ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN"

Transcriptie

1 ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN

2 VOORWOORD TALENTONTWIKKELING BRENGT IEDEREEN VERDER Op de voorzijde van deze brochure staan drie van onze jongste talenten afgebeeld. Luuk, Daan en Duane spelen nu in de Helmond Sport o10. Zij zijn als het ware de toekomst van Helmond Sport. Daarom is een goede jeugdopleiding zo belangrijk. Alleen met de eigen jeugdopleiding kan Helmond Sport waarborgen dat talenten uit de regio kunnen doorstromen naar het betaald voetbal. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn financiële middelen noodzakelijk. Juist daarom is Stichting Jeugdopleiding Helmond Sport opgericht. Wij zorgen dat er een goede financiële basis ligt voor de jeugdopleiding van Helmond Sport. Zodat het professionele team van de jeugdopleiding onafhankelijk van de stichting kan doen waar ze goed in is. Talent ontwikkelen! Jos van de Laar, voorzitter Stichting Jeugdopleiding Helmond Sport

3 DAVE NIESKENS Geboortejaar : Woonplaats : in de selectie : 1994 Echt Dave heeft zes jaar in de jeugdopleiding gespeeld en stroomde in als 13-jarige. SBV Excelsior Helmond Sport, op 20 augustus 2013 ONZE JEUGD, ONZE TOEKOMST Het succes van Helmond Sport is mede afhankelijk van de eigen jeugdopleiding. Deze vormt de basis van de sportieve prestaties voor nu en in de toekomst. Jaarlijks worden alleen de beste 90 voetballers in de leeftijd van 9 tot en met 19 jaar opgeleid in tien verschillende teams. Het is daarom best bijzonder als een speler zo n uitzonderlijk voetbaltalent heeft en wordt gescout voor onze jeugdopleiding! Alle voetballers zijn afkomstig uit de regio en wonen in een straal van 25 km van Helmond. De succesverhalen Trainers, coördinatoren en begeleiders staan dagelijks klaar voor de verschillende teams. Er wordt alles aan gedaan om te zorgen dat iedere speler het beste in zichzelf naar boven kan halen. En dit werpt zijn vruchten af. Er zijn tal van succesverhalen van spelers die de jeugdopleiding (hebben) doorlopen, zoals Guus Joppen (Helmond Sport / VVV-Venlo), Marcel de Jong (Helmond Sport / FC Augsburg), of Rein van Duijnhoven (Helmond Sport / ex-vfl Bochum). Ook onze selectie van bestaat uit maar liefst 10 spelers die de jeugdopleiding van Helmond Sport hebben doorlopen. Verschillende voorbeelden van onze talenten zijn in deze brochure terug te vinden. Denk maar eens aan Wouter van der Steen, Arne van Geffen en Dave Nieskens. Zo is ook het regionale accent in de selectie van Helmond Sport vertegenwoordigd.

4 TALENTONTWIKKELING Jeugdopleiding Helmond Sport haalt het beste in iedereen naar boven! Opleiden zit Helmond Sport in de genen. Zo worden jonge talenten gestimuleerd om zich op voetbalgebied, maar ook in de volle breedte te ontwikkelen. Dit ziet Helmond Sport niet alleen als een goede manier om het eerste elftal te voorzien van de beste spelers, maar ook als een maatschappelijke bijdrage. Onze talenten MAIKY FECUNDA Geboortejaar : Woonplaats : 1995 Eindhoven Maiky was 13 jaar toen hij instroomde bij de jeugdopleiding van Helmond Sport. Eén van de maatschappelijke pijlers van Helmond Sport is onze talenten : Helmond Sport vindt het belangrijk dat mensen kunnen werken aan de ontwikkeling van zijn of haar talenten. De ambitie hierbij is Helmond Sport helpt talent te ontwikkelen! Precies waar de jeugdopleiding voor staat. Niet alleen ontwikkelen op het veld, maar ook in het klaslokaal en als mens. Alle jonge spelers die zich aansluiten bij de jeugdopleiding worden onder professionele begeleiding uitgedaagd om zich op diverse vlakken te ontwikkelen. Voor ieder individu wordt gekeken wat hierbij wenselijke en reële doelstellingen zijn. Zo onderhouden de coördinatoren van de jeugdopleiding nauw contact met school, zodat er indien nodig tijdig kan worden bijgestuurd. Zo kan iedereen op een fijne manier het beste in zichzelf naar boven halen. VAN SAMENWERKEN WORD JE STERKER: SAMENWERKING MET VVV-VENLO EN PSV Helmond Sport werkt binnen de jeugdopleiding intensief samen met VVV-Venlo en PSV. Alle drie de clubs vormen samen een gezamenlijke Regionale Jeugdopleiding (RJO). Toch behoudt iedere club haar eigen identiteit en heeft een eigen begroting. Door deze samenwerking krijgen spelers de kans om zich maximaal te ontwikkelen, dankzij kennisuitwisseling en de sturing op kwaliteitsverbetering. Ook de doorstroom van talentvolle spelers tussen de verschillende clubs wordt hierdoor vergemakkelijkt. De KNVB stimuleert dergelijke samenwerkingsverbanden, zodat alleen de beste spelers doorgroeien naar het eerste elftal en daarbij ook goede faciliteiten krijgen.

5 Geboortejaar : Woonplaats : in de selectie: WOUTER VAN DER STEEN 1990 Helmond Wouter maakte als 15-jarige de overstap naar de jeugdopleiding van Helmond Sport. Hij heeft hier drie jaar gespeeld. MVV Helmond Sport, op 15 oktober 2010 WORD OOK SPONSOR VAN DE JEUGDOPLEIDING! Stichting Jeugdopleiding Helmond Sport is opgericht in 2003 en is geformeerd in een stichtingsvorm. Hiermee staat ze geheel los van de betaald voetbal organisatie Helmond Sport. Om onze jeugd te blijven ontwikkelen, hebben we financiële middelen nodig. Stichting Jeugdopleiding Helmond Sport is in het leven geroepen om gelden binnen te halen en te beheren, zodat de jeugdopleiding van Helmond Sport een goede basis heeft. Help mee om onze jeugd te ontwikkelen Er zijn verschillende manieren om sponsor te worden van de jeugdopleiding. Op het bijgevoegde inlegvel in deze brochure, vindt u meer informatie over de verschillende pakketten. Uiteraard kunnen we een pakket op maat voor u samenstellen. Hieronder een kort overzicht; Stersponsor De stersponsor krijgt naamsvermelding op de achterzijde van de shirts van twee jeugdelftallen en ontvangt daarnaast twee Business Club kaarten. Ook kunt u een reclamebord ophangen bij de jeugdaccommodatie van Helmond Sport. Mouwsponsor De mouwsponsor krijgt naamsvermelding op de mouw van twee jeugdelftallen. Daarnaast krijgt de sponsor twee eretribunekaarten van Helmond Sport met toegang tot de ontvangstruimte. Broeksponsor De broeksponsor krijgt naamsvermelding op de broek van twee elftallen. Daarnaast krijgt u twee eretribunekaarten van Helmond Sport met toegang tot de ontvangstruimte. Hoofdsponsor Neem contact met ons op over de mogelijkheden om hoofdsponsor te worden van de jeugdopleiding van Helmond Sport. Hierboven staan slechts enkele highlights uit de pakketten beschreven. De uitgebreide pakketten worden toegelicht op het bijgesloten inlegvel. Jeugdspeler adoptieplan Het is ook mogelijk om een jeugdspeler te adopteren. Hier leest u meer over verderop in deze brochure. Donateur Het is altijd mogelijk om een vrijwillige bijdrage te geven ten behoeve van de jeugdopleiding.

6 ADOPTEER EEN JEUGDSPELER Een unieke manier om voor een mooi bedrag de jeugdopleiding van Helmond Sport te steunen, is door de adoptie van een jeugdspeler! Dit houdt in dat u als bedrijf, instelling of particulier aan één jeugdspeler wordt gekoppeld. Hiermee draagt u zorg voor deze speler gedurende zijn tijd bij de jeugdopleiding van Helmond Sport. ARNE VAN GEFFEN Als u een jeugdspeler adopteert, dan komt deze met een portretfoto en eventueel uw bedrijfslogo op het adoptiemuurke in de Business Club en in de Spelerstunnel te hangen. Hoe tastbaar kan uw maatschappelijke, maar zeker ook regionale investering in onze jeugd zijn?! Om dit kracht bij te zetten, mag u voorafgaand aan een thuiswedstrijd in de bestuurskamer van Helmond Sport het adoptiecontract ondertekenen, waarna u een portretfoto van uw speler ontvangt. Ook krijgt u naamsvermelding in het Onze Club magazine van Helmond Sport. Geboortejaar : Woonplaats : in de selectie: 1993 Asten Arne was 10 jaar toen hij voor de jeugdopleiding werd gescout. Hij heeft acht jaar de opleiding gevolgd. Go Ahead Eagles Helmond Sport, op 19 oktober 2012 Wilt u meer weten over het adoptieplan? Neem vrijblijvend contact op met Ronnie Vriens (ambassadeur) via telefoonnummer: of per stichtingjeugd@helmondsport.nl.

7 DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN. NEEM CONTACT MET ONS OP EN DOE MEE! Wilt u ook een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Een van onze bestuursleden of ambassadeurs stelt graag een pakket op maat voor u samen. Bestuur Jos van de Laar (voorzitter) Zaki Adda (secretaris) Mario Captein (penningmeester) Sjoerd Aldenzee (ambassadeur) Ron Slaats (ambassadeur) Ronnie Vriens (ambassadeur) SVEN VAN DE KERKHOF Geboortejaar : 1995 Woonplaats : Geldrop Op 18-jarige leeftijd stroomde Sven (weer) in bij de jeugdopleiding. Toen Sven 14 jaar was, volgde hij al eens eerder de opleiding voor een seizoen op uitleenbasis vanuit PSV. in de selectie: SBV Excelsior Helmond Sport, op 2 augustus 2013 Contact Stichting Jeugdopleiding Helmond Sport Postbus AL HELMOND Telefoonnummer: Fax: Website: stichtingjeugd@helmondsport.nl Ronnie Vriens (ambassadeur, ) Fotografi e cover en studiofoto s: John Geven Studio s Overige fotografi e: Pro Shots

ONZE CLUB HELMOND SPORT IS MEER DAN VOETBAL SAMEN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL. Samen

ONZE CLUB HELMOND SPORT IS MEER DAN VOETBAL SAMEN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL. Samen ONZE CLUB Samen HELMOND SPORT IS MEER DAN VOETBAL SAMEN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL VOORWOORD Philippe van Esch SAMEN NOG BETER WORDEN Helmond Sport wil een open club zijn, waar je makkelijk binnen kunt stappen.

Nadere informatie

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 'onze jeugd, onze trots, uw opportuniteit' Opleiden is investeren in de toekomst! Investeren in talent en mensen. Hen de kansen bieden om

Nadere informatie

BROCHURE TALENTENWANDSPONSORING JEUGDSPELERS VVV-VENLO. Inleiding

BROCHURE TALENTENWANDSPONSORING JEUGDSPELERS VVV-VENLO. Inleiding BROCHURE TALENTENWANDSPONSORING JEUGDSPELERS VVV-VENLO Inleiding VVV-Venlo is zich er terdege van bewust dat de continuïteit en kwaliteit van haar jeugdopleiding in de huidige situatie, waarin de club

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Sponsor brochure. fc zutphen

Sponsor brochure. fc zutphen Sponsor brochure fc zutphen WAT BETEKENT FC ZUTPHEN? FC Zutphen vervult met ruim 1200 leden een belangrijke sociale en maatschappelijke functie binnen de gemeente Zutphen. Binnen de club is er ruimte voor

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kas Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling Sportafdeling

Nadere informatie

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl SPONSORCATALOGUS Introductie Informatie over sponsormogelijkheden bij vv Bergen Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvberdos zijn gefuseerd tot vvbergen. Deze nieuwe vereniging speelt

Nadere informatie

Beleidsplan senioren. r.k.v.v. H.S.C. 28

Beleidsplan senioren. r.k.v.v. H.S.C. 28 Beleidsplan senioren r.k.v.v. H.S.C. 28 September 2009 Technisch beleidsplan r.k.v.v. H.S.C. 28 Pagina 1 Technisch beleid senioren INLEIDING De afgelopen jaren is verschillende keren een discussie gevoerd

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 1 WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 2 VOORWOORD Hartelijk welkom op het Burg. Bode Sportpark voor de 1 e editie van het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. Als organisatie

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING

FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING SPONSORMOGELIJKHEDEN CONTACT & INFORMATIE Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons commerciële team. Zij maken graag een afspraak met u om uw

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

SAMEN MET PLEZIER PRESTEREN! FC Meppel Beleidsplan 2014-2018

SAMEN MET PLEZIER PRESTEREN! FC Meppel Beleidsplan 2014-2018 SAMEN MET PLEZIER PRESTEREN! FC Meppel Beleidsplan 2014-2018 Waarom een beleidsplan? Steeds meer mensen werken aan gezamenlijke ambities Geïntegreerd werken in plaats van gefragmenteerd Ongeschreven regels

Nadere informatie

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 Voorwoord Almere is een unieke stad. Gebouwd in een van de jongste polders van Nederland en in een tijdbestek van nog geen 40 jaar gegroeid van een handvol inwoners in

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kascommissie Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

AMATEURPARTNERSHIP OVEREENKOMST

AMATEURPARTNERSHIP OVEREENKOMST AMATEURPARTNERSHIP OVEREENKOMST 2017 2018 Samen leuke dingen doen Inleiding Roda JC Kerkrade streeft ernaar om met beide voetbalbenen midden in de Limburgse maatschappij te staan. Als club willen wij ons

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Sponsorbrochure RBC Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Seizoen 2017-2018 RBC Vroeger RBC is een unieke club, met een markante

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw.

Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw. Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw. Missie en visie. Wij Standaard Denderleeuw jeugdopleiding hun hebben als doel om zoveel mogelijk spelers uit eigen jeugdwerking te laten doorstromen

Nadere informatie

"SAMEN WERKEN AAN BETERE KEEPERS IS SAMENWERKEN AAN BETER VOETBAL"

SAMEN WERKEN AAN BETERE KEEPERS IS SAMENWERKEN AAN BETER VOETBAL "SAMEN WERKEN AAN BETERE KEEPERS IS SAMENWERKEN AAN BETER VOETBAL" De ondersteuning en begeleiding voor voetbalverenigingen op keepersgebied Goalkeeper Development NL ondersteunt en begeleidt voetbalverenigingen

Nadere informatie

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl Sponsorplan RKDFC Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl 1.Voorwoord RKDFC is een voetbalclub in en de plaatselijke trots van Merkelbeek. Natuurlijk is voetbal een

Nadere informatie

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren.

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren. SPONSORBROCHURE Voorwoord Zoals de naam al aangeeft is Rood-wit 62 opgericht in 1962. In 1955 fuseerde voetbalvereniging Kolping/SDW met Helmondia. Dit bleek geen gelukkige combinatie en in 1962 werd door

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Interprovinciaal voetbal. Seizoen

Interprovinciaal voetbal. Seizoen KSK DE JEUGD LOVENDEGEM Stamnummer 4732 Interprovinciaal voetbal Seizoen 2019-2020 Infoavond 9 november 2018 Vooraf KSK De Jeugd Lovendegem wil de regionale referentieclub worden (blijven) van Lievegem

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

JEUGDSPONSORING SPORTING HASSELT

JEUGDSPONSORING SPORTING HASSELT JEUGDSPONSORING SPORTING HASSELT Seizoen 2015-2016 Inleiding Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling in de jeugdwerking van Sporting Hasselt. In deze sponsorbrochure geven wij weer welke sponsormogelijkheden

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

HandbalSchool Brabant. 20 september 2015

HandbalSchool Brabant. 20 september 2015 HandbalSchool Brabant Onze missie: Missie en Visie Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling. Dit door het aanbieden van een opleidingsprogramma

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kas Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling Sportafdeling

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

programma met een eigen onderscheidende invulling, zodat u actief zaken kunt doen met ondernemers uit uw regio.

programma met een eigen onderscheidende invulling, zodat u actief zaken kunt doen met ondernemers uit uw regio. Over de club Go-Ahead Kampen bestaat al sinds 1925. De voetbalvereniging is ooit begonnen aan de keukentafel en is inmiddels uitgegroeid tot een club met ruim 800 leden. Een club om trots op te zijn! Dankzij

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN Beleidsplan 2016-2020 SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV Slikkerveer is een vereniging. En zoals bij iedere

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354 Sponsorbrochure AKC Almelo Seizoen 2015 2016 Voorwoord De korfbalclub AKC Almelo (kortweg AKC) heeft in haar ruim 100 jarig bestaan in de stad Almelo en de regio steeds een prominente plaats ingenomen.

Nadere informatie

Sporting Almere. Koers op kwaliteit. Algemeen beleidsplan

Sporting Almere. Koers op kwaliteit. Algemeen beleidsplan Sporting Almere Koers op kwaliteit Algemeen beleidsplan 2014-2019 Inhoud Koers op kwaliteit, missie en visie 3 Speerpunten 4 Professionaliteit 5 Voetbal 6 Vrijwilligers 7 Boeien en binden 8 Samenwerken

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

FUNdament. Schieten? Passen? Dribbelen? Leer het met plezier! Vooropleiding tot profvoetballer INFORMATIE VOOR O U D ERS EN VERZORGERS

FUNdament. Schieten? Passen? Dribbelen? Leer het met plezier! Vooropleiding tot profvoetballer INFORMATIE VOOR O U D ERS EN VERZORGERS INFORMATIE VOOR O U D ERS EN VERZORGERS FUNdament Vooropleiding tot profvoetballer een initiatief va n psv Dribbelen? Schieten? Passen? Leer het met plezier! Wat is FUNdament? Profvoetballer worden Daar

Nadere informatie

Algemene Team Ledenvergadering. Sponsorpakket Jeugd

Algemene Team Ledenvergadering. Sponsorpakket Jeugd Algemene Team Ledenvergadering Sponsoring Sponsorpakket Jeugd Team Sponsoring Wedstrijdkleding Trainingsoutfit Spieren voor Spieren EIGENDOM SJC Alleen voor JEUGD Bemiddeling KLEDING CIE Contributieverhoging

Nadere informatie

HANSSEN EN VLEMMIX WINTERCUP 2015 VV WODAN

HANSSEN EN VLEMMIX WINTERCUP 2015 VV WODAN HANSSEN EN VLEMMIX WINTERCUP 2015 VV WODAN 10 JANUARI 2015 Toernooi Informatie Voorwoord: Voor de 1e keer organiseren wij dit seizoen het O10 toernooi (geb. jaar 2005) d.d. 10 januari 2015. De voetbalacademie

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL 1. De missie van onze club Het bestuur wenst kinderen, jongeren en volwassenen de gelegenheid te bieden om te voetballen, ongeacht hun huidkleur, geslacht, cultuur of geloof.

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1 Technische seniorenbeleid MVC'19 2017-2022 (versie 2.0) 1 Inhoud Algemene uitgangspunten Visie in relatie tot ambitie Afspraken binnen alle categorieën Selectie MVC 19 Doelmannen selectie MVC 19 Derde

Nadere informatie

ESKABEE 1935 SPONSORMAP. Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE

ESKABEE 1935 SPONSORMAP. Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE ESKABEE 1935 SPONSORMAP Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE 2 U kan deze sponsormap downloaden op /downloads/sponsormap.pdf 3 WAT IS ESKABEE? Eskabee 1935 is een vereniging die als doel heeft om KSK Beveren als

Nadere informatie

C O N V E N A N T. Extern scouten in jeugdvoetbal. Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar.

C O N V E N A N T. Extern scouten in jeugdvoetbal. Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar. C O N V E N A N T Extern scouten in jeugdvoetbal Inzake : Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar. Partijen : Amateurvoetbalverenigingen District West

Nadere informatie

Samen elke dag beter willen worden is onze slogan, tot op heden zien we dit elke dag terug.

Samen elke dag beter willen worden is onze slogan, tot op heden zien we dit elke dag terug. Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#3 Augustus (Deel 2) 2014) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #3. Items

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

PETER HARKEMA, BESTUURSLID VAN DE GROEP SPORTLIEFHEBBERS

PETER HARKEMA, BESTUURSLID VAN DE GROEP SPORTLIEFHEBBERS Postadres Internet Jaargang Stichting MVV www.mvv.nl 2011-2012 T.a.v. Vereniging MVV Postbus 4444 Redactieadres Nummer 6202 ZV Maastricht hweltens@gmail.com 4 VOORWOORD Beste leden van onze vereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen

Sponsorbrochure. Seizoen Seizoen 2017-2018 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee was om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

INTERESSE STUUR MAIL AAN : peter.vanriet@telenet.be of karelpeeters2@telenet.be

INTERESSE STUUR MAIL AAN : peter.vanriet@telenet.be of karelpeeters2@telenet.be In het kader van volgend seizoen is KVC Delta Londerzeel op zoek naar jeugdtrainers. Deze jeugdtrainers moeten binnen de opleidingsvisie van de club kunnen werken en de jeugdwerking van de club verbeteren.

Nadere informatie

Visie en beleidsplan Jeugdopleiding sv Juliana 31

Visie en beleidsplan Jeugdopleiding sv Juliana 31 Visie en beleidsplan 2017-2020 Jeugdopleiding sv Juliana 31 De jeugdopleiding neemt een belangrijke positie in binnen de vereniging. Er wordt veel waarde gehecht aan kwalitatief goede jeugdspelers die

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan VV Dongen op weg naar 100 jaar

Meerjarenbeleidsplan VV Dongen op weg naar 100 jaar Meerjarenbeleidsplan 2014-2023 VV Dongen op weg naar 100 jaar Inhoudsopgave 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Inleiding Beschrijving van de vereniging 2.1 Historie 2.2 Organisatiestructuur 2.3 Vereniging

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Missie en Visie. Onze missie: Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling.

Missie en Visie. Onze missie: Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling. Missie en Visie Onze missie: Het bevorderen van (top)handbal binnen het NHV in het bijzonder Brabant en Zeeland door talentontwikkeling. Dit door het aanbieden van een opleidingsprogramma bestaande uit

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Straffen in het betaald voetbal tot en met 8 december 2017

Straffen in het betaald voetbal tot en met 8 december 2017 Straffen in het betaald voetbal tot en met 8 december 2017 Uitgesloten van deelname aan competitiewedstrijden van de KNVB van het 1e elftal van hun club voor het achter de naam van de betrokken speler

Nadere informatie

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap www.leonidas w.nl sponsoring@leonidas w.nl 2 Inhoudsopgave Achtergrond Leonidas W 3 Onze sponsorvisie 4 Sponsormogelijkheden 5 Overzicht sponsorpakketten 6 Contact met de

Nadere informatie

www.vvnieuwlekkerland.nl

www.vvnieuwlekkerland.nl 1 Voorwoord Sportbeoefening heeft een grote maatschappelijke functie. Zeker in een tijd van individualisering en vervaging van normen en waarden vervult sport een belangrijke educatieve rol, namelijk leren

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

KNVB DISTRICT ZUID II. Informatiebrochure Jeugdplan Nederland 2012/'13

KNVB DISTRICT ZUID II. Informatiebrochure Jeugdplan Nederland 2012/'13 KNVB DISTRICT ZUID II Informatiebrochure Jeugdplan Nederland 2012/'13 Met de jeugd op de goede weg... Als je goed bent in iets, er veel plezier aan beleeft en je de gelegenheid krijgt je talent steeds

Nadere informatie

Tevens wil de club een sociale rol opnemen in het gemeenschapsleven te Gavere en Asper.

Tevens wil de club een sociale rol opnemen in het gemeenschapsleven te Gavere en Asper. Algemene missie, visie en doelstellingen KFC Gavere Asper 1) Algemene Missie KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub alleen. De club wil via het voetbal de sociale verbondenheid van zijn leden

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

Voetbalvereniging de Blokkers. Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal

Voetbalvereniging de Blokkers. Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal Voetbalvereniging de Blokkers Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal Inhoudsopgave Inleiding pag. 2 Missie pag. 3 Organisatie pag. 4 Beleidsdoelstellingen pag. 5 1. Inleiding Het meisjes- en damesvoetbal

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA

Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA Voetbal vereniging TVC-BREDA Sportpark "Kwakkelhut " Kwakkelhutstraat 102-104 4814 KR Breda Tel : 076-5148000 www.tvcbreda.nl Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA Inleiding: Er is besloten door het

Nadere informatie

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken.

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. Augustus 2017 MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. De vereniging is opgericht op 17 maart 1917 en was zowel een voetbal- als een

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

Voetbalvereniging Zuidland

Voetbalvereniging Zuidland Missie en Visie 2017-2020 Voetbalvereniging Zuidland Door Eendracht Sterk TABLE OF CONTENTS 1. INLEIDING 3 2. Missie voetbalvereniging Zuidland 4 3. Visie voetbalvereniging Zuidland 4 P. 2 1. INLEIDING

Nadere informatie

Informatiedocument sponsoring

Informatiedocument sponsoring Informatiedocument sponsoring Inhoudsopgave Voorwoord... 3 SV Melderslo en haar historie... 4 RKSV Melderslo... 4 De Merels... 4 Sponsoring... 5 Beleidsplan sponsoring... 5 Sponsorcommissie... 5 Samenstelling

Nadere informatie

INDELINGEN / ACHTERGROND F-JEUGD & E-JEUGD SSS 18 SEIZOEN 2015-2016 WO 16 DEC 2016

INDELINGEN / ACHTERGROND F-JEUGD & E-JEUGD SSS 18 SEIZOEN 2015-2016 WO 16 DEC 2016 WO 16 DEC 2016 INDELINGEN / ACHTERGROND F-JEUGD & E-JEUGD SSS 18 SEIZOEN 2015-2016 AGENDA Voorstellen Inleiding Doel Uitleg selecteren / indeling Selectiebeleid/-criteria Indelingscriteria (selectie /

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 16 Maandag 29 oktober t/m zaterdag 17 november Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 16 Maandag 29 oktober t/m zaterdag 17 november Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 16 Maandag 29 oktober t/m zaterdag 17 november Seizoen 2018-2019 Uitslagen VVV 019 NAC 019 2-5 Vitesse 017 NAC 017 0-0 PSV 015 NAC 015 4-1 FC Utrecht 014 NAC 014 7-1 Excelsior 012 NAC 012 0-1 NAC

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 HOOFDSPONSOREN vv D OLDE VESTE 54 Voorwoord Voorwoord Beste sportvrienden, Welkom op het Sportpark Parallelweg bij het Rinus Michels Toernooi 2019, dit jaar georganiseerd

Nadere informatie

Technisch beleidsplan senioren

Technisch beleidsplan senioren Technisch beleidsplan senioren Versie 1.1 Inhoud 1. Uitgangspunten VC Trynwâlden 2. Doelstellingen 3. Organisatie TC 3.1 Samenstelling TC 4. Wedstrijden & Selecties 5. Overgang junioren naar senioren 1.

Nadere informatie