garage, rondom gelegen tuin, vrijstaande bedrijfsruimte met cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Hof van Saffier 5, Delft Royale eengezinswoning met 6 kamers en studio, zeer grote en goed onderhouden achtertuin op het zuiden met berging, gelegen in een kindvriendelijk hofje. Vraagprijs: 349.000,-

Nadere informatie

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard Te koop Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard De basis van deze vrijstaande woning is gebouwd in het begin van de vorige eeuw.

Nadere informatie