B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (16 t/m 20 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 t/m 27 februari : voorjaarsvakantie 2 maart : einde voorjaarsvakantie, alle kinderen worden om 8.25 uur weer op school verwacht 3 maart : luizencontrole 11 maart : vergadering van de medezeggenschapsraad 12 maart : oud papier actie 16 t/m 20 maart : week van de filosofie 18 maart : vergadering van de ouderraad 24 maart : de kinderen van de groepen 1 en 2 naar de kinderboerderij 25 maart : de grote rekendag 31 maart : studiemiddag van het team over begrijpend lezen. Alle kinderen zijn vrij. 31 maart : start kledingactie Liliane Fonds 3 t/m 6 april : Goede Vrijdag en Pasen. Korte paasvakantie. 7 t/m 10 april : de verkeersweek Bijbelverhalen. Liefde is alles! Johannes 10 & 15 Jezus vertelt wie hij is. Hij lijkt op een herder, die zorgt voor zijn schapen. En op een wijnstok, die de druiven laat groeien. Hij roept zijn volgelingen op om te leven met liefde. Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Groepen 1-2: Mies en Max: Bij wie hoor jij? De schaapskooi, Joh. 10 : 1 15 De ware wijnstok, Joh.15:1 8 Groepen 3-8: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Open avonden Voortgezet Onderwijs. Vandaag, maandag 16 februari, is de laatste dag dat de kinderen van groep 8a met hun ouders/verzorgers de scholen voor voortgezet onderwijs kunnen bezoeken. U kunt de scholen bezoeken van uur. Voorjaarsvakantie. Volgende week kunnen de kinderen genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De vakantie is van 23 t/n 27 februari Weer naar school, einde voorjaarvakantie. Alle kinderen worden maandagmorgen 2 maart 2015 om 8.25 uur weer op school verwacht. Luizencontrole. Na elke vakantie vindt de luizencontrole plaats. Op dinsdagmorgen 3 maart vindt de eerstvolgende controle plaats. Om de controle goed en snel uit te kunnen voeren willen wij u vragen uw kinderen met gewassen haren, zonder gel, staarten en vlechten naar school te laten gaan.

2 Schoolschoonmaak. Aangezien er helaas maar vijf aanmeldingen waren om te komen helpen, is besloten dat de schoolschoonmaak van maandag 16 en dinsdag 17 februari niet doorgaat. U wordt t.z.t. geïnformeerd over een nieuwe datum. De Ouderraad Vergadering Ouderraad. Woensdagavond 11 februari heeft de Ouderraad vergaderd. Er is o.a. gesproken over: De voorjaarmarkt op vrijdag 17 april Het afsluitfeest op vrijdag 26 juni De extra schoolschoonmaak (zie bericht hierboven) Financiële acties Week van relatie en seksualiteit/ kindermishandeling Na de voorjaarsvakantie, in de week (3-7 maart) wordt er in alle groepen aandacht besteed aan kindermishandeling. Er zijn vier vormen van kindermishandeling: lichamelijk mishandeling, seksuele mishandeling, verwaarlozing en geestelijke mishandeling. In de groepen wordt het op verschillende manieren aangeboden, passend bij de leeftijd. Wellicht hebben de kinderen thuis vragen als er in de groepen over gesproken is. Wilt u een luisterend oor hebben voor hetgeen de kinderen thuis te vertellen hebben? Wilt u informatie over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met juf Marian Tijsma. Rapportspreekuur. Morgen, dinsdag 17 februari en donderdag 19 februari vinden de gesprekken over de ontwikkeling van uw kind(eren) met de leerkrachten plaats. Het rapport graag meenemen naar de bespreking. Na de bespreking neemt u het rapport weer mee naar huis. Na enige tijd kunt u het eerste rapport uit het mapje halen. Als u in juni het tweede rapport van uw kind krijgt, wordt het eerste rapport automatisch ook weer geprint. In de nieuwsbrief zullen we aangeven wanneer de rapportmappen weer ingeleverd moeten worden. Opvang tijdens rapportbespreking. De samenwerking met de BSO Partou verloopt heel goed. We vinden het plezierig dat Partou bij ons in school is. BSO Partou verleent tijdens het rapportspreekuur extra services. Tijdens de rapportbesprekingen op 17, 18 en 19 februari bieden wij onze BSO ruimte aan voor de kinderen die meekomen met hun ouders. Tijdens het gesprek met de leerkracht is uw kind van harte welkom op onze BSO waar ze mogen spelen of knutselen. Na afloop van uw gesprek, kunt u uw kind weer ophalen uit onze BSO ruimte. Op deze wijze kunt u rustig in gesprek gaan en vermaakt uw kind zich op onze BSO! Om overzicht te houden wie er komen (en gaan) willen wij u vragen om uw kind op te geven via de opgaveformulieren die naast de deur van ons BSO lokalen hangen. Alle kinderen zijn welkom dus ook de kinderen die geen gebruik maken van onze BSO. Het team van Partou BSO Schweitzerstraat

3 Unicefloop 19 april 2015 Geachte ouders/ verzorgers, Voorafgaand aan de Cascaderun vindt op zondag 19 april a.s. de jaarlijkse Unicefloop plaats. We willen u erop attenderen dat met ingang van dit jaar de inschrijving voor de Unicefloop op een andere manier geregeld word. Dit kan alleen nog digitaal via het inschrijfformulier op de website van de Cascaderun. I.v.m. de veiligheid van de kinderen tijdens de Unicefloop is besloten dat er een maximum wordt gesteld aan het aantal deelnemers. Zo gauw de deelnemerslimiet bereikt is, is inschrijven niet meer mogelijk. De inschrijving sluit uiterlijk op zaterdag 28 februari a.s. Als uw kind(eren) mee wil(len) doen aan de Unicefloop, gaat u naar => inschrijving is geopend => inschrijven Unicef Kinderloop =>inschrijven Unicef (in keuzemenu links). Nadat het inschrijfformulier helemaal ingevuld is, klikt u op verzenden. Op dat moment is uw kind ingeschreven voor de Unicefloop. We hopen dat we zondag 19 april weer een prachtige Unicefloop met veel enthousiaste deelnemers hebben! Met vriendelijke groet, Regionaal Comité Unicef Hoogeveen e.o. Koninginneraatjes We zijn trots op al onze Weidebloemers. Ook vorige week werden er weer koninginneraatjes uitgereikt aan een aantal kinderen. De volgende kinderen kregen het koninginneraatje: uit groep 1b/2b Joani Abrahams Luca Meeusen uit groep 1c/2c Joas Frijlink Maurits van Mulligen uit groep 3b Michel Romein uit groep 4a Daan de Lange uit groep 5a Jayden Janssen

4 Schoolkorfbaltoernooi. Korfbalvereniging Thrianta organiseert op woensdagmiddag 20 mei het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Om uur gaat het toernooi van start en zal tot circa 18:00 uur duren. Maandag 2 maart krijgen de kinderen de opgaveformulieren mee naar huis. De ouderraad organiseert een Paaseitjesactie. Vandaag krijgen alle kinderen van De Weidebloem een bestellijst voor de Paaseitjesactie mee naar huis. Woensdag 18 maart is de uiterste inleverdatum van de lijsten. De lijsten graag inleveren bij de eigen leerkracht. De zakjes met chocolade eitjes worden in de week van 30 maart meegegeven naar huis. Tot ziens! Na elf jaar op de Weidebloem neem ik deze week een beetje afscheid. Vanaf de voorjaarsvakantie ga ik lesgeven aan asielzoekerskinderen een stukje verderop. We hebben het er in de klas al over gehad, de meeste kinderen vinden het bijna net zo spannend als ik zelf! Met de kinderen heb ik al afgesproken dat het nog niet helemaal tot ziens is. Als de nieuwe kinderen (en de juffen) straks een beetje gewend zijn, gaan we eens kijken of we dingen samen kunnen doen. Misschien kunnen we eens samen spelen of knutselen. Ik weet wel zeker dat de kinderen veel van elkaar en met elkaar kunnen leren! Ik merk dat de ouders vooral heel nieuwsgierig zijn. "Wanneer gaan jullie nou beginnen? Hoe gaan jullie dit en dat doen straks? Wij hebben nog wel iets liggen thuis, kunnen jullie dat gebruiken?" Fijn dat u zo meeleeft en meedenkt! Wie weet kunnen we straks ook vanuit de Curiestraat nog een keer een beroep doen op uw hulp. En anders zien we elkaar vast nog op het plein of in de gang. Tot ziens dus, en dan in de letterlijke betekenis: 'tot we elkaar weer zien!" juf Inge Ramdjielal Afscheid nemen doet pijn.. Vandaag en morgen zijn mijn laatste twee werkdagen in groep 1b / 2b. De kinderen en ik vinden dat best lastig. Maar..er wacht voor mij een nieuwe uitdaging, na de voorjaarsvakantie ga ik mij inzetten voor vluchtelingenkinderen. Het stelt mij gerust dat juf Emmalie op mijn werkdagen de juf van de kinderen zal zijn, ik heb er alle vertrouwen in. Ik wil u als ouders hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen jaren. Ik vond het prettig om met u samen te werken, ik heb er veel van geleerd. Van uw kinderen heb ik enorm genoten en ze zullen ook altijd in mijn herinnering blijven. De asielzoekersschool is vlakbij en bovendien hoort het ook bij De Weidebloem. Dus we zullen elkaar nog regelmatig zien. Tot ziens! Groet van juf Wietske.

5 Voorstelling over verkeersveiligheid. De kinderen van groep 4a hebben vrijdagmorgen jl. gekeken naar een voorstelling over verkeersveiligheid. De voorstelling is een combinatie van poppentheater en doe-activiteiten, zoals het spel Ren je bord. Er werden allereerst diverse korte verkeerscènes gespeeld. Zoals op de fiets voorrang geven of verlenen, oversteken op zebrapaden met of zonder verkeerslicht, gordelgebruik in de auto en spelen in de woonwijk. Na afloop van dit poppentheater speelden de kinderen het spel ren je bord. De kinderen moesten hierbij vragen over verschillende verkeersborden beantwoorden. Na een vraag moesten ze naar het juiste verkeersbord rennen. Het was een zeer leerzame les voor de kinderen. Letter van de week groepen 1 en 2. De letter die deze week in het lettertheatertje aan de beurt is, is de a. We gaan samen woorden bedenken en we gaan er een liedje bij leren. We zijn benieuwd welke woorden jullie kunnen bedenken die met een a beginnen of waar de a in zit.ook zou het leuk zijn als jullie voorwerpen mee willen nemen naar school die we dan op de lettertafel kunnen neerleggen. Vrijdag mogen jullie die dan weer mee naar huis nemen. Voorbeelden zijn: arm, anker en appel. Groepsnieuws Groep 1a/2a Groep 1b/2b Groep 1c/2c Demi is het kind van de week. We zijn benieuwd wat je ons gaat vertellen en laat zien. Vrijdag mag je het logeerboek voorlezen. Hieperdepiephoera! Kyon wordt 20 februari zes jaar. Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen je een hele leuke verjaardag. We werken deze week verder aan het thema Jezus is de goede herder. De groene groep gaat op donderdagmiddag naar de schoolbibliotheek. Vrijdag krijgt Kevin het zilveren koffertje mee naar huis. Iedereen een fijne voorjaarsvakantie toegewenst. Hoera, hoera Brendon is vandaag jarig en wordt 6 jaar. Brendon van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag toegewenst. Vrijdag hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen. Morgen zijn de 10-minuten gesprekjes om samen over de vorderingen van uw kind te praten. Kom gerust binnen wanneer u aan de beurt bent. Morgen nemen we afscheid van juf Wietske, gelukkig zullen we haar nog regelmatig zien. Juf Emmalie komt na de vakantie op maandag en dinsdag bij ons in de groep. Rafaël heeft het zilverenkoffertje mee naar huis gehad en mag samen met Brun vertellen. Vrijdag mag hij zijn boek voorlezen. Woensdag krijgen de kinderen hun gymschoenen mee naar huis. Wilt u thuis even controleren of ze nog passen en na de valentie weer meegeven? Alvast bedankt. Donderdag mag de rode groep naar de schoolbibliotheek. Dinsdag en donderdag rapportspreekuur! We hopen samen goede gesprekken te hebben over de ontwikkeling van uw kind. Het kind van de week is deze week Aaron. Hij heeft het zilveren koffertje mee naar huis, met het logeerboek, de map en Brun de bij. Op vrijdagmorgen leest hij ons het logeerboek voor. De oranje groep gaat deze week naar de schoolbibliotheek. We wensen u en uw kind alvast een hele fijne voorjaarsvakantie toe! Na de voorjaarsvakantie wordt Lucas op dinsdag 3 maart al weer 5 jaar. Alvast gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst. Na de voorjaarsvakantie komen er 2 nieuwe meisjes in groep 1. Isalynn Tahamata en Iris van Middendorp. Van harte welkom in onze groep!

6 Groep 3a Groep 3b Groep 4a Groep 5a Groep 6a Vorige week hebben we kern 7 weer afgesloten met het diploma lezen. En op maandagmiddag hebben we leesspelletjes gedaan met leerlingen van het Roelof van Echten College. Dit was heel leerzaam maar ook erg leuk! Donderdagmiddag heeft juf Elisa proefjes met de klas gedaan. De kinderen mochten dingen voelen, ruiken en proeven. Nog één weekje voor de vakantie. Met lezen leren we de nk van bank en de ch van licht. We hopen u allemaal te spreken deze week op de oudergesprekken. Klassendienst: Kayla en Finn Zonnetje van de week: Noah Klassendienst: Giulliano & Jessica Zending: 2,30 Zilveren koffer: Twan De kinderen hebben afgelopen vrijdag hun diploma van kern 7 behaald, gefeliciteerd! Deze week beginnen we aan kern 8, de kinderen hebben de nieuwe woordjes afgelopen vrijdag al mee gekregen. Vrijdag heeft iedereen zijn/haar rapport meegekregen in de mooie nieuwe map! Op dinsdag en en donderdag zijn de rapportgesprekken. Juf Marjan Petstra komt deze week op dinsdagmiddag een dramales verzorgen, we zijn erg benieuwd. Als laatste nog een verzoek: de bel gaat 's ochtends om uur, het is belangrijk dat de kinderen om in de klas zijn want dan willen we graag beginnen. Klassendienst: Jodi en Martijn Zilveren koffer: Juf Inge Zending: 1,30 Huiswerk: Gynzy kids tafel van 2 en 10 oefenen We hebben een luizenplaag in de klas. We gaan met zijn allen flink kammen! Dinsdagmiddag neemt juf Inge afscheid van groep vier. Zij gaan naar de vakantie starten aan de Curiestraat. We wensen juf Inge heel veel plezier! Volgende week staat er een taaltoets en een dictee van thema 6 op het programma. Vergeten jullie thuis niet bloon te oefenen? En we starten met rekenen in blok 8. Afgelopen week hebben jullie allemaal jullie rapport gekregen. We hopen dat jullie trots zijn op jezelf. Wij zijn in elk geval enorm trots op wat jullie van jezelf hebben laten zien. Dinsdag en donderdagmiddag hopen we alle ouders te treffen om te praten over de ontwikkeling van jullie kanjers. Deze week beginnen we voor rekenen in blok 8. Hierin leren we delingen te maken met rest. Nu merken we echt hoe belangrijk het is om de tafels goed te kennen. Ook werken we met verhoudingstabellen. Ook hierbij gaat het werk een stuk sneller wanneer we de tafels toepassen. Dan is een tabel zo ingevuld. Vandaag hebben we de taaltoets van thema 7 gehad. Morgen is het controledictee van thema 7. Denk er dus aan om de woordjes van thema 7 nog even flink te oefenen. Klassendienst: Darnell en Inge Zonnetje: Nick Boekenkring: Tessa Zending: 2,15 Deze week starten we met een nieuw blok van rekenen. Dit blok gaat over het onder elkaar uitrekenen van deelsommen. Verder gaan we leren om dingen op te zoeken in een kalender. Ook bij taal en spelling beginnen we met een nieuw thema. De woordjes die thuis geoefend kunnen worden zijn de woordjes van thema 8. De woordjes op de computer oefenen kan ook, via bloon.nl. Hier staan de woordjes klaar van thema 8. Dinsdag is de toets van geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog, hierover heb je een samenvatting mee naar huis gekregen. Vorige week vrijdag hebben de kinderen het rapport mee naar huis gekregen. Aanstaande dinsdag en donderdag is er de mogelijkheid om dit te bespreken, hiervoor heeft u een uitnodiging gekregen. Klassendienst: Berend en Giovanni Zonnetje: Quinten Boekbespreking: Lisa Lubeck (18 febr.) Spreekbeurt: Rudisha (17 febr.) en Lisa Lubeck (19 febr.) Nieuwskring: Quinten en Damian

7 Groep 7a Groep 8a Deze week zijn de rapportgesprekken op dinsdag en donderdag. Afgelopen week heb ik de rapporten al kort met de kinderen doorgenomen. Voor spelling hebben we het signaaldictee gemaakt. Beide dictees (woorden en werkwoorden) zijn uitstekend gemaakt. Dat geldt ook voor de toets voor rekenen. iedereen een voldoende en een trotse meester dus! Deze week starten we met het volgende blok. Voor geschiedenis zijn we nog steeds bezig met de muurkrant. De kinderen hebben vorige week uitleg gekregen over het werkstuk. Het werkstuk moet gaan over een land en moet uiterlijk vrijdag 1 mei worden ingeleverd. Alle verdere informatie staat op het a4-tje wat de kinderen hebben meegekregen. Klassendienst: Christiaan en Jasper Zonnetje: Wesley Gravelle Spreekbeurt: Nathan (dinsdag) en Eljonai (donderdag) Huiswerk verkeer: les 10, blz. 25 t/m 27 Woensdag zijn de rapport + advies gesprekken. Vorige week heeft iedereen het ouderformulier meegekregen. Het is de bedoeling dat dit formulier zo compleet mogelijk ingevuld meegenomen wordt naar het gesprek. Donderdag hebben we de aardrijkskunde toets en de topotoets, succes met leren. Klassendienst: Britt en Jocelynn Nieuwskring: Marc en Jehudi Boekbespreking: Milan en Weslee Spreekbeurt: Lars Huiswerk: Maandag: WP 7 les 1 en 3 overschrijven Dinsdag: nieuwsbegrip maken Donderdag: leren samenvatting + moeilijk woorden

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (9 t/m 13 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 13 februari : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 15 februari : kerk schooldienst 17 en 19 februari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.16 (14 t/m 18 december 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 15 december : kerst creadag 16 december : kerstviering in de Vredehorst. Aanvang 18.30 uur 18 december :

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 19 (19 t/m 23 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari : de groepen 5 t/m 8 naar de bioscoop 6 februari : uitnodigingen voor het rapportspreekuur mee

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 14 (24 t/m 28 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 20 november : vergadering van de medezeggenschapsraad 5 december : Sinterklaasfeest 9 december : Kerst crea

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.27 (29 maart t/m 1 april 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29, 31 maart en 5 april : eerste hulp voor kids. Een avond voor ouders 5 april : ANWB Streetwise (verkeersproject)

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 4 (15 t/m19 september 2014) Algemeen Data om te onthouden: 23 september : inloop uur voor alle groepen (de kinderen vertellen hun ouders / verzorgers over de activiteiten

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 32 ( 22 t/m 26 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 en 25 juni : rapportspreekuur 26 juni : afsluitfeest, alle kinderen zijn s middags vrij 29 juni : schoonmaakavond

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 11 (21 t/m 25 november 2016) Algemeen Data om te onthouden: 22 en 24 november : tussentijds spreekuur 29 november : vergadering MR 30 november : vergadering van de

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.18 (11 t/m 15 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 13 januari : vergadering van de OR 13 januari : vergadering van de MR 14 januari : Oud Papier Actie (OPA)

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 12 (10 t/m 15 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 11 november : optocht Sint Maarten 12 november : vergadering van de ouderraad 12 november : tussentijdsspreekuur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.8 (26 oktober t/m 30 oktober 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 28 oktober : vergadering van de ouderraad 28 oktober : luizencontrole 1 november : kerk schooldienst

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 18 (13 t/m 17 februari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 13 februari : open avonden scholen voor VO. Voor ouders / verzorgers van de kinderen van groep 8 14 en 16

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 19 (27 februari t/m 3 maart 2017) Algemeen Data om te onthouden: 1 maart : vergadering OR 9 maart : Oud papier actie 16 maart : vergadering GMR 21 maart : vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.12 (9 t/m 13 november 2015) Algemeen Data om te onthouden: 17 november : studiemiddag van het team. Alle kinderen zijn vrij 18 november : vergadering van de MR 2 december

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.23 (15 /m 19 februari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29 februari-4 maart : voorjaarsvakantie 7 maart : alle kinderen worden om 8.25 uur weer op school verwacht

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (9 t/m 13 maart 2015) Algemeen Data om te onthouden: 11 maart : vergadering van de medezeggenschapsraad 12 maart : oud papier actie 16 t/m 20 maart : week van de

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 20 (26 t/m 30 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 6 februari : uitnodigingen voor het rapportspreekuur mee naar huis 11 februari : bezoek van ds. Tjerk Bosscher

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 15 (1 t/m 5 december 2014) Algemeen Data om te onthouden: 9 december : Kerst crea dag 18 december : kerstviering in school 19 december : begin van de kerstvakantie,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9 Bijbelverhalen Week 10: 7 t/m 11 maart 2016 Vergeven, Matteüs 18:21-35 Jezus volgen, Matteüs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 ( 15 t/m 19 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 23 en 25 juni : rapportspreekuur

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 13 (17 t/m 21 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 17 november : tussentijdsspreekuur groep 8 20 november : vergadering van de medezeggenschapsraad 5 december

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 21 (6 t/m 10 maart 2017) Algemeen Data om te onthouden: 9 maart : Oud papier actie 16 maart : vergadering GMR 20-26 maart : Week van de Hoop 21 maart : vergadering

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 29 (1 mei t/m 22 mei 2015) Algemeen Data om te onthouden: 4 t/m 15 mei : Meivakantie 10 mei : Moederdag 19 mei : schoolreisje groepen 5 en 6 18 mei : vergadering van

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 18 (12 t/m 16 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 14 januari : vergadering van de ouderraad 19 januari : vergadering van de medezeggenschapsraad 20 januari

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 31 (29 mei t/m 2 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 29 mei : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 31 mei : sportdag groepen 5 en 6 2 juni : sportdag groepen 7

Nadere informatie

Mailadres Leerkrachten

Mailadres Leerkrachten Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 4/5. Uiteraard bent u altijd welkom om in de klas te komen kijken. Dit kan bijvoorbeeld goed na schooltijd. Uw kind zal vast en zeker

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 28 (28 april t/m 1 mei 2015) Algemeen Data om te onthouden: 4 t/m 15 mei : Meivakantie 10 mei : Moederdag 19 mei : schoolreisje groepen 5 en 6 20 mei : vergadering

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 15 (15 t/m 19 januari 2018) Algemeen Data om te onthouden: 14 januari : vergadering van de Ouderraad 16 januari : luizencontrole 22 januari : vergadering MR 22 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 20 (2 t/m 6 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 11 februari : bezoek van ds. Tjerk Bosscher in de groepen. Dit ter voorbereiding op de kerk-schooldienst 12

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Algemeen B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.22 (8 /m 12 februari 2016) Rapportspreekuur Data om te onthouden: 8 februari : open avond scholen VO. Voor ouders /verzorgers kinderen groep 8a 10 februari

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 8 (24 t/m 28 oktober 2016) Algemeen Data om te onthouden: 30 oktober : kerk - schooldienst 2 november : vergadering van de Ouderraad 8 november : Nationaal Schoolontbijt

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 16 (23 t/m 27 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari-3 februari : ouders / verzorgers gr. 1 t/m 7 plannen tijdstip rapportgesprek via het ouderportaal

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 32 (17 t/m 20 mei 2016) Algemeen Data om te onthouden: 18 mei : OR-vergadering 20-21 mei : schoolplein werkzaamheden 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 29 nr. 14 (11 t/m 15 december 2017) Algemeen Data om te onthouden: 12 december : stakingsdag PO. De kinderen zijn vrij! 13 december : vergadering MR 14 december : oud papier

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 (8 t/m 12 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 12 juni : uitnodigingen rapporten mee naar huis 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 2 ( 7 t/m 11 september 2015) Algemeen Data om te onthouden: 14 en 15 september : schoolfotograaf 17 september : vergadering van de medezeggenschapsraad 22 september

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.24 (22 /m 26 februari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29 februari-4 maart : voorjaarsvakantie 7 maart : alle kinderen worden om 8.25 uur weer op school verwacht

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.12 (16 t/m 20 november 2015) Algemeen Data om te onthouden: 17 november : studiemiddag van het team. Alle kinderen zijn vrij 18 november : vergadering van de MR 2 december

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie