GEMEENTENIEUWS 22 augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL"

Transcriptie

1 GEMEENTENIEUWS 22 augustus SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl OPROEP GETUIGEN Maandagavond 15 augustus jl. is er een aantal ruiten in het gemeentehuis en de politiepost vernield. De politie is op zoek naar getuigen. Getuigen worden daarom opgeroepen zich te melden bij de politie. Dit kan via de politiepost in Renswoude (maa uur en woe uur) en op het volgende telefoonnummer BURGERLIJKE STAND RENSWOUDE Geboren: 08-08: Yoeri, zoon van M. Leppers 11-08: Roelof Jos Cornelis, zoon van J.T. Eken en J.J. van Wolfswinkel Ondertrouw: 12-08: J. van den Brink en A. van Vulpen 12-08: D.A. Waasdorp en M.J. Imminkhuizen Gehuwd: geen Overleden: 07-08: de heer R. Meter, 75 jaar 08-08: de heer A. van der Jagt, 85 jaar BURENDAG 2011 Op 24 september a.s. viert Nederland voor de zesde keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest. In 2010 deden in heel Nederland maar liefst 1 miljoen mensen mee! Samen ondernamen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maakten en hen nader tot elkaar brachten. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Dit jaar is het ook mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 23 of 25 september viert. Meer informatie is te vinden op GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 T: F: E: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: u. s Middag alleen op afspraak: / Legitimatie verplicht. SOCIALE ZAKEN Spreekuur maa u. Op don en vrij kan telefonisch afspraak gemaakt worden via T:

2 VERGADERING GEMEENTERAAD Op dinsdag 30 augustus a.s. zal de gemeenteraad van Renswoude vergaderen. Deze openbare vergadering vangt aan om uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. De agenda voor deze vergadering is: 1. Opening; 2. Vaststelling agenda; 3. Spreekrecht burgers; 4. Voorstel tot vaststelling van de Verordening vertrouwenscommissie benoeming burgemeester; 5. Voorstel tot benoeming van leden in de Vertrouwenscommissie benoeming burgemeester; EVENEMENTENKALENDER /09/ jr-jubileum TV Dicke Rijst 10/09/2011 Open monumentendag 17-19/10/2011 VakantieBijbelClub WEEK 34 WEEK 35 Geen 22/10/2011 SOS-sponsordag Meer info zie evenementenkalender op COLLECTEVERGUNNINGEN 2011 Geen Comité Woord&Daad VENTVERGUNNINGEN 6. Bespreking en vaststelling profielschets burgemeester; a. Toelichting Commissaris van de Koningin inzake benoeming burgemeester; b. Gelegenheid tot het stellen van vragen over de concept-profielschets; c. Vaststelling profielschets en aanbieding aan de Commissaris van de Koningin; 7. Rondvraag raadsleden; 8. Notulen van de buitengewone raadsvergadering van 31 mei 2011; 9. Notulen van de vergadering van 21 juni 2011; 10. Ingekomen stukken en mededelingen; 11. Voorstel tot benoeming van een lid en plaatsvervangend lid in de verschillende raadscommissies namens de SGP; 12. Voorstel tot benoeming van een lid en plaatsvervangend lid in het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Milieudienst Zuid-Oost Utrecht; Hamerstukken 13. Voorstel tot vaststelling van de Telecommunicatieverordening Renswoude 2011; 14. Voorstel tot vaststelling van de Verordening Gemeentelijke Basisregistratie Personen Renswoude; >> vervolg volgende pagina GEMEENTEWERF Molenstraat 12 Tel: (op werkdagen uur) STORINGSDIENST GEMEENTE Voor zeer dringende problemen is de storingsdienst van de gemeente, buiten de normale werktijden (vóór uur en na uur), te bereiken onder telefoonnummer U kunt uw problemen inspreken, geef uw telefoonnummer door. STORINGEN CV-installaties huurwoningen: GSU, T: ONDERHOUD/KLACHTEN HUURWONINGEN: Gemeentewerf Tel:

3 15. Voorstel tot vaststelling van de Beleidsnota Wmo ; 16. Voorstel tot openbaarverklaring van een gedeelte van de Grote Fliertsedijk te Renswoude; Debatstukken 17. Voorstel tot beschikbaarstelling van een krediet voor de vervanging van de Unimog; 18. Bespreking tussentijdse financiële rapportage; 19. Bespreking notitie bezuinigingssuggesties in relatie tot de kerntakendiscussie; 20. Sluiting. INGEKOMEN AANRAAG OM OMGEVINGSVERGUNNING REGULIERE PROCEDURE Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in de periode van 2 augustus 2011 tot 16 augustus 2011 de volgende aanvraag om omgevingsvergunning heeft ontvangen, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is: - Voor het slopen en het bouwen, ten behoeve van het legaliseren van de sloop van een loods en het oprichten van een vervangende loods op het adres Kooiweg 10 te Renswoude (ontvangen op 9 augustus 2011). Voor meer informatie: - Bouwzaken: dhr. J.C. van Essen ( ) of mw. E. Zech ( ); - Kappen van bomen of realisatie uitritten: dhr. C. Sennef ( ). VERLEENDE REGULIERE OMGEVINGSVERGUNNINGEN Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend met toepassing van de reguliere voorbereidingsprocedure: 1) Omgevingsvergunning voor het bouwen en het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan Noord 2007 ten behoeve van het plaatsen van een dakopbouw op de woning op het adres Platanenlaan 52 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (verzonden op 15 augustus 2011); 2) Omgevingsvergunning voor het bouwen en het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied 2010 ten behoeve van het legaliseren van een schuurtje op het adres Wittenoordseweg 3 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (verzonden op 15 augustus 2011). Een ieder die door het verlenen van een omgevingsvergunning in zijn/ haar belangen meent te zijn getroffen, kan daartegen binnen zes weken na verzenddatum van de betreffende vergunning (die tussen haakjes staat) schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de werking van het besluit. Indien onverwijlde spoed dat vereist is het tevens mogelijk om binnen diezelfde termijn een schorsing van de vergunning aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

4 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING VERANDEREN INRICHTING DE HOOGE HOEK 44 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een ontwerp-omgevingsvergunning hebben vastgesteld ten behoeve van het veranderen van de inrichting op het adres De Hooge Hoek 44 te Renswoude. Het betreft diverse wijzigingen binnen het bedrijf ten opzichte van de vergunde situatie. Met ingang van 23 augustus 2011 ligt gedurende zes weken voor een ieder de ontwerpomgevingsvergunning ter inzage. De van toepassing zijnde stukken kunnen worden ingezien op werkdagen van tot uur op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude. Voor een bezoek buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw E. Zech ( ). Gedurende genoemde termijn van zes weken, te weten tot 4 oktober 2011, kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw E. Zech ( ). VERLENGDE BESLISTERMIJN Burgemeester en wethouders maken bekend dat, ten behoeve van de volgende aanvraag om omgevingsvergunning, de uiterste beslistermijn met ten hoogste zes weken is verlengd: 1) Voor het bouwen, ten behoeve van het legaliseren van één bedrijfswoning op het adres De Hooge Hoek 32 te Renswoude (nieuwe uiterste beslisdatum 13 september 2011); 2) Voor het bouwen, ten behoeve van het legaliseren van één bedrijfswoning op het adres De Hooge Hoek 30 te Renswoude (nieuwe uiterste beslisdatum 21 september 2011); 3) Voor het uitvoeren van een werk,ten behoeve van een recreatieve inrichting bij het Werk aan de Daatselaar (sectie C, nummer 1891) te Renswoude (nieuwe uiterste beslisdatum: 7 september 2011); 4) Voor het bouwen, ten behoeve van het uitbreiden van een kippenstal op het adres Schalm 7 te Renswoude (nieuwe uiterste beslistermijn:20 september 2011); 5) Voor het bouwen, ten behoeve van het intern veranderen van de woning, het wijzigen van de gevels van de woning en het plaatsen van een veranda op het adres Groeperweg 25 te Renswoude (nieuwe uiterste beslistermijn: 24 oktober 2011). Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht staat er geen bezwaar of beroep open tegen bovengenoemde besluiten.

5 ONTWERPBESLUIT WIJZIGING BESTEMMING GROEPERWEG 25 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn de vigerende woonbestemming van het perceel Groeperweg 25 in het bestemmingsplan Buitengebied 2010 te wijzigen in de bestemming Bedrijf ten behoeve van opslag/ stalling categorie 2. E.e.a. op grond van artikel 3.6, lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met artikel van het bestemmingsplan Buitengebied Met ingang van 23 augustus 2011 ligt gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbesluit ter inzage. De van toepassing zijnde stukken kunnen worden ingezien op werkdagen van tot uur op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude. Voor een bezoek buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw E. Zech ( ). Gedurende genoemde termijn van zes weken, te weten tot 4 oktober 2011, kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw E. Zech ( ). WOONRUIMTEZAKEN Op de tweede en vierde woensdag van de maand wordt in het gemeentehuis, Dorpsstraat 4, vanaf tot uur spreekuur gehouden door de voorzitter van de woonruimteadviescommissie. Gevonden voorwerpen 16/08/2011 Zwarte etui met sleutel 12/08/2011 Kaartje computer-alarmsysteem 08/08/ sleutels met rode label Verloren voorwerpen 15/08/2011 Autosleutel Volkswagen Golf Oudere meldingen staan op Info: of a.eilander@renswoude.nl SPREEKUUR POLITIE RENSWOUDE Maandagavond: uur en woensdagmiddag: uur. Bellen kan ook, tel: Spoedmeldingen kunnen plaatsvinden via het algemene alarmnummer 112. De wijkagent is ook per te bereiken: jan.ten.brinke@utrecht.politie.nl OVERIGE BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS Advies- en Steunpunt Huiselijk Geweld : Maatschappelijk werk : (ma-vrij u.) Jeugdnetwerk Renswoude :

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl VERLENGDE BESLISTERMIJN

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 15 juni 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (25 juli 2016)

Gemeentenieuws (25 juli 2016) Gemeentenieuws (25 juli 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (7 augustus 2017)

Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 4 november 2013 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (9 januari 2017)

Gemeentenieuws (9 januari 2017) Gemeentenieuws (9 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 18 mei 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Gemeentenieuws (31 oktober 2016)

Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

WWW.RENSWOUDE.NL. Gehuwd 22-08 E. Bloemendal en B.C.J. van Roekel; 22-08 D. van den Brandhof en A.J. Lam; 25-08 J.J. Boer en H.J.M. Stelwagen.

WWW.RENSWOUDE.NL. Gehuwd 22-08 E. Bloemendal en B.C.J. van Roekel; 22-08 D. van den Brandhof en A.J. Lam; 25-08 J.J. Boer en H.J.M. Stelwagen. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen Evenementenvergunning Evenementenvergunning Benefietconcert nabij Ooievaarsnest verzenddatum 5 december 2013 locatie: weiland op de hoek Kleine Vosstraat/Buurtweg op vrijdag 13 december 2013 tussen 19.00

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20.

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20. Agenda en notulen Hoorzittingen bezwaarschriftencommissie: 20 mei 2014 Op dinsdag 20 mei 2014 is er een vergadering van de bezwaarschriftencommissie in het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering worden

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL.

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 11 2019 Raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er een: Raadscommissie Ruimte/AB plaatsvindt op dinsdag 19 maart 2019 om 19.30 uur

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL. Ondertrouw: geen.

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL. Ondertrouw: geen. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 47 18 november 2014 nummer 47 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 4 22 januari 2013 nummer 4 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het gebruik van het achterste deel van het perceel

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 16 augustus 2017 nummer 33 In voorliggend document

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Openbare bekendmakingen

Openbare bekendmakingen Openbare bekendmakingen De in deze openbare bekendmaking opgenomen publicaties zijn wettelijk voorgeschreven of vloeien voort uit gemeentelijk beleid. TER INZAGE U kunt stukken en plannen die ter inzage

Nadere informatie

Gemeentenieuws (24 juli 2017)

Gemeentenieuws (24 juli 2017) Gemeentenieuws (24 juli 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2015 Nummer: 65 - Week 42 Uitgifte: 13 oktober 2015 Officiële publicaties week 42 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen...

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 17 juni 2015; dossiernummer : WB20150279; van : Vastgoedbedrijf Gemeente Zoetermeer,

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 21 2008 OPENBARE KENNISGEVINGEN Raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op woensdag 21 mei

Nadere informatie

Gemeentenieuws (2 oktober 2017)

Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Zaterdagopenstelling gemeentewerf

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 29 2008 Voornemen vrijstelling wet RO Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voornemens

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Woensdag 26 september 2012

Woensdag 26 september 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Inzage De bijbehorende documenten kunt u

Inzage De bijbehorende documenten kunt u emeenteblad officiële WEEK 15, WOENSDAG 11 april 2012, NR. 15 - UITGAVE VAN HET COLLEGE VAN B EN W - BLAD 1 van 5 bekendmakingen ONTVANGEN AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING BOSBOOM TOUSSAINTLAAN 45 vergroten

Nadere informatie

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink Omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning B&W hebben de volgende aanvragen ontvangen: Regulier: Locatie: Hallsedijk 30 Tonden Voor: het vernieuwen van een bijgebouw Datum ontvangst:

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders,

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders, Mevrouw D. de Kock Mutsestraat 6 4641 SJ OSSENDRECHT Uw brief -- Ons kenmerk Z-HZ-WABO-2013-0504/PZ3 Nadere informatie Servicelijn 14 0164, servicelijn@woensdrecht.nl Onderwerp bij Mutsestraat 6 Datum

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 20 oktober 2016 Tienrayseweg 9a, Horst regulier verleend Burgemeester en wethouders van maken bekend, dat de volgende is verleend: Het overkappen van de tussenruimte

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt.

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt. OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 5 2015 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 29 januari 2015 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Elektronisch gemeenteblad 29 juni 2015 watermolen aan de Vloetweg in Oploo (verzonden 23 juni 2015) 2. Wedstrijdvereniging Nederland (motorcrosswedstrijden) -verlenen van vergunningen en ontheffingen voor

Nadere informatie

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011 INGEKOMEN AANVRAGEN OM GEBRUIKSVERGUNNING Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat onderstaande aanvragen om gebruiksvergunning ter behandeling zijn ontvangen. Ingekomen aanvragen liggen niet

Nadere informatie

WWW.RENSWOUDE.NL. Ondertrouw: 08-05 M. Soetendaal en G. van Omme; 08-05 H.J. Aangeenbrug en D. van Roekel. Gehuwd: 09-05 C. Smit en J.W van Essen.

WWW.RENSWOUDE.NL. Ondertrouw: 08-05 M. Soetendaal en G. van Omme; 08-05 H.J. Aangeenbrug en D. van Roekel. Gehuwd: 09-05 C. Smit en J.W van Essen. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 35-2009 Voornemen ontheffing en bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij voornemens zijn ontheffing als bedoeld in artikel 3.22 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting. Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn Mededelingen 10 oktober 2012 week 41 Nummer 15 Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteiten: - Strijdig gebruik (art. 2.1 lid 1c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

De aanvraag betreft de volgende activiteiten: - Strijdig gebruik (art. 2.1 lid 1c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht); Ontwerp Omgevingsvergunning Zaaknummer 1905981 (dossier 2015-06674) 1. Inleiding Op 23 juli 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het gebruik van het perceel in strijd met

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ)

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Donderdag 25 april 2013, week 17 Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 38 16 september 2014 nummer 38 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen Regulier Aangevraagd - Vlasakker 1a, Oostrum het starten van een kapsalon (nr. 2014-0263, ontvangstdatum 07/11) - Veldstraat 29, Merselo het plaatsen van een pergola met zonnepanelen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK donderdag 26 november om uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK donderdag 26 november om uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 46-2009 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 26 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een besluitvormende

Nadere informatie

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen.

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 69556 4 april 2018 Publicatie Gemeente Lelystad 04-04-2018 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam.

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello.

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Met ingang van 25 juli 2013 ligt met de bijbehorende

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 27 juni 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend.

De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING Bij het college is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad terras aan Breestraat 18 van 23 t/m 25 mei 2015 tijdens de Pinksterkermis in Sint Anthonis (verzonden 22 april 2015) 2. Gemeente Sint Anthonis (evenementenvergunning) - het verlenen van een vergunning

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 43 20 oktober nummer 43 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Ingediende aanvraag voor een reguliere omgevingsvergunning. Inlichtingen afdeling Dienstverlening (mevr. M. Troost-Welling), tel. (0575)

Ingediende aanvraag voor een reguliere omgevingsvergunning. Inlichtingen afdeling Dienstverlening (mevr. M. Troost-Welling), tel. (0575) Omgevingsvergunning Ingediende aanvraag voor een reguliere omgevingsvergunning Locatie: Cortenoeverseweg ongenummerd (107) te Brummen Voor: het bouwen van een woonhuis met carport/berging Datum ontvangst:

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 39 2017 Buitengewone openbare raadsvergadering (Afscheid burgemeester dhr. Peter Cammaert) De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad 2. 't Cafeetje en De Vrolijke Koster Sint Anthonis -verlenen van een vergunning en ontheffingen voor het houden van muziekavonden van 7 t/m 9 juni 2014 op de Breestraat in Sint Anthonis tijdens de Pinksterkermis

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 17 datum 27 april 2016 nr.18 Aanvragen evenementen & activiteiten Reghthuysplein - aanvraag ontvangen voor het houden van een evenement 'Nacht van het plein' op 25

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Omgevingsvergunning Zaaknummer 1. Inleiding Op 22 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van het kantoorgebouw tot een gebouw met zes appartementen

Nadere informatie

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen Tijdelijke verkeersmaatregelen Centrum Emmastraat voor Brazilië op 21 april 2013 - afsluiting van de gehele Emmastraat van 20 april om 9.00 uur tot en met 21 april 2013 21.00 uur Viering Koninginnedag

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland. Aan dhr. J. Brander Skoalleane 27 9247 CS URETERP Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen D 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Velsen maken bekend dat zij in de periode van 18 juli tot en met 20 juli 2011 de volgende aanvragen voor een

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning zijn ingediend:

Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning zijn ingediend: Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning zijn ingediend: Omgevingsvergunning reguliere procedure Bennekom 25 februari 2013 Commandeursweg nabij nr. 2 :

Nadere informatie