Puritii Air Verlengde Garantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Puritii Air Verlengde Garantie"

Transcriptie

1 Puritii Air Verlengde Garantie Wie verschaft de verlengde garantie? Deze verlengde garantie wordt u verschaft door Assurance Financial Services, LLC. ( Assurance Financial ), die garantie geeft op alle onderdelen van deze Puritii Air Filtration Unit, zoals hieronder beschreven. Voor wie geldt de dekking van deze verlengde garantie? De dekking van deze verlengde garantie geldt vanaf de aankoopdatum voor de oorspronkelijke eigenaar van de Puritii Air Filtration Unit en zijn of haar huwelijkspartner ( eigenaar ). Sommige landen, staten en provincies staan geen beperking van de dekking van een verlengde garantie tot de eigenaar toe, dus sommige beperkingen gelden misschien niet voor u. Is een dergelijke beperking bij de wet verboden, dan is deze niet van kracht. Daarom vallen onder deze garantie tevens garantiebepalingen die niet wettelijk uit te sluiten zijn. Deze garantie is een aanvulling op andere rechten en middelen die de wet biedt. Op welke soorten gebruik is deze verlengde garantie van toepassing? Deze verlengde garantie is van toepassing op de Puritii Air Filtration Unit, opgeslagen en gebruikt in elke woning of kantoor. Is registratie vereist? Registratie is vereist dien binnen 90 dagen na aankoop telefonisch of online het serienummer van uw apparaat in bij ARIIX. Nalatigheid in het indienen van het serienummer van het apparaat waarop de garantie van toepassing is, beëindigt deze garantie. Ter registratie stuurt u per post de kaart Verlengde garantie in die u bij uw Puritii Air Filtration Unit gekregen hebt, of u registreert deze online in X-office, of u belt de klantenservice. Welke problemen worden gedekt door deze verlengde garantie? Deze verlengde garantie dekt defecten in de materialen en de afwerking die zich voordoen bij normaal gebruik en onderhoud. Andere garanties Deze verlengde garantie vervangt alle andere uitdrukkelijke garanties. ALLE DOOR ASSURANCE FINANCIAL GEÏMPLICEERDE GARANTIES, INCLUSIEF MAAR NIET UITSLUITEND GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, ZIJN BEPERKT TOT DE DUUR VAN DEZE VERLENGDE

2 GARANTIE. GEEN ENKEL FILIAAL VAN ASSURANCE FINANCIAL GEEFT ENIGE UITDRUKKELIJKE OF GEÏMPLICEERDE GARANTIE, INCLUSIEF MAAR NIET UITSLUITEND GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, VOOR DIT APPARAAT. Sommige landen, staten en provincies staan geen uitsluiting van uitdrukkelijke garanties en/of beperkingen van de tijdsduur van een geïmpliceerde verlengde garantie toe, dus sommige beperkingen gelden misschien niet voor u. Welke problemen worden niet door deze verlengde garantie gedekt? Assurance Financial is niet verantwoordelijk voor: Schade of reparaties benodigd, als gevolg van verkeerd gebruik, in strijd met de aanbevelingen van de fabrikant, of in strijd met de aanbevelingen met betrekking tot installatie of gebruik. Schade als gevolg van overstromingen, branden, windvlagen, blikseminslagen, ongelukken, atmosferische aantastingen, of andere omstandigheden die Assurance Financial niet in de hand heeft. Schade of benodigde reparaties, voortvloeiend uit het gebruik van onderdelen of accessoires die niet compatibel zijn met dit apparaat. Normaal onderhoud zoals beschreven in het handboek voor installatie en gebruik, zoals schoonmaken van het apparaat of vervangen van het filter. Onderdelen of accessoires die niet door de fabrikant zijn verschaft of niet door de fabrikant bestemd zijn voor dit apparaat. Schade, of de noodzaak tot reparatie, resulterend uit enig onjuist gebruik, onderhoud of nalatigheid om het filter ten minste jaarlijks te vervangen, onjuiste bediening, of onderhoud door enig ander dan ARIIX. Schade of storing van het apparaat wegens een stroomstoring of onvoldoende toevoer van elektriciteit. Wijzigingen in het uiterlijk van het apparaat die de prestaties niet beïnvloeden. Vervangen van zekeringen en vervangen of resetten van stroomonderbrekers. Problemen als gevolg van transportschade. Transport- en afhandelingskosten voor vervangende onderdelen. Cosmetische schade zoals krassen, deuken, vlekken enz.

3 Kilometerkosten of kosten van tijd die verband houden met reparaties. Medische kosten veroorzaakt door pogingen om de Air Filtration Unit te repareren of te wijzigen. Wanneer gaat de verlengde garantie in? De verlengde garantie gaat in op de aankoopdatum. Met ingang van de aankoopdatum heeft de eigenaar een 100% tevredenheidsgarantie van 100 dagen. Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de Puritii Air Filtration Unit, mag u het apparaat retourneren en uw volledige aankoopbedrag, vervanging of een gelijkwaardig ARIIX-tegoed ontvangen.

4 Hoe lang geldt de verlengde garantie? De verlengde garantie moet gekocht worden bij aankoop van uw Puritii Air Filtration Unit, en geldt voor de kortste van de volgende termijnen: a. Tot aan de doorverkoop van de Puritii Air Filtration Unit (niet overdraagbaar). b. Eén (1) jaar zonder aankoop van een verlengde garantie. c. Levenslang met aankoop van een verlengde garantie, en met niet minder dan een jaarlijkse aankoop van een Puritii Air Filter Replacement vanaf de aankoopdatum (met de garantie komt de koper in aanmerking voor een korting van US$ 50 op alle toekomstige filteraankopen, met een maximum van twee per jaar). Vervanging van een onderdeel of het hele apparaat in het kader van deze verlengde garantie verlengt de tijdsduur van de verlengde garantie niet. Met andere woorden, Assurance Financial garandeert een vervangend onderdeel of apparaat voor de periode die vanaf de installatiedatum voor de toepasselijke verlengde garantie resteert. Wat zal Assurance Financial doen om problemen op te lossen? Assurance Financial zal kosteloos een vervangend onderdeel leveren ter vervanging van enig onderdeel dat defect blijkt te zijn wegens afwerking of materialen die normaal gebruikt en onderhouden zijn. Assurance Financial zal geheel naar eigen inzicht besluiten of vervanging vereist is en dan zal Assurance Financial het apparaat uitsluitend één keer vervangen met een nieuw apparaat van gelijke of grotere waarde. DE EIGENAAR STEMT ERMEE IN DAT DEZE OPLOSSINGEN DE ENIGE OPLOSSINGEN VOOR DE EIGENAAR ZIJN VOOR BREUK VAN DE VOORWAARDEN VAN ALLE GARANTIES, HETZIJ UITDRUKKELIJKE OF GEÏMPLICEERDE GARANTIES. Wat zal Assurance Financial niet doen om problemen op te lossen? Assurance Financial zal het volgende niet vergoeden: Vrachtkosten voor transport van het apparaat voor reparatie. Assurance Financial betaalt wel de vrachtkosten voor het terugsturen van het apparaat aan de eigenaar. Elektriciteits- of brandstofkosten, of toenames in de elektriciteits- of brandstofkosten, om welke reden dan ook, om het apparaat in bedrijf te hebben. Kosten van accommodatie of vervoer. Luchtfilters.

5 OF ENIGE VORDERING AL DAN NIET GEBASEERD IS OP ONACHTZAAMHEID, VERWAARLOZING OF ENIGE ANDERE ONRECHTMATIGE DAAD, INBREUK OP DE VOORWAARDEN VAN DE VERLENGDE GARANTIE OF ENIGE ANDERE CONTRACTINBREUK, ZAL ASSURANCE FINANCIAL NOCH ZIJN FILIALEN ONDER ENIGE OMSTANDIGHEDEN AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADEN, INCLUSIEF MAAR NIET UITSLUITEND WINSTVERLIES, VERLIES VAN HET APPARAATGEBRUIK, BIJKOMENDE KOSTEN VAN HET GEBRUIK VAN NUTSVOORZIENINGEN, OF SCHADEN AAN EIGENDOMMEN. Sommige landen, staten en provincies staan geen uitsluiting of beperking van incidentele of gevolgschaden toe, dus bovenstaande uitsluiting geldt misschien niet voor u. Hoe kan de eigenaar service krijgen in het kader van de verlengde garantie? Tijdens de duur van de van garantie, garandeert ARIIX dat Assurance Financial in geval van een defect of fout in de Puritii Air Filtration Unit op vertoon van een aankoopbewijs het defecte apparaat zal repareren, vervangen of vergoeden. Als er een probleem met het apparaat is, neem dan contact op met de klantenservice van ARIIX of raadpleeg uw handboek voor het verzendadres. Deze verlengde garantie geeft u concrete rechten, en u kunt ook andere rechten hebben die van staat tot staat, van provincie tot provincie en van land tot land variëren.

6 Inwoners van Californië en Quebec Inwoners van Californië en Quebec hoeven het product niet te registreren om aanspraak te maken op alle rechten en oplossingen die hen in het kader van deze verlengde garantie toekomen. De arbitragebepalingen van deze verlengde garantie zijn niet van toepassing op inwoners van Quebec. Waar kan ik terecht voor de oplossingen waar ik wettelijk recht op heb? ARBITRAGECLAUSULE. BELANGRIJK. NEEM ALSTUBLIEFT DEZE ARBITRAGECLAUSULE DOOR. HIJ HEEFT INVLOED OP UW WETTELIJKE RECHTEN. 1. Partijen: deze arbitrageclausule heeft invloed op uw rechten tegenover Assurance Financial en al diens filialen, werknemers of agenten, opvolgers of vertegenwoordigers, die hierna collectief voor het gemak wij of ons genoemd worden. 2. ARBITRAGEVEREISTE: TENZIJ HIERNA ANDERS VERMELD WORDT, ZAL ELK DISPUUT TUSSEN U EN EEN VAN ONS BESLECHT WORDEN DOOR NEUTRALE, BINDENDE ARBITRAGE, EN NIET DOOR DE RECHTBANK, AL DAN NIET MET EEN JURY. Dispuut krijgt de breedste wettelijk toegestane betekenis. Dit omvat elk dispuut, elke vordering of elk geschil dat voortvloeit uit, of betrekking heeft op, uw aankoop van dit verwarmings- of airconditioningapparaat, elke verlengde garantie voor het apparaat, of de toestand van het apparaat. Het omvat tevens vaststelling van het bereik van de toepasselijkheid. 5. KANTONGERECHTOPTIE: ALS HET DISPUUT IN ALLE OPZICHTEN VOLDOET AAN DE VEREISTEN VOOR BEHANDELING IN DE KANTONRECHTBANK, KUNT U ERVOOR KIEZEN OM ENIG DISPUUT TUSSEN U EN EEN VAN ONS AAN EEN KANTONRECHTBANK VOOR TE LEGGEN. 6. Toepasselijk recht: voor inwoners van de Verenigde Staten is het toepasselijke recht voor de procedures en uitwerking van de arbitrage de Federal Arbitration Act (9 U.S.C. 1 et seq.) en niet de staatswet inzake arbitrage. Voor inwoners van Canada is het toepasselijke recht voor de procedures en uitwerking van de arbitrage de toepasselijke wet van de provincie waar u uw apparaat hebt gekocht. Het toepasselijke recht voor uw substantieve rechten en andere vorderingen in het kader van de verlengde garantie is de wet van het land, de staat of de provincie waar u uw apparaat hebt gekocht. Elke rechtbank met jurisdictie kan een oordeel vellen over de uitkomst van de arbitrage. 7. Arbitrageregels: Als het betwiste bedrag lager is dan US$ ,-, wordt de arbitrage beslist door één enkele arbiter. Als het betwiste bedrag hoger is dan US$ ,-, wordt de arbitrage beslist door een forum van drie arbiters. De arbiter(s) wordt/worden gekozen op basis van de regels van de beherende arbitersorganisatie.

7 3. AFSTANDSVERKLARING GROEPSARBITRAGE: ARBITRAGE WORDT INDIVIDUEEL BEHANDELD. ALS ER IN EEN DISPUUT WORDT GEARBITREERD, DOEN U EN WIJ UITDRUKKELIJK AFSTAND VAN HET RECHT OM ALS GROEPSVERTEGENWOORDIGER OF GROEPSLID OP TE TREDEN IN ENIGE GROEPSVORDERING DIE U TEGEN ONS OF WIJ TEGEN U ZOUDEN HEBBEN, OF ALS PARTICULIER OPENBAAR AANKLAGER OF IN ENIGE ANDERE VERTEGENWOORDIGENDE FUNCTIE. U EN WIJ DOEN OOK AFSTAND VAN ENIG RECHT OP GROEPSARBITRAGE OF VAN ENIGE CONSOLIDATIE VAN INDIVIDUELE ARBITRAGES. 4. Bewijsgaring en andere rechten: bewijsgaring en rechten tot beroep zijn in arbitrage doorgaans beperkter dan in een rechtszaak. Dit geldt voor zowel u als ons. Andere rechten die u of wij in de rechtbank zouden hebben, zijn mogelijk niet beschikbaar in arbitrage. Lees alstublieft deze arbitrageclausule en raadpleeg de regels van de arbitrage-organisaties voor meer informatie. JAMS (1920 Main Street, Ste. 300, Irvine, CA of, indien wij dit goedkeuren, enige andere arbitrage-organisatie. Daarnaast kunnen inwoners van Canada kiezen voor het ADR Institute of Canada (234 Eglinton Ave. East, Suite 405, Toronto, Ontario, M4P 1K5, De regels van deze organisaties zijn te verkrijgen door contact op te nemen met de organisatie of door hun website te bezoeken. Als de regels van de gekozen organisatie strijdig zijn met deze arbitrageclausule hebben de bepalingen van deze arbitrageclausule de overhand. Het oordeel van de arbiter(s) zal beslissend en bindend zijn voor alle partijen. 8. Plaats van de arbitragehoorzitting: Tenzij de toepasselijke wet anders bepaalt, zal de arbitragehoorzitting voor inwoners van de Verenigde Staten gehouden worden in het federale rechtbankdistrict waarin u woonachtig bent, en voor inwoners van Canada de provincie waarin u woonachtig bent. 9. Arbitragekosten: elke partij is verantwoordelijk voor het honorarium van zijn eigen advocaat, deskundige, en voor andere kosten, tenzij de toepasselijke wet anders bepaalt. Assurance Financial zal uw deel van de kosten, in rekening gebracht door de arbitrageorganisatie en de arbiter(s), dragen die de eerste US$200 overstijgen. Wanneer de wet dit toelaat, kan van u gevergd worden om Assurance Financial de kosten van de arbitrageorganisatie en arbiter(s) geheel of gedeeltelijk te vergoeden, dezes naar eigen inzicht te beslissen door de arbiter(s). 10. Blijvende geldigheid en afdwingbaarheid van deze arbitrageclausule: deze arbitrageclausule blijft geldig na het verlopen of beëindigen, of bij enige overdracht, van de verlengde garantie van uw apparaat. Als enig onderdeel van deze arbitrageclausule, uitgezonderd verklaringen van afstand van het recht op groepsvorderingen, om enige reden niet afdwingbaar blijkt te zijn, zal de rest van deze clausule en de verlengde garantie afdwingbaar blijven. Indien, in een zaak waarin als groepsvordering aanklachten zijn ingediend, het afstand doen van het

8 recht op groepsvorderingen in deze verlengde garantie onuitvoerbaar blijkt te zijn met betrekking tot enig onderdeel van het dispuut, worden de onderdelen van het dispuut waarvan is gebleken dat deze niet afdwingbaar zijn, zonder referentie of toepassing geacht worden uit deze arbitrageclausule verwijderd te zijn. Alle resterende onderdelen worden dan verder meegenomen in de arbitrage.

Commerciële krachtapparatuur

Commerciële krachtapparatuur Commerciële krachtapparatuur Beperkte garantie Beperkte garantie Voor commerciële krachtapparatuur van Precor die gefabriceerd is na de datum waarop deze beperkte garantie ingaat. NEEM DEZE GARANTIEVOORWAARDEN

Nadere informatie

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE (BEPERKTE GARANTIE) BEPERKTE GARANTIE Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE Otter Products, LLC d/b/a OtterBox en zijn wereldwijde dochterondernemingen (gezamenlijk, "Otter") garandeert dat zijn

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE. BlackBerry-toestel *

BEPERKTE GARANTIE. BlackBerry-toestel * BEPERKTE GARANTIE Aanvullende rechten onder consumentenwetgeving. Als u een klant bent, kunt U (wettelijke) rechten hebben in aanvulling op de rechten uiteengezet in deze beperkte garantie (zoals de consumentenwetgeving

Nadere informatie

DesignJet T900 en T1500 printerserie. Beperkte garantie

DesignJet T900 en T1500 printerserie. Beperkte garantie DesignJet T900 en T1500 printerserie Beperkte garantie Beperkte garantie van HP HP product Printer Software Printkop Inktpatroon Periode van de beperkte garantie 1 jaar 90 dagen (vanaf de datum waarop

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING Algemene voorwaarden BEHALVE VOORZOVER UITDRUKKELIJK VERMELD IN DEZE GARANTIEVERKLARING, VERLEENT HP GEEN ANDERE GARANTIES OF VOORWAARDEN,

Nadere informatie

Samsung SSD Beperkte garantie Voor alle Samsung SSD s

Samsung SSD Beperkte garantie Voor alle Samsung SSD s Samsung SSD Beperkte garantie Voor alle Samsung SSD s Bedankt dat u een SAMSUNG Solid State Drive (het 'Product') hebt aangeschaft. SAMSUNG waardeert uw klandizie en zet zich altijd in om de best denkbare

Nadere informatie

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN De voordelen van Hifi Center Herteleer Extra Garantie staan los van de rechten die u hebt volgens de wettelijke garantie De rechten waarop u krachtens onze

Nadere informatie

Levenslange garantie dekt geen rotatiegegoten koffers, AALG-producten, stoffen gedeelten van rugzakken of accessoires van smartphonecovers.

Levenslange garantie dekt geen rotatiegegoten koffers, AALG-producten, stoffen gedeelten van rugzakken of accessoires van smartphonecovers. SPUITGEGOTEN KOFFERS LEGENDARISCHE GARANTIE VOOR UITMUNTENDHEID VAN PELI Peli Products S.L.U. ( Peli ) geeft een levenslange* garantie op haar spuitgegoten producten voor breuk of productiefouten. Spuitgegoten

Nadere informatie

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy.

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Dit document dient als vertaal hulp, en niets meer dan dat. Dit document vormt geen garantiedocument en dient

Nadere informatie

Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie

Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie Voordat je begint Zorg ervoor dat de Nest Heat Link al is geïnstalleerd. Pak het netsnoer

Nadere informatie

Designjet Z6600-productieprinter Designjet Z6800-fotoproductieprinter. Beperkte garantie

Designjet Z6600-productieprinter Designjet Z6800-fotoproductieprinter. Beperkte garantie Designjet Z6600-productieprinter Designjet Z6800-fotoproductieprinter Beperkte garantie Beperkte garantie van Hewlett-Packard HP product Printer Software Printkop Print- of inktpatroon Onderhoudspatroon

Nadere informatie

Compaq Garantieverklaring voor Presario producten

Compaq Garantieverklaring voor Presario producten 1 Garantieverklaring Compaq Garantieverklaring voor Presario producten Compaq geeft voor dit hardwareproduct garantie op eventuele defecten in het materiaal of fabricagefouten met de volgende garantieservices:

Nadere informatie

AUDIO LIMBURG EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN

AUDIO LIMBURG EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN AUDIO LIMBURG EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN De voordelen van Audio Limburg Extra Garantie staan los van de rechten die u hebt volgens de wettelijke garantie De rechten waarop u krachtens onze Extra Garantie

Nadere informatie

http://images.apple.com/legal/warranty/docs/iphoneauthorizeddistributors.pdf Nederlands Apple Beperkte Garantie voor één (1) jaar TEN AANZIEN VAN CONSUMENTEN OP WIE WETGEVING TER BESCHERMING VAN CONSUMENTEN

Nadere informatie

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Douchesets_HaDou-1_v1. Opbouw handdouchesets

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Douchesets_HaDou-1_v1. Opbouw handdouchesets Handleiding Handleiding_Douchesets_HaDou-1_v1 Opbouw handdouchesets #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Voordat je begint Lees deze handleiding zorgvuldig door om de douche correct te monteren.!

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Leest u a.u.b. dit document zorgvuldig en volledig. Dit is een opsomming van de informatie die belangrijk is, voor het sluiten van dit contract van de garantieverlenging.

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE SWD

BEPERKTE GARANTIE SWD BEPERKTE GARANTIE Aanvullende rechten onder de consumentenwetgeving. Als u een consument bent, hebt u mogelijk wettelijke rechten (zoals de consumentenwetgeving van het land waarin u woonachtig bent) in

Nadere informatie

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Kranen_Kraan-3_v1. Avis Canim Niagra Oshi

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Kranen_Kraan-3_v1. Avis Canim Niagra Oshi Handleiding Handleiding_Kranen_Kraan-3_v1 Avis Canim Niagra Oshi #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Benodigd gereedschap Schroevendraaier Screwdriver Elektrische Electric Drill boor Verstelbare

Nadere informatie

Speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen van de glas/glas-generatie

Speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen van de glas/glas-generatie Systemintelligenz November 2014 Speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen van de glas/glas-generatie A Geldigheidsgebied 1. Deze speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen

Nadere informatie

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Deze licentieovereenkomst voor de toepassing ( Overeenkomst ) is een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Badkamers GODMORGON serie, wastafels en mengkranen

Badkamers GODMORGON serie, wastafels en mengkranen Badkamers GODMORGON serie, wastafels en mengkranen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. Daarom worden onze GODMORGON badkamermeubels, wastafels en mengkranen uitvoerig

Nadere informatie

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie;

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Inhoud Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Deel 2 Garantie service per land Deel 3 procedure garantieverzoek Deel 1 Algemene informatie over de garantie De beperkte productgarantie omvat alle

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Lexmark basisgarantie voor printers Bron: http://support.lexmark.com/index?productcode=lexmark_z515&page=basewarranty&linkselected=node1%5esubnode1 &locale=nl&userlocale=nl_nl http://support.lexmark.com/index?page=basewarranty&linkselected=node1%5esubnode1&locale=nl&userlocale=nl_nl

Nadere informatie

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer.

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer. Wireless Mobile Adapter Utility voor wereldwijd Algemene licentievoorwaarden Nikon Corporation Deze licentievoorwaarden ( Overeenkomst ) vormen een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Deze garantie is een uiteenzetting van de diensten die wij in gespecificeerde omstandigheden leveren. Wij bieden alleen die

Deze garantie is een uiteenzetting van de diensten die wij in gespecificeerde omstandigheden leveren. Wij bieden alleen die EPSON-GARANTIE Epson biedt u als eerste gebruiker van dit product deze commerciële garantie aan*. Deze garantie dient ter aanvulling van uw contractuele rechten jegens de persoon die u het product levert

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

aansprakelijkheid voor dergelijk verlies.

aansprakelijkheid voor dergelijk verlies. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruik van (i) de website van Dash Company (de site) en (ii) de services en producten die beschikbaar zijn op of via de site (de service).

Nadere informatie

UPPLEVA. tv- en geluidssysteem

UPPLEVA. tv- en geluidssysteem UPPLEVA tv- en geluidssysteem Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan tv- en geluidsinstallaties. UPPLEVA wordt uitgebreid getest en voldoet aan onze strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen en

Nadere informatie

SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX ( Samsung ) BEPERKTE GARANTIE

SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX ( Samsung ) BEPERKTE GARANTIE SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX ( Samsung ) BEPERKTE GARANTIE ALGEMEEN Dit document omschrijft de voorwaarden voor Samsung s beperkte garantie voor consumenteneindgebruikers ( Garantie ). Samsung biedt eveneens

Nadere informatie

INFORMATIE OVER GARANTIE EN ONDERSTEUNING

INFORMATIE OVER GARANTIE EN ONDERSTEUNING INFORMATIE OVER GARANTIE EN ONDERSTEUNING BELANGRIJK! BEWAAR HET AANKOOPBEWIJS EN DE GARANTIE-INFORMATIE BEPERKTE GARANTIE (EMEA) Deze garantie wordt aan u verleend door Belkin Limited, Express Business

Nadere informatie

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST Overeenkomst aangegaan per de datum van de laatste handtekening in het onderstaande handtekeningenblok (de Ingangsdatum Microsoft Lener Microsoft is verheugd

Nadere informatie

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON LET OP! Deze beperkte fabrieksgarantie ( Garantie ) geldt alleen voor authentieke Nokia-producten met Windowstelefoon die zijn verkocht via geautoriseerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014

Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014 Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014 Artikel 1-Toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden online verkoop Laufen Benelux BV

Algemene voorwaarden online verkoop Laufen Benelux BV Algemene voorwaarden online verkoop Laufen Benelux BV https://www.laufen-cleanet.com/nl-nl/ is de marktplaats ('Marketplace') waarop Laufen Benelux BV producten van Laufen aanbiedt. Via deze webpagina

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Capi2 Navigatielichtbord

Installatiehandleiding. Capi2 Navigatielichtbord Installatiehandleiding Capi2 Navigatielichtbord 2006 Capi2 BV Alle rechten voorbehouden. De verstrekte informatie mag geenszins worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze en met welke

Nadere informatie

STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 21 juni 2016 Van toepassing op: Powerwall 6,4kWh met onderdeelnummers 1067000-00-B, 1067000-00-C, 1067000-00-E, 1067000-01-E Standaard

Nadere informatie

Garantiebewijs. Wat is niet inbegrepen bij de garantie? Wat is inbegrepen bij de garantie?

Garantiebewijs. Wat is niet inbegrepen bij de garantie? Wat is inbegrepen bij de garantie? 25 JAAR GARANTIE Garantiebewijs COSENTINO, S.A.U. vrijwaart de geregistreerde eigenaar van het geplaatste SILESTONE by Cosentino product tegen mogelijke fabrieksfouten van het product voor een periode

Nadere informatie

Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en - bepalingen.

Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en - bepalingen. Algemene Voorwaarden Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en - bepalingen. 1. INTRODUCTIE 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer

Nadere informatie

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1 Askoll garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1. Inhoud van de conventionele garantie 1.1. Askoll EVA s.r.l. een bedrijf met één aandeelhouder gevestigd te Via Industria, 30 36031 Dueville

Nadere informatie

Commerciële cardiovasculaire apparatuur

Commerciële cardiovasculaire apparatuur Commerciële cardiovasculaire apparatuur Beperkte garantie Beperkte garantie NEEM DEZE GARANTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U UW PRODUCT VAN PRECOR INCORPORATED IN GEBRUIK NEEMT. DOOR DE APPARATUUR

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Silent Circle dienst

Aanvullende voorwaarden Silent Circle dienst Aanvullende voorwaarden Silent Circle dienst INHOUDSOPGAVE 1. VOORWAARDEN SILENT CIRCLE DIENST... 3 1.1 UW DIENST SILENT CIRCLE... 3 2. RECHTEN, BEPERKINGEN EN BEVEILIGINGSMAATREGELEN... 4 2.1 SILENT CIRCLE

Nadere informatie

De MARKUS bureaustoel werd getest conform de hoge normen voor professioneel kantoorgebruik (EN 1335, Ansi/BIFMA X ) en voldoet aan onze

De MARKUS bureaustoel werd getest conform de hoge normen voor professioneel kantoorgebruik (EN 1335, Ansi/BIFMA X ) en voldoet aan onze MARKUS bureaustoel De MARKUS bureaustoel werd getest conform de hoge normen voor professioneel kantoorgebruik (EN 1335, Ansi/BIFMA X5.1-2002) en voldoet aan onze strikte vereisten inzake kwaliteit en veiligheid.

Nadere informatie

Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid

Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid Definities Voorwaarden: Deze materiaal verkoopvoorwaarden (hierna MVV ). Fon Technology, S.L.: Het bedrijf dat de producten, die via deze website aan de klanten

Nadere informatie

De Yepp Rack 35 kg is voorzien van een Easyfit window zodat de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Junior Easyfit direct gemonteerd kunnen worden.

De Yepp Rack 35 kg is voorzien van een Easyfit window zodat de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Junior Easyfit direct gemonteerd kunnen worden. GMG012 version 03-2015 90 NL YEPP Rack 35 kg 28 met Easyfit window gebruikershandleiding De Yepp Rack 35 kg is een solide bagagedrager geschikt voor montage op de meeste stads- en hybride fietsen. De

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Prijs

1. Algemeen. 2. Prijs ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SHEETLITE BV, gevestigd aan de Linnewever 1 te Wateringen en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58250530 1. Algemeen 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Overeenkomst voor het leveren van gegevenstoegang voor wagenparkbeheersystemen

Overeenkomst voor het leveren van gegevenstoegang voor wagenparkbeheersystemen Overeenkomst voor het leveren van gegevenstoegang voor wagenparkbeheersystemen 1. Partijen en definities 1.1. Volvo Truck Corporation ( Volvo ) en de klant die is geregistreerd in de Data Access Administration

Nadere informatie

Licentievoorwaarden NuVinci Harmony Firmware

Licentievoorwaarden NuVinci Harmony Firmware Licentievoorwaarden NuVinci Harmony Firmware HET IS BELANGRIJK DAT U DEZE VOORWAARDEN (DEZE VOORWAARDEN ), DIE EEN OVEREENKOMST VORMEN (DEZE OVEREENKOMST ), GOED LEEST EN BEGRIJPT. DOOR OP IK GA AKKOORD

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

GARANTIEBEWIJS ULTRACOMPACT SURFACES

GARANTIEBEWIJS ULTRACOMPACT SURFACES GARANTIEBEWIJS ULTRACOMPACT SURFACES GARANTIEBEWIJS COSENTINO, S.A. geeft een garantie op het materiaal DEKTON by Cosentino tegen mogelijke fabrieksfouten van het product voor een periode van TIEN (10)

Nadere informatie

Wanneer u zich houdt aan bovengenoemde bepalingen, hebt u het recht een onbeperkt aantal kopieën van de Software te gebruiken.

Wanneer u zich houdt aan bovengenoemde bepalingen, hebt u het recht een onbeperkt aantal kopieën van de Software te gebruiken. Softwarelicentieovereenkomst van d-basics LEES DEZE OVEREENKOMST ZORGVULDIG. DOOR DE SOFTWARE TE INSTALLEREN EN TE GEBRUIKEN, GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN UIT DEZE OVEREENKOMST. ALS U NIET AKKOORD

Nadere informatie

De garantie uitbreiding dient binnen dertig dagen na aankoop van de notebook te zijn aangeschaft.

De garantie uitbreiding dient binnen dertig dagen na aankoop van de notebook te zijn aangeschaft. De Toshiba 1jaar No matter what garantie Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Met deze garantie uitbreiding willen wij er voor zorgen, dat uw nieuwe Toshiba notebook een goede investering zal blijken,

Nadere informatie

4 Installatie van het stuurprogramma

4 Installatie van het stuurprogramma 1 Introductie Bedankt voor het aanschaffen van de Trust 100MB Speedshare USB adapter. De Trust 100MB Speedshare USB adapter biedt een eenvoudige installatie zonder het te hoeven openen van uw PC en verkrijgt

Nadere informatie

Algemene Garantievoorwaarden

Algemene Garantievoorwaarden Algemene Garantievoorwaarden Beperkte Garantie op PV-modules 1. Definities 1.1 In deze Algemene Garantievoorwaarden gebruiken we de volgende begrippen met de daarbij aange geven betekenis. Gedefinieerde

Nadere informatie

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-5-v1

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-5-v1 Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-5-v1 Designer Francis Flat Medina Flat #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Waarschuwing Volg deze handleiding nauwkeurig, om de radiator op de juiste

Nadere informatie

PACKARD BELL BEPERKTE GARANTIE

PACKARD BELL BEPERKTE GARANTIE PACKARD BELL BEPERKTE GARANTIE Wij danken u voor het kopen van een Packard Bell-product. Dit document bevat de algemene voorwaarden van de Packard Bell Beperkte Garantie. 1. DEFINITIES Packard Bell verwijst

Nadere informatie

Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V.

Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V. Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V. I. Definities 1. In deze Garantievoorwaarden wordt verstaan onder: Degree-n B.V. Degree-n B.V. is de fabrikant, hierna te noemen Degree-n Consument Iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-2-v1

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-2-v1 Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-2-v1 Roma Round #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Waarschuwing Volg deze handleiding nauwkeurig, om de radiator op de juiste manier aan de muur te bevestigen.

Nadere informatie

Crown support. Frame support art. nr / / (not included)

Crown support. Frame support art. nr / / (not included) GMG020 version 01-2014 Crown support Frame support art. nr. 040401 / 040402 / 040403 (not included) art. nr. 040404 (not included) GMG bv Zwanenburgerdijk 348c 1161 NN Zwanenburg The Netherlands E info@yepp.nl

Nadere informatie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie 2 JAREN G A R A N T I E NL Fabrieksgarantie 3. editie 01.06.2015 Fabrieksgarantie van Solare Datensysteme GmbH Fuhrmannstraße 9 72351 Geislingen - Binsdorf Verkorte Versie: Deze fabrieksgarantie is uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Kranen_Kraan-6_v1. Canim Gladstone Niagra Victoria Vidago

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Kranen_Kraan-6_v1. Canim Gladstone Niagra Victoria Vidago Handleiding Handleiding_Kranen_Kraan-6_v1 Canim Gladstone Niagra Victoria Vidago Please keep these instructions for future reference. NO. FITBTBL04V1.0 #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag.

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Opgelet : Installatie van de douchebak tegen een afgewerkte muur. 2 Handleiding S.O.L douchebak

Opgelet : Installatie van de douchebak tegen een afgewerkte muur. 2 Handleiding S.O.L douchebak Eauzon bvba Opgelet : Controleer vóór de installatie of de douchebak intact is en geen schade heeft opgelopen tijdens het transport. Bescherm het oppervlak van de douchebak tijdens de installatie van het

Nadere informatie

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-4-v1

Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-4-v1 Handleiding Handleiding-Radiator-Rad-4-v1 Nancy Basic Natasha Basic Polar Basic #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Waarschuwing Volg deze handleiding nauwkeurig, om de radiator op de juiste

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden van XtraMath

Gebruiksvoorwaarden van XtraMath Gebruiksvoorwaarden van XtraMath Lees de volgende Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door. Als u zich registreert voor een XtraMath account, erkent u dat u de volgende Algemene voorwaarden heeft gelezen en

Nadere informatie

GB NL F E I P RU m_stereoboomm_cover.indd 1 m_stereoboomm_cover.indd :01: :01:18

GB NL F E I P RU m_stereoboomm_cover.indd 1 m_stereoboomm_cover.indd :01: :01:18 GB NL F E I P RU We, the undersigned Company: DECLARATION OF CONFORMITY TE-GROUP nv Address: Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: StereoBOOMM Product

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en PRÄRIE Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en voor licht commercieel gebruik (EN 13329). Ze voldoen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bij ieder gebruik van de Max Verstappen store zijn de algemene voorwaarden van de Max Verstappen store geldig. Door het kopen van een product in de Max Verstappen store, verklaart

Nadere informatie

Tesla Service Plan Agreement plus ranger servicetesla SERVICEPLANOVEREENKOMST

Tesla Service Plan Agreement plus ranger servicetesla SERVICEPLANOVEREENKOMST Tesla Service Plan Agreement plus ranger servicetesla SERVICEPLANOVEREENKOMST Deze Serviceplanovereenkomst (de "Overeenkomst") met Tesla Motors Limited ("Tesla ) verwijst naar de gespecificeerde jaarlijkse

Nadere informatie

Hoe lang is deze garantie geldig? Wat valt onder deze garantie? Wat valt niet onder deze garantie? Onderhoudsvoorschriften. Wielen

Hoe lang is deze garantie geldig? Wat valt onder deze garantie? Wat valt niet onder deze garantie? Onderhoudsvoorschriften. Wielen MARKUS bureaustoel Dagelijks gebruik thuis en op kantoor stelt hoge eisen aan zitmeubels. De MARKUS bureaustoel is getest om te voldoen aan de normen voor professioneel kantoorgebruik (NEN 1335, Ansi/BIFMA

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

TROVÄRDIG pannen GRATIS. jaar garantie

TROVÄRDIG pannen GRATIS. jaar garantie TROVÄRDIG pannen GRATIS 10 jaar garantie Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. TROVÄRDIG is onze beste koekenpan met antiaanbaklaag, ontwikkeld met het oog op kwaliteit en functie.

Nadere informatie

GMG008 version

GMG008 version 2X GMG bv Zwanenburgerdijk 348 c 1161 NN Zwanenburg The Netherlands www.yepp.nl GMG008 version 01-2014 NL BELANGRIJK! BEWAREN VOOR EVENTUELE NASLAG Yepp Easyfit is geschikt voor bevestiging op standaard

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voorwaarden 1. Definities i) Onder de term "Services" wordt verstaan alle diensten die door Lloyd's Register Nederland BV ("LR" of "LRQA") aan de klant worden verstrekt; ii) "Overeenkomst" betekent de

Nadere informatie

BRAND- EN WATERKOFFERS

BRAND- EN WATERKOFFERS Model 1101G-1108G BRAND- EN WATERKOFFERS Lees deze handleiding aandachtig door en bewaar hem nooit in de kluis zelf! INHOUD VERPAKKING 1 stalen kluis 1 bedieningshandleiding 2 sleutels 1 Silicagelzakje

Nadere informatie

Deze garantie dekt geen normale slijtage, kerven of krassen, of schade als gevolg van stoten of ongelukken.

Deze garantie dekt geen normale slijtage, kerven of krassen, of schade als gevolg van stoten of ongelukken. VOLMAR bureaustoel Dagelijks gebruik thuis en op kantoor stelt hoge eisen aan kantoorstoelen. De VOLMAR bureaustoel is getest om te voldoen aan de normen voor professioneel kantoorgebruik (NEN-EN 1335,

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en GODMORGON Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en BREDVIKEN wastafels worden uitvoerig getest zodat

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

NL - Lees onderstaande informatie zorgvuldig. NL - Het uitgebreide serviceplan Acer Care Plus

NL - Lees onderstaande informatie zorgvuldig. NL - Het uitgebreide serviceplan Acer Care Plus Acer Care Plus NL - Lees onderstaande informatie zorgvuldig De algemene garantievoorwaarden, zoals vermeld in de Beperkte productgarantie brochure in de verpakking van uw nieuwe product, vormen een integraal

Nadere informatie

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening LET OP Lees deze instructies aandachtig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Apparatuur van NEXHO moet door een bevoegde elektricien

Nadere informatie

10JAAR GARANTIE. Silestone & ECO by Cosentino THE ORIGINAL

10JAAR GARANTIE. Silestone & ECO by Cosentino THE ORIGINAL 10JAAR GARANTIE Silestone & ECO by Cosentino THE ORIGINAL Garantiebewijs COSENTINO S.A. vrijwaart de wettige eigenaar van het geplaatste SILESTONE en ECO by Cosentino product tegen productiefouten in het

Nadere informatie

SENSUELL pannen GRATIS. jaar garantie

SENSUELL pannen GRATIS. jaar garantie SENSUELL pannen GRATIS 25 jaar garantie Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. Onze serie SENSUELL is uitvoerig getest om te voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Wicanders Garantie April 2016

Wicanders Garantie April 2016 Wij zijn trots op dat onze producten zodanig ontwikkeld worden dat u altijd de beste vloer krijgt die precies aan uw wensen voldoet. Bovendien gebruiken we componenten van de allerhoogste kwaliteit en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN THE ULTIMATE GIFTBOX

ALGEMENE VOORWAARDEN THE ULTIMATE GIFTBOX ALGEMENE VOORWAARDEN THE ULTIMATE GIFTBOX 1. DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. De Giftbox. De drager, genaamd The Ultimate Giftbox, waar een elektronischgeldswaarde is opgeslagen

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

4 Installatie van het stuurprogramma

4 Installatie van het stuurprogramma 1 Introductie Bedankt voor het aanschaffen van de Trust 100MB Speedshare PCI Card. De Trust 100MB Speedshare PCI card stelt u in staat om uw PC aan te sluiten op een Local Access Network (LAN) en/of een

Nadere informatie

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en/of overeenkomsten van Yourdialerapp.com met betrekking tot mobiele telecommunicatieservices aangegaan

Nadere informatie

WOZMeldpunt. Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemene voorwaarden

WOZMeldpunt. Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemene voorwaarden WOZMeldpunt. Gratis deskundig bezwaar voor de particulier Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemene voorwaarden 1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Laminaat GOLV, PRÄRIE en TUNDRA

Laminaat GOLV, PRÄRIE en TUNDRA Laminaat GOLV, PRÄRIE en TUNDRA Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. GOLV vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en voor normaal commercieel

Nadere informatie

BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN

BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN 1 / 5 ART. 1 ALGEMEEN BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN Dit beleid is van toepassing op de gegevens van natuurlijke personen die we over u verzamelen wanneer u onze website

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie