GEMEENTENIEUWS. 18 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTENIEUWS. 18 mei 2015 www.renswoude.nl"

Transcriptie

1 GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: GEMEENTENIEUWS 18 mei Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer Ma vr: en uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag van uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl. Zaterdagopenstelling gemeentewerf Op zaterdag 6 juni a.s. is de gemeentewerf weer geopend van tot uur. Inwoners uit Renswoude kunnen dan terecht voor de inzameling van elektrische apparaten, Klein Chemisch Afval (KCA), kleding, metaal, vlakglas, steenpuin (tegen betaling van 25,-- per m³) en het afhalen van plastic zakken voor plastic afval. Er mag ook kosteloos 1m 3 grofvuil aangeboden worden. Let op: neem wel uw identificatiebewijs mee, hier kan om gevraagd worden. Leerlingenvervoer schooljaar De aanvraagformulieren voor het leerlingenvervoer schooljaar zijn weer uitgegaan naar de ouders/verzorgers van leerlingen die op dit moment gebruik maken van Burgerlijke stand Geboren: 27-04: Gerrit Johannes, zoon van H. de Bruin en W.J. Treur 06-05: Ruth, dochter van M.H. van Beek en T. van Zijverden 06-05: Fem, dochter van D. van de Bovenkamp en J.M.M. Adriaans 07-05: Erika Laura, dochter van W.E. Kamphorst en M.E. Gazenbeek Ondertrouw: 07-05: S. van t Foort en R.A. Diepeveen Gehuwd: 29-04: G. van Vliet en J. Hendrikse 01-05: D. de Weerdt en S. van de Kuil 01-05: B. van Veen en J.J. Stutvoet 07-05: B.H.A. van Vliet en M.M. Steenbeek 08-05: A. Groeneveld en J.G. Leijenhorst Overleden: 03-05: Mevrouw G. van Hardeveld- Pater, 86 jaar het leerlingenvervoer. Wellicht dat uw kind volgend schooljaar ook gebruik kan / moet maken van het leerlingenvervoer. Let u er dan op dat deze aanvraag vóór 1 juni 2015 ingediend moet worden, ook al zijn nog niet alle gegevens bekend. Het aanvraagformulier kunt u aanvragen bij mw. Davelaar op maandag, dinsdag en donderdag. U kunt haar ook bellen via Storingen CV-installaties huurwoningen: GSU, T: Storingsdienst gemeente: Voor zeer dringende problemen is de storingsdienst van de gemeente, buiten kantooruren te bereiken onder telefoonnummer U kunt uw problemen inspreken, geef uw telefoonnummer door.

2 Huishoudelijke hulp 5 per uur voor Evenementenkalender mantelzorgers Bent u mantelzorger en woont u in de 2-5/06/ /06/2015 Avondvierdaagse Bazar Geref. Kerk gemeente Renswoude? Of levert u mantelzorg aan iemand die in de gemeente 11-12/07/2015 Kunstroute Renswoude Meer info zie Renswoude woont? Dan komt u mogelijk in Collectevergunningen aanmerking voor huishoudelijke hulp met Week 21 Maag Lever Darm Stichting gemeentelijke korting. Ook als u huishoudelijke ondersteuning ontvangt van Week 22 Geen een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u Gevonden voorwerpen in aanmerking komen voor huishoudelijke 12/05/2015 Sleutelbos 4 sleutels rood geruit hulp tegen gemeentelijke korting. koordje Voor mantelzorgers is maximaal 25 uur Verloren voorwerpen huishoudelijke ondersteuning per jaar 09/05/2015 Twee sleutels met hanger beschikbaar en voor cliënten met een 03/05/2015 Sleutelbos, 3 sleutels met een indicatie voor huishoudelijke ondersteuning rood lintje maximaal 6 uur extra per jaar. U kunt huishoudelijke hulp inhuren via organisaties Oudere meldingen zie: die de gemeente heeft gecontracteerd voor Info: of a.eilander@renswoude.nl huishoudelijke ondersteuning. Deze organisatie regelt alle formaliteiten voor u, zonder tussenkomst van de gemeente. Hoe werkt het? U kiest één van de gecontracteerde zorgaanbieders binnen de gemeente Renswoude en u neemt met hen contact op via telefoon of . Onder dit artikel vindt u een lijst met zorgaanbieders. De aanbieder bekijkt of u in aanmerking komt en waaraan u behoefte heeft. Daar is geen indicatie of keukentafelgesprek bij nodig. U spreekt met de aanbieder af wanneer, hoe vaak en hoelang u hulp wilt hebben. Dit mag ook eenmalig zijn. Wat uw hulp doet: schoonmaken, wassen, strijken, koken of een boodschap doen; het is aan u! Wat kost het? De echte kosten voor één uur huishoudelijke hulp zijn 22,50. Met de extra middelen Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT) van de Rijksoverheid mogen wij als gemeente korting geven op het uurtarief om de werkgelegenheid bij de zorgaanbieders te stimuleren en te waarborgen. U kunt als mantelzorger in 2015 voor 5,00 per uur en in 2016 voor 10,00 per uur hulp inkopen bij een zorgaanbieder. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de aanbieder van uw keuze. U heeft geen papieren rompslomp, u hoeft niets aan te vragen bij de gemeente en de gemeente regelt de korting met uw aanbieder. Is de regeling tijdelijk? Ja, het betreft een tijdelijke regeling voor 2015 en Deze regeling is afhankelijk van wat het Rijk beslist en de middelen die zij ter beschikking stelt. Wij hebben als gemeente geen zicht op voortzetting van deze regeling in 2017 en dit betekent dus dat de regeling loopt tot en met 31 december 2016.

3 Wat zijn de verdere voorwaarden? Een voorwaarde is dat het adres waar de hulp wordt ingezet in de gemeente Renswoude is. Verder geldt het principe op = op voor het aantal uur dat per jaar beschikbaar is omdat voor deze regeling beperkt geld beschikbaar is. Zorgaanbieders Agathos of agathos@leliezorggroep.nl Axxicom of thuishulp@axxicom.nl Curadomi of hhveenendaal@leliezorggroep.nl Opella of servicepunt@opella.nl Quarijn of info@quarijn.nl Tzorg of informatie@tzorg.nl TSN of amersfoort@tsn-thuiszorg.nl Meer informatie over deze zorgaanbieders en de regeling? Kijkt u op onder huishoudelijke hulp toelage. Vergadering gemeenteraad Op dinsdag 19 mei a.s. vergadert de gemeenteraad van Renswoude. Deze openbare vergadering vangt aan om uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis. De agenda voor deze vergadering is: 1) Opening; 2) Vaststelling agenda; 3) Spreekrecht burgers / Rondvraag raadsleden; 4) Vaststelling besluitenlijst van de openbare vergadering van 14 april 2015; 5) Ingekomen stukken en mededelingen; Hamerstukken 6) Voorstel tot vaststelling Minimabeleid 2015; 7) Voorstel tot benoeming bij acclamatie van (plv.) leden van de raadscommissie Algemeen Bestuur namens het CDA; Debatstukken 8) Voorstel verdere ontwikkeling Dorpshart; 9) Voorstel ontwerp-verklaring van geen bedenkingen uitbreiding bedrijfspand Groeperweg 19; 10) Sluiting.

4 Inzameling landbouwfolie LTO Noord afdeling De Liniedijk houdt ook dit jaar weer een inzamelactie voor landbouwfolie. Inleverdata zijn: Dinsdag 19 mei 2015 Op deze dag zijn de inleveradressen: Tijdstip van inleveren: - Loonbedrijf R. van Donselaar, Rumelaarseweg 6, Woudenberg uur - Loonbedrijf van Elst, Hessenweg 131 Stoutenburg uur - Loonbedrijf Berkhof, Stationsweg 454, Scherpenzeel uur Woensdag 20 mei 2015 Op deze dag zijn de inleveradressen: Tijdstip van inleveren: - Loonbedrijf Schimmel, Brinkkanterweg 20, Scherpenzeel uur - Loonbedrijf Lagerweij, Oude Holleweg 23, Renswoude uur Enkele huishoudelijke regels: - Plastic moet droog en bezemschoon zijn; - Zwart en wit plastic graag gescheiden aanleveren / geen stretchfolie - Plastic moet gebundeld zijn in handzame pakketten APV-ontheffing voor feest/partij Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renswoude heeft een ontheffing verleend op grond van artikel 4:6 overige geluidhinder van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). De ontheffing betref het houden van een besloten feest op vrijdag 12 juni 2015 van uur, aan de Barneveldsestraat 14 te Renswoude. Voor meer informatie: dhr. A.E. Eilander (tel: / a.eilander@renswoude.nl). Parkeerzone Vendelier Op de Vedelier geldt een blauwe zone voor het parkeren. U mag hier maximaal 2 uur parkeren en u moet gebruik maken van de parkeerschijf. De blauwe zone wordt aangegeven met borden.

5 Ingekomen aanvragen omgevingsvergunning reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is: 1) Activiteit bouwen : voor het plaatsen van een overkapping bij het bedrijfspand op het adres Nijborg 11 te Renswoude (ontvangen op 1 mei 2015); 2) Activiteit veranderen monument (inclusief sloopmelding): voor het slopen van alle opstallen behorende bij het voormalige rechthuis op de adressen Dorpsstraat te Renswoude (ontvangen op 4 mei 2015); 3) Activiteit bouwen : voor het verbouwen van een tweetal schuren op het adres Barneveldsestraat 40 te Renswoude (ontvangen op 11 mei 2015). Voor meer informatie: mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl). Verleende omgevingsvergunningen reguliere voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen hebben verleend, waarop de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is: 1) Activiteit milieuneutraal veranderen inrichting : voor het wijzigen van het bemande tankstation in een onbemand tankstation en het buiten gebruik stellen van de LPGinstallatie op het adres Utrechtseweg 26 te Renswoude; 2) Activiteit bouwen : voor het uitbreiden van de woning op het adres Wittenoordseweg 17 te Renswoude (verzonden op 7 mei 2015); 3) Activiteit bouwen : voor het plaatsen van een dakkapel in het voordakvlak van de woning op het adres Kerkstraat 8 te Renswoude (verzonden op 8 mei 2015). De omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude (op werkdagen van 9-12u of op afspraak). Belanghebbenden kunnen tegen genoemde besluiten binnen zes weken na de verzenddatum ervan (die tussen haakjes staat) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renswoude (Postbus 8, 3927 ZL in Renswoude). Indien u bezwaar heeft ingediend en er is sprake van spoedeisend belang, dan kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor meer informatie: mw. E. Zech (tel: / e.zech@renswoude.nl). Ontheffing vervoer gevaarlijke stoffen Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat er een ontheffing is verleend om af te mogen wijken van de route gevaarlijke stoffen voor het vervoeren van consumentenvuurwerk binnen de gemeente aan: - GBV-WECO Vuurwerk B.V. voor het vervoer en laden en lossen van consumentenvuurwerk voor de locatie Dorpsstraat 33 te Renswoude. Dit besluit ligt voor een ieder ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude (op werkdagen van 9.00 uur tot uur en op afspraak). Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit binnen 6 weken na publicatie een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renswoude (Postbus 8, 3927 ZL in Renswoude).

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 15 juni 2015 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 15 juni 2015 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 22 augustus 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl OPROEP GETUIGEN

Nadere informatie

Gemeentenieuws (7 augustus 2017)

Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Gemeentenieuws (7 augustus 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het

Nadere informatie

Gemeentenieuws (25 juli 2016)

Gemeentenieuws (25 juli 2016) Gemeentenieuws (25 juli 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Gemeentenieuws (31 oktober 2016)

Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Gemeentenieuws (31 oktober 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl

GEMEENTENIEUWS. 4 november 2013 www.renswoude.nl GEMEENTEHUIS Dorpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 4 november 2013 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeentenieuws (9 januari 2017)

Gemeentenieuws (9 januari 2017) Gemeentenieuws (9 januari 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL

GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL GEMEENTENIEUWS 25 juli 2011 WWW.RENSWOUDE.NL SPREEKUUR BURGEMEESTER Maandags 11.00-12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt uw vraag/verzoek ook mailen naar: burgemeester@renswoude.nl VERLENGDE BESLISTERMIJN

Nadere informatie

Gemeentenieuws (2 oktober 2017)

Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Gemeentenieuws (2 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Zaterdagopenstelling gemeentewerf

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentenieuws (24 juli 2017)

Gemeentenieuws (24 juli 2017) Gemeentenieuws (24 juli 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016

GEMEENTENIEUWS. 27 juni 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 27 juni 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 40 1 oktober 2013 nummer 42 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016

GEMEENTENIEUWS. 30 mei 2016 GEMEENTEHUIS D orpsstraat 4 E: info@renswoude.nl @gem_renswoude GEMEENTENIEUWS 30 mei 2016 www.renswoude.nl Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150.

Nadere informatie

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentenieuws (28 november 2016)

Gemeentenieuws (28 november 2016) Gemeentenieuws (28 november 2016) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Spreekuur burgemeester Elke maandag

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5

Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 4 22 januari 2013 nummer 4 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 47 18 november 2014 nummer 47 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: 2015. Nummer: 65 - Week 42. Uitgifte: 13 oktober 2015. Officiële publicaties week 42 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2015 Nummer: 65 - Week 42 Uitgifte: 13 oktober 2015 Officiële publicaties week 42 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen...

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 3 december 2013 nummer 53 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden.

Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden. Gemeentepagina Woudrichem week 33 Burgemeester Petter neemt afscheid van de gemeente Woudrichem Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 44 1 november 2016 nummer 45 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 38 16 september 2014 nummer 38 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland. Aan dhr. J. Brander Skoalleane 27 9247 CS URETERP Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen D 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

Informatie om te reageren:

Informatie om te reageren: Gemeenteblad Bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente d.d. 22 mei 2013. Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

Gemeenteblad gemeente Oudewater

Gemeenteblad gemeente Oudewater Dit elektronische gemeenteblad is een officiële uitgave van burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater, Waardsedijk 219, 3421 NE. Vergunningen en ontheffingen APV Aangevraagd Kapellestraat 14

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan dhr. A.D. Scholma Dr. M. Noordewierstraat 16 9953 SJ BAFLO Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november 2016 16-0254/cor Z1675143 Wiebe Jan Dijk D 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Page 1 of 7 over meerssen projecten openingstijden contact links english Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Publicatiedatum: 19 januari 2016 11:00 Weeknummer: 03 Datum: woensdag 20 januari 2016 De

Nadere informatie

WWW.RENSWOUDE.NL. Ondertrouw: 08-05 M. Soetendaal en G. van Omme; 08-05 H.J. Aangeenbrug en D. van Roekel. Gehuwd: 09-05 C. Smit en J.W van Essen.

WWW.RENSWOUDE.NL. Ondertrouw: 08-05 M. Soetendaal en G. van Omme; 08-05 H.J. Aangeenbrug en D. van Roekel. Gehuwd: 09-05 C. Smit en J.W van Essen. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 7 17 februari 2016 nummer 7 In voorliggend

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 50 12 december nummer 51 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van de gemeente

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn. Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden Stichting. Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen van de gemeente Baarn Mededelingen 10 oktober 2012 week 41 Nummer 15 Collecten In de week van 7 tot en met 13 oktober, collecteert de Nederlandse Brandwonden

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 34 23 augustus 2016 nummer 34 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 39 2017 Buitengewone openbare raadsvergadering (Afscheid burgemeester dhr. Peter Cammaert) De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EVENEMENTENVERGUNNINGEN. Broek in Waterland

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EVENEMENTENVERGUNNINGEN. Broek in Waterland INHOUD: Verleende evenementenvergunningen blz 1 Verleende omgevingsvergunningen blz 1-2 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning blz 2-3 1 e Publicatie verwijdering bootjes blz. 3-5 VERLEENDE VERGUNNINGEN

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

Gemeentenieuws (16 oktober 2017)

Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Gemeentenieuws (16 oktober 2017) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Besluit vertrokken naar Land Onbekend

Nadere informatie

Openbare bekendmakingen

Openbare bekendmakingen Openbare bekendmakingen De in deze openbare bekendmaking opgenomen publicaties zijn wettelijk voorgeschreven of vloeien voort uit gemeentelijk beleid. TER INZAGE U kunt stukken en plannen die ter inzage

Nadere informatie

Raadsvergadering 21 mei 2014

Raadsvergadering 21 mei 2014 Raadsvergadering 21 mei 2014 De gemeenteraad van Druten nodigt u van harte uit voor de raadsvergadering van woensdag 21 mei 2014 om 19.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. U kunt deze vergadering

Nadere informatie

dhr. BJ Westerhuis Zuiderend TK DRACHTEN

dhr. BJ Westerhuis Zuiderend TK DRACHTEN Aan dhr. BJ Westerhuis Zuiderend 74 9203 TK DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 januari 2016 16-0140/cor Z1624017 Alexander van der Veen D1856169 0512 581234 Onderwerp Besluit omgevingsvergunning

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Aan mevr. C de Boer De Feart 49 9222 NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 3 april 2017 15-0458/cor Z1492129 Alexander van der Veen OLO 2404587 D1905646 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 17 datum 27 april 2016 nr.18 Aanvragen evenementen & activiteiten Reghthuysplein - aanvraag ontvangen voor het houden van een evenement 'Nacht van het plein' op 25

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

Gemeenteblad gemeente Oudewater

Gemeenteblad gemeente Oudewater Dit elektronische gemeenteblad is een officiële uitgave van burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater, Waardsedijk 219, 3421 NE. Vergunningen en ontheffingen APV Aangevraagd 3425 EL, Noord-Linschoterzandweg

Nadere informatie

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL.

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 16 augustus 2017 nummer 33 In voorliggend document

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

WWW.RENSWOUDE.NL. Gehuwd 22-08 E. Bloemendal en B.C.J. van Roekel; 22-08 D. van den Brandhof en A.J. Lam; 25-08 J.J. Boer en H.J.M. Stelwagen.

WWW.RENSWOUDE.NL. Gehuwd 22-08 E. Bloemendal en B.C.J. van Roekel; 22-08 D. van den Brandhof en A.J. Lam; 25-08 J.J. Boer en H.J.M. Stelwagen. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: Nummer: 19. Uitgifte: 22 maart Officiële publicaties week 12

Gemeenteblad. van de gemeente Tubbergen. Inhoud. Jaargang: Nummer: 19. Uitgifte: 22 maart Officiële publicaties week 12 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 19 Uitgifte: 22 maart 2016 Officiële publicaties week 12 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Ingekomen aanvragen... 2

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 12, 19 maart 2015

Gemeentepagina Woudrichem week 12, 19 maart 2015 Besluitvormende raadsvergadering Tijdstip: dinsdag 24 maart 2015, 19:30 uur Plaats: gemeentehuis te Woudrichem. Agenda o.m.: Afscheid raadslid M.A.G. van den Bosch (CDA) Onderzoek geloofsbrieven nieuw

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL.

BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. WWW.RENSWOUDE.NL. HUIS Dorpsstraat 4 Tel.: 0318-578150 fax: 0318-578170 Email adres: info@renswoude.nl BURGERZAKEN Openingstijden: 9.00-12.00 uur. Voor spoedgevallen vooraf bellen 0318-578151/ 578155. SOCIALE ZAKEN Openingstijden:

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door /cor Z Wiebe Jan Dijk

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan mevr. J van Buren Opperbuorren-East 2 9216 VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 20-12- 2016 16-0261/cor Z1361300 Wiebe Jan Dijk D1830542 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

00 Informatiepagina week 9, 24 februari 2015

00 Informatiepagina week 9, 24 februari 2015 00 Informatiepagina week 9, 24 februari 2015 Waterschapsverkiezingen Dit jaar organiseren gemeenten voor het eerst stembusverkiezingen voor de waterschappen (tot nu toe ging het stemmen voor de waterschappen

Nadere informatie

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende Bekendmakingen week 44-2017 Bekendmaking Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard maken bekend dat de gemeenteraad op 17 oktober 2017 de verordeningen in het kader van de Participatiewet

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 43 20 oktober nummer 43 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D.

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D. BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D. 20-01- Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Kennisgeving verlenging beslistermijn Burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maken bekend

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen

Leerlingenvervoer. voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen Leerlingenvervoer voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen Leerlingenvervoer Antwoorden op vragen In de gemeente Renswoude kunnen sommige kinderen onder bepaalde omstandigheden vervoerd worden

Nadere informatie

Huishoudelijke Hulp voor Mantelzorgers

Huishoudelijke Hulp voor Mantelzorgers Huishoudelijke Hulp voor Mantelzorgers Postbus 100 3925 ZJ SCHERPENZEEL Stationsweg 389a 3925 CC SCHERPENZEEL Telefoon: (033) 277 23 24 website: www.scherpenzeel.nl 2 Huishoudelijke Hulp voor Mantelzorgers

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016 Openingstijden Loket Altena in de zomervakantie Let op de aangepaste openingstijden! In de zomervakantie is het inloopspreekuur in het gemeentehuis van Woudrichem gesloten tot en met vrijdag 19 augustus.

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken INHOUD: Verleende vergunningen drank- en horecawet blz 1 Verleende evenementenvergunningen blz 2 Verleende omgevingsvergunningen blz 3 Verleende vergunning voedselinzameling blz 3 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u?

Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? hoorn.nl Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? Bent u door lichamelijke of psychische beperkingen niet meer in staat uw huishouden te

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Nr. 63358 5 juli Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Het college van burgemeester en wethouders neemt een ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2

Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 4 Uitgifte: 19 januari 2016 Officiële publicaties week 3 Inhoud Openbare vergaderingen... 2 Gemeenteraad... 2 Actualiteiten... 2 Collectes

Nadere informatie