Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden."

Transcriptie

1 Gemeentepagina Woudrichem week 33 Burgemeester Petter neemt afscheid van de gemeente Woudrichem Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden. Inwoners van de gemeente Woudrichem zijn hartelijk uitgenodigd het afscheid bij te wonen. Het programma is als volgt: uur bijeenkomst in de Martinuskerk (Kerkstraat 35, vesting Woudrichem): bijzondere raadsvergadering en optreden van het Andels Fanfare Corps uur receptie in t Kruithuis Arsenaal (Kerkstraat 41, vesting Woudrichem) Parkeergelegenheid is te vinden in de Stadshaven of aan de Schapendam. Wilt u een afscheidscadeautje aan burgemeester Petter geven? Dan zou hij een bijdrage waarderen aan de Molenstichting Land van Heusden en Altena, voor het onderhoud van de twee molens in de gemeente Woudrichem. Bij de ingang van t Kruithuis Arsenaal staat een bus waarin een bijdrage gedeponeerd kan worden. Onderhoud Asfaltverhardingen 2013 Vanaf woensdag 21 augustus t/m. woensdag 28 augustus 2013 gaat de gemeente Woudrichem samen met aannemer Verhoef Infra werkzaamheden uitvoeren aan de Mostaardweg te Almkerk. Het betreft het weggedeelte tussen de Midgraaf en de gemeentegrens met de gemeente Aalburg. De werkzaam bestaan uit het repareren van de asfalt en het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag, ook worden de bermen geëgaliseerd en verhard met menggranulaat. De werkzaamheden zullen gepaard gaan met het afsluiten van het werkvak voor al het verkeer. Dit kan tot enige overlast leiden. De wegafsluitingen zullen middels bebording worden aangegeven t.h.v. de Midgraaf en de Broeksestraat. U kunt de planning van de werkzaamheden blijven volgen via de gemeentelijke website. Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. H.Valkis, toezichthouder namens de gemeente,

2 Omgevingsvergunnningen Ingekomen aanvragen Procedure Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten Ingediend Reguliere procedure Burgemeester van der Lelystraat BJ Woudrichem plaatsen dakkapel bouwen Reguliere procedure Den Bogerd EZ Rijswijk bouwen schuur(legalisatie) bouwen; en handelen in strijd met regels RO Ingekomen aanvragen omgevingsvergunning (reguliere en uitgebreide procedure) Het is niet mogelijk bezwaar in te dienen tegen een ingekomen aanvraag. Dit kan pas na het verlenen van een vergunning. De ingekomen aanvragen kunt u wel vanaf de eerste werkdag na deze publicatie, tijdens openingstijden, inzien bij de balie van het gemeentehuis. Als u gerichte vragen heeft over een ingekomen aanvraag omgevingsvergunning of wilt u deze buiten de openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken. Verleende vergunningen (reguliere procedure) Procedure Type besluit Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten Reguliere procedure Vergunning Oude Doorn 4286 Almkerk aanleg waterberging bouwen; uitvoeren van een werk Reguliere procedure Vergunning Emmikhovenseweg LH Almkerk legaliseren zonnecollectoren in tuin bouwen; handelen in strijd met r Verleende omgevingsvergunningen (reguliere procedure) De verleende vergunningen kunt u vanaf de eerste werkdag na deze publicatie, tijdens openingstijden, inzien bij de balie van het gemeentehuis. Als u gerichte vragen heeft over een verleende omgevingsvergunning of wilt u deze buiten de openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken. Wanneer u rechtstreeks in uw belang getroffen bent bij één van deze besluiten, dan kunt u (schriftelijk en gemotiveerd) een bezwaarschrift indienen. Richt uw bezwaar aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6, 4285 ZG te Woudrichem. De termijn voor het indienen van uw bezwaar is binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit.

3 Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. U kunt daarom gelijktijdig met of na de indiening van het bezwaarschrift de Voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening via de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. U kunt ook digitaal een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via Hiervoor heeft u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Voor meer informatie kunt u genoemde site raadplegen. Verleende vergunningen (uitgebreide procedure) Procedure Type besluit Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten Uitgebreide procedure Vergunning Oudendijk WJ Woudrichem creëren tijdelijke woonruimte handelen in strijd met regels RO Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) De verleende vergunningen kunt u vanaf de eerste werkdag na deze publicatie, tijdens openingstijden, inzien bij de balie van het gemeentehuis. Als u gerichte vragen heeft over een verleende omgevingsvergunning of wilt u deze buiten de openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken. Wanneer u rechtstreeks in uw belang getroffen bent bij één van deze besluiten en u heeft tijdig een zienswijze ingebracht tegen de voorgenomen omgevingsvergunning, dan kunt u (schriftelijk en gemotiveerd) een beroepschrift indienen. Richt uw beroep tot de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. De termijn voor het indienen van uw beroep is binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit. Als de verleende omgevingsvergunning gewijzigd is ten opzichte van de voorgenomen omgevingsvergunning kunt u ondanks dat u geen zienswijze heeft ingediend, wel een beroepschrift indienen. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. U kunt daarom gelijktijdig met of na de indiening van het beroepschrift de Voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening via de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. U kunt ook digitaal een beroepschrift of verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via Hiervoor heeft u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Voor meer informatie kunt u genoemde site raadplegen. Geaccepteerde sloopmeldingen

4 Procedure Type besluit Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten sloopmelding Bevestiging melding Voorstraat AK Almkerk slopen van woning en schuur ivm nieuwbouw slopen en/of verwijderen van asb Geaccepteerde sloopmeldingen Het is niet mogelijk bezwaar in te dienen tegen een sloopmelding. De sloopmeldingen kunt u wel vanaf de eerste werkdag na deze publicatie, tijdens openingstijden, inzien bij de balie van het gemeentehuis. Als u gerichte vragen heeft over een geaccepteerde sloopmelding of wilt u deze buiten de openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken. Evenementenvergunning Bekendmaking evenementenvergunning Burgemeester van Woudrichem heeft op d.d. 6 augustus 2013 de volgende gewijzigde evenementenvergunning verleend: Kunstroute Woudrichem Op 14 en 15 september 2013 organiseert Stichting Kunstroute Woudrichem in diverse panden in de vesting de kunstroute. De kunstroute is beide dagen te bezoeken van uur. Voor meer informatie kunt u terecht op Inzage U kunt deze besluiten met ingang van de dag van publicatie zes weken inzien bij de balie van de afdeling Samenleving in het gemeentehuis (tijdens openingstijden en na het maken van een afspraak ook op andere tijdstippen). Bezwaar Indien u zich met de bovenstaande evenementenvergunningen niet kunt verenigen, kunt u binnen 6 weken na de datum van bekendmaking aan de aanvrager een bezwaarschrift indienen bij de Burgemeester van Woudrichem, Postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Het bezwaarschrift bevat tenminste: uw naam, adres, de datum en uw handtekening. Daarnaast een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht en de reden waarom u bezwaar maakt.

5 Het besluit behoudt zijn werking gedurende de termijn dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Kan dat niet worden afgewacht en gaat het om een spoedeisend belang? Dan kunt u -gelijktijdig met of na het indienen van het bezwaarschrift- een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Breda, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Commissie bezwaarschriften Tijdstip: maandag 19 augustus 2013, uur Plaats: gemeentehuis Woudrichem Agenda: een bezwaarschrift, ingediend door Verkooijen V.O.F., tegen een voorschrift verbonden aan de verleende omgevingsvergunning voor het verbouwen van een bedrijfspand aan de Koppel 1 te Almkerk (17.30 uur). De hoorzitting vindt plaats in het gemeentehuis te Woudrichem en is openbaar.

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016 Openingstijden Loket Altena in de zomervakantie Let op de aangepaste openingstijden! In de zomervakantie is het inloopspreekuur in het gemeentehuis van Woudrichem gesloten tot en met vrijdag 19 augustus.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 9, 3 maart 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 9, 3 maart 2016 Commissie bezwaarschriften Tijdstip: maandag 7 maart 2016, 17.30 uur Plaats: gemeentehuis Woudrichem Agenda: - een bezwaarschrift tegen een opgelegde bestuurlijke boete wegens overtreding van artikel 20

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 39, 24 september 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 39, 24 september 2015 Verstrekkingsbeperking (art. 2.59 Wet Basisregistratie Personen) De gemeente houdt informatie over haar inwoners bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Worden gegevens opgevraagd door overheidsinstellingen

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 44, 29 oktober 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 44, 29 oktober 2015 Besluitvormende raadsvergadering Tijdstip: dinsdag 3 november 2015, 19:30 uur Plaats: gemeentehuis te Woudrichem Agenda o.m.: 2e bestuursrapportage 2015 Begroting 2016 De stukken die bij deze onderwerpen

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 21, 21 mei 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 21, 21 mei 2015 Gemeentehuis gesloten op Tweede Pinksterdag Ook Loket Altena en het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn op deze dag gesloten. Milieustation gesloten op 25 mei Op maandag 25 mei, Tweede Pinksterdag, is het

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 25, 23 juni 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 25, 23 juni 2016 Veranderingen ophalen afval Per 1 juli 2016 zijn er een aantal veranderingen in ophalen van het afval: GFT afval wordt voortaan één keer in de twee weken opgehaald. Restafval wordt voortaan één keer per

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 35, 28 augustus Bekendmakingen evenementenvergunning

Gemeentepagina Woudrichem week 35, 28 augustus Bekendmakingen evenementenvergunning Gemeentepagina Woudrichem week 35, 28 augustus 2014 Bekendmakingen evenementenvergunning Burgemeester van Woudrichem heeft op d.d. 20 augustus 2014 de volgende evenementenvergunning verleend: 40-jarig

Nadere informatie

De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 april 2013, vanaf 17.30 uur hoorzittingen inzake:

De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 april 2013, vanaf 17.30 uur hoorzittingen inzake: Gemeentepagina Woudrichem week 16, 18 april 2013 Bespaar na Koninginnedag met overgebleven apparaten in Woudrichem Op Koninginnedag zullen veel kinderen oude spullen te koop aanbieden op de vrijmarkt.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 12, 19 maart 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 12, 19 maart 2015 Besluitvormende raadsvergadering Tijdstip: dinsdag 24 maart 2015, 19:30 uur Plaats: gemeentehuis te Woudrichem. Agenda o.m.: Afscheid raadslid M.A.G. van den Bosch (CDA) Onderzoek geloofsbrieven nieuw

Nadere informatie

Ingekomen aanvragen Procedure Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten Ingediend

Ingekomen aanvragen Procedure Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten Ingediend Gemeentepagina Woudrichem week 31 Omgevingsvergunningen Verlenging beslistermijn Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning (reguliere en uitgebreide procedure) Burgemeester en Wethouders hebben besloten

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 33, 15 augustus Vrijwilligers gezocht voor Stichting Leergeld

Gemeentepagina Woudrichem week 33, 15 augustus Vrijwilligers gezocht voor Stichting Leergeld Gemeentepagina Woudrichem week 33, 15 augustus 2014 Vrijwilligers gezocht voor Stichting Leergeld Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 28, 10 juli Optimalisatie avond- en nachtbranders Openbare Verlichting

Gemeentepagina Woudrichem week 28, 10 juli Optimalisatie avond- en nachtbranders Openbare Verlichting Gemeentepagina Woudrichem week 28, 10 juli 2014 Optimalisatie avond- en nachtbranders Openbare Verlichting In de gemeente Woudrichem staan ongeveer 3000 lichtmasten. Er zijn lichtmasten die inschakelen

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 39, 25 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 39, 25 september 2014 Gemeentepagina Woudrichem week 39, 25 september Uitnodiging besluitvormendegemeenteraad Tijdstip: dinsdag 30 september, 19:30 uur Plaats: gemeentehuis te Woudrichem Agenda o.m.: Hamerstukken: Wijziging

Nadere informatie

MODDER OP DE WEG = GEVAAR OP DE WEG

MODDER OP DE WEG = GEVAAR OP DE WEG Gemeentepagina Woudrichem week 40 Bekendmaking evenementenvergunning Burgemeester van Woudrichem heeft op d.d. 30 september 2013 de volgende evenementenvergunning verleend: Kleindierententoonstelling Vrijdag

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 42, 15 oktober 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 42, 15 oktober 2015 Cultuurprijs 2015 Ook dit jaar zal tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Woudrichem, op vrijdag 8 januari 2016, de Woudrichemse Cultuurprijs uitgereikt worden. De Cultuurprijs wordt uitgereikt aan

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 6, 11 februari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 6, 11 februari 2016 Investeringssubsidie duurzame energie Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 21, 22 mei Terinzagelegging ontwerpbegrotingen 2015 van diverse gemeenschappelijke regelingen

Gemeentepagina Woudrichem week 21, 22 mei Terinzagelegging ontwerpbegrotingen 2015 van diverse gemeenschappelijke regelingen Gemeentepagina Woudrichem week 21, 22 mei 2014 Terinzagelegging ontwerpbegrotingen 2015 van diverse gemeenschappelijke regelingen De gemeente Woudrichem neemt deel aan diverse gemeenschappelijke regelingen.

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem, week 12, 20 maart Besluitvormende raadsvergadering op 25 en 27 maart 2014

Gemeentepagina Woudrichem, week 12, 20 maart Besluitvormende raadsvergadering op 25 en 27 maart 2014 Gemeentepagina Woudrichem, week 12, 20 maart 2014 Besluitvormende raadsvergadering op 25 en 27 maart 2014 Tijdstip: dinsdag 25 maart 2014, 19:30 uur Plaats: gemeentehuis te Woudrichem Agenda o.m.: BESPREEKSTUKKEN

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EVENEMENTENVERGUNNINGEN. Broek in Waterland

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EVENEMENTENVERGUNNINGEN. Broek in Waterland INHOUD: Verleende evenementenvergunningen blz 1 Verleende omgevingsvergunningen blz 1-2 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning blz 2-3 1 e Publicatie verwijdering bootjes blz. 3-5 VERLEENDE VERGUNNINGEN

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 12. Ontvangen melding Wet milieubeheer

Gemeentepagina Woudrichem week 12. Ontvangen melding Wet milieubeheer Gemeentepagina Woudrichem week 12 Ontvangen melding Wet milieubeheer De volgende melding is ontvangen van een bedrijf of voor een bedrijvigheid waarvoor algemene regels gelden ter bescherming van het milieu.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 12, 24 maart 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 12, 24 maart 2016 Omgevingsvergunningen Ingediende aanvragen Procedure Locatie Postcode Kern Omschrijving project Activiteiten Ingediend Regulier Jan Spieringweg 7 4285WN Woudrichem bouwen paardenstal bouwen en handelen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Gemeente Woudrichem week 20, 15 mei 2014. Inloopavond reconstructie Groenendijk

Gemeente Woudrichem week 20, 15 mei 2014. Inloopavond reconstructie Groenendijk Gemeente Woudrichem week 20, 15 mei 2014 Inloopavond reconstructie Groenendijk Op maandagavond 19 mei is er tussen 19.00 en 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Woudrichem een inloopavond over de

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen waterschap Brabantse Delta

Officiële bekendmakingen waterschap Brabantse Delta Woensdag 13 juli 2011, nr 3 Uitgave van het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta. Pagina 1 van 7 Officiële bekendmakingen waterschap Brabantse Delta Waterschap Brabantse Delta publiceert sinds

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West De gemeente Druten houdt samen met de aannemer Gebr. Remmits B.V. uit Wijchen

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken INHOUD: Verleende vergunningen drank- en horecawet blz 1 Verleende evenementenvergunningen blz 2 Verleende omgevingsvergunningen blz 3 Verleende vergunning voedselinzameling blz 3 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 24-2019 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om op de - Keizerfazant, ter hoogte van huisnummer 35 -

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 39 2017 Buitengewone openbare raadsvergadering (Afscheid burgemeester dhr. Peter Cammaert) De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 36, 4 september Drank- en horecavergunningen

Gemeentepagina Woudrichem week 36, 4 september Drank- en horecavergunningen Gemeentepagina Woudrichem week 36, 4 september 2014 Drank- en horecavergunningen De burgemeester heeft op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet een Drank- en Horecavergunning verleend voor: -

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: 7 september 2016, kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie AL nr. 660,, kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 52, 27 december 2013. Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Gemeentepagina Woudrichem week 52, 27 december 2013. Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Gemeentepagina Woudrichem week 52, 27 december 2013 Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Het college van burgemeester en wethouders van Woudrichem wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Graag

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 34 2016 Uitbreiden van de woonvoorziening 'de Okkernoot' met een woonkamer op het adres Prins Bernhardstraat 2 te Schoondijke Burgemeester en Wethouders van Sluis maken bekend

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Elektronisch gemeenteblad 29 juni 2015 watermolen aan de Vloetweg in Oploo (verzonden 23 juni 2015) 2. Wedstrijdvereniging Nederland (motorcrosswedstrijden) -verlenen van vergunningen en ontheffingen voor

Nadere informatie

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Nr. 63358 5 juli Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Het college van burgemeester en wethouders neemt een ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 46, 13 november 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 46, 13 november 2014 Inzameling kleding/textiel, oud ijzer en wit- en bruingoed Woensdag 26 november Op woensdag 26 november wordt voor de vierde keer dit jaar in de gemeente Woudrichem huis aan huis kleding, textiel, oud

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 6, 5 februari 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 6, 5 februari 2015 Gratis budgetcursus Rondkomen met Inkomen De termen crisis en bezuinigingen zullen u in deze tijd vast niet onbekend zijn. In de media is dit het gesprek van de dag. Mogelijk merkt u zelf het effect van

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2008. donderdag 27 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2008. donderdag 27 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2008 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 27 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een besluitvormende

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 44 2016 INGEDIENDE AANVRAGEN VOOR EEN OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen Regulier Aangevraagd - Vlasakker 1a, Oostrum het starten van een kapsalon (nr. 2014-0263, ontvangstdatum 07/11) - Veldstraat 29, Merselo het plaatsen van een pergola met zonnepanelen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 26-2018 Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben

Nadere informatie

Raadsvergadering 21 mei 2014

Raadsvergadering 21 mei 2014 Raadsvergadering 21 mei 2014 De gemeenteraad van Druten nodigt u van harte uit voor de raadsvergadering van woensdag 21 mei 2014 om 19.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. U kunt deze vergadering

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Het college van burgemeester en wethouders van Druten heeft op 3 maart 2015 de Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 vastgesteld. Op 31 maart 2015 is aanvullend beleidsregel

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Vaststelling uitwerkingsplan Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam.

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 31-2017 Kennisgeving Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval, Marconistraat 11 in Heerhugowaard Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op 14 juli 2017 een kennisgeving

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 45, 5 november 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 45, 5 november 2015 De Deeltaxi is er voor iedereen! Voor iedereen met of zonder beperking. Voor iedereen met of zonder deeltaxipas. Voor iedereen met of zonder indicatie. Jong en oud. Groot en klein. Met en zonder rolstoel.

Nadere informatie

Openbare bekendmakingen

Openbare bekendmakingen Openbare bekendmakingen De in deze openbare bekendmaking opgenomen publicaties zijn wettelijk voorgeschreven of vloeien voort uit gemeentelijk beleid. TER INZAGE U kunt stukken en plannen die ter inzage

Nadere informatie

Kennisgeving Omgevingsvergunning voor het gebruiken van een bouwwerk in afwijking van een bestemmingsplan, voor het bouwen van een bouwwerk en voor he

Kennisgeving Omgevingsvergunning voor het gebruiken van een bouwwerk in afwijking van een bestemmingsplan, voor het bouwen van een bouwwerk en voor he Kennisgeving Omgevingsvergunning voor het gebruiken van een bouwwerk in afwijking van een bestemmingsplan, voor het bouwen van een bouwwerk en voor het slopen, verstoren, verplaatsen of in enig opzicht

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan Weidemolen 100 aan te leggen.

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 46-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Woensdag 13 juni 2012

Woensdag 13 juni 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad terras aan Breestraat 18 van 23 t/m 25 mei 2015 tijdens de Pinksterkermis in Sint Anthonis (verzonden 22 april 2015) 2. Gemeente Sint Anthonis (evenementenvergunning) - het verlenen van een vergunning

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: Kernmerk: Dossiernummer (OLO): 2114755 Op 19 december 2015 hebben wij een verzoek ontvangen van Stichting Werk-Leerboerderij

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 21 2008 OPENBARE KENNISGEVINGEN Raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op woensdag 21 mei

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Gemeenteblad 44, 28 oktober 2014 Omgevingsvergunningen

Gemeenteblad 44, 28 oktober 2014 Omgevingsvergunningen Gemeenteblad 44, 28 oktober 2014 Omgevingsvergunningen Haarstraat 2 (28-10-2014) het vervangen van een dakkapel, activiteit bouwen, activiteit monumenten, activiteit slopen beschermd stadsgezicht (verzonden

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Kinderopvang Onroerend Goed B.V.

Kinderopvang Onroerend Goed B.V. WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN -8 DEC 2013 Gemeente : Tilburg Datum : 4 december 2018 Kenmerk : Z-HZ WABO-2018-03483 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9.

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9. Waterschap Brabantse Delta t.a.v. de heer L.M.J. Vogels Postbus 5520 4801 DZ BREDA Raamsdonksveer, Ons kenmerk : HZ_WABO20130543 Bijlage(n) : div Uw brief : 19 december 2013 Uw kenmerk : OLO dossiernummer

Nadere informatie

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink Omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning B&W hebben de volgende aanvragen ontvangen: Regulier: Locatie: Hallsedijk 30 Tonden Voor: het vernieuwen van een bijgebouw Datum ontvangst:

Nadere informatie

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende Bekendmakingen week 44-2017 Bekendmaking Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard maken bekend dat de gemeenteraad op 17 oktober 2017 de verordeningen in het kader van de Participatiewet

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 11, 13 maart 2014. Bekendmaking evenementenvergunning

Gemeentepagina Woudrichem week 11, 13 maart 2014. Bekendmaking evenementenvergunning Gemeentepagina Woudrichem week 11, 13 maart 2014 Bekendmaking evenementenvergunning Burgemeester van Woudrichem heeft op d.d. 27 februari 2014 de volgende evenementenvergunning verleend: Oranjevereniging

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 9-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK TOESTAAN DIESELTANK OP EEN VERDIEPINSVLOER Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer, bekend

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 26 2017 Raadscommissies op 4 & 5 juli Raadscommissie Samenleving/Middelen dinsdag 4 juli 2017 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis; voorzitter: de heer C.J.

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 17 2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een algemene gehandicaptenparkeerplaats te reserveren

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 11 2018 Bekendmaking van rechtswege verleende omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning van rechtswege is verleend:

Nadere informatie

Advertenties week 36 voor in het Heerhugowaards Nieuwsblad

Advertenties week 36 voor in het Heerhugowaards Nieuwsblad Advertenties week 36 voor in het Heerhugowaards Nieuwsblad NIEUWSBERICHT Voornemen uitschrijving Basisregistratie Personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard zijn voornemens om de

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 19-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK M.B.T. AFVALWATER, DEIMOSLAAN 17B TE HEERHUGOWAARD Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer,

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning).

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). Standplaatsvergunning Verleend Het college van burgemeester

Nadere informatie