B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 31 (29 mei t/m 2 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 29 mei : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 31 mei : sportdag groepen 5 en 6 2 juni : sportdag groepen 7 en 8 5 en 6 juni : lang Pinksterweekend, de kinderen zijn maandag en dinsdag vrij 7 juni : vergadering van de ouderraad 8 juni : Oud Papier Actie 12 juni : ouderavond Positief Opvoeden Thuis juni : avond-4-daagse 20 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 3 juli : schoolreisje groepen 3/4 en 5/6 4 juli : vergadering MR 5 juli : vergadering van de ouderraad 13 juli : Oud Papier Actie 14 juli : afsluitfeest 19 juli : afscheidsavond groep 8 Ga maar staan Handelingen Genesis 8:1-9:17 2:1-13, 2:41-47 en 3:1-10 Eerst zien we de leerlingen in Jeruzalem, tijdens het Pinksterfeest. Nu Jezus niet meer bij hen is, kunnen zij niet vrolijk zijn zoals de rest van de stad. Totdat er een wind gaat waaien die alles anders maakt. Ga maar staan, lijkt die wind te zeggen. Kom in beweging. Het tweede verhaal gaat over de verlamde man net buiten de tempel. Ga maar staan, zegt Petrus en de man komt in beweging. Lopend, springend en God lovend gaat de man de tempel binnen. Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: De heilige Geest komt, Handelingen 2:1-13 De eerste gemeente, Handelingen 2:41-47 De genezing van een verlamde, Handelingen 3:1-10 Pinksteren Maandag 5 juni, 2 e pinksterdag, en dinsdag 6 juni zijn alle kinderen vrij! Woensdag 7 juni worden alle kinderen om 8.25 uur weer op school verwacht. Nieuwsbrieven komende periode Deze nieuwsbrief is er eentje voor een langere periode. De eerstvolgende nieuwsbrief ontvangt u namelijk na het lange Pinksterweekend, op donderdag 8 juni. Na een periode met onregelmatige schoolweken (schoolkamp, Hemelvaart, Pinksteren), ontvangt u de nieuwsbrief vervolgens weer iedere week op maandagmorgen, de eerstvolgende is op maandag 19 juni.

2 Oud Papier Actie Donderdag 8 juni kunt u weer uw oud papier naar school brengen. De container staat op de gebruikelijke plaats, naast de gymzaal aan de Curiestraat. De container is geopend vanaf ongeveer 08:30 uur tot 19:30 uur. Van tot uur staan achtereenvolgens Dick Fernhout, Lydia Pekel, Martin Magrié en Marleen Blenkers een uurtje bij de container om toezicht te houden. Avond4Daagse juni 2017 Dit jaar lopen er 130 kinderen van onze school mee! Wat een mooi aantal. De inschrijving is inmiddels verstuurd naar HAC 63. Deze week krijgen de deelnemende kinderen extra informatie over de Avond-4-Daagse mee. Hierbij kunt u denken aan de groepsindeling en de routes. Voor de vrijdagavond zoeken we onder de ouders die meelopen ouders die willen helpen om de medailles uit de delen na de intocht. Het zou fijn zijn als er uit elke groep van 1 t/m 5 zich een ouder meldt, die dit even op zich wil nemen. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Marijke Koster of Esmiralda Meeusen of via ordeweidebloem@pricoh.nl Ook voor eventuele onduidelijkheden of vragen kunt u hier terecht? HULPOUDERS GEZOCHT!!! Tijdens de Avond4daagse wordt er bij de 5 en 10 km drinken geschonken aan de kinderen en ouders die mee lopen. Hiervoor zoekt de ouderraad ouders die willen helpen op de avonden van 13, 14 en 15 juni. Wilt u hierbij helpen? Neem dan contact op met Marijke Koster of Esmiralda Meeusen of via ordeweidebloem@pricoh.nl Sportdagen Deze week zijn de jaarlijkse sportdagen voor de groepen 5 t/m 8. Woensdag 31 mei hebben de kinderen van de groepen 5 en 6 hun sportdag, ze fietsen onder begeleiding naar de sportvelden. Ze vertrekken om 8.30 uur van school en zijn omstreeks uur weer terug bij school. Vrijdag 2 juni gaan de kinderen van de groepen 7 en 8 naar de sportvelden om deel te nemen aan de sportdag. Zij vertrekken om 8.30 uur per fiets naar de sportvelden, omstreeks uur zijn zij weer bij school en kunnen hierna gelijk naar huis.

3 Koninginneraatjes Twee weken geleden werden er twaalf koninginneraatjes uitgedeeld. Wij zijn trots dat er wekelijks honingraatjes uitgedeeld worden. De onderstaande leerlingen kregen er eentje uitgereikt door de juf of meester. Groep 1b/2b Nim en Kayleigh Groep 3a Milan, Noa en Damon Groep 4a Dewi Groep 5a Kevin en Floris Groep 6a Hidde Groep 7a Kyan en Iggey Groep 8a Marvin Schoolkorfbal Woensdag 17 mei hebben 8 kinderen van groep 3 laten zien dat ze goed kunnen korfballen. Rafael, Jan, Maud, Sara, Ilona, Jort, Estelle, Damon hebben samen met hun coach Martin, en onder luid gejuich en aanmoedigingen van de moeders, gestreden om punten binnen te halen voor De Weidebloem. Helaas waren de andere scholen net iets te sterk voor ons. Na drie wedstrijden achterelkaar aan te hebben gespeeld hoorden wij dat we net niet bij de eerste 3 zaten. Helaas! Onder het genot van een ijsje hebben we een cooling down gedaan. Dit was met die hoge temperatuur hard nodig. Jongens en meisjes van groep 3, high five! Martin bedankt voor het coachen en de moeders bedankt voor het aanmoedigen!

4 Fietsdiploma voor kinderen groepen 1 en 2 Hoera alle kinderen van groep 1 en 2 hebben hun fietsdiploma gehaald! Op donderdagmiddag 18 mei hebben de kinderen een heel moeilijk fietsparcours afgelegd, maar het is gelukt! Letter van de week groepen 1 en 2 Het afgelopen schooljaar hebben we heel veel letters geleerd. Wat fijn dat we nu alle letters kennen! Om de letters goed te blijven onthouden, gaan we vanaf nu letters herhalen. Deze week staan de letter V van vlinder, de P van pop en de N van nectar centraal. Helemaal aan het begin van dit schooljaar zijn we met deze letters begonnen. Groepsnieuws Groep 1a/2a Groep 1b/2b We gaan deze week werken over het thema techniek. Ook gaan we beginnen met het Vaderdag cadeautje. We kunnen ook ons rits- en veterstrikdiploma halen! Misschien kunnen jullie thuis al wat gaan oefenen. Hoera we hebben een nieuwe jongen bij ons in de groep; Dean Snippe. Welkom! Ook komt Evy Kappert al gauw bij ons in de groep, ze is bijna 4 jaar! De blauwe en oranje groep zijn naar de schoolbibliotheek geweest, donderdag mag de groene groep. 5 en 6 juni zijn de kinderen vrij, Pinksteren. Op woensdag 31 mei is er op school een verkeersbijeenkomst in de Korf. Vanaf 8.30 uur mogen ouders/verzorgers in de klas kijken om te zien waar we de afgelopen periode over gewerkt hebben. Om 9.15 uur begint de verkeersbijeenkomst (zie de uitnodiging) in de korf. Nim heeft het zilveren koffertje meegekregen. We zijn erg benieuwd naar wat je allemaal mee naar school neemt in je koffertje. Op vrijdag mag hij het logeerboek voorlezen. Op woensdag 31 mei is er op school een verkeersbijeenkomst in de Korf. Vanaf 8.30 uur mogen ouders/verzorgers in de klas kijken om te zien waar we de afgelopen periode over gewerkt hebben. Om 9.15 uur begint de verkeersbijeenkomst (zie de uitnodiging). De blauwe groep mag deze week naar de schoolbibliotheek. We werken verder over het thema: techniek. We maken ook een cadeautje voor Vaderdag. Na de vakantie gaan we bekijken wie er al kan veterstrikken. Jullie kunnen thuis misschien alvast oefenen gaan.

5 Groep 1c/2c Groep 3a Groep 4a Groep 4b/5b Groep 5a Groep 6a We hebben deze week een kind van de week. Seb heeft de afgelopen week al het zilveren koffertje mee gehad met Brun de bij, Het logeerboek en de map. We zijn benieuwd wat jij allemaal in het koffertje hebt gedaan, Seb. Hoera we hebben een nieuwe jongen in onze groep. Quinn Bakker is nu ook al weer 4 jaar geworden en komt nu ook bij ons. Welkom, Quinn! Het duurt nu niet lang meer, dan wordt Lola al weer 6 jaar. Ze is jarig op donderdag 8 juni. De gele groep is naar de schoolbibliotheek geweest. Deze week mag de oranje groep. We werken de komende weken over techniek. Ook gaan we al beginnen met een Vaderdag cadeau en het inpakpapier. We kunnen al wéér een diploma halen. Nu het veterstrikdiploma. Ga maar flink oefenen! 5 en 6 juni zijn de kinderen vrij: Pinksteren. Denkt u nog even aan de opgavestrookjes wat betreft het schoolreisje? Wie kan ons halen en of brengen naar de speeltuin? Alvast bedankt! Op woensdag 31 mei is er op school een verkeersbijeenkomst in de Korf. Vanaf 8.30 uur mogen ouders/verzorgers in de klas kijken om te zien waar we de afgelopen periode over gewerkt hebben. Om 9.15 uur begint de verkeersbijeenkomst (zie de uitnodiging). Klassendienst: Julian & Lucas - Dylan & Milan Zilveren koffer: Aaron Vorige week hebben we een prachtig kamp gehad met de kinderen van groep 7 en 8. We hopen dat de kinderen van groep 3 ook een fijne week gehad hebben. Met lezen beginnen we deze week aan kern 11, dat gaat over 'mijn lievelingsboek'. De kinderen oefenen verder met het lezen van woorden met een open lettergreep (jaren, bomen, lezen). De woordjes van kern 11 hebben de kinderen inmiddels al thuis. Met rekenen maken we blok 10 af en starten we met blok 11. De kinderen oefenen met het vlot maken van erbij/eraf sommen tot 20 en met het plaatsen van getallen tussen de juiste tientallen. Klassendienst: Kevin en Feline Zending: 0,70 Na een heerlijk weekje vrij gaan we vandaag weer aan de slag met onder andere een nieuw blok van rekenen. De tafels van 1, 2, 4, 5 en 10 worden steeds belangrijker. Met spelling zijn we bezig met de open en gesloten lettergrepen. Dit vinden veel kinderen erg moeilijk, maar gelukkig helpt Brun ons. Volgende week starten we met de Cito's. We maken dan Cito woordenschat. Deze week gaan we weer gewoon met de hele groep aan het werk. Met groep 5 zijn we al voorzichtig begonnen met de eerste cito toetsen. ook groep 4 maakt deze week woordenschat. We beginnen met blok 11 van rekenen. Groep 5 heeft woensdag sportdag, fijn dat er zoveel ouders willen helpen! Juf Nienke blijft bij groep 4 en juf Yvonne zal meegaan met de sportdag. Deze week hebben we een sportdag. Woensdagochtend laten we onze talenten zien aan de andere scholen. Denken jullie er allemaal aan dat je op de fiets komt!! De kinderen komen eerst in de klas en vandaaruit vertrekken we naar voetbalvereniging Hoogeveen. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier. Inmiddels zijn we ook gestart met het maken van verschillende citotoetsen. Voor spelling en taal starten we met blok 10. Deze twee vakken gaan in onze groep erg goed. We hebben de afgelopen weken alle dictees boven de 80% gehaald. Toppers zijn jullie! Ook in onze groep zijn de fitged spinners erg populair. We maken van deze hype dankbaar gebruik! Hebben de kinderen al verteld dat we er leuke rekenspelletjes meedoen? De tafels oefenen en het automatiseren is nog nooit zo leuk geweest! Deze week staat de tafel van 6 centraal. Op 4 juni is Kevin jarig. Kevin alvast van harte gefeliciteerd. Maak er een fijne dag van met veel cadeautjes en taart! Op donderdag 1 juni hebben we een aardrijkskundetoets. De kinderen hebben inmiddels een samenvatting meegekregen. Klassendienst: Nysah en Jaimy Zending: 1,50 Klassendienst: Yaelza en Erin Jeugdjournaal: Michel Deze week hebben we veel verjaardagen. We willen Erin, Martijn, Axel en Esri feliciteren met hun verjaardag. Deze week hebben we van rekenen een toets van blok 10. Aanstaande woensdag hebben we sportdag. Verder moeten de werkstukken ingeleverd worden 29 mei. Let goed op of alles in het werkstuk is verwerkt. Dit is allemaal terug te vinden in het handboekje werkstuk van groep 6.

6 Groep 7a Groep 8a Een korte nieuwsbrief deze keer. We zijn begonnen aan de laatste periode van het schooljaar. De methode komt zo langzamerhand aan het einde en we werken toe naar de cito toetsen van eind groep 7. De resultaten van de entreetoets zijn binnen. Hoe deze verder zullen worden verspreid hoort u zo snel mogelijk van mij. Aanstaande vrijdag is er sportdag. De kinderen worden op de normale tijd op school verwacht. Wilt u zelf zorgen voor het (bij zonnig en warm weer) goed insmeren van de kinderen vooraf en het meegeven van voldoende eten, drinken en zonnebrand? We hopen op een fijne en sportieve dag. De kinderen die reken- en spellinghuiswerk hebben leveren dit deze week gewoon in. Voor de rest is er geen huiswerk deze week. Klassendienst: Jayden J. en Kyan Zonnetje: Isa Weer naar school na een gezellige kampweek en een paar vrije dagen om bij te komen. Deze week starten we met een nieuw blok van rekenen, in dit blok gaan we rekenen met grote getallen. Dinsdag komt de Qbuzz op school. We leren hier alles over het reizen met het openbaar vervoer. Donderdagmiddag geeft Manon een boekpresentatie bij ons in de klas. Ze maakt ons weer nieuwsgierig naar nieuwe boeken. Vrijdag is het sportdag voor de groepen 7 en 8. We gaan op de fiets naar het Bentinckspark. Hier gaan we in groepen uit elkaar om te beginnen bij de 3 verschillende onderdelen (zwemmen, peanutbal en atletiek).we vertrekken om 8.15 uur vanaf school. Zorg dat je op tijd bent, want het programma start precies om 8.45 uur. Rond uur zijn we weer terug op school. De leerlingen mogen dan naar huis. Klassendienst: Roan en Luna Nieuwskring: Mohiny en Rudisha Zonnetje: Berend

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 32 (8 t/m 16 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 8 juni : Oud Papier Actie 12 juni : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 13-16 juni : avond-4-daagse 20 juni :

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 32 (17 t/m 20 mei 2016) Algemeen Data om te onthouden: 18 mei : OR-vergadering 20-21 mei : schoolplein werkzaamheden 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Agenda 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen zijn vrij 29 mei t/m 1 juni Avond4daagse 1 juni Papier container staat bij school

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 31 (15 mei t/m 19 mei 2017) Algemeen Data om te onthouden: 15 mei : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 17 mei : schoolkorfbal groep 3 18 mei : Vergadering van de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Algemeen B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 28 (3 t/m 7 juni 2019) Data om te onthouden: 5 juni : sportdag groepen 5 en 6 7 juni : sportdag groepen 7 en 8 10 juni : tweede pinksterdag, de kinderen zij

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 34 (13 t/m 17 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 14 juni : vergadering van de MR 16 juni : schoolreis groepen 1 en 2 20 t/m 24 juni : ouders kunnen op het ouderportaal

Nadere informatie

Ouderavond maandag 22 mei

Ouderavond maandag 22 mei Nr.31 18 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 33 (19 t/m 23 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 20 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 26 t/m 30 juni : ouders kunnen op het ouderportal inschrijven voor het

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.16 (14 t/m 18 december 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 15 december : kerst creadag 16 december : kerstviering in de Vredehorst. Aanvang 18.30 uur 18 december :

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.18 (11 t/m 15 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 13 januari : vergadering van de OR 13 januari : vergadering van de MR 14 januari : Oud Papier Actie (OPA)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 17 (6 t/m 10 februari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 8 februari : vergadering OR 9 februari : Oud papier actie 9 en 13 februari : open avonden scholen voor VO.

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 5 juni: vrij i.v.m. Pinksteren 6 t/m 9 juni: avond3daagse 15+16 juni: vrij i.v.m. Hanzedagen Jarigen afgelopen en deze week: 30 mei: Dami Adeeko groep 4 31 mei: Sven van der Broek groep

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 19 (27 februari t/m 3 maart 2017) Algemeen Data om te onthouden: 1 maart : vergadering OR 9 maart : Oud papier actie 16 maart : vergadering GMR 21 maart : vergadering

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 29 (1 mei t/m 22 mei 2015) Algemeen Data om te onthouden: 4 t/m 15 mei : Meivakantie 10 mei : Moederdag 19 mei : schoolreisje groepen 5 en 6 18 mei : vergadering van

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 13 (5 t/m 9 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 8 december : oud papier actie 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 30 (26 mei t/m 29 mei 2015) Algemeen Data om te onthouden: 2 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 3 juni : sportdag groepen 5 en 6 5 juni : sportdag groepen 7 en 8 12

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 17-05-2017

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 33 (6 t/m 9 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 7-10 juni : wandelvierdaagse 9 juni : oud papier actie 10 en 13 juni : Studiedagen team. Alle kinderen zijn vrij,

Nadere informatie

Vertel Gr. 1 en 2 Gr. 3 en 4 Gr. 5 en 6 Gr 7 en 8. Petrus in Lydda, Joppe en Cesarea. De verlossing van

Vertel Gr. 1 en 2 Gr. 3 en 4 Gr. 5 en 6 Gr 7 en 8. Petrus in Lydda, Joppe en Cesarea. De verlossing van Jezus is de Morgenster Hij is de Nieuwsbrief - 1 e jaargang no. 18 - schooljaar 2015-2016 - Donderdag 09-06-2016 Welkom In de afgelopen week hebben kinderen van onze school samen gelopen. Samen zijn en

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 19 (19 t/m 23 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari : de groepen 5 t/m 8 naar de bioscoop 6 februari : uitnodigingen voor het rapportspreekuur mee

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 18 (12 t/m 16 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 14 januari : vergadering van de ouderraad 19 januari : vergadering van de medezeggenschapsraad 20 januari

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 33 (23 mei t/m 3 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen van de groepen 1 t/m 4 zijn vrij! 1 juni : vergadering

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 14 (24 t/m 28 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 20 november : vergadering van de medezeggenschapsraad 5 december : Sinterklaasfeest 9 december : Kerst crea

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 29 nr. 15 (18 t/m 22 december 2017) Algemeen Data om te onthouden: 20 december : kerstviering in de kerk 22 december : laatste schooldag van het jaar 2017. Om 11.45 uur begint

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 30 (21 april t/m 12 mei 2017) Algemeen Data om te onthouden: 24-28 april : Meivakantie 1 mei : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 5 mei : Bevrijdingsdag, alle kinderen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 16 (23 t/m 27 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari-3 februari : ouders / verzorgers gr. 1 t/m 7 plannen tijdstip rapportgesprek via het ouderportaal

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 32 ( 22 t/m 26 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 en 25 juni : rapportspreekuur 26 juni : afsluitfeest, alle kinderen zijn s middags vrij 29 juni : schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 (8 t/m 12 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 12 juni : uitnodigingen rapporten mee naar huis 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Algemeen B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.22 (8 /m 12 februari 2016) Rapportspreekuur Data om te onthouden: 8 februari : open avond scholen VO. Voor ouders /verzorgers kinderen groep 8a 10 februari

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.27 (29 maart t/m 1 april 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29, 31 maart en 5 april : eerste hulp voor kids. Een avond voor ouders 5 april : ANWB Streetwise (verkeersproject)

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 35 (20 t/m 24 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 20 t/m 26 juni : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportaal inschrijven voor het rapportgesprek 27 juni :

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 4 (15 t/m19 september 2014) Algemeen Data om te onthouden: 23 september : inloop uur voor alle groepen (de kinderen vertellen hun ouders / verzorgers over de activiteiten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019.

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Logeerkoffertje Op donderdag 6 juni komt er een leesconsulente van de centrale bieb West Achterhoek een prentenboek interactief voorlezen. Als ouder mag u hierbij aanwezig

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 29 nr. 4 ( 25 t/m 30 september2017) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 26 september : informatieavond groepen 7 27 september : informatieavond groepen 6a en 6b 27 september :

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (16 t/m 20 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 t/m 27 februari : voorjaarsvakantie 2 maart : einde voorjaarsvakantie, alle kinderen worden om 8.25 uur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 21 (6 t/m 10 maart 2017) Algemeen Data om te onthouden: 9 maart : Oud papier actie 16 maart : vergadering GMR 20-26 maart : Week van de Hoop 21 maart : vergadering

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 11 (21 t/m 25 november 2016) Algemeen Data om te onthouden: 22 en 24 november : tussentijds spreekuur 29 november : vergadering MR 30 november : vergadering van de

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 ( 15 t/m 19 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 23 en 25 juni : rapportspreekuur

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Ouderavond groep 1-2. Op maandagavond 19 juni 2017 organiseren we samen met Doomijn en De Wingerd een ouderavond voor de ouders van groep 1 en 2. Het onderwerp van deze avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (16 t/m 20 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 18 januari : vergadering van de Ouderraad 26 januari : vergadering MR 30 januari-4 februari : ouders / verzorgers

Nadere informatie