B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 35 (3 t/m 7 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 26 t/m 2 juli : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 3 juli : schoolreisje groepen 3/4 en 5/6 4 juli : vergadering MR 5 juli : vergadering van de ouderraad 5 juli : Kinderen groep 8 maken kennis op hun nieuwe school voor VO 7 juli : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 10 / 13 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur (week 28) 13 juli : Oud Papier Actie 14 juli : afsluitfeest. De kinderen zijn om uur vrij! 17 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 5a 18 juli : schoonmaakavond voor de groepen 6a, 7a en 8a 19 juli : afscheidsavond groep 8 20 juli : de kinderen zijn s middags vrij 21 juli : laatste schooldag van het schooljaar De kinderen zijn om uur vrij! Een lied maakt alles anders Handelingen 16: en 19: Paulus en Silas hebben een slavin genezen die de toekomst voorspelde. De bazen van de slavin zijn daar niet blij mee; ze zorgen ervoor dat de beide mannen gevangen worden gezet. In de gevangenis zingen ze lofliederen voor de Heer. Plotseling schieten de boeien los en gaan de deuren open. Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Paulus en Silas worden gevangen genomen, Handelingen 16:19-24 Liederen in de nacht, Handelingen 16:25-40 De zonen van Skevas, Handelingen 19:13-20 Kinderen groep 8 naar school voor Voortgezet Onderwijs Woensdag 5 juli bezoeken de kinderen van groep 8 de scholen van voortgezet onderwijs. De kinderen maken kennis met hun nieuwe klasgenoten en de docenten. Ook zullen ze de gebouwen verkennen. We wensen de kinderen veel plezier toe. Kinderen van groep 8 vrij De kinderen van de groep 8 zijn woensdag 19 juli, donderdag 20 juli en vrijdag 21 juli vrij. Woensdagmorgen (19 juli) om uur krijgen de schoolverlaters de gelegenheid om op school te trakteren.

2 Kinderen vrij Alle kinderen zijn vrijdagmiddag 14 juli (afsluitfeest), donderdagmiddag 20 juli en vrijdagmiddag 21 juli vrij! De leerkrachten hebben donderdagmiddag 20 juli een vergadering ter voorbereiding op het schooljaar 2017/2018. Vrijdag 21 juli begint de zomervakantie voor alle groepen om uur. Het ouderportaal Het ouderportaal is gesloten van 31 juli t/m 12 augustus, het portaal wordt in deze periode klaargemaakt voor het nieuwe schooljaar. De spoedberichten, nieuwsberichten, agenda-items, documenten, etc., zullen in de zomerstop verwijderd worden uit MijnSchool. De foto s kunt u nog t/m 30 juli downloaden vanaf het ouderportaal. App MijnSchool Ouderportaal Voor het ouderportaal is een app beschikbaar om op uw telefoon of tablet te installeren. De app is geschikt voor Android (Google Play Store) en ios (AppStore). Toegang tot de app is alleen mogelijk door te koppelen met een bestaand (ouder)account via een QR-code. Hierna kun je de app gebruiken zonder te hoeven inloggen. Via het ouderportaal kun je de koppeling weer verwijderen, dus geen zorgen over privacy bij verlies of diefstal van de telefoon. U vindt het stappenplan voor het installeren van deze app op het ouderportaal, onder het kopje documenten in de linker navigatiebalk. Rapporten mee en groepsindeling schooljaar We zijn druk bezig met de voorbereiding voor het komend schooljaar. De kinderen krijgen aanstaande vrijdag, gelijktijdig met het rapport, een brief mee over de groepsindeling voor het schooljaar Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de schoolleiding. Schoolreisje groepen 3 t/m 6 Vandaag gaan de kinderen van de groepen 3 t/m 6 op schoolreis. De kinderen van de groepen 5 en 6 gaan vandaag naar de Natuurschool in Lauwersoog. De kinderen moeten om 8.00 uur op school zijn, zodat we om 8.15 uur kunnen vertrekken. We verwachten dat we rond uur terug zijn in Hoogeveen. Wij gaan er samen met de kinderen een onvergetelijk schoolreisje van maken. De kinderen van de groepen 3 en 4 gaan vandaag naar de Sprookjeshof in Zuidlaren. De kinderen worden, net als op andere dagen, om 08:30 uur op school verwacht. We doen eerst een dagopening in de eigen groepen. Om 09:00 uur lopen wij naar de bus die klaar staat aan de Curiestraat. De bus vertrekt om 09.15uur, u bent van harte welkom om ons uit te komen zwaaien. Op het Ouderportaal leest u meer informatie over de schoolreis van de groepen 3 en 4. Jas kwijt Lynn Norde is sinds vorige week dinsdag haar donkerblauwe jas kwijt (met opdruk LOVE). De jas hing dinsdag nog aan de kapstok bij groep 5a. Wie heeft per ongeluk een verkeerde jas meegenomen of weet waar de jas van Lynn is? Graag even contact opnemen met: tel

3 Musical groep 8 Het is een traditie dat de kinderen van groep 8 de musical opvoeren voor hun opa s en oma s. Op dinsdagmiddag 18 juli om uur kunnen de senioren genieten van hun kleinkinderen. Misschien lukt het enkele opa s en/of oma s niet om te kunnen komen. Dan kan een oom of tante wellicht s middags op school komen. Het schema van de voorstellingen: Maandag 17 juli: 9.00 uur voor groep 1 t/m 3 (alleen liedjes) Dinsdag 18 juli: 9.00 uur voor de groepen 4a t/m 7a uur voor opa s / oma s, de senioren uit de wijk Schoonvelde-Oost en de oud-leerlingen Woensdagavond 19 juli worden de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 8a op school verwacht. Vergadering MR Morgen, dinsdag 4 juli, vergadert de MR voor de laatste keer dit schooljaar. De gespreksonderwerpen zijn: Evaluatie schooljaar Schooljaar Vergadering Ouderraad Woensdagavond 5 juli vergadert de Ouderraad. Er zal gesproken worden over de organisatie van het afsluitfeest op vrijdag 14 juli a.s. Schoonmaakavonden Maandagavond 17 juli vindt de jaarlijkse schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 5a (is aangepast) plaats en op dinsdagavond 18 juli de schoonmaakavond voor de groepen 6a, 7a en 8a. We beginnen beide avonden om uur en hopen om ongeveer uur klaar te zijn. Tijdens deze twee avonden zullen we samen met uw hulp de materialen en het lokaal schoonmaken. Voor beide avonden geldt: u ontvangt bij deze nieuwsbrief een brief over de schoonmaakavonden. U kunt u opgeven door het strookje onderaan de brief in te leveren bij de leerkracht van uw kind(eren) of door uw naam op de intekenlijst bij het lokaal van uw kind(eren) te schrijven. We hopen dat veel ouders / verzorgers zich zullen opgeven om te helpen. De ervaring heeft geleerd dat het heel gezellig is om met elkaar iets in school te doen. Veel handen maken immers licht werk. Wilt u s avonds zelf een emmer, afwaskwast, waterkoker (in school is maar één warmwaterpunt) en theedoeken meenemen?

4 Lezen in de zomervakantie Het is bijna zomervakantie, even heerlijk uitrusten en bijkomen van het afgelopen schooljaar. Wat is het fijn om dan onderuitgezakt op je (strand)stoel een heerlijk boek te lezen. Het is ook heel belangrijk om in de vakantie te blijven lezen. Kinderen die in de zomervakantie weinig lezen vallen namelijk al snel 1 á 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. De Vakantiebieb-app. van de Bibliotheek is vanaf nu al te downloaden. Voor ieder kind vanaf 6 jaar is hier iets leuks te vinden. De app. kunt u downloaden op telefoon of tablet. Vanaf 1 juli zijn er ook boeken voor volwassenen beschikbaar. Echt een aanrader! Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Kijk voor meer informatie op Koninginneraatjes Afgelopen week werden er 11 koninginneraatjes uitgedeeld. Wij zijn trots dat er wekelijks honingraatjes uitgedeeld kunnen worden. De onderstaande leerlingen kregen er eentje uitgereikt door de juf of door de meester. Groep 1b/2b Elin en Lotte Groep 1b/2b Isis en Radin Groep 1c Seb Groep 4b/5b Chelynn Groep 5a Giulliano Ramon Groep 6a Britt en Melissa Groep 8 Maaike Rapportspreekuur inplannen via het ouderportaal In week 28 (10 t/m 14 juli) vinden de rapportspreekuren plaats voor de groepen 1 t/m 7. We vinden het fijn dat veel ouders/verzorgers zich inmiddels al hebben ingeschreven voor de gesprekken. De ouders/verzorgers die nog niet hebben ingeschreven, hebben een herinneringsmail ontvangen. Er is t/m dinsdag 4 juli de mogelijkheid om alsnog een gespreksmoment in te plannen. U geeft hierbij zelf aan wanneer u in de gestelde periode, op een nog niet gereserveerde tijdstip, de leerkracht wilt spreken. Vrijdag 6 juli krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis.

5 Nationale Modderdag Afgelopen donderdag hebben de kleuters genoten van de Nationale Modderdag. Rondom de zandbak werd het een heus modderfestijn. Lekker door de plassen stampen en modder in je haar smeren, heerlijk vonden meeste kinderen dit. Informatie over dit festijn kunt u dit lezen op: en meer foto s kunt u bekijken op ons ouderportaal. Groepsnieuws Groep 1a/2a Groep 1b/2b Groep 1c/2c Groep 3a We werken deze week verder over het thema. Dit is het laatste thema van het schooljaar. We gaan dit schooljaar niet meer naar de schoolbibliotheek. Vrijdag krijgen de kinderen het rapport mee naar huis. Denkt u aan het inschrijven voor het rapportspreekuur op het ouderportaal? Maandag 17 juli is de schoonmaakavond, we hopen op veel opgaves. Er hangt een opgavelijst naast de deur. Veel handen maken licht werk. Alvast bedankt! Jerseyua en Natello zijn het kind van de week. Allebei hebben ze afgelopen vrijdag het zilveren koffertje mee naar huis gekregen. Vandaag mogen ze vertellen wat ze allemaal meegenomen hebben en wat ze met Brun hebben beleefd. Vrijdag mogen ze het logeerboek voorlezen. We werken deze week verder over dieren in de zee. Afgelopen week zijn we voor het laatst dit schooljaar naar de schoolbibliotheek geweest. Vrijdag krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Mocht u zich nog niet ingeschreven hebben voor het rapportspreekuur, dan kan dit via het ouderportaal. Bij de deur hangt een opgavelijstje over de schoonmaakavond op 17 juli. Wie wil er helpen de klas weer mooi schoon te maken? Alvast bedankt! We werken verder over het thema dieren in de zee. We gaan nu niet meer naar de schoolbibliotheek. We vieren deze week twee verjaardagen! Op 6 juli wordt Caitlin 6 jaar en op 7 juli wordt Nadesh 6 jaar. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag toegewenst allebei! Vrijdag krijgen de kinderen hun rapport mee. Vult u het ouderportaal nog in wat betreft het rapportspreekuur. Ook kunt u aangeven op de intekenlijst bij het lokaal of u mee helpt tijdens de schoonmaakavond. Alvast bedankt! Klassendienst: Matthias & Marijn, Damon & Demi Zilveren koffertje: Milan Vandaag gaan we op schoolreisje!! We hopen op mooi weer en een hele gezellige dag, waarop iedereen het naar zijn zin heeft. We werken met lezen en rekenen verder aan het laatste blok. Met lezen gaat het vooral over het lezen van drielettergrepige woorden. De kinderen hebben de woordjes van kern 12 thuis om te oefenen. Donderdagochtend krijgen de kinderen van juf Rosanne een dansles, naar aanleiding van een cursus dans voor groep 3 en 4 die de juffen gevolgd hebben. Deze les wordt gefilmd voor intern gebruik. De kinderen krijgen aan het eind van de week hun rapport mee.

6 Groep 4a Groep 4b/5b Groep 5a Groep 6a Groep 7a Groep 8a ` Klassendienst: Luca en Sophie We zijn klaar met alle Cito toetsen. De kinderen hebben het super goed gedaan! Top! Aankomende week werken we nog aan het thema ruimtereis. We gaan verder met onze planetenmobiel en we hebben het over de maan. Vorige week zijn we begonnen aan het laatste blok van rekenen. Ook zijn we bezig geweest met lessen over de ruimte. Deze week beginnen we met het schoolreisje voor beide groepen. We maken er een gezellige dag van. Denkt u aan het intekenen voor de 10 minuten gesprekken op het ouderportal? Dinsdag 11 juli blijven de kinderen van groep 5 op school eten i.v.m. de fietsclinic die ze krijgen. Vorige week maandag vertelde Nysah ons dat zij een broertje heeft gekregen. Zijn naam is Kiyan. Namens groep 5 van harte gefeliciteerd. Vandaag gaan we op schoolreisje. We gaan er samen een fijne dag van maken. Er staan nog meer leuke evenementen op de planning. Maandagmiddag 10 juli gaan we naar de manege, dinsdag 11 juli hebben we een fietsclinic. We gaan dan kennismaken met de wielersport en het mountainbiken. Woensdag 12 juli hebben we feest. Dan vieren we de verjaardag van de juffen. Er is een berichtje geplaatst op het ouderportaal. Dinsdag gaan de kinderen hun voorkeur aangeven welke boeken zij het liefst lezen. Vrijdag krijgen de kinderen hun rapport mee. Heeft u zich al ingeschreven voor het rapportspreekuur? Klassendienst: Kirsten en Soraya Klassendienst: Lotte en Esri Boekbespreking: Caine Vandaag zijn wij op schoolreisje! We gaan naar de natuurschool in Lauwersoog. Als we thuis zijn, zullen we vertellen over wat we beleefd hebben! Deze week hebben we een parkeerweek, we herhalen wat we dit blok allemaal geleerd hebben. Ook beginnen we met het laatste blok van rekenen, blok 12. In dit blok werken we met tijden, grote plussommen, onder elkaar aftrekken en de staartdeling met rest. Donderdag is Mark jarig en zondag vier Merel haar verjaardag, beiden alvast van harte gefeliciteerd!! Vorige week donderdag hebben we een clinic mountainbike gevolgd. Dit was niet gepland, maar er kwam plotseling een plekje vrij voor ons. Omdat de kinderen zo hard hebben gewerkt de afgelopen periode tijdens de toetsen leek mij dit wel een leuke besteding van de middag. Vrijdag hebben we bezoek gehad van de wijkagent en geoefend met het "klaar-overen". Oftewel verkeersbrigadier. De kinderen die dit willen en hiervoor toestemming krijgen van de ouders mogen deze taak volgend jaar in groep 8 op zich nemen. U hebt de formulieren inmiddels gekregen als het goed is. De inschrijving voor het rapportspreekuur is geopend. Zou u deze willen invullen wanneer u dat nog niet hebt gedaan. Verder zijn er deze week geen bijzonderheden. We behandelen tijdens de lessen de laatste reguliere lesstof en blikken alvast voorzichtig vooruit naar volgend schooljaar. Klassendienst: Samuel en Iggey Langzaamaan zijn alle onze werkboeken vol en dat komt goed uit want zo hebben we nog meer tijd om ons met de musical bezig te houden. Want dat is toch het allerleukst!! We ruimen ook al heel veel op in de klas dus het is handig om een stevige tas mee te nemen. Woensdag gaan de leerlingen een kijkje nemen op het Voortgezet Onderwijs. Heel plezier! Vrijdag krijgen jullie het allerlaatste rapport van De Weidebloem mee naar huis. Al een klein beetje afscheid nemen dus... Volgende week woensdag vieren we het juffenfeest, zie het bericht op het ouderportaal! Vrijdag 7 juli is Yannick jarig, alvast van harte gefeliciteerd! Klassendienst: Nienke en Quinten

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 35 (10 t/m 14 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 10 / 13 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur (week 28) 13 juli : Oud Papier

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 34 (26 t/m 30 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 26 t/m 2 juli : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 3 juli : schoolreisje

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 32 ( 22 t/m 26 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 en 25 juni : rapportspreekuur 26 juni : afsluitfeest, alle kinderen zijn s middags vrij 29 juni : schoonmaakavond

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 38 (4 t/m 8 juli 2016) Algemeen Data om te onthouden: 4 juli : schoolreis groepen 3 en 4 4 t/m 8 juli : project gezonde school 5 en 7 juli : gesprekken over de ontwikkeling

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 33 (19 t/m 23 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 20 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 26 t/m 30 juni : ouders kunnen op het ouderportal inschrijven voor het

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 39 (17 t/m 21 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 17 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 5a 18 juli : schoonmaakavond voor de groepen 6a, 7a en 8a 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 35 (20 t/m 24 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 20 t/m 26 juni : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportaal inschrijven voor het rapportgesprek 27 juni :

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 29 nr. 39 (16 t/m 20 juli 2018) Algemeen Data om te onthouden: 16 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1a t/m 4b/5b 16 juli : musical groep 8 voor de opa s en oma s 17 juli

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 39 (11 t/m 15 juli 2016) Algemeen Data om te onthouden: 11 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4 (m.u.v. 3b/4b) 12 juli : schoonmaakavond voor de groepen 3b/4b,

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Juli T

Juli T Juli 2017 CBS De Fontein Heuvelenweg 22b 7991 CL Dwingeloo T 0521-59 31 96 info@cbsdefonteindwingeloo.nl www.cbsdefonteindwingeloo.nl Beste ouders, De laatste loodjes voor de vakantie; een periode vol

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 ( 15 t/m 19 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 23 en 25 juni : rapportspreekuur

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 30 (17 t/m 21 juni 2019) Algemeen Data om te onthouden: 18-21 juni : wandelvierdaagse 19 juni : juffenfeest groepen 5 en 6 20 juni : juffenfeest groepen 3 en 4 21 juni

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 34 (13 t/m 17 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 14 juni : vergadering van de MR 16 juni : schoolreis groepen 1 en 2 20 t/m 24 juni : ouders kunnen op het ouderportaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 3 juni jeugdarts GGD spreekuur maandag t/m vrijdag 3 t/m 7 juni toetsweek maandag 10 juni 2e Pinksterdag, leerlingen en team zijn vrij woensdag 19 juni sportdag Albatrossen /

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 6 juni 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 8 juni Pinksteren 9 juni Tweede Pinksterdag (vrij) 10 juni Geen school, vrije dag 14

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 33 ( 29 t/m 2 juli 2015) Algemeen Data om te onthouden: 29 juni : schoonmaakavond groepen 1 t/m 5 30 juni : schoonmaakavond groepen 6 t/m 8 30 juni : schoolreis groepen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.18 (11 t/m 15 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 13 januari : vergadering van de OR 13 januari : vergadering van de MR 14 januari : Oud Papier Actie (OPA)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.20 23-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Rapportgesprekken Deze week heeft u via uw kind(eren) een uitnodiging gekregen voor een rapportgesprek. Voor de leerlingen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie