FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING"

Transcriptie

1 SPONSORMOGELIJKHEDEN CONTACT & INFORMATIE Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons commerciële team. Zij maken graag een afspraak met u om uw opties te bespreken. T E jeugdopleiding@fcdenbosch.nl E q.verheijen@fcdenbosch.nl I FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING MET HEEL MIJN HART!

2 SPONSORMOGELIJKHEDEN FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING OP ZOEK NAAR DE NIEUWE RUUD bouwt aan haar toekomst. De jeugd is daarbij het belangrijkste fundament. De club ambieert nadrukkelijk een sterke regionale jeugdopleiding binnen haar organisatie. Het herkennen en ontwikkelen van jong voetbaltalent uit de stad en regio vormt hierbij een belangrijke basis. Jeugdig talent dat bij een professioneel opleidingstraject volgt op voetbaltechnisch en op sociaal-maatschappelijk terrein. Met uiteraard het uiteindelijke doel: doorstroom van local heroes naar het eerste elftal van! Maar ook talent waarmee de club waarde weet te creëren om hen uiteindelijk verder te brengen naar clubs hoger op de voetballadder, zoals dat in het verleden deed met spelers die uiteindelijk zelfs de internationale top bereikten en het Nederlands Elftal haalden. We kennen de voorbeelden uiteraard, waaronder Arnold Scholten, Fred van der Hoorn, Theo Lucius, Anthony Lurling en uiteraard Ruud van Nistelrooij. En zo zijn er nog veel meer. De jeugdopleiding van zal zich nadrukkelijk profileren als opleidingsclub, waarbij talentontwikkeling centraal staat. Een club met een herkenbare positionering en uitstraling. Een voetbalopleiding die zich de komende jaren verder zal optimaliseren, moderniseren en professionaliseren. Een opleiding waar jeugdspelers in een warm bad terecht komen en verder op weg worden geholpen in hun ontwikkeling als voetballer en als individu. Daarbij gaat het niet alleen om technisch en tactisch voetbalvermogen, maar ook over bewustwording én maatschappelijke en sociale ontwikkeling. En dat alles vanaf ingaande vanaf het seizoen in het eigen vertrouwde en herkenbare blauw-wit én op een eigen nieuwe thuisbasis, direct naast Stadion De Vliert op de accommodatie van BVV Den Bosch. Een nieuw hoofdstuk wordt daarmee ingegaan. Zonder de steun van onze partners en support vanuit het bedrijfsleven kunnen we onze ambities en doelstellingen uiteraard niet waarmaken. is dan ook enorm trots op de partners die zich reeds duurzaam aan de jeugdopleiding hebben gekoppeld. Zij kozen bewust voor de steun en omarmen het opleiden van jeugdig talent en leggen op deze wijze het fundament voor een mooie toekomst van Op elk niveau en voor elk budget zijn er mogelijkheden voor het bedrijfsleven om hun support te leveren aan de jeugdopleiding van Een overzicht van de mogelijkheden treft u hierbij aan. Maatwerk is uiteraard eveneens mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek. Bouwen aan een mooi en succesvol Bouwt u met ons mee?

3 OFFICIAL PARTNER Een uniek partnership met de jeugdopleiding van, waarbij een zevental ondernemingen als partner exclusief aan de gehele jeugdopleiding van worden gekoppeld. De zogenaamde Club van Zeven! Uitgangspunten: 7 exclusieve partners gekoppeld aan de jeugdopleiding van Partners genieten branche-exclusiviteit binnen de jeugdopleiding van Partners zijn allen prominent zichtbaar op de wedstrijd tenues van alle elftallen Uitingen op wedstrijdkleding: Beschikbare logoposities op de officiële en -broeken (uit & thuis) van alle elftallen van de jeugdop leiding van (van onder-9 t/m onder-19). Voor elke partner de mogelijkheid om in onderling overleg een sponsorpakket op maat te ontwikkelen, waaronder koppeling van sponsorfaciliteiten bij de thuiswedstrijden van de A-selectie van (Jupiler League). Actieve betrokkenheid als partner van de Jeugdopleiding. Hoofdsponsor voorzijde Continuïteit voor alle betrokkenen partijen middels minimaal een 2-jarige samenwerkingsovereenkomst 9 Co-sponsor 1 achterzijde (bovenzijde rugnummer) Co-sponsor 2 achterzijde (onderzijde rugnummer) Co-sponsor 3 beide mouwen Co-sponsor 4 logo (badge) op voorzijde (op schouder) Co-sponsor 5 wedstrijdshort Co-sponsor 6 wedstrijdshort

4 Composite logo Jeugdopleiding : Partners mogen exclusief gebruikmaken van het composite logo Partners ontvangen hiervoor een toolkit ter gebruik in haar eigen communicatie-uitingen Reclameboarding: Onderdeel van de officiële partnerring (LED-boarding) bij thuiswedstrijden van de A-selectie (wedstrijden Jupiler League). De ring is exclusief gereserveerd voor Official Partners In totaal wordt er één minuut hele ring (4 animaties á 15 seconden per wedstrijd) beschikbaar gesteld. 2 vaste prominente reclamebordposities á 6 meter rondom het (de) vaste trainingsveld(en) van de Jeugdopleiding. Communicaties - locatie Jeugdopleiding : Bij de hoofdingang van de hoofdlocatie een prominente bannerpositie van uw onderneming (posities zijn exclusief gereserveerd voor partners ). Logovermelding op de sponsorwand op een prominente positie in het hoofdgebouw van Stadion De Vliert, alsmede bij de hoofdingang van de hoofdlocatie Logovermelding op de officiële vervoersbusjes van de Jeugdopleiding. Media: Dominante logovermelding op alle officiële en algemene print media Logovermelding op de officiële website van ( Prominente logovermelding en uitstraling op de pagina s van de jeugdopleiding van op de officiële website van ( nl/jeugdopleiding). Logovermelding op de cover van de officiële presentatiegids bij aanvang van het seizoen, inclusief ½ paginaadvertentie en logovermelding op de sponsorpagina. Hospitality & wedstrijdfaciliteiten Uitnodiging jaarlijks Local Heroes Sponsordiner op basis van 2 personen bij aanvang van het seizoen, exclusief voor de partners van de jeugdopleiding van 2 dagdelen per seizoen op nietwedstrijddagen gratis gebruik van de ontvangstruimtes in het hoofdgebouw van Stadion De Vliert (exclusief catering en schoonmaakkosten) 4 reguliere seizoenkaarten bij officiële thuiswedstrijden van de A-selectie van (Jupiler League), ten behoeve van bijvoorbeeld personeel. Uitnodiging voor deelname aan jaarlijkse Kids Day exclusief voor partners Overige faciliteiten Mogelijkheden voor een exclusieve fotosessie met jeugdspelers & staf Officiële elftalfoto (groepsfoto talenten) met logo van de partners. Jaarlijks bij aanvang van het seizoen een ingelijst officieel thuis- & uitshirt van de jeugdopleiding van Presentatiemogelijkheden in het hoofdgebouw van Stadion De Vliert. Partners hebben gedurende de looptijd van de overeenkomst de mogelijkheid om promoties en overige marketingcampagnes uit te voeren in relatie tot e.e.a in onderling overleg met de club.

5 Tarieven & contractperiode Minimale contractperiode: 2 jaar Basistarieven: VRIEND VAN DE JEUGDOPLEIDING Hoofdsponsor Voorzijde wedstrijdshirt A ,- Officieel Partner 1 Rugzijde boven rugnummer A ,- Officieel Partner 2 Rugzijde onder rugnummer A ,- Officieel Partner 3 Beide mouwen wedstijdshirt A ,- Officieel Partner 4 Badge wedstrijdshirt A ,- Officieel Partner 5 Voorzijde wedstrijdshort A ,- Officieel Partner 6 Voorzijde wedstrijdshort A ,- De definitieve inhoud van het sponsorpakket zal in onderling overleg op maat worden samengesteld. Op basis daarvan kan de pakketprijs muteren. De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en exclusief eenmalige productie- en plaatsingskosten voor de diverse communicaties én printkosten team wear voortvloeiend uit dit sponsorpakket. zal voorafgaand aan de productie deze kosten transparant inzichtelijk maken aan de sponsor. Genoemde tarieven zijn per seizoen. 4 posities reclameboarding rondom één van beide wedstrijd- en trainingsvelden (afmeting: 3,0 x 0,80 mtr. per positie) Logo op sponsorbord op de accommodatie Logo op businesspagina van de officiële presentatiegids van de jeugdopleiding van (verschijnt jaarlijks in september) ¼ pagina-advert in de officiële presentatiegids van de jeugdopleiding van (verschijnt jaarlijks in september) Ontvangst van de officiële presentatiegids (verschijnt jaarlijks in september) Logo als partner op de pagina s de officiële website van, Ingelijst wedstrijdshirt inclusief vermelding van uw bedrijfsnaam 1x per seizoen een gratis business-arrangement op basis 4 personen bij een officiële thuiswedstrijd van het eerste elftal van (Jupiler League) naar keuze Uitnodiging voor deelname aan jaarlijkse Kids Day exclusief voor partners Tarief vanaf A 2.500,- Genoemd tarief is exclusief BTW. Definitieve inhoud van het sponsorpakket is tegen een meerprijs uit te breiden met diverse aanvullende faciliteiten, waaronder extra posities reclameboarding, vervoersbusjes jeugdopleiding, etc.; e.e.a. in onderling nader te bepalen. Eenmalige productie en plaatsingskosten reclameboarding voor rekening sponsor. Genoemd tarief is per seizoen.

6 RECLAMEBOARDING & OVERIG Reclameboarding Een statische reclamebordpositie (afmeting 0,80 x 3,0 mtr.) rondom één van de wedstrijd- en trainingsvelden 1 positie A 350,- 2 posities A 600,- Genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Eenmalige productie en plaatsingskosten reclameboarding á A 195,- (per positie á 3 mtr.) voor rekening sponsor. Minimale contractduur bedraagt 3 jaar. Genoemde tarieven zijn per seizoen Dug out Sponsor Logo op de voorzijde van één van de nieuwe dug out(s) op de trainings- en wedstrijdvelden van de Jeugdopleiding (locatie BVV Den Bosch) Logo op beide zijkanten dug out(s) 1/6 pagina-advertentie in de officiële presentatiegids van de Jeugdopleiding (verschijnt in september) Eenmalig redactionele aandacht in de officiële presentatiegids van de Jeugdopleiding Vermelding als dug out partner op de sponsorpagina van de jeugdopleiding op de officiële website van de Jeugdopleiding Uitnodiging voor de jaarlijkse Kids Day voor partners jeugdopleiding van in Stadion De Vliert Mogelijkheid om 1x per seizoen op basis van 2 personen gebruik te maken van een business arrangement bij een officiële thuiswedstrijd naar keuze van het eerste elftal van (Jupiler League) Tarief per dug out: A 2.500,- Contractperiode: 3 jaar PRESENTATIEGIDS JEUGDOPLEIDING FC DEN BOSCH Jaarlijks bij aanvang van het seizoen (september) verschijnt de officiële presentatiegids van de Jeugdopleiding. Een full colour minimaal 40 pagina s tellend glossy magazine, met daarin alle info over de jeugdopleiding, de presentatie van al onze talenten en overige achtergrondinformatie. Een magazine wat jaarlijks haar uitstraling en waarde blijft houden en wat verspreid zal worden onder alle relevante stakeholders van (sponsors, spelers opleiding, bezoekende bvo s, etc.). Het magazine wordt verspreid in een oplage van stuks. Bij inkoop van een advertentie gratis 2 sponsorkaarten bij een officiële thuiswedstrijd naar keuze van het eerste elftal van (Jupiler League) 1/1 advert-pagina: A 1.000,- opslag omslag 2, 3 of % 1/2 advert-pagina: A 600,- 1/4 advert-pagina: A 350,- 1/6 advert-pagina: A 200,- Genoemde tarieven zijn exclusief BTW Maatwerk Naast deze standaard sponsorpakketten, zijn er ook nog diverse overige interessante mogelijkheden beschikbaar voor u als onderneming, waaronder bijvoorbeeld vervoersponsor, food sponsor, toernooisponsor en bepaalde suppliers vormen. Het betreft dan volledig maatwerk. Geïnteresseerd? Laat het ons weten. Wij lichten het graag nader aan u toe. Genoemd tarief is exclusief BTW. Tarief is eenmalig volledig te voldoen bij aanvang van de overeenkomst

Duur lengte tarief lengte tarief

Duur lengte tarief lengte tarief Achilles 29 is de trots van De Zeven Heuvelen. Altijd in de belangstelling. Lokaal en regionaal. Als onderdeel van de Jupiler League is Achilles 29 een interessant medium om via het samenvattingsprogramma

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE ROPARUN T/M 10 JUNI 2019

SPONSORBROCHURE ROPARUN T/M 10 JUNI 2019 SPONSORBROCHURE 2019 8 T/M 10 JUNI 2019 DE RUN OP HET LEVEN Het is de leukste manier om iets moois te doen voor een ander: de Roparun. Waarom? Je bent met je team, je vrienden, collega s of familie. Je

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE #METHEELMIJNHART #METHEELMIJNHART 1

SPONSORBROCHURE #METHEELMIJNHART #METHEELMIJNHART 1 SPONSORBROCHURE 2018-2019 1 FC DEN BOSCH, MET HEEL MIJN HART. FC Den Bosch, de trots van s-hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Sinds 1965 en met een roemrijke historie, spelend in het mooie

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

De weg naar sportief topniveau 2020

De weg naar sportief topniveau 2020 Hoofdsponsor (Selectie 1&2) 4.250.- 01 Reclame voorzijde shirt (uit- en thuistenue) 02 Reclame-uiting op clubkleding van technische staf en spelers 03 Vier lidmaatschappen Businessclub KV de Meeuwen 04

Nadere informatie

BUSINESS MEETS PLEASURE

BUSINESS MEETS PLEASURE BUSINESS MEETS PLEASURE top oss zakelijk In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die TOP Oss u biedt. Een club met visie, toekomst en een professionele aanpak. In een nieuw onderkomen. Wij geven

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsorbrochure FC BURGUM

Sponsorbrochure FC BURGUM Sponsorbrochure FC BURGUM INHOUD Voorwoord...pag. 3-4 Sponsorpakketten... pag. 5 Hoofdsponsor Mannen...pag. 6 Hoofdsponsor Vrouwen...pag. 7 Hoofdsponsor Jeugd...pag. 8 Ster sponsor...pag. 9 Subsponsor...pag.

Nadere informatie

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief Sponsoring KV De Meeuwen 2018-2019 Reglement sponsorplan KV De Meeuwen Binnen KV De Meeuwen is er de mogelijkheid om te sponsoren en kleding te bestellen voor een team. Dit kan onder de volgende voorwaarden:

Nadere informatie

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK Informatiedocument Sponsormogelijkheden SC Botlek Accommodatie: Gemeentelijk sportpark De Brug Veertig Morgenweg 2 3202 LN Spijkenisse Telefoon: (0181) 61 31 30 Telefax: (0181)

Nadere informatie

Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017

Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017 Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017 FC Hoensbroek Sportpark Overbroek Frederikstraat 50 6433 GL Hoensbroek FC Hoensbroek, een begrip in de Hoensbroekse sportwereld FC Hoensbroek, opgericht 1 oktober

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden GHBS

Sponsormogelijkheden GHBS Sponsormogelijkheden GHBS 2016-2017 MHC GHBS Sportpark Corpus den Hoorn Laan Corpus den Hoorn 9728 JR Groningen sponsor@ghbs.nl GHBS GHBS is een familieclub die al sinds 1928 bestaat. Met meer dan 1400

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

FC de Rakt. Sponsormogelijkheden. Seizoen

FC de Rakt. Sponsormogelijkheden. Seizoen FC de Rakt Sponsormogelijkheden Seizoen 2016-2017 Inhoudsopgave Wie is voetbalclub FC de Rakt uit Uden blz. 3 Sponsormogelijkheden blz. 4 Hoofdsponsor blz. 5 Stersponsor blz. 6 Kledingsponsor blz. 7 JeugdSkool

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Sponsorpakketten AFC 34

Sponsorpakketten AFC 34 Sponsormogelijkheden 23 november 2016 AFC 34 Een club waar je bij wil horen! Sponsorpakketten AFC 34 Hoofdsponsor in overleg nader vast te stellen Maatwerkpakket in samenspraak met u en tegen een nader

Nadere informatie

Amateur Partnership Overeenkomst 2011/2012

Amateur Partnership Overeenkomst 2011/2012 Amateur Partnership Overeenkomst 2011/2012 Samen leuke dingen doen Inleiding Roda JC Kerkrade zet zich in voor de Limburgse samenleving via het maatschappelijke programma Elf voor Limburg. Het programma

Nadere informatie

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 'onze jeugd, onze trots, uw opportuniteit' Opleiden is investeren in de toekomst! Investeren in talent en mensen. Hen de kansen bieden om

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Bepaal uw eigen sponsoropstelling!

Bepaal uw eigen sponsoropstelling! Bepaal uw eigen sponsoropstelling! RECHTSBUITEN WISSELSPELER LINKSBACK KEEPER Bepaal uw eigen sponsoropstelling! Voor u ligt de partnerbrochure van RKC Waalwijk. Een ambitieuze, unieke, innovatieve en

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Join club

Join club Join 2015-2016 club WILLEM II BUSINESS PAKKETTEN 2015-2016 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat Willem

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie

Informatie en sponsor mogelijkheden 2015/2016

Informatie en sponsor mogelijkheden 2015/2016 Informatie en sponsor mogelijkheden 2015/2016 De gezellige dorpen Maurik en Eck en Wiel zijn de parels van de Betuwe en behoren bij de Gemeente Buren. Onze ambitieuze voetbalvereniging is in 2007 ontstaan

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure SPONSORING SC Joure Welkom bij SC Joure Sportclub Joure is een club met uitstraling. De afgelopen jaren is door vele teams op hoog niveau gepresteerd en dit betekent dat de club veel media aandacht heeft

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL Sponsorplan INLEIDING De voetbalvereniging rksv Volkel bestaat ruim 75 jaar (opgericht in 1937) en is de grootste sportvereniging in Volkel. Inmiddels hebben wij ruim 700 leden, waarvan ca. 220 jeugdleden.

Nadere informatie

Website: Mail: Contact: Since 1919

Website: Mail: Contact: Since 1919 Since 1919 Website: www.sportingmartinus.nl Mail: sponsorcommissie@sportingmartinus.nl Contact: Jeroen Berckenkamp, tel: 06 554 47 938 Henk-Jan Ven, tel: 06 512 66 537 JEUGDCONCEPT Jeugdveld boarding Kantine

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PRINTED MEDIA PSV EHV PSV EHV is het officiële magazine van PSV. PSV Seizoen Club Cardhouders, supporters aangesloten bij ONS PSV XL en alle zakelijke relaties ontvangen

Nadere informatie

ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN

ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN VOORWOORD TALENTONTWIKKELING BRENGT IEDEREEN VERDER Op de voorzijde van deze brochure staan drie van onze jongste talenten

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Algemene Team Ledenvergadering. Sponsorpakket Jeugd

Algemene Team Ledenvergadering. Sponsorpakket Jeugd Algemene Team Ledenvergadering Sponsoring Sponsorpakket Jeugd Team Sponsoring Wedstrijdkleding Trainingsoutfit Spieren voor Spieren EIGENDOM SJC Alleen voor JEUGD Bemiddeling KLEDING CIE Contributieverhoging

Nadere informatie

Bedrijvenreclameborden in zwembad de Wilgenring & sponsormogelijkheden

Bedrijvenreclameborden in zwembad de Wilgenring & sponsormogelijkheden Stichting Sport Support SVH Business Club Bedrijvenreclameborden in zwembad de Wilgenring & sponsormogelijkheden Seizoen 2015-2016 SVH waterpolo Rotterdam Waterpolovereniging SVH is dé waterpolovereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U?

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U? SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2015-2016 WELKOM MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS Een nieuw seizoen, een nieuwe uitdaging voor Tilburg Trappers.

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Sponsorbrochure FC Emmen

Sponsorbrochure FC Emmen Sponsorbrochure FC Emmen 2 Sponsorbrochure FC Emmen Voorwoord Veel ondernemers en bedrijven weten het al lang; nieuwe klanten, interessante contacten en zakelijke relaties komen niet zomaar aanwaaien.

Nadere informatie

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Sponsorbrochure RBC Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Seizoen 2017-2018 RBC Vroeger RBC is een unieke club, met een markante

Nadere informatie

Historie. De laatste jaren

Historie. De laatste jaren 1 / 12 Historie Voetbalvereniging Zwart-Wit'63 is opgericht op 8 mei 1963. De vereniging is voortgekomen uit de horeca en de eerste wedstrijden werden gespeeld op de Groentjesweg. Sinds 1965 speelt de

Nadere informatie

Join 2013-2014. club

Join 2013-2014. club Join 2013-2014 club Willem II Business pakketten 2013-2014 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat Willem

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

JEUGDSPONSORING SPORTING HASSELT

JEUGDSPONSORING SPORTING HASSELT JEUGDSPONSORING SPORTING HASSELT Seizoen 2015-2016 Inleiding Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling in de jeugdwerking van Sporting Hasselt. In deze sponsorbrochure geven wij weer welke sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Sporting Hasselt Sponsorbrochure

Sporting Hasselt Sponsorbrochure Sporting Hasselt 2017-2018 Sponsorbrochure Onze Stakeholders Onze jeugdspelers 450 jeugdsspelers tussen de leeftijd van 3 jaar (hertjes) tot 18 jaar (U19). Familie van spelers Ouders, broers en zussen,

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit Best Vooruit Sponsoring RK Voelbalvereniging Best Vooruit Even Voorstellen R.K.V.V. Best Vooruit is een vereniging die al meer dan 75 jaar bestaat en in de Bestse gemeenschap niet meer weg te denken is.

Nadere informatie

CVV Zwervers Morgen begint vandaag

CVV Zwervers Morgen begint vandaag CVV Zwervers Morgen begint vandaag Clubpresentatie seizoen 2018-2019 CVV Zwervers - de club De Capelse Voetbal Vereniging Zwervers is opgericht in 1930 Met 783 spelende leden zijn we op dit moment de grootste

Nadere informatie

HUBO LIMBURG UNITED CONCEPT. Eerste klasse ploeg in herenbasketbal. Structuur : basketbalexperts, talenten en professionelen

HUBO LIMBURG UNITED CONCEPT. Eerste klasse ploeg in herenbasketbal. Structuur : basketbalexperts, talenten en professionelen BUSINESS CONCEPT Eerste klasse ploeg in herenbasketbal Structuur : basketbalexperts, talenten en professionelen Club voor de provincie Limburg Thuismatchen centrale ligging in Limburg 4 PIJLERS Eerste

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

TROTS VAN HET VOETBALLAND

TROTS VAN HET VOETBALLAND TROTS VAN HET VOETBALLAND WILLEM II BUSINESS PAKKETTEN 2016-2017 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

t Nooit Gedacht Gevoel

t Nooit Gedacht Gevoel t Nooit Gedacht Gevoel Inhoudsopgave 1. Voorwoord...2 2. Voetbalvereniging Nooit Gedacht...4 3. Organigram...6 4. Sponsorcommissie...7 5. Doelstelling van de sponsorcommissie...8 6. Sponsorpakketten...9

Nadere informatie

Sportiviteit, wederzijds respect, samenwerking, trots en maatschappelijke betrokkenheid zijn gedefinieerd als de kernwaarden van de vereniging.

Sportiviteit, wederzijds respect, samenwerking, trots en maatschappelijke betrokkenheid zijn gedefinieerd als de kernwaarden van de vereniging. UVS: CLUB MET EEN RIJKE HISTORIE UVS is de oudste voetbalvereniging van Leiden. Op 1 april 2014 bestond de vereniging 100 jaar. De vereniging kan terugkijken op een rijke voetbalgeschiedenis. Tussen 1955

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Sponsoren kunt u bij Hockey Club Souburgh op verschillende manieren. Als hoofdsponsor of als subsponsor (via shirtreclame bij een van de eerste teams), via een prachtig reclamebord

Nadere informatie

Voetbalvereniging HSC 21 PRESTEREN DOOR ONTWIKKELING SPONSORBROCHURE HSC 21

Voetbalvereniging HSC 21 PRESTEREN DOOR ONTWIKKELING SPONSORBROCHURE HSC 21 Voetbalvereniging HSC 21 PRESTEREN DOOR ONTWIKKELING SPONSORBROCHURE HSC 21 VOORWOORD HSC 21 is sinds de oprichting in 1921 beeldbepalend in Haaksbergen en met ruim 900 leden diep verankerd in de lokale

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Ijshockeyclub Yeti s Breda Voor ondernemers met een DOEL

Ijshockeyclub Yeti s Breda Voor ondernemers met een DOEL Ijshockeyclub Yeti s Breda Voor ondernemers met een DOEL Er komt bij ijshockey veel kijken - iedere ijshockeyer heeft een eigen uitrusting nodig en daarnaast moet de vereniging zorgen voor zaken als ijstijd,

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

Sponsorgids. Stichting Business Club Rijsoord

Sponsorgids. Stichting Business Club Rijsoord Sponsorgids Stichting Business Club Rijsoord v v Rijsoord Business Club Rijsoord (BCR) De businessclub vvrijsoord is blijvend op zoek naar mogelijkheden om sponsoren te werven en zodoende financiële middelen

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie