B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.27 (29 maart t/m 1 april 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29, 31 maart en 5 april : eerste hulp voor kids. Een avond voor ouders 5 april : ANWB Streetwise (verkeersproject) 6 april : voorronden schoolvoetbal 7 april : schriftelijk verkeersexamen groep 7a 12 april : praktisch verkeersexamen groep 7a 14 april : Oud papier actie 14 april : vergadering van de GMR 19 april : vergadering van de MR 19 en 20 april : Eindtoets voor de kinderen van groep 8 20 april : vergadering OR 21 april : afscheid van juf Annet 22 april : koningsspelen 25 april t/m 6 mei : meivakantie Bijbelverhalen Hij is het echt Johannes 21:1-23 Vóór Pasen hoorden we over Petrus, de vriend van Jezus. Hij was erbij toen Jezus gevangen werd genomen. Daarna werd het heel donker, maar op de derde dag zagen Petrus en de anderen het lege graf. En nu? Gaat het verhaal nu nog verder? Deze week horen we hoe Petrus Jezus na Pasen terugziet. Hij is het echt! Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Hij is het echt Groepen 1 t/m 8: Jezus verschijnt aan zijn leerlingen, Johannes 20:19-23 Jezus verschijnt aan de vissers, Johannes 21:1-14 Petrus krijgt een opdracht, Johannes 21:15-23 Cursus EHBO voor kids Vanavond, dinsdag 29 maart, is de eerste bijeenkomst van de cursus EHBO voor kids, aanvang: uur. Ouders / verzorgers die zich hebben opgegeven worden verzocht om tijdig aanwezig te zijn in de schoolzaal. De volgende bijeenkomsten zijn donderdag 31 maart en dinsdag 5 april, aanvang uur. Paaseitjes actie Vorige week maandag zijn de zakjes met chocolade paaseitjes meegegeven aan de kinderen. Het was een succesvolle actie van de Ouderraad, 550 zakjes werden er verkocht. De netto opbrengt komt hiermee op ongeveer 600,- Kinderen, bedankt voor jullie inzet. Enkele leden van de OR zijn vorige week maandagmorgen bezig geweest om de chocolade eitjes in te pakken, een hele klus. Hartelijk dank hiervoor.

2 Gezamenlijke start van de Grote Rekendag We hebben afgelopen woensdag een heel leuke en leerzame Grote Rekendag gehad rond het thema: Een kijkje achter de code. De dag werd gezamenlijk gestart op het schoolplein. Na de opening gingen de kinderen in de groepen aan de slag. Het was fijn dat we tijdens de Grote Rekendag hulp kregen van een aantal ouders. Hartelijk dank Unicefloop Dit jaar hebben zich bijna evenveel aangemeld voor de UNICEF loop als vorig jaar. We vinden het geweldig dat zoveel kinderen op zondag 17 april a.s. gaan lopen voor dit goede doel. Deze week krijgen de kinderen de sponsorenveloppen mee naar huis. Binnenkort ontvangt u meer informatie via de nieuwsbrief. We hopen dat we ook dit jaar weer een prachtig evenement hebben waarbij alle kinderen veel geld voor UNICEF bij elkaar lopen! Met een hartelijke groet, Regionaal Comité Unicef Hoogeveen

3 De vier onderdelen zijn: ANWB Streetwise Dinsdag 5 april komt ANWB Streetwise naar onze school. Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle kinderen van De Weidebloem. Professionele instructeurs komen een ochtend naar school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals electro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto s en een fietsparcours wordt de praktijk zoveel mogelijk nagebootst. Voor groep 1 en 2 Toet toet. o Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en kinderzitje Voor groepen 3 en 4 Blik en klik o Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een kinderzitje Voor groep 5 en 6 Hallo auto. o Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidsgordel Voor de groep 7 en 8 Trapvaardig o Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fietsbeheersing. Voor meer informatie verwijzen we naar: Paasviering Vorige week donderdag, 24 maart, vond in alle groepen de paasviering plaats. Voorafgaand aan de viering hebben de kinderen genoten van een heerlijk paasontbijt. Het was heel gezellig in alle groepen, leuk om te zien dat de kinderen samen konden genieten van een heerlijk ontbijt. Leden van de ouderraad hebben veel voorbereidende werkzaamheden voor het ontbijt verricht. Bedankt voor de hulp!

4 Schoolvoetbal De jongens en meisjes doen ook dit jaar weer mee aan het Hoogeveens kampioenschap schoolvoetbal. De voorrondenwedstrijden worden gespeeld op woensdagmiddag 6 april en op sportpark De Oosthoek in Hollandscheveld (dit is het sportcomplex van voetbalvereniging Hollandscheveld ). De eerste wedstrijd begint voor de meisjes om 13:15 uur. De jongens spelen om 14:00 uur hun eerste wedstrijd. Een wedstrijd duurt 15 minuten. Supporters zijn uiteraard van harte welkom! Poule C Jongens De Morgenster 1 2 De Weidebloem 3 De Palm 4 De Schuthoek 2 5 Kofschip Schutlanden 3 tijd thuis uit uitslag veld 13:15 13:30 De Palm De Schuthoek :30 13:45 Kofschip Schutlanden 3 De Morgenster :00 14:15 De Schuthoek 2 De Weidebloem 5 14:15 14:30 De Palm Kofschip Schutlanden :45 15:00 De Weidebloem De Morgenster :00 15:15 De Schuthoek 2 Kofschip Schutlanden :30 15:45 De Weidebloem De Palm 5 15:45 16:00 De Morgenster 1 De Schuthoek :15 16:30 Kofschip Schutlanden 3 De Weidebloem 5 16:30 16:45 De Morgenster 1 De Palm 4 Poule B Meisjes De Weidebloem 2 De Morgenster 1 3 De Hoeksteen Nieuwlande 4 t Kofschip 2 5 De Regenboog Hoogeveen 2 tijd thuis uit uitslag veld 13:00 13:15 De Hoeksteen Nieuwlande t Kofschip :15 13:30 De Regenboog Hoogeveen 2 De Weidebloem 2 13:30 13:45 t Kofschip 2 De Morgenster :45 14:00 De Hoeksteen Nieuwlande De Regenboog Hoogeveen :00 14:15 De Morgenster 1 De Weidebloem 2 14:15 14:30 t Kofschip 2 De Regenboog Hoogeveen :30 14:45 De Morgenster 1 De Hoeksteen Nieuwlande 2 14:45 15:00 De Weidebloem t Kofschip :00 15:15 De Regenboog Hoogeveen 2 De Morgenster :15 15:30 De Weidebloem De Hoeksteen Nieuwlande 2 Jongens en meisjes, veel plezier en succes gewenst! De finalewedstrijden worden gespeeld op woensdagmiddag 20 april.

5 Deze week wordt de gedragsles in het lokaal, vrije keuze momenten gegeven Veiligheid Respect Verantwoordelijkheid Houd je spullen bij jezelf Luister naar de ander Ruim eerst op voordat je iets nieuws kiest De letter van de week voor de groepen 1 en 2 De letter die deze week in het lettertheatertje aan de beurt is, is de letter U. We gaan samen woorden bedenken en we gaan er een liedje bij leren. We zijn benieuwd welke woorden jullie kunnen bedenken die met een u beginnen of waar de u in zit.ook zou het leuk zijn als jullie voorwerpen mee willen nemen naar school die we dan op de lettertafel kunnen neerleggen. Vrijdag mogen jullie die dan weer mee naar huis nemen. Voorbeelden zijn: kunst, mus, brug en rups. Idee voor thuis: knutsel een rups of brug. Groepsnieuws Groep 1a/2a Afgelopen woensdag hebben we een leuke rekendag gehad, nog bedankt voor de hulp! Donderdag hebben we gezellig met elkaar Pasen gevierd in de klas. We missen nog enkele Palmpaasstokken, willen jullie deze week de stokken inleveren? Deze week gaan we werken over het thema kunst. Ook gaan we beginnen met de Moederdag cadeautjes, willen jullie afscheid nemen van de kinderen op de gang? Lizzy heeft het zilveren koffertje mee naar huis gekregen. Zij mag vandaag vertellen wat ze allemaal heeft beleefd met Brun in het Paasweekend. Ook mag ze vertellen over de spulletjes die in de koffer zitten. Vrijdag mag ze het prentenboek voorlezen. Donderdag mag de oranje groep naar de schoolbibliotheek. Donderdagmiddag hebben we weer creatief uur. We krijgen een dansles van juf Annet over het prentenboek we hebben er een geitje bij.

6 Groep 1b/2b Groep 1c/2c Groep 3a Groep 3b/4b Groep 4a Woensdag hebben we een hele leuke afwisselende en leerzame rekendag gehad. Moeders die geholpen hebben BEDANKT. Donderdag hebben we samen ontbeten en de paasviering gehad. Het was een fijne morgen. Fijn even een paar dagen vrij. Nu gaan we weer flink aan de slag. Onze nieuwe thema is kunst. Deze week gaan we weer verder met het creatief uur. Deze keer gaan we naar juf Marjan voor een drama les over we hebben er een geitje bij. De blauwe groep mag donderdag naar de bibliotheek. We zijn bijna rond met het zilveren koffertje. De laatste kinderen komen nu nog aan de buurt. Voor de paasdagen heeft Dylon hem mee naar huis gekregen. We zijn benieuwd of Brun en hij leuke dingen gedaan hebben. Vrijdag mag hij zijn logeerboek vertellen. Binnenkort gaan we beginnen met de Moederdag cadeautjes. Moeders wilt u op de gang afscheid nemen. Alvast bedankt. Allemaal fijne Paasdagen gehad? Estelle is deze week het kind van de week. Brun heeft ook met de Paasdagen bij Estelle gelogeerd. Estelle heeft het zilveren koffertje, de map en het logeerboek mee naar huis gehad. Op vrijdagmorgen leest zij ons het boek voor. We werken over Kunst deze week. Ook gaan we al aan de slag met het Moederdag cadeau! Donderdag krijgen de kinderen een muziekles van juf Emmalie over het prentenboek We krijgen er een geitje bij (creatief uur). De groene groep gaat deze week naar de schoolbibliotheek. Klassendienst: Mera & Milan Zilveren koffer: Senn Wat hebben de kinderen vorige week een plezier gehad op de grote rekendag: "dit is rekenen maar dan met alleen maar spelletjes juf!" Donderdagochtend hebben we fijn met elkaar gegeten en een mooie paasviering gehouden. We werken met deze week voor lezen aan de laatste week van kern 9. Donderdag en vrijdag gaan de kinderen diplomalezen. De woordjes nog even goed oefenen dus! Met rekenen ronden we blok 9 af, we maken de toets en de herhaling en verrijkingsstof. Donderdagmiddag hebben de kinderen een workshop dans van Scala, er komt een danslerares op school. Dit hebben we de komende drie weken op donderdagmiddag. De kinderen hoeven hier geen speciale kleding voor mee te nemen. We hebben kunnen genieten van een heerlijk lang paasweekend. Deze week is juf Alida alleen op dinsdag in de groep, juf Debbie is er de andere dagen. De komende vier donderdagen komt een docent van Scala ons s middags een dansles geven. Groep 3 rondt kern 9 van lezen af met een dictee en het lezen van de woordjes. Bij rekenen maken we de toets van blok 9. Aan het eind van blok 9 moeten we de tweelingensommen (2+2, 7+7, 9+9 enz.) vlot kunnen beantwoorden. Groep 4 werkt bij taal over het thema water. Vandaag schrijven we een verhaal over de zwemles en maken we het signaaldictee. Bij rekenen gaan we verder met het oefenen van de tafel van 4, meten en het klokkijken (digitale klok). Delano heeft nu het zilveren koffertje mee naar huis. Klassendienst: Colin en Hidde Deze week gaan we met rekenen weer verder met blok 9. We zijn zo langzamerhand bezig met de tafels en leren hoe een tafel precies werkt. Ook zijn we bezig met het leren van de maten, wanneer gebruik je kilometer, meter, liter, graden, enz. Met taal en spelling beginnen we met een nieuw thema. Op bloon.nl staan de woordjes weer klaar om thuis te oefenen. Ook op gynzykids.com staan weer oefeningen klaar, bijvoorbeeld met de tafels van 3, 4 en 5. Vanmiddag gaan we op bezoek bij de centrale bibliotheek. We ontmoeten hier schrijfster Iris Botter. We kunnen haar vragen stellen en ze gaat ons dingen vertellen over haar boeken. Donderdag krijgen we dansles van Scala, totaal krijgen we drie lessen de komende weken. Zaterdag 2 april is Sofie jarig, alvast van harte gefeliciteerd! Klassendienst: Giulliano, Ramon

7 Groep 5a Groep 6a Groep 7a Groep 8a We hopen dat jullie hebben kunnen genieten van een heerlijk lang paasweekend. Deze week gaan we blok 8 van rekenen toetsen. En we gaan een begin maken van blok 9. Denken jullie eraan dat de tafel van 7 en 8 opgezegd moeten zijn voor 31 maart? Voor taal en spelling werken we verder in thema 8. Hiervan kunnen de woordjes geoefend worden op Deze week hebben we de toets van geschiedenis op dinsdag en van aardrijkskunde op donderdag. Voor topografie krijgen we de te oefenen plaatsen mee. Klassendienst: Jodi en Britt Zonnetje: Erin Zending: 3,00 Klassendienst: Yarnick en Julia Jeugdjournaal: Iggey Krant: Tygo Zonnetje van de week: Seline We willen Seline nog feliciteren was 27 maart jarig. Ook stefan (30 Maart ) en Kyan (1 april) gefeliciteerd! Vandaag hebben we van taal een parkeerweektoets. Donderdagmiddag hebben de kinderen een topografietoets. Vorige week hebben alle kinderen een boekje meegekregen over het werkstuk. Hierin staan belangrijke data en informatie hoe het werkstuk gemaakt moet worden. Ook staat in het boekje wanneer er boeken van het onderwerp mee moeten worden genomen naar school. In de periode van het werkstuk moet er elke week een hoofdstuk (getypt) worden ingeleverd bij de leerkracht. Lees dit boekje dus goed door!! Alle kinderen moeten dinsdag 9 april minimaal 2 boeken meenemen over hun onderwerp. Op bloon staat woordpakket 9a en 9b klaar. Dus er kan weer geoefend worden!! Het schrijversbezoek was een groot succes. Erna Sassen was onder de indruk van onze inbreng en de gemaakte muurkranten en powerpoints. We hebben een fijne paasviering gehad in de groep en ook de grote rekendag was een succes. De kinderen zijn aan de slag geweest met allerlei opdrachten rondom het thema programmeren. Ik zal wat foto's op het ouderportaal plaatsen. Deze komende weken staan in het teken van de laatste voorbereidingen op het verkeersexamen. Denkt u eraan om nog even te oefenen met de kinderen en om de route alvast een keer met hen te fietsen. Binnenkort zullen de fietsen op school worden gekeurd. We oefenen deze week met de entreetoetsen zodat we de week erna met de echte toets aan de slag kunnen gaan. Klassendienst: Denise en Jolie Krantenartikel: Elise Jeugdjournaal: Lisa Lubeck Verkeer: les 3 (boekje 2014) Bloon: woordpakket 9a en 9b oefenen Nieuwsbegrip: tekst politie waarschuwt voor speelgoedwapens Vanaf vandaag beginnen we met het doorlezen van de musical. Over een aantal weken zal ook het decor weer klaargemaakt moeten worden. Wie vindt het leuk om een groepje leerlingen te begeleiden bij het maken van het decor? We willen in juni gaan starten, in overleg kunnen we bepalen welke dagdelen voor u het handigst zijn. In het ouderportaal staat een oproep over het afscheidsboek. Met de leerlingen is dit afgelopen week besproken. Deze week maken we de voorbeeldtoets van IEP (de eindtoets). Dit om alvast te wennen aan de vraagstelling en werkwijze. De echte eindtoets zal plaatsvinden op 19 en 20 opril. Klassendienst: Sanne en Boaz Nieuwskring: Joël en Dion Boekbespreking: Aäron en Sanne Geen huiswerk deze week!

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.28 (4 t/m 8 april 2016) Algemeen Data om te onthouden: 5 april : eerste hulp voor kids. Een avond voor ouders 5 april : ANWB Streetwise (verkeersproject) 6 april : voorronden

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.26 (21 t/m 24 maart 2016) Algemeen Data om te onthouden: 22 maart : vergadering van de MR 24 maart : paasviering in de groepen ( s morgens) 24 maart : studiemiddag van

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 14 (24 t/m 28 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 20 november : vergadering van de medezeggenschapsraad 5 december : Sinterklaasfeest 9 december : Kerst crea

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 19 (19 t/m 23 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari : de groepen 5 t/m 8 naar de bioscoop 6 februari : uitnodigingen voor het rapportspreekuur mee

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (16 t/m 20 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 t/m 27 februari : voorjaarsvakantie 2 maart : einde voorjaarsvakantie, alle kinderen worden om 8.25 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 4 (15 t/m19 september 2014) Algemeen Data om te onthouden: 23 september : inloop uur voor alle groepen (de kinderen vertellen hun ouders / verzorgers over de activiteiten

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 27 (13 t/m 17 april 2015) Algemeen Data om te onthouden: 19 april : Unicefloop 20 t/m 24 april : de verkeersweek 21 april : MR-vergadering 22 april : OR-vergadering

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.16 (14 t/m 18 december 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 15 december : kerst creadag 16 december : kerstviering in de Vredehorst. Aanvang 18.30 uur 18 december :

Nadere informatie

AGENDA. Voorjaarsvakantie met op 5 mei Hemelvaartsdag. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 13 : 28/03/2016

AGENDA. Voorjaarsvakantie met op 5 mei Hemelvaartsdag. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 13 : 28/03/2016 24 maart 2016 jaargang 18 nr. 28 AGENDA Vrijdag 25 maart t/m 28 maart Paasvakantie Woensdag 6 april Oud Papier Aktie Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 12 (10 t/m 15 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 11 november : optocht Sint Maarten 12 november : vergadering van de ouderraad 12 november : tussentijdsspreekuur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 11 (21 t/m 25 november 2016) Algemeen Data om te onthouden: 22 en 24 november : tussentijds spreekuur 29 november : vergadering MR 30 november : vergadering van de

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.18 (11 t/m 15 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 13 januari : vergadering van de OR 13 januari : vergadering van de MR 14 januari : Oud Papier Actie (OPA)

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 10 (27 t/m 31 oktober 2014) Algemeen Data om te onthouden: 28 oktober : ouderavond over mediawijsheid voor groepen 7 en 8 4 en 6 november : tussentijdsspreekuur 7 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 27 7 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 10-04 Luca, groep 3 10-04 Roos, groep 1B 11-04 Stan, groep 1B

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.23 (15 /m 19 februari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29 februari-4 maart : voorjaarsvakantie 7 maart : alle kinderen worden om 8.25 uur weer op school verwacht

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.24 (22 /m 26 februari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29 februari-4 maart : voorjaarsvakantie 7 maart : alle kinderen worden om 8.25 uur weer op school verwacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week. Agenda: 7 april groep 8 theorie examen verkeer. 7 april studiemiddag team, alle kinderen om 12.00 uur vrij. 8 april klassenlunch

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 april 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier WIE STAAT OP? Ma 4 Di 5

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie