DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL"

Transcriptie

1 DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL EC ROTTERDAM Zoals jullie allen weten is C5 Jazz gedurende de zomermaanden gesloten, maar dat wil niet zeggen dat er stil gezeten kan worden. De vrijwilligers die onze club ondersteunen en het bestuur zijn steeds bezig om de voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Er is een nieuwe bestuurssamenstelling welke er als volgt uitziet: Chris de Ruyter - Voorzitter Henk Klootwijk - Secretaris Riet Zwarts - Penningmeester De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen het dagelijks bestuur en dragen in eerste instantie de verantwoordelijkheid voor de club. Het dagelijks bestuur wordt ondersteund door de overige bestuursleden die zijn: Henk van der Wel - Vice Voorzitter Ko Sanders - 2 e Secretaris Herman Bleeker - 2 e Penningmeester Kees van der Spoel - Horeca management Ron Batenburg - Automatisering ICT Elly Baard - Adviseur / PR Kees Hofman - Entreebeleid Weer een berichtje vanuit het bestuur. Zoals reeds eerder gemeld, we zijn wel gesloten maar we zitten niet stil. Het bestuur is druk bezig met de voorbereidingen voor de aftrap van het nieuwe seizoen en dat heeft natuurlijk in eerste instantie te maken met de activiteit Jazz op de Maas. De boottocht onder muzikale begeleiding van drie groepen die voor u zullen optreden. 30 september is de dag die u als liefhebber van Jazz in oude stijl niet zou mogen missen, maar wanneer u nog geen kaarten heeft dan geef ik u de goede raad deze per ommegaande te bestellen, want we zijn bijna aan het maximale aantal opvarenden. Verder is in het bestuur gesproken over de brief die is uitgegaan met betrekking tot het toezenden van de nieuwsbrief aan diegene welke geen computer/ adres heeft. Gebleken is dat, diverse mensen de benadering niet konden waarderen en er onbegrip was over het feit dat men werd verzocht 10 euro te voldoen wanneer men de nieuwsbrief wilde ontvangen per post. Wanneer de tekst in de brief u niet welgevallig is geweest, bieden wij u onze excuses hiervoor aan en ik wil u als voorzitter van het bestuur van Center five Collection (kortweg C5) graag uitleggen waarom we hebben besloten deze kosten te gaan berekenen.

2 Jazzclub C5 is een club die draait met en door vrijwilligers en ondanks dat hebben we het moeilijk om financieel rond te komen. Daarom is o.a. besloten de programmaboekjes in de toekomst niet meer te laten drukken en het nieuws via de mail te verzenden. Ook hieraan zijn natuurlijk kosten verbonden maar deze zijn aanmerkelijk lager dan het drukwerk. Wanneer we een aantal mensen de nieuwsbrief moeten toesturen, hetgeen wij met plezier doen, dan zijn hieraan kosten verbonden zoals: printkosten en portokosten. Wij hebben gemeend een tegemoetkoming te mogen vragen voor de portokosten van 10 euro per jaar, terwijl de werkelijke kosten hoger liggen. Wanneer u niet bereid bent deze tegemoetkoming te voldoen, wat volledig uw keuze is, hebben wij voor u de mogelijkheid de nieuwsbrief mee te nemen bij een bezoek aan de club. Hiervoor zullen een aantal geprinte versies op de club aanwezig zijn tijdens de openingsuren/dagen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat alles duurder is geworden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de energiekosten en inkopen. Ook is het noodzakelijk een stuk van de vloerbedekking te vervangen hetgeen nog deze maand zal worden gedaan, ook weer met behulp van vrijwilligers en ondanks het feit dat we het materiaal voordelig hebben kunnen aanschaffen, is het voor de club toch een grote uitgave. Wanneer we willen dat C5 nog tot in de verre toekomst kan blijven bestaan, zullen we moeten zorgen voor een financieel plaatje dat dit mogelijk maakt. Ik vraag u als voorzitter van uw club begrip voor de situatie en dank u bij voorbaat hiervoor. Chris de Ruyter Agenda oktober 2012 NEW DIXIE DAWN: 7 OKTOBER Deze band heeft voor onze trouwe bezoekers geen uitleg. Zij spelen graag in onze club. Eerst speelden zij in New Orléans stijl, maar zijn de laatste tijd veel overgegaan op de Engelse revival uit de jaren 50 en 60. Ook hebben zij het repertoire steeds aangepast en worden andere nummers weer in de wacht gezet. Een band die U niet mag missen.

3 JOSEPH LAM JAZZBAND: 14 OKTOBER Vorig seizoen kwam deze band voor het eerst in onze club. Het was een groot succes. Vandaar dat zij graag terugkomen op ons verzoek. Het is een oude band, die gestopt was en in 2008 weer opgericht. Toen hebben de originele bandleden de koppen bij elkaar gestoken en zijn weer begonnen. Oorspronkelijk was deze band de huisband van de beroemde Joseph Lam Jazzclub in Amsterdam, die helaas ook zijn deuren moest sluiten. Zij spelen swingnummers, dixieland en vaudeville, maar ook Boogie Woogie en Ragtime. Dus er is elk wat wils. Gedanst kan er op de muziek van deze band prima. FUNNY HOUSE JAZZBAND: 21 OKTOBER Dit lekker swingende dixielandorkest met zijn karaktestieke sound is een trouwe bezoeker van onze club. Het is een band van meeslepende ballads tot opzwepende swing, waarmee je kunt swingen, maar ook goed naar kan luisteren. Ook wordt er gezongen door de 4 verschillende vocalisten. Dus een band voor al wat wils in de stijl waar wij allen van houden. DD HOT FIVE: 28 OKTOBER Goede wijn behoeft geen krans. Dat spreekwoord geldt zeker voor deze band, die gekscherend ook wel de band zonder trompet of wel BZT genoemd, omdat er inderdaad geen trompet meespeelt. Dat geeft juist de bijzondere sound aan hen. Degenen die hen een keer gezien hebben, willen hen iedere keer ontmoeten. Vandaar dat wij hen op verzoek van vele gasten weer hebben uitgenodigd. Zij spelen een mix van swing- nummers, maar spelen ook Rock and Roll en vooral Jazz. Ook de Standards zitten allemaal in hun repertoire.

4 NEW ORLEANS OP DE MAAS. Zoals wij in de vorige nieuwsbrieven hebben gemeld, gaan wij weer varen op 30 september a.s. Wij hebben U ook reeds gemeld dat wij een boot hebben met 450 passagiers. De verkoop gaat zo goed, dat wij U melden dat U er snel bij moet zijn, want anders is het uitverkocht. U kunt weer opstappen via het VOC-schip DE Delft. Wij zijn daar dankbaar voor. U kunt dan door het museum lopen om een voorproefje te doen voor een bezoek van het museum op een zondagmiddag te combineren met daarna een bezoek aan onze jazzclub. Wij hopen U in ieder geval te kunnen verwelkomen op de boot op 30 september. C5 JAZZ: DE GEZELLIGSTE JAZZKELDER Dit had een band op hun website geschreven om aan te kondigen dat zij die zondag in onze club moesten spelen. Zij vinden het de gezelligste jazzkelder van Nederland. Dat is omdat onze club geworden is van een oude fietsenkelder tot een club in New Orleans-stijl. Door de goede isolatie is het geluid goed door de akoestiek. Dat is een van de redenen dat de bands graag bij ons optreden. Wij hebben leuke zitplaatsen, maar ook een dansvloer. Daar wordt door het publiek veel gebruik van gemaakt. Door de verdeling van de ruimte hebben de bezoekers die graag willen zitten en luisteren geen last van de dansers. Al met al een reden te meer om eens langs bij ons te komen. Als U de route volgt, ziet U naast het Nieuwe Maaskantgebouw een geel muurtje met een rode deur. Dat is onze ingang, via de trap komt U in de club. Wij beginnen weer op zondag 7 oktober. De concerten zijn dan iedere zondag van uur tot uur. De bar is open van uur tot uur.

5 Als vervolg op de succesvolle boottochten van de voorgaande twee jaar, organiseert C5 Jazz wederom een boottocht bij de opening van het nieuwe seizoen op zondag 30 september De boottocht vindt plaats op de unieke partyboot New Riverzz Tijdens deze tocht zullen in twee verschillende salons voor ons optreden: DIXIE EXPRESS met de CHOO CHOO SISTERS en ORLEANA JAZZBAND En The Family Programma: inschepen aan de Schiehaven direct achter onze club wordt er gevaren, route afhankelijk van het getij. Voor catering kan gebruik worden gemaakt van het aanbod uit de keuken van de boot. De prijs voor deze boottocht is 30,00 per persoon. Kaartverkoop: per per telefoon: Bij reservering per of telefoon gaarne betaling binnen 14 dagen op onze betaalrekening t.n.v. Stichting Center Five Collection, Rotterdam met als betalingskenmerk boottocht Uw reservering is dan definitief en de kaarten zullen worden opgestuurd.

6 Sponsors C5 Jazz

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl U heeft werkelijk wat gemist. Ja, u heeft wat gemist wanneer u C5Jazz niet heeft bezocht

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 2018 Rhenen, 4 juli 2018 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2018 3. Exploitatierekening 2017 / 2018 en begroting 2018 / 2019 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

De jeugd heeft uw en jouw hart nodig! Kunnen wij op u en jou rekenen?

De jeugd heeft uw en jouw hart nodig! Kunnen wij op u en jou rekenen? Bouw jij volgend seizoen mee aan het jeugdwerk? Wij organiseren voor de Protestantse Kerken in Woerden allerlei activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren en hun ouders. Dat is werk waar we met zijn

Nadere informatie

ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND

ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND Colofon Voorzitter Hans de Jager De Kilder 67 6983 HK Doesburg Tel. 0313-420647 j.jager49@chello.nl Secretaris Marcel Pijnappel Deventerstr. 445 7323 PS Apeldoorn

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Just Jazz. Laat je verleiden door de muziek

Just Jazz. Laat je verleiden door de muziek Just Jazz Laat je verleiden door de muziek 2 Just Jazz Laat je verleiden door de muziek Afstudeercommissie: prof. ir. L.C.J. van Luxemburg prof. ir. J. Westra ir. J.P.A. Schevers ir. C.C.J.M. Hak prof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de maand november 2018

Nieuwsbrief van de maand november 2018 Nieuwsbrief van de maand november 2018 Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (restaurant), https://parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email: 2625 AD Delft info@parkinsoncafedelfteo.nl

Nadere informatie

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal Nieuwsbrief Jaargang 5, nummer 2 EXTRA EDITIE 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April Groot Internationaal Dansfeest Dit jaar is er geen Festival Internationale dans in Noord-Holland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr. 9/ Oktober 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Verslag onderzoek UvA-senioren

Verslag onderzoek UvA-senioren Verslag onderzoek UvA-senioren 1. Inleiding De Kring UvA-senioren heeft een enquête gehouden onder haar leden. Met deze enquête is onderzocht hoe de leden de activiteiten ervaren, wat ze van de Uitdienstbode

Nadere informatie

Jaarverslag Sunny Court Festival 2018

Jaarverslag Sunny Court Festival 2018 Jaarverslag Sunny Court Festival 2018 1 Inhoud 1. Algemene gegevens Stichting Sunny Court Festival.. 3 2. Het Sunny Court Festival 4 3. Highlights en beeldverslag Sunny Court Festival 2018. 5 4. Financiële

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

Clublokaal Brasserie De Manege,Jachtlaan 8a Apeldoorn tel

Clublokaal Brasserie De Manege,Jachtlaan 8a Apeldoorn tel Jazz Mag Redactie adres: Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn, tel 055-5788668 Bankrekening penningmeester IBAN NR: NL50INGB0004406800 Inschr. Nr. KvK.: 40101491 Website www.trianglejazzclub.nl Email: bep.westendorp@planet.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2016 2017 Rhenen, 11 september 2017 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2017 3. Exploitatierekening 2016 / 2017 en begroting 2017 / 2018 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan Groningen Ukulele Society Stichtingsplan 2015 1. Inleiding De ukelele is een instrument dat snel in belangstelling groeit over de hele wereld, vooral in Groot-Brittannië, Amerika, Frankrijk, Duitsland

Nadere informatie

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor..

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor.. Wanneer: Zondag 10 maart 2013 Lokatie: De Schakel, Groningen Band: Hot News De dag begon eigenlijk niet zo hoopvol. Sneeuw, glad, grillig en koud, koud, koud!! Niet echt uitnodigend om er uit te gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrijwilligers

Nieuwsbrief Vrijwilligers Nieuwsbrief Vrijwilligers 06-11-2018 Beste vrijwilliger, Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je vrijwilliger bent in Noordwijk. Via dit middel willen we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

Slagwerk 'op stand' bij Kasteel Heeswijk. Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter

Slagwerk 'op stand' bij Kasteel Heeswijk. Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter 30 mei 2015 Agenda - reminder 12 juni 2015 Educatieve ochtend groepen 4 basisonderwijs 09.00 uur 4 en 5 juli 2015 Jeugdkampweekend 5 juli 2015 Afsluitend concert Jeugdkamp ca. 11.30 uur 12 juli 2015 Zomeravondconcert

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg 2015 Stichting Net Niet Genoeg Versie februari 2015 Datum 21 februari 2015 Status Definitief Inhoud 1 Algemeen 3 2 Jaarplan: Van het bestuur 4 2.1 Inleiding 4 2.2 Positionering 4 2.3 Website 4 2.4 Social

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015/2016

JAARVERSLAG 2015/2016 Kansplus afdeling Vlaardingen Afd. Vlaardingen H17 Clubhuis De Voggel Broekweg 82 3132 HE Vlaardingen Tel. 010-475 23 32 www.kansplusvlaardingen.nl info@kansplusvlaardingen.nl Stichting Vrienden van de

Nadere informatie

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk Stichting Muziek in de Maartenskerk. Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk De Stichting Muziek in de Maartenskerk organiseert klassieke kamermuziekconcerten voor de liefhebbers van klassieke muziek

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Antwoorden door een scholier 1833 woorden 4 januari keer beoordeeld. De Stad Opdracht 1

Antwoorden door een scholier 1833 woorden 4 januari keer beoordeeld. De Stad Opdracht 1 Antwoorden door een scholier 1833 woorden 4 januari 2009 5 3 keer beoordeeld Vak CKV De Stad Opdracht 1 1 positieve en negatieve kanten van een stad Associatie positief negatief drukte x weinig groen x

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. museum Ruurd Wiersma Hûs. Burdaard

NIEUWSBRIEF. museum Ruurd Wiersma Hûs. Burdaard NIEUWSBRIEF museumruurdwiersmahûs Burdaard 2015 Museum RuurdWiersmaHûs Mounewei6/7 9111HBBURDAARD tel:0519 332334 mail:info@ruurdwiersma.nl web:www.ruurdwiersma.nl Burdaard,augustus2015 NIEUWSBRIEF Besteliefhebbersvanonsmuseum,

Nadere informatie

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via Algemene informatie eindvoorstelling 2016: Breaking News Beste leerling en ouder(s), Onze jaarlijkse eindvoorstelling komt steeds dichterbij. Ook dit jaar zullen wij 4 voorstellingen verzorgen. De voorstellingen

Nadere informatie

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016 S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum Beleidsplan 2017 Mei 2016 Inhoudsopgave Stichting Raadhuisconcerten Hilversum Pagina Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Programmering 4 Organisatie 6 Bijdrage aan doelen

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk

Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk In dit financieel jaarverslag zullen wij in gaan op de cijfers van 2014. Als eerste wordt de rechtsvorm en de samenstelling van het bestuur besproken. Daarna volgt een korte samenvatting over van de activiteiten,

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 13 29 maart 2019 Nieuws Agenda 29 maart Cinebartje Doorn 30 maart De Hongerige Klant 31 maart FC Utrecht- Feyenoord 5 april De Hongerige Klant doof/blind 8 april Sloopfeestje

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2016 Inhoudsopgave:

stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2016 Inhoudsopgave: stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2016 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

De Triangle Jazz Club Apeldoorn

De Triangle Jazz Club Apeldoorn 42e Jaargang Nummer 1 Januari 2017 Jazz Mag De Triangle Jazz Club Apeldoorn Redactie adres: Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn, tel 055-5788668 Bankrekening penningmeester IBAN NR: NL50INGB0004406800 Inschr.

Nadere informatie

Financieel Resultaat Evenementen 2015

Financieel Resultaat Evenementen 2015 Financieel Resultaat Evenementen 2015 In dit document doet de Stichting Drupal Nederland financieel verslag over de door de haar georganiseerde evenementen in 2015. Deze openheid van zaken past bij het

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2020 Opgesteld door: Cees Stelling Penningmeester Datum: 9-4-2018 Versie: v1.0 Versiebeheer V1.0 9-4-2018 Goedgekeurde versie Gepubliceerd op de website op 10-4-2018 Waar we voor staan

Nadere informatie

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2015-2016 Augustus 2016 Basisschool Vita Vera Bram Streeflandweg 107 6871 HV RENKUM 0317 313178 info@vitavera-skovv.nl www.vitavera-skovv.nl INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

GGK-Bulletin Nr

GGK-Bulletin Nr GGK-Bulletin Nr. 5-2018 9 oktober 2018 De zomervakantie is achter de rug en we zijn weer volop aan het werk. Het Kerstconcert is (weer) moeilijker dan we dachten. Veel thuis oefenen is absoluut noodzakelijk.

Nadere informatie

Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2016

Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2016 Stichting Berkelland Oproep Bus jaarverslag 2016 Inleiding... 3 Activiteiten... 3 Algemeen... 3 Overige.... 3 Sponsoring.... 3 Handboek Chauffeur.... 3 Taakomschrijving Coördinator.... 4 Accountant....

Nadere informatie

STICHTING KULTURHUS WARNSVELD. Begroting 2015

STICHTING KULTURHUS WARNSVELD. Begroting 2015 STICHTING KULTURHUS WARNSVELD Begroting 2015 oktober 2014 Versienummer: 2.0p - vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 3 november 2014 STICHTING KULTURHUS WARNSVELD TOELICHTING OP DE FINANCIËLE BEGROTING

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND

NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND Colofon Voorzitter Hans de Jager De Kilder 67 6983 HK Doesburg Tel. 0313-420647 j.jager49@chello.nl Secretaris Kees Koning Hoofdstraat 60 6974AX Leuvenheim

Nadere informatie

Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde

Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde Jaarrekening 2014 Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde Balans per 31 december 2014 Activa Vaste Activa 2014 Materiële vaste activa Herenwaard 23 1 Vlottende

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk

Jaarverslag 2013 Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk In dit jaarverslag wordt aandacht besteed aan de samenstelling van het bestuur, acties en besluiten en georganiseerde activiteiten. Daarnaast de financiële cijfers over 2013. Rechtsvorm en doelstelling/activiteiten

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2014 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Nieuwsbrief Top-2000 November 2017 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Agenda Top-2000 Seizoen 2017-2018 12 November

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Festival Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Augustus 2018 1 1. Inleiding Het Sunny Court Festival is een (in principe) jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival dat in 2005 voor de eerste keer

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

Beleidsplan (meerjarig)

Beleidsplan (meerjarig) Beleidsplan (meerjarig) Laatste bijgewerkt: 20-07-2018 Dit plan geeft inzicht in de manier waarop wij onze doelstellingen bereiken. Basisgegevens. De naam Stichting Met senioren naar ADO Het RSIN/ fiscaal

Nadere informatie

Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014

Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014 Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014 1 Nieuw beleid 2 de concerten 3 uitbreiding stichting 4 samenwerking met het Chasse Theater 5 nieuwe zaalinrichting 1 1: Nieuw beleid Verslag

Nadere informatie

Belangrijke informatie over ZATERDAG 1 JULI PRE-LUSTRUM GOUDEN L (OHC) EEUW FEEST!!

Belangrijke informatie over ZATERDAG 1 JULI PRE-LUSTRUM GOUDEN L (OHC) EEUW FEEST!! Belangrijke informatie over ZATERDAG 1 JULI PRE-LUSTRUM GOUDEN L (OHC) EEUW FEEST!! Dit feest wordt u aangeboden door de club en is financieel mede mogelijk gemaakt door een buitengewoon gulle gift van

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief mei 2011 Met de uitgave van een nieuwsbrief zullen we u in de toekomst regelmatig informeren over interessante activiteiten van de Historische Vereniging Den Dolder. Website Historische Vereniging

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR

PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR Februari 2011 Commissie Easterein Rocks INLEIDING Easterein is een dorp dat leeft. Er zijn veel muzikanten, zij spelen in bands of bij muziekverenigingen. In 2006 vond

Nadere informatie

Activiteitenplan voor het seizoen

Activiteitenplan voor het seizoen Activiteitenplan voor het seizoen 2018-2019 Doel en status van het document Met dit document informeren we onze samenwerkingspartners, sponsoren en andere belanghebbenden over onze plannen voor het seizoen

Nadere informatie

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018 F E B R U A R I 2 0 1 8 Herinnering donateursbijdrage 2018 Herinnering.. Terugblik Nieuwjaarsconcert Literaire avond donderdag 15 februari Kloosterconcert 4 maart Agenda 2018 Omdat wij zonder uw steun

Nadere informatie

SCHIPPER, MAG IK OVERVAREN? Door Kim Wagemans

SCHIPPER, MAG IK OVERVAREN? Door Kim Wagemans SCHIPPER, MAG IK OVERVAREN? Door Kim Wagemans Doelgroep RG 1.1: niet- of zwakgealfabetiseerde NT2 cursisten. Het functionele deel van deze lesvoorbereiding kan je behouden voor de hogere groepen (vanaf

Nadere informatie

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief De bijzondere band tussen Cortegaerdt en De Spiegel Stichting Cortegaerdt heeft met een royale schenking in 2007 de bouw van theater De Spiegel mede

Nadere informatie

Classic Young Masters. Jaarrekening 2015

Classic Young Masters. Jaarrekening 2015 Classic Young Masters Jaarrekening 2015 Rotterdam, 4 maart 2016 Inleiding Op 23 mei 2012 is de Stichting Classic Young Masters (CYM) opgericht met als doel het scouten en begeleiden van jonge, zeer talentvolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2017

Nieuwsbrief April 2017 Nieuwsbrief April 2017 We hebben de eerste warme dagen al weer achter de rug. Esperanza verandert langzaam in een Paas-paradijs en natuurlijk is er weer van alles te doen. De traplift is geplaatst, dat

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE LLOYDTOREN LLOYDKADE TE ROTTERDAM

VERKOOPINFORMATIE LLOYDTOREN LLOYDKADE TE ROTTERDAM VERKOOPINFORMATIE LLOYDTOREN LLOYDKADE TE ROTTERDAM T 010-2 88 88 F 010-2 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com 202 663 1 e E1 116 m2 Sanitair 203 661 1 e F1 11 m2 Sanitair 302 673 1 e B 3 91 m2 Sanitair

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Opoe s House of Music

Jaarverslag Stichting Opoe s House of Music Jaarverslag 2016 Stichting Opoe s House of Music te Hattem Secretariaat: J.E. Barendsen, voorzitter Astraweg 2a 8051 CJ Hattem Tel. 038 4526381 Inhoud Inhoudsopgave 2 1. Oprichting en doel van de Stichting

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Debiteuren 467 Kapitaal Omzetbelasting 284 Resultaat boekjaar Vooruitbetaalde kosten

Debiteuren 467 Kapitaal Omzetbelasting 284 Resultaat boekjaar Vooruitbetaalde kosten Jaarrekening 2016-2017 Balans per 31 augustus 2017 Activa Passiva Vorderingen Eigen vermogen Debiteuren 467 Kapitaal 8.535 Omzetbelasting 284 Resultaat boekjaar - 1.979 Vooruitbetaalde kosten 288 6.556

Nadere informatie

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Inhoudelijk verslag 2018

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Inhoudelijk verslag 2018 Stichting Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo Inhoudelijk verslag 2018 Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Colofon De Stichting De naam 'Surgezo' staat voor:

Nadere informatie

Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes!

Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes! www.wilgenweard.nl Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes! Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest voor jouw organisatie? Met dit stappenplan

Nadere informatie

Het kan succesvol zijn

Het kan succesvol zijn Het kan succesvol zijn Inhoud 1.Historie 2.Doel van dit document 3.Analyse 4.Poppodium 5.Organisatie 6.Huisvesting 7.Bestuursvorm 8.Vrijwilligers 9.Subsidiegelden 10.Continuïteit 11.Agenda 12.Stappenplan

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014 Dit is een uitgave van: Stichting Steenwiekertoornrun P.a. Burg. G.W. Stroinkweg 83 8343 XL Zuidveen Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 08196672

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Kerstgroet pastoraal team

Kerstgroet pastoraal team 7 december 2018 Jaargang 5 Nummer 11 Sint Annaparochie, Westdam 83, 4651BE, Steenbergen www.sintannaparochie.com, par.secretariaat@sintannaparochie.com, 0167-561671 Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2015

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2015 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2015 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Begroting 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice-voorzitter

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

Zydeco Zity nieuwsbrief 201

Zydeco Zity nieuwsbrief 201 Zydeco Zity nieuwsbrief 201 nummer 1 1 RAAMSDONKSVEER Van Nuijssenburgstraat 8, 4931 EL Geertruidenberg, Holland VAN DE REDACTIE Beste C&Z vrienden, Het 19e Internationale Cajun & Zydeco festival in ZydecoZity

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 1 Van de voorzitter / redacteur Hallo allemaal, Een niet al te dik Rovertje deze week. We gaan weer lekker de zaal in, een moment waar velen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Algemeen De stichting is opgericht op 24 januari 2005. Het bestuur bestaat uit vier mensen en de stichting is ingeschreven in het handelsregister op 31 januari

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER GITARENFESTIVAL GENT

SPONSORDOSSIER GITARENFESTIVAL GENT SPONSORDOSSIER GITARENFESTIVAL GENT V R I J DAG 28/10/2016 ZATERDAG 29/ 10/ 2016 ZONDAG 30/ 10/2016 ORCHESTRATAAR VZW I N S A M ENWERKING MET S T A D GENT Inhoudstafel Introductie... 3 Programma... 4 Vrijdag

Nadere informatie