Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.)."

Transcriptie

1 Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende omgevingsvergunningen kunt u inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) op de begane grond van het gemeentehuis. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur. De stukken kunt u ook buiten de openingstijden inzien. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer (0493) Tegen besluiten om vergunning te verlenen kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop de vergunningen aan de aanvrager zijn toegezonden schriftelijk een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient u te richten aan burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en voorzien zijn van dagtekening, naam en adres. Bovendien dient u duidelijk aan te geven waarom u tegen het besluit bezwaar maakt. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een besluit niet. Hiervoor moet de indiener van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch. U kunt uw verzoek om een voorlopige voorziening te treffen ook digitaal indienen. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen op de website: Ingediende aanvragen omgevingsvergunning In de periode van 27 juni t/m 3 juli 2013 zijn de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning ingediend (datum indiening staat tussen haakjes): - Gildeplein 29, voor het bouwen van een stallingsruimte ( ); - Kuilerstraat ongen., voor het oprichten van een bedrijfswoning met bijgebouw ( ); - Moorsel 1, voor het ombouwen van een schuur tot groepsaccommodatie ( ); - Randweg 2, voor het uitbreiden van een bedrijfspand ( ). Verleende omgevingsvergunningen Op 24 juni 2013 is de volgende verleende omgevingsvergunning verzonden: - Maarheezerdijk 10, voor het plaatsen van een tijdelijke kleed- en lockerfaciliteit. In de periode van 27 juni t/m 3 juli 2013 zijn de volgende verleende omgevingsvergunningen verzonden (datum verzending staat tussen haakjes): - De Aa 16, voor het uitbreiden van een woonhuis ( ); - Kerkstraat 30, voor het verbouwen van een entree ( ); - Kuilvenweg 6, voor het oprichten van een manegecomplex ( );

2 - Ploegstraat 47, voor het plaatsen van tijdelijke woonunits voor huisvesting van werknemers ( ); - Potakkerweg 21, voor het kappen van een houtwal ( ); - Slievenstraat 32, voor het verbouwen van een woonhuis ( ); - Van den Eijndelaan 13 en 15, voor het plaatsen van een dakkapel ( ); - Wilhelminaplein 29, voor het verbouwen van het voormalig postkantoor ( ). Ingetrokken omgevingsvergunning In de periode van 27 juni t/m 3 juli 2013 is de volgende beschikking voor het intrekken van een omgevingsvergunning verzonden (datum verzending staat tussen haakjes): - Vlasstraat 10, voor het oprichten van een kas ( ). Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 11 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt de beschikking omgevingsvergunning voor: Kruisbaan 4, inzake het veranderen van de inrichting, agrarisch bedrijf met rundvee (revisie) en het oprichten van een overkapping tussen 2 stallen t.b.v. kalverenstal, kadastraal bekend gemeente Someren, sectie/nummer(s) G Activiteiten omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders zijn, voornemens medewerking te verlenen aan dit project door middel van een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): 1 Milieu 2 Bouw Ontwerpbesluit Er zijn geen zienswijzen ingediend op het ontwerpbesluit. Inzage De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van uur tot uur. De stukken kunt u ook buiten de openingstijden inzien. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0493) Beroep Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen onder vermelding van de reden waarom u het er niet mee eens bent. U kunt alleen een beroepschrift indienen wanneer u eerder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebt ingediend of kunt aantonen dat u redelijkerwijs geen zienswijze hebt kunnen indienen.

3 Het beroepschrift moet u gedateerd, gemotiveerd en ondertekend, sturen naar de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch. Een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kunt u daarnaast een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden. U kunt uw beroepschrift en uw verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen op de website: Ontwerp omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 11 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt de ontwerpbeschikkingen omgevingsvergunning voor: Parallelweg 12 te Someren, inzake het brandveilig gebruiken van een gebouw voor huisvesting van arbeidsmigranten, kadastraal bekend gemeente Someren, sectie/nummer(s) R 108; Sluisstraat 32 te Someren, inzake het brandveilig gebruiken van een pand als kinderdagverblijf, kadastraal bekend gemeente Someren, sectie/nummer(s) T Donksedreef 2 te Someren, inzake het brandveilig gebruiken van een inrichting (D'auw blokhut Scouting Someren), kadastraal bekend gemeente Someren, sectie/nummer(s) M 673. Activiteiten omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders zijn, voornemens medewerking te verlenen aan deze projecten door middel van een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): 1. Brandveilig gebruik (vergunning) Inzage De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van uur tot uur. De stukken kunt u ook buiten de openingstijden inzien. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (088) Contactpersoon voor deze dossiers is de heer R. Domen van de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant. Zienswijze Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zowel mondeling als schriftelijk zijn/haar zienswijze(en) kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer R. Domen van de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant, via tel. (088)

4 Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is. Voorontwerp-bestemmingsplan Onderhoudsstrook A 67 Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel van het Besluit ruimtelijke ordening en de Algemene inspraakverordening van de gemeente Someren het volgende bekend. Er wordt een bestemmingsplan voorbereid voor een gebied ten zuiden van de Rijksweg A 67. Het plan voorziet in een passende bestemming van de gronden benodigd voor de aanleg van een onderhoudsstrook ten behoeve het ter plaatse op te richten geluidscherm. Het voorontwerp-bestemmingsplan Onderhoudsstrook A 67, Someren, ligt met ingang van 11 juli tot en met 21 augustus 2013 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, bij het Klant Contact Centrum (KCC). Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur. Buiten deze openingstijden kunt u het voorontwerp- bestemmingsplan ook inzien. U wordt geadviseerd om ten alle tijden een afspraak te maken. Via is het plan als pdf-bestand in te zien. Het voorontwerp-bestemmingsplan is tevens op grond van artikel van het Besluit ruimtelijke ordening voor overleg gestuurd aan het waterschap en de provincie. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging wordt inspraak verleend aan ingezetenen en belanghebbenden. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 290, 5710 AG Someren. Voor het indienen van een mondelinge reactie kan binnen de inzagetermijn contact worden opgenomen met de heer A. van Son van de Afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, tel. (0493) Melding Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat op 4 juli 2013 een melding ingevolge het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval milieubeheer is ingediend door B.V. Handels- en Aannemingsmaatschappij Raijmakers-Leenen, Houtbroekdijk 18 te Someren.

5 Ingevolge het gestelde in artikel 4 lid 1 van genoemd Besluit wordt hierin het voornemen bekend gemaakt om op 7 en 8 augustus 2013 op de locatie Nederweertseweg 3 te Someren met behulp van een mobiele breker puin te breken. Tegen de publicatie van de ingekomen kennisgeving kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. In het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval zijn algemene landelijke voorwaarden (o.a. geluid) opgenomen voor het breken van bouw- en sloopafval. Voor eventuele nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke ordening en Milieu. Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen gedurende de genoemde perioden ter inzage in het gemeentehuis. De stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur. De stukken kunt u ook buiten de openingstijden inzien. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0493) Kopieën van stukken kunnen tevens worden opgevraagd. Hiervoor worden legeskosten in rekening gebracht. Melding artikel 8.40 Wet milieubeheer De volgende ingekomen melding wordt bekend gemaakt overeenkomstig artikel 8.41 Wet milieubeheer: - Kerkstraat 30c, Lidl Nederland GmbH, voor het veranderen van een inrichting. Melding ingevolge het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Activiteitenbesluit). De melding is ingekomen op 6 mei Stalmansweg 17, Kanters, voor het veranderen van de inrichting. Melding ingevolge het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Activiteitenbesluit). De melding is ingekomen op 7 maart Voor inrichtingen die onder de aangeduide Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) vallen, is geen omgevingsvergunning voor milieu nodig. De inrichting moet voldoen aan de algemene voorschriften. Tegen bovengenoemde melding(en) staat geen bezwaar en beroep open. Inzage termijn: Van 11 juli tot 25 juli Contactpersoon: mevrouw S. Peeters.

6 Ontwerp omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 11 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor: Heikantstraat ongen., inzake het plaatsen van een tijdelijke woonunit, kadastraal bekend gemeente Someren, sectie/nummer(s) S Activiteiten omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders zijn, voornemens medewerking te verlenen aan dit project door middel van een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): 1. Bouw 2. ro (afwijken van de bestemming) Inzage De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van uur tot uur. De stukken kunt u ook buiten de openingstijden inzien. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0493) Zienswijze Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zowel mondeling als schriftelijk zijn/haar zienswijze(en) kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling VROM, via tel. (0493) Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Instemming gemeenschappelijke regeling Regionale Uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant

Instemming gemeenschappelijke regeling Regionale Uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant Instemming gemeenschappelijke regeling Regionale Uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant De colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel,

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Week 37 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Aanwijzingstermijn lokale omroep verloopt

Week 37 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Aanwijzingstermijn lokale omroep verloopt Week 37 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanwijzingstermijn lokale omroep verloopt Bij besluit van 16 juli 2013 heeft het Commissariaat voor de Media Stichting Omroep Asten - Someren voor vijf jaar

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven

Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven, overeenkomstig

Nadere informatie

Week 7 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Wet geluidhinder

Week 7 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Wet geluidhinder Week 7 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Wet geluidhinder De staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat maakt bekend dat zij bij besluit van 8 september 2017, kenmerk IenM/BSK-2017/218790,

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014 Herstraat 45, Horst overig overig melding 5961GH45 Publicatiedatum 13-11-2014 Vervaldatum 27-11-2014 Burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen Regulier Aangevraagd - Vlasakker 1a, Oostrum het starten van een kapsalon (nr. 2014-0263, ontvangstdatum 07/11) - Veldstraat 29, Merselo het plaatsen van een pergola met zonnepanelen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Bekendmakingen gemeente Nuth

Bekendmakingen gemeente Nuth Officiële bekendmakingen Week 21 / 22 Aantal pagina s: 4 Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal op www.nuth.nl (inclusief de bijbehorende bezwaar en/of beroepsmogelijkheden). U vindt

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Losbaan 42, Lottum milieuvergunning AMVB melding 5973RL42 Publicatiedatum 22-10-2015 Vervaldatum 03-12-2015 Voor een aantal inrichtingen

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 11 2019 Raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er een: Raadscommissie Ruimte/AB plaatsvindt op dinsdag 19 maart 2019 om 19.30 uur

Nadere informatie

Woensdag 26 september 2012

Woensdag 26 september 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Regulier

Omgevingsvergunning. Regulier Omgevingsvergunning Regulier Aangevraagd - Laagheidseweg 15, Venray het veranderen van de inrichting (nr. int-2016-0006, ontvangstdatum 20/09) - Grutto ongenummerd, Venray het bouwen van 14 woningen (nr.

Nadere informatie

ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING EERSTE FASE ERF KORTLAND 42

ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING EERSTE FASE ERF KORTLAND 42 ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING EERSTE FASE ERF KORTLAND 42 Kennisgeving Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning eerste fase (ex. artikel 2.5

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 03 oktober 2013

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 03 oktober 2013 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 03 oktober 2013 Kerkbosweg ongenummerd, America ontwerp Horst L 1643 Ontwerp- Kerkbosweg America (NL.IMRO.1507.BPAMKERKBOSWEG-ON01)Kerkbosweg America

Nadere informatie

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan iedere belanghebbende, gedurende

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan iedere belanghebbende, gedurende GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 93509 3 mei 2018 Publicatie Gemeente Lelystad 2018-05-02 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 37 2015 Kennisgeving beschikking brandveilig gebruik Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

Aanvragen, vergunningen en meldingen liggen ter inzage in het gemeentehuis.

Aanvragen, vergunningen en meldingen liggen ter inzage in het gemeentehuis. Vergunningen Aanvragen, vergunningen en meldingen liggen ter inzage in het gemeentehuis. Wilt u stukken inzien? Dit kan als u een afspraak maakt. Ingediende aanvragen omgevingsvergunning Bakel: oprichten

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 januari 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 januari 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 januari 2015 Hanenberg 4, Lottum apv vergunning exploitatievergunning 5973RM4 Publicatiedatum 29-01-2015 Vervaldatum 12-02-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt.

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt. OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 5 2015 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 29 januari 2015 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

1.2 Kennisgeving activiteit 1 Milieu

1.2 Kennisgeving activiteit 1 Milieu 1.2 Kennisgeving activiteit 1 Milieu Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Intrekken omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.33, lid 2, onder a. Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Eersel week

Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Eersel week GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nr. 126694 24 juli 2017 Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente week 30 2017 Hebt u vragen die betrekking hebben op omgevingsvergunningen,

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 19 november 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 19 november 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 19 november 2015 Afhangweg ongenummerd, Horst (nabij nummer 2) bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan ontwerp Horst N 1737 Publicatiedatum 19-11-2015

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 24 december 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 24 december 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 24 december 2015 Horsterweg 66 a, Grubbenvorst regulier 5971NG66 a Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat de volgende is

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam.

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 6 2017 Onherroepelijk wijzigingsplan 'Galgenstraat 1 Sint Kruis' Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat tegen het vaststellingsbesluit van het wijzigingsplan

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 77 Datum : 17-06-2015 LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de gemeente Weert. (www.weert.nl/bekendmakingen). In het pdf-bestand op de website (dit document)

Nadere informatie

Evenementenvergunning

Evenementenvergunning Evenementenvergunning Verleend De burgemeester van Venray heeft vergunning verleend op: - 29 april 2016 voor het houden van Motorcrossweekend Wanssum d.d. 21-05-2016 en 22-05- 2016 Motorcrossweekend op

Nadere informatie

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ)

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Donderdag 25 april 2013, week 17 Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne

Nadere informatie

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 27 december 2012

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 27 december 2012 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 27 december 2012 Veld-Oostenrijk 50 te Horst uitgebreid 5961NW50 Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is bouw van een kraamzeugenstal en een dragende

Nadere informatie

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello.

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. Aanvrager: Betreft: H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. het plaatsen van een overkapping op de locatie Meermuidenseweg 7 in Twello. De aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer Z-HZ_WABO-2013-277.

Nadere informatie

Woensdag 13 juni 2012

Woensdag 13 juni 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 28 juli 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 28 juli 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 28 juli 2016 Lottumsweg 66, Grubbenvorst regulier 5971BX66 Burgemeester en wethouders van maken bekend, dat de volgende is : het vervangen van een oude schuur Molenzijweg,

Nadere informatie

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011 INGEKOMEN AANVRAGEN OM GEBRUIKSVERGUNNING Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat onderstaande aanvragen om gebruiksvergunning ter behandeling zijn ontvangen. Ingekomen aanvragen liggen niet

Nadere informatie

NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6

NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI 2017 - BLAD 1 VAN 6 Aanvragen omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen voor een vergunning zijn ontvangen: Paardseheide 1, bestaande

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 11 februari 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 11 februari 2016 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 11 februari 2016 Nehobolaan 8a Tienray apv vergunning exploitatievergunning 5865AS8 a Vervaldatum 25-02-2016 Burgemeester en wethouders van Horst aan

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

Aanvraag bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvraag om bouwvergunning is ingediend voor:

Aanvraag bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvraag om bouwvergunning is ingediend voor: OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 52-2009 OPENBARE KENNISGEVINGEN Woningwet Aanvraag bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvraag om bouwvergunning is ingediend

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014 Veld-Oostenrijk 24, Horst bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan ontwerp-besluit 5961NV24 Publicatiedatum 06-11-2014 Vervaldatum

Nadere informatie

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Vaststelling uitwerkingsplan Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op

Nadere informatie

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen Tijdelijke verkeersmaatregelen Centrum Emmastraat voor Brazilië op 21 april 2013 - afsluiting van de gehele Emmastraat van 20 april om 9.00 uur tot en met 21 april 2013 21.00 uur Viering Koninginnedag

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015 Americaanseweg 64, Kronenberg bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan 5976NE64 Publicatiedatum 05-03-2015 Vervaldatum 16-04-2015 Burgemeester en

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016 Vertrokken naar onbekende bestemming overig overig melding Horst aan de Maas Uit onderzoek van team Burgerzaken is gebleken dat onderstaande

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Hof van Tholen 2 4691 DZ Tholen Postbus 51 4690 AB Tholen telefoon: 140166 telefax: (0166) 66 35 53 e-mail: gemeente@tholen.nl website: www.tholen.nl bank: BNG 28.50.08.315 iban: NL14BNGH0285008315 bic:

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 29 2008 Voornemen vrijstelling wet RO Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voornemens

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: - Kiezel 10, kad. bekend Druten sectie E 0967, tijdelijk

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 16 oktober 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 16 oktober 2014 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 16 oktober 2014 Coördinatieregeling Klaver 8, gemeente : Vastgesteld Klaver 8 en e voor een tankstation, restaurant en parkeerplaats vastgesteld Publicatiedatum 16-10-2014

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 september 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 september 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 29 september 2016 De Comert, Sevenum gewijzigd-vastgesteld Burgemeester en wethouders van maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 en 6.14 Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders,

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders, Mevrouw D. de Kock Mutsestraat 6 4641 SJ OSSENDRECHT Uw brief -- Ons kenmerk Z-HZ-WABO-2013-0504/PZ3 Nadere informatie Servicelijn 14 0164, servicelijn@woensdrecht.nl Onderwerp bij Mutsestraat 6 Datum

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 11 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 11 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 11 augustus 2016 Uitbreidingsplan Hegelsom 2016 NL.IMRO.1507.HSWONINGBHEGELSOM-BP01 ontwerp-besluit Burgemeester en wethouders van maken ter voldoening aan het bepaalde

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID)

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) Project: nr. W 10403 OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) BESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 3 november 2014 van A.A. de Groot, Batterijstraat 23A, 5396 NT te Lithoijen een aanvraag

Nadere informatie

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 17 juni 2015; dossiernummer : WB20150279; van : Vastgoedbedrijf Gemeente Zoetermeer,

Nadere informatie

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493)

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) Donderdag 20 oktober 2016, week 16 Gemeentebladen Vaststelling beheersverordening Heiakker e.o. - Noordrand Burgemeester en wethouders van Deurne maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: Kernmerk: Dossiernummer (OLO): 2114755 Op 19 december 2015 hebben wij een verzoek ontvangen van Stichting Werk-Leerboerderij

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello.

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Met ingang van 25 juli 2013 ligt met de bijbehorende

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Leges: bouwactiviteiten : 6.291,00 buitenplanse afwijking (bouw/aanleg) Wabo art 2.12 lid 1 onder a 3o : 4.917,00

Leges: bouwactiviteiten : 6.291,00 buitenplanse afwijking (bouw/aanleg) Wabo art 2.12 lid 1 onder a 3o : 4.917,00 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (Wabo artikel 2.1) Dossiernummer: VROM/HZ_WABO-2014-0257 Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren Datum gezien de aanvraag van : Twan Kusters Holding B.V. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016 Tienrayseweg 9a, Horst regulier verleend Burgemeester en wethouders van maken bekend, dat de volgende is verleend: Het overkappen van de tussenruimte

Nadere informatie

Registratienummer: Besluit omgevingsvergunning Elswoutshoek

Registratienummer: Besluit omgevingsvergunning Elswoutshoek Registratienummer: 2016003300 Besluit omgevingsvergunning Elswoutshoek Op 22 mei 2015 is namens de heer J.W. Slewe te Overveen een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor de activiteit handelen in

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt.

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt. OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 51 2015 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 17 december 2015 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een

Nadere informatie

Voorlopige voorziening:

Voorlopige voorziening: trekken. De aangevraagde verandering heeft betrekking op het toestaan van een watersprinkler-installatie. Tevens was het College van Oosterhout van plan om op verzoek van Agrichem B.V., paragraaf 13.2

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie