Inhoud. - Inleiding. - Het team. - Het concept. - De line up. - Het stage design. - Slotwoord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud. - Inleiding. - Het team. - Het concept. - De line up. - Het stage design. - Slotwoord"

Transcriptie

1 Inhoud - Inleiding - Het team - Het concept - De line up - Het stage design - Slotwoord

2 Inleiding Al 10 jaar organiseert Q Dance evenementen van een ongekende kwaliteit waarbij het zich voornamelijk richt op de Hardstyle Scene. In deze tien jaar zijn iconen gekomen en gegaan, stonden nieuwe helden op en is de scene geëvolueerd tot wat het nu is. Op de Q Dance evenementen wordt het publiek altijd getrakteerd op de grote en populaire artiesten binnen de scene, maar op Q Base 2010 in Area 9 zal er dit jaar aandacht worden gegeven aan een andere stroom DJ s en Producers die actief zijn binnen de hardstyle scene. Onder de grote artiesten die we jaarlijks meerdere keren kunnen bewonderen op Q Dance evenementen is een grote groep jongens bezig zichzelf te ontwikkelen om ooit op dat niveau te komen. Met veel passie, toewijding en inzet zijn ze bezig hun naam te vestigen binnen de markt en dat met het nodige succes. Elke artiest heeft zijn eigen kwaliteit. De één wordt geroemd op zijn eigen unieke sound die hij in zijn producties verwerkt en de ander staat vooral bekend om zijn enorm hoge mixtechnische kwaliteiten. Bij het publiek die zich gemiddeld tot boven gemiddeld verdiept in de scene, hebben zij hun sporen al reeds verdiend. Deze kwaliteiten bundelen wij in Area 9 op Q Base Hiermee geven wij een grote groep hardstyle liefhebbers een podium waar zij kunnen genieten van unieke DJ Sets door artiesten die het meer dan verdiend hebben om zichzelf op een groter podium te laten horen. De Ammo Storage die door Q Dance beschikbaar wordt gesteld zal volledige in het teken staan van Insomnia; Your early Nightmare. Dit houdt in dat de nadruk voornamelijk wordt gelegd op de hardstyle die je op alle overige podia op Q Base niet of nauwelijks zult tegenkomen. Zo zullen veel artiesten de early hardstyle sound ten gehore brengen. Dit is nog steeds een erg geliefd genre bij een grote groep luisteraars. Gedurende het dagdeel zal er een opbouwende lijn inzitten tussen de early hardstyle en de meer hedendaagse sound.

3 Het Team Dit plan is geschreven door een groep vrienden die nauw met elkaar betrokken zijn. Deze vriendschappen zijn ontstaan rondom verschillende activiteiten die betrekking hebben tot hard dance music. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een hechte groep internationale vrienden die elkaar op muzikaal vlak zo goed mogelijk ondersteunt. De artiesten delen allemaal dezelfde passie voor muziek en ieder probeert op zijn eigen manier zijn steentje aan te scene bij te dragen. Een resultaat van deze samenwerkingen is een jaar geleden gerealiseerd: The Magic Show, deze show is wekelijks te horen op een online radiostation en is bekend als bakermat voor talentvolle opkomende DJ s en Producers in de hardstyle scene. Andere resultaten zijn enkele evenementen die onder de naam WiSH Events zijn georganiseerd door mensen binnen onze groep. Dat deze groep muzikanten talentvol en populair zijn, blijkt uit het feit dat er momenteel verschillende van onze artiesten getekend zijn bij de grootste labels in de hardstyle wereld. Daarnaast staan de DJs met regelmaat op kleinere en grotere evenementen, waaronder evenementen van Q Dance. Een jaar geleden waren de meeste artiesten die bij onze groep betrokken zijn niet bekend bij de gemiddelde hardstyle luisteraar, inmiddels zijn alle betrokkenen bekend van naam en hebben ze een aanzienlijk aantal fans. Door onze gezamenlijke passie voor de muziek en de scene hebben wij besloten mee te doen aan de Q Base Drop Your Own Area Contest. Bij ieder van ons is een gezonde portie doorzettingsvermogen en creativiteit aanwezig waarbij het leveren van kwaliteit voorop staat. Uit dit oogpunt is dit plan ook geschreven. In de volgende delen van dit document staan de concrete plannen van ons team uitgewerkt.

4 Het Concept Het Thema Insomnia; Your early Nightmare in combinatie met de zeer professionele en creatieve uitstraling van een Ammo Storage op Q Base en de geselecteerde artiesten zorgt voor een area die beschikt over een hoop kwaliteit, die veel liefhebbers zullen aantrekken en een meerwaarde heeft voor dit evenement. Aan de hand van de concepten van de andere area s op Q Base hebben we er voor gekozen om eveneens te werken met een dagdeel en nachtdeel concept. De invulling van deze dagdelen staan hieronder uitgeschreven. Daylight (18: uur) Het dagdeel van deze area zal volledig in het teken staan van een reis door de tijd waarmee Q Dance groot is geworden, oftewel de hardstyle. Zo zal er veel early hardstyle ten gehore worden gebracht, iets wat de echte hardstyle liefhebber tegenwoordig vaak moet missen op een groot evenement. Gedurende de dag zal er langzaam opgebouwd worden naar de meer recentere hardstyle. De combinatie van aanstormende talenten met unieke kwaliteiten, de afwisseling tussen zowel bekende als onbekende tracks uit het verleden en een opbouw in de tijdslijn geeft het publiek een podium waar hij de hele dag terecht kan voor zijn specifieke smaak. De zorgvuldig geselecteerde artiesten die dit dagdeel optreden kunt u lager in dit document vinden. Darkness ( uur) Het nachtdeel van onze area zal geheel het teken staan van de opkomende trend die de hardstyle scene nu kent, namelijk de hardere en rauwere variant. Opkomende artiesten die producties in dit nieuwe genre uitbrengen bij relatief bekende labels zullen zorgen voor de muzikale invulling deze nacht. Voorbeelden hiervan zijn Sasha F, Solutio & The I s en Chris One. Samenvattend biedt deze area een podia vol met kwaliteit. Een reis door de tijd van de hardstyle scene overdag en de rauwere variant s nachts laten de echte hardstyle liefhebbers aan hun trekken komen. Met een duidelijk andere insteek en visie biedt deze area een meerwaarde bij de overige hardstyle georiënteerde area s. Aan de hand van dit concept zijn er tevens enkele ondersteunende bijlagen gemaakt. Een van deze bijlagen is het moodboard. Het moodboard is te vinden in bijlage 1. Om de sfeer nog duidelijker te tonen hebben we gebruik gemaakt van een videotrailer en een concept van een intro voor een van de DJ sets. Bekijk de trailer op (het paswoord is insomnia ). Het concept van de intro is terug te vinden in het bijgevoegde audiobestand.

5 Line Up De artiesten die de dagdelen vertegenwoordigen, zijn door ons zorgvuldig uitgekozen. Bij de keuze van de juiste DJ s hebben we gekeken naar onder andere mixtechniek, uitstraling, exclusiviteit en platenkeuze van de artiest. Zie bijlage 2 voor een toelichting van deze keuzes. De volgende artiesten zijn door ons gekozen: Daylight: Degos & Re Done GIA Mind.Illusion The Geminizers Thera Trilok Darkness: Chris One Freeze Kodex San Miquel Sasha F Solutio & The I s The Machine De bijbehorende timetable moet voor een grote variatie zorgen zodat de toeschouwers geboeid blijven. Aan de hand van deze line up is de volgende timetable gemaakt: 18:00 19:00 GIA 19:00 20:00 Thera 20:00 21:00 The Geminizers 21:00 22:00 Trilok 22:00 23:00 Degos & Re Done 23:00 00:00 Mind Illusion 00:00 01:00 Kodex 01:00 02:00 San Miquel 02:00 03:00 Solutio & The I's 03:00 04:00 Chris One 04:00 05:00 Sasha F & The Machine 05:00 06:00 Freeze

6 Stage Design Aan de hand van het concept en moodboard is er een stage design ontworpen. In het design is een duidelijke link naar het concept Insomnia; your early nightmare. Aan de voorkant van de stage kijkt een groot oog het publiek aan. Dit open oog symboliseert Insomnia (slapeloosheid). Insomnia past goed bij het concept van Q Base. Niet alleen omdat het een evenement is dat over een dag en nacht verspreid is, maar het sluit ook perfect aan bij het thema Lost in Dreams. Als iemand last heeft van slapeloosheid wordt er natuurlijk niet gedroomd, daarmee is het open oog ook een mooie knipoog naar het Q Base thema. In onze intro s hebben we ook aandacht besteed aan het wakker blijven. Zie hiervoor het bijgevoegde audiobestand. De nightmare word uitgebeeld door het bed dat word vastgehouden door 2 klauwen van een roofvogel die zo groot is dat hij alleen in je nachtmerries kan voorkomen. Het gehele design heeft zelf ook iets sinisters. Door het abstracte oog dat het publiek aankijkt en de DJ s die in hun bed in de greep van een nachtmerrie zijn, komt het concept goed tot zijn recht. Het early gedeelte heeft betrekking tot het dagdeel waarin de wat oudere muziek wordt gedraaid. Dit is tot uiting gekomen in het gebruik van simpele, grauwe kleuren in de bunker. Bij het opstellen van het design zijn we er van uitgegaan dat bepaalde middelen zoals licht en geluid door Q Dance worden aangeleverd. Zie bijlage 3 en 4 voor het gedetailleerde stagedesign.

7 Slotwoord We hopen met dit plan een duidelijk beeld geschetst te hebben aangaande onze insteek voor de AMMO Bunker op Q Base Tijdens de uitvoering van ons plan zullen we te werk gaan met uiterste zorg voor kwaliteit en professionaliteit. Ons team bestaat uit een groep liefhebbers die met hun passie, motivatie en kwaliteiten grote dingen willen gaan doen in de hardstyle wereld. Dit is ook de voornaamste reden dat ons plan een echte meerwaarde kan zijn voor dit Q Dance evenement. Met vriendelijke groet, Het Team.

8

9

10 Artiestbeschrijving Insomnia; Your early Nightmare Daylight: GIA Anders Larsen is een artiest die al jaren meeloopt in de Scandinavische hardstyle scene. In de loop der jaren heeft hij zich ontpopt als een van de grotere hardstyle iconen die Denemarken ooit heeft gekend. In 2009 heeft Anders het label Knockout Beats Recording opgericht. Dit label is een van de meest belovende nieuwe labels, waar veel talentvolle artiesten hun kwalitatieve platen op kunnen uitbrengen. Met de grote Scandinavische achterban die GIA willen zien en steunen op de Q Base stage zijn wij er van overtuigd dat we vanaf het begin een stage kunnen creëren waar veel mensen op af komen. Thera Pieter Heijnen is een van de grotere namen uit de beginjaren van de hardstyle. Onder Brennan & Heart zijn verschillende meesterwerken uitgebracht die in 2010 nog steeds worden gedraaid. In 2010 is Pieter een van de weinige die op grote schaal nog steeds platen uitbrengt die de sfeer van early hardstyle vasthouden. Met zijn nieuwe early stijl en zijn grote achterban in de resterende underground scene zal Pieter een grote doelgroep aantrekken om te genieten van de nieuwste en oudste early plaatjes. The Geminizers The Geminizers bestaat uit Mark Thoonen en Joost van der Velden. Mark & Joost zijn een duo dat sinds enkele jaren hard aan het werken is aan een grote achterban. De uistraling en het mixwerk die deze twee heren samen op het podium laten zien, heeft geleid tot verschillende grote boekingen. The Geminizers zijn al meerdere malen uitgenodigd om grote evenementen af te sluiten en hebben dit tot nu toe altijd met succes gedaan. Door de manier waarop The Geminizers hun sets presenteren qua uiterlijk, platenkeuze en mixtechniek weten wij zeker dat de liefhebbers van de wat oudere platen hier totaal uit zijn dak zullen gaan. Trilok Tommy Calderon is een van de grootste iconen die in de hardstyle wereld rondloopt. Onder de naam DHHD heeft hij samen met zijn collega Chiren geweldige platen gemaakt en een van de meest memorabele liveacts gecreëerd die de hardstyle scene ooit heeft gekend. Een naam als Trilok zal de liefhebber die al sinds de eerste dag in de hardstyle scene meeloopt zeker aantrekken. Degos & Re Done Degos & Re Done bestaan uit Thijs de Heer, Peter Damen en Krijn Broekhuijsen. Deze drie jonge gasten zijn een van de aankomende talenten die de podiums van de hardstyle scene de aankomende jaren gaan veroveren. Met een eerste release op Mythica Records hebben ze al een visitekaartje afgegeven naar het grote publiek. Degos & Re Done zullen veel fans aantrekken die eindelijk hun helden op een groot evenement live kunnen zien optreden.

11 Mind.Illusion Remco van der Reest staat te boek als een van de getalenteerde DJs die hardstyle draait. In de afgelopen twee jaar heeft Remco elke Dj contest gewonnen waar hij aan heeft meegedaan. Hierdoor heeft Remco op verschillende grote podiums gestaan, onder andere een groot feest georganiseerd door Art of Dance. De grootste naamsbekendheid heeft Mind.Illusion gekregen door zijn sets die hij voor radiostations opneemt. Wekelijks heeft Remco 100en luisteraars en gemiddeld 1000 downloads van zijn set, dit maakt hem absoluut een publiekstrekker voor elk evenement. Darkness: Kodex Matthias Billan is een jonge artiest uit Oostenrijk. Een land waar hardstyle nog in de kinderschoenen staat. Kodex is in Oostenrijk al een grote naam en staat op vrijwel alle grotere hardstyle feesten geboekt. Zijn eigen nummers worden goed gewaardeerd door het hardstyle publiek. Eerder bracht hij zijn platen uit op Straight On Recordings, tegenwoordig mag hij dit doen op Dutch Master Works. Matthias heeft zijn grote doorbraak in Nederland recent gekregen met zijn plaat The Witch, Verschillende grote artiesten hebben deze plaat gedraaid en het is het begin van een aantal duistere maar toegankelijke harde platen. Met Kodex in onze line up spreken we een grote Duitstalige doelgroep aan waardoor de Darkness Stage met een volle bak gaat beginnen. San Miquel Miquel van Gemert is een opkomende DJ die inmiddels al verschillende boekingen door heel Nederland heeft gehad. Mixtechnisch is het een toptalent en dit heeft hij bewezen door het winnen van verschillende contests door heel Nederland. Met de complimenten van juryleden als Zany en The Pitcher heeft Miquel langzaam een grote groep fans aan zich gebonden. Door activiteiten op verschillende hardstyle platformen is Miquel buiten een goede DJ en producer ook erg geliefd om zijn persoonlijkheid. Solutio & The I s Alain Wolffenbuttel en Barry Stabij staan bekend als een van de grootste opkomende talenten in de hardstyle wereld. Met tracks die variëren van duister en hard tot melodisch en hard zijn Solutio & The I s een van de artiesten die de opkomende Rawstyle een grote boost zullen geven. Hun platen worden inmiddels al door verschillende van de grootste namen in de hardstyle scene gedraaid. Zo draaide bijvoorbeeld Deepack hun materiaal op InQontrol en sloot B Front zijn DefQon 2010 set af met een plaat van Solutio & The I s. Op Q Base is het tijd voor hun om zich te profileren op een van de bekendste harddance feesten in de wereld, met strak mixwerk en hun geweldige platen zullen ze op Q Base een van de grootste stappen zetten naar het vervolg van hun aankomende, succesvolle carrière.

12 Chris One Martin Björkman is een volgend groot talent die in de komende jaren de duistere en rauwe kant van de hardstyle zal gaan belichten. Met steun van grote artiesten als B Front en Zany en een contract bij TILLT! Records zijn we gegarandeerd van een hoog beukgehalte. Eerder dit jaar stond Martin onder zijn hardtrance alias Dimavi al op Defqon1, nu is het de tijd om de bezoekers van Q Base een andere kant van hem te laten horen. Sasha F vs The Machine Sami Haapajoki en Ramunas Vabolis zijn twee namen die in Nederland pas recent zijn begonnen met hun doorbraak. Echter hebben deze artiesten al verschillende prestaties achter hun naam staan. Sasha F is in Scandinavië de koning van de hardstyle en hardcore. Deze DJ draait wekelijks op meerdere plaatsen voor 1000en mensen. Zijn zeer geavanceerde mixtechnieken gebruikt hij vooral om de hardste en duisterste platen aan het gehoor te brengen. Sasha F is een van de eerste gezichten van het hardstyle label TILLT! Records. Zijn goede vriend The Machine is een 21 jarige muzikant uit Lithouwen. Ramunas is een van de grote revelaties die er op dit moment in de hardstyle scene zijn. De liefhebbers en kenners spreken al overeenkomsten uit met grote namen als Michel Pollen en dan te bedenken dat The Machine pas net begonnen is. Sasha F en The Machine staan met zijn tweeën garant voor een variatie van de hardste en rauwste hardstyle platen die er in het verleden, heden en toekomst zijn gemaakt. Freeze Andries Zijlstra is een DJ die al jaren meeloopt in de hardcore en hardstyle wereld. Met bijna 300 boekingen heeft hij zich gevestigd als een van de betere hardcore DJ s. Terwijl de meeste al uren aan het feesten zijn, zullen veel feestgangers het gevoel hebben dat het tijd wordt voor een flink tandje erbij. Na Sasha F en The Machine kunnen de bezoekers genieten van de meest duistere en hardste hardcore die er bestaat. Het laatste uur wordt namelijk ingevuld door niemand minder dan Freeze.

13

14 Sketch Insomnia Stage Q-base

15 Organisation: WiSH Events Designer/Engineer: Tim van den Bungelaar, Niels van Vijfeijken Client: Q-dance Drawing: Insomnia Stage Q-base Date: 26-juli-2010 Application: 4D Cinema

16 Organisation: WiSH Events Designer/Engineer: Tim van den Bungelaar, Niels van Vijfeijken Client: Q-dance Drawing: Insomnia Stage Q-base Date: 26-juli-2010 Application: 4D Cinema

17 Organisation: WiSH Events Designer/Engineer: Tim van den Bungelaar, Niels van Vijfeijken Client: Q-dance Drawing: Insomnia Stage Q-base Date: 26-juli-2010 Application: 4D Cinema

18 Colofon Grafische Vormgeving Tim v.d. Bungelaar Ruimtelijke Vormgeving Tim v.d. Bungelaar Niels v. Vijfeijken Organisation: WiSH Events Adress: Bosscheweg 26a SX - Beek en Donk - The Netherlands Telephone: +31(0492) Fax: +31(0492) info@wishevents.nl

GENADELOOS. Conceptplan TK07 voor Q-Base Drop Your Own Area contest 2011

GENADELOOS. Conceptplan TK07 voor Q-Base Drop Your Own Area contest 2011 GENADELOOS Conceptplan TK07 voor Q-Base Drop Your Own Area contest 2011 Het concept Genadeloos is een nieuw idee van Stichting TK07 uit Arnhem. Het idee voor de area is er op gericht om de gevorderde feestganger

Nadere informatie

Psychedelic Dreams. Drop Your Own Area Contest

Psychedelic Dreams. Drop Your Own Area Contest Psychedelic Dreams Drop Your Own Area Contest Evenement: Q- Base, 10 september 2011 Organisatie: Q- Dance Locatie: Airport Weeze Auteurs: Chris Spijkers & Teun Verhagen Datum: 24 juni 2011 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

TK07 Area @ Q- Base 2010 Lost in Dreams

TK07 Area @ Q- Base 2010 Lost in Dreams TK07 Area @ Q- Base 2010 Lost in Dreams The neverending party! Doelstelling: De doelstelling van TK07 op Q- base is het verbreden en verdiepen van het muziekaanbod op het festival om op die manier een

Nadere informatie

Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling.

Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling. Wie Zijn Wij? Creative Label is een Artist & Label Service. Een geheel nieuwe movement die talentvolle artiesten & kunstenaars ondersteunt om door te breken op verschillende vlakken. Denkend aan, muziek

Nadere informatie

Inhoudsopgaven. Concept... 1 Reclame(Acties).. 2 HBSL 1# App... 3 Bijlagen... 4

Inhoudsopgaven. Concept... 1 Reclame(Acties).. 2 HBSL 1# App... 3 Bijlagen... 4 HBSL Kings of Night Inhoudsopgaven Concept... 1 Reclame(Acties).. 2 HBSL 1# App... 3 Bijlagen... 4 Concept Hardstyle die je niet alleen hoort, maar die je ook tot in het hart raakt met z'n harde bass.

Nadere informatie

CARTEL VIERT VIJFJARIG BESTAAN IN DE MELKWEG

CARTEL VIERT VIJFJARIG BESTAAN IN DE MELKWEG CARTEL VIERT VIJFJARIG BESTAAN IN DE MELKWEG Amsterdamse eventorganisatie viert mijlpaal op vrijdag 18 december met o.a. George Fitzgerald, Levon Vincent en Prosumer Op vrijdag 18 december wordt het vijfjarig

Nadere informatie

Tiësto supports HOUSE of DJ's

Tiësto supports HOUSE of DJ's Tiësto supports HOUSE of DJ's Breda, 28 september 2016 - Niemand minder dan Tijs Verwest, oftewel Tiësto, omarmt vol het concept van HOUSE of DJ s, de nieuwe tempel voor Dutch dance. Medio 2017 moet in

Nadere informatie

GHF presents Q-Base Drop Your Own Area Concept Plan

GHF presents Q-Base Drop Your Own Area Concept Plan GHF presents Q-Base Drop Your Own Area Concept Plan Openbare versie - Nederlands Evenement: Q-Base Datum: 11 september 2010 Locatie: Airport Weeze Deelnemer: Global Hard Music/GHF presents Partners: Theracords,

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON WE BOOST YOUR BRAND MIXMARATHON DIT IS Bij hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke

Nadere informatie

SATELLITE DRIVE-IN SHOW

SATELLITE DRIVE-IN SHOW SATELLITE DRIVE-IN SHOW Onderscheidend in muziek. Innoverend in geluid. De juiste muziek voor elk publiek Als u iets te vieren heeft, boekt u dan eens Satellite Drive-In Show. Hiermee sponsert u het Steunfonds

Nadere informatie

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A m Project begeleiding Naam: IndieSter Slogan: Stralende avond Ticket: 22,50 p.p 1500 (plaatsen Paradiso) x 22,50 = 33.750 budget per avond Muziekstijl: Indie/ Indierock/ Indietronica/ alternatief Doelgroep:

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

CONCEPTPLAN VOOR Q-BASE MEI 2011. Luuk Bos Patrick Koelemij Bart Sep. Contact: Luuk Bos E: Luuk@Kaputt.nl T: +316 45121349

CONCEPTPLAN VOOR Q-BASE MEI 2011. Luuk Bos Patrick Koelemij Bart Sep. Contact: Luuk Bos E: Luuk@Kaputt.nl T: +316 45121349 CONCEPTPLAN VOOR Q-BASE MEI 2011 Luuk Bos Patrick Koelemij Bart Sep Contact: Luuk Bos E: Luuk@Kaputt.nl T: +316 45121349 P a g e 2 Inhoudsopgave. Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Cold War Soundclash

Nadere informatie

The Sanctuary ''Music is our Religion!''

The Sanctuary ''Music is our Religion!'' The Sanctuary ''Music is our Religion!'' By Hit n Run Soundsystem The Sanctuary: The Sanctuary is een plek waar je kan gaan genieten van de anders onbelichte stijlen op het Q-base festival: een toevluchtsoord

Nadere informatie

American Hip Hop party

American Hip Hop party American Hip Hop party Media plan Emma Hoefsmit Event management 10-02-2017 Social media Inhoud Ons evenement... 2 Promotie via Social media... 3 Promotie via Facebook... 4 Promotieteksten:... 5 1e promo

Nadere informatie

Liquid-Motion Q-BASE donderdag 04 september 2008, 00:00 uur. [newpage=inleiding]

Liquid-Motion Q-BASE donderdag 04 september 2008, 00:00 uur. [newpage=inleiding] Pagina 1/5 Q-BASE 2008 SP@CEFRE@K, donderdag 04 september 2008, 00:00 uur [newpage=inleiding] Q-BASE is het langstdurende (from daylight into darkness) dance evenement van een Nederlandse organisatie en

Nadere informatie

Branche Event Bonusopdracht Nils Bruijns Tom Janssen Jeroen Schiphorst CE1E

Branche Event Bonusopdracht Nils Bruijns Tom Janssen Jeroen Schiphorst CE1E Branche Event Bonusopdracht Nils Bruijns Tom Janssen Jeroen Schiphorst CE1E Amsterdam Dance Event Korte beschrijving van het evenement (wat, waar, historie, hoeveel bezoekers e.d.) In het kader van de

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

We weten wat er reilt en zeilt in onze doelgroep en daarin zoeken we onze eigen weg.

We weten wat er reilt en zeilt in onze doelgroep en daarin zoeken we onze eigen weg. 1.Inleiding. Stoer, stout en eerlijk! We weten wat er reilt en zeilt in onze doelgroep en daarin zoeken we onze eigen weg. We willen opvallen en gezien worden, durven al eens tegen schenen te stampen of

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

rabb-it applicatie Ontwerpdocument avv5 Eindopdracht

rabb-it applicatie Ontwerpdocument avv5 Eindopdracht rabb-it applicatie Ontwerpdocument avv5 Eindopdracht Informatiearchitectuur Down the rabbit hole door: Danilo Merea student: 500712043 Versie: 26mei 2015 Klas: Roze Inhoudsopgave Down the rabbit hole DTRH,

Nadere informatie

MASTERCOURSE JOIN OUR MASTER COURSE PROGRAM

MASTERCOURSE JOIN OUR MASTER COURSE PROGRAM MASTERCOURSE 70 HOURS OF PRIVATE LESSONS IN MUSIC PRODUCTION, MARKETING & BUSINESS. TALENT KNOWLEDGE MARKETING JOIN OUR MASTER COURSE PROGRAM Professionele privé opleiding. Studeer doelgericht bij DJ School

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

Merkanalyse Begin met de vraag: wat is een merkanalyse en waarom maak ik die?

Merkanalyse Begin met de vraag: wat is een merkanalyse en waarom maak ik die? Merkanalyse Begin met de vraag: wat is een merkanalyse en waarom maak ik die? Geef vervolgens antwoord op vragen als: Wie is je merk? Waar staat het merk voor? Waarin blinkt je merk uit? Wat maakt het

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

de tracks nog bewerkt moeten worden om dit goed te laten klinken. Er zijn zo snel geen

de tracks nog bewerkt moeten worden om dit goed te laten klinken. Er zijn zo snel geen De opdracht Eén van de sound designers van de musical is op het laatste moment ziek uitgevallen terwijl de tracks nog bewerkt moeten worden om dit goed te laten klinken. Er zijn zo snel geen vervangers

Nadere informatie

Voorwoord. QBASE - Drop your own area: Concept Lekker Belangrijk 2

Voorwoord. QBASE - Drop your own area: Concept Lekker Belangrijk 2 Voorwoord Voor u ligt het concept Lekker Belangrijk op Q-BASE. Dit concept is geschreven naar aanleiding van de door uitgeschreven Q-BASE - Drop your own area contest 2011. In dit concept laten we u kennis

Nadere informatie

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken)

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken) Jaarkalender 2016 Jaar proposities Weersponsoring Waar praat bijna heel Nederland dagelijks over? Precies het weer. Op Sky Radio hoor je meerdere keren per dag het weerbericht van Weeronline.nl. Weersponsoring

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen om nieuwtjes

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Een concept van Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen

Nadere informatie

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN Beleidsplan 2016-2020 SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV Slikkerveer is een vereniging. En zoals bij iedere

Nadere informatie

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 23 t/m 26 sept. Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more..

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 23 t/m 26 sept. Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more.. Reeperbahn Festival Hamburg 23-26 september Music City The Hague Showcase Party 2015 Even voorstellen Music City The Hague Popmuziek zit Den Haag in de genen. Den Haag is een stad die hiermee zeker niet

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN 1 4 & 1 5 S E P T E M B E R 2 0 1 3 INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN maart 2013 foto pagina 1: Magnus Gommers overige foto s: Edwin van de Rijke, Thadde van der Brugge van Mourik, Jaap van Kemenade

Nadere informatie

Q-BASE 2010 Drop Your Own Area CHAOS IN ORDER

Q-BASE 2010 Drop Your Own Area CHAOS IN ORDER Q-BASE 2010 Drop Your Own Area CHAOS IN ORDER Hardstyle Flock Contactpersoon: Rob Min Q-BASE 2010 Drop Your Own Area CHAOS IN ORDER Concept Om mee te dingen naar de invulling van onze eigen bunker op Q-BASE,

Nadere informatie

DDW. Verslag Dutch Design Week. Michel Janse

DDW. Verslag Dutch Design Week. Michel Janse DDW Verslag Dutch Design Week Michel Janse Inleiding In de herfstvakantie was het mogelijk om met de klas naar de Dutch Design Week. In deze week zijn vele tentoonstellingen beschikbaar op verschillende

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

9 TIPS BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN DJ

9 TIPS BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN DJ 9 TIPS BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN DJ Om te beginnen Het zoeken van een DJ voor jouw bruilo, bedrijfsfeest, verjaardag of andere par j is een moeilijke opgave. Vooral de laatste jaren is er een erg groot aanbod

Nadere informatie

A Good Way To Party!

A Good Way To Party! A Good Way To Party! 1. Inleiding. Weg met die eeuwenoude tradities, voorbijgestreefde ideeën en thema s! Niet weer de zoveelste saaie party maar een nieuw concept met als sleutelfactoren: Trendy, origineel

Nadere informatie

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART - INLEIDING - Onze innovatieve jeans zal ontworpen worden door

Nadere informatie

dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl

dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl Dé bruiloft dj show van Nederland! The Perfect Wedding 9,6 Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Zijn jullie nog op zoek naar

Nadere informatie

VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR

VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR BROCHURE 2019 VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR VAN BEVRIJDINGSPOP BEVR JDINGS POPHAARLEM INHOUD 2 foto Archie Backx BEVRIJDINGSPOP 2019 4 Sponsorbrochure FEITEN & CIJFERS 8 Houtpodium Jupilerpodium Kinderfestival

Nadere informatie

SAMENVATTING EN AANBEVELINGEN LOCATIE, DRAFBAAN

SAMENVATTING EN AANBEVELINGEN LOCATIE, DRAFBAAN dbcare is een gezamenlijk product van, Zo Simpel event support en Geluidsadvies Nederland Opdrachtgever: Gemeente Groningen Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken Contactpersoon K. van der Helm Gedempte

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en

Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en DUSTY Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en bijzondere momenten! Dusty Blue is een site waarop

Nadere informatie

EMEG Lijst. Onderdeel: Event

EMEG Lijst. Onderdeel: Event EMEG Lijst Onderdeel: Event Max Kolster CO1F 21 september 2012 Inleiding Afgelopen zomer ben ik op Solar Weekend Festival in Roermond geweest. Ik ben daar vooral als bezoeker geweest, maar heb ook als

Nadere informatie

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 14 t/m 16 mei 2015 Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more..

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 14 t/m 16 mei 2015 Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more.. The Great Escape BRIGHTON / UK Music City The Hague Showcase Party 2015 Even voorstellen Music City The Hague Popmuziek zit Den Haag in de genen. Den Haag is een stad die hiermee zeker niet op internationaal

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

Van concept naar een klikbaar prototype

Van concept naar een klikbaar prototype UXkids case study: Van concept naar een klikbaar prototype Keywords: Koninklijke Bibliotheek, Website, Prototype, User tests, Usability, UX, Kinderen 9-12 jaar. Als onderdeel van het netwerk van openbare

Nadere informatie

ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN'

ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN' ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN' Enkele jaren geleden kwam het Heerlense Mønsterbird naar boven geborreld als één van de meest talentvolle bands van Limburg. De groep deed verscheidene grotere optredens,

Nadere informatie

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens Comité Démarrage du Demarrage Festival In het jaar 2015 zal de Tour de France zijn start vinden in Utrecht. Om die reden zal de hele stad in het teken staan van de wielersport. Naar verwachting van de

Nadere informatie

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis)

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis) ( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni 23-24-25 in Rotterdam ( gratis) Ja mensen hier weer even een verhaaltje van mij over een bezoek aan een mooi jaarlijks evenement. Ik was helaas niet in de gelegenehid

Nadere informatie

17/ 18/ 19/ 20 JAN 2018

17/ 18/ 19/ 20 JAN 2018 17/ 18/ 19/ 20 JAN 2018 GRONINGEN NL ONDERNEMERSCLUB THE EUROPEAN MUSIC PLATFORM BESTE ONDERNEMER, Het is elk jaar weer goed te zien dat er zoveel Groningse bedrijven op Eurosonic Noorderslag aanwezig

Nadere informatie

Rhedelijk Cultureel. Leerplan. September 2015

Rhedelijk Cultureel. Leerplan. September 2015 Rhedelijk Cultureel Leerplan September 2015 1 Inhoudsopgave 1. Ter inleiding 3 2. Missie en visie 4 2.1 Missie 2.2 Visie 2.3 Doelstellingen 2.4 Werkwijze 3. Uitgangspunten en kwaliteitsbeleid 5 3.1 Uitgangspunten

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. 1 Inleiding pg.5. 2 Identiteit & Imago pg.7. 3 Ervaar het merk pg.9. 4 Kernwaarde & Merkpropositie pg.11

Inhoud. Voorwoord. 1 Inleiding pg.5. 2 Identiteit & Imago pg.7. 3 Ervaar het merk pg.9. 4 Kernwaarde & Merkpropositie pg.11 Voorwoord Voor u ligt het Merkdocument van Nick Pilmeyer. Nick Pilmeyer is een sing/song writer die gebrand wilt worden. Dit document zorgt voor duidelijkheid in het proces om een goede branding te maken

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is een sterk groeiend festival dat zich richt op de liefhebbers van alternatieve rock

Nadere informatie

Poke you Once (19h ) - Zwolle

Poke you Once (19h ) - Zwolle Poke you Once (19h00-1945) - Zwolle Deze energieke Zwolse pop/rock band zal op de 10 e (jubileum) editie van het In the Attic de aftrap geven voor een fantastische avond. 2 ladies en 4 gents die een feestje

Nadere informatie

Interimjaar op weg naar Koningshof als bruisend huis van Maassluis

Interimjaar op weg naar Koningshof als bruisend huis van Maassluis JAARVERSLAG 2017 Interimjaar op weg naar Koningshof als bruisend huis van Maassluis Het jaar 2017 mag gekarakteriseerd worden als een bewogen interim jaar met een goed inhoudelijk en financieel resultaat.

Nadere informatie

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. ONTDEK RADIO 509 Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. WEKELIJKS BEREIKT RADIO509 RUIM 25.000 LUISTERAARS.

Nadere informatie

Vb. Verloop relatieve energie in een song met een traditionele vorm: Tijd. Dit relatieve energie niveau wordt door verschillende elementen beïnvloed:

Vb. Verloop relatieve energie in een song met een traditionele vorm: Tijd. Dit relatieve energie niveau wordt door verschillende elementen beïnvloed: Energie & spanning Relatief energie niveau In het vorige hoofdstuk hebben we gelezen wat tekstuele ingrediënten kunnen zijn om een luisteraar actief te betrekken in je verhaal. Het gebruik van zintuigen

Nadere informatie

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Remco Tervoort 20 juli 2018 In slechts vijf jaar tijd is WOO HAH! uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux.

Nadere informatie

Doorbraak! Een spannend jongens- en marketingboek in één

Doorbraak! Een spannend jongens- en marketingboek in één Niels Aalberts Doorbraak! Zero Budget Marketing op internet Een spannend jongens- en marketingboek in één Zesendertig man, zes shows en dan blazen we de hele boel op. Sorry?! Hoe bedoel je? vraag ik in

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

GROOVESERVICE OP UW TROUWFEEST TIMING MUZIEK

GROOVESERVICE OP UW TROUWFEEST TIMING MUZIEK GROOVESERVICE OP UW TROUWFEEST ''Onze trouwerij moet een écht dansfeest worden'' is de missie waarmee Grooveservice aan het werk wordt gezet op de vele bruiloften waar het duo draait. Het dj-duo is er

Nadere informatie

Hey! Deejay. Alexander Kastelijn

Hey! Deejay. Alexander Kastelijn Hey! Deejay Hey! Deejay Alexander Kastelijn Schrijver & Samensteller : Alexander Kastelijn Coverontwerp: Alexander Kastelijn ISBN: 9789402162370 Alexander Kastelijn 2017 HEY! DEEJAY Al jaren had ik in

Nadere informatie

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report 02-09-2013 design inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Inhoudsopgave & contactgegevens 2

Nadere informatie

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Essay Dordtologie Een sportevenement specifiek voor Dordrecht Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Inleiding Ik heb met plezier de cursus Dordtologie gevolgd. Allerlei onderwerpen zijn tijdens

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

Defend the Origin - Bass, Beats & Melody

Defend the Origin - Bass, Beats & Melody Defend the Origin - Bass, Beats & Melody Introductie Er was eens een Nederlandse organisatie die startte met het organiseren van feesten omdat een bepaalde muziekstroming volgens haar te weinig aandacht

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 HARMONIE LAURA - LANDGRAAF - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 HARMONIE LAURA - LANDGRAAF - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 HARMONIE LAURA - LANDGRAAF - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Harmonie Laura heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het uitbrengen van een stem

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

ARTIESTEN BRIEFING [WEEKEND-CHECK] Flubber

ARTIESTEN BRIEFING [WEEKEND-CHECK] Flubber ARTIESTEN BRIEFING [WEEKEND-CHECK] A R T I S T Flubber Beste Artiest/Manager/Management, Via dit schrijven ontvang u de laatste informatie met betrekking tot de performance op ASHBURY - Fresh Music Festival

Nadere informatie

3. Een film positioneren

3. Een film positioneren 3. Een film positioneren Voor iedere nieuwe film moet de distributeur een beslissing nemen over de wijze en het moment waarop de film wordt uitgebracht. Het is daarbij uiteraard de bedoeling optimale omstandigheden

Nadere informatie

Een aantal weken geleden schreef ik mij in voor je 30dagenfocus training en ik kan niet anders zeggen dan dat ik versteld sta van de resultaten!

Een aantal weken geleden schreef ik mij in voor je 30dagenfocus training en ik kan niet anders zeggen dan dat ik versteld sta van de resultaten! Ha Hugo! Graag wilde ik je een berichtje sturen om je te bedanken! Een aantal weken geleden schreef ik mij in voor je 30dagenfocus training en ik kan niet anders zeggen dan dat ik versteld sta van de resultaten!

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

9 Mental Triggers: De Beste Manier om Jouw Impact en Invloed te Vergroten

9 Mental Triggers: De Beste Manier om Jouw Impact en Invloed te Vergroten 9 Mental Triggers: De Beste Manier om Jouw Impact en Invloed te Vergroten Stel je voor... Je zit in een gesprek met een potentiële cliënt en je kunt al zijn gedachten lezen en je geeft antwoord op al zijn

Nadere informatie

23rd & 24th JUNE 2012

23rd & 24th JUNE 2012 23 rd & 24 th JUNE 2012 Concours d elegance Paleis het loo Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d élégance Paleis Het Loo. Wij zijn zeer trots u middels deze sfeerimpressie

Nadere informatie

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY GEEN DAG IS HETZELFDE IN DE WERELD VAN TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY. ELKE REISWENS DIE JE VERVULT EN ELKE ACTIVITEIT DIE JE ORGANISEERT IS UNIEK. MET JOUW ENTHOUSIASME,

Nadere informatie

GEBIEDSONTWIKKELAAR & PLACEMAKING

GEBIEDSONTWIKKELAAR & PLACEMAKING GEBIEDSONTWIKKELAAR & PLACEMAKING Alle spelers in gebiedsontwikkeling zijn van belang om de waarde te vergroten Steeds vaker organiseert Gebiedsontwikkelaar BPD Ontwikkeling BV al voordat duidelijk is

Nadere informatie

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual Melkweg Jesse van van Thijn 5007272450 Ricardo Bindervoet 500729853 Project Visual 1 InhouDsopgave Onderzoek Visual research Planning Concept Customer Journey Schetsen Responsive design Prototype 3 4 5

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN?

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN? Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge Was echt een geweldig geest. Grote dank voor de uitnodiging. Ton van Holten (EY) Dank voor de uitnodiging voor het mooie feestje van afgelopen zaterdag. Ruud maakte

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Een echte aanrader dus.

Een echte aanrader dus. De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Samenvatting leerlijn Cultureel Erfgoed Thema Utopie Kijk voor meer informatie op of neem contact op met uw cultuurcoach.

Samenvatting leerlijn Cultureel Erfgoed Thema Utopie Kijk voor meer informatie op   of neem contact op met uw cultuurcoach. Groep 1-2 Project: Dromen s nachts gaat dromen vanzelf, maar met een klein beetje moeite lukt het ook overdag! Je kunt naar het verleden reizen of naar de toekomst flitsen. Alles is mogelijk. In de eerste

Nadere informatie

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier HOME HOE WERKT HET? POLL SCORE PRESENTATIE AGENDA 11 oktober 2013 Giel Beelen t Juupke, Veldhoven Metallica de Koffer, Roermond Kings

Nadere informatie

SonA. heeft eigen geluid gevonden

SonA. heeft eigen geluid gevonden SonA heeft eigen geluid gevonden Zoals ieder jaar, zijn onder de deelnemers van Nu of Nooit talloze 'veteranen' te vinden: Bands of muzikanten die meer dan eens meededen aan de Limburgse bandwedstrijd.

Nadere informatie

In november 2017 wordt het event Made in Maastricht gehouden. De kern van het event is een

In november 2017 wordt het event Made in Maastricht gehouden. De kern van het event is een Samenvatting In november 2017 wordt het event Made in Maastricht gehouden. De kern van het event is een tentoonstelling/expo, die de parels van Maastrichts ondernemerschap laat zien. De hoofddoelstelling

Nadere informatie