Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en - bepalingen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en - bepalingen."

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en - bepalingen. 1. INTRODUCTIE 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer u een bestelling bij ons plaatst. 1.2 Deze koopvoorwaarden maken herhaaldelijk gebruik van begrippen waarvan wij een uitleg hebben gegeven in voorwaarde Voordat u een bestelling plaatst, houdt u rekening met het volgende; Wij behouden ons het recht voor om elk van de koopvoorwaarden, op elk tijdstip te veranderen. Deze veranderingen treden in werking wanneer zij op de website gepubliceerd worden. Wij beschouwen het uw eigen verantwoordelijkheid om deze voorwaarden goed door te lezen elke keer dat u een bestelling bij ons plaatst. 1.4 Print u alstublieft deze voorwaarden en alle correspondenties die u van ons ontvangt uit, als toekomstige referentie. 2. SPECIFICATIE VAN ONZE PRODUCTEN 2.1 Wanneer u de meetinstructies gebruikt, is het uw eigen verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat u de juiste afmetingen aan ons doorgeeft. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuist opgegeven metingen. 2.2 Alle maten en metingen die wij geven aangaande onze producten, zijn slechts bij benadering. 2.3 Wij kunnen niet garanderen dat de materialen in de producten aan u geleverd: precies de kleur reflecteren die u op onze website heeft gezien; dit is niet mogelijk door het verschil in licht en kleur tussen de verschillende computers en beeldschermen; hetzelfde zullen zijn als andere producten in die kleur wanneer u passende sets koopt; dit komt door een eventueel verschil tussen de verfbaden. 2.4 Wanneer de kleur van uw bestelling precies met de kleur van een ander product moet overeenkomen, raden wij u aan om een gratis monster te bestellen voor u uw bestelling plaatst.

2 3 PRIJS EN BETALING 3.1 De prijs die u betaalt, is de prijs die is weergegeven op onze website wanneer wij uw bestelling ontvangen. Elke prijs die op onze website is weergegeven, kan op elk moment veranderen. 3.2 Alle prijzen die zijn weergegeven op onze website zijn in Euro s en zijn incusief BTW. 3.3 Hoewel wij ons uiterste best doen er zorg voor te dragen dat de prijzen op de website correct zijn, kan het gebeuren dat er zich een fout bevindt in de prijs van de goederen op onze website. Als wij een fout ontdekken in de prijs van de producten die u besteld heeft, zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en u de optie geven de bestelling te confirmeren of te annuleren. Als wij u niet kunnen bereiken, zullen wij de bestelling als geannuleerd behandelen. 3.4 Eigendom van de producten wordt bij aflevering van de producten aan u over gedragen, indien wij de betaling ontvangen en volledig verwerkt hebben. 4 BESTELLINGSPROCES EN CONTRACTVORMING 4.1 De volgende stappen zijn benodigd om een koopovereenkomst tussen u en ons bedrijf te creëren: op deze website wordt u door het proces van bestellen geleid met behulp van een reeks simpele instructies; uw bestelling wordt geplaatst wanneer u de confirmatie knoppen aanklikt gedurende het betalingsproces; omdat veel van onze producten op maat gemaakt worden, naar de door u gegeven specificaties; nemen wij de betaling van u aan op het moment dat u de order afrekent met een krediet- of debetkaart. Deze betaling is geen automatische acceptatie van uw order of een bewijs van enig contract; uw bestelling moet altijd door ons geaccepteerd worden; de levering van de producten, de acceptatie van uw bestelling en de voltooïng van het contract tussen u en ons, zal plaats vinden wanneer wij u een bevestigings sturen met daarin een beschrijving van het product, de prijs en een verwijzing naar deze voorwaarden; acceptatie van uw bestelling, de voltooïng van het contract tussen u en ons, zal alleen plaatsvinden wanneer wij met u eventuele extra leveringskosten zijn overeengekomen en deze extra kosten verwerkt zijn. 5 LEVERING 5.1 Wij leveren onze producten alleen in Nederland en Belgiё. Om enige onduidelijkheid te voorkomen; de levering op deze locaties zal altijd tot een deel van een niet-standaard leveringsservice gemaakt worden.

3 5.2 Op het moment van levering van de producten moet er altijd voor alle producten, door een volwassene met de leeftijd van 18 jaar of ouder, getekend worden. 5.3 De leveringskosten en geschatte leveringstijden zijn gedetailleerd op onze website beschreven en worden nogmaals gegeven wanneer u uw bestelling plaatst. Wij doen ons uiterste best uw bestelling binnen de geschatte leveringstijd die wij u geven, bij u af te leveren. Als als de geschatte leveringstijd onmogelijk blijkt, proberen wij uw bestelling te leveren binnen 30 dagen na de dag dat u uw order heeft geplaatst. Vertragingen die plaats vinden tijdens transport door onvoorziene omstandigheden, houdt u alstublieft rekening met eventuele vertragingen die kunnen optreden tijdens transport. 5.4 Het risico van verlies of beschadiging vallen voor risico van de koper vanaf het moment van levering aan de koper of de eerste afleverings poging. 6 PLAATSVERVANGENDE PRODUCTEN 6.1 Wij voorzien u niet van plaatsvervangende producten. 7 RECHT VAN ANNULEREN EN RETOURNEREN 7.1 Wanneer uw bestelling op maat gemaakte producten bevat, kunt u uw bestelling niet annuleren, aanpassen, retourneren of een teruggave van uw geld vragen. De reden hiervoor is dat wij uw unieke bestelling gelijk verwerken zodra wij uw bestelling ontvangen, overeenkomstig de artikelen genoemd in Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. 7.2 Waar voorwaarde 7.1 niet van toepassing is, mag u uw bestelling annuleren of retourneren binnen 21 dagen na de dag dat de producten aan u geleverd zijn, door ons een notificatie van de annulering te sturen. U kunt de producten retourneren door ze naar het volgende adres te sturen: 247 Raamdecoratie is gevestigd aan de Rivium Boulevard , Begane grond en eerste verdieping, 2909 LK in Capelle aan den IJssel. 7.3 Wanneer u uw bestelling wilt annuleren: kunt u de producten op eigen kosten terugsturen naar het adres wat gegeven is in voorwaarde 7.2. Tenzij het product niet de eigenschappen bezit die u op grond van normaal gebruik kunt verwachten:

4 o zullen wij ervoor zorgen dat de producten bij u opgehaald worden op onze kosten; of o zullen wij u de kosten vergoeden die u maakt om de producten aan ons te retourneren. Zolang de producten in uw beheer zijn, dient u ervoor te zorgen dat de producten niet kunnen beschadigen en veilig verpakt zijn; Binnen 30 dagen nadat uw bestelling geannuleerd is, zullen wij de kosten van de aankoop retourneren verminderd met de kosten voor een niet standaard leverings service. 8 GARANTIE 8.1 Al onze producten worden geleverd met een garantie op productiefouten en defecten die tijdens de transport zijn ontstaan gedurende een termijn van: 3 jaren in het geval van rolgordijnen, vouwgordijnen jaloezieёn, lamellen en op maat gemaakte gordijnen 12 maanden in het geval van confectie gordijnen 8.2 Mocht het product gedurende de garantieperiode gebreken vertonen, zullen wij op onze kosten het product repareren of het product (of gedeelte ervan) vervangen door eenzelfde of gelijkwaardig product; mits het defect niet ontstaan is als een resultaat van: Slijtage door veelvuldig gebruik; Misbruik of verkeerd gebruik van het product; Niet huiselijk gebruik of zakelijk gebruik van het product; Het verkeerd of anders monteren van het product dan aangegeven in de gebruiksinstructies. 9 ALGEMENE INFORMATIE 9.1 Onze maximale aansprakelijkheid jegens zakelijke gebruikers, die voortkomt uit of in verband staat met onze goederen, is beperkt tot de vervangingswaarde van het product in kwestie (met uitzondering in het geval van overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of in het geval van fraude). Met betrekking tot zakelijk gebruikers; aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de bruikbaarheid van onze producten voor zakelijk gebruik noch enig verlies bovenop de kosten van het product in het geval van een vordering wegens

5 inbreuk op de garantie of voorwaarde. 10 GEGEVENSBESCHERMING 10.1 Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Leest u alstublieft ons gegevensbescherming beleid nog eens door, wat een uitleg geeft over hoe wij de persoonlijke informatie gebruiken die u met uw bestelling mee stuurt. 11 OVER ONS 11.2 De website wordt beheerd door 247 Raamdecoratie dat is gevestigd aan de Rivium Boulevard , Begane grond en eerste verdieping, 2909 LK in Capelle aan den IJssel 11.2 BTW NL B Post: Rivium Boulevard , Begane grond en eerste verdieping, 2909 LK, Capelle aan den IJssel klantenservice@247raamdecoratie.nl Telefoon: DEFINITIES 12.1 Definities in deze voorwaarden: "producten": betekent; de producten die geconfirmeerd zijn in onze bevestigings ; "bestelling": betekent; de bestelling die u via onze website heeft geplaatst om producten bij ons te kopen; "website": verwijst naar deze website met webadres "u" of "uw": betekent u, de gebruiker van deze website en/of koper van onze producten;

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Welkom bij de algemene gebruiksvoorwaarden van Rhinoshop.com. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website op www.rhinoshop.com.

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf 1 juli 2018. ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 "Koopovereenkomst": een koopovereenkomst

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brandfield.be

Algemene voorwaarden Brandfield.be Algemene voorwaarden Brandfield.be 1. INFORMATIE OVER ONS Deze website wordt beheerd en de goederen die u koopt zal door Brandfield B.V. ( "wij" of "Brandfield" ) worden geleverd. Wij zijn geregistreerd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Klant Fairphone B.V.

Algemene Voorwaarden voor de Klant Fairphone B.V. Beste klant, Op basis van de ervaringen die we hebben opgedaan met de verkoop van onze First Edition Fairphones hebben we de Algemene Voorwaarden gewijzigd om de procedure voor de aanschaf van de volgende

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Artikel 4 Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Artikel 4 Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden debrillenfabriek.nl Artikel 1 Definitiebepaling 1. De Brillenfabriek de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 72698756. 2. Overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen.

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen. Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN Bij Zonnewende (BVBA Diecobel) hechten wij een zeer groot belang aan persoonlijke service.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Diemen FunSports

Algemene Voorwaarden Van Diemen FunSports Algemene Voorwaarden Van Diemen FunSports Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Registratie Uitvoering Overeenkomst Herroepingsrecht/retour

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Wie gebruikt deze voorwaarden? 3 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 3 Wat koop ik bij IKEA? 3 Welke prijs betaal ik?

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 2 Wie zijn wij. Artikel 3 Toepasselijkheid. Artikel 4 Het aanbod. Artikel 5 De Koopovereenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 2 Wie zijn wij. Artikel 3 Toepasselijkheid. Artikel 4 Het aanbod. Artikel 5 De Koopovereenkomst b. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop u van het Herroepingsrecht gebruik kan maken, of een duidelijke melding als het Herroepingsrecht is uitgesloten; c. de informatie over garanties en bestaande

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Artikel 1 - Algemene definities 1.1 Verkoper: Bizzix, in haar hoedanigheid rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden consumenten webshop SmartBags

Algemene voorwaarden consumenten webshop SmartBags Algemene voorwaarden consumenten webshop SmartBags ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Voor alle producten die in de SmartBags online store besteld worden gelden onze algemene verkoopvoorwaarden. Wanneer u een bestelling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden inclusief de retourvoorwaarden

Algemene voorwaarden inclusief de retourvoorwaarden Paul van Zeeland juweliers C.V. Arnhemsestraatweg 35 6881 ND Velp Algemene voorwaarden inclusief de retourvoorwaarden 1. Over deze voorwaarden 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden, die van toepassing

Nadere informatie

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Kidooz De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.kidooz.nl 1.2 Door het

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL Versie: Datum: 1.2 7 mei 2015 Herakles B.V. biedt een bemiddelingsdienst aan in de vorm van een online platform dat bestaat uit het vertaalde aanbod van producten, zoals

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Door bij Entercare BV een bestelling te plaatsen, geeft u, de wederpartij, te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van Entercare BV akkoord

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017 Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden van Cheeky Pie. Op elke bestelling die u plaatst op onze website, of op het gebruikmaken van onze website zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst.

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst. Voor het online aanbod van restaurants en winkels van QDeliver.nl zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Plaats je een order op QDeliver bij een van onze restaurants en winkels dan ga je automatisch

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Waardijn: de natuurlijke of rechtspersoon die namens de ASVZ onder deze naam de producten

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

Succes heb je samen. Algemene voorwaarden Odenneboom.nl KvK nr.: BTW nr: NL B01 NL 15 KNAB

Succes heb je samen. Algemene voorwaarden Odenneboom.nl KvK nr.: BTW nr: NL B01 NL 15 KNAB Succes heb je samen Algemene voorwaarden Odenneboom.nl Info@odenneboom.nl KvK nr.: 53000722 2017 BTW nr: NL152598297B01 NL 15 KNAB 0736 5263 58 Versie 2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie...

Nadere informatie

Inleiding. Definities. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Prijzen en informatie. Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding. Definities. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Prijzen en informatie. Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Algemene voorwaarden Carolien s Face and Fashion Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1.1 Identiteit van de ondernemer Carolien s Face and Fashion Samuel

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Becu Beveiliging

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Becu Beveiliging Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Becu Beveiliging Inhoudsopgave 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aansprakelijkheid 4. Leveringen 5. Prijzen 6. Offertes 7. Overeenkomst 8. Reclames en aanvaarding

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. ALGEMEEN 1.1 Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de levering aan u van een van de producten die vermeld staan op de website http://www.tissotwatches.com/nl-nl.

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan de consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden 1. Bedrijfsinformatie Hulp met uw PC ( Hulpmetpc, ''wij'' of ''ons'') Graanakker 125 2743 EP, Waddinxveen Tel. nummer: 06 844 52 637 e-mail: info@hulpmetpc.com KvK nummer: 64705684

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Status Medal

Algemene Voorwaarden Status Medal Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Status Medal Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Status Medal en de klant waarop Status Medal deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mondial Pack B.V. Art. 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden van Mondial Pack B.V. Art. 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden van Mondial Pack B.V. Art. 1 Toepasselijkheid Mondial Pack B.V. is contract manufacturer, gespecialiseerd in het produceren en verpakken van voedingssupplementen zoals vitaminen en

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Brittenburg 15, 2352 XL Leiderdorp Nederland

Brittenburg 15, 2352 XL Leiderdorp Nederland Algemene Voorwaarden Deze website is een initiatief van Bodyandminddetox. Bodyandminddetox is een commerciële onderneming (KvK 27346048, BTW NL174289479B01) die producten en diensten levert aan zowel particulieren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bonnie Haenen Fotografie

Algemene Voorwaarden Bonnie Haenen Fotografie Algemene Voorwaarden Bonnie Haenen Fotografie Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Bonnie Haenen Fotografie. Bij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Reikwijdte 2 Sluiten van een contract 3 Herroepingsrecht van de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, verzuim 7 Verrekening, retentie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf november 2018.

ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf november 2018. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf november 2018. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Koopovereenkomst : een koopovereenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verkoper: FIJNTHUISZIJN.nl.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verkoper: FIJNTHUISZIJN.nl. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verkoper: FIJNTHUISZIJN.nl Koper: De klant ALGEMEEN 1. Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SunYa Nederland BV

Algemene voorwaarden SunYa Nederland BV Algemene voorwaarden SunYa Nederland BV INLEIDING Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

WERKFESTIVAL Chaos in de Orde Georganiseerd door Huis van Verbeelding

WERKFESTIVAL Chaos in de Orde Georganiseerd door Huis van Verbeelding Algemene Voorwaarden WERKFESTIVAL Chaos in de Orde Georganiseerd door Huis van Verbeelding Artikel 1. DEFINITIES a) Chaos in de Orde Chaos in de Orde is een werkfestival voor organisatievernieuwers. De

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten.

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten. Algemene voorwaarden levering boeken ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting omgaan met parkinson. In het vervolg van deze voorwaarden zal over Stichting omgaan met parkinson

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Epson Store Nederland

Algemene voorwaarden Epson Store Nederland Toepassingsgebied Algemene voorwaarden Epson Store Nederland Deze algemene voorwaarden ( voorwaarden ) zijn van toepassing op bestellingen die u als consument, dat wil zeggen een persoon die niet namens

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012 Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012 Pagina 2 van 7. Algemeen Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als 'moeilijke kleine lettertjes'. Wij (Robin Krooshof Services en ICTWaarborg)

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Computerhulp 2014

Algemene voorwaarden Computerhulp 2014 Algemene voorwaarden Computerhulp 2014 Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden gebaseerd op de versie mei 2013 van ICTWaarborg ook in te zien via www.ictwaarborg.nl Robin Krooshof Services - REDMIJNPC Postadres:

Nadere informatie