B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 38 (4 t/m 8 juli 2016) Algemeen Data om te onthouden: 4 juli : schoolreis groepen 3 en 4 4 t/m 8 juli : project gezonde school 5 en 7 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur 7 juli : vergadering MR 8 juli : afsluitfeest, de kinderen zijn s middags vrij 11 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4 (m.u.v. 3b/4b) 12 juli : schoonmaakavond voor de groepen 3b/4b, 5 t/m 8 13 juli : afscheidsavond groep 8 14 juli : oud papier actie 14 juli : de kinderen zijn s middags vrij 15 juli : laatste schooldag van het schooljaar De kinderen zijn om uur vrij. Bijbelverhalen Ik zie meer Mattheus 13: Jezus vertelt over het koninkrijk van de hemel. Het lijkt op een mosterdzaadje, op een schat in een akker, op een kostbare parel. Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Groepen 1 t/m 8: Het mosterdzaadje, Matteüs 13:31-32 De schat in de akker, Matteüs 13:44 De parels, Matteüs 13:45-46 Rapportspreekuur Deze week vinden de gesprekken over de ontwikkeling van uw kind(eren) plaats met de leerkracht(en) van uw kind(eren). Het rapport graag meenemen naar de bespreking. Via het ouderportaal heeft u bericht ontvangen over het tijdstip waarop u verwacht wordt. We hopen dat u met de leerkracht(en) van uw kind(eren) een goed gesprek zult hebben en dat het schooljaar goed wordt afgesloten. Na de vakantie het rapport graag inleveren bij de leerkracht van de nieuwe groep. De rapportbladen er a.u.b. niet uithalen.

2 Kinderen vrij Alle kinderen zijn vrijdagmiddag 8 juli (afsluitfeest), donderdagmiddag 14 juli en vrijdagmiddag 15 juli vrij! De leerkrachten hebben donderdagmiddag 14 juli een vergadering ter voorbereiding op het schooljaar 2016/2017. Vrijdag 15 juli begint de zomervakantie voor alle groepen om uur. Schoolreis groepen 3 en 4 De kinderen van de groepen 3 en 4 gaan vandaag op schoolreis. Ze gaan naar attractiepark Drouwenerzand. De kinderen van de groepen 3 en 4 worden vanmorgen om 9:15 uur op school verwacht. Mocht dit tijdstip een probleem geven, dan mogen de kinderen gewoon om 8.30 uur in het lokaal komen. De kinderen worden omstreeks 16:00 uur weer terug bij school verwacht. We hopen dat de kinderen een mooie schoolreis zullen hebben. De ouders/verzorgers hebben via het ouderportaal informatie over de schoolreizen ontvangen. Kinderen van groep 8 vrij De kinderen van de groep 8 zijn woensdag 13 juli, donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli vrij. Woensdagmorgen (13 juli) om uur krijgen de schoolverlaters de gelegenheid om te trakteren. Musical groep 8 Het is een traditie dat de kinderen van groep 8 de musical opvoeren voor hun opa s en oma s. Op dinsdagmiddag 12 juli om uur kunnen de senioren genieten van hun kleinkinderen. Misschien lukt het enkele opa s en/of oma s niet om te kunnen komen. Dan kan een oom of tante wellicht s middags op school komen. De uitnodigingen worden volgende week uitgedeeld aan de opa s en/of oma s. Het schema van de voorstellingen: Maandag 11 juli: 9.00 uur voor groep 1a/2a en 1b/2b (alleen liedjes) 9.30 uur voor groep 1c/2c, groep 3a en groep 3b (alleen liedjes) uur voor de groepen 4a, 4b en de senioren uit onze wijk (hele musical) Dinsdag 12 juli: 9.00 uur voor de groepen groep 5a, 6a en 7a uur voor opa s / oma s en de oud-leerlingen Woensdagavond 13 juli worden de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 8a op school verwacht. De kinderen krijgen een uitnodiging mee. Schooljaar Vrijdag 1 juli heeft uw kind een brief over de groepsverdeling voor het schooljaar mee naar huis gekregen. Heeft u vragen opmerkingen neem dan contact op met de schoolleiding. Kennismaken met de nieuwe leerkrachten Donderdagmorgen 14 juli om uur maken de kinderen kennis met hun nieuwe leerkracht(en). Dit vindt plaats in het lokaal waar ze in het schooljaar les krijgen. Zo weten de kinderen op maandag 29 augustus in welk lokaal ze worden verwacht.

3 Schoonmaakavonden Maandagavond 11 juli vindt de schoonmaakavond voor de groepen 1a/2a, 1b/2b, 1c/2c, 3a en 4a plaats. We hopen dat veel ouders/verzorgers zich opgeven. We beginnen om uur. Om ongeveer uur hopen we klaar te zijn. Op dinsdagavond 12 juli vindt de schoonmaakavond voor de groepen 3b/4b en 5 t/m 8 plaats. We hopen dat zich ook voor deze avond veel ouders/verzorgers zullen opgeven. We beginnen om uur. Ook op deze avond hopen we om ongeveer uur klaar te zijn. Via het ouderportaal hebben alle ouders/verzorgers een berichtje ontvangen (linker navigatiebalk, berichten). U kunt u opgeven door een reactie te geven op het geplaatste bericht. Indien u zich nog niet hebt opgegeven, wilt u dit deze week doen? Alle hulp is uiteraard van harte welkom, al is het maar voor een uurtje. We kunnen uw hulp goed gebruiken. Wilt u s avonds zelf een emmer, afwaskwast, waterkoker (in school is maar één warmwaterpunt) en theedoeken meenemen? Nationale Modderdag Afgelopen woensdag hebben de kleuters genoten van de Nationale Modderdag. De zandbak werd een heus modderfestijn. De kinderen maakten soepjes, tunnels, gaten, taarten, rivieren, etc. Spelen met water en zand is heel belangrijk voor kinderen. U kunt dit lezen op bij het kopje waarom? Het was een groot succes, meer foto s kunt u vinden op het ouderportaal. Volgend jaar weer op 29 juni 2017, dan doen we natuurlijk weer mee met de Nationale Modderdag.

4 Lezen in de zomervakantie Het is bijna zomervakantie, even heerlijk uitrusten en bijkomen van het afgelopen schooljaar. Wat is het fijn om dan onderuitgezakt op je (strand)stoel een heerlijk boek te lezen. Het is ook heel belangrijk om in de vakantie te blijven lezen. Kinderen die in de zomervakantie weinig lezen vallen namelijk al snel 1 á 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Om te blijven lezen in de vakantie is er de Vakantiebieb-app van de Bibliotheek. Voor ieder kind vanaf 6 jaar is hier iets leuks te vinden. De inlogcodes zijn te halen bij meester Wim. Kijk voor meer informatie op Leesbingo Wie heeft aan het einde van de vakantie het meest gelezen? Ik lees 10 minuten: onder mijn bed in de tuin op de wc na het eten in de auto onder de trap liggend op de bank in het donker (met een zaklamp) in het bos onder de tafel hardop in mijn bed fluisterend op de vloer in een tent in de badkamer in het weekend bij opa en oma op mijn favoriete plek voor het eten bij het zwembad/ in het bed van op de trap de zee papa en/of mama met mijn knuffel voor het slapen Heb je 10 minuten ergens gelezen? Dan mag je dat vakje inkleuren. Maak een foto van 1 van deze plekken. Neem de leesbingo en de foto na de vakantie weer mee naar school. Dan gaan wij kijken wie het meeste heeft gelezen en de foto s bekijken. Wij wensen jullie heel veel leesplezier.

5 Project gezonde school In de week van 4 t/m 8 juli hebben we de gezondheidsweek. In het nieuwe schooljaar zullen we structureel aandacht besteden aan gezondheid. In de groepen 6, 7 en 8 worden dagelijks waterweetjes door de leerkracht voorgelezen. Water drinken is goed voor je lichaam. In de waterweetjes wordt dit toegelicht. Ook krijgen de kinderen van de groepen 6 t/m 8 smaaklessen. De kinderen van de groepen 4 en 5 gaan ontdekken hoeveel suiker er bijvoorbeeld in frisdrank zit. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen informatie over gezonde voeding. De kinderen van de groepen 3a, 4a en 3b/4b krijgen een workshop over gezonde traktaties. Tijdens het afsluitfeest kunnen de kinderen Smoothies maken. Fruit We vinden het fijn dat veel ouders /verzorgers hun kind(eren) nu al fruit meegeven voor de pauzehap. Wij hopen dat alle kinderen fruit gaan eten tijdens ochtendpauze. Water drinken In de gezondheidsweek gaan we ook samen tijdens de ochtendpauze water drinken. Wilt u in de week van 4 t/m 8 juli uw kind fruit meegeven voor de pauzehap? Koninginneraatjes We zijn trots op al onze Weidebloemers. Vorige week werden er negen koninginneraatjes uitgereikt. De volgende kinderen hebben er eentje ontvangen: Uit groep 1a/2a Lucas Koster Myrthe Klaster Uit groep 1a/2a Vince Mulder Julia van de Beld Elise Bakker Uit groep 4a Nysah Djababoe Uit groep 3b/4b Jayden Vermeij Uit groep 7a Leonie Roeda Kirsten Strijker

6 Afsluitfeest! Afsluitfeest! Afsluitfeest! Vrijdag 8 juli organiseert de Ouderraad het afsluitfeest. De kinderen moeten om 8:30 uur op school zijn. De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan spelletjes doen, de kleuters mogen deze morgen verkleed op school komen. De kinderen van de groepen 3 t/m 8 gaan workshops volgen die ze zelf gekozen hebben. De kinderen hoeven die dag geen drinken en fruit mee, maar krijgen van de ouderraad iets lekkers aangeboden. Na de spelletjes en de workshops gaan alle kinderen pannenkoeken eten op het plein. Hiervoor moeten de kinderen een bord en bestek meenemen (beker is niet nodig, ze krijgen drinken van de ouderraad). De ouders / verzorgers die helpen met pannenkoeken bakken, mogen de pannenkoeken inleveren in de personeelskamer. Dit kan s morgens koud om 8:30 uur of warm om 10:45 uur. De benodigdheden voor het pannenkoeken bakken, krijgt uw kind donderdagmiddag 7 juli mee. Om 11:45 uur is het afsluitfeest afgelopen. Alle kinderen zijn s middags vrij. Hopelijk werkt het weer mee en wordt het een heel gezellig afsluitfeest! Barbecue Vrijdag 8 juli organiseert de Ouderraad ook nog een gezellige barbecue om het schooljaar af te sluiten met alle kinderen, ouders en leerkrachten. Tijdstip: van 16:30-19:30 uur. Op de barbecue zijn diverse vleessoorten, broodjes en frisdranken te koop voor een schappelijke prijs d.m.v. aan te schaffen munten. Als u een dieet volgt of een allergie heeft, kunt u zelf iets te eten meenemen. Mocht u iets anders willen drinken, dan kunt u dit zelf meenemen. Voor de kinderen is de Zoembus aanwezig en ook voor vermaak voor de ouders is gezorgd. Ouders is gevraagd om een half uur te helpen. Tijdens de barbecue kunt u op een flip-over zien waar u bent ingedeeld. Graag op het juiste tijdstip bij de ingedeelde activiteit melden, daar krijgt u de horen wat u precies moet doen. We hopen op mooi weer en een heel gezellige barbecue met elkaar! Tijdens deze BBQ is er ook een verloting. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een aantal prijsjes. Alles wat een leuke aanvulling zou zijn op de prijzen die wij tot nu hebben, is welkom. U kunt deze t/m vrijdagochtend afgeven bij een van de OR-leden. De Ouderraad

7 Bedanken ouders/verzorgers Dinsdagmiddag 12 juli van uur willen we alle ouders / verzorgers die dit schooljaar hebben geholpen, hiervoor bedanken. We denken hierbij aan o.a. de hulp bij de extra schoonmaak van de school, de bibliotheekouders, de begeleiders bij diverse (sport)activiteiten, vrijwilligers bij het afsluitfeest, de OPA-ouders, etc. Zonder uw hulp als vrijwilliger zijn veel activiteiten voor kinderen niet te realiseren. Daarom willen wij de ouders / verzorgers hiervoor bedanken. Fietsdiploma groepen 1 en 2 Alle kinderen van de groepen 1 en 2 mochten vorige week donderdag de fiets mee naar school nemen. Op het plein leerden de kleuters o.a. netjes op- en afstappen, vervolgens moesten de kinderen een rondje fietsen over een parcours met kleine hindernissen. Alle kleuters hebben het fietsdiploma gehaald, gefeliciteerd! Super gedaan allemaal! Groepsnieuws Groep 1a/2a Vorige week woensdag hebben we een geweldige Modderdag gehad. De kinderen hebben mooie taarten gemaakt en tunnels gegraven. Afgelopen donderdag hebben alle kleuters het fietsdiploma gehaald, super gedaan! Het thema verkeer is afgelopen. Deze week werken we over het thema gezond eten en drinken. Bij de deur hangt een lijstje om op te geven voor de schoonmaakavond. Veel handen maken licht werk. Dinsdag en donderdag is het rapportspreekuur. Vrijdag is het afsluitfeest. Hopelijk wordt dit een gezellige en zonnige dag. Zaterdag 9 juli wordt Glenn alweer 6 jaar. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst Groep 1b/2b Vorige week woensdag hebben we heerlijk met modder gespeeld: het was Modderdag. De tuinslang ging de zandbak in en de kinderen hebben rivieren gemaakt, taartjes gebakken en gebouwd. Vorige week donderdag hebben alle kinderen hun fietsdiploma gehaald, wat knap van jullie! Vanaf deze week werken we over gezond eten en drinken. Dinsdag en donderdag zijn de rapportgesprekken. Bij de deur hangt een lijstje voor de schoonmaakavond op maandag avond 11 juli vanaf 19:00 uur. We hopen dat veel ouders ons in de klas willen helpen, ook al is het maar voor een uurtje. Op 6 juli is Caitlin jarig en op 7 juli is Nadesh jarig. Alvast een hele fijne verjaardag! Vrijdag is het afsluitfeest en sluiten we het schooljaar al weer af. De blauwe groep is aan de beurt om naar de schoolbibliotheek te gaan.

8 Groep 1c/2c We hebben vorige week een geweldige moddermorgen gehad. De kinderen hebben er van genoten. Er werden allerlei soepjes gemaakt en daarna grote rivieren gegraven! Het project verkeer is nu afgerond. We werken nu over gezond eten en drinken. Vult u uw naam nog even in op het briefje naast onze lokaaldeur? U kunt op dit lijstje invullen of u ook komt schoonmaken. We hopen dat veel ouders kunnen komen, ook al is het maar voor een uurtje. U weet: vele handen maken licht werk! Dinsdag en donderdag: rapportspreekuur. We hopen op goede gesprekken. Op donderdag viert Joani zijn 6 de verjaardag! Van harte gefeliciteerd en alvast een hele fijne dag toegewenst. Vrijdag: Afsluitfeest! Daar hebben we heel veel zin in! De gele groep gaat naar de schoolbibliotheek. Groep 3a Klassendienst: Milan & Mera Vandaag gaan we op schoolreis, we gaan er een onvergetelijke dag van maken! Het is deze week gezondheidsweek op school. De kinderen krijgen elke dag een "waterweetje" te horen. In de pauze eten we fruit en drinken we water, wilt u dit meegeven aan uw kind? Donderdagmiddag krijgen we een workshop 'gezonde traktaties'. De kinderen hebben hier een snijplank voor nodig. Wilt u uw kind voor donderdagmiddag een snijplank (voorzien van naam) meegeven? Vrijdag is het afsluitfeest, de kinderen gaan allemaal twee workshops doen. We gaan er een mooie dag van maken. Met lezen en rekenen werken we deze week verder aan het laatste hoofdstuk. Van rekenen maken we donderdag de toets. De kinderen mogen begin volgende week voor de laatste keer diploma-lezen. Alec gaat woensdag trakteren, hij is op 19 juli jarig. Alvast van harte gefeliciteerd! Groep 3b/4b Hoera! Vandaag gaan we op schoolreis. We vertrekken om 9:30 uur en verwachten om 16:00 uur terug te zijn bij school. Vorige week heeft Eva Berghuis alvast haar verjaardag gevierd in de groep. Ze wordt in de vakantie, op 24 juli 7 jaar. Alvast gefeliciteerd! Deze week zijn de rapportgesprekken. Via het ouderportaal heeft u bericht gehad over het tijdstip waarop u verwacht wordt. Wilt u op de aangegeven tijd binnenkomen? Woensdag is juf Alida afwezig. Heel fijn dat juf Nienke dan een ochtend in de groep komt! Gelukkig gaat het zo goed met juf Nienke dat ze zo langzamerhand haar werkzaamheden weer wat op kan gaan pakken. In het kader van de gezondheidsweek hebben we donderdagmiddag een workshop over gezonde traktaties. We gaan 3 verschillende traktaties maken. Wilt u uw kind hiervoor een snijplank meegeven naar school? Tussen alle leuke dingen door gaan we ook nog door met de gewone lessen. Groep 3 oefent bij lezen met het lezen van lange woorden, woorden met drie lettergepen. Maandag 11 juli kunnen de kinderen het diploma van kern 12 halen. Groep 4 heeft een parkeerweek van taal. We herhalen de leerstof van de afgelopen periode. Bij rekenen maken we deze week allemaal de toets van blok 12. Bijna alle kinderen uit groep 4 hebben inmiddels hun tafeldiploma gehaald, heel mooi! Klassendienst: Colin en Hidde Groep 4a Groep 5a Klassendienst: Ramon en Noah Zending: 0.80 Nog twee weken en dan hebben we zomervakantie! We gaan vandaag gezellig op schoolreis! En vrijdag is het afsluitfeest. Wat wordt dit een gezellige week! Bijna iedereen heeft zijn tafeldiploma al gehaald. Een aantal moeten de tafel van vier nog opzeggen, maar dat komt deze week zeker goed. Vorige week donderdag zijn we op schoolreisje geweest. Wat hebben we genoten! Een heerlijke dag met onze toppers. Deze week werken we over water. We horen allerlei waterweetjes en werken uit een waterboekje. Vrijdag is het afsluitfeest. We hebben er erg veel zin in, in al die leuke activiteiten in de laatste schoolweken. Vorige week woensdag was Bram jarig. Alsnog van harte gefeliciteerd! We hopen dat je een leuke dag hebt gehad. 6 juli is Mark jarig. Ook alvast van harte gefeliciteerd. We hopen dat ook jij een leuke dag hebt. Klassendienst: Joris en Michel Zending: 1,90

9 Groep 6a Groep 7a Groep 8a Klassendienst: Iggey en Tygo We willen Carmen feliciteren met haar verjaardag. Ze is 7 juli jarig. We hebben een projectweek met als thema: de gezonde school. Deze week zijn de rapportgesprekken, tijdens deze gesprekken is het de bedoeling dat de kinderen ook aanwezig zijn. Vrijdag vieren we het afsluitfeest. Vorige week zijn we op schoolreisje geweest naar het Veenpark. We hebben met z n allen genoten! Afgelopen week en deze week werken we voor zowel aardrijkskunde als geschiedenis aan een muurkrant. De thema's zijn respectievelijk de Alpen en een door de leerlingen zelf gekozen onderwerp over oud Hoogeveen. Mooi om de kinderen zo enthousiast bezig te zien in groepjes. Aanstaande dinsdag gaan we naar de bibliotheek wat ons vertrekpunt is voor een fotospeurtocht door het centrum van Hoogeveen. Dit is op dinsdagochtend. De kinderen worden allemaal op de fiets verwacht. We zijn voor kwart voor twaalf weer op school terug. Denkt u aan de rapportgesprekken op dinsdag en donderdag. De kinderen zijn ook aanwezig bij dit gesprek. Vrijdag is het afsluitfeest. De kinderen zijn dan 's middags vrij. Denkt u ook nog even aan de schoonmaakavond op maandag 11 juli. U kunt zich opgeven via het ouderportaal of intekenen op de lijst die naast de deur van het lokaal hangt. Vele handen maken licht werk luidt het gezegde. Klassendienst: Tygo en Milan Huiswerk nieuwsbegrip: donderdag tekst Brexit Deze week oefenen we voor het laatst de musical. Volgende week laten we het aan publiek zien. Best spannend allemaal. Deze week staat ook in het teken van gezonde voeding en we leren van alles over water. Donderdag neemt meester Lorenzo afscheid van ons. We bedanken hem voor alle hulp het afgelopen schooljaar. Vrijdag sluiten we de week af met het afsluitfeest. We zijn nog steeds op zoek naar iemand die de musical wil filmen. Voor de leerlingen is het leuk om dit later nog eens terug te kijken. Klassendienst: Mayk en Maaike

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 35 (20 t/m 24 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 20 t/m 26 juni : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportaal inschrijven voor het rapportgesprek 27 juni :

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 32 ( 22 t/m 26 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 en 25 juni : rapportspreekuur 26 juni : afsluitfeest, alle kinderen zijn s middags vrij 29 juni : schoonmaakavond

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 35 (3 t/m 7 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 26 t/m 2 juli : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 3 juli : schoolreisje

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 35 (10 t/m 14 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 10 / 13 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur (week 28) 13 juli : Oud Papier

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 34 (13 t/m 17 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 14 juni : vergadering van de MR 16 juni : schoolreis groepen 1 en 2 20 t/m 24 juni : ouders kunnen op het ouderportaal

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 33 ( 29 t/m 2 juli 2015) Algemeen Data om te onthouden: 29 juni : schoonmaakavond groepen 1 t/m 5 30 juni : schoonmaakavond groepen 6 t/m 8 30 juni : schoolreis groepen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 39 (11 t/m 15 juli 2016) Algemeen Data om te onthouden: 11 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4 (m.u.v. 3b/4b) 12 juli : schoonmaakavond voor de groepen 3b/4b,

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 32 nr. 33 (1 t/m 5 juli 2019) Algemeen Data om te onthouden: 1-4 juli : week van de rapportgesprekken 2 juli : schoolreisje voor de groepen 1 en 2 5 juli : afsluitfeest (dit

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis.

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis. No. 34, 5 juli 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Briefjes

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 34 (26 t/m 30 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 26 t/m 2 juli : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 3 juli : schoolreisje

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 29 nr. 39 (16 t/m 20 juli 2018) Algemeen Data om te onthouden: 16 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1a t/m 4b/5b 16 juli : musical groep 8 voor de opa s en oma s 17 juli

Nadere informatie

19 februari 2016

19 februari 2016 1298 www.clarafabriciusschool.nl 19 februari 2016 19 februari De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis 25 februari Groep 6 gaat naar Geofort in Herwijnen 6 maart Schoolgezinsdienst in de kerk te Herveld

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 39 (17 t/m 21 juli 2017) Algemeen Data om te onthouden: 17 juli : schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 5a 18 juli : schoonmaakavond voor de groepen 6a, 7a en 8a 19

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kind op Maandag. Afscheid. Pensioen

Kind op Maandag. Afscheid. Pensioen Kind op Maandag. Ik zie meer. Jezus vertelt over het koninkrijk van de hemel. Het lijkt op een mosterdzaadje, op een schat in een akker, op een kostbare parel. Bijbelrooster: Het mosterdzaadje, Matteüs

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 32 (17 t/m 20 mei 2016) Algemeen Data om te onthouden: 18 mei : OR-vergadering 20-21 mei : schoolplein werkzaamheden 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 6 juni 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 8 juni Pinksteren 9 juni Tweede Pinksterdag (vrij) 10 juni Geen school, vrije dag 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

BRONNIEUWS 26 juni 2015

BRONNIEUWS 26 juni 2015 BRONNIEUWS 26 juni 2015 * Bijbelverhalen de laatste schoolweken Week 25 en 26 (15 juni t/m 26 juni): Verlangen Inhoud: Verlangen naar veiligheid, vrede, eerlijkheid en schoonheid. Over droom en werkelijkheid,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 33 (19 t/m 23 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 20 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 26 t/m 30 juni : ouders kunnen op het ouderportal inschrijven voor het

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie