Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen"

Transcriptie

1 Belangrijke data: 5 juni: vrij i.v.m. Pinksteren 6 t/m 9 juni: avond3daagse juni: vrij i.v.m. Hanzedagen Jarigen afgelopen en deze week: 30 mei: Dami Adeeko groep 4 31 mei: Sven van der Broek groep 1/2b 2 juni: Henrieke van der Meulen groep 4 4 juni: Kyan van Enk groep 6/7 Dylana Schmidt groep 4 Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 15 juni - donderdag 29 juni Kanjerregel volgende week: Niemand blijft zielig Algemeen Voordeur We hebben al langere tijd geleden laten weten dat ouders met kinderen door de voordeur naar binnen kunnen komen. Kinderen die niet samen met hun ouders naar binnen komen moet via de pleiningangen naar binnen. We merken dat er steeds vaker veel te vroeg ouders en kinderen door de voordeur naar binnen komen. Daarom zal met ingang van volgende week de voordeur net als de andere deuren afgesloten zijn tot uur. Daarna bent u natuurlijk hartelijk welkom. We vragen uw begrip voor deze maatregel.

2 Ouderbetrokkenheid 3.0 Naar aanleiding van de ouderavond en een vergadering met de commissie ouderbetrokkenheid, hebben we ons beleidsstuk aangepast. Ook het team heeft over een aantal zaken vergaderd. We willen een aantal zaken op gaan pakken. Vlak na de grote vakantie wordt u weer uitgenodigd voor het startgesprek. Tijdens dit gesprek, zal de leerkracht ook met u praten over de contactmomenten gedurende het schooljaar. Een aantal zaken blijft bij het oude. Zo zullen we genoemd gesprek samen met de twee andere 10 minuten gesprekken weer doen zoals het altijd ging. De andere oudercontacten zoals bijvoorbeeld de spreekweken willen we meer flexibel en op uw en onze wensen afstemmen. Juf Melissa heeft daarmee het afgelopen proefgedraaid. Zij heeft ons uitgelegd hoe één en ander werkt en in het nieuwe schooljaar gaan alle leerkrachten met deze gespreksarrangementen werken. Daarnaast gaan we in het nieuwe schooljaar ook beginnen met een leerlingenraad. Over het hoe en wat wordt u nog nader geïnformeerd. Over de panelgesprekken hebben we al iets verteld tijdens de ouderavond. Ons aangepaste beleidsstuk wordt op dit moment nog bekeken door onze begeleidster bij het CPS. Na haar laatste feedback kan het definitief worden vastgesteld. Avond3daagse De nodige informatie hierover heeft u inmiddels van de leerkrachten ontvangen. Nieuws uit de groepen Kind op Maandag Deze week denken we met de kinderen na over het Pinksterfeest: de komst van de Heilige Geest. Jezus heeft de Heilige Geest aan Zijn discipelen beloofd toen Hij terug ging naar de hemel. De Heilige Geest helpt, troost en geeft kracht om te geloven. De discipelen mogen straks het mooie werk gaan doen: vertellen over de Heere Jezus, Die de straf wilde dragen die wij hebben verdiend. De Geest zorgt dat ze het kunnen en durven doen! Volgende week horen we over de uitwerking van het werk van de Heilige Geest: de eerste christenen die alles samen delen en de discipelen die in de gevangenis worden gezet, omdat ze over de Heere Jezus blijven vertellen (dat durven ze nu wel, de Heilige Geest helpt hen om over Jezus te vertellen, al is dat gevaarlijk!) Op een wonderlijke manier worden ze bevrijd. Deze vertellingen staan in de Bijbel in het boek Handelingen, hoofdstuk 4 en 5. Avond3daagse De nodige informatie hierover heeft u inmiddels van de leerkrachten ontvangen. Nieuws uit groep 1/2 Dinsdag was een feestdag. Wij gingen op schoolreisje naar BALLORIG. Voor sommige kinderen was het best wel spannend. Misschien wel voor het eerst met de bus mee.

3 Alle kinderen hadden er heel veel zin in. Het was dan ook ontzettend leuk en alle kinderen hebben vreselijk genoten. Moeders allemaal heel erg bedankt dat u er bij was. We willen alle ouders van groep 1/2a heel erg bedanken voor alle woorden die zij samen met de kinderen hebben bedacht. De jongens moesten woorden bedenken met de s en de meisjes met de v.het is een echte wedstrijd geworden. Dan hadden de meisjes weer meer woorden en de volgende dag de jongens. Wie heeft gewonnen? Vraag het maar aan uw kind. Het is een echte wedstrijd geworden. Dan hadden de meisjes weer meer woorden en de volgende dag de jongens. Wie heeft gewonnen? Vraag het maar aan uw kind. We zijn druk aan het werk met ons nieuwe thema: Eropuit! Het is erg leuk om te werken over Beer, die één oor mist (vraag uw kind maar eens hoe dat zit ) en over zomer en op reis gaan. Het zomerse weer werkt natuurlijk ook goed mee bij de start van dit thema! Op 31 mei is Sven van der Broek vier jaar geworden. Hij is al een aantal morgens wezen wennen, maar vanaf donderdag 1 juni is hij elke dag bij ons op school in groep 1/2b. Sven, fijn dat je er bent, we hopen dat je het erg naar je zin zult hebben bij ons! Sommige kinderen hebben Boekenbas al meegekregen, anderen krijgen het volgende week mee. Denkt u eraan om de spullen op tijd weer mee naar school te nemen? Dat betekent voor de eerste groep dat de tas met spullen op vrijdag 2 juni weer op school moet zijn. Veel lees- en kijkplezier! Volgende week is de week van de Avond3daagse. Kinderen die meelopen hebben allemaal deze week een brief meegekregen met daarop de medeleerling en de begeleiders met wie ze moeten lopen. We hopen op een gezellige en sportieve wandelweek! We hebben nog steeds glazen potjes nodig, helpt u mee sparen? Graag schone potjes zonder etiket! Alvast bedankt! Als laatste wensen we u een fijn Pinksterweekend en graag tot ziens op dinsdag 6 juni!

4 Nieuws uit groep 3 Wat hebben we genoten van ons schoolreisje naar het Dolfinarium! Op de website en op Facebook staan de foto s van die dag en een kort verslag. Moeders die met ons mee waren: bedankt voor jullie hulp! Dinsdag starten wij met de Cito toetsen en gaan daarna verder in de week ná de Avondvierdaagse en tot slot in de week daarna. Elke week een andere toets die we uitsmeren over één of twee dagen. Voor de kinderen zou het erg fijn zijn als ze uitgerust op school komen en s morgens goed ontbijten. Daar kan u ze vast een handje bij helpen Aanstaande dinsdag (6 juni) hebben wij geen gym. De kinderen mogen hun gymspullen thuis houden. Ook is de brief voor de Avond3daagse mee gegaan naar huis. Wij hopen op een fijne wandelweek samen! Vandaag ontvangt uw kind een persoonlijke uitnodiging van ons. Heeft u de uitnodiging ook al gelezen? Rekenen Wij starten volgende week met blok 9. Het laatste hoofdstuk van groep 3. Afgelopen maandag hebben de kinderen de informatie voor ouders meegekregen. Op dit papier staat omschreven waar wij dit blok aan werken. Leuk om te weten waar uw kind mee bezig is! Het plaatsen van getallen op de getallenlijn tot 100 staat centraal. Op welke plek tussen 80 en 90 ligt 88? Waar ligt dan 82? Daarnaast maken de kinderen sommen of bedenken oplossingen bij een gegeven getal. Bijvoorbeeld: Jesse heeft 18 gegooid met darten (hij heeft twee pijltjes) Hoe gooit Jesse 18 punten? , etc. Ook hoofdrekenen komt duidelijk naar voren: =? Wij proberen de kinderen ook te stimuleren dit uit hun hoofd uit te rekenen. Zonder gebruik te maken van de getallenlijn of het rekenrek. Erg knap hoe vlot sommige kinderen dit kunnen uitrekenen! Nieuws uit groep 4 De afgelopen weken hebben we veel spellingregels herhaald. Volgende week woensdag is het laatste controle dictee. Juf Atje zal volgende week ook beginnen met de leestoetsen. Na de Avondvierdaagse krijgen de kinderen nog een citotoets van spelling en rekenen en woordenschat. We verdelen de toetsen over verschillende dagen. Dinsdag zijn we niet naar gym geweest. Het uur bewegen hebben we bewaard voor de middag. We hebben naar een filmpje gekeken over knikkeren en zijn daarna gezellig met

5 elkaar gaan knikkeren. Juf had nog heel veel knikkers! Het zou fijn zijn als u de tafels nog met de kinderen blijft herhalen. Dit is echt nodig voor de cito toetsen. Het startnummer voor de Avondvierdaagse krijgen de kinderen volgende week mee naar huis. Wel is er al een brief meegegaan voor de begeleiding. U mag onderling ruilen maar het aantal begeleiders moet hetzelfde blijven. Nieuws uit groep 5 De kinderen hebben in groepjes een tekening gemaakt over het menselijk lichaam. De belangrijkste organen, de zintuigen en de weg van het voedsel in het lichaam is hierin getekend. Er is hier met veel plezier aan gewerkt. Foto's staan op facebook. Deze week zijn we gestart met de citotoetsen van begrijpend lezen en woordenschat. Volgende week in de avond3daagse geen cito. De week erop gaan we verder met cito rekenen en cito spelling. In de avond3daagse week staan wel de toets van biologie, signaaldictee en controledictee van thema 9 gepland. We weten dat dit niet ideaal is, maar vanwege de citotoetsen kunnen we dit niet anders plannen. De kinderen hebben vorige week al de bladen meegekregen om te leren. Wilt u uw kind helpen hiervoor een goede planning te maken? De startnummers van de avond3daagse voor de 5 km zijn nr. 32 en 33. Belangrijke data Dinsdag 6 juni signaaldictee woordpakket 9. Woensdag 7 juni toets biologie. Vrijdag 9 juni controledictee woordpakket 9. Vrijdag 16 juni toets aardrijkskunde Nieuws uit groep 6/7 Groep 6 is begonnen met de Cito toetsen. Deze week hebben we begrijpend lezen gemaakt en het eerste deel van woordenschat. Volgende week zullen we rekening houden met de A3D, dus dan staat er alleen op dinsdag wat gepland. De week erop gaan we de toetsen afronden en dan hopen we woensdag 14 juni helemaal klaar te zijn. De kinderen kunnen dan aansluitend genieten van nog een lang weekend. Het lesprogramma van groep 7 loopt gewoon door, omdat zij natuurlijk al toetsen hebben gemaakt. De kinderen krijgen morgen hun T-shirt voor de A3D mee naar huis. Mocht u als begeleider een andere maat willen dan is meegegeven, wilt u dit dan dinsdag doorgeven? Dan kunnen we direct een ander T-shirt meegeven. Het startnummer van groep 6, 7 en 8 tijdens de wandelvierdaagse is 31. Huiswerk - signaaldictee van groep 6 van afgelopen woensdag is naar morgen (2 juni) verschoven. - signaaldictee van groep 7 wordt woensdag 7 juni afgenomen.

6 - huiswerk van groep 6 zou as. maandag ingeleverd moeten worden, in verband met het Pinksterweekend zullen we dit donderdag 8 juni oppakken. Eerder inleveren mag natuurlijk altijd. - huiswerk van groep 7 wordt morgen besproken en nieuw huiswerk wordt weer meegegeven en moet donderdag 8 juni worden ingeleverd. - binnenkort zal de nieuwe topotoets worden ingepland. Hiervoor moeten de kinderen level 10, 11 en 12 beheersen, wilt u helpen met oefenen? Nieuws uit groep 7/8 Musical groep 8 Voor de musical van groep 8 zijn we op zoek naar de volgende spullen: - Ooglapjes (x2) - Stofzuigerslangen - Witte doktersjas - Legerkleding en attributen - Matrooskleding en attributen - Nepkaarsjes (x18) Wilt u ons helpen om aan deze spullen te komen? Afwezig Vrijdagmiddag 2 juni is Melissa afwezig. Daarom staat juf Willi deze middag voor de klas. Avond4vierdaagse Het startnummer van groep 6, 7 en 8 tijdens de wandelvierdaagse is 31. Belangrijke data - * 2 juni: controledictee 9 - * 2 juni: huiswerk - # 2 juni: signaaldictee 9 - # 8 juni: huiswerk - # 9 juni: controledictee 9 Data met een * gelden alleen voor groep 8 Data met een # gelden alleen voor groep 7

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 18 december: Tamara Knol uit groep 8-19

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 22 mei: Tweede Pinksterdag - 23 mei: schoolreisjes groep 1 t/m 7-24-26 mei: schoolkamp groep 8 Jarigen deze week: - 20 mei: Naira Adeeko uit groep 7-21 mei: Ryan Last uit groep 4 We

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 4+6 juli: 10-minutengesprekken 11 juli: rapport 2 mee naar huis 17 juli: afscheidsavond groep 8 19 juli: schoonmaakavond Jarigen deze week: 16 juni: Delyla Ruiter (groep 3) 18 juni: Aleyna

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 4 t/m 7 juni: Avondvierdaagse. - 30 mei school gesloten vanwege staking Jarigen deze week: - 27 mei: Henry Palm uit groep 3-27 mei: Martino Palm uit groep 3-30 mei: Dami Adeeko uit

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Jeu de Boules / Petanque

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Jeu de Boules / Petanque Belangrijke data: - 4 t/m 7 juni: Avondvierdaagse (deelnemers krijgen deze week informatiebrief mee) Jarigen deze week: - 2 juni: Henrieke van der Meulen uit groep 5-4 juni: Kyan van Enk uit groep 7-4

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 33 11 mei 2017 Gaandeweg Binnen het thema Kijk je ogen uit! lezen we verder over Noach. Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en alle dieren mogen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie:

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie: 30-01-2015 Algemeen Vanuit de sportcommissie: Wie doet er mee met het schoolhandbaltoernooi op zaterdag 21 maart 2015? Deze zal gehouden worden in de sporthal De Estafette voor de groepen 3 en 4. Het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

- Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 17 juli: Laatste schooldag + continurooster (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 17 juli: Laatste schooldag + continurooster (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 17 juli: Laatste schooldag + continurooster (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 23 juni: Emma Young uit groep 1/2-24

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 18 juni Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 18 juni Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 24 12 juni t/m 18 juni 2017 Nieuws van uit de school Schooljaar 2017/2018 groepsindeling groepen. Volgend schooljaar zal De Kiem gaan werken met 9 groepen. Wij starten met 3 combi-groepen;

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK sept. t/m 1 okt Nieuws van uit de school. Ouderbetrokkenheid

WEEKBRIEF WEEK sept. t/m 1 okt Nieuws van uit de school. Ouderbetrokkenheid WEEKBRIEF WEEK 39 25 sept. t/m 1 okt. 2017 Nieuws van uit de school Ouderbetrokkenheid Programma ouderavond dinsdag 26 september van 19.00u tot 22.00u *opening door Marjan *kort moment van opfrissen vd

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Klassennieuws groep 6 - maart 2016

Klassennieuws groep 6 - maart 2016 Klassennieuws groep 6 - maart 2016 TENTOONSTELLING! ZOALS JULLIE WETEN IS VANAF VANDAAG DE TENTOONSTELLING VAN HET CREATIEVE SCHOOLBREDE PROJECT IN DE BLOEMETJES ZETTEN.. GEOPEND. JULLIE ZIJN OP DE GENOEMDE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 23 4 juni t/m 10 juni Nieuws van uit SSBA

WEEKBRIEF WEEK 23 4 juni t/m 10 juni Nieuws van uit SSBA WEEKBRIEF WEEK 23 4 juni t/m 10 juni 2018 Geachte Ouders en/of Verzorgers, Nieuws van uit SSBA De ouders die de tevredenheidspeiling ingevuld hebben willen we graag bedanken. Bij het uitzetten van het

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Januari Nieuwsbrief uitgebreid 11 januari Geachte ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Januari Nieuwsbrief uitgebreid 11 januari Geachte ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Januari 2017 Nieuwsbrief uitgebreid 11 januari 2017 Geachte ouders/verzorgers, De feestdagen zijn weer voorbij en we hopen met elkaar als kinderen ouders en leerkrachten op een fijn 2017. De

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Leestip van de maand: Lees samen! Of jullie nu samen onder een dekentje op de bank liggen of een luisterboek afspelen in de auto, samen lezen is belangrijk om uw kind te motiveren om te lezen. Ouders mr

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari Week 03: geen bijzonderheden. Beste ouders, Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3

Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari Week 03: geen bijzonderheden. Beste ouders, Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3 Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari 2014 Week 03: geen bijzonderheden Beste ouders, We zijn na een fijne kerstvakantie deze week weer begonnen. Namens alle collega s wil ik u uiteraard nog een voorspoedig,

Nadere informatie

Vanaf groep 5 krijgen de kinderen cijfers op hun rapport. Dit geldt alleen voor de volgende vakken:

Vanaf groep 5 krijgen de kinderen cijfers op hun rapport. Dit geldt alleen voor de volgende vakken: Informatie over groep 5 Groep 5A: Juf Maaike (ma, di en wo) Juf Jolanda (do en vr) Groep 5B: Juf Anita (ma, di en wo) Juf Dien (do en vr) Gymles: maandag (van gymleerkracht Elly Buijs) dinsdag (van de

Nadere informatie