Amateur Partnership Overeenkomst 2011/2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Amateur Partnership Overeenkomst 2011/2012"

Transcriptie

1 Amateur Partnership Overeenkomst 2011/2012 Samen leuke dingen doen

2 Inleiding Roda JC Kerkrade zet zich in voor de Limburgse samenleving via het maatschappelijke programma Elf voor Limburg. Het programma staat in het teken van Jeugd, Bewegen en Gezondheid. Hiervoor willen we ook intensief samenwerken met amateurverenigingen in de provincie Limburg. Insteek hierbij is om amateurverenigingen te ondersteunen in het begeleiden en binden van hun jeugdleden. Daarom hebben we een partnership opgesteld dat bestaat uit een drietal facetten: 1 Vermaak van Jeugdleden 2 Kennisoverdracht van Roda JC Kerkrade naar amateurvereniging 3 Sportstimulering in brede zin Door middel van het amateurpartnership willen we jeugd stimuleren lid te worden van een amateurvoetbalvereniging en ondersteunen bij het bieden van een goed programma door de jeugdleden entertainment te bieden rondom Roda JC Kerkrade. Hieronder staat verder uitgewerkt wat het partnership voor u in detail betekent. Wat Roda JC Kerkrade u biedt en wat wij terug vragen.

3 Wat krijgt u als amateurclub? Amateurclub van de week arrangement thuiswedstrijd Roda JC Kerkrade, speciaal voor de jeugdelftallen (D, E, F) op uitnodiging Elke partner krijgt één keer per seizoen de mogelijkheid om met alle jeugdleden (D-, E-, en F- elftallen) een gratis wedstrijd van Roda JC Kerkrade te bezoeken. Dit gebeurt telkens op uitnodiging van Roda JC Kerkrade. Er wordt gewerkt met een vouchermodule waarmee kinderen zich op internet kunnen aanmelden voor een gratis kaartje. Ook bestaat de mogelijkheid om begeleiders mee te nemen. Een kaartje voor een begeleider wordt tegen een gereduceerd tarief van 10,- verkocht. Clubs worden tijdig ingelicht wanneer zij worden uitgenodigd en amateurclub van de week zijn! Tevens krijgt men dan een instructie hoe de module werkt. Trainers voor Trainers ; trainerscursus voor alle clubtrainers en jeugdtrainers Alle trainers en jeugdtrainers van uw vereniging krijgen de mogelijkheid om in het Parkstad Limburg Stadion diverse ( jeugd)trainingen te bekijken die worden gegeven met behulp van een headset en microfoon. Zodoende kan men tijdens de trainingen de technische aanwijzingen goed volgen. Tevens zal er aandacht besteed worden aan de technische kant door de hoofd- of assistent trainer van Roda JC Kerkrade en is er plaats voor het stellen van vragen. Men kan op deze manier de eigen trainerskennis verrijken en men wordt een kijkje in de technische keuken van Roda JC Kerkrade gegund. Amateurclubs/Partners dienen tijdig van tevoren aan te geven met hoeveel trainers ze komen. Recht op een jeugdvoetbal clinic Roda JC Kerkrade streeft ernaar om jaarlijks één gezamenlijke jeugdvoetbal clinic aan te bieden aan één team van alle partners, waar jeugdvoetballers mogen proeven aan een professionele voetbalorganisatie. Zij zullen een dag getraind worden als ware profs. Roda JC Kerkrade communiceert vooraf met haar partner, welk team aan de clinic mag deelnemen. Aangezien we nog geen beeld hebben van het aantal deelnemende partners, laten we het tijdsbestek even in het midden. F- Challenge De Roda JC Kerkrade Challenge is inmiddels een begrip in de Limburgse voetbalwereld. Sportiviteit en plezier, gekoppeld aan gezondheid en bewegen staan centraal op deze dag. Iedere amateur partner heeft het recht om jaarlijks deel te nemen aan de F- Challenge, die georganiseerd wordt op sportpark Kaalheide. De Challenge is uitsluitend bedoeld voor één willekeurig F- elftal per amateurpartner.

4 Coachdag Als partner van Roda JC Kerkrade mag uw vereniging alle F-, E- en D- pupillentrainers uitnodigen voor deelname om samen met de KNVB en Roda JC Kerkrade kennis uit te wisselen en te discussiëren over aansprekende thema s. Centraal staat de rol van de coach tijdens het trainen en coachen van wedstrijden Deze Coachdag wordt georganiseerd vanuit dezelfde gedachtegang als Trainers voor Trainers. Het verschil zit in de interactie tijdens de workshops/presentaties; de Coachdag is interactiever en kleinschaliger ingericht. Hiermee speelt Roda JC Kerkrade in op de behoefte van de trainers met betrekking tot dergelijke educatieve en verrijkende bijeenkomsten. Omdat de coachdag in samenwerking met de KNVB georganiseerd wordt, zal deze niet jaarlijks op Kaalheide plaatsvinden. Uw vereniging heeft het recht om haar pupillentrainers uit te nodigen, enkel als de coachdag georganiseerd wordt op sportpark Kaalheide. Recht op een rondleiding in het Parkstad Limburg Stadion Elke amateurclub heeft het recht om met haar huidige bestuur deel te nemen aan een gratis rondleiding door het stadion Jeugdelftallen van uw club die kampioen zijn geworden kunnen zich opgeven voor een huldiging in het Parkstad Limburg Stadion Elke club mag de kampioenselftallen aanmelden voor een rondgang over het veld als huldiging. De kampioenen mogen uiteraard de wedstrijd gratis bijwonen. Let op dat we beperkte mogelijkheden hebben. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat het moeilijk wordt om ALLE kampioenselftallen uit te nodigen. We zullen dan een selectie maken! Uiteraard proberen we iedereen tegemoet te komen. Eén keer per seizoen mag het bestuur van elke amateurpartner samen met haar hoofdsponsor(s) een wedstrijd op de hoofdtribune bijwonen. Het Roda Home wordt speciaal ingericht als ruimte voor partners en haar hoofdsponsor(s) gedurende deze wedstrijd en Roda JC Kerkrade zorgt ervoor dat zowel de besturen als de sponsoren als gast ontvangen worden. Let wel dat deze wedstrijd exclusief eten en drinken is. Dit is voor eigen rekening! De commerciële afdeling en vertegenwoordigers van de directie zullen bestuur en sponsoren te woord staan. Aangezien we de ruimte hiervoor moeten reserveren, betreft het een nader te bepalen wedstrijd waar alle partners uitgenodigd zullen worden. U ontvangt hier meer informatie over. Koppeling clubsite aan Roda JC Kerkrade- site Amateurpartners krijgen een vermelding van hun club en hun logo op de officiële Roda JC Kerkrade- site Op deze manier ontstaat er een link van Roda JC Kerkrade naar de betreffende partner. 2 seizoenkaarten op de Theo Pickée tribune (Zuid 6) t.w.v. 460,- Amateurpartners hebben recht op twee seizoenkaarten op de Theo Pickée tribune. Deze kunnen gebruikt worden door bestuurders van de club of eventueel andere geïnteresseerden. Clubs kunnen zelf kiezen wie ze naar de wedstrijd sturen. Voorkeur verdient mensen met een bestuurlijke functie.

5 Wat vraagt Roda JC Kerkrade? Optioneel Competitieprogramma Roda JC Kerkrade in clubblad, mits er een clubblad bestaat; Roda JC Kerkrade levert dit programma jaarlijks digitaal aan Roda JC Kerkrade vraagt in elke uitgave van het clubblad de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertentie naar eigen keuze. Roda JC Kerkrade levert zelf de content digitaal aan de clubs aan. De club is verplicht tot plaatsen over te gaan. Vaste banner op de clubsite; deze wordt aangeleverd door Roda JC Kerkrade Roda JC Kerkrade levert elke partner een banner aan waarin het partner zijn tot uitdrukking komt. Deze banner dient op de hoofdpagina van de clubwebsite geplaatst te worden. Kaartafname één wedstrijd per seizoen naar keuze Tegen gereduceerd tarief 1x per jaar 20 of meer kaarten à 10,- (volwassenen en/of kinderen Oost tribune) voor een wedstrijd afnemen, uitgezonderd de topwedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Elke club moet tijdig aangeven welke wedstrijd men wil bezoeken, want er geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt. Er worden maximaal drie amateurpartners per wedstrijd toegelaten. U mag per seizoen eenmalig gebruik maken van deze actie! Let op dat u van tevoren de gegevens van de deelnemende mensen aan Roda JC Kerkrade overhandigt! *Opmerking; momenteel is het Parkstad Limburg Stadion tijdens thuiswedstrijden van Roda JC Kerkrade niet uitverkocht. Hierdoor is het mogelijk om 3 amateurverenigingen per thuiswedstrijd uit te nodigen. Mocht de bezettingsgraad in de toekomst stijgen, is Roda JC Kerkrade genoodzaakt om het maximaal aantal amateurverenigingen per wedstrijd te reduceren. Plaatsing officieel amateur partner bord in kantine amateurvereniging Roda JC Kerkrade levert elke partner een officieel amateur partner bord aan. Dit bord dient de betreffende club in haar kantine op te hangen. De kosten van de productie zijn voor Roda JC Kerkrade. Voor plaatsing van het bord is de betreffende club zelf verantwoordelijk. Na plaatsing ontvangt Roda JC Kerkrade digitaal een foto van het bord in de kantine. Dit ter publicatie op De foto kunt u sturen naar rmertens@rodajc.nl Plaatsing boarding aan hoofdveld amateurvereniging Roda JC Kerkrade kan in de toekomst bepalen of het gebruik wil maken van het plaatsen van een partnership bord aan het hoofdveld van de betreffende vereniging, mits deze aangeeft hierover te willen beschikken. Roda JC Kerkrade zorgt ervoor dat het bord bij de vereniging wordt geleverd en de betreffende club is verantwoordelijk voor de plaatsing hiervan. De kosten van de productie zijn dan uiteraard voor Roda JC Kerkrade.

6 Contactgegevens: Voor vragen kunt u terecht bij: Roel Mertens, tel: / rmertens@rodajc.nl of Tobias Tanger, tel: / ttanger@rodajc.nl U kunt de contracten retour sturen naar: Roda JC Kerkrade Roda JC Kerkrade Ring NH Kerkrade U kunt ons het ondertekende contract ook per fax doen toekomen:

Amateurpartnership Overeenkomst

Amateurpartnership Overeenkomst Amateurpartnership Overeenkomst 2014-2015 Samen leuke dingen doen Invulling Amateur Partnership 2014-2015 Inleiding Roda JC Kerkrade streeft ernaar om met beide voetbalbenen midden in de Limburgse maatschappij

Nadere informatie

Amateurpartnership Overeenkomst

Amateurpartnership Overeenkomst Amateurpartnership Overeenkomst 2016-2017 Samen leuke dingen doen Invulling Amateur Partnership 2016-2017 Inleiding Roda JC Kerkrade streeft ernaar om met beide voetbalbenen midden in de Limburgse maatschappij

Nadere informatie

AMATEURPARTNERSHIP OVEREENKOMST

AMATEURPARTNERSHIP OVEREENKOMST AMATEURPARTNERSHIP OVEREENKOMST 2017 2018 Samen leuke dingen doen Inleiding Roda JC Kerkrade streeft ernaar om met beide voetbalbenen midden in de Limburgse maatschappij te staan. Als club willen wij ons

Nadere informatie

AMATEURPARTNERSHIP RODA JC KERKRADE

AMATEURPARTNERSHIP RODA JC KERKRADE AMATEURPARTNERSHIP RODA JC KERKRADE 2018-2019 Inleiding Roda JC Kerkrade streeft ernaar om met beide voetbalbenen midden in de Limburgse maatschappij te staan. Als club willen wij ons intensief inzetten

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Roda JC Kerkrade speelde tot en met seizoen 1999/2000 op het Gemeentelijk Sportpark, in de volksmond ook wel Kaalheide genoemd. Op 15 augustus

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren.

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren. SPONSORBROCHURE Voorwoord Zoals de naam al aangeeft is Rood-wit 62 opgericht in 1962. In 1955 fuseerde voetbalvereniging Kolping/SDW met Helmondia. Dit bleek geen gelukkige combinatie en in 1962 werd door

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN.

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. 1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. Kosten nader overeen te komen in overleg Sponsor en Bestuur. Reclamebord langs het veld (5,20m x 0,75m) Reclamebord bij de poort (0,80m x0,30m) Advertentie op de website Logo

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

INHOUD. 3 Visie op samenwerken. 4 1-sterrenvereniging. 5 2-sterrenvereniging. 6 3-sterrenvereniging. 7 Activiteiten.

INHOUD. 3 Visie op samenwerken. 4 1-sterrenvereniging. 5 2-sterrenvereniging. 6 3-sterrenvereniging. 7 Activiteiten. Informatiebrochure Voorwoord VOORWOORD INHOUD Voor u ligt de informatiebrochure van de AZ Voetbalschool. De AZ Voetbalschool is een initiatief dat is ontwikkeld om de samenwerking met amateurverenigingen

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PRINTED MEDIA PSV EHV PSV EHV is het officiële magazine van PSV. PSV Seizoen Club Cardhouders, supporters aangesloten bij ONS PSV XL en alle zakelijke relaties ontvangen

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Club.Pakket Informatieavond

Club.Pakket Informatieavond Club.Pakket Informatieavond 7.100 verenigingen >1.200.000 mails per maand 90.000 Sportlink Club gebruikers >1.400.000 App-gebruikers 12 sporten 520 Club.Pakketten 35 enthousiaste collega s Te gast bij

Nadere informatie

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit Best Vooruit Sponsoring RK Voelbalvereniging Best Vooruit Even Voorstellen R.K.V.V. Best Vooruit is een vereniging die al meer dan 75 jaar bestaat en in de Bestse gemeenschap niet meer weg te denken is.

Nadere informatie

Beste amateurpartners,

Beste amateurpartners, Beste amateurpartners, Op vrijdagavond 20 februari organiseert Roda JC, in nauwe samenwerking met De Aanvoerders een Aanvoerdersraad. Een Aanvoerdersraad is een inspirerende sessie, waarbij voetballers

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO VV BAARLO & SPONSORING Voetbal

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Wit-Blauw/GreenOrganics. Sponsoring

Wit-Blauw/GreenOrganics. Sponsoring Wit-Blauw/GreenOrganics Sponsoring VOORWOORD Beste lezer, Voor u ligt eigenlijk het hart van de vereniging. Zie dit niet al te letterlijk, maar het is natuurlijk zo dat een club niet kan bestaan zonder

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

C O N V E N A N T. Extern scouten in jeugdvoetbal. Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar.

C O N V E N A N T. Extern scouten in jeugdvoetbal. Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar. C O N V E N A N T Extern scouten in jeugdvoetbal Inzake : Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar. Partijen : Amateurvoetbalverenigingen District West

Nadere informatie

TROTS VAN HET VOETBALLAND

TROTS VAN HET VOETBALLAND TROTS VAN HET VOETBALLAND WILLEM II BUSINESS PAKKETTEN 2016-2017 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat

Nadere informatie

Website. Ruimte voor 16 buttons. 150,= Per seizoen

Website. Ruimte voor 16 buttons. 150,= Per seizoen Website Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op de website van VV Zwanenburg. Hieronder wordt uitgelegd welke opties u heeft als sponsor en welk kostenplaatje hieraan verbonden zit: Buttons

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien...

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien... 1 1 Inhoudsopgave 2 Historie Bedum Blues... 4 3 Ons doel... 4 4 Onze relaties... 5 5 Waarom sponsoren?... 6 5.1 Uw belang... 6 5.2 Ons belang... 6 6 Dekkingsgebied... 7 7 Sponsormogelijkheden... 8 7.1

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Aan onze Industrie Aan onze Bedrijfsleiders Aan onze Zelfstandige Ondernemers

Aan onze Industrie Aan onze Bedrijfsleiders Aan onze Zelfstandige Ondernemers Seizoen 2010 2011 K. RUPEL BOOM FC Aan onze Industrie Aan onze Bedrijfsleiders Aan onze Zelfstandige Ondernemers Geachte, Misschien wil uw bedrijf de K. Rupel Boom FC steunen. Hierbij een aantal formules

Nadere informatie

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen Sponsorgids '14-'15 Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen INHOUDSOPGAVE 1. Introductie sponsoring 2 2. Sponsoring algemeen 4 3. Contractsponsoring 5 4. Reclamebord sponsoring..

Nadere informatie

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL Sponsorplan INLEIDING De voetbalvereniging rksv Volkel bestaat ruim 75 jaar (opgericht in 1937) en is de grootste sportvereniging in Volkel. Inmiddels hebben wij ruim 700 leden, waarvan ca. 220 jeugdleden.

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl Voetbal Vereniging Hillegom Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl 1 Historie V.V. Hillegom Fusie vereniging Hillegom / Hillinnen Het oude Hillegom

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen

Sponsorbrochure. Seizoen Seizoen 2017-2018 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee was om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren 2016-2017 Kledingsponsoring : 1 1 e elftal : 1.a - bedrijfslogo in 1 kleur op voorzijde wedstrijdshirt Op aanvraag 1.b - bedrijfslogo in 1 kleur op achterzijde trainingspak

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

de witte leeuwen 50 jaar Telstar

de witte leeuwen 50 jaar Telstar Telstar de witte leeuwen 50 jaar Telstar d e w i t t e l e e u w e n A - jr.witte leeuw B - Witte leeuw C - sr. Witte leeuw 5 stoelen 8 stoelen 10 stoelen Branche exclusief Branche exclusief 1 minuut LED

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Win superprijzen bij de Kidsclub Kinderbingo op 19 maart - FC Twente-taart met 25% korting bij EMTÉ - Er zijn weer ouder-kindkaarten voor FC

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

UEFA A YOUTH AANKONDIGING TRAINER-COACH OPLEIDING

UEFA A YOUTH AANKONDIGING TRAINER-COACH OPLEIDING AANKONDIGING TRAINER-COACH OPLEIDING 2019-2020 De (voetbal) wereld verandert continu en het tempo van deze veranderingen neemt toe. En dat heeft invloed op jou als trainer-coach en de manier waarop je

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

Algemene Team Ledenvergadering. Sponsorpakket Jeugd

Algemene Team Ledenvergadering. Sponsorpakket Jeugd Algemene Team Ledenvergadering Sponsoring Sponsorpakket Jeugd Team Sponsoring Wedstrijdkleding Trainingsoutfit Spieren voor Spieren EIGENDOM SJC Alleen voor JEUGD Bemiddeling KLEDING CIE Contributieverhoging

Nadere informatie

Welkom bij HHC Quick Stick!

Welkom bij HHC Quick Stick! Sponsorbrochure Welkom bij HHC Quick Stick! In 2017 bestaat de Heerenveense Hockey Club Quick Stick alweer 60 jaar. Er is heel wat gebeurd sinds het moment dat gymnastiekleraar Theo Bakker de club oprichtte

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 CONCEPT Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 JEUGDBESTUUR sv ENTER November 2012 Binden en Groeien Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding Recent heeft

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

Verenigingsdraaiboek gedragsregels. Als wij aangeven wat gewenst gedrag is, kunnen wij elkaar aanspreken op ongewenst gedrag.

Verenigingsdraaiboek gedragsregels. Als wij aangeven wat gewenst gedrag is, kunnen wij elkaar aanspreken op ongewenst gedrag. Verenigingsdraaiboek Als wij aangeven wat gewenst gedrag is, kunnen wij elkaar aanspreken op ongewenst gedrag. Voor: 19 voetbalclubs participerend in BV Voetbal Nijmegen Gemaakt door: NCSU ( Dik Sanders)

Nadere informatie

Beleidsplan senioren. r.k.v.v. H.S.C. 28

Beleidsplan senioren. r.k.v.v. H.S.C. 28 Beleidsplan senioren r.k.v.v. H.S.C. 28 September 2009 Technisch beleidsplan r.k.v.v. H.S.C. 28 Pagina 1 Technisch beleid senioren INLEIDING De afgelopen jaren is verschillende keren een discussie gevoerd

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

(jeugd) coach opleidingen

(jeugd) coach opleidingen (Jeugd) opleidingen KNVB - coach opleidingen - arbitrage opleidingen (jeugd) coach opleidingen Jeugdvoetballeider (JVL) (avonduren) begeleiden van jeugdteams min. aantal deelnemers 10 minimale leeftijd

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie