Gemeentenieuws (31 oktober 2016)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeentenieuws (31 oktober 2016)"

Transcriptie

1 Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer Ma vr: en uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag van uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl. Verkeersbesluit afsluiting Emminkhuizerlaan Het college van burgemeester en wethouders treft de volgende tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de halve marathon Renswoude: - afsluiting in beide richtingen van de Emminkhuizerlaan. Deze afsluiting geldt op 5 november a.s. van tot uur voor al het verkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer. Omleidingsroutes worden aangegeven. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met dhr. C. Sennef van de afdeling Omgevingsbeheer, tel Inloopspreekuur brandweer vervallen 17 oktober De inloopspreekuren van de brandweer, waar u terecht kon met vragen over brandveiligheid in en om uw huis, zijn vervallen. U kunt vanaf nu uw vragen over brandveiligheid via WhatsApp aan VRU Brandweer stellen. Het nummer daarvoor is U kunt ook gebruik maken van voorlichting@vru.nl. Meer weten? Meer informatie vindt u op Burgerlijke stand Geboren Laura Henrieke, dochter van E. Mandersloot en G.M. Veldhuizen; Hendrik, zoon van M. van Lagen en H. de Heus; Emma Cornelia, dochter van J. van den Brink en A. van Vulpen. Gehuwd P. Leegstra en G. Heijnekamp. Overleden: mevrouw J. van den Brandhofvan Ginkel, 91 jaar; mevrouw G. Mooibroek-Geerts, 81 jaar; de heer P. van Kampen, 58 jaar.

2 Waardering voor de mantelzorgers! Renswoude spreekt zijn waardering uit voor de vele mantelzorgers die dag in, dag uit, zorgen voor hun naaste. Daarom wordt er op vrijdag 11 november a.s. in de bibliotheek te Renswoude een High Tea georganiseerd voor alle mantelzorgers die in Renswoude wonen of in Renswoude mantelzorg verlenen. De High Tea begint om uur en duurt tot circa uur. Opgeven is verplicht. Dit kan tot en met 9 november a.s. bij de coördinator mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning Rianne van Ginkel (r.vanginkel@swo-sr.nl of ). Mantelzorgcompliment Bent u zorgvrager (hulpbehoevend) en wilt u uw mantelzorger bedanken voor de geboden zorg in 2016? Dan kunt u tot en met 1 december 2016 een aanvraag indienen voor een zogenaamd mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering in de vorm van een geldbedrag ( 100,-). Hoe dient u een verzoek in? U dient het verzoek in via het aanvraagformulier mantelzorgcompliment Deze is verkrijgbaar via de gemeentelijke website ( of af te halen aan de balie in het gemeentehuis of in de bibliotheek. Waar moet de mantelzorg aan voldoen? Een mantelzorger is iemand die onbetaald en langdurig zorg verleent aan iemand met een (chronische) ziekte of beperking. Dit kan zijn aan een familielid maar ook aan een vriend(in). Het gaat bij mantelzorg om méér dan gebruikelijke zorg en over zorg die over een langere periode (tenminste drie maanden) en voor minimaal 8 uur per week wordt gegeven; De zorgvrager moet in Renswoude wonen (als mantelzorger hoeft u niet woonachtig in Renswoude te zijn). Belangrijk om te weten? De mantelzorger dient niet zelf een verzoek in voor een mantelzorgcompliment. Dat doet de zorgvrager/degene voor wie gezorgd wordt; Per jaar maximaal één mantelzorgcompliment per zorgvrager. Evenementenkalender 05/11/2016 Halve marathon Renswoude 12/11/2016 Intocht Sinterklaas 10/12/2016 Wintermarkt Dorpshart 17/12/2016 Muzikale midwinterwandeling Kijk voor meer informatie op Collectevergunningen Week 44 Diabetesfonds Week 45 Alzheimer-Nederland Gevonden voorwerpen 19/10/2016 Paraplu (blauw met stippen) Oudere meldingen zie: Info: / g.l.van.roekel@renswoude.nl

3 Vergaderingen gemeenteraad 31 oktober en 8 november. Op maandag 31 oktober a.s. vergadert de gemeenteraad van Renswoude. Deze openbare vergadering vangt aan om uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. De agenda voor deze vergadering is: 1. Opening; 2. Vaststelling agenda; 3. Spreekrecht burgers / Rondvraag raadsleden; 4. Vaststelling besluitenlijst van de openbare vergadering van 4 oktober 2016; 5. Ingekomen stukken en mededelingen; 6. Politieke beschouwing door de vijf fractievoorzitters; 7. Beantwoording door het college van burgemeester en wethouders van de door de fracties schriftelijk ingediende algemene beschouwingen op de conceptbegroting 2017; 8. Voortgezette behandeling en vaststelling van de Begroting Algemene Dienst 2017 en de Begroting Gemeentelijk Woningbedrijf 2017; 9. Sluiting. Op dinsdag 8 november a.s. vergadert de gemeenteraad van Renswoude. Deze openbare vergadering vangt aan om uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. De agenda voor deze vergadering is: 1. Opening; 2. Vaststelling agenda; 3. Spreekrecht burgers / Rondvraag raadsleden; 4. Vaststelling besluitenlijst van de openbare vergadering van 4 oktober 2016; 5. Ingekomen stukken en mededelingen; Hamerstukken 6. Voorstel tot afgeven definitieve verklaring van geen bedenkingen t.b.v. de bouw van een appartementencomplex achter Dorpsstraat 101 te Renswoude; Debatstukken 7. Voorstel tot vaststelling van de verordening geurhinder en veehouderij en gebiedsvisie 2016 nabij plangebied Kerkstraat te Renswoude; 8. Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Barneveldsestraat 34/Catharina Mossellaan; 9. Voorstel stand van zaken ontwikkeling huisvesting Christelijk Gereformeerde kerk/kindcentrum/school; 10. Sluiting.

4 Kalender november 2016 inloop/ontmoetingspunt bibliotheek Renswoude Datum November Activiteit uur Inloop spreekuur Mantelzorg en Vrijwilligerswerk uur Tablet café* uur Spreekuur Formulierenbrigade uur Zoute Inval bijeenkomst op de koffie bij de wethouder uur Zoute Inval lezing Erven en schenken* uur High Tea voor mantelzorgers uur Biljarten uur Inloop spreekuur Mantelzorg en Vrijwilligerswerk uur Tablet-cafe* uur Spreekuur Formulierenbrigade uur Zoute Inval lezing Spitsbergen* *zie bij Van de Bibliotheek elders in de Heraut Voor vragen kunt u contact opnemen met de coördinator mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning Rianne van Ginkel (r.vanginkel@swo-sr.nl of ).

5 Gemeente tekent nieuwe overeenkomst openbare laadpalen voor tenminste vijf jaar De openbare laadpalen voor elektrische auto s van EVnetNL in de gemeente worden slim en blijven beschikbaar voor gebruikers en gemeenten. Hiervoor is een nieuwe overeenkomst voor ten minste vijf jaar tussen de gemeente, EVnetNL en ElaadNL ondertekend. Met de ondertekening maakt de gemeente 'Smart Charging' (slim laden) mogelijk en draagt hierdoor bij aan een meer duurzame samenleving. Door op een slimme manier elektrische auto s op het meest duurzame moment op te laden, zijn we in staat om groene stroom voor 100% te gebruiken. Slim laden kan ook betekenen dat er geladen wordt op een moment dat de verdere vraag naar energie laag is, waardoor het tarief laag is en er zelfs sneller geladen kan worden. Dit is bijvoorbeeld midden in de nacht als de wind hard waait, of overdag als de zon hard schijnt. Living Lab Smart Charging De betreffende laadpalen (parkeerplaats gemeentehuis, Dorpsstraat 4 en parkeerplaats muziekgebouw t Podium, Nijborg 2) maken vanaf nu officieel deel uit van het Living Lab Smart Charging. Hierin wordt een groot deel van de landelijke (semi)publieke en private laadpalen verzameld. Het Living Lab Smart Charging onderzoekt en test de mogelijkheden op het gebied van Smart Charging om te komen tot de nieuwe internationale standaard hiervoor. ElaadNL nam hiervoor het initiatief en de gemeente is haar partner in het Living Lab Smart Charging. Slimme laadpalen herkenbaar aan sticker Om Smart Charging mogelijk te maken, krijgen alle laadpalen van EVnetNL in de gemeente dit jaar de juiste specificaties. Dit is soms een software- en soms een hardwarematige aanpassing. U herkent slimme laadpalen aan de Smart Charging sticker. Wilt u meer weten over Smart Charging en de mogelijkheden? Kijk dan op: Storingen CV-installaties huurwoningen: Bonarius Service B.V. T: Storingsdienst gemeente: Voor zeer dringende problemen is de storingsdienst van de gemeente, buiten kantooruren te bereiken onder telefoonnummer U kunt uw problemen inspreken, geef uw telefoonnummer door.

6 Ingekomen aanvragen omgevingsvergunning reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen om omgevingsvergunning zijn ingediend, waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is: 1) Activiteit gebruik in strijd met bestemmingsplan : voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit op het adres Oude Holleweg 59 te Renswoude (ontvangen op 12 oktober 2016); 2) Activiteit bouwen : voor het oprichten van een vrijstaande woning met aangebouwde garage op het adres Beekweide 13b te Renswoude (ontvangen op 13 oktober 2016); 3) Activiteit aanleggen uitrit : voor het aanleggen van een uitweg ten behoeve van het nog te bouwen bedrijfspand op het adres Groot Overeem 12 te Renswoude (ontvangen op 17 oktober 2016); 4) Activiteit bouwen : voor het uitbreiden van de garage en het plaatsen van een kap op deze garage, gelegen naast de woning op het adres Kievitweide 24 te Renswoude (ontvangen op 20 oktober 2016); 5) Activiteiten bouwen, gebruik gronden in strijd met een bestemmingsplan en beperkte milieutoets veranderen inrichting : voor het uitbreiden van het bedrijfspand op het adres De Hooge Hoek 24 te Renswoude (ontvangen op 21 oktober 2016); 6) Activiteit vellen houtopstand : voor het kappen van een eik achter de woning op het adres Barneveldsestraat 43 te Renswoude (ontvangen op 24 oktober 2016); 7) Activiteiten bouwen, gebruik gronden in strijd met een bestemmingsplan en beperkte milieutoets veranderen inrichting : voor het realiseren van een mestopslag op en het veranderen van de inrichting van het agrarisch bedrijf op het adres Ravenhorsterweg 4 te Renswoude (ontvangen op 25 oktober 2016). Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl) Verleende omgevingsvergunning reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure is toegepast: - Activiteit bouwen : voor het plaatsen van een dakopbouw op de woning op het adres Meidoornlaan 16 te Renswoude (verzonden op 19 oktober 2016). Genoemde omgevingsvergunning ligt vanaf heden voor een ieder ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude (op werkdagen van 9-12u of op afspraak). Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit binnen zes weken na de verzenddatum ervan (die tussen haakjes staat) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renswoude (Postbus 8, 3927 ZL in Renswoude). Indien u bezwaar heeft ingediend en er is sprake van spoedeisend belang, dan kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl)

Gemeentenieuws (30 juli 2018)

Gemeentenieuws (30 juli 2018) Gemeentenieuws (30 juli 2018) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (9 januari 2017)

Gemeentenieuws (9 januari 2017) Gemeentenieuws (9 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (28 november 2016)

Gemeentenieuws (28 november 2016) Gemeentenieuws (28 november 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Gemeentenieuws (16 oktober 2017)

Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Besluit vertrokken naar Land Onbekend

Nadere informatie

Gemeentenieuws (7 augustus 2017)

Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl OPROEP GETUIGEN

Nadere informatie

Gemeentenieuws (25 juli 2016)

Gemeentenieuws (25 juli 2016) Gemeentenieuws (25 juli 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (24 juli 2017)

Gemeentenieuws (24 juli 2017) Gemeentenieuws (24 juli 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 15 juni 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 18 mei 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 27 juni 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (6 februari 2017)

Gemeentenieuws (6 februari 2017) Gemeentenieuws (6 februari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 4 november 2013 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (2 oktober 2017)

Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Zaterdagopenstelling gemeentewerf

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl VERLENGDE BESLISTERMIJN

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Gemeentenieuws (23 januari 2017)

Gemeentenieuws (23 januari 2017) Gemeentenieuws (23 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 30 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2015 Nummer: 65 - Week 42 Uitgifte: 13 oktober 2015 Officiële publicaties week 42 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen...

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 2 mei

GEMEENTENIEUWS. 2 mei GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 2 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Page 1 of 7 over meerssen projecten openingstijden contact links english Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Publicatiedatum: 19 januari 2016 11:00 Weeknummer: 03 Datum: woensdag 20 januari 2016 De

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Woensdag 14 maart 2012

Woensdag 14 maart 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Openbare bekendmakingen

Openbare bekendmakingen Openbare bekendmakingen De in deze openbare bekendmaking opgenomen publicaties zijn wettelijk voorgeschreven of vloeien voort uit gemeentelijk beleid. TER INZAGE U kunt stukken en plannen die ter inzage

Nadere informatie

Zie Procedure 4. Bezwaar; procedure 1a, 4 en 6a van toepassing. Bekendmakingen. Ambtshalve opneming adresgegevens

Zie Procedure 4. Bezwaar; procedure 1a, 4 en 6a van toepassing. Bekendmakingen. Ambtshalve opneming adresgegevens en Ambtshalve opneming adresgegevens Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend dat zij heeft besloten om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande persoon/personen ambtshalve

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Aanvragen, vergunningen en meldingen liggen ter inzage in het gemeentehuis.

Aanvragen, vergunningen en meldingen liggen ter inzage in het gemeentehuis. Vergunningen Aanvragen, vergunningen en meldingen liggen ter inzage in het gemeentehuis. Wilt u stukken inzien? Dit kan als u een afspraak maakt. Ingediende aanvragen omgevingsvergunning Bakel: oprichten

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 38 16 september 2014 nummer 38 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

D Bouwen D Milieu El Verkeer Ruimtelijke Ordening o Kapvergunning D Commissie agenda en stukken o Raadsagenda en stukken

D Bouwen D Milieu El Verkeer Ruimtelijke Ordening o Kapvergunning D Commissie agenda en stukken o Raadsagenda en stukken g emeent e Ter Inzage B E. 'R GE N Limburg Rubriek D Bouwen D Milieu El Verkeer Ruimtelijke Ordening o Kapvergunning D Commissie agenda en stukken o Raadsagenda en stukken Overig D Algemene Wet Bestuursrecht

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 17 datum 27 april 2016 nr.18 Aanvragen evenementen & activiteiten Reghthuysplein - aanvraag ontvangen voor het houden van een evenement 'Nacht van het plein' op 25

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: Nummer: 19. Uitgifte: 22 maart Officiële publicaties week 12

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: Nummer: 19. Uitgifte: 22 maart Officiële publicaties week 12 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 19 Uitgifte: 22 maart 2016 Officiële publicaties week 12 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen... 2

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 43 2013. een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt.

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 43 2013. een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt. OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 43 2013 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 24 oktober 2013 om 19.30 uur een openbare besluitvormende raadsvergadering

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 9, 3 maart 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 9, 3 maart 2016 Commissie bezwaarschriften Tijdstip: maandag 7 maart 2016, 17.30 uur Plaats: gemeentehuis Woudrichem Agenda: - een bezwaarschrift tegen een opgelegde bestuurlijke boete wegens overtreding van artikel 20

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 40 1 oktober 2013 nummer 42 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland B&W van Brummen maken bekend dat de gemeenteraad op 8 september 2016 heeft besloten om het college

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden.

Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden. Gemeentepagina Woudrichem week 33 Burgemeester Petter neemt afscheid van de gemeente Woudrichem Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen

Nadere informatie

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, Gemeente Leiden t.a.v. S Berg Stationsplein 107 2312 AJ LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 44 1 november 2016 nummer 45 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 47 18 november 2014 nummer 47 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting. Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn Mededelingen 10 oktober 2012 week 41 Nummer 15 Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden

Nadere informatie

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen.

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 130890 20 juni 2018 Publicatie gemeente Lelystad 20-06-2018 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad

Nadere informatie

M van den Bosch Kokkelbank MA LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

M van den Bosch Kokkelbank MA LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, M van den Bosch Kokkelbank 15 2317 MA LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl www.leiden.nl/gemeente

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 4 22 januari 2013 nummer 4 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 17 Uitgifte: 8 maart 2016 Officiële publicaties week 10 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Collectes en

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling REO.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling REO. Gemeenteblad Bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente d.d. 27 februari 2013. Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Ruimtelijke plannen

Nadere informatie

FORMULIER RAADSVRAGEN

FORMULIER RAADSVRAGEN FORMULIER RAADSVRAGEN Datum : 13 oktober 2016 Soort : X Schriftelijk beantwoorden (37RvO) Vragensteller : Koos van Gemeren (NieuwDemocratischZeist) Onderwerp : Van rechtswege verleende omgevingsvergunning

Nadere informatie

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ)

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Donderdag 25 april 2013, week 17 Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken INHOUD: Verleende vergunningen drank- en horecawet blz 1 Verleende evenementenvergunningen blz 2 Verleende omgevingsvergunningen blz 3 Verleende vergunning voedselinzameling blz 3 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning

Nadere informatie

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen.

Het is niet mogelijk om een zienswijze over een melding in te dienen. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Lelystad Nr. 69556 4 april 2018 Publicatie Gemeente Lelystad 04-04-2018 INGEKOMEN AANVRAGEN EN MELDINGEN EVENEMENTEN De burgemeester van de gemeente Lelystad

Nadere informatie

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink Omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning B&W hebben de volgende aanvragen ontvangen: Regulier: Locatie: Hallsedijk 30 Tonden Voor: het vernieuwen van een bijgebouw Datum ontvangst:

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning zijn ingediend:

Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning zijn ingediend: Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning zijn ingediend: Omgevingsvergunning reguliere procedure Bennekom 25 februari 2013 Commandeursweg nabij nr. 2 :

Nadere informatie

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen Evenementenvergunning Evenementenvergunning Benefietconcert nabij Ooievaarsnest verzenddatum 5 december 2013 locatie: weiland op de hoek Kleine Vosstraat/Buurtweg op vrijdag 13 december 2013 tussen 19.00

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 3 december 2013 nummer 53 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 4 Uitgifte: 19 januari 2016 Officiële publicaties week 3 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Collectes

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Advertenties week 36 voor in het Heerhugowaards Nieuwsblad

Advertenties week 36 voor in het Heerhugowaards Nieuwsblad Advertenties week 36 voor in het Heerhugowaards Nieuwsblad NIEUWSBERICHT Voornemen uitschrijving Basisregistratie Personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard zijn voornemens om de

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D. 20-07- Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born Zaaknummer: 2016-602653 Kenmerk: 2017/3657

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 9-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK TOESTAAN DIESELTANK OP EEN VERDIEPINSVLOER Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer, bekend

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 34 23 augustus 2016 nummer 34 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Woensdag 26 september 2012

Woensdag 26 september 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunningen reguliere procedure verleend GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Veenendaal Nr. 205915 27 september 2018 Openbare bekendmakingen week 39 aanvragen vergunningen Ingediende aanvragen Omgevingsvergunning 1. 14-09-2018, 18-490/3912933,

Nadere informatie