B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 20 (26 t/m 30 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 6 februari : uitnodigingen voor het rapportspreekuur mee naar huis 11 februari : bezoek van ds. Tjerk Bosscher in de groepen. Dit ter voorbereiding op de kerk-schooldienst 12 februari : oud papier actie 12 en 16 februari : Open avonden scholen voor VO. Voor ouders /verzorgers kinderen groep 8 13 februari : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 15 februari : kerk schooldienst 17 en 19 februari : rapportspreekuur voor de groepen 1 t/m 8 23 t/m 27 februari : voorjaarsvakantie 2 t/m 6 maart : in deze week wordt er aandacht besteed aan relatie en seksualiteit Bijbelverhalen. Dit is het moment Johannes 4:46-54; 5:1-23 Een man zit al achtendertig jaar te wachten. Als het water van het bad in beweging komt, moet hij er zo snel mogelijk in zien te komen; dan zal hij beter worden. Maar iemand anders is hem steeds voor. Zal dat ene langverwachte moment ooit nog komen? Dan komt Jezus voorbij. Dat is het moment waarop zijn leven zal veranderen, maar op een andere manier dan hij ooit gedacht had. Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Groepen 1-2: Mies en Max: Mies en Max en het goede moment. Een zoon wordt beter, Johannes 4: Het bad van Betesda, Johannes 5:1-9a Groepen 3-8: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Bioscoop. Morgen, dinsdag 27 januari, gaan de kinderen van de groepen 5 t/m 8 naar de bioscoop. De kinderen van de groepen 7 en 8 gaan kijken naar de film Oorlogsgeheimen en de kinderen van de groepen 5 en 6 kijken naar de film Rafiki. In de films staan de rechten van het kind centraal. De kinderen van de groepen 6 t/m 8 gaan s morgens lopend naar de bioscoop, de kinderen van groep 5 worden door ouders/verzorgers gebracht met de auto. Omstreeks uur zijn de kinderen terug bij school. Overblijven / tosti s maken. Sinds jaar en dag blijven er veel kinderen over. Steeds meer kinderen maken gebruik van de overblijfmogelijkheden. Tijdens het middageten kunnen de kinderen een tosti laten maken door de overblijfouders. Dit vergt steeds meer inspanning en is er minder tijd om de kinderen te begeleiden bij het nuttigen van de boterham. Enkele weken geleden werden we door deskundigen over brandveiligheid geattendeerd op het gebruik van de vele tosti apparaten in de overblijflokalen. Vanwege bovenstaande redenen is in overleg met de overblijfouders besloten dat, met ingang van 2 februari, de kinderen de meegebrachte boterhammen zo nuttigen. Er worden dan geen tosti s meer gemaakt.

2 Facebook. Sinds enige tijd plaatsen we berichten op onze Facebook pagina. De laatste maanden is er zowel bij enkele ouders / Mr leden als bij teamleden onrust over de nieuwe voorwaarden van Facebook. De voorwaarden zijn dusdanig onduidelijk dat er verwarring is over het gebruik van de geplaatste foto door derden. In de media heeft u wellicht over dit onderwerp gelezen. In overleg met de medezeggenschapsraad is besloten dat we met ingang van 1 februari 2015 onze Facebook pagina verwijderen. Goede doelen. Iedere maandagmorgen zamelen we geld in voor goede doelen. Een deel van dit geld besteden we aan de Soroptimist. Deze wereldwijde service/ en belangen organisatie zet zich in voor de rechten van vrouwen en kinderen. Help de Syrische kinderen naar school! Gevlucht voor het geweld met niet meer dan je kunt dragen. Niet meer naar school, niet meer buiten spelen met vriendjes. Vaders die niet meer thuis komen en moeders die er het beste van maken in een geïmproviseerde tent. Het is de harde realiteit voor miljoenen Syrische kinderen. Zij leven bijvoorbeeld in tentenkampen in het zuiden van Turkije. Als organisatie met een warm hart voor de wereld werven de Soroptimisten vanaf 2014 fondsen voor het onderwijsprogramma van UNICEF in Turkije. Deze clubs van vrouwelijke professionals organiseren fondsenwervende acties met een belangrijk doel: ervoor zorgen dat Syrische kinderen weer naar school kunnen. Dankzij het geld dat de Soroptimisten bij elkaar zamelen kan onder andere een school voor Syrische kinderen gebouwd worden in Turkije. We geven 100,00 Sportkennismakingscursussen. Voor de basisschooljeugd is er weer een ruim aanbod van sportkennismakingscursussen. Ga naar inschrijven sportkennismaking. In de gewenste leeftijdsgroep kun je naar een leuke cursus zoeken. Er zijn kennismakingscursussen voor de leeftijdsgroepen: - Groep 3 t/m 5 - Groep 6 t/m 8 Er worden diverse sporten aangeboden waaronder; Hockey, Ponyrijden, Voetbal, Gymnastiek/Turnen, Basketbal, Volleybal, Judo, Dammen, Jazz dans, Streetdance, Atletiek, Tennis, Korfbal, Taekwondo, Zelfverdediging, Schaken, Biketrial, Indonesische verdedigingssport, Badminton, Waterpolo, Tafeltennis, Freerunning, Handbal, Golf, Wielrennen en Scouting.

3 Ouderhulplijst. Tijdens de laatste OR-vergadering is er gesproken over de hulpouder-lijsten. Gebleken is, dat deze niet het resultaat opleverden waar vooraf op gehoopt was. Daarom is besloten dat met ingang van heden er niet meer met deze lijsten gewerkt zal worden. U zult nu per activiteit, waarbij hulp van ouders/verzorgers gewenst is, door de klassenouder benaderd worden. Koningsdag - feestdag Op vrijdag 24 april vindt de koningsdag op de basisscholen in Nederland plaats. Wij hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen. Wij willen de koningsdag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vieren op genoemde dag de verjaardagen van de meesters en juffen. Een feestdag voor alle kinderen. Daarmee komen de geplande verjaardagfeesten zoals op de kalender vermeld, te vervallen. Voorlezen opa en oma. Dinsdag 20 januari jl. waren de opa s en oma s van de kinderen van de groep 1 t/m 4 op school. Voor enkele kinderen waren er andere familieleden op school om voor te lezen. We organiseren jaarlijks een voorleesmiddag met de senioren. Dit doen we omdat we als school de verbinding tussen kinderen en hun grootouders / familieleden belangrijk vinden. Samen een verhaal lezen is dan een prachtige belevenis. Zoals u op onderstaande foto s ziet vonden de kinderen het in ieder geval geweldig! Bedankt voor uw aanwezigheid! Kerk schooldienst. Op zondag 15 februari vindt in De Vredehorst de jaarlijkse kerkschooldienst plaats. We nodigen alle kinderen met hun ouders / verzorgers uit om hierbij aanwezig te zijn. Het thema van de dienst is: de Goede Herder Aanvang: uur De collecte is voor Artsen zonder grenzen.

4 Rapportspreekuur. Dinsdag 17 februari en donderdag 19 februari a.s. vindt het rapportspreekuur plaats. U hebt dan een gesprek over de ontwikkeling van uw kind(eren) met de leerkracht(en) van uw kind(eren). Vrijdag 6 februari krijgen de kinderen de uitnodiging voor het rapportspreekuur mee naar huis. U bent dan tijdig geïnformeerd over het tijdstip waarop u in school wordt verwacht. Wanneer u beslist niet op het aangegeven tijdstip kunt komen moet u dat zo spoedig mogelijk doorgeven aan de leerkracht van uw kind. De uitnodiging, die het oudste kind vrijdag meekrijgt, is gericht aan de gezinsvertegenwoordiger. Bij het inschrijven van uw (eerste) kind heeft u destijds aangegeven wie van de ouders/verzorgers als gezinsvertegenwoordiger moest worden geregistreerd in ons administratiesysteem. Deze naam wordt dus automatisch weergegeven op de uitnodiging! Vrijdag 13 februari krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Koninginneraatjes. We zijn trots op al onze Weidebloemers. Ook vorige week werden er weer koninginneraatjes uitgereikt aan een aantal kinderen. De volgende kinderen kregen het koninginneraatje: uit groep 1a/2a Kyon Strijker uit groep 3a Noah Kamp Celine Hollander Tanja Vos uit groep 4a Micah Veld Roos van Lubek uit groep 5a Jayden Vereyken uit groep 6a Milan Linthorst Leonie Roeda uit groep 7a Christiaan Koelemeijer uit groep 8a Anna de Jonge Weslee Werkman Schoonmaakavonden. Maandag avond 16 februari en dinsdagavond 17 februari vinden de schoonmaakavonden plaats, bij deze nieuwsbrief is een brief over de schoonmaakvonden gevoegd. Letter van de week groepen 1 en 2. De letter die deze week in het lettertheatertje aan de beurt is, is de d. We gaan er een liedje bij leren en we zijn benieuwd welke woorden jullie kunnen bedenken die met een d beginnen of waar de d in zit. Ook zou het leuk zijn als jullie voorwerpen mee willen nemen naar school die we dan op de lettertafel kunnen neerleggen. Vrijdag mogen jullie die dan weer mee naar huis nemen. Voorbeelden zijn: dier, dromedaris, duif, das, dak en doos.

5 Groepsnieuws Groep 1a/2a Sara is het kind van de week. We zijn benieuwd wat je ons allemaal gaat vertellen en laat zien. Vrijdag mag je het logeerboek voorlezen. We maken deze week nog een aantal Cito boekjes. De letter van de week is de d van donker, deken etc. We bedenken woorden die beginnen met deze letter en proberen voorwerpen te vinden die met deze letter beginnen. Wat kwam er vorige week dinsdag veel oma s/opa s/tantes in de klas voorlezen! De blauwe groep gaat op donderdagmiddag naar de schoolbibliotheek. De kinderen mogen een nieuw boek kiezen en worden voorgelezen. Creatief uur: de kinderen krijgen een dansles over het thema Kleding. Vrijdag krijgt Maud het zilveren koffertje mee naar huis. En dan nog even dit: 1. Wij hebben de mogelijkheid om in onze klas een bak met kuikentjes te krijgen. Heel erg leuk. Maar.dit kan alleen doorgaan als er niet één kind allergisch voor is. Is dat nu wel het geval, geef het a.u.b. deze week even aan mij door! 2. Op 3 februari gaan wij naar de voorstelling "het geheimzinnige ei". Tijd: u. Locatie : t Kofschip aan de Booijenverlaat. Bij droog weer lopen we er naar toe. Maar als de weersvoorspelling meldt, dat er die dag veel regen wordt verwacht, is het lopend ernaar toe gaan eigenlijk niet te doen. Zijn er ouders, die in dat geval willen rijden, bij de voorstelling blijven en ons weer terugrijden? U kunt zich hiervoor opgeven op de lijst, die op het raam hangt. Groep 1b/2b Gezellig was het op de voorleesmiddag met de opa s en oma. Gelukkig alle boekjes zijn weer gemaakt en gaan wij verder met het thema winter voor al over vogels in de winter. Voor het kuikenproject later dit jaar is het de bedoeling dat we jonge kuikentjes in de klas krijgen. Voordat we dat kunnen gaan doen is het belangrijk te weten of er kinderen zijn die allergisch zijn voor dieren. Wilt u dat aan een van ons doorgeven? Lucas is alsnog kind van de week en heeft het zilveren koffertje mee naar huis gehad. Vandaag mag hij laten zien wat er in zit en samen met Brun vertellen wat ze afgelopen weekend beleefd hebben. Vrijdag mag hij zijn boek voorlezen. Donderdag hebben we maandviering. Wij laten dan de kloppendans zien. Op het raam hangt een nieuwe lijst voor klassenbezoek. Graag één ouder tegelijk. Groep 1c/2c Hoera Lorena heeft een broertje gekregen! Hij heet Levi. Van harte gefeliciteerd en veel geluk samen toegewenst! Bedankt voor de lekkere traktatie. Donderdagmiddag sluiten we creatief uur ronde warme kleding af met een maandviering. Deze week is Milan W. het kind van de week. Hij mag het zilveren koffertje mee naar huis met Brun de bij, het logeerboek en de map. De blauwe groep gaat deze week naar de schoolbibliotheek. Op dinsdagmiddag 3 februari a.s. gaan we een voorstelling bekijken. De voorstelling heet het geheimzinnige ei (poppentheater). Wie wil met ons mee lopen en een groepje begeleiden? We wandelen meteen om uur naar basisschool t Kofschip, locatie Booijenverlaat. U kunt zich opgegeven bij de leerkracht. De voorstelling begint om uur. Als het regent willen we graag met de auto gaan! We kunnen mee doen aan een project met kuikens van de boerderij. Dit kan alleen als er geen kinderen allergisch zijn voor kuikens/kippen. Wilt u aan ons doorgeven als uw kind allergisch is? Groep 3a Vorige week donderdag hebben we weer gezongen en gedanst met een muziekleraar van scala. Ook mochten we met muziekinstrumenten spelen! We hebben vrijdag weer woordjes gelezen. Deze week beginnen we met kern 7 van lezen. We leren de sch van schip. Verder zijn we druk met het maken van de CITO toetsen. Met rekenen tellen we met geld en splitsen we getallen tot 20. Klassendienst: Vanessa en Celine Zonnetje van de week: Kayla

6 Groep 3b Groep 4a Groep 5a Groep 6a Groep 7a Klassendienst: Jona & Laurens Zending: 1,10 Vandaag heeft juf Rosanne een studiedag voor haar opleiding bewegingsonderwijs. Daarom staat juf Emmalie vandaag voor de klas. Afgelopen week hebben de kinderen de laatste letter geleerd, ze kennen nu alle letters! Vrijdag is er weer diploma gelezen, gefeliciteerd met jullie diploma van kern 6. We starten vandaag met kern 7. Met rekenen werken we deze week verder aan blok 7. Donderdagochtend krijgen we weer een gastles van muziek door een medewerker van Scala. Klassendienst: Dinand en Axel Zilveren koffer: Jodi Zending: 0,95 Afgelopen week hebben we de Cito van rekenen en DMT afgenomen en heeft Quinten zijn verjaardag met ons gevierd. Aankomende week staat spelling en begrijpend lezen op het programma. Verder krijgen we op donderdag muziekles van een gastdocent. En we hebben deze week twee verjaardagen van Eline en Jodi. Op 2 februari krijgen wij een nieuwe leerling in onze groep. Zij heet Latithia en heeft voor de kerstvakantie al kennis met ons gemaakt. TROTS!! Soms wil je als juffen maar met één woord je week benoemen. Wij denken dat we dat met ons begin van dit stukje duidelijk hebben gemaakt. De afgelopen weken zijn er veel toetsen geweest; Cito, maar ook gewoon van de methodes. De betrokkenheid en het goed willen doen hebben wij gezien bij de kinderen. We gaan nu de laatste week van de Cito s in. Voor taal hebben we een parkeerweek. Fijn om even terug te kijken wat we allemaal nog weten. Maandagmiddag hebben we de toets van geschiedenis. Dinsdagochtend gaan we naar de film. We worden door ouders gebracht en gehaald. Fijn is dat! Alvast bedankt! Inmiddels hebben de kinderen voor aardrijkskunde ook weer stencils meegekregen. 5 februari hebben we de toets. Zaterdag 31 januari is Darnell jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een leuke dag van. Huiswerk: aardrijkskunde en geschiedenis. Heb je tijd over vergeten jullie dan bloon niet!! Zonnetje: Iggey Klassendienst: Jayden L. + Samuel Zending: 4,80 Afgelopen zaterdag was Sem jarig, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Woensdag vieren we de verjaardag van Shania. We zijn nog altijd druk bezig met de Citotoetsen. Deze week staat rekenen nog op het programma, op maandag, woensdag en donderdag. Dinsdag gaan we naar de bioscoop, naar de film Rafiki. Vorige week was het controledictee van spelling, deze week beginnen we dus met een nieuw thema, thema 7. Deze woordjes kun je thuis dus gaan oefenen. Met rekenen zijn we bezig met de grote deelsommen. Klassendienst: Mare en Jay-Tino Zonnetje: Giovanni Boekbespreking: Sita (28 jan.) Spreekbeurt: Shania (27 jan.) en Sem (29 jan.) Nieuwskring: Quinten en Damian We zitten midden in de Citotoetsen. De meeste hebben we al weer achter de rug. De kinderen hebben woordenschat, spelling, lezen en begrijpend lezen er inmiddels al weer op zitten. Deze week staan op maandag, dinsdag en woensdag de drie delen voor rekenen op het programma. De kinderen doen het trouwens allemaal super!! Voor spelling en taal hebben we deze week een parkeerweek. Dat komt wel even goed uit nu. Dinsdagochtend gaan we in het kader van de rechten van het kind naar de bioscoop. Daar kijken we naar de film Oorlogsgeheimen. We gaan lopend die kant op. Vanaf deze week komt meester Chris stage lopen bij ons in de groep. Hij komt elke week op dinsdag. Klassendienst: Joel en Aniek Zonnetje: Noa Boekbespreking: Joel en Susanne (donderdag) Spreekbeurt: Noah en Maaike (dinsdag) en Dion en Thomas K. (donderdag) Huiswerk verkeer: bladzijde 18 en 19

7 Groep 8a Dinsdag gaan we naar de film, we gaan hier lopend heen. De film start om 9:30 uur, we zijn rond 11:45 uur terug op school. We kijken naar de film; Oorlogsgeheimen. We zijn deze week nog druk met de Cito's. Vorige week hebben we de rekentoets en de toets van woordenschat al gehad! Klassendienst: Janneke en Laurens Nieuwskring: Noëlla en Kailin Spreekbeurt: Kevin S. en Owen Huiswerk: Maandag: Engels rij 2 Dinsdag: Nieuwsbegrip Donderdag: wb werkwoorden

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 19 (19 t/m 23 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari : de groepen 5 t/m 8 naar de bioscoop 6 februari : uitnodigingen voor het rapportspreekuur mee

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 20 (2 t/m 6 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 11 februari : bezoek van ds. Tjerk Bosscher in de groepen. Dit ter voorbereiding op de kerk-schooldienst 12

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 18 (12 t/m 16 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 14 januari : vergadering van de ouderraad 19 januari : vergadering van de medezeggenschapsraad 20 januari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 14 (24 t/m 28 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 20 november : vergadering van de medezeggenschapsraad 5 december : Sinterklaasfeest 9 december : Kerst crea

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (9 t/m 13 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 13 februari : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 15 februari : kerk schooldienst 17 en 19 februari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.18 (11 t/m 15 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 13 januari : vergadering van de OR 13 januari : vergadering van de MR 14 januari : Oud Papier Actie (OPA)

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.16 (14 t/m 18 december 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 15 december : kerst creadag 16 december : kerstviering in de Vredehorst. Aanvang 18.30 uur 18 december :

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 21 (16 t/m 20 februari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 t/m 27 februari : voorjaarsvakantie 2 maart : einde voorjaarsvakantie, alle kinderen worden om 8.25 uur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 12 (10 t/m 15 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 11 november : optocht Sint Maarten 12 november : vergadering van de ouderraad 12 november : tussentijdsspreekuur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 17 (6 t/m 10 februari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 8 februari : vergadering OR 9 februari : Oud papier actie 9 en 13 februari : open avonden scholen voor VO.

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.8 (26 oktober t/m 30 oktober 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 28 oktober : vergadering van de ouderraad 28 oktober : luizencontrole 1 november : kerk schooldienst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 16 (23 t/m 27 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 27 januari-3 februari : ouders / verzorgers gr. 1 t/m 7 plannen tijdstip rapportgesprek via het ouderportaal

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 10 (27 t/m 31 oktober 2014) Algemeen Data om te onthouden: 28 oktober : ouderavond over mediawijsheid voor groepen 7 en 8 4 en 6 november : tussentijdsspreekuur 7 november

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 15 (1 t/m 5 december 2014) Algemeen Data om te onthouden: 9 december : Kerst crea dag 18 december : kerstviering in school 19 december : begin van de kerstvakantie,

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.23 (15 /m 19 februari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 29 februari-4 maart : voorjaarsvakantie 7 maart : alle kinderen worden om 8.25 uur weer op school verwacht

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 4 (15 t/m19 september 2014) Algemeen Data om te onthouden: 23 september : inloop uur voor alle groepen (de kinderen vertellen hun ouders / verzorgers over de activiteiten

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 13 (17 t/m 21 november 2014) Algemeen Data om te onthouden: 17 november : tussentijdsspreekuur groep 8 20 november : vergadering van de medezeggenschapsraad 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.21 (1 t/m 5 februari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 5 februari : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 4 en 8 februari : open avonden scholen voor VO.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.12 (16 t/m 20 november 2015) Algemeen Data om te onthouden: 17 november : studiemiddag van het team. Alle kinderen zijn vrij 18 november : vergadering van de MR 2 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 15 (15 t/m 19 januari 2018) Algemeen Data om te onthouden: 14 januari : vergadering van de Ouderraad 16 januari : luizencontrole 22 januari : vergadering MR 22 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.19 (18 t/m 22 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 18 t/m 24 januari : ouders / verzorgers plannen tijdstip rapportspreekuur in via het ouderportaal 26 januari

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 8 (24 t/m 28 oktober 2016) Algemeen Data om te onthouden: 30 oktober : kerk - schooldienst 2 november : vergadering van de Ouderraad 8 november : Nationaal Schoolontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.7 (5 oktober t/m 9 oktober 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 18 oktober : einde Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober : herfstvakantie 26 oktober : einde herfstvakantie.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016

Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016 In deze editie: Kalender Noord- en zuidpool Vakleerkracht

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 11 (21 t/m 25 november 2016) Algemeen Data om te onthouden: 22 en 24 november : tussentijds spreekuur 29 november : vergadering MR 30 november : vergadering van de

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Van de directie Nog heel

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Worden wie je bent! (vanuit de film: As it is in Heaven )

Worden wie je bent! (vanuit de film: As it is in Heaven ) Nummer 11 Vrijdag 24 januari 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuws uit de groepen Diverse

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Huiswerk groep 7 Met de leerlingen wordt aan het begin van het jaar de lijst in de map geschreven en met potlood in hun agenda gepland.

Huiswerk groep 7 Met de leerlingen wordt aan het begin van het jaar de lijst in de map geschreven en met potlood in hun agenda gepland. Huiswerk groep 7 Met de leerlingen wordt aan het begin van het jaar de lijst in de map geschreven en met potlood in hun agenda gepland. Huiswerk inleveren is om 8.45 uur s morgens Toetsafname is ook direct

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie