Stichting Desert Coaching

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Desert Coaching"

Transcriptie

1

2 Betreft: sponsoring Le Dakar Geachte heer/mevrouw, Geen enkel team, op welk gebied dan ook, dat zichzelf serieus neemt kan aan een zware onderneming beginnen zonder een gedegen en financieel goed ondersteunde voorbereiding. En een deelname aan Le Dakar mag met recht een zware onderneming genoemd worden. Voor deze onderneming zoek ik nog enkele partners met een sportieve en commerciële instelling die hierdoor graag de nodige publiciteit mee willen nemen uit dit motor- en autosport evenement wat wereldwijd elk jaar meer aandacht krijgt in de media. Deze zwaarste rally ter wereld wordt dagelijks door diverse Tv-stations uitgezonden, waaronder RTL en Eurosport. Publiciteit kan op verschillende manieren worden ingevuld.(zie bijlage.) - Wij zullen zorgen voor een uitgebreide teampresentatie.(waarschijnlijk november 2008) - Deelname aan de uitgebreide Tv-presentatie tijdens de pre-proloog van alle Nederlandse teams begin November 2008 op het Eurocircuit in Valkenswaard. Ovb. Wij zullen alles in het werk stellen om ons team en onze sponsors positief te profileren. Hopelijk kan ik, mede dankzij u, een bijzondere sportprestatie neerzetten en kunt u zakelijk scoren middels de genoten publiciteit. In afwachting van uw gewaardeerde reactie, verblijf ik. Met vriendelijke groet Rob Verstegen, Gruttostraat 13, 5409 AM Odiliapeel ; priveverstegen-suzuki@hetnet.nl tel.nummers mobiel; fax; Bank: Rabo Veghel:

3 Curriculum Vitae Rob Naam : Rob Verstegen Geboortedatum : 7 juni 1969 Burgerlijke staat : gehuwd (met Elke) Kinderen : Jef, Mirre en Famke Beroep Hobby s Motorsportcarrière : zelfstandig ondernemer (autobedrijf Verstegen v.o.f.) Officieel Suzuki dealer : motorrijden en tennis : reeds op zeer jonge leeftijd besmet met het motorvirus via vader Ad, die zelf deel nam aan motorcross wedstrijden in binnen- en buitenland gedurende de zeventiger jaren van de vorige eeuw tot 1987 : deelname aan jeugd motorcross wedstrijd 1987 : KNMV 250 cc Senioren 1988 : KNMV 250 cc Senioren en Inters 1989 : MON Ned.Kampioen Inters 250cc 1990 : 1 Jaar niet gereden vanwege blessure 1991 : MON Ned.Kampioenschap 6 e plaats 1992 : MON Ned.Kampioenschap 2 e plaats 1993 : MON Nederlands Kampioen : Gestopt met motorcrossen : MON 2 e plaats Ned.Kampioenschap : MON Nederlands Kampioen, 7 e plaats Europees kampioenschap 1997 : Gestopt vanwege blessure : Off-Road rijden in binnen- en buitenland : Winnaar van diverse NK enduro s 2007 : Winnaar RTL Pre-proloog Dakar 2008 te Valkenswaard 2007 : Winnaar Proloog Rally Dresden-Breslau 2007 : 33 ste (van de 500) RedBull Knockout Strandrace 2008 : 9 de Tuareg Rally Marokko 2008 : 19 de Central Europe Rally (Dakar Series) en beste Nederlander

4 Planning Auto: Inzetten van Reclamevoertuig. Dit wordt voorzien van de sponsor reclame het hele jaar door. En wordt voor zoveel mogelijk reclamedoeleinden gebruikt. ( braderieën en andere evenementen in de regio) Indien u als A, B of Top sponsor gebruik wilt maken van deze auto voor eigen evenementen o.i.d. dan kan dit uiteraard ook. September: Testen van de GasGas Desert 515. Beginnen met het rijden van Enduro s. Oktober: Red Bull strandrace te Scheveningen (ovb) Testen in Marokko of Tunesië (ovb) November: Valkenswaard pers voorstelling tijdens Ned. Pre-proloog Laatste voorbereidingen en inpakken. (ovb) December: Laatste voorbereidingen Conditie op peil houden Blijven (motor)trainen Uitzwaaien in Showroom Autobedrijf Verstegen Januari 09: Start Le Dakar op 3 januari in Buenos Aires (Argentinië) 18 Januari Finish (Meer info zie:

5 Top Sponsor Reclame op de motor: - Bedrijfslogo op de zijkanten van de motor, afm. ca 30x30 cm. - Eventueel motor in bedrijfskleur Reclame op de wedstrijdkleding: - Groot op de voorzijde van de crossjack op borsthoogte. - Op de helm - Eventueel wedstrijd kleding in bedrijfskleur Reclame op de vrijetijdskleding: (gedragen door alle teamleden Verstegen Dakar Team) - T shirt met bedrijfslogo op schouderhoogte T shirts en Caps Website: - Duidelijke vermelding als hoofdsponsor en link op speciale Dakar site. Dagbladen; - Redactionele stukken in diverse dagbladen. Extra PR: - Reclame op de Ginaf 6x6 van MemoTours (servicetruck tijdens de Rally) - Gedurende een tijdsperiode van September 2008 Juni 2009 is deze Ginaf te zien op diverse Rally s en evenementen. - Uw bedrijfslogo op een reclamevoertuig dat op diverse evenementen aanwezig zal zijn gedurende September 2008 Juni Uitnodiging: U zult als sponsor uitgenodigd worden voor een teampresentatie-avond en bij de preproloog op het Eurocircuit in Valkenswaard waar o.a. RTL-7 tijdens een speciale uitzending alle Nederlandse teams zal voorstellen. (ovb) Vip uitnodiging 10 personen. TV zendtijd; - TV zendtijd ca 10 minuten (tijdens de rally RTL) Bedrag: ,== EXCL. BTW ** U dient het benodigde reclamemateriaal zelf aan te leveren (logo,vlaggen,banners, flyers etc)

6 U kunt als sponsor van deze uitdaging een keuze maken uit een van onderstaande pakketten. Sponsorpakket A Reclame op de motor: - Bedrijfslogo op de zijkanten van de motor. - Op de voorzijde van de motor.. Reclame op de wedstrijdkleding: - Groot op de voorzijde van de crossjack op borsthoogte. - Op de helm - Op de team-cap Reclame op de vrijetijdskleding:(gedragen door alle teamleden) - Kleding, bedrijfslogo op schouderhoogte. Website: - Duidelijke vermelding als hoofdsponsor en link op speciale Dakar site. Extra PR: - Uw bedrijfslogo op een reclamevoertuig dat op diverse evenementen aanwezig zal zijn gedurende September 2008 Juni Uitnodiging: U zult als sponsor uitgenodigd worden voor een teampresentatie-avond en bij de pre-proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard waar o.a. RTL-7 tijdens een speciale uitzending alle Nederlandse teams zal voorstellen. (ovb) Vip uitnodiging 10 personen. Bedrag: - vanaf ,== EXCL. BTW ** U dient het benodigde reclamemateriaal zelf aan te leveren (logo,vlaggen,banners, flyers etc)

7 SPONSORPAKKET B Reclame op de motor: - Bedrijfslogo op de zijkanten van de motor Reclame op de wedstrijdkleding: - Bedrijfslogo op de crossjack Reclame op de vrijetijdskleding:(gedragen door alle teamleden) - Kledings, bedrijfslogo op borsthoogte. Website: - Sponsor vermelding op de website en eventuele link op de speciale Dakar site Extra PR: - Uw bedrijfslogo op een reclamevoertuig dat op diverse evenementen aanwezig zal zijn gedurende September 2008 Juni Uitnodiging: U zult als sponsor uitgenodigd worden voor een teampresentatie-avond en bij de pre-proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard waar o.a. RTL-7 tijdens een speciale Tv-uitzending alle Nederlandse teams zal voorstellen. (ovb) Bedrag: - vanaf 5.000,== EXCL..BTW ** U dient het benodigde reclamemateriaal zelf aan te leveren.( logo, vlaggen, banners, flyers etc.)

8 SPONSORPAKKET C: Stichting Desert Coaching Reclame op de motor: - Op de zijkanten van de motor Reclame op de wedstrijdkleding: - Bedrijfslogo op de mouw van de crossjack Reclame op de vrijetijdskleding: - Bedrijfslogo op de mouw van de teamkleding. Website: - Vermelding als subsponsor Uitnodiging: - U zult als subsponsor worden uitgenodigd voor de teampresentatie-avond en bij de pre-proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard waar o.a. RTL-7 tijdens een speciale Tv-uitzending alle Nederlandse teams zal voorstellen. (ovb) Bedrag: - Vanaf 2.500,==EXCL. BTW ** U dient het benodigde reclamemateriaal zelf aan te leveren. PARTNER. Naamsvermelding op de website en tijdens de teampresentatie-avond Bedrag: vanaf 1.000,==EXCL.BTW VRIJWILLIGE BIJDRAGE: Donateur/supporter:Elk bedrag is welkom, alle beetjes helpen om deze uitdaging te doen slagen. ** Uiteraard staan wij open voor alle andere manieren van sponsoring.

9 Inschrijfformulier sponsor equipe Verstegen Vul het formulier volledig in en stuur het op of fax het naar Aub O Ja, Wij nemen als sponsor deel en worden partner van Equipe verstegen. Achternaam; Voornaam; m/v functie; Bedrijf; Postadres; Postcode; Telefoon; plaats; fax; ; Wij kiezen voor het volgende arrangement; Aub het gewenste arrangement aankruisen Arrangement Prijs O Top Sponsor ,= O A ,= O B 5.000,= O C 2.500,= O D 1.000,= Alle bedragen zijn exclusief 19% BTW. Na inschrijving ontvangt u per omgaande het sponsorcontract in tweevoud. Het sponsorcontract is voorzien van een factuur. U dient deze factuur te betalen binnen 3 weken. Informatie over de sponsor presentatie avond ontvangt U te zijner tijd. Heeft U een ander voorstel maak dan een afspraak voor een op maat gemaakt sponsorpakket; De ondergetekende verklaart zich akkoord met deelname condities van het partnership equipe Verstegen. Datum Handtekening

10 Voorwaarden inschrijving partnership equipe Verstegen De aanvrager verklaart zich akkoord met de voorwaarden voor deelname als sponsor door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier Toekenning van sponsoring geschiedt door middel van bevestiging door de organisatie op basis van first come,first serve principe. ANNULERING De organisatie behoudt zich het recht voor ten alle tijde wegens bijzondere omstandigheden (overmacht) de data voor bijeenkomsten te wijzigen ofwel geen doorgang te doen vinden, zonder dat in die gevallen de deelnemer aanspraak kan doen gelden op vergoeding van enigerlei schade. BETALINGSVOORWAARDEN De factuur dient 14 dagen na factuurdatum voldaan te zijn. AANSPRAKELIJKHEID De organisatie is niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan goederen of personen veroorzaakt door in verband met deelname aan de georganiseerde bijeenkomsten. Evenmin is de organisatie aansprakelijk voor schade van derden, veroorzaakt door aanwezigheid tijdens de genoemde bijeenkomsten. Stichting Desert Coaching Team Gruttostraat AM Odiliapeel Fax; Bank: Rabo Veghel rek.nr:

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

19 t/m 22 augustus 2015

19 t/m 22 augustus 2015 www.ballonfiestabarneveld.nl Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld Brochure arrangementen ballonnen en piloten 33 e Ballonfiësta Barneveld 19 t/m 22 augustus 2015 33 e editie 2015 Stichting Internationale

Nadere informatie

Jasper Riezebos. Op weg naar Dakar...

Jasper Riezebos. Op weg naar Dakar... Op weg naar Dakar... 3 Biografie Naam Adres Sonnenbergweg 5 8271 RJ IJsselmuiden E-mail rally-sportriezebos@live.nl Telefoon 06-201 64 232 Korte kennismaking Mijn naam is, een echte motorcrossliefhebber.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

een organisatie van Moorsele Onderneemt

een organisatie van Moorsele Onderneemt Beste ondernemer, Op kermiszaterdag 22 september 2018 organiseert een obstakel aflossingsloop in en rond het centrum van Moorsele. Verschillende teams, bestaande uit 3 tot 5 lopers, nemen het tegen elkaar

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Wij - als gezonde mensen - vinden dat sporten heel vanzelfsprekend is. Wanneer we goed om ons heen kijken geldt dat helaas voor lang niet iedereen.

Wij - als gezonde mensen - vinden dat sporten heel vanzelfsprekend is. Wanneer we goed om ons heen kijken geldt dat helaas voor lang niet iedereen. Inleidende brief Geachte Sponsor-in-spé, Wij - als gezonde mensen - vinden dat sporten heel vanzelfsprekend is. Wanneer we goed om ons heen kijken geldt dat helaas voor lang niet iedereen. Met dit tennistoernooi

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepscombinatie opleiding

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. 33 e editie 19-22 augustus 2015

SPONSORBROCHURE. 33 e editie 19-22 augustus 2015 SPONSORBROCHURE Hoofdsponsor Subhoofdsponsors 33 e editie 19-22 augustus 2015 VOORWOORD 1 e prijs fotowedstrijd 2014 Stephan Damman 33 e editie 19-22 augustus 2015 Beste ondernemer, In augustus gaan weer

Nadere informatie

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Aan: Basisschool of voortgezet onderwijs T.a.v. de directie, leraar/lerares lichamelijke opvoeding Per email Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon:

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon: Sponsoring Geachte, In 2008 kende de 46 ste editie van de Zuidkempense Pijl een overdonderend succes. We konden voor een primeur zorgen met de eerste live-uitzending van een amateurwielerwedstrijd in België.

Nadere informatie

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 Sponsorpakketten R I J V E R E N I G I N G S I N T - P A U L U S H

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE SPONSORMAP seizoen 2017-2018 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

RAP HOLLAND. Organisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFORMULIER SEIZOEN 2012

RAP HOLLAND. Organisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFORMULIER SEIZOEN 2012 RAP HLLAND rganisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFRMULIER SEIZEN 2012 Achternaam:. Voorletters:. Voorvoegsel:. Roepnaam:. Geboortedatum:. Geslacht: 0 man 0 vrouw Nationaliteit:..

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 INSCHRIJFFORMULIER NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2017/2018 Module 1 9 maart 2018 Module 2 9 april 2018, incl. overnachting Module 3 10 april 2018 Module 4

Nadere informatie

Contactgegevens Sponsoring & PR

Contactgegevens Sponsoring & PR Sponsoring jeugdplan SVW volleybal 2012-2015 1 Contactgegevens Sponsoring & PR Contactpersoon en adres: Karla Stellingwerf Dwarsnoard 2 A 8711 AS Workum E-mailadres: sponsoringsvw@gmail.com Website SVW

Nadere informatie

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 45

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 45 INSCHRIJFFORMULIER NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 45 NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2019-2020 Module 1 & 2 24 & 25 september 2019 Module 3 & 4 12 & 13 november 2019 Module 5 & 6 14 & 15 januari

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 29 juni 2017

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 29 juni 2017 OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET OmgevingsCongres 29 juni 2017 VOORJAAR 2017 OmgevingsPlatform Begin 2019 wordt de Omgevingswet verwacht, een spannende periode breekt aan. Wat moet er allemaal geregeld,

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren 2016-2017 Kledingsponsoring : 1 1 e elftal : 1.a - bedrijfslogo in 1 kleur op voorzijde wedstrijdshirt Op aanvraag 1.b - bedrijfslogo in 1 kleur op achterzijde trainingspak

Nadere informatie

Wanneer u per omgaande een overkomst met ons wilt sluiten, kunt u het laatste formulier van dit schrijven gebruiken.

Wanneer u per omgaande een overkomst met ons wilt sluiten, kunt u het laatste formulier van dit schrijven gebruiken. Geachte heer, mevrouw, Middels onderstaande reclamepakketten en sponsormogelijkheden biedt Golfbaan Hank u een helder op maat pakket waarbij u zelf kunt kiezen wat voor uw bedrijf de beste optie is. Kiest

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare SPONSORMAP seizoen 2019-2020 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest t.n.v Sint Joris Evenementen Gilde stichting Sint Oostelbeers Joris Gilde Oostelbeers 1381.86.006 Vrij Gildefeest 19 augustus 2012 Adres: Secretariaat St. Joris Oostelbeers

Nadere informatie

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen!

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! De Talbot Sunbeam Lotus is als rallyauto gebouwd in 1981, heeft tot

Nadere informatie

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 31 mei 2018

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 31 mei 2018 OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET OmgevingsCongres 31 mei 2018 VOORJAAR 2018 OmgevingsPlatform Het OmgevingsPlatform is in 2017 opgericht met als doel partijen bij elkaar te brengen en inspireren tot een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl DE PLU GEGEVENS Achternaam Voornaam + voorletters Adres Postcode/ woonplaats

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

Logistiek Limburg in de Spotlight!

Logistiek Limburg in de Spotlight! Geachte heer/mevrouw, Logistiek Limburg in de Spotlight! Deelname Beurs Transport Logistic, München, 9-12 mei 2017 Van 9 tot 12 mei 2017 vindt in München voor de zestiende keer de tweejaarlijkse beurs

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

17 t/m 20 augustus 2016

17 t/m 20 augustus 2016 www.ballonfiestabarneveld.nl Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld Brochure arrangementen ballonnen en piloten 34 e Ballonfiësta Barneveld 17 t/m 20 augustus 2016 34 e editie 2016 Stichting Internationale

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Een bijdrage aan de mooiste ondernemersstad van Europa

PARTNERPLAN. Een bijdrage aan de mooiste ondernemersstad van Europa PARTNERPLAN Een bijdrage aan de mooiste ondernemersstad van Europa Inhoudsopgave MKB-Amsterdam (inleiding)... 3 De Organisatie... 4 De activiteiten... 4 Waarom kiezen voor een partnerschap met MKB-Amsterdam?...

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

EQUIPE KNUIMAN LE DAKAR KNUIMAN. Stichting. Cornelis Drebbelstraat BH Wijchen

EQUIPE KNUIMAN LE DAKAR KNUIMAN. Stichting. Cornelis Drebbelstraat BH Wijchen EQUIPE KNUIMAN Henk Knuiman Tel.: +31 (0)6 54 34 10 00 Email: henk@hknuiman.nl Stichting LE DAKAR KNUIMAN Cornelis Drebbelstraat 6 6603 BH Wijchen dakar@henstek.nl Rally rijden is mijn passie, een deel

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepsopleiding 2099,- Startdatum././

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Watervrienden Nederland

Watervrienden Nederland Watervrienden Nederland Sponsorgids www.watervrienden-nederland.nl info@sport4all.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 Ambities 4 Structuur 5 Hoofdsponsor 6 Sponsorpakketten 7-9 Sponsoring in natura 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Classic. Uw bedrijf wil 525 euro (+ BTW) investeren. Wij bieden u aan :

Classic. Uw bedrijf wil 525 euro (+ BTW) investeren. Wij bieden u aan : Uw bedrijf wil 525 euro (+ BTW) investeren - Spandoeken en reclamepanelen kunnen geplaatst worden in de nabijheid van de aankomststrook (vanaf 400m). - Inlassing van ½ blz A4 zwart/wit publiciteit in een

Nadere informatie

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO)

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Aanvraag formulier Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Niet in te vullen door aanvrager: Diploma akkoord: ja/nee Werkervaring akkoord: ja/nee Documenten akkoord: ja/nee

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014.

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. Kledingsponsor SV Houten heeft een kledingsponsorovereenkomst met ERREA Italië die door loopt tot 30 augustus 2015. In deze overeenkomst is

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 info@bowlen.nl A017-017/RdG Aan alle verenigingen en toernooiorganisatoren Aanmeldingsprocedure

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER/ OUDERVERKLARING. (Nieuwe leerling OBS De Walsprong)

INSCHRIJFFORMULIER/ OUDERVERKLARING. (Nieuwe leerling OBS De Walsprong) INSCHRIJFFORMULIER/ OUDERVERKLARING (Nieuwe leerling OBS De Walsprong) Gegevens van de leerling(e) Familienaam: Jongen / meisje * Voorna(a)m(en):. BSN:..... Roepnaam:.. (Kopie paspoort / i.d.kaart / geboortebewijs

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2017-2018 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 11 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. Met de vele nieuwe concurrentie in de buurt hebben we besloten om ons vanaf

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender

Aanmeldingsprocedure Wedstrijdkalender Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 info@bowlen.nl A016-012/RdG Aan alle verenigingen en toernooiorganisatoren Aanmeldingsprocedure

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2016-2017 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 10 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. De Warre zal zich vanaf het komende winterseizoen meer focussen op haar internationale

Nadere informatie

Voorwoord door de voorzitter

Voorwoord door de voorzitter sponsorboekje Voorwoord door de voorzitter Vastelaovesgezelschap de Kwas promoot al meer dan 55 jaar de vastelaovend in met name onze wijk Venlo-Zuid en is daarmee de oudste buurtgerelateerde vereniging

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

Omargym Presents: www.omargym.nl. Www.omargym.nl

Omargym Presents: www.omargym.nl. Www.omargym.nl Omargym Presents: www.omargym.nl Www.omargym.nl Inhoud: Informatie over ons Informatie over Sponsorpakket 1 Informatie over Sponsorpakket 2 Informatie over Sponsorpakket Bronze Informatie over Sponsorpakket

Nadere informatie

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau Zaken doen in een omgeving van hoog niveau In de weekenden van 3, 4 en 5 mei & 11 en 12 mei 2019 vindt bij het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg de 15e editie plaats van Grandorse Horse Trials,

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DE AUDIT COMMISSIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE

INSCHRIJFFORMULIER DE AUDIT COMMISSIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE INSCHRIJFFORMULIER DE AUDIT COMMISSIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2017/2018 Module 1 Module 2 6 november 2017 van 09.00 20.00 uur 7 november 2017 van 09.00 20.00 uur INVESTERING De investering

Nadere informatie

Kampen - Kamperzeedijk

Kampen - Kamperzeedijk Kampen - Kamperzeedijk Criterium Estafette Sprint Duurwedstrijd De wedstrijden tellen mee in de nationale en IKSA eurocup competitie Organisatie is in handen van: Nederlandse Autoped Federatie (NAF) Int.

Nadere informatie

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL 29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL Beste deelnemer, Op vrijdag 29 september 2017 wordt de derde editie van de Miles of Pleasure rally gereden. De Miles of Pleasure rally is een eendaagse

Nadere informatie

Sponsoring en Adverteren. Culemborg Blues 2019

Sponsoring en Adverteren. Culemborg Blues 2019 Sponsoring en Adverteren Culemborg Blues 2019 Sponsoring en Adverteren Culemborg Blues 2019 Culemborg Blues Culemborg Blues kent inmiddels een lange traditie. In 2018 heeft de 25 e editie plaatsgevonden.

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u een aanvraagformulier voor een woning van de Stichting Uithuizer Woningbouw. De verdere gang van zaken is als volgt:

Hierbij ontvangt u een aanvraagformulier voor een woning van de Stichting Uithuizer Woningbouw. De verdere gang van zaken is als volgt: sociaal wonen U zoekt een woning in Uithuizen Hierbij ontvangt u een aanvraagformulier voor een woning van de Stichting Uithuizer Woningbouw. De verdere gang van zaken is als volgt: U vult het formulier

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN CYCLOCROSS OP 07 EN 08 JANUARI 2012 DIENSTENCENTRUM GID(T)S EN HET PROVINCIAAL DOMEIN DE WAAIBERG HOOGLEDE-GITS NIEUWELINGEN, JUNIOREN, DAMES ELITE EN JEUGD BELOFTEN U23 EN ELITE

Nadere informatie