CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde"

Transcriptie

1 CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde Om te genieten van de kwaliteit van het leven TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE SINDS 1975

2 Centrum Mond tandheelkunde

3 zorg Waalre voor het hele gezin Met een professioneel team van zeer ervaren tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, tandtechnici en assistenten biedt Centrum Mondzorg Waalre u al meer dan 40 jaar hoogwaardige tandheelkundige zorg. Mondzorg die gericht is op verbetering van uw gezondheid. Alle disciplines en expertise onder één dak in een prettige, moderne en patiëntvriendelijke omgeving. Centrum Mondzorg Waalre biedt tandheelkundige behandeling op maat met de focus op de patiënt. Nieuwe patiënten zijn welkom en wij zijn pas tevreden wanneer u onze kliniek verlaat als Super Satisfied Patient. Bij ons bent u geen nummer, maar gast!

4 Behandelingen in onze kliniek Algemene tandheelkunde De periodieke controle van uw tanden, kiezen en tandvlees is van essentieel belang voor het behoud van een gezonde mond. Indien noodzakelijk worden op indicatie van de tandarts röntgenfoto s gemaakt. Binnen ons team van tandartsen kiest ú de tandarts die bij u past. Kinderen kunnen vanaf 2 jaar kennismaken met de tandarts. Centrum Mondzorg Waalre volgt de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde op de voet en streeft naar tandheelkundige topprestaties. Mondhygiëne Een goede mondhygiëne is noodzakelijk voor het behoud van het gebit. De behandelingen van een mondhygiënist zijn in eerste instantie gericht op preventieve mondzorg en tandvleesaandoeningen. Uitvoerig onderzoek, voorlichting en reiniging zijn belangrijke taken van een mondhygiënist. Voorkomen is beter dan genezen!

5 Implantologie Implantologie is één van de aandachtsgebieden binnen onze kliniek. Een kroon of brug op implantaten biedt een solide, langdurige oplossing ter vervanging van een enkele tand of meerdere tanden en/of kiezen. Een overkappingsprothese op implantaten, het klikgebit, geeft u het gevoel van uw eigen tanden terug! De implantaatbehandelingen worden uitgevoerd door 2 deskundige implantologen. In onze kliniek wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste materialen en nieuwste technieken. We zijn met 37 jaar ervaring pionier op het gebied van implantologie en Flagship Clinic Nederland van het A-merk Nobel Biocare. Orthodontie Middels orthodontie (gebitsregulatie) kan zowel bij kinderen als volwassenen een recht, mooi en perfect functionerend gebit worden gecreëerd. Bij kinderen kan de groei van de kaken worden beïnvloed. Tevens kan een orthodontische behandeling worden toegepast als voorbereiding op grote gebitsrehabilitaties om zowel esthetisch als functioneel een optimaal eindresultaat te verkrijgen.

6 Endodontologie Wortelkanaalbehandelingen kunnen soms complex zijn. Voor dergelijke behandelingen beschikt onze kliniek over 2 tandartsen met differentiatie endodontologie. Het gebruik van een operatiemicroscoop is hierbij niet meer weg te denken. Kroon- en brugwerk Mocht het voorkomen dat uw tanden of kiezen zo verzwakt zijn dat een vulling en/of restauratie niet meer mogelijk is, kan een kroon of brug vervaardigd worden. Andere esthetische oplossingen voor het verfraaien van tanden of kiezen zijn facings (porselein of composiet) om bijvoorbeeld scheve tanden of spleetjes te maskeren. Gebitsprothetiek Mist u een deel van uw tanden en/of kiezen of bent u geheel tandeloos? Met een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese krijgt u uw glimlach weer terug. Centrum Mondzorg Waalre heeft een eigen tandtechnisch laboratorium in huis. De samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus is van groot belang om tot het beste functionele en esthetische resultaat te komen. Bleken Het bleken van tanden is een populaire manier voor het verfraaien van het gebit. Verschillende factoren kunnen verkleuring van uw tanden en kiezen veroorzaken. Denk aan koffie, thee, rode wijn en roken. Het bleken van uw tanden wordt onder professionele begeleiding en volgens de laatste richtlijnen uitgevoerd.

7 Kindertandheelkunde Binnen onze kliniek is een vrouwelijke tandarts werkzaam die zich al 20 jaar heeft gespecialiseerd in kindertandheelkunde. De kindertandarts behandelt kinderen van 2 tot 18 jaar. Zij richt zich voornamelijk op extreem angstige kinderen. Angst voor de tandarts behandeling onder narcose Helaas hebben veel mensen angst voor de tandarts. Van deze angst afkomen is niet eenvoudig. Onze tandartsen met affiniteit in angstbehandelingen houden hier rekening mee. Met de juiste begeleiding is het voor bijna alle patiënten mogelijk om angst voor de tandarts te overwinnen. Voor patiënten die ondanks de intensieve begeleiding extreme angst blijven behouden, kan een tandheelkundige behandeling onder narcose een gedegen oplossing zijn. Onze kliniek heeft gecertificeerde ziekenhuisoperatiekamers op het allerhoogste niveau. De tandarts behandelt patiënten vanaf 4 jaar onder narcose in samenwerking met de anesthesist. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden en indicatie wordt behandeling onder narcose wel of niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Kaakchirurgie In onze kliniek werkt een kaakchirurg, die eenvoudige verzekerde of onverzekerde dento-alveolaire behandelingen uitvoert (zoals bijvoorbeeld verwijderen verstandskies en wortelpunt operatie).

8 Snurk- en slaapapneu Veel mensen hebben last van snurken. Dit wordt veroorzaakt door het vibreren van zacht weefsel in de bovenste luchtwegen. We spreken van apneu wanneer de ademhaling meer dan 5 keer per uur langer dan 10 seconden wordt ingehouden. Apneu betekent letterlijk ademstilstand. Tijdens deze ademstilstand daalt vaak het zuurstofgehalte in het bloed, hetgeen mogelijk levensbedreigend kan zijn. Heeft u last van slaapapneu of bent u een hevige snurker, dan is een persoonlijk vervaardigde nachtbeugel, het MRA (Mandibulair Repositie Apparaat), wellicht dé oplossing. Voor juiste diagnose, vraag uw huisarts te verwijzen naar een medisch specialist. In onze kliniek zijn 2 NVTS (Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskundige) geaccrediteerde tandartsslaapgeneeskundigen werkzaam Röntgenologie Goede radiologische diagnose voor optimaal inzicht en behandelplanning is niet meer weg te denken in de tandheelkunde. In onze kliniek hebben wij de laatste (digitale) technieken in huis voor zowel OPG, RSP als de 3-dimensionale CT-scan.

9 Goed om te weten Verwijskliniek Voor gedifferentieerde tandheelkundige zorg, denk hierbij aan implantologie, endodontologie, esthetische tandheelkunde en kaakchirurgie, zijn wij een verwijskliniek. U kunt op verwijzing van uw tandarts bij ons terecht. Tarieven Wij hanteren de tarieven die zijn vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit). Deze tarieven zijn landelijk vastgesteld en kunt u vinden op onze website. Centrum Mondzorg Waalre heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars. Klachten - Privacy Wij doen onze uiterste best u als patiënt tevreden te stellen. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, schroom niet om deze te melden. Wij hanteren een klachtenprocedure. Uiteraard is uw privacy gewaarborgd volgens het privacyreglement. Uitgebreide informatie kunt u vinden op onze website. Quole Quole is de overkoepelende naam voor Medisch Centrum Waalre (eerste verdieping), Centrum Mondzorg Waalre (begane grond) en Quole kliniek Oisterwijk. U kunt bij Medisch Centrum Waalre terecht voor orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie, algemene chirurgie en gynaecologie (cosmetische). Verzekerde zorg zoals in het ziekenhuis! Hygiëne en sterilisatie Binnen Quole wordt gewerkt volgens de laatste normen, richtlijnen en hygiëne-eisen zoals in het ziekenhuis. Quole beschikt over een eigen moderne sterilisatieafdeling. Stoppen met Roken coaching Roken heeft een nadelige invloed op genezingsprocessen en kwaliteit van bot en weefsel in de mond. Vooral negatief voor tandvlees en implantaten. Via Mediopro kunt u een afspraak maken voor Stoppen met Roken coaching, de afspraak vindt dan plaats in onze kliniek. Onder voorwaarden deels vergoed door uw zorgverzekeraar.

10 KLINIEK TANDHEELKUNDE CENTRUM MONDZORG & IMPLANTOLOGIE WAALRE WAALRE Tandheelkunde & Implantologie Centrum Mondzorg Waalre Tandheelkunde & Implantologie Van Dijklaan WG Waalre T F info@centrummondzorgwaalre.com N e d e r l a n d s e V e r e n i g i n g v o o r Tandheelkundige Slaapgeneeskunde In onze moderne kliniek kunt u de zorg voor uw gebit met een gerust hart toevertrouwen aan het zeer ervaren team. De behandelmogelijkheden omvatten het gehele scala aan hedendaagse tandheelkunde en tandheelkundige implantologie met de allernieuwste technieken en materialen. académie OFFICIAL FLAGSHIP CLINIC Nobel Biocare Nederland B.V.

11 EINDHOVEN DEN BOSCH TILBURG Randweg N2 afrit 32 Afslag Veldhoven Zuid Ziekenhuis MMC VENLO MAASTRICHT VELDHOVEN A 67 De Dommel Bus Bedrijvenpark Het Broek Van Dijklaan Bus O.L. Vrouwedijk WAALRE VALKENSWAARD Ziekenhuis Maxima Medisch Centrum CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde & Implantologie Wij zijn met het openbaar vervoer vanaf MMC Veldhoven en vanuit Aalst-Waalre bereikbaar via buslijn 7 of buurtbus 471 of 477. Uitstappen bij halte Onze Lieve Vrouwedijk. Kijk online voor meer informatie. Is de overkoepelende naam voor Medisch Centrum Waalre, Quole kliniek Oisterwijk en Centrum Mondzorg Waalre MCW

12

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde Om te genieten van de kwaliteit van het leven TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE SINDS 1979 Behandelingen in ons centrum Algemene tandheelkunde Natuurlijk komt u regelmatig

Nadere informatie

MEDISCH CENTRUM WAALRE. Bij ons bent u geen nummer, maar gast!

MEDISCH CENTRUM WAALRE. Bij ons bent u geen nummer, maar gast! MEDISCH CENTRUM WAALRE Bij ons bent u geen nummer, maar gast! Medisch Centrum Waalre Voor een bezoek aan een medisch specialist is het tegenwoordig niet meer nodig om naar een ziekenhuis te gaan. Bij Medisch

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief

Interpolis ZorgActief Interpolis ZorgActief Mondzorg 2014 1 Mondzorg Bij Interpolis ZorgActief houden wij de informatie over uw zorgverzekering graag glashelder. Daarom informeren wij u met deze brochure over onze uitgebreide

Nadere informatie

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkundige implantaten

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkundige implantaten CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkundige implantaten Om te genieten van de kwaliteit van het leven TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE SINDS 1979 Natuurlijk zijn implantaten in de eerste plaats bedoeld om het

Nadere informatie

Slaapproblemen MKA. Locatie Hoorn/Enkhuizen

Slaapproblemen MKA. Locatie Hoorn/Enkhuizen Slaapproblemen MKA Locatie Hoorn/Enkhuizen Slaapproblemen We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Een gezonde nachtrust geeft ons de energie om de volgende dag goed te kunnen functioneren vooral wat

Nadere informatie

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland Waarom Centrum Bijzondere Implantologie? CBI (Centrum Bijzondere Implantologie) is dé specialistische kliniek op het gebied van bijzondere

Nadere informatie

Mondzorg 2014 Wat doen de verschillende mondzorgverleners. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70453/2013-11

Mondzorg 2014 Wat doen de verschillende mondzorgverleners. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70453/2013-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2014. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Mondzorg 2014 Wat doen de verschillende mondzorgverleners 70453/2013-11 2 Inhoudsopgave Mondzorg 2014 Inleiding

Nadere informatie

Wie zijn wij. KTI Hilversum is een succesvolle kliniek. waarin tandartsen Marjolijn den Daas, Marije Storm en tandarts-implantoloog

Wie zijn wij. KTI Hilversum is een succesvolle kliniek. waarin tandartsen Marjolijn den Daas, Marije Storm en tandarts-implantoloog Wie zijn wij KTI Hilversum is een succesvolle kliniek waarin tandartsen Marjolijn den Daas, Marije Storm en tandarts-implantoloog Harold van der Burg werkzaam zijn. Wij werken volgens de nieuwste inzichten

Nadere informatie

MRA-behandeling bij snurken en obstructief slaapapneusyndroom (OSAS)

MRA-behandeling bij snurken en obstructief slaapapneusyndroom (OSAS) MRA-behandeling bij snurken en obstructief slaapapneusyndroom (OSAS) Inleiding Deze folder gaat over het gebruik van een individueel op maat gemaakte beugel om snurken of apneu (=ademstop) te behandelen.

Nadere informatie

Slaapbeugel. Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op

Slaapbeugel. Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op Slaapbeugel Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U heeft van uw arts gehoord dat u voor uw snurken en/of ademstops behandeld

Nadere informatie

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014 Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.aevitae.com info@aevitae.com Inhoud Alles over mondzorg

Nadere informatie

Prestatielijst Eckstra Mondzorg. Bij vragen over onze behandelingen staat ons team graag voor u klaar om die te beantwoorden.

Prestatielijst Eckstra Mondzorg. Bij vragen over onze behandelingen staat ons team graag voor u klaar om die te beantwoorden. Prestatielijst Eckstra Mondzorg Bij vragen over onze behandelingen staat ons team graag voor u klaar om die te beantwoorden. Een gezond gebit voor uw hele gezin Geldig tot 31 december 2012 Consultatie

Nadere informatie

Behandelmogelijkheden van het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS)

Behandelmogelijkheden van het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS) Behandelmogelijkheden van het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS) Inleiding Als bij u het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS) is vastgesteld is er een aantal behandelingen mogelijk: 1. Als er sprake

Nadere informatie

Tarieven IJsselstate tandartsen 2012

Tarieven IJsselstate tandartsen 2012 Tarieven IJsselstate tandartsen 2012 Prijzen geldig tot 31 maart 2012 CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK A-codes DE PERIODIEKE CONTROLE Er wordt stilgestaan bij uw gezondheid De gezondheid van uw mond wordt in

Nadere informatie

Mandibulair Repositie Apparaat (MRA)

Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Anti-snurkbeugel marinaclinic.nl Snurken kan de slaap flink verstoren, met slaapapneu (OSAS), oververmoeidheid, hoofdpijn, concentratieverlies en hoge bloeddruk tot

Nadere informatie

Tandheelkundige implantaten

Tandheelkundige implantaten Tandheelkundige implantaten Inhoudsopgave Klik op het onderwerp om verder te lezen. Wat zijn tandheelkundige implantaten? 1 De procedure 2 Wat gebeurt er voor de ingreep? 2 Wat gebeurt er tijdens de ingreep?

Nadere informatie

Als u een tand of kies mist: Een kroon op een implantaat ook voor u dé oplossing!

Als u een tand of kies mist: Een kroon op een implantaat ook voor u dé oplossing! Als u een tand of kies mist: Een kroon op een implantaat ook voor u dé oplossing! Wat is ketenzorg? Door de samenwerking tussen verschillende maatschappen kaakchirurgie, implantologiepraktijken, tandartsen

Nadere informatie

Wat doen de verschillende mondzorgverleners

Wat doen de verschillende mondzorgverleners Wat doen de verschillende mondzorgverleners Voor meer informatie kijk op www.prolife.nl/polisvoorwaarden Productlijnen aanvullende verzekeringen Voor de aanvullende verzekeringen zijn er 2 verschillende

Nadere informatie

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk Praktijkfolder Welkom bij Mondzorg Clinics Onze praktijken zijn moderne clinics waar u terecht kunt voor complete mondzorg Tandheelkunde-Mondhygiëne-Orthodontie- Parodontologie & Implantologie. In onze

Nadere informatie

Algemene informatie voor nieuwe patiënten.

Algemene informatie voor nieuwe patiënten. Praktijk voor tandheelkunde en endodontologie Algemene informatie voor nieuwe patiënten. P.M.M. Jaspers & M.H. Ree tandartsen Meeuwstraat 110 1444 VH PURMEREND tel.: 0299-42 81 11 fax: 0299-42 90 76 email:

Nadere informatie

Snurken en slaapapneu

Snurken en slaapapneu Snurken en slaapapneu Gevolgen Eén op de tien volwassenen snurkt. Dit is hinderlijk voor de omgeving maar heeft verder geen nadelige lichamelijke gevolgen. Dit kan wel het geval zijn als er sprake is van

Nadere informatie

Uw nachtrust terug met een anti-snurkbeugel

Uw nachtrust terug met een anti-snurkbeugel Uw nachtrust terug met een anti-snurkbeugel marinadental.nl Snurken kan de slaap flink verstoren, met slaapapneu (OSAS), oververmoeidheid, hoofdpijn, concentratieverlies en hoge bloeddruk tot gevolg. Bovendien

Nadere informatie

Behandelingen in het kader van de aanvullende verzekering hoeven niet aangevraagd te worden tenzij anders aangegeven.

Behandelingen in het kader van de aanvullende verzekering hoeven niet aangevraagd te worden tenzij anders aangegeven. Machtigingenbeleid mondzorg 2017 Algemeen We besteden veel aandacht aan het machtigingenproces om de machtigingsaanvragen zo spoedig mogelijk voor u en uw cliënt te kunnen afhandelen. U kunt de aanvragen

Nadere informatie

Allereerst krijgt u voor de behandeling verschillende recepten voor medicijnen die u bij de apotheek kan halen.

Allereerst krijgt u voor de behandeling verschillende recepten voor medicijnen die u bij de apotheek kan halen. Behandeling algemeen De voorbehandeling Allereerst krijgt u voor de behandeling verschillende recepten voor medicijnen die u bij de apotheek kan halen. Antibioticum -> de avond voor de behandeling start

Nadere informatie

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR MINI IMPLANTATEN EN/OF GEHEMELTE VRIJE PROTHESE?

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR MINI IMPLANTATEN EN/OF GEHEMELTE VRIJE PROTHESE? WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR MINI IMPLANTATEN EN/OF GEHEMELTE VRIJE PROTHESE? De mini implantaten en/of gehemelte vrije prothese bieden een duurzame lange termijn oplossing. Het is een eenmalige investering

Nadere informatie

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013 Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.youcare.nu info@aevitae.com Inhoud Alles over mondzorg

Nadere informatie

Informatie. Implantaten

Informatie. Implantaten Informatie Implantaten Inleiding Wanneer tanden en/of kiezen verloren zijn gegaan, kan de mogelijkheid van implantatie worden overwogen. In deze folder leest u meer over de behandeling met implantaten.

Nadere informatie

TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN VOOR DE VERVANGING VAN EEN OF MEERDERE VERLOREN GEGANE TANDEN PATIËNTENINFORMATIE

TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN VOOR DE VERVANGING VAN EEN OF MEERDERE VERLOREN GEGANE TANDEN PATIËNTENINFORMATIE TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN VOOR DE VERVANGING VAN EEN OF MEERDERE VERLOREN GEGANE TANDEN PATIËNTENINFORMATIE U heeft een afspraak op een van de poliklinieken van Kaakchirurgie Zuyd voor het plaatsen van

Nadere informatie

Basisverzekering. Bijlage 3 - Verzekeringsvoorwaarden inzake mondzorg 2014

Basisverzekering. Bijlage 3 - Verzekeringsvoorwaarden inzake mondzorg 2014 Bijlage 3 - Verzekeringsvoorwaarden inzake mondzorg 2014 Polisvormen Basisverzekering: o Alles Verzorgd Polis Dit is een naturapolis voor heel Nederland. o Online Verzorgd Polis Dit is een naturapolis

Nadere informatie

Implantaat. Kaakchirurgie

Implantaat. Kaakchirurgie Kaakchirurgie Implantaat Wat is een implantaat en waaruit bestaat de nazorg? Een natuurlijke tand of kies bestaat uit twee gedeelten, een kroon en een wortel. Een implantaat vervangt de wortel en is dus

Nadere informatie

Dé Praktijk voor het hele gezin!

Dé Praktijk voor het hele gezin! Dé Praktijk voor het hele gezin! Welkom bij Ravelijn Tandartsen! Fijn dat u ervoor gekozen heeft om bij ons cliënt te worden. Ravelijn Tandartsen is een praktijk voor het hele gezin. Een team van deskundige

Nadere informatie

Machtigingenbeleid mondzorg 2018

Machtigingenbeleid mondzorg 2018 Machtigingenbeleid mondzorg 2018 We besteden veel aandacht aan het machtigingenproces om de machtigingsaanvragen zo spoedig mogelijk voor u en uw cliënt te kunnen afhandelen. Wat leest u in deze brochure?

Nadere informatie

Mondzorg 2014. Wij zijn er voor ú

Mondzorg 2014. Wij zijn er voor ú Mondzorg 2014 Wij zijn er voor ú Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014 Bent u 18 jaar of ouder dan kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten voor uw tandartskosten. Wij vergoeden hieruit

Nadere informatie

Basisverzekering. Bijlage 2 - Verzekeringsvoorwaarden 2011 inzake Mondzorg

Basisverzekering. Bijlage 2 - Verzekeringsvoorwaarden 2011 inzake Mondzorg Bijlage 2 - Verzekeringsvoorwaarden 2011 inzake Mondzorg Polisvormen Basisverzekering: o Basisverzekering Noord Nederland. Dit is een combinatiepolis die geldt voor de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland,

Nadere informatie

Kaakimplantaten zijn kunstwortels gemaakt van een speciaal soort metaal (titanium). De kaakchirurg plaatst de kunstwortels in de kaak.

Kaakimplantaten zijn kunstwortels gemaakt van een speciaal soort metaal (titanium). De kaakchirurg plaatst de kunstwortels in de kaak. patiënteninformatie kaakimplantaten kunstwortels in de kaak U heeft met uw arts besproken dat u een kaakimplantaat laat plaatsen in het OLVG. Wat zijn kaakimplantaten? Hoe worden ze gemaakt en geplaatst?

Nadere informatie

Tandartspraktijk Kroeze & Vermeeren Robijnlaan 27, 5431ZL Cuijk

Tandartspraktijk Kroeze & Vermeeren Robijnlaan 27, 5431ZL Cuijk Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle A211 Probleemgericht consult A231 Intake consult A261 Multidisciplinair consult A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto A511 Vaststellen wortelkanaal-classificatiescore

Nadere informatie

Informatie. Implantaten

Informatie. Implantaten Informatie Implantaten Inleiding Wanneer tanden en/of kiezen verloren zijn gegaan, kan de mogelijkheid van implantatie worden overwogen. In deze folder leest u meer over de behandeling met implantaten.

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Snurken. Slaapcentrum Slingeland Keel-, neus- en oorheelkunde Longziekten Neurologie. Oorzaken en behandelingen

Patiënteninformatie. Snurken. Slaapcentrum Slingeland Keel-, neus- en oorheelkunde Longziekten Neurologie. Oorzaken en behandelingen Slaapcentrum Slingeland Keel-, neus- en oorheelkunde Longziekten Neurologie Snurken i Patiënteninformatie Oorzaken en behandelingen Slingeland Ziekenhuis Algemeen In deze folder leest u over de oorzaken

Nadere informatie

Een klikgebit op implantaten

Een klikgebit op implantaten REPARATIE KLAAR TERWIJL U WACHT Een klikgebit op implantaten UITLEG gebruikte systemen IMPLANTATEN werkwijze bij het plaatsen KLIKGEBIT aanmeten en plaatsen Een klikgebit op implantaten Een veel voorkomende

Nadere informatie

1.1 Consultatie en diagnostiek MT= Materiaal- en/of Tandtechniekkosten.

1.1 Consultatie en diagnostiek MT= Materiaal- en/of Tandtechniekkosten. 1.1 Consultatie en diagnostiek MT= Materiaal- en/of Tandtechniekkosten. A111 Periodieke controle 20.50 A211 Probleemgericht consult 28 A231 Intake consult 38 A261 Multidisciplinair consult 30 A311 Maken

Nadere informatie

Consultatie en diagnostiek

Consultatie en diagnostiek Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 23,00 A211 Probleemgericht consult 25,00 A231 Intake consult 42,50 A261 Multidisciplinair consult 45,00 A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto 15,00

Nadere informatie

Kaakchirurg wordt MKA-chirurg

Kaakchirurg wordt MKA-chirurg Kaakchirurg wordt MKA-chirurg MKA Locatie Hoorn/Enkhuizen Kaakchirurg wordt MKA-chirurg Omdat het specialisme mondziekten en kaakchirurgie de afgelopen jaren uitgebreid is met aangezichtschirurgie, is

Nadere informatie

KWALITEITSJAARVERSLAG Mondzorg Gieten

KWALITEITSJAARVERSLAG Mondzorg Gieten KWALITEITSJAARVERSLAG 2016 Mondzorg Gieten Voorwoord Gieten, 7 maart 2017 Voor u ligt het kwaliteitsjaarverslag 2016 van Mondzorg Gieten. Mondzorg Gieten is een kleinschalige praktijk met een prettige,

Nadere informatie

Tandartsencentrum. Cassandraplein

Tandartsencentrum. Cassandraplein TARIEVEN 2012 CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK A111 Periodieke controle 20,66 A211 Probleem gericht consult 25,14 A231 Intake consult 31,11 A261 Multidisciplinair consult 46,67 A311 Maken en beoordelen kleine

Nadere informatie

TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN VOOR DE HOUVAST VAN EEN GEBITSPROTHESE (KLIKGEBIT) PATIËNTENINFORMATIE

TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN VOOR DE HOUVAST VAN EEN GEBITSPROTHESE (KLIKGEBIT) PATIËNTENINFORMATIE TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN VOOR DE HOUVAST VAN EEN GEBITSPROTHESE (KLIKGEBIT) PATIËNTENINFORMATIE U heeft een afspraak op een van de poliklinieken van Kaakchirurgie Zuyd voor het plaatsen van implantaten

Nadere informatie

Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Bij snurken en Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS)

Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Bij snurken en Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS) Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) Bij snurken en Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS) Inleiding U heeft last van snurken of van het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS). Er zijn verschillende behandelmethoden

Nadere informatie

TARIEVEN 2012. tandartspraktijk peize info@tandartspraktijkpeize.nl. Code M/T Omschrijving Prijs Toelichting

TARIEVEN 2012. tandartspraktijk peize info@tandartspraktijkpeize.nl. Code M/T Omschrijving Prijs Toelichting TARIEVEN 2012 tandartspraktijk peize info@tandartspraktijkpeize.nl Code M/T Omschrijving Prijs Toelichting 1. Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 19,80 A211 Probleemgericht consult 25,00

Nadere informatie

Prijslijst. 1. Consultatie en diagnostiek

Prijslijst. 1. Consultatie en diagnostiek Prijslijst Hennink tandartsen Scholtenlaan 210 2105 PK Heemstede 023-5292877 tandartshennink@planet.nl www.henninktandartsen.nl Code M/T Omschrijving Prijs 1. Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke

Nadere informatie

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is gericht op de behandeling van patiënten bij wie de behandeling in de algemene praktijk

Nadere informatie

Apexresectie. Afdeling kaakchirurgie Locatie Veldhoven

Apexresectie. Afdeling kaakchirurgie Locatie Veldhoven Apexresectie Afdeling kaakchirurgie Locatie Veldhoven Apexresectie In medische termen heet het operatief wegnemen van de wortelpunt van een tand of kies een apexresectie. Deze folder geeft informatie over

Nadere informatie

Vergoedingenlijst mondzorg De Friesland Zorgverzekeraar (geldig vanaf 1 januari 2012)

Vergoedingenlijst mondzorg De Friesland Zorgverzekeraar (geldig vanaf 1 januari 2012) Vergoedingenlijst mondzorg De Friesland Zorgverzekeraar (geldig vanaf 1 januari 2012) Behorende bij de: - Alles Verzorgd Polis - Vrije Keus Polis - AV Standaard - AV Extra - AV Optimaal - AV Excellent

Nadere informatie

TARIEFINFO PRAKTIJK VICTOR SCHYNS MAASTRICHT

TARIEFINFO PRAKTIJK VICTOR SCHYNS MAASTRICHT TARIEFINFO PRAKTIJK VICTOR SCHYNS MAASTRICHT NB: Tarieven geldig t/m 31 maart 2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Consultatie en diagnostiek... 2 Preventieve mondzorg... 3 Vullingen, kronen en bruggen...

Nadere informatie

Prestatie Omschrijving Techniek Prijs. A111 Periodieke controle 20,00. A211 Probleemgericht consult 25,15. A231 Intake consult 39,26

Prestatie Omschrijving Techniek Prijs. A111 Periodieke controle 20,00. A211 Probleemgericht consult 25,15. A231 Intake consult 39,26 Prestatie Omschrijving Techniek Prijs Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20,00 A211 Probleemgericht consult 25,15 A231 Intake consult 39,26 A261 Multidisciplinair consult 45,20 A311 Maken

Nadere informatie

Tarievenlijst tandartspraktijk Kosterman

Tarievenlijst tandartspraktijk Kosterman Tarievenlijst tandartspraktijk Kosterman Code Omschrijving Prijs 1. consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20,00 A211 Probleemgericht consult 21,00 A231 Intake consult 42,00 A261 Multidisciplinair

Nadere informatie

Prijslijst Consultatie en diagnostiek. Preventieve mondzorg. Vullingen, kronen en bruggen

Prijslijst Consultatie en diagnostiek. Preventieve mondzorg. Vullingen, kronen en bruggen Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20.50 A211 Probleemgericht consult 25.00 A231 Intake consult 39.00 A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto 15.00 A321 Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto

Nadere informatie

Implantaat ter vervanging van een tand of kies

Implantaat ter vervanging van een tand of kies Implantaat ter vervanging van een tand of kies Afdeling kaakchirurgie Locatie Veldhoven In deze folder krijgt u informatie over de vervanging van een tand of kies door een implantaat. Patiënten die door

Nadere informatie

Dentalmind Tandprothetiek. Voor een goed passende gebitsprothese

Dentalmind Tandprothetiek. Voor een goed passende gebitsprothese Dentalmind Tandprothetiek Voor een goed passende gebitsprothese 2 Dentalmind Tandprothetiek verzorgt de vervaardiging van een volledige gebitsprothese van begin tot plaatsing. Onze tandprotheticus Nela

Nadere informatie

Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos!

Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos! Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos! Wij leveren uw glimlach! Tandtechniek Hoeksewaard is een modern en allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in Strijen. Sinds de oprichting in 1998 produceren

Nadere informatie

Prijslijst geldig tot 1 januari 2013. A. Consultatie en diagnostiek

Prijslijst geldig tot 1 januari 2013. A. Consultatie en diagnostiek A. Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 19,70 A231 Intake consult 22,50 A261 Multidisciplinair consult 39,30 A211 Probleemgericht consult 22,50 A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto

Nadere informatie

TARIEVENLIJST 01-05-2012 T/M 31-05-2012

TARIEVENLIJST 01-05-2012 T/M 31-05-2012 1.1 Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke Controle 21,00 A211 Probleemgericht consult A231 Intake consult 39,26 A261 Multidisciplinair consult A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto 15,00 A321

Nadere informatie

Tandheelkundige implantaten voor vast kroon- en brugwerk

Tandheelkundige implantaten voor vast kroon- en brugwerk Tandheelkundige implantaten voor vast kroon- en brugwerk Inleiding In deze folder wordt u geïnformeerd over tandheelkundige implantaten ten behoeve van vast kroon en brugwerk en krijgt u instructies over

Nadere informatie

Een gezonde mond, zeker!... Een. 7 februari 2014 W.H. Rodenburg, mondhygiënist

Een gezonde mond, zeker!... Een. 7 februari 2014 W.H. Rodenburg, mondhygiënist Een gezonde mond, zeker!... Een mooie lach graag! 7 februari 2014 W.H. Rodenburg, mondhygiënist Agenda vandaag Aanleiding Wie wij zijn: Team Wat wij doen en waarom? Waar lopen we tegen aan? Onze conclusies:

Nadere informatie

Infectie bij een implantaat

Infectie bij een implantaat Infectie bij een implantaat Patiënteninformatie 1. Wat is het? U heeft een implantaat gekregen. Sommige mensen krijgen een ontsteking in de mond rondom dit implantaat. De oorzaken en gevolgen worden in

Nadere informatie

CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK. A-codes

CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK. A-codes TARIEVEN 2012 CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK A-codes NIEUWE PATIËNTEN Uw eerste indruk is van groot belang Er wordt geluisterd naar uw wensen De gezondheid van uw mond wordt in kaart gebracht Zonodig worden

Nadere informatie

VERANDERINGEN IN DE MONDZORG PER 1 JANUARI 2012

VERANDERINGEN IN DE MONDZORG PER 1 JANUARI 2012 VERANDERINGEN IN DE MONDZORG PER 1 JANUARI 2012 De minister van volksgezondheid, Edith Schippers, heeft met ingang van 1 januari 2012 bepaald, dat mondzorgverleners, zoals tandartsen, orthodontisten, mondhygienisten

Nadere informatie

A111 Periodieke controle 19,85. A211 Probleemgericht consult 20,15. A231 Intake consult 38.50. A261 Multidisciplinair consult 27.

A111 Periodieke controle 19,85. A211 Probleemgericht consult 20,15. A231 Intake consult 38.50. A261 Multidisciplinair consult 27. Prijslijst Tandartsenpraktijk Swaters & Kremer Mauvestraat 46 6813 JM Arnhem Geldig van 01-jan-2012 Geldig tot 31-mrt-2012 Code M/T Omschrijving Prijs Toelichting 1. Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke

Nadere informatie

Tarieven. Geldig van 1/01/2012 tem 30/04/2012

Tarieven. Geldig van 1/01/2012 tem 30/04/2012 Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20 A211 Probleemgericht consult 25 A231 Intake consult 40 A261 Multidisciplinair consult 30 A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto 15 A321 Maken

Nadere informatie

prestatie Omschrijving techniek Uw prijs

prestatie Omschrijving techniek Uw prijs prestatie Omschrijving techniek Uw prijs Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 19,63 A211 Probleemgericht consult 25,15 A231 Intake consult 39,26 A261 Multidisciplinair consult 45,20 A311

Nadere informatie

Driedimensionale weergave gezicht. Ziekenhuis Gelderse Vallei

Driedimensionale weergave gezicht. Ziekenhuis Gelderse Vallei Driedimensionale weergave gezicht Ziekenhuis Gelderse Vallei Op de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie wordt onderzoek gedaan naar de driedimensionale (3D) weergave van het gezicht. Het

Nadere informatie

Deze prijslijst is geldig tot en met: 31-12-2012. 1. Te declareren prestaties. 1.1 Consultatie en diagnostiek

Deze prijslijst is geldig tot en met: 31-12-2012. 1. Te declareren prestaties. 1.1 Consultatie en diagnostiek Deze prijslijst is geldig tot en met: 31-12-2012 1. Te declareren prestaties 1.1 Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle Probleemgericht consult A231 Intake consult A261 Multidisciplinair consult

Nadere informatie

Prijslijst per 11 januari 2012

Prijslijst per 11 januari 2012 Prijslijst per 11 januari 2012 Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20,50 A211 Probleemgericht consult 35,00 A231 Intake consult 37,50 A261 Multidisciplinair consult 36,50 A311 Maken en

Nadere informatie

Vullingen, kronen en bruggen

Vullingen, kronen en bruggen prestatie Omschrijving techniek Uw prijs Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20,50 A211 Probleemgericht consult 27,50 A231 Intake consult 45,00 A261 Multidisciplinair consult 50,00 A311

Nadere informatie

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling TANDHEELKUNDE Wortelkanaalbehandeling BEHANDELING Wortelkanaalbehandeling U bent verwezen naar het St. Antonius Ziekenhuis voor een wortelkanaalbehandeling. Deze behandeling wordt gedaan door een tandarts

Nadere informatie

prestatie Omschrijving techniek prijs

prestatie Omschrijving techniek prijs prestatie Omschrijving techniek prijs Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 22,50 A211 Probleemgericht consult 29,00 A231 Intake consult 40,00 A261 Multidisciplinair consult 50,00 A311 Maken

Nadere informatie

Snurken en Obstructief Slaapapneu

Snurken en Obstructief Slaapapneu Snurken en Obstructief Slaapapneu (OSAS) Wat is snurken en het obstructief slaapapneusyndroom? Snurken en het obstructief slaapapneusyndroom (OSAS) zijn stoornissen in de ademhaling tijdens het slapen.

Nadere informatie

Tandheelkundige implantaten voor vast kroon- en brugwerk

Tandheelkundige implantaten voor vast kroon- en brugwerk Tandheelkundige implantaten voor vast kroon- en brugwerk Inleiding In deze folder wordt u geïnformeerd over tandheelkundige implantaten ten behoeve van vast kroon en brugwerk en krijgt u instructies over

Nadere informatie

Te declareren prestaties

Te declareren prestaties Tandartspraktijk Bronsveld Teylingen 31 2261 XP Leidschendam Te declareren prestaties 1.1 Consultatie en Diagnostiek Prijs A111 Periodieke controle 20.00 A211 Probleemgericht consult 25.00 A231 Intake

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief Mondzorg Aanvullende (tand)verzekering

Interpolis ZorgActief Mondzorg Aanvullende (tand)verzekering Interpolis ZorgActief Mondzorg Aanvullende (tand)verzekering Maximum bedragen 2012 Deze bedragen gelden voor de mondzorgcodes die worden vergoed vanuit de de aanvullende (tand)verzekering. Deze lijst is

Nadere informatie

Tarieven (t/m 31 december 2012)

Tarieven (t/m 31 december 2012) Tarieven (t/m 31 december 2012) Prestatie Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 19,63 A211 Probleemgericht consult 25,15 A231 Intake consult 39,26 A261 Multidisciplinair consult 45,20 A311

Nadere informatie

Voorlichting en Nazorgadviezen

Voorlichting en Nazorgadviezen Voorlichting en Nazorgadviezen Wat is een implantaat? Een natuurlijke tand of kies bestaat uit twee gedeelten, een kroon en een wortel. Een implantaat vervangt de wortel en is dus een kunstwortel. Een

Nadere informatie

Algemene informatie over Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT)

Algemene informatie over Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie over Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is gericht op de behandeling van patiënten bij wie de behandeling in de algemene praktijk

Nadere informatie

Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering?

Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering? Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering? Jeugd Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering de meeste tandartsbehandelingen. Hiervoor betaalt men ook geen eigen bijdrage.

Nadere informatie

Zo herkent u zichzelf weer. Uw nieuwe leven zonder kunstgebit.

Zo herkent u zichzelf weer. Uw nieuwe leven zonder kunstgebit. Zo herkent u zichzelf weer. Uw nieuwe leven zonder kunstgebit. Wanneer beet u voor het laatst stevig in een verse appel? Bent u bang om in het openbaar te spreken omdat uw kunstgebit niet goed zit? Geeft

Nadere informatie

Behandeling met een mandibulair repositieapparaat

Behandeling met een mandibulair repositieapparaat KAAKCHIRURGIE & MONDZIEKTEN Behandeling met een mandibulair repositieapparaat Een tandheelkundige beugel bij snurken of apneu BEHANDELING Behandeling met een MRA (mandibulair repositie-apparaat) Een mandibulair

Nadere informatie

ONTBREKENDE TANDEN PRACHTIG VERVANGEN. de gemakkelijke weg naar een. perfecte glimlach

ONTBREKENDE TANDEN PRACHTIG VERVANGEN. de gemakkelijke weg naar een. perfecte glimlach ONTBREKENDE TANDEN PRACHTIG VERVANGEN de gemakkelijke weg naar een perfecte glimlach Nobel Biocare kan u helpen Nobel Biocare houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met het oplossen van tandheelkundige problemen.

Nadere informatie

Mondzorg 2013. Altijd zeker van

Mondzorg 2013. Altijd zeker van Mondzorg 2013 Altijd zeker van goede Zorg zorg Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013 In deze brochure krijgt u uitgebreid uitleg over de verschillende behandelingen die mondzorgverleners zoals

Nadere informatie

Prijslijst van 01-04-2012 tot en met 30-06-2012. prestatie Omschrijving techniek Uw prijs

Prijslijst van 01-04-2012 tot en met 30-06-2012. prestatie Omschrijving techniek Uw prijs Prijslijst van 01-04-2012 tot en met 30-06-2012 prestatie Omschrijving techniek Uw prijs Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20,50 A211 Probleemgericht consult 20,50 A231 Intake consult

Nadere informatie

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Snurken en slaapapneu. rkz.nl

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Snurken en slaapapneu. rkz.nl Patiënteninformatie Snurken en slaapapneu rkz.nl Gevolgen Eén op de tien volwassenen snurkt. Dit is hinderlijk voor de omgeving maar heeft verder geen nadelige lichamelijke gevolgen. Dit kan wel het geval

Nadere informatie

1.1 Consultatie en diagnostiek

1.1 Consultatie en diagnostiek Tandartspraktijk De Meridiaan Deze prijslijst is geldig van 01-02- 2012 tot en met: 04-03-2012 1.1 Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 20,60 A211 Probleemgericht consult 23,25 A231 Intake

Nadere informatie

Tandheelkundige implantaten voor houvast van een gebitsprothese

Tandheelkundige implantaten voor houvast van een gebitsprothese Tandheelkundige implantaten voor houvast van een gebitsprothese Inleiding In deze folder informeren wij u over tandheelkundige implantaten ten behoeve van een klikgebit en krijgt u instructies over de

Nadere informatie

Tarieven mondzorg 2012 SANS Dental Prestatie Omschrijving Tarief Consultatie en diagnostiek Preventieve mondzorg Vullingen, kronen en bruggen

Tarieven mondzorg 2012 SANS Dental Prestatie Omschrijving Tarief Consultatie en diagnostiek Preventieve mondzorg Vullingen, kronen en bruggen Tarieven mondzorg 2012 SANS Dental Prestatie Omschrijving Tarief Consultatie en diagnostiek A111 Periodieke controle 19,63 A211 Probleemgericht consult 25,15 A231 Intake consult 39,26 A261 Multidisciplinair

Nadere informatie

Informatie over implantaten. Leef met een lach

Informatie over implantaten. Leef met een lach Informatie over implantaten Leef met een lach Inhoudsopgave 2 Het voelt als eigen tanden Wat is een implantaat? - Toepassingen - Voordelen Voorwaarden - Gezond tandvlees - Leeftijd - Gezondheid en medicijngebruik

Nadere informatie

Tandartspraktijk Schmidt en Tambach Deze prijslijst is geldig van: 1-1-2012 Deze prijslijst is geldig tot en met: 31-12-2012

Tandartspraktijk Schmidt en Tambach Deze prijslijst is geldig van: 1-1-2012 Deze prijslijst is geldig tot en met: 31-12-2012 Disclaimer: Wij doen onze uiterste best om alle informatie correct en actueel weer te geven. Indien informatie onjuist wordt weergegeven kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Wijzigingen kunnen

Nadere informatie

Prijslijst, geldig van 01.01.2012 t/m. 31.01.2012

Prijslijst, geldig van 01.01.2012 t/m. 31.01.2012 A111 Periodieke controle 22.85 A211 Probleemgericht consult 22.85 A231 Intake consult 45.70 A261 Multidisciplinair consult 45.70 A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto 16.47 A311O Maken en beoordelen

Nadere informatie

Tarievenlijst Tandartspraktijk E. Picavet

Tarievenlijst Tandartspraktijk E. Picavet CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK A111 Periodieke controle 21,70 A211 Probleemgericht consult 27,15 A231 Intake consult 40,00 A261 Multidisciplinair consult 28,00 A311 Maken en beoordelen kleine röntgenfoto 16,00

Nadere informatie

Tarievenlijst Tandarts M.R.Scheltes

Tarievenlijst Tandarts M.R.Scheltes Tarievenlijst Tandarts M.R.Scheltes Consultatie en diagnostiek Geldig van 1 maart tot 1 mei 2012 A111 Periodieke controle 20,00 A211 Probleemgericht consult 25,00 A231 Intake consult 39,50 A261 Multidiciplinair

Nadere informatie

1 Te declareren prestaties 1.1 Consultatie en diagnosties. Code M/T Omschrijving Prijs

1 Te declareren prestaties 1.1 Consultatie en diagnosties. Code M/T Omschrijving Prijs Onze tarieven zijn vastgesteld tot 1 augustus 2012 1 Te declareren prestaties 1.1 Consultatie en diagnosties A111 Periodieke controle 22,50 A211 Probleemgericht consult 32,50 A231 Intake consult 47,50

Nadere informatie

Informatie over implantaten. Leef met een lach

Informatie over implantaten. Leef met een lach Informatie over implantaten Leef met een lach Inhoudsopgave 2 Het voelt als eigen tanden Wat is een implantaat? - Toepassingen - Voordelen Voorwaarden - Gezond tandvlees - Leeftijd - Gezondheid en medicijngebruik

Nadere informatie