B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 35 (20 t/m 24 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 20 t/m 26 juni : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportaal inschrijven voor het rapportgesprek 27 juni : ledenvergadering van PricoH 29 juni : kinderen groep 8 maken kennis op hun nieuwe school voor VO 30 juni : schoolreis groepen 5 en 6 1 juli : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 4 juli : schoolreis groepen 3 en 4 4 t/m 8 juli : project gezonde school. 5 en 7 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur 7 juli : vergadering MR 8 juli : afsluitfeest, de kinderen zijn s middags vrij 11 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4 12 juli : schoonmaakavond voor de groepen 5 t/m 8 13 juli : afscheidsavond groep 8 14 juli : oud papier actie 15 juli : laatste schooldag van het schooljaar De kinderen zijn om uur vrij. Bijbelverhalen Zie je wel? Jona 3,4 Jona wordt nog een keer geroepen door God, nu gaat hij wel naar Nineve. De stad komt tot inkeer en God vergeeft hen. Maar Jona is boos. Zie je wel! roept hij. Zo gaat het nu altijd Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Groepen 1 t/m 8: Jona in Ninevé, Jona 3 Jona onder de boom, Jona 4 Psalm 130 Kinderen groep 8 naar school voor Voortgezet Onderwijs De kinderen van groep 8 gaan woensdag 29 juni kennismaken op de scholen voor Voortgezet Onderwijs. In eerdere nieuwsbrieven stond een andere datum. Onze excuses voor de verwarring.

2 Rapportspreekuur inplannen via het ouderportaal Van 20 t/m 26 juni kunt u inschrijven voor het rapportspreekuur. Na het inloggen in het ouderportal kunt u vervolgens de dag en het tijdschema zien wanneer de rapportgesprekken in een groep plaatsvinden. U geeft vervolgens zelf aan wanneer u in de gestelde periode, op een nog niet gereserveerde tijd, de leerkracht wilt spreken. Vanaf vanmorgen (maandag 20 juni) is de inschrijving opengesteld. In week 27 (4 t/m 8 juli) vinden de rapportspreekuren plaats, alleen voor de groepen 1 t/m 7. Formatie schooljaar We zijn al enkele weken bezig met de groepsverdeling voor het schooljaar Met ingang van 1 juli 2016 zijn er nieuwe cao afspraken in het onderwijs. Deze nieuwe afspraken moeten worden verwerkt in de formaties van alle scholen van PricoH. Wij hopen u in de week van 4 t/m 8 juli te kunnen informeren over de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar. Schoonmaakavonden Maandagavond 11 juli vindt de schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4 plaats. We hopen dat veel ouders/verzorgers zich opgeven. We beginnen om uur. Om ongeveer uur hopen we klaar te zijn. Op dinsdagavond 12 juli vindt de schoonmaakavond voor de groepen 5 t/m 8 plaats. We hopen dat zich ook voor deze avond veel ouders/verzorgers zullen opgeven. We beginnen om uur. Ook op deze avond hopen we om ongeveer uur klaar te zijn. Voor beide avonden geldt: via het ouderportaal krijgt u een uitnodiging om u op te geven. Wilt u s avonds zelf een emmer, afwaskwast, waterkoker (in school is maar één warmwaterpunt) en theedoeken meenemen? Musical groep 8 Het is een traditie dat de kinderen van groep 8 de musical opvoeren voor hun opa s en oma s. Op dinsdagmiddag 12 juli om uur kunnen de senioren genieten van hun kleinkinderen. Misschien lukt het enkele opa s en/of oma s niet om te kunnen komen. Dan kan een oom of tante wellicht s middags op school komen. De uitnodigingen worden over ongeveer twee weken uitgedeeld aan de opa s en/of oma s.

3 Project gezonde school In de week van 4 t/m 8 juli hebben we de gezondheidsweek. In het nieuwe schooljaar zullen we structureel aandacht besteden aan gezondheid. In de groepen 6, 7 en 8 worden dagelijks waterweetjes door de leerkracht voorgelezen. Water drinken is goed voor je lichaam. In de waterweetjes wordt dit toegelicht. Ook krijgen de kinderen van de groepen 6 t/m 8 smaaklessen. De kinderen van de groepen 4 en 5 gaan ontdekken hoeveel suiker er bijvoorbeeld in frisdrank zit. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen informatie over gezonde voeding. De kinderen van de groepen 3a, 4a en 3b/4b krijgen een workshop over gezonde traktaties. Tijdens het afsluitfeest kunnen de kinderen Smoothies maken. Fruit. We vinden het fijn dat veel ouders /verzorgers hun kind(eren) nu al fruit meegeven voor de pauzehap. Wij hopen dat alle kinderen fruit gaan eten tijdens ochtendpauze. Water drinken In de gezondsheidsweek gaan we ook samen tijdens de ochtendpauze water drinken. Wilt u in de week van 4 t/m 8 juli uw kind fruit meegeven voor de pauzehap? Nationale Modderdag Woensdag 29 juni doen de kinderen van de groepen 1 en 2 mee aan de nationale Modderdag. Het is goed voor kinderen om met zand en water te spelen. Daarom doen wij als school mee aan deze dag. De kinderen worden natuurlijk in kleding en schoenen verwacht die lekker vies mogen worden! Wilt u ook zorgen voor schone kleding in een plastic zak? Het wordt vast een geweldige ochtend. Voor meer informatie kunt u de volgende site bezoeken:

4 Gefeliciteerd! Uw school is in juni 2016 School van de Maand School van de maand. Leerlingen van uw school mogen in de maand juni gratis zwemmen op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van uur tot uur in zwembad de Dolfijn, Bentincksdijk 10 te Hoogeveen. Iedere leerling heeft een toegangsbewijs ontvangen. Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Voorwaarden. Uiteraard zijn er aan de deelname ook voorwaarden verbonden. Zo zullen kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma alleen onder begeleiding van een zwemvaardige volwassene in het zwembad mogen. Begeleiders betalen wel entreegeld. De gratis entree is alleen mogelijk op de hiervoor genoemde dagen en tijden met de daarvoor verstrekte kaartjes. Het kaartje blijft de hele maand juni geldig en hoeft dus niet ingeleverd te worden bij de balie. Vragen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Aline Masselink, bedrijfsleider zwembad de Dolfijn, telefoonnummer Met vriendelijke groet, Zwembad de Dolfijn en Sportief Hoogeveen. Koninginneraatjes We zijn trots op al onze Weidebloemers. In de vorige, korte schoolweek, werden er twee koninginneraatjes uitgereikt. De volgende kinderen hebben er eentje ontvangen: Uit groep 7a Jolie Ruigrok Lisa van Mulligen

5 Schoolreis groepen 1 en 2 De kinderen van de groepen 1 en 2 zijn vorige week donderdag op schoolreis geweest. Wat hebben ze het getroffen, het weer was prachtig schoolreis weer, ze konden zich heerlijk uitleven in de speeltuin. Ook de patat, het ijsje, etc. smaakten weer voortreffelijk. De kinderen hebben genoten van deze dag! Op het ouderportaal kunt u meer foto s van het schoolreisje bekijken. Groepsnieuws Groep 1a/2a Afgelopen donderdag hebben we een fantastisch schoolreisje gehad. Wat hebben we het getroffen met het weer. Ouders heel erg bedankt voor het rijden! Deze week werken we over verkeer. Ook kunnen de kinderen een veterstrikdiploma of ritsdiploma halen. Nog even flink oefenen dus. Deze week gaan we kijken naar een vrachtauto. Hiep, hiep hoera, Lorena was gisteren jarig, nog van harte gefeliciteerd! De rode groep mag donderdag voor de laatste keer naar de schoolbibliotheek. Vanmiddag krijgen we een poppenkastvoorstelling van de plusklas. Groep 1b/2b Vorige week donderdag zijn we met alle kleuters op schoolreisje geweest. Wat was dat leuk en gezellig. We hebben heerlijk gespeeld in de grote speeltuin, lekkere patatjes gegeten en een heerlijk ijsje. Vorige week hebben we het thema beroepen afgesloten. Deze week beginnen we met het thema verkeer. Vorige week hebben al een heleboel kinderen een rits diploma of veterstrikdiploma meegekregen. Wat knap dat jullie dit al zo goed kunnen. Met de andere kinderen oefenen we verder en die krijgen dan ook een diploma mee. Groep 1c/2c Zijn alle papa s lekker verwend op zondag? Deze week werken we over verkeer. De kinderen kunnen ook nog steeds een veterstrikdiploma of rits diploma halen. Nog even flink oefenen dus. Vandaag, maandag 20 juni, komt de vader van Elin met een vrachtwagen naar school! Ayrton is het laatste kind van de week. Dan zijn alle kinderen uit onze groep geweest. Blauwe groep is nu aan de beurt om naar de schoolbibliotheek te gaan. Woensdag krijgen we een poppenkastvoorstelling van de Plusklas (is vorige week niet door gegaan) Groep 3a Klassendienst: Tim & Luca De kinderen hebben vorige week allemaal hun diploma van kern 11 behaald, gefeliciteerd! We beginnen deze week met kern 12, de laatste kern. De kinderen oefenen in kern 12 verder met het lezen van drielettergrepige woorden zoals appelmoes en tekenen. Ze hebben vorige week vrijdag allemaal de woordjes mee naar huis gekregen zodat er weer geoefend kan worden. Met rekenen beginnen we deze week aan blok 12, dit is ook het laatste blok. De kinderen leren deze week o.a. hoe je uit een plaatje of verhaaltje een som kunt halen en uitrekenen. Maandag 4 juli gaan we op schoolreisje. Deze week komt er een informatiebrief over het schoolreisje op het ouderportaal te staan.

6 Groep 3b/4b Hiep hoera, vandaag is Delaisha jarig. Ze wordt 8 jaar. Van harte gefeliciteerd, Delaisha! Afgelopen woensdag hebben alle kinderen uit groep 3 het diploma van kern 11 van lezen gehaald, heel goed! Deze week start groep 3 bij rekenen en lezen met het laatste hoofdstuk van dit schooljaar. De kinderen krijgen de woordjes van kern 12 mee zodat er thuis ook weer goed geoefend kan worden. Ook groep 4 is bezig met de laatste leerstof voor rekenen en taal. Woensdag wordt het signaaldictee van thema 10 afgenomen. Het zou mooi zijn als spelling thuis ook geoefend wordt met Bloon. Bij rekenen zijn vorige week de eerste tafeldiploma's uitgereikt. Deze kinderen kennen de tafels van 1, 2, 4, 5 en 10 al heel goed, gefeliciteerd! We hopen dat we het tafeldiploma deze week ook aan de andere kinderen uit groep 4 kunnen geven. Klassendienst: Delaisha en Chelynn Groep 4a Klassendienst: Celine en Floris Zending: 1,00 Wat fijn om weer terug in groep 4 te zijn! En wat hebben ze veel geleerd. Super leuk! Deze week gaan we nog hard aan de bak. We gaan met rekenen beginnen aan het laatste blok. We oefenen plus- en minsommen over de 100. Ook gaan we de tafel van 4 toetsen. Hopelijk kan dan iedereen het tafeldiploma mee naar huis. Met spelling gaan we verder met de letterdief en de dubbelzetter. Ik heb er zin in! Groep 5a We merken zo langzamerhand dat de zomervakantie dichterbij komt. Sommige boeken zijn al uit of we zijn in het laatste hoofdstuk bezig. We hebben nu mooi de tijd om alvast wat groep 6 werk te gaan doen. Dat is heel erg leuk!!! Voor taal en spelling werken we uit een boekje met allemaal groep 6 opdrachten. Deze week beginnen we met het laatste hoofdstuk van rekenen. Geldrekenen en meten zijn hierin erg belangrijk. Ook rekenen we verder met sommen tot Klassendienst: Ismey en Shaniya Groep 6a Klassendienst: Stefan en Jayden L. Deze week zijn we met spelling en taal aan het herhalen. Met rekenen zijn we bezig met de verhoudingstabellen. Vorige week hebben de kinderen allemaal een brief meegekregen over het schoolreisje. Ook hebben de kinderen vorige week het cijfer van het werkstuk gekregen. Allemaal heel goed gedaan!! Vrijdag hebben we het parkeerweekdictee. Groep 7a We hebben afgelopen week de schaduwtoets voor rekenen blok 12 gemaakt. Het omrekenen van breuken naar kommagetallen en andersom. Best nog lastig, maar wanneer alles eens rustig op een rijtje wordt gezet dan is door de bomen het bos toch alweer een beetje zichtbaar. Zoals gezegd zijn we voor spelling en taal al door de lesstof heen. In overleg met de leerkrachten van groep 8 hebben we besloten alvast kennis te gaan maken met de oefeningen die in groep 8 aan bod komen. Deze laatste weken zullen in het teken staan van werkwoordspelling en het ontleden van zinnen. Te denken valt dan aan persoonsvorm, onderwerp, lidwoorden, voorzetsels en het werkwoordelijk gezegde. Op dinsdagochtend 5 juli hebben we een fotospeurtocht door het centrum van Hoogeveen. De ervaring leert dat ontzettend leuk en vooral ook leerzaam is. We zoeken nog 5 begeleiders. Wie o wie meldt zich aan? Klassendienst: Damian en Berend Nieuwsbegrip: tekst EK 2016 Verkeer: les 10 Groep 8a Langzaamaan komen we aan het einde van onze methodes en ronden we de boel af. Steeds meer zijn we met de musical bezig. Het musicalboekje willen we niet meer zien op het podium, dus voor sommige is het nog even goed oefenen. Voor de musical zijn we nog op zoek naar een blauwe pruik. Wie kan ons hierbij helpen? Klassendienst: Noah en Erben Huiswerk: donderdag wb aardrijkskunde inleveren.

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 34 (13 t/m 17 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 14 juni : vergadering van de MR 16 juni : schoolreis groepen 1 en 2 20 t/m 24 juni : ouders kunnen op het ouderportaal

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 38 (4 t/m 8 juli 2016) Algemeen Data om te onthouden: 4 juli : schoolreis groepen 3 en 4 4 t/m 8 juli : project gezonde school 5 en 7 juli : gesprekken over de ontwikkeling

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 32 ( 22 t/m 26 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 en 25 juni : rapportspreekuur 26 juni : afsluitfeest, alle kinderen zijn s middags vrij 29 juni : schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief o.b.s. Het Spectrum Juli 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 4 juli Studiedag 1-8 Alle kinderen vrij 1 juli 2016 Dinsdag 5 juli Oud papier Inhoud Belangrijke Data Musical groep 8

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 34 (26 t/m 30 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 26 t/m 2 juli : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 3 juli : schoolreisje

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 33 (19 t/m 23 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 20 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 26 t/m 30 juni : ouders kunnen op het ouderportal inschrijven voor het

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Schooljournaal. Een nieuw schooljaar! Nummer 1/ Bij ons op school. Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk

Schooljournaal. Een nieuw schooljaar! Nummer 1/ Bij ons op school. Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk Schooljournaal Nummer 1/ 17-18 Woensdag 6 september 2017 Bij ons op school Een nieuw schooljaar! Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 35 (3 t/m 7 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 26 t/m 2 juli : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 3 juli : schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 35 (10 t/m 14 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 10 / 13 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur (week 28) 13 juli : Oud Papier

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening Bijbelverhalen Week 40; maandag 3 oktober vrijdag 7 oktober Weekthema: Familie Verhalen: Ruth Lied: Ruth die eens uit Moab kwam - AWN Week 41; maandag 10 oktober vrijdag 14 oktober Weekthema: de tien regels

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 32 (17 t/m 20 mei 2016) Algemeen Data om te onthouden: 18 mei : OR-vergadering 20-21 mei : schoolplein werkzaamheden 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers

Beste ouders en verzorgers Beste ouders en verzorgers Vandaag hebben de leerlingen een dag vrij, lekker even uitrusten in deze week van de avondvierdaagse. Het team van de Zuidster geeft juist vandaag vol gas! Deze studiedag hebben

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 33 (23 mei t/m 3 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen van de groepen 1 t/m 4 zijn vrij! 1 juni : vergadering

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie Informatie groep 6 Algemene informatie Methodes in groep 6: Bijbelse Geschiedenis: Kind op maandag Rekenen: Wereld in getallen Onderdelen: - Delen en vermenigvuldigen - Optellen en aftrekken met grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 33 (1 t/m 5 juli 2019) Algemeen Data om te onthouden: 1-4 juli : week van de rapportgesprekken 2 juli : schoolreisje voor de groepen 1 en 2 5 juli : afsluitfeest (dit

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 5 Oud Papier ER KLINKT EEN STEM Ma

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Weekbericht 1 juni 2016

Weekbericht 1 juni 2016 Weekbericht 1 juni 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, INFORMATIEBIJEENKOMSTEN LEZEN IN GROEP 3,4 EN 5 Binnenkort is er voor de ouders van leerlingen die het volgend schooljaar

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Agenda: 4 maart leerlingenraad

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19 nieuwsbrief nr. 19 entree rapport (-gesprekken) kleuters wenmoment TSO aan- en afmelden Studiedagen bijbelverhalen kanjerafspraak voor u gelezen www.derank.scopescholen.nl Beste ouders / verzorgers, Nummer

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 30 (17 t/m 21 juni 2019) Algemeen Data om te onthouden: 18-21 juni : wandelvierdaagse 19 juni : juffenfeest groepen 5 en 6 20 juni : juffenfeest groepen 3 en 4 21 juni

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 ( 15 t/m 19 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 23 en 25 juni : rapportspreekuur

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis.

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis. No. 34, 5 juli 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Briefjes

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week. Agenda: 7 april groep 8 theorie examen verkeer. 7 april studiemiddag team, alle kinderen om 12.00 uur vrij. 8 april klassenlunch

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Volg ons ook op Schooljaar adres: telefoon:

Volg ons ook op Schooljaar adres:   telefoon: WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016-2017 Week 27 7 juli 2017 Volg ons ook op twitter @ODBSLonneker E-mailadres: Info@lonnekerschool.nl www.lonnekerschool.nl telefoon: 053 43 55 993 Voorwoord Actueel

Nadere informatie