Gemeentenieuws (9 januari 2017)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeentenieuws (9 januari 2017)"

Transcriptie

1 Gemeentenieuws (9 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer Ma vr: en uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag van uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl. AED, daar red je levens mee! Doet u mee? Inventarisatie van de AED s in Renswoude Als elke seconde telt Voor mensen die worden getroffen door een hartritmestoornis komt het erop aan dat er zo snel mogelijk hulp komt en het hart weer Burgerlijke stand Geboren: Sven, zoon van R.G. Hermsen en R. Jochemsen; Job, zoon van B.J. Evers en S. Schrijvershof. Gehuwd: de heer J. Roks en mevrouw G. Kroesbergen. Overleden: de heer I. Narbutas, 38 jaar; de heer A. Smit, 71 jaar; mevrouw E. van Eekeren-de Groot, 93 jaar. wordt geactiveerd. Hoewel de ambulances van de RAVU zo snel mogelijk ter plaatse zijn, is het van levensbelang om in afwachting van de komst van de ambulance het hartritme te activeren. Dat kan met een defibrillator die eenvoudig is te bedienen door vrijwilligers. Zij krijgen hiervoor een korte opleiding. In het geval er een beroep op deze vrijwilligers wordt gedaan, krijgen zij van HartslagNU een signaal op hun mobiele telefoon met de mededeling waar op dat moment hulp nodig is. Op die manier wordt de eerste, vaak levensreddende, hulp geboden. Wanneer de ambulance arriveert, nemen de medewerkers van de RAVU de hulpverlening over. Inventarisatie Op diverse plekken in Renswoude hangt een AED (automatische externe defibrillator), maar Renswoude heeft nog geen dekkend netwerk van AED s die 24 uur per dag 7 dagen in de week (24/7) beschikbaar zijn. Dit willen we wel graag bereiken. Voordat besloten wordt hoeveel nieuwe AED s en/of AED-kasten er nodig zijn, wordt er een inventarisatie gehouden van de huidige AED s in Renswoude. Oproep: Alle bedrijven, verenigingen en inwoners die een AED hebben worden opgeroepen om dit door te geven aan de gemeente. Dit kan door een te sturen naar a.eilander@renswoude.nl of per telefoon Zou u daarbij willen aangeven of de AED binnen of buiten hangt, of deze 24/7 beschikbaar is en de precieze locatie.

2 Netwerk van vrijwilligers Daarnaast werken EHBO-vereniging en de gemeente aan een dekkend netwerk van vrijwilligers die in geval van nood assistentie kunnen verlenen. Het zou mooi zijn als zich, verspreid over het dorp, een aantal vrijwilligers meldt dat overdag, s avonds en s nachts assistentie wil verlenen. In maart start EHBO-vereniging Renswoude een nieuwe cursus reanimatie/aed. De cursus wordt gegeven op 2 avonden: 8 en 20 maart Aanmelden kan via info@ehborenswoude.nl. First Responder Brandweer De vrijwilligers zijn overigens niet de enigen die worden gealarmeerd als sprake is van een hartritmestoornis. De Brandweer Renswoude (First Responder) deed dat al en blijft dit doen. Bij een melding worden in het vervolg niet alleen de RAVU en de Brandweer Renswoude gealarmeerd, maar straks ook de opgeleide vrijwilligers. Vergadering gemeenteraad 17 januari Op dinsdag 17 januari a.s. vergadert de gemeenteraad van Renswoude. Deze openbare vergadering vangt aan om uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. De agenda voor deze vergadering is: 1. Opening; 2. Vaststelling agenda; 3. Spreekrecht burgers / Rondvraag raadsleden; 4. Vaststelling besluitenlijst van de openbare vergadering van 6 december 2016; 5. Ingekomen stukken en mededelingen; 6. Benoeming plaatsvervangend lid commissie RF namens de ChristenUnie; Hamerstukken 7. Voorstel tot het vaststellen van het beeldkwaliteitsplan De Hokhorst 2-4; 8. Voorstel tot het vaststellen van het PDV/GDV-beleid regio FoodValley ; Debatstukken 9. Afronding Dorpshart / toekomstbestendig gemeentehuis; 10. Sluiting.

3 Eigen Bijdrage Wmo-voorzieningen 2017 In de praktijk is duidelijk geworden dat sommige groepen onevenredig hard worden getroffen door de systematiek van de eigen bijdrageregeling. Het kabinet verlaagt daarom de eigen bijdrage per Het betreft vooral de middeninkomens en gezinnen die nog niet pensioengerechtigd zijn. De gemeente Renswoude heeft besloten om de eigen bijdrage lager vast te stellen dan het kabinet heeft voorgesteld. De burgers betalen een eigen bijdrage als zij een Wmo-voorziening ontvangen. Voor rolstoelen en kindvoorzieningen is geen eigen bijdrage verschuldigd. Met een eigen bijdrage betaalt de cliënt een deel van de kosten zelf. De eigen bijdrage wordt berekend en geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De maximale eigen bijdrage over 2017 wordt berekend aan de hand van het inkomen en vermogen over Met inkomen wordt bedoeld het verzamelinkomen of belastbaar inkomen. Voor de berekening van de eigen bijdrage geldt met ingang van : Niet AOW-gerechtigde meerpersoonshuishoudens betalen tot een inkomen van ,-- geen eigen bijdrage meer. De procentuele eigen bijdrage (het marginaal tarief) wordt verlaagd van 15 naar 8 % Er is geen eigen bijdrage meer verschuldigd voor gebruikers van een collectieve vervoersvoorziening (pasje Valleihopper). De Wmo-parameters vindt u in onderstaande tabel: Huishouden + leeftijd Maximale Inkomensgrens Marginaal tarief periodebijdrage Eenpersoonshuishouden 17, ,00 8% Niet AOW-gerechtigd Eenpersoonshuishouden 17, ,00 8% AOW- gerechtigd Meerpersoonshuishouden, 0, ,00 8% Niet AOW-gerechtigd Meerpersoonshuishouden, AOW-gerechtigd. 17, ,00 8% Voor vragen kunt u contact opnemen met de Wmo-medewerkers van de gemeente Renswoude. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en uur via telefoonnummer Ook kunt u voor nadere informatie de website van het CAK bezoeken:

4 Melding Activiteitenbesluit Milieubeheer Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende melding op grond van artikel 1.10 van het Activiteitenbesluit milieubeheer hebben ontvangen: - Van Pajaco Interieurbouw B.V. voor het veranderen van de inrichting aan de Molenstraat 37 te Renswoude. Voor meer informatie: Mw. C.J.M. van den Heuvel (tel: / c.van.den.heuvel@renswoude.nl Evenementenkalender 30/3 t/m 1/4 Voorjaarsbeurs Kijk voor meer informatie op Collectevergunningen Weken 2 en 3 Geen Verloren voorwerpen Fiets met sleutels Fly-away en drone Kinderhandschoen grijs/blauw Geldbedrag Portemonnee met inhoud Oudere meldingen zie: Info: / g.l.van.roekel@renswoude.nl Ingekomen aanvragen omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen om omgevingsvergunning zijn ingediend: Uitgebreide voorbereidingsprocedure is hierop van toepassing: 1) Activiteit bouwen : voor het oprichten van een kindcentrum (kinderdagverblijf) met bijgebouw op het toekomstige adres De Hokhorst 4 te Renswoude (ontvangen op 23 december 2016). Reguliere voorbereidingsprocedure is hierop van toepassing: 1) Activiteit vellen houtopstand : voor het kappen van 10 verschillende bomen op openbaar gebied en op gemeentelijke gronden binnen Renswoude, ter hoogte van het Kerklaantje, Het Binnenveld 22, Kastanjelaan 22, Wilgenlaan 11, 15, 17, 18, 40 en Van Reedeweg 49 (ingekomen op 23 december 2016); 2) Activiteit uitvoeren werk (aanlegvergunning): voor het verleggen van de watergang tussen de sportvelden/ De Hokhorst en het woningbouwplan Beekweide te Renswoude (ontvangen op 23 december 2016); 3) Activiteiten bouwen en gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het uitbreiden van het bedrijfspand op het adres Nijborg 9 te Renswoude (ontvangen op 27 december 2016). Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl).

5 Verleende omgevingsvergunningen reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure is toegepast: 1) Activiteiten bouwen en gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het bouwen van een erker aan de voorgevel van de woning op het adres Barneveldsestraat 7 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 1º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel van het bestemmingsplan Bedrijventerrein (verzonden op 22 december 2016); 2) Activiteiten bouwen en gebruik in strijd met bestemmingsplan : Voor het uitbreiden van de woning op het adres Van Hamallaan 29 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 4, lid 1 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (verzonden op 22 december 2016); 3) Activiteiten bouwen en gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het oprichten van een vrijstaande woning met aangebouwde garage op het adres Beekweide 13b te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 4, lid 1 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (verzonden op 22 december 2016); 4) Activiteiten bouwen en gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het bouwen van een vervangende garage op het adres De Kweek 12 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 4, lid 1 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (verzonden op 22 december 2016); 5) Activiteiten bouwen en gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het splitsen van een voormalige winkel in twee appartementen op de adressen Dorpsstraat 31a en 31b te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 4, lid 9 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (verzonden op 22 december 2016). Genoemde omgevingsvergunningen liggen vanaf heden voor een ieder ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude (op werkdagen van 9-12u of op afspraak). Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluiten binnen zes weken na de verzenddatum ervan (die tussen haakjes staat) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renswoude (Postbus 8, 3927 ZL in Renswoude). Indien u bezwaar heeft ingediend en er is sprake van spoedeisend belang, dan kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl)

Gemeentenieuws (31 oktober 2016)

Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (25 juli 2016)

Gemeentenieuws (25 juli 2016) Gemeentenieuws (25 juli 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (30 juli 2018)

Gemeentenieuws (30 juli 2018) Gemeentenieuws (30 juli 2018) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (7 augustus 2017)

Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 15 juni 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl OPROEP GETUIGEN

Nadere informatie

Gemeentenieuws (23 januari 2017)

Gemeentenieuws (23 januari 2017) Gemeentenieuws (23 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (28 november 2016)

Gemeentenieuws (28 november 2016) Gemeentenieuws (28 november 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (2 oktober 2017)

Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Zaterdagopenstelling gemeentewerf

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 27 juni 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 18 mei 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 2 mei

GEMEENTENIEUWS. 2 mei GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 2 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (24 juli 2017)

Gemeentenieuws (24 juli 2017) Gemeentenieuws (24 juli 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 4 november 2013 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (16 oktober 2017)

Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Besluit vertrokken naar Land Onbekend

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Gemeentenieuws (6 februari 2017)

Gemeentenieuws (6 februari 2017) Gemeentenieuws (6 februari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 30 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl VERLENGDE BESLISTERMIJN

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting. Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn Mededelingen 10 oktober 2012 week 41 Nummer 15 Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

DE EIGEN BIJDRAGE WMO

DE EIGEN BIJDRAGE WMO DE EIGEN BIJDRAGE WMO De eigen bijdrage Wmo in de gemeente Scherpenzeel Postbus 100 3925 ZJ SCHERPENZEEL Stationsweg 389a 3925 CC SCHERPENZEEL Telefoon: (033) 277 23 24 Fax: (033) 277 46 84 E-mail: info@scherpenzeel.nl

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ)

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Donderdag 25 april 2013, week 17 Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2015 Nummer: 65 - Week 42 Uitgifte: 13 oktober 2015 Officiële publicaties week 42 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen...

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 4 Uitgifte: 19 januari 2016 Officiële publicaties week 3 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Collectes

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

M van den Bosch Kokkelbank MA LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

M van den Bosch Kokkelbank MA LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, M van den Bosch Kokkelbank 15 2317 MA LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl www.leiden.nl/gemeente

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Eigen bijdrage Wmo voorzieningen

Eigen bijdrage Wmo voorzieningen Eigen bijdrage Wmo voorzieningen Ondersteuning vanuit de Wmo foto: Welzorg De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is bedoeld om mensen zo lang mogelijk zelfstandig mee te laten doen in de maatschappij.

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, Gemeente Leiden t.a.v. S Berg Stationsplein 107 2312 AJ LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl

Nadere informatie

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink Omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning B&W hebben de volgende aanvragen ontvangen: Regulier: Locatie: Hallsedijk 30 Tonden Voor: het vernieuwen van een bijgebouw Datum ontvangst:

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad 2. Klef 9 te Wanroij (melding Activiteitenbesluit) 3. Noordstraat 31 te Ledeacker (melding activiteitenbesluit) U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam.

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: Nummer: 19. Uitgifte: 22 maart Officiële publicaties week 12

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: Nummer: 19. Uitgifte: 22 maart Officiële publicaties week 12 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 19 Uitgifte: 22 maart 2016 Officiële publicaties week 12 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen... 2

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland B&W van Brummen maken bekend dat de gemeenteraad op 8 september 2016 heeft besloten om het college

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 17 Uitgifte: 8 maart 2016 Officiële publicaties week 10 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Collectes en

Nadere informatie

Voor de overige voorzieningen (rolstoelvoorzieningen, het collectief vervoer en forfaitaire tegemoetkomingen 1 ) wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Voor de overige voorzieningen (rolstoelvoorzieningen, het collectief vervoer en forfaitaire tegemoetkomingen 1 ) wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Bijlage 1 bij raadsvoorstel. (RV 2012.015) Voorstel uitbreiding eigen bijdrage regeling De eigen bijdrage is wettelijk geregeld in artikel 15 van de Wmo en het hierop gebaseerde (landelijk geldende) Besluit

Nadere informatie

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Aan mevr. C de Boer De Feart 49 9222 NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 3 april 2017 15-0458/cor Z1492129 Alexander van der Veen OLO 2404587 D1905646 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 4 22 januari 2013 nummer 4 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Kenmerk: HZ_WABO

Omgevingsvergunning. Kenmerk: HZ_WABO Omgevingsvergunning Kenmerk: HZ_WABO-18-0550 Burgemeester en wethouders van gemeente Gooise Meren hebben op 6 april 2018 van Livingstone Tree C.V. de heer H. Wilkes een aanvraag om omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

Hoogte eigen bijdragen Wmo en minimabeleid

Hoogte eigen bijdragen Wmo en minimabeleid Hoogte eigen bijdragen Wmo en minimabeleid Inhoudsopgave Doel van deze avond: informeren Aanleiding Eigen bijdragen en zorgkosten Wat kunnen we als gemeente doen? Wat doen we al? Wat gaan we nog doen?

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning De heer W.S. van Dam Beijerscheweg 46 2821 NH STOLWIJK W.S. van DamYes *16-0009038* 16-0009038 Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen LOCATIE: Stolwijk DOCUMENTNUMMER: 16-0009038 BEHANDELD DOOR:

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 29 2008 Voornemen vrijstelling wet RO Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voornemens

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Omgevingsvergunning Zaaknummer 1. Inleiding Op 22 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van het kantoorgebouw tot een gebouw met zes appartementen

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende Bekendmakingen week 44-2017 Bekendmaking Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard maken bekend dat de gemeenteraad op 17 oktober 2017 de verordeningen in het kader van de Participatiewet

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2014 Nummer: 38 - Week 26 Uitgifte: 24 juni 2014 Officiële publicaties week 26 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Ingekomen

Nadere informatie

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen Van Drie Beheer B.V. t.a.v. de heer J. van Drie Utrechtsestraatweg 114 3445 AX Woerden : Omgevingsvergunning - uitgebreid Utrechtsestraatweg 25 in Woerden Uw kenmerk: Uw brief van: Bezoekadres Blekerijlaan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 34 23 augustus 2016 nummer 34 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentenieuws (11 juli 2016)

Gemeentenieuws (11 juli 2016) Gemeentenieuws (11 juli 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016 Openingstijden Loket Altena in de zomervakantie Let op de aangepaste openingstijden! In de zomervakantie is het inloopspreekuur in het gemeentehuis van Woudrichem gesloten tot en met vrijdag 19 augustus.

Nadere informatie

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen.

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 130890 20 juni 2018 Publicatie gemeente Lelystad 20-06-2018 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN

INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 119566 12 juli 2017 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad maakt bekend dat op het gebied van

Nadere informatie

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning).

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). Standplaatsvergunning Verleend Het college van burgemeester

Nadere informatie

Openbare bekendmakingen

Openbare bekendmakingen Openbare bekendmakingen De in deze openbare bekendmaking opgenomen publicaties zijn wettelijk voorgeschreven of vloeien voort uit gemeentelijk beleid. TER INZAGE U kunt stukken en plannen die ter inzage

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Dinkelland. Inhoud. Jaargang: Nummer: 50. Uitgifte: 14 juli Officiële publicaties week 28

Gemeenteblad. van de gemeente Dinkelland. Inhoud. Jaargang: Nummer: 50. Uitgifte: 14 juli Officiële publicaties week 28 Gemeenteblad van de gemeente Dinkelland Jaargang: 2016 Nummer: 50 Uitgifte: 14 juli 2016 Officiële publicaties week 28 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 38 16 september 2014 nummer 38 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

verzenddatum 21 september 2011 Dossier D Zaaknummer / Ons kenmerk / MW Behandeld door mevrouw A.

verzenddatum 21 september 2011 Dossier D Zaaknummer / Ons kenmerk / MW Behandeld door mevrouw A. Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid WA m WA Gemeente Dordrecht Stadsbeheer t.a.v. de heer G.C. Bas Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Noordendijk 250 Postbus 550 3300 AN Dordrecht T [078] 770 85 85 F [078] 770

Nadere informatie

Woensdag 14 maart 2012

Woensdag 14 maart 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door /cor Z Wiebe Jan Dijk

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan mevr. J van Buren Opperbuorren-East 2 9216 VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 20-12- 2016 16-0261/cor Z1361300 Wiebe Jan Dijk D1830542 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november 2015 14-0462/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1515839 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten.

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten. Besluit omgevingsvergunning Zaaknummer 1100245 B.V. De Zwaanhoeve Durgerdammergouw 24 1028 BT Amsterdam Locatie: Durgerdammergouw 24 en 45 te Amsterdam Onderwerp: Intrekking Omgevingsvergunning beperkte

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 40 1 oktober 2013 nummer 42 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie