Gemeentenieuws (28 november 2016)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeentenieuws (28 november 2016)"

Transcriptie

1 Gemeentenieuws (28 november 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer Ma vr: en uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag van uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl. Nieuwjaarsmarkt 3 januari 2017 Op dinsdagavond 3 januari 2017 wordt de jaarlijkse nieuwjaarsmarkt gehouden in sporthal De Hokhorst. Alle verenigingen zijn aangeschreven met de vraag of zij deel willen nemen aan deze markt. Indien u geen Burgerlijke stand Geboren Jaylinn, dochter van A. van Schaik en H. Strijker John Benjamin, zoon van B.D. de Vries en B.R. Roeleveld Thijn, E. van den Brandhof en J.A. van de Craats Gehuwd Geen Overleden Geen uitnodiging heeft ontvangen terwijl u wel op de nieuwjaarsmarkt wilt staan dan kunt u dit doorgeven aan het secretariaat via telefoonnummer of per via secretariaat@renswoude.nl. Dit kan tot en met 12 december Zaterdagopenstelling gemeentewerf Op zaterdag 3 december a.s. is de gemeentewerf weer geopend van tot uur. Inwoners uit Renswoude kunnen dan terecht voor de inzameling van elektrische apparaten, Klein Chemisch Afval (KCA), kleding, metaal, vlakglas, steenpuin (tegen betaling van 25,-- per m³) en het afhalen van plastic zakken voor plastic afval. Er mag ook kosteloos 1m 3 grofvuil aangeboden worden. Let op: neem wel uw identiteitsbewijs mee, hier kan om gevraagd worden. Tuin bestraten? Door klimaatverandering en het bestraten van tuinen ontstaan problemen met de afvoer van regenwater. Met de aanleg van regenwaterrioleringen wordt een deel van de wateroverlast voorkomen. Daarnaast vragen we aandacht voor het belang van een groene, levende tuin. Meer informatie:

2 Jaarwisseling Over een aantal weken vieren we weer oud & nieuw. Iedereen viert dit op zijn of haar manier. We willen graag met z n allen dat de jaarwisseling veilig verloopt, daarom willen wij u tijdig informeren over de regels rondom het afsteken van vuurwerk, carbidschieten en oudejaars(buurt)feesten. Vuurwerk Tijdens de jaarwisseling is het toegestaan om op oudejaarsdag vanaf tot nieuwjaarsdag uur goedgekeurd consumentenvuurwerk af te steken. Buiten deze tijden om is het afsteken van vuurwerk verboden. Carbidschieten Carbidschieten is in principe alleen toegestaan buiten de bebouwde kom in Renswoude. Dit mag op oudejaarsdag vanaf tot nieuwjaarsdag uur. Wilt u binnen de bebouwde kom carbidschieten dan kunt u hiervoor een tijdelijke ontheffing aanvragen bij de burgemeester. Aan een eventuele tijdelijke ontheffing kunnen voorschriften worden verbonden. Carbid schieten binnen de bebouwde kom zonder ontheffing van de burgemeester wordt niet toegestaan. Gaat u buiten de bebouwde kom carbid schieten, dan willen we u verzoeken dit ook door te geven aan de gemeente. Oudejaars(buurt)feesten Wilt u een oudejaars(buurt)feest organiseren, meld dit dan tijdig bij de gemeente. Voor een feest in huis, in de garage of tuin heeft u geen vergunning nodig maar er geldt dan wel een aantal regels (o.a. in het kader van Collectevergunningen geluidsoverlast). Voor een feest op de Week 48 Leger des Heils openbare weg (incl. parkeervakken) of Week 49 Geen een grootschalig evenement is wel toestemming/vergunning nodig van de Gevonden voorwerpen gemeente. U dient dit dan tijdig aan te 11/11/2016 Sleutel met label vragen, in ieder geval voor 6 december 2016, zodat vooraf kan worden beoordeeld of en onder welke voorwaarden het evenement kan plaatsvinden. Evenementenkalender 10/12/2016 Wintermarkt Dorpshart 17/12/2016 Muzikale midwinterwandeling 03/01/2017 Nieuwjaarsmarkt Kijk voor meer informatie op Oudere meldingen zie: Info: / g.l.van.roekel@renswoude.nl Het aanvragen of melden van carbidschieten en/of oudejaars(buurt)feesten kan bij dhr. A.E. Eilander via a.eilander@renswoude.nl of

3 Vergadering gemeenteraad 6 december Op dinsdag 6 december a.s. vergadert de gemeenteraad van Renswoude. Deze openbare vergadering vangt aan om uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. De agenda voor deze vergadering is: 1. Opening; 2. Vaststelling agenda; 3. Spreekrecht burgers / rondvraag raadsleden; 4. Vaststelling besluitenlijst van de openbare vergadering van 8 november 2016; 5. Ingekomen stukken en mededelingen; Hamerstukken 6. Voorstel voor de vervangingsinvesteringen Omgevingsbeheer; 7. Voorstel tot vaststelling van de Verordening precariobelasting 2017 en bijbehorend Tarievenbesluit; 8. Voorstel tot vaststelling van de Verordening rioolheffing 2017; 9. Voorstel tot vaststelling van de Verordening begraafrechten 2017; 10. Voorstel tot vaststelling van de Verordening toeristenbelasting 2017; 11. Voorstel tot vaststelling van de Najaarsnota 2016 en bijbehorende begrotingswijziging; 12. Voorstel tot vaststelling van de uitgaven ten laste van de reserves en bijbehorende begrotingswijziging; 13. Voorstel tot overbrenging nog niet bestede kredieten van 2015 naar 2016 en bijbehorende begrotingswijziging; Debatstukken 14. Voorstel tot vaststelling van de Verordening leges 2017 en het bijbehorend Tarievenbesluit; 15. Voorstel tot vaststelling van de Verordening onroerende zaakbelasting 2017; 16. Voorstel tot vaststelling van de Verordening afvalstoffenheffing en reinigingsrechten 2017; 17. Voorstel indexering subsidies verenigingen; 18. Voorstel om geen wensen en bedenkingen te hebben over de in de notitie Vangnetregeling Participatiewet 2016 genoemde maatregelen om tot een tekortreductie te komen; 19. Sluiting. Agenda s vergaderingen raadscommissies Op het moment van het aanleveren van de gemeentepagina s voor deze Heraut zijn de agenda s voor de vergaderingen van de drie raadscommissies nog niet vastgesteld. De commissie Algemeen Bestuur vergadert op 13 december, commissie Samenleving & Economie op 14 december en commissie Ruimte & Financiën op 15 december a.s.. Zodra de agenda s zijn vastgesteld worden deze gezamenlijk met de bijbehorende stukken op de gemeentelijke website geplaatst: Dit is uiterlijk op 5 december a.s..

4 Bekendmaking vastgestelde beleidsregels en uitvoeringsbesluit Participatiewet Het college van burgemeester en wethouders (het College) heeft op 8 november 2016 de Beleidsregels Tegenprestatie Participatiewet gemeente Renswoude 2015 vastgesteld; Het College heeft op 30 augustus 2016 het Uitvoeringsbesluit Participatiewet Renswoude 2015 vastgesteld; Het College heeft op 30 augustus 2016 de beleidsregels uitvoering kostendelersnorm Renswoude 2015 vastgesteld; Het College heeft op 9 februari 2016 de beleidsregels Taaleis 2016 vastgesteld; Het College heeft op 26 januari 2016 de Beleidsregels krediethypotheek PW 2016 vastgesteld; Het College heeft op 9 juni 2015 de Beleidsregels individuele inkomenstoeslag Participatiewet Renswoude 2015 vastgesteld; Het College heeft op 16 juli 2013 het Besluit Boete 2013 vastgesteld; Het College heeft op 16 juli 2013 de beleidsregels Terugvordering en Invordering 2013 vastgesteld; Het College heeft op 29 januari 2013 de Beleidsregel Scholingsplicht vastgesteld. Voornemen vertrokken naar Land Onbekend Uit onderzoek van de afdeling burgerzaken is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisadministratie Personen (BRP) ingeschreven staat. Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om van de onderstaande persoon gegevens op te nemen van vertrek naar onbekend land. Geslachtsnaam en voorletters Adres - Datum voornemen Buczkowski, K.H. - Dorpsstraat 84 16/11/2016 Tegen het voornemen kunt u binnen twee weken na publicatiedatum uw zienswijze schriftelijk kenbaar maken. Dit kan naar gemeente Renswoude, afdeling Burgerzaken, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.

5 Gezocht: lid cliëntenraad werk en inkomen De gemeenten Veenendaal, Rhenen en Renswoude werken samen op het gebied van de uitvoering van de sociale zekerheid en de cliëntenparticipatie. De cliëntenraad brengt advies uit over de relevante besluiten welke de colleges van B&W voornemens zijn te nemen. De cliëntenraad bestaat uit 10 leden, een voorzitter en secretaris. De cliëntenraad komt als regel éénmaal per maand bij elkaar. Jaarlijks is er een contactavond met cliënten. De leden worden benoemd voor 4 jaar en deze termijn wordt, bij goed functioneren, nog één termijn verlengd. Leden van de cliëntenraad ontvangen een maandelijkse vrijwilligersvergoeding. Wat wordt er van een cliëntenraadslid verwacht: U hebt ervaring als Helicopterview uitkeringsgerechtigde. Inlevingsvermogen in de doelgroep Beheersing van de Nederlandse taal Objectieve houding zonder politieke Kunnen lezen van beleidsnota s kleur Discussie - vergadertechniek en Positief kritische houding communicatievaardigheden Staat open voor de mening van anderen Pro- actieve houding Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een naar info@renswoude.nl Wat wordt de naam voor het nieuwe inloop/ontmoetingspunt in de bibliotheek? Breng nu uw stem uit! Op dinsdag 4 oktober jl. is er in de bibliotheek een nieuw inloop/ontmoetingspunt geopend voor o.a. mantelzorg- en vrijwilligerswerk. In combinatie met de activiteiten van de bibliotheek (I-pad café, Zoute Inval) en de SWO (spreekuur ouderenwerk, formulierenbrigade) vindt hier een bundeling plaats van diverse activiteiten/diensten voor de inwoners van Renswoude. Voor dit nieuwe inloop/ontmoetingspunt wordt nog een passende naam gezocht. In de afgelopen weken zijn hiervoor diverse namen aangedragen. Uit deze inzendingen heeft een jury de volgende top drie gemaakt: Voor Elkaar Trefpunt Renswoude Het Kraaiennest Alle inwoners mogen nu hun stem uitbrengen op één van deze drie namen. U kunt stemmen door een te sturen naar r.vanginkel@swo-sr.nl of door de naam op een briefje te zetten en deze in te leveren in de bibliotheek. Stemmen kan tot en met 16 december 2016! Tijdens de nieuwjaarsmarkt op dinsdag 3 januari a.s. wordt bekendgemaakt welke naam de meeste stemmen heeft gekregen.

6 Kalender december 2016 inloop/ontmoetingspunt bibliotheek Renswoude Datum Activiteit 2 Vrijdag 6 Dinsdag 9 Vrijdag 13 Dinsdag 16 Vrijdag 20 Dinsdag 23 Vrijdag uur Inloop spreekuur Mantelzorg en Vrijwilligerswerk uur Tablet café* uur Spreekuur Formulierenbrigade uur: Zoute Inval, o.a. Rummikub uur: Spreekuur ouderenwerker uur: Mantelzorg Café uur uur: Rondleiding langs de kerstballententoonstelling uur: Zoute Inval, o.a. Rummikub uur: Spreekuur ouderenwerker uur: Tablet-cafe* uur: Spreekuur Formulierenbrigade uur: Inloop spreekuur Mantelzorg en Vrijwilligerswerk uur: Zoute Inval, o.a. Rummikub uur: Zoute Inval, Rummikub Dinsdag *zie bij Van de Bibliotheek elders in de Heraut Meldingen Activiteitenbesluit Milieubeheer Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende meldingen op grond van artikel 1.10 van het Activiteitenbesluit milieubeheer hebben ontvangen: - van de heer R. van den Brandhof voor het veranderen van de inrichting aan de Ravenhorsterweg 4 te Renswoude (ontvangen op 25 oktober 2016); - van de heer A. Veldhuizen voor het veranderen van de inrichting aan de Ubbeschoterweg 4 te Renswoude (ontvangen op 2 november 2016). Voor meer informatie: Mw. C.J.M. van den Heuvel (tel: /c.van.den.heuvel@renswoude.nl

7 Ingekomen aanvragen omgevingsvergunning reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen om omgevingsvergunning zijn ingediend, waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is: 1) Activiteit bouwen : voor het oprichten van 4 twee-onder-één-kapwoningen op de toekomstige adressen Beekweide 84, 84a, 86 en 86a te Renswoude (ontvangen op 15 november 2016); 2) Activiteit bouwen : voor het bouwen van een erker aan de woning op het adres Barneveldsestraat 7 te Renswoude (ontvangen op 17 november 2016); 3) Activiteit bouwen : voor het splitsen van een winkelruimte in twee wooneenheden op het adres Dorpsstraat 31 te Renswoude (ontvangen op 21 november 2016). Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl) Verleende omgevingsvergunningen reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure is toegepast: 1) Activiteit vellen houtopstand : voor het kappen van een Amerikaanse eik achter de woning op het adres Barneveldsestraat 43 te Renswoude (verzonden op 7 november 2016); 2) Activiteit (tijdelijk) gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het plaatsen van een tijdelijke woning (ten hoogste twee jaar) in de vorm van een stacaravan achter de woning op het adres Oude Holleweg 59 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 4, lid 11 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (verzonden op 7 november 2016); 3) Activiteit vellen houtopstand : voor het kappen van twee Amerikaanse eiken aan de openbare weg, ter hoogte van de woning op het adres Barneveldsestraat 3 en ter hoogte van de woning op het adres Taets van Amerongenweg 50 te Renswoude (verzonden op 8 november 2016); 4) Activiteit gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het legaliseren van een logiesfunctie in de woning op het adres Munnikenweg 157 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 4, lid 9 van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (verzonden op11 november 2016); 5) Activiteit aanleg uitweg : voor het aanleggen van een extra uitrit ten behoeve het (uit te breiden) bedrijfspand op het adres De Hooge Hoek 24 te Renswoude (verzonden op 11 november 2016);

8 6) Activiteit aanleg uitweg : voor het aanleggen van een uitrit ten behoeve van het in aanbouw zijnde bedrijfspand op het adres Groot Overeem 12 te Renswoude (verzonden op 11 november 2016); 7) Activiteiten bouwen, gebruik gronden in strijd met een bestemmingsplan en beperkte milieutoets veranderen inrichting : voor het realiseren van een mestopslag op en het veranderen van de inrichting van het agrarisch bedrijf op het adres Ravenhorsterweg 4 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 1º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel van het bestemmingsplan Buitengebied 2010 (verzonden op 24 november 2016); 8) Activiteit veranderen inrichting, beperkte milieutoets (OBM) : voor het veranderen van de inrichting op het adres Ubbeschoterweg 4 te Renswoude (verzonden op 24 november 2016). Genoemde omgevingsvergunningen liggen vanaf heden voor een ieder ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude (op werkdagen van 9-12u of op afspraak). Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluiten binnen zes weken na de verzenddatum ervan (die tussen haakjes staat) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renswoude (Postbus 8, 3927 ZL in Renswoude). Indien u bezwaar heeft ingediend en er is sprake van spoedeisend belang, dan kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl) Ontwerp bestemmingsplan Kooiweg 1 Vanaf 29 november 2016 ligt gedurende zes weken het ontwerp van de partiele bestemmingsplanherziening Kooiweg 1 ter inzage. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van het bedrijf op het adres Kooiweg 1 te Renswoude. Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op Bovendien ligt het plan tijdens openingstijden ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van de gemeente Renswoude. Binnen de gestelde termijn, te weten tot 10 januari 2017, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om zijn of haar zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. De zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL te Renswoude. Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl).

Gemeentenieuws (31 oktober 2016)

Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (7 augustus 2017)

Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het

Nadere informatie

Gemeentenieuws (9 januari 2017)

Gemeentenieuws (9 januari 2017) Gemeentenieuws (9 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (25 juli 2016)

Gemeentenieuws (25 juli 2016) Gemeentenieuws (25 juli 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (2 oktober 2017)

Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Zaterdagopenstelling gemeentewerf

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl OPROEP GETUIGEN

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 15 juni 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 18 mei 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (6 februari 2017)

Gemeentenieuws (6 februari 2017) Gemeentenieuws (6 februari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (24 juli 2017)

Gemeentenieuws (24 juli 2017) Gemeentenieuws (24 juli 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 27 juni 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (16 oktober 2017)

Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Besluit vertrokken naar Land Onbekend

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 30 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 4 november 2013 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2015 Nummer: 65 - Week 42 Uitgifte: 13 oktober 2015 Officiële publicaties week 42 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen...

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 43 20 oktober nummer 43 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentenieuws (23 januari 2017)

Gemeentenieuws (23 januari 2017) Gemeentenieuws (23 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal Nr. 205915 27 september 2018 Openbare bekendmakingen week 39 aanvragen vergunningen Ingediende aanvragen Omgevingsvergunning 1. 14-09-2018, 18-490/3912933,

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen Evenementenvergunning Evenementenvergunning Benefietconcert nabij Ooievaarsnest verzenddatum 5 december 2013 locatie: weiland op de hoek Kleine Vosstraat/Buurtweg op vrijdag 13 december 2013 tussen 19.00

Nadere informatie

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011 INGEKOMEN AANVRAGEN OM GEBRUIKSVERGUNNING Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat onderstaande aanvragen om gebruiksvergunning ter behandeling zijn ontvangen. Ingekomen aanvragen liggen niet

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr Openbare bekendmakingen week december. Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal. aanvragen vergunningen

GEMEENTEBLAD. Nr Openbare bekendmakingen week december. Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal. aanvragen vergunningen GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal Nr. 261901 6 december 2018 Openbare bekendmakingen week 49 aanvragen vergunningen Ingediende aanvragen Omgevingsvergunning 1. 16-11-2018, 18-605/4040797,

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 8 september 2016, week 36 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl VERLENGDE BESLISTERMIJN

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal Nr. 115638 1 juni 2018 Openbare bekendmakingen week 21 aanvragen vergunningen Ingediende aanvragen Omgevingsvergunning 1. 19-05-2018, 18-286/3681977,

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen.

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 130890 20 juni 2018 Publicatie gemeente Lelystad 20-06-2018 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 47 18 november 2014 nummer 47 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 2 mei

GEMEENTENIEUWS. 2 mei GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 2 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting. Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn Mededelingen 10 oktober 2012 week 41 Nummer 15 Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Zie Procedure 4. Bezwaar; procedure 1a, 4 en 6a van toepassing. Bekendmakingen. Ambtshalve opneming adresgegevens

Zie Procedure 4. Bezwaar; procedure 1a, 4 en 6a van toepassing. Bekendmakingen. Ambtshalve opneming adresgegevens en Ambtshalve opneming adresgegevens Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend dat zij heeft besloten om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande persoon/personen ambtshalve

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal Nr. 99208 11 mei 2018 Openbare bekendmakingen week 19 aanvragen vergunningen Ingediende aanvragen Omgevingsvergunning 1. 30-04-2018, 18-249/3641451,

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014 Herstraat 45, Horst overig overig melding 5961GH45 Publicatiedatum 13-11-2014 Vervaldatum 27-11-2014 Burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Overzicht van de officiële bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen week 12 18 maart 2015

Overzicht van de officiële bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen week 12 18 maart 2015 APV-vergunning Sittard-Geleen, Geleen ter hoogte van Westelijke Randweg Soort Bekendmaking : APV-vergunning Status : besluit Inzien van de stukken De ontheffing en alle overige relevante stukken liggen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 15 mei 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 15 mei 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 15 mei 2014 Hertog Willemlaan 25, Horst bestemmingsplan bestemmingsplan ontwerp 5961TK25 Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter

Nadere informatie

Woensdag 14 maart 2012

Woensdag 14 maart 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 50 12 december nummer 51 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van de gemeente

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016 Tienrayseweg 9a, Horst regulier verleend Burgemeester en wethouders van maken bekend, dat de volgende is verleend: Het overkappen van de tussenruimte

Nadere informatie

Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Velsen maken bekend dat zij in de periode van 18 juli tot en met 20 juli 2011 de volgende aanvragen voor een

Nadere informatie

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 43 Datum : 22 oktober 2014 LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de gemeente Weert. (www.weert.nl/bekendmakingen). In het pdf-bestand op de website (dit document)

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 18 mei 2011; dossiernummer : WB20110318; van : Panteia de heer MJM Vermunt : Bredewater 26, 2715CA

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie

Openbare bekendmakingen

Openbare bekendmakingen Openbare bekendmakingen De in deze openbare bekendmaking opgenomen publicaties zijn wettelijk voorgeschreven of vloeien voort uit gemeentelijk beleid. TER INZAGE U kunt stukken en plannen die ter inzage

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 4 Uitgifte: 19 januari 2016 Officiële publicaties week 3 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Collectes

Nadere informatie

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello.

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. Aanvrager: Betreft: H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. het plaatsen van een overkapping op de locatie Meermuidenseweg 7 in Twello. De aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer Z-HZ_WABO-2013-277.

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 3 december 2013 nummer 53 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Raadscommissies januari 2015

Raadscommissies januari 2015 Raadscommissies januari 2015 Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 januari 2015 vinden onderstaande commissievergaderingen plaats. De vergaderingen beginnen om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Losbaan 42, Lottum milieuvergunning AMVB melding 5973RL42 Publicatiedatum 22-10-2015 Vervaldatum 03-12-2015 Voor een aantal inrichtingen

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken INHOUD: Verleende vergunningen drank- en horecawet blz 1 Verleende evenementenvergunningen blz 2 Verleende omgevingsvergunningen blz 3 Verleende vergunning voedselinzameling blz 3 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland B&W van Brummen maken bekend dat de gemeenteraad op 8 september 2016 heeft besloten om het college

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015 Maasbreeseweg 85, Sevenum milieuvergunning AMVB melding 5975BM85 Publicatiedatum 23-04-2015 Vervaldatum 04-06-2015 Voor een aantal inrichtingen is een vergunning

Nadere informatie

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink Omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning B&W hebben de volgende aanvragen ontvangen: Regulier: Locatie: Hallsedijk 30 Tonden Voor: het vernieuwen van een bijgebouw Datum ontvangst:

Nadere informatie

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Vaststelling uitwerkingsplan Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EXPLOITATIEVERGUNNING. Monnickendam

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EXPLOITATIEVERGUNNING. Monnickendam INHOUD: Verleende exploitatievergunning blz 1 Vergunning plaatsen kerstboom blz 2 Verleende vergunning rookdag blz 2 Verleende vergunning plaatsen stoepbord blz 3 Verleende omgevingsvergunningen blz 3

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 35, 28 augustus Bekendmakingen evenementenvergunning

Gemeentepagina Woudrichem week 35, 28 augustus Bekendmakingen evenementenvergunning Gemeentepagina Woudrichem week 35, 28 augustus 2014 Bekendmakingen evenementenvergunning Burgemeester van Woudrichem heeft op d.d. 20 augustus 2014 de volgende evenementenvergunning verleend: 40-jarig

Nadere informatie