B(l)oeiend onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B(l)oeiend onderwijs"

Transcriptie

1 B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 33 (23 mei t/m 3 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen van de groepen 1 t/m 4 zijn vrij! 1 juni : vergadering van de ouderraad 1 juni : sportdag voor de groepen 5 en 6 2 juni : sportdag voor de groepen 7 en juni : wandelvierdaagse 9 juni : oud papier actie 10 en 13 juni : Studiedagen team. Alle kinderen zijn vrij, een lang weekend voor de leerlingen 14 juni : vergadering van de MR 15 juni : Kinderen groep 8 maken kennis op hun nieuwe school voor VO 16 juni : schoolreis groepen 1 en 2 20 t/m 24 juni : ouders kunnen op het ouderportal inschrijven voor het rapportgesprek 30 juni : schoolreis groepen 5 en 6 1 juli : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 4 juli : schoolreis groepen 3 en 4 5 en 7 juli : gesprekken over de ontwikkeling van de kinderen; rapportspreekuur 7 juli : vergadering MR 8 juli : afsluitfeest 13 juli : afscheidsavond groep 8 14 juli : oud papier actie 15 juli : laatste schooldag van het schooljaar De kinderen zijn om uur vrij. Bijbelverhalen (week 22) Doe iets! Ester 4,5 Mordechai zegt dat Ester iets moet doen tegen het plan van Haman. Haman laat een paal neerzetten, hij wil dat Mordechai daaraan vastgebonden wordt. Op school worden de volgende Bijbelse verhalen verteld: Groepen 1 t/m 8: Mordechai zegt dat Ester iets moet doen, Ester 4 Ester gaat naar de koning, Ester 5:1-8 Haman laat een paal neerzetten, Ester 5:9-14 Volgende Nieuwsbrief Dit is een nieuwsbrief voor twee weken, dit i.v.m. het schoolkamp van deze week. De eerstvolgende nieuwsbrief zal verschijnen op maandag 6 juni a.s.

2 Schoolkamp Woensdag, donderdag en vrijdag gaan de kinderen van de groepen 7 en 8 op schoolkamp. Woensdagmorgen vetrekken de kinderen en begeleiding op de fiets naar Appelscha. Vrijdagmiddag om ongeveer uur hopen we allemaal weer terug bij school te zijn. De kinderen hebben inmiddels het kampboekje ontvangen. Lees dit boekje a.u.b. nog even goed door! De kinderen van de groepen 1 t/m 4 zijn deze drie dagen (27 t/m 29 mei) vrij. De groepen 5 en 6 gaan deze dagen gewoon naar school! Klaar-overs tijdens het schoolkamp De groepen 7 en 8 gaan woensdag 25 mei, donderdag 26 en vrijdag 27 mei op schoolkamp gaan en de groepen 1 t/m 4 zijn deze dagen vrij, er staan daarom op de drie genoemde dagen alleen om 8.15 uur klaarovers bij de Bethesdastraat. Om uur en uur zijn er geen klaar-overs en moet u eventueel zelf uw kinderen halen en brengen. Op donderdag en vrijdag worden de kinderen om uur door de leerkrachten overgezet. Sportdagen Woensdag 1 juni hebben de kinderen van de groepen 5 en 6 de jaarlijkse sportdag, ze fietsen onder begeleiding naar de sportvelden. Ze vertrekken om 8.30 uur van school en zijn omstreeks uur weer terug bij school. Donderdag 2 juni gaan de kinderen van de groepen 7 en 8 naar de sportvelden voor hun jaarlijkse sportdag. Zij vertrekken om 8.30 uur per fiets naar de sportvelden, zij zijn omstreeks uur weer bij school. Schoolplein werkzaamheden Afgelopen weekend is er hard gewerkt door een groot aantal ouders en leerkrachten. En wat is het schoolplein al veranderd! De komende periode zullen de puntjes op de i worden gezet. We danken een ieder die een bijdrage heeft geleverd hartelijk en hopen op veel speelplezier voor onze kinderen.

3 Avond-4-Daagse op juni 2016 Volgende week (week 22) ontvangen de deelnemende kinderen extra informatie over de Avond4Daagse, dit jaar lopen er 134 kinderen van onze school mee. De kinderen krijgen o.a. de groepjesindeling en de routes mee naar huis. Het kan voorkomen dat u zich heeft opgegeven als leiding, maar niet ingedeeld staat terwijl een ander meerdere keren erop staat. Dit heeft o.a. te maken met de opgegeven beschikbaarheid. We hebben als ouderraad geprobeerd een zo goed mogelijke verdeling te maken. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u vragen? Mail dan naar ordeweidebloem@pricoh.nl Nieuwe toiletten In de meivakantie is het bouwbedrijf begonnen met de renovatie van de laatste toiletgroepen. Vrijdag jl. was alles klaar, vanaf nu kunnen alle kinderen gebruik maken van de vernieuwde toiletten. Strong Kids Run Zaterdag 4 juni organiseren zes leerlingen van PCBS De Regenboog, t Kofschip en PCB De Weidebloem samen met de sportfunctionarissen van de gemeente Hoogeveen een Strong Kids Run in het Steenbergerpark voor alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Om uur start de eerste groep kinderen rennend vanaf het IVN gebouw in het park. Onderweg komen de kinderen allerlei obstakels tegen variërend van indianenbrug, klimnet tot drijfschotten. Kinderen die niet bang zijn om vies of nat te worden kunnen zich aanmelden. Zwemdiploma A en B is verplicht. Ga jij de uitdaging aan? Aanmelden Aanmelden voor de Strong Kids Run kan bij sportfunctionaris Berna Nijboer, via b.nijboer@dewoldenhoogeveen.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, school en contactgegevens. Na aanmelding wordt het start tijdstip doorgegeven. Let op: vol is vol. Vrijwilligers gezocht Zaterdag worden vanaf 8.00 uur de obstakels opgebouwd. Naast hulp van Survival Tiendeveen zoeken we nog enkele vrijwilligers. Daarnaast zoeken we nog naar vrijwilligers die s middags bij een obstakel willen begeleiden. Hebt u interesse? Aanmelden kan bij sportfunctionaris Berna Nijboer via bovenstaand e- mailadres. Wat ging er aan vooraf? Woensdag 4 november 2015 presenteerden 8 leerlingen een sportief of cultureel evenement tijdens de leerlingenraad in de raadzaal van het gemeentehuis. De Strong Kids Run van Annemijn van der Laan van PCB De Regenboog kreeg aan het einde van de ochtend de meeste stemmen en wordt daarom uitgevoerd.

4 Vrijdag 8 juli vrij houden! Vrijdag 8 juli a.s. is voor alle leerlingen het afsluitfeest om het schooljaar op een feestelijke manier af te sluiten, maar we willen het schooljaar ook graag met u als ouders afsluiten. Daarom vragen we u vrijdag 8 juli van ca uur vrij te houden om samen met de leerlingen en leerkrachten het schooljaar af te sluiten middels o.a. een barbecue. Verdere details volgen uiteraard nog, houd daarom de nieuwsbrief in de gaten. Namens de Ouderraad, Ilse Kuik Gefeliciteerd! Uw school is in juni 2016 School van de Maand School van de maand. Leerlingen van uw school mogen in de maand juni gratis zwemmen op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van uur tot uur in zwembad de Dolfijn, Bentincksdijk 10 te Hoogeveen. Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Voorwaarden. Uiteraard zijn er aan de deelname ook voorwaarden verbonden. Zo zullen kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma alleen onder begeleiding van een zwemvaardige volwassene in het zwembad mogen. Begeleiders betalen wel entreegeld. De gratis entree is alleen mogelijk op de hiervoor genoemde dagen en tijden met de daarvoor verstrekte kaartjes. Het kaartje blijft de hele maand juni geldig en hoeft dus niet ingeleverd te worden bij de balie. Vragen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Aline Masselink, bedrijfsleider zwembad de Dolfijn, telefoonnummer Met vriendelijke groet, Zwembad de Dolfijn en Sportief Hoogeveen. Natuurpad Op donderdag 19 mei hebben we het natuurpad over wilde planten en planten gelopen. s Morgens liepen 5 onderbouwgroepen het pad en s middags 3 bovenbouwgroepen. Groep 8 was deze dag op excursie naar het Drents museum. Stagiaires en kinderen van groep 7 hebben de groepjes begeleid. De kinderen van locatie Curiestraat gingen ook met ons mee. Dat was heel gezellig! Het pad is georganiseerd door NME (Natuur en Milieu Educatie). We weten nu veel van planten en bloemen! Op ons ouderportaal kunt u meer foto s bekijken van dit natuurpad.

5 Koninginneraatjes We zijn trots op al onze Weidebloemers. Vorige week werden er zeven koninginneraatjes uitgereikt. De volgende kinderen hebben er eentje ontvangen: uit groep 1b/2b Noa Duinkerken Lynn Thalen Daan Meeusen uit groep 1c/2c Tina Zandiyeh uit groep 3a Maurits van Mulligen Dewi Strijker uit groep 4a Jason Witten Letter van de week De letter die volgende week (22) aan de beurt is in het lettertheatertje, is de ie. We gaan er een liedje bij leren en we zijn benieuwd welke woorden jullie kunnen bedenken die met een ie beginnen of waar de ie in zit.ook zou het leuk zijn als jullie voorwerpen mee willen nemen naar school die we dan op de lettertafel kunnen neerleggen. Voorbeelden zijn: wiek, dier, mier en bier. Groepsnieuws Groep 1a/2a Groep 1b/2b Groep 1c/2c Vandaag en morgen gaan de kleuters naar school, woensdag donderdag en vrijdag hebben de kinderen vrij in verband met het schoolkamp van groep 7 en 8. Morgenmiddag gaan we op excursie naar de molen. Bedankt voor het rijden! We weten al veel over de molen. We hebben er drie weken over gewerkt. Volgende week, de week na het schoolkamp, werken we over het thema beroepen. Er zijn al verschillende ouders die zich op hebben gegeven om iets te vertellen over hun beroep. Het lijkt ons heel leuk om hier iets over te horen. Lorenzo is woensdag 1 juni jarig, alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. De blauwe groep mag donderdag 2 juni naar de schoolbibliotheek. We hebben een korte week, we hoeven alleen maandag en dinsdag naar school omdat groep 7/8 op schoolkamp gaan. En we gaan dinsdag ook nog naar de molen toe. We hebben hier al twee weken over gewerkt en weten er al heel veel over. De week na het schoolkamp gaan we over beroepen werken. Er komen een aantal ouders in onze klas vertellen over hun beroep, we zijn benieuwd. Deze week heeft niemand het zilveren koffertje mee naar huis gekregen omdat we maar twee dagen naar school hoeven. Volgende week krijgt Lukas het koffertje mee naar huis, we zijn benieuwd wat hij allemaal meeneemt. De rode groep is aan de beurt om donderdag naar de schoolbibliotheek te gaan. We hebben even geen zilveren koffertje mee naar huis vanwege de gebroken schoolweken. Maandag en dinsdag 22 en 23 mei gaan de kleuters naar school. Daarna zijn zij vrij vanwege het schoolkamp. Dinsdag 23 mei is een hele fijne dag, want dan gaan we op excursie naar de molen! Daar hebben we veel zin in. We weten al heel veel over de molenaar. De week na het schoolkamp, gaan we over beroepen werken. Er zijn al veel ouders, die zich opgegeven hebben om de kinderen iets te vertellen over hun beroep, fijn! Hoera: Jort wordt op 25 mei 6 jaar! Hij viert zijn verjaardag een dag eerder, op 24 mei. Een hele fijne dag toegewenst en van harte gefeliciteerd, Jort. De oranje groep gaat naar de schoolbibliotheek. De moeder van Leon heeft onze huishoek weer veranderd. Het is nu een weeg en meethoek geworden. Bedankt!

6 Groep 3a Groep 3b/4b Groep 4a Groep 5a Groep 6a Klassendienst: Alec & Mathijs Zilveren koffer: Isaa Na een extra lang weekend hebben de kinderen vorige week hard gewerkt. Donderdagmiddag hebben we samen een feestje gevierd, de kinderen hebben allemaal het doel gehaald dat ze voor het lezen van kern 10 gesteld hadden! Deze week hebben we een korte week, vanwege het kamp van de groepen 7 en 8. We doen vandaag en morgen de cito spelling. Met rekenen leren de kinderen hoeveel uur later het is bij twee gegeven tijden in hele uren. Ook oefenen we opnieuw met sprongen van 10 en huppen van 1 op de getallenlijn. Met lezen oefenen we verder met het leesboekje van kern 11, er staan geen werkbladen van lezen op de planning. Blijf ook op de vrije dagen nog even goed oefenen met de woordjes. Deze week gaan we maar twee dagen naar school. Vanaf woensdag zijn de kinderen al weer vrij. Probeer als je vrij bent, wel elke dag te lezen. De kinderen van groep 3 hebben de woordjes van kern 11 al meegekregen om thuis te oefenen. Voor de kinderen van groep 4 is het verstandig om de woorden van thema 9 van spelling ook te blijven oefenen op Bloon want deze zijn best moeilijk. De komende weken maken we in groep 3 en 4 veel toetsen, o.a. voor spelling en begrijpend lezen. Mathijn viert donderdag zijn 8 e verjaardag. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! We hebben dit schooljaar bijna allemaal het zilveren koffertje al mee gehad naar huis, Mike krijgt het als laatste mee. Hij mag maandag 30 mei zijn verhaal voorlezen en laten zien wat hij in het koffertje heeft gedaan. Klassendienst: (deze en volgende week): Eva Eradus en Joas Afgelopen vrijdag was Jessica jarig en zaterdag was juf Andrea jarig nog van harte gefeliciteerd. Maandag 23 mei beginnen we met de cito s, omdat het een korte week is hebben we maandag en dinsdag cito begrijpend lezen, daarna kunnen de leerlingen heerlijk drie dagen uitrusten. Maandag 30 mei beginnen we met spelling en woensdag 1 juni begint woordenschat. We wensen iedereen heel veel succes. Tussendoor zijn we nog druk bezig met de tafels, we beginnen met de tafel van 4. Willen jullie de tafelkaarten meenemen naar school? En dan zit je in groep 5 en moet je op school blijven terwijl de kinderen van de onderbouw vrij zijn en de groepen 7 en 8 op kamp gaan. Dat is best even wennen voor ons. Op woensdag, donderdag en vrijdag mogen de kinderen een step, een skatebord of iets dergelijks meenemen voor in de pauze. Vorige week vrijdag hebben we blok 10 van rekenen afgesloten. We konden weer een feestje bouwen! 80% van de groep scoorde hoger dan 90% op de toets! Het is erg mooi om te zien dat de kinderen heel erg kritisch zijn t.o.v. zichzelf. Blijven jullie oefenen op bloon en de tafels? Klassendienst: Esri en Martijn De komende weken nemen we de Cito toetsen E6 af. Tempo lezen DMT hebben we vorige week gedaan. Maandag en dinsdag doen we spelling E6 en volgende week rekenen E6. Denk dinsdagmiddag aan hoofdstuk 4 van je werkstuk en de boeken. Deze week loopt juf Elisa de hele week stage bij ons in de groep. Juf Herma gaat mee op schoolkamp, daarom staat donderdag en vrijdag juf Debbie (van groep 3b/4b) voor de groep. Woensdag, donderdag en vrijdag mag je skeelers, skateboard enz.. meenemen voor in de pauze, dit vanwege het schoolkamp. klassendienst: Luna, Jayden L. Jeugdjournaal: Jaydee Krant: Jayden V. Zonnetje: Nikkie B.

7 Groep 7a Groep 8a Komende week staat in het teken van schoolkamp. Denkt u nog even aan een laatste controle van de fiets en de spullen die de kinderen verder mee moeten naar kamp? U kunt deze vinden in het kampboekje wat de kinderen hebben gekregen. Dinsdag laten de kinderen hun act voor de bonte avond zien aan de kinderen uit de groepen 5 en 6. We hopen op drie fantastische dagen. Donderdag 2 juni hebben we sportdag. De kinderen nemen zelf brood en drinken mee op deze dag. We gaan op de fiets. Wel zijn we voor deze dag nog op zoek naar minimaal één begeleid(st)er. Ik hoor graag even van u. Op het ouderportaal kunt u een bericht lezen over de entreetoets. De cito toetsen zijn, zoals al eerder gemeld, inmiddels gestart. Voor deze week staan spelling en rekenen op het programma. Klassendienst: Denise en Eline Krantenartikel: Joran Jeugdjournaal: Anouk Bloon: oefenen woordpakket 10a en 10b Nieuwsbegrip: tekst eindexamens 2016 Verkeer: les 8 Toets: natuur (dinsdag 24 mei), aardrijkskunde + topografie (vrijdag 3 juni) De laatste schooldagen voordat we op schoolkamp gaan. We laten dinsdagmiddag onze optredens van de bonte avond zien aan groep 6. Zorg ervoor dat al je spullen voorzien zijn van je naam (tassen, pannen, spelletjes e.d.) en dat je fiets tip top in orde is. Flesjes drinken en zakken snoep verzamelen we per groepje, zet hier ook duidelijk je naam op! Medicatie kan woensdagochtend bij de leerkrachten ingeleverd worden. We hopen op een prachtig kamp met elkaar!! Woensdagavond 1 juni is voor de Discovery leerlingen en ouders een afsluiting. Veel plezier. Donderdag 2 juni gaan de groepen 7 en 8 op de fiets naar de voetbalvelden van HZVV en Hoogeveen voor de jaarlijkse sportdag. Hiervoor zijn we nog één begeleider nodig. We vertrekken rond 8.30 uur en zijn rond uur weer terug. Zorg ervoor dat je voldoende te drinken mee hebt. Vooral bij warm weer!! Huiswerk voor vrijdag 3 juni: wb topo maken

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Mei 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking Dinsdag 24 mei Schoolreis 1-6 Woensdag 25 mei Schoolkorfbal 3-8 20 mei 2016 Inhoud Belangrijke Data Donderdag 26 mei Muziekproject

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 32 (17 t/m 20 mei 2016) Algemeen Data om te onthouden: 18 mei : OR-vergadering 20-21 mei : schoolplein werkzaamheden 25-27 mei : schoolkamp groepen 7 en 8, de kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 mei 2016 AGENDA Ma 23 Di 24 Trekschuit groep 2 t/m 8 Woe 25 Studiedag team

Nadere informatie

Vrijdag 27 mei en 3 juni Tennislessen groep 5b/6 Schoolfotograaf voor groepsfoto s. Studiedag, groep 1 t/m 4 hele dag vrij

Vrijdag 27 mei en 3 juni Tennislessen groep 5b/6 Schoolfotograaf voor groepsfoto s. Studiedag, groep 1 t/m 4 hele dag vrij NIEUWSBRIEF 15 2016 23 mei 16 Belangrijke data: Vrijdag 27 mei en 3 juni Tennislessen groep 5b/6 Dinsdag 31 mei Schoolfotograaf voor groepsfoto s Maandag 6 t/m donderdag 9 juni Wandelvierdaagse Maandag

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 34 (13 t/m 17 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 14 juni : vergadering van de MR 16 juni : schoolreis groepen 1 en 2 20 t/m 24 juni : ouders kunnen op het ouderportaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief o.b.s. Het Spectrum Juli 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 4 juli Studiedag 1-8 Alle kinderen vrij 1 juli 2016 Dinsdag 5 juli Oud papier Inhoud Belangrijke Data Musical groep 8

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 31 (15 mei t/m 19 mei 2017) Algemeen Data om te onthouden: 15 mei : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 17 mei : schoolkorfbal groep 3 18 mei : Vergadering van de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 35 (20 t/m 24 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 20 t/m 26 juni : ouders/verzorgers kunnen op het ouderportaal inschrijven voor het rapportgesprek 27 juni :

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr. 33 (6 t/m 9 juni 2016) Algemeen Data om te onthouden: 7-10 juni : wandelvierdaagse 9 juni : oud papier actie 10 en 13 juni : Studiedagen team. Alle kinderen zijn vrij,

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 14 (19 t/m 23 december 2016) Algemeen Data om te onthouden: 23 december : kerstviering in de school zonder ouders /verzorgers 23 december : om 11.45 uur begint de kerstvakantie

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 15 (9 t/m 13 januari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 11 januari : luizencontrole 18 januari : vergadering van de Ouderraad 12 januari : oud papier actie 26 januari

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.18 (11 t/m 15 januari 2016) Algemeen Data om te onthouden: 13 januari : vergadering van de OR 13 januari : vergadering van de MR 14 januari : Oud Papier Actie (OPA)

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 32 ( 22 t/m 26 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 23 en 25 juni : rapportspreekuur 26 juni : afsluitfeest, alle kinderen zijn s middags vrij 29 juni : schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 20 mei 2016

Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 20 mei 2016 Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 20 mei 2016 31 mei ouderavond, met als thema boos zijn, mag dat? Op dinsdag 31 mei aanstaande organiseert Kwadraat een ouderavond. Voor deze avond is kindercoach Martinique

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 31 (29 mei t/m 2 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 29 mei : ouderavond Positief Opvoeden Thuis 31 mei : sportdag groepen 5 en 6 2 juni : sportdag groepen 7

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening Bijbelverhalen Week 40; maandag 3 oktober vrijdag 7 oktober Weekthema: Familie Verhalen: Ruth Lied: Ruth die eens uit Moab kwam - AWN Week 41; maandag 10 oktober vrijdag 14 oktober Weekthema: de tien regels

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 27 nr.16 (14 t/m 18 december 2015) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 15 december : kerst creadag 16 december : kerstviering in de Vredehorst. Aanvang 18.30 uur 18 december :

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljournaal. Een nieuw schooljaar! Nummer 1/ Bij ons op school. Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk

Schooljournaal. Een nieuw schooljaar! Nummer 1/ Bij ons op school. Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk Schooljournaal Nummer 1/ 17-18 Woensdag 6 september 2017 Bij ons op school Een nieuw schooljaar! Staan onze leerlingen op de eerste plaats. Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 24: 11 t/m 15 juni Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 24: 11 t/m 15 juni Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 24: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 11 t/m 15 juni 2018 SCHOOL- NIEUWS Ouder-Bedank-Moment Vrijdag 29 juni is het ouder-bedank-moment. Alle ouders die zich dit schooljaar

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Agenda. Vreedzame school. Bedankje! Nieuwsbrief 23 juni juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september

Agenda. Vreedzame school. Bedankje! Nieuwsbrief 23 juni juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september Nieuwsbrief 23 juni 2017 Agenda 29 juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september Schoolfotograaf Rapportgesprekken PeutersBijeen Feestelijke ouderavond Leerlingen

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 30 (26 mei t/m 29 mei 2015) Algemeen Data om te onthouden: 2 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 3 juni : sportdag groepen 5 en 6 5 juni : sportdag groepen 7 en 8 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 29 (1 mei t/m 22 mei 2015) Algemeen Data om te onthouden: 4 t/m 15 mei : Meivakantie 10 mei : Moederdag 19 mei : schoolreisje groepen 5 en 6 18 mei : vergadering van

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 17 (6 t/m 10 februari 2017) Algemeen Data om te onthouden: 8 februari : vergadering OR 9 februari : Oud papier actie 9 en 13 februari : open avonden scholen voor VO.

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 28 nr. 33 (19 t/m 23 juni 2017) Algemeen Data om te onthouden: 20 juni : schoolreisje groepen 1 en 2 26 t/m 30 juni : ouders kunnen op het ouderportal inschrijven voor het

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 18 (12 t/m 16 januari 2015) Algemeen Data om te onthouden: 14 januari : vergadering van de ouderraad 19 januari : vergadering van de medezeggenschapsraad 20 januari

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs Jaargang 29 nr. 4 ( 25 t/m 30 september2017) B(l)oeiend onderwijs Algemeen Data om te onthouden: 26 september : informatieavond groepen 7 27 september : informatieavond groepen 6a en 6b 27 september :

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016 19 mei 2016 jaargang 18 nr. 34 AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Agenda: 4 maart leerlingenraad

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

B(l)oeiend onderwijs

B(l)oeiend onderwijs B(l)oeiend onderwijs Jaargang 26 nr. 31 ( 15 t/m 19 juni 2015) Algemeen Data om te onthouden: 16-19 juni : Wandelvierdaagse 19 juni : de kinderen krijgen de rapporten mee naar huis 23 en 25 juni : rapportspreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie