TE KOOP. Herdenkingskerk en kosterswoning. Postjesweg , Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Herdenkingskerk en kosterswoning. Postjesweg 150-152, Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed"

Transcriptie

1 TE KOOP Herdenkingskerk en kosterswoning Postjesweg , Amsterdam (1964) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk WE AMSTERDAM Tel Mob

2 Kerkgebouw en kosterswoning met ruime binnenplaats op zeer goede locatie in Amsterdam-West Algemeen Aan de Postjesweg te Amsterdam is in de verkoop gekomen de Herdenkingskerk met kosterswoning en ruime binnenplaats van de Baptisten Gemeente Amsterdam West. Het op zichtlocatie gelegen kerkgebouw (bouwjaar 1964) is opvallend vanwege haar V-vormige dak en de karakteristieke, witte claustra-ramen aan de voor en zijgevels. Het gebouw is voor verschillende doeleinden geschikt en heeft een uitstekende bereikbaarheid. De Herdenkingskerk is gesitueerd in een levendige buurt met veel nieuwbouw, horeca, een winkelcentrum, een metrostation, een basisschool en het Rembrandtpark op korte loopafstand. Het gebouw bestaat uit drie volumes. De Kerkzaal met een vrije hoogte van 10 meter, de lintbebouwing om de kerk heen en de kosterswoning die is verbonden met de lintbebouwing door middel van een luifel. Oppervlakten Totale oppervlakte ca. 674 m² Herdenkingskerk ca. 550 m² Kosterswoning ca. 124 m² Binnenplaats ca. 205 m²

3 Kadastrale gegevens Kadastrale gemeente: Sloten Sectie: D Nummer: 5085 Grootte: 9 are 22 centiare (922 m²) Bestemmingsplan Het bestemmingsplan dient bekend gemaakt te worden door de gemeente Amsterdam. Volgens bestemmingsplan Overtoomseveld is de bestemming voor de Postjesweg 150 maatschappelijk, waarbij het huidige bouwvolume vaststaat. Het bestemmingsplan heeft de status ontwerp en dateert van 18 januari Parkeren en bereikbaarheid De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend. Metrostation Postjesweg is op ca. 120 meter afstand (lijn 50 rijdt richting Station Lelylaan/Sloterdijk en richting Amsterdam Zuid/RAI/Bijlmer-Gein). Bushalte (lijn 18 richting Centraal Station en Slotervaart) ligt op ca. 10 meter afstand van de kerk. De Postjesweg is een belangrijke verkeersader binnen Amsterdam-West en staat in verbinding met de Kinkerstraat. In de wijk geldt betaald parkeren. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Aan de overkant van de kerk is bebouwing die voorzien is van een grote parkeergelegenheid. Aan de achterzijde van de kerk zijn tevens parkeerplaatsen voor negen auto s. Vraagprijs Per inschrijving; biedingen onder ,- kk worden niet geaccepteerd.

4 Bouwaard, materialen en constructie Het gebouw is ontworpen door de architect H. Geels. Het pand is opgetrokken uit metselwerk in drieklezoorverband. Daarnaast zijn er betonnen elementen in de gevel zichtbaar. De achtergevel is blind gemetseld en het bouwvolume rondom de kerkzaal heeft een bitumieus dak. Aan de kopzijde is een centrale ontsluiting welke is voorzien van een portiek. De voorgevel van de kerkzaal bevat witte betonnen claustra ramen. De kozijnen rondom het gebouw zijn van hout en voorzien van enkele beglazing. Van de kosterwoning zijn de kozijnen echter grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Voorerf De Herdenkingskerk met kosterswoning staat op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Postjesweg. Het pad vanaf de openbare weg naar de perceelgrens is voorzien van betontegels in halfsteensverband. Verder is er een stalen hek op de perceelgrens aanwezig om wachtrijen te structureren. Tussen de kerk en de kosterswoning is een binnenplaats/tuin met een oppervlakte van ca. 205 m². Deze binnenplaats bevat diverse hoge bomen (ca. 6 tot 7 meter hoog) en is betegeld met betontegels in diagonaal verband. Er zijn twee later aangebouwde opslagruimtes met overkappingen om fietsen e.d. te plaatsen.

5 Indeling kerk Portiek, entreehal Het portiek (opp. ca. 30 m²) heeft met de drie dubbele toegangsdeuren een ruime ingang. Deze is voorzien van veel glas wat zorgt voor veel daglichttoetreding in de hal. Na binnenkomst bevindt men zich in de entreehal. De hal is voorzien van een mooie natuurstenen vloer en ontsluit de ruimten die zich aan weerszijden van de hal bevinden. Garderobe, toiletten en keuken De entreehal ontsluit aan weerskanten twee garderobes. Bij de garderobe in de rechterrflank van de hal bevinden zich twee toiletgroepen. Een damestoilet met twee w.c. s en een herentoilet met een urinoir en een w.c. Achter de garderobe in de linkerflank van de hal bevindt zich een keuken en de meterkast. Het oppervlakte aan beide zijde bedraagt ca.18 m².

6 Kerkzaal De kerkzaal heeft meerdere ingangen en een oppervlakte van ca. 207 m². De zaal heeft een grote vrije hoogte, die wordt benadrukt door een fraaie, houten lambrisering aan het plafond. Bij binnenkomst bevindt men zich op een verhoogd bordes waarop het pijporgel, gebouwd door Fonteijn en Gaal Amsterdam, staat. Voor in de zaal, op een verhoogd podium, bevindt zich de preekstoel, een piano en de doopruimte. In het lager gelegen deel van de zaal zijn er enkele rijen lichtbruine, houten banken. Door zowel de fraaie voorgevel van de kerk als door de strategisch geplaatste glaspartij aan weerszijden van de zaal is er veel daglicht aanwezig. Aan weerszijden van de zaal, bevinden zich schuifwanden, die toegang geven tot de aangrenzende ruimtes.

7 Ontvangstruimte/muzieklokaal (linker aangrenzende ruimte) De aangrenzende ruimte links van de kerkzaal doet dienst als muzieklokaal en ontvangstruimte. Deze ruimte grenst aan de keuken en heeft daarmee verbinding middels een handig uitgifteluik. Twee toegangsdeuren verbinden deze ruimte met de ruime binnenplaats. De totale oppervlakte van deze ruimte is ca. 87m² en de grote glaspartij aan de westzijde zorgt voor veel daglichttoetreding. Door het openen van de schuifwand kan het bij de kerkzaal worden betrokken. Muziekstudio Achter de aangrenzende ruimte links is een geïsoleerde muziekstudio (opp 53 m² inclusief portaal) met geluidsinstallatie. Deze studio is voorzien van een aangrenzend kantoor, een kleine keuken en een toilet.

8 Tooropzaal (rechter aangrenzende ruimte) Deze aangrenzende ruimte heeft eenzelfde oppervlak (ca. 87 m²) als de ruimte links van de kerkzaal en is tevens middels schuifwand te betrekken bij de kerkzaal. De zaal wordt nu gebruikt voor kinderopvang, speelruimte en opslag. Consistorieruimte Achter de aangrenzende ruimte rechts is de consistorieruimte (opp. ca. 21 m²). Deze ruimte heeft wandkasten over de gehele noordzijde en de ramen aan de straatzijde zijn voorzien van rolluiken.

9 Indeling kosterswoning De kosterswoning (opp. ca. 124 m²) is vrijstaand en middels een luifel verbonden aan de Herdenkingskerk. De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een tuin (opp. ca. 32 m²) aan het westen. De onderste woonlaag met separate entree bestaat uit een woonkamer, keuken, gang, berghok en slaapkamer. Via de trap wordt de tweede woonlaag bereikt. Deze woonlaag bestaat uit de gang, badkamer en drie slaapkamers. Op de gang na bevatten alle ruimtes houten kozijnen met dubbele beglazing.

10 Voorzieningen Entreehal Garderobe zowel links als rechts; Herentoilet met wastafel, urinoir en wc.; Damestoilet met wastafel en twee wc. s ; BMI installatie; Brandslangharspels; Radiatoren. Keuken Koffiecounter naar de ontmoetingsruimte toe; Diverse kastwanden; Pantry; Aanrecht; Twee spoelbakken; Koelkast; Gasfornuis met afzuigkap; Radiatoren. Ontvangstruimte / muzieklokaal (links van de kerkzaal) Geluidsinstallatie; Beamer met scherm; Piano; Boekenkast; Radiatoren; Diverse wandkasten aan de noordzijde; Schuifdeur naar kerkzaal. Tooropzaal (rechts van de kerkzaal) Schuifwand in het midden van de opslagplaats; Diverse wandkasten in alle ruimtes; Radiatoren; Handmatige rolluiken aan straatkant. Consistorieruimte Gehele noordzijde voorzien van wandkasten; Koelkast; Radiatoren; Handmatige rolluiken aan straatkant. Muziekstudio Mini keuken; Geïsoleerde glazen studio; Geluidsinstallatie; Wc; Kantoorruimte. Kerkzaal Rolstoeltoegankelijk door middel van een hellingbaan; Orgel gebouwd door Fonteijn & Gaal Amsterdam op een verhoogd platform; Verhoogd betonnen liturgisch ruimte; Preekstoel; Piano; Doopvont.

11 Voorzieningen (vervolg) Kosterswoning Keuken met gasfornuis; Centrale verwarming (Nefit 2006 vernieuwd); Badkamer wastafel en douche; Ramen begane grond, en slaapkamers boven voorzien van dubbele beglazing. Binnenplaats Twee opslagruimten met overkapping; Betontegels bestraat; Diverse naaldbomen en een loofboom van circa 6-7 meter hoog. De kerk wordt verwarmd met gasgestookte centrale verwarming middels radiatoren. Staat van onderhoud De staat van onderhoud is redelijk. Ca. 1,5 jaar geleden is gedeeltelijk nieuwe dakbedekking en isolatie aangebracht. En de gevels zijn voorzien van nieuwe voegen. De riolering is aan vervanging toe. Bijzonderheden De Herdenkingskerk is gebouwd naar aanleiding van het 350-jarig bestaan van het Baptisme in De kerk is op 21 maart 1964 in gebruik genomen. In de entreehal is een sculptuur van Jacob Maris junior aanwezig. Indicatie vaste lasten Reinigingsrechten 1.128,55 Rioolbelasting 145,46 Energie ,96 Leveringskosten energie 441,75 Water 467,86 Datum oplevering In overleg. De informatie in deze brochure is geheel vrijblijvend. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

12 Plattegrond

13 Locatie

TE KOOP. Frederik Hendrikplein 35 Eindhoven, Noord-Brabant

TE KOOP. Frederik Hendrikplein 35 Eindhoven, Noord-Brabant TE KOOP Frederik Hendrikplein 35 Eindhoven, Noord-Brabant Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE AMSTERDAM Tel:

Nadere informatie

TE KOOP. Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland

TE KOOP. Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland TE KOOP Van Camminghaweg 13 en 15 Arum, Friesland Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE AMSTERDAM Tel: 020 6365889

Nadere informatie

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906)

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Te Koop Bijzonder Kerkgebouw Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE

Nadere informatie

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m²

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Odiliapeel, Rogstraat 4 Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Object Plattelandswoning (voormalig agrarische bedrijfswoning) met kantoorruimte en aanbouw (multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Roerdompstraat 14 Strijen

Roerdompstraat 14 Strijen Roerdompstraat 14 Strijen Op een rustige locatie gelegen keurig onderhouden 6-kamer eengezinswoning op 142m² eigen grond Met vrijstaande stenen berging aan de voorzijde Nabij speelweiden en basisscholen

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GEN. BOTHASTRAAT 6 EINDHOVEN In mooie groene en rustige woonomgeving gelegen sfeervolle vrijstaande woning met royale garage, serre en fraaie aangelegde tuin rondom. De woning is prima onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP Beekstraat 14-16, Apeldoorn

TE KOOP Beekstraat 14-16, Apeldoorn TE KOOP Beekstraat 14-16, Apeldoorn Multifunctionele bestemming o.a. detailhandel, horeca, maatschappelijk functies met bovenwoningen in het Kernwinkelgebied van Apeldoorn Aan deze verkoopinformatie kunnen

Nadere informatie

TE KOOP: ZANDDREEF 31B - PRINSENBEEK WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW

TE KOOP: ZANDDREEF 31B - PRINSENBEEK WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW TE KOOP: ZANDDREEF 31B - PRINSENBEEK WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW Prijs op aanvraag Rustiek wonen in het buitengebied van Prinsenbeek. In de nabijheid van het Liesbos staat, deze mooie, goed

Nadere informatie

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder T TE KOOP Thorbeckeplein 4 te Breda met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder Vraagprijs 175.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Glastuinbouwbedrijf Middenweg 13 te Lisse

Glastuinbouwbedrijf Middenweg 13 te Lisse Glastuinbouwbedrijf Middenweg 13 te Lisse Vrijblijvende aanbieding Geachte heer/mevrouw, In collegiale samenwerking bemiddelen ondergetekenden, in opdracht van Berbee Beheer BV te Lisse, in de verkoop

Nadere informatie

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem Kerkgebouw + dienstwoning met ruime bestemming herontwikkeling tot woningbouw mogelijk Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige

Nadere informatie

Business Update. Hét magazine voor zakelijk vastgoed! Brouwersparc - Ridderkerk Kijk voor meer informatie op pag. 26. Kantoorruimte Dordrecht

Business Update. Hét magazine voor zakelijk vastgoed! Brouwersparc - Ridderkerk Kijk voor meer informatie op pag. 26. Kantoorruimte Dordrecht uitgave 1 e kwartaal 2009 Business Update Kantoorruimte Dordrecht Brouwersparc - Ridderkerk Kijk voor meer informatie op pag. 26 Laan van Barcelona pag. 14 Winkelruimte Gorinchem Westwagenstraat 26 pag.

Nadere informatie

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29 TE KOOP Hoeven Haspelstraat 30-29 Op een mooi villapark PanjeVaart gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, ruime vrijstaande recreatiewoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Vogezenlaan 6, Son en Breugel. Vraagprijs: 750.000,- k.k.

Te koop aangeboden. Vogezenlaan 6, Son en Breugel. Vraagprijs: 750.000,- k.k. Te koop aangeboden Vogezenlaan 6, Son en Breugel Vraagprijs: 750.000,- k.k. Geachte heer, Geachte mevrouw, Wij danken u voor uw getoonde interesse in deze grootse villa met mogelijkheid voor dubbele bewoning

Nadere informatie

Appartementen en kantoren te huur in Oud-Dieren

Appartementen en kantoren te huur in Oud-Dieren Appartementen en kantoren te huur in Oud-Dieren Huren in de vrije sector! Appartementen & Kantoren Introductie Allereerst danken wij u hartelijk voor uw interesse in villa Wilhelmina. In deze brochure

Nadere informatie

TE KOOP Kerk Slootdorp Brink 55 57, Slootdorp Kerkgebouw + (kosters)woning

TE KOOP Kerk Slootdorp Brink 55 57, Slootdorp Kerkgebouw + (kosters)woning TE KOOP Kerk Slootdorp Brink 55 57, Slootdorp Kerkgebouw + (kosters)woning Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 1. Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige Nederlands

Nadere informatie

Magnifieke bovenwoning in de Concertgebouwbuurt

Magnifieke bovenwoning in de Concertgebouwbuurt Magnifieke bovenwoning in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 26 boven te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtige, ruime en lichte bovenwoning met drie verdiepingen en met maar een enkele trap vanaf de

Nadere informatie

ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6

ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6 ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6 ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6 Type Bouwjaar : Onder binnen architectuur van Piet Boon bijzonder fraai verbouwde monumentale woonboerderij Christina s Hoeve, bestaande

Nadere informatie

uitgave 4 e kwartaal 2008 in Business Kantoorruimte Winkelruimte Bedrijfsruimte een actueel overzicht van zakelijk vastgoed

uitgave 4 e kwartaal 2008 in Business Kantoorruimte Winkelruimte Bedrijfsruimte een actueel overzicht van zakelijk vastgoed uitgave 4 e kwartaal 2008 in Business Winkelruimte Bedrijfsruimte een actueel overzicht van zakelijk vastgoed Waltmann & Co. in Business Index Soort object Plaats Opp. m 2 Pag. nr. Soort object Plaats

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

TE KOOP. Neerhem 8. Valkenburg aan de Geul

TE KOOP. Neerhem 8. Valkenburg aan de Geul TE KOOP Neerhem 8 Valkenburg aan de Geul 1 W ie zou niet willen wonen in dit classicistisch herenhuis uit 1762. In dit monument waart de geest van de grote schrijver Lodewijk van Deyssel nog rond en is

Nadere informatie

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam Vraagprijs 149.000,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3191 EK HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website: www.synchrowonen.nl Omschrijving Unieke kans! Keuzemogelijkheid

Nadere informatie

WINKELRUIMTE met BOVENWONING. Westwagenstraat 16/16a 4201 HH Gorinchem

WINKELRUIMTE met BOVENWONING. Westwagenstraat 16/16a 4201 HH Gorinchem WINKELRUIMTEmetBOVENWONING Westwagenstraat16/16a 4201HHGorinchem WINKELRUIMTE Westwagenstraat16/16a 4201HHGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8. Algemeneomschrijving...3

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

IEPENLAAN 11 ROSMALEN VRAAGPRIJS: 389.000,- K.K. Uw makelaars

IEPENLAAN 11 ROSMALEN VRAAGPRIJS: 389.000,- K.K. Uw makelaars IEPENLAAN 11 ROSMALEN VRAAGPRIJS: 389.000,- K.K. Uw makelaars Mark Nieuwenhoven Makelaar o.g. Alain Lebon Makelaar o.g. T 073 613 19 19 T 073 613 19 19 M 06 11 35 86 11 M 06 53 58 70 01 E mark@nl-wonen.nl

Nadere informatie

Algerastraat 11 Schiedam

Algerastraat 11 Schiedam TE HUUR Algerastraat 11 Schiedam Huurprijs 1.750,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl Website:

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie