De Contreie in Oosterhout

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Contreie in Oosterhout"

Transcriptie

1 De Contreie in Oosterhout 53 huurwoningen

2 Contreie in Oosterhout Thuisvester Thuisvester heeft een aanbod van zo n huurwoningen in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert. We bieden een betaalbaar thuis aan mensen met lagere en middeninkomens. We dragen vanuit het wonen bij aan een leefbare omgeving voor onze huurders zodat ze actief deel kunnen nemen aan de samenleving. Ligging Oosterhout is een bourgondische stad met de charme van een dorp en de steden. Oosterhout heeft diverse (overdekte) winkelcentra, veel sportvoorzieningen en een breed scholenaanbod, zowel lagere scholen als middelbare scholen (van vmbo tot gymnasium en diverse vormen van speciaal onderwijs). Verder heeft het een breed cultureel aanbod, waaronder een nieuw theater De Bussel en de blibliotheek in het centrum. Oosterhout staat bekend om zijn actieve verenigingsleven en heel veel evenementen. De Contreie is de jongste wijk in Oosterhout en gelegen in het westen van Oosterhout nabij het Wilhelminakanaal, sportvoorzieningen en de bossen.de snelwegen A27 en A59 zijn vanuit de Contreie zeer makkelijk te bereikben via goede uitvalswegen. Ook heeft Oosterhout een nieuw busstation waardoor steden zoals Tilburg, Breda en s Hertogenbosch binnen handbereik liggen.

3 Planomschrijving In Het Slot worden 53 grondgebonden huurwoningen en 40 huurappartementen gerealiseerd. De aannemer van het project is Van Wanrooij Projectontwikkeling en de architect van het plan is Geusink Weusten Architecten. Indeling Begane grond: entree/hal, toilet, installatieruimte, trapopgang naar de 1 e verdieping, meterkast, een trapkast, ruime tuingerichte woonkamer inclusief open keuken aan de voorzijde. Via de loopdeur is de tuin bereikbaar. Achterin de tuin is de houten berging gesitueerd. 1 e verdieping: overloop met trapopgang naar de 2 e verdieping, badkamer met toilet, douche en vaste wastafel, slaapkamer I, slaapkamer II en slaapkamer III. 2 e verdieping: via vaste trap bereikbare open zolderruimte met wasmachine-aansluiting.

4 Plattegronden Hamerbijl Hamerbijl

5 Hamerbijl Sommige woningen zijn in spiegelbeeld. Huurprijzen bouwnummer blok adres postcode huurprijs ligging 24 5 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 25 5 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 26 5 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 27 5 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 28 5 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 29 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 30 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 31 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 32 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 33 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 34 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 35 6 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 36 7 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 37 7 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 38 7 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 39 8 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 40 8 Hamerbijl LJ 635,05 oosten 41 8 Hamerbijl LJ 635,05 oosten

6 Technische specificaties Woningen Type/aantal woningen: 18 huurwoningen Huurprijzen: alle woningen 635,05 Parkeren: c.v.-ketel: Ventilatie: Telefoon/cai: Tegelwerk badkamer/toilet: Tegelwerk keuken: parkeerterrein op openbaar gebied Via c.v.-combiketel. - Afvoer van vuile lucht via mechanische ventilatie, afzuigpunten in de keuken, toilet, badkamer en op zolder. Bediening van de mechanische ventilatie vindt plaats d.m.v. een draadloze meerstanden schakelaar. - Geen aansluiting afzuigkap (recirculatie door derden). De afvoer gaat rechtstreeks naar buiten via dak of gevel. - Bedrade buis met een inbouwdoos CAI in de woonkamer. - Loze leiding met inbouwdoos in slaapkamer I. - De aansluitkosten voor CAI en telefoon komen geheel voor rekening van de bewoner. - De aansluitingen dienen door bewoner zelf te worden aangevraagd. Wandtegels: - Mosa Holland 2040, afmeting 200x250mm - Betegeld tot plafond bij de badkamer, bij het toilet tot 120cm - Kleurkeuze (wit of roomwit, accenttegel grijs of donkergrijs of beige of grijsbruin) en betegelkeuze door bewoner wanneer huurder tijdig bekend is. - Betegelkeuze: a) is effen b) accentvlak achter wastafel c) accentwand Vloertegels: - Mosa Terra Maestricht, afmeting 300x300mm - Kleurkeuze (lichtkoel grijs, antraciet, lichtbeige of grijsbruin) - Mosa Holland 2040, afmeting 200x250mm - Vanaf bovenzijde aanrechtblad tot onderzijde bovenkasten over volledige breedte keukenopstelling incl. hoekopstelplaats kookplaat tot grond toe en opstelplaats koelkast. - Wijze aanbrengen is staand - Kleurkeuze: wit of roomwit Keuken: - Keuzemogelijkheden via Thuisvester. - Keller keuken met een standaard keukenopstelling met onderkasten, bovenkast(en), een werkblad met spoelbak en kraan, afzuigkap met afzuiging naar buiten. Sanitair: Sphinx 300 serie in de kleur wit. Toilet: vrijhangend toilet met inbouwreservoir, compleet met kunststof zitting en deksel en een hoekfonteintje met koudwaterkraan (Grohe Concetto).

7 Badkamer: complete wastafel met kraan (Grohe Concetto), spiegel en planchet, douchehoek met douchegoot, thermostaatkraan (Groheterm 1000), glijstang en slang met douchekop, vrijhangend toilet met inbouwreservoir, compleet met kunststof zitting en deksel. Er wordt geen glazen douchewand aangebracht. Overige sanitaire voorzieningen: Vloerplinten: Bergingen: Wand- en plafondafwerking: Beglazing: Binnenkozijnen: Vensterbanken: Buitenkozijnen: Trappen: Bestratingen: Tuinafscheidingen: - Kraan t.b.v. wasmachine op de tweede verdieping. - Buitenkraantje op de achtergevel. Er wordt geen schrobputje aangebracht. Geen. In de achtertuin wordt een houten berging geplaatst. Op de berging, gepositioneerd in de brandgang, wordt een lichtpunt geplaatst. Elke berging krijgt een schakelaar, buitenverlichtingsarmatuur en dubbele wandcontactdoos. Wanden: alle wanden m.u.v. de wanden in de meterkast en de wanden met tegelwerkzaamheden worden behangklaar afgewerkt. Dit wil zeggen dat er nog kleine werkzaamheden nodig zijn zoals gaatjes stoppen en de wanden licht opschuren alvorens men kan behangen. Plafonds: de betonplafonds, m.u.v. de meterkasten, worden afgewerkt met spuitwerk. Triple beglazing. De binnenkozijnen, met uitzondering van het meterkastkozijn, worden uitgevoerd als plaatstalen fabrieksmatig afgewerkte kozijnen met bovenlicht, kleur kristalwit. De binnendeuren, met uitzondering van de meterkastdeur, worden uitgevoerd als dichte opdekdeuren, kleur kristalwit. De gevelkozijnen van de woningen worden voorzien van vensterbanken (kunststeen). De buitenkozijnen, ramen en achterdeur worden uitgevoerd in kunststof kozijnen. De voordeur wordt uitgevoerd in hout. De trap van de begane grond naar de verdieping is een dichte vurenhouten trap. De trap van de 1 e naar de 2 e verdieping is een open vurenhouten trap. Grijze betontegels 60x40cm van voordeur naar trottoir. Aan de achterzijde van de woning wordt een terras van circa 5.20x2.50m. gelegd. Vanaf het terras wordt een looppad met stoeptegels (60x40cm) naar de berging aangelegd. Achter de woning wordt een brandgang met betontegels van 30x30cm aangebracht. De erfafscheidingen (zijkanten en achterkant) worden voorzien van een gaashekwerk (1.80cm hoog) met Hedera beplanting of met betonpalen met houten delen. Nabij de berging wordt een afsluitbare tuinpoort geplaatst.

8 Schakelmateriaal: Rookmelders: Bijzonderheden: Het schakelmateriaal, de wandcontactdozen en (loze) aansluitpunten voor CAI en KPN in de kleur wit (inbouw, in de buitenberging en op zolder is dit opbouw). De wandcontactdozen in woon- en slaapkamers worden op ca. 30cm boven de vloer geplaatst, de schakelaars en overige wandcontactdozen op ca. 105cm boven de vloer. De wandcontactdozen in de keuken t.p.v. het aanrechtblad, worden op ca.120cm boven de vloer aangebracht. Er komen rookmelders die op het electriciteitsnet zijn aangesloten. Er worden zonnepanelen aangebracht vanwege energetische maatregelen. Aanbod woningen De 18 woningen aan de Hamerbijl uit blok 5 t/m 8 worden van 25 september t/m 2 oktober te huur aangeboden via De overige 35 woningen zullen begin 2018 via Klik voor Wonen worden aangeboden. De 40 huurappartementen worden in het voorjaar van 2018 aangeboden. Om te kunnen reageren op een woning van Thuisvester, moet u ingeschreven staan bij Klik voor Wonen. Via het geselecteerde woningaanbod klikt u op meer info bij de gewenste woning en kunt u reageren en inloggen. Het reageren op de woning gebeurt alleen aan de hand van deze brochure en de informatie die op de website van Klik voor Wonen staat. Omdat de woningen nog in aanbouw zijn, kan er helaas niet bezichtigd worden tijdens het aanbiedproces. Pas in een later stadium van de bouw wordt er een kijkmiddag georganiseerd. Tijdens de kijkmiddag zijn ook eventuele leveranciers (stoffering etc.) welkom om de maten van de woning op te meten. De bouw van de blokken 5 t/m 8 is in juni 2017 van start gegaan. De prognose voor de oplevering van deze woningen is maart 2018.

9 Toewijzing De woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd. Via onderstaande tabel kunt u zien of de woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

10 Bereikbaar zijn of snel reageren! Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de kandidaten geselecteerd. Deze gaan we telefonisch of per benaderen zodat zij hun voorkeur huisnummer(s) aan kunnen geven. Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat: uw contactgegevens kloppen u telefonisch bereikbaar bent of binnen één werkdag reageert op een . Bent u kandidaat? Dan nemen we tijdig contact met u op zodat u de kleur van uw keukenblok, aanrechtblad en handgrepen uit kunt zoeken. Heeft u nog vragen over dit project dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op of via klantenservice@thuisvester.nl. Tijdens de bouw kunnen er nog kleine wijzigingen plaatsvinden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contreie in Oosterhout

Contreie in Oosterhout Contreie in Oosterhout 40 appartementen Klantenservice@thuisvester.nl www.thuisvester.nl 085 20 20 777 Contreie in Oosterhout Thuisvester Thuisvester huisvest zo n 40.000 mensen in meer dan 16.000 huurwoningen

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage B1 146 m 2 39,4 m 2 14,9 m 2 10,6 m 2 6,6 m 2 32 m 2 19,4 m 2 9 10 11 12 13 14 15 Type / nr. Ruimte

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen arnassushof lattegronden en informatie 54 moderne en duurzame eengezins - woningen Woningtype A Woningtype < 250 > < 250 > < 127 > < 297 > < 127 > < 297 > < 234 > < 234 > < 270 > < 270 > egane grond egane

Nadere informatie

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum 6 huurwoningen 2 uitbreidingsplan de thijs in wilsum Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum In Wilsum realiseert Beter Wonen 6 huurwoningen in Fase 2 van plan De Thijs.

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder A1 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m 2 A2 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage C1 139 m 2 31,7 m 2 16,4 m 2 22,6 m 2 17,2 m 2 15 m 2 19,7 m 2 C3 153,6 m 2 31,7 m 2 17,6 m 2 22,6

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Appartementen Kulturhus Lienden

Appartementen Kulturhus Lienden 1 6 appartementen in het Kulturhus Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer Betuwe, als geen ander. In Lienden in het Kulturhus verbouwen we een

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

Projectnaam Plein 14. Raafstraat, Hilversum. 01 ALGEMEEN 00.002 Uitbreiding achtergevel 2,4 meter 18.650,00...

Projectnaam Plein 14. Raafstraat, Hilversum. 01 ALGEMEEN 00.002 Uitbreiding achtergevel 2,4 meter 18.650,00... Aalberts Bouw bv Postbus 18 1230 AA Loosdrecht Nieuw Loosdrechtsedijk 105 035 588 87 77 www.aalbertsbouw.nl info@aalbertsbouw.nl IBAN NL50 RABO 0336 9118 74 KVK 32115109 BTW NL815854638B01 Datum betreft

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen. Nieuwbouwwoningen Verbindingsweg in Mook Verbindingsweg, Mook Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud Oosterweijden Maurik 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud 2 10 gelijkvloerse woningen in Maurik Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer

Nadere informatie

6 generatiebestendige woningen aan de. A. Verburghwijk te Termunterzijl

6 generatiebestendige woningen aan de. A. Verburghwijk te Termunterzijl 6 generatiebestendige woningen aan de A. Verburghwijk te Termunterzijl 6 generatiebestendige woningen aan de A. Verburghwijk te Termunterzijl Opdrachtgever Ontwerp Aannemer Informatie en Verhuur Woonstichting

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Oogstvelden 26, Best

Oogstvelden 26, Best Oogstvelden 26, Best Kenmerken Overdracht Vraagprijs 290.000 k.k. Aangeboden sinds 21-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

6 nieuwbouw eengezinswoningen in Kuinre

6 nieuwbouw eengezinswoningen in Kuinre 1 6 nieuwbouw eengezinswoningen in Kuinre Wonen op de grens van oud en nieuw, tussen bos en polder, met de dagelijkse benodigdheden om de hoek en alle gemakken dichtbij. Dat is wonen in Kuinre, de voormalige

Nadere informatie

Installaties Wijk achter t spoor

Installaties Wijk achter t spoor Installaties Wijk achter t spoor Nul-op-de-meter Bij de realisatie van de 4 eengezinswoningen en de 10 beneden-bovenwoningen in Wijk Achter t Spoor te Vleuten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De

Nadere informatie

Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft

Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft Prettig wonen in één van de 40 eengezinswoningen op de Professor Telderslaan en Hendrik Casimirstraat in Delft Op de plek waar tot voor

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 27 2715 BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m² Vraagprijs 309.500 k.k. KENMERKEN Prijs 309.500 k.k. Postcode 2715 BP Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid, 600 1200cm Garage

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

Blokvucht 31 279.500,- k.k. 4827MD Breda Tussenwoning Energiezuinige instapklare ruime tussenwoning in de populaire wijk de Waterdonken. Met luxe keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers, ruime topetage

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Beverdam 2 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud: circa 435 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Esserstraat 18

TE KOOP. Breda Esserstraat 18 TE KOOP Breda Esserstraat 18 Op gunstige locatie in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden hoekwoning met uitbouw en stenen berging in de stadstuin met achterom. De woning ligt in een straat met

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Houtmanstraat 53 4812RH Breda 172.500,- k.k. Tussenwoning UNIEKE AANKOOP KANS! Getoonde prijs heeft een scherpe vraagprijs! Gelegen op een goede woonlocatie in de wijk Heuvel in Princehage, nabij

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Nieuwbouwwoningen Vliegenkamp in Afferden Vliegenkamp, Afferden Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

11 woningen om in thuis te zijn

11 woningen om in thuis te zijn 11 woningen om in thuis te zijn Project Oosterweijden in Maurik 24 wonen in Maurik 2 11 woningen om in thuis te zijn Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting

Nadere informatie

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Laantje van Heijenbrock... 1 Indeling en faciliteiten... 2 4 kopwoningen en 8 tussenwoningen... 2 4 woon-werk-woningen... 2 Afwerking... 3 Tuin... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

S e n i o r e n w o n i n g

S e n i o r e n w o n i n g S e n i o r e n w o n i n g I N H O U D 1. D n Hoge Suute 2. Situatie 3. Starterswoning boerderij 5. Plattegronden 8. Gevels 9. Impressies 11. Omschrijving D N H O G E S U U T E, M A R I A H O U T D n

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen Verhuurinformatie Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum 4 appartementen op de begane grond Impressie van de woningen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Jacob van Campenlaan... 2 Indeling en

Nadere informatie

Spinaker 34 4871DH Etten-leur 244.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: een goed onderhouden, instapklare, energiezuinige, ruime tussenwoning, in de gewilde jonge

Nadere informatie

Tolhuislaan 52 4875AM Etten-leur 219.000,- k.k. Eindwoning Gelegen aan rustige weg, nabij het centrum en in woonwijk, bieden wij namens een relatie te koop aan: een royale geheel gemoderniseerde (2015)

Nadere informatie

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1 Omschrijving alternatieven en opties: Voor de prijzen van de alternatieven / opties verwijzen wij u naar de prijslijst alternatieven, verderop. Hieronder geven wij aan welke werkzaamheden hiervoor worden

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

Schipperstraat 46 242.500,- k.k. 4871KK Etten-leur Eengezinswoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: Instapklare energiezuinige tussenwoning met dakkapel, gelegen aan een breed

Nadere informatie

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Veerschuit 5 t/m 11 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden De gemeente

Nadere informatie

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Verhuurinformatie St. Vitusstraat

Verhuurinformatie St. Vitusstraat Verhuurinformatie St. Vitusstraat St. Vitusstraat 4 t/m 30 1404 HS BUSSUM Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 St. Vitusstraat... 2 Indeling en faciliteiten... 3 Afwerking... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

Bewoners informatiebrochure. De Marke III Hengevelde. 4 appartementen + 4 eengezinswoningen. Sfeervol WONEN

Bewoners informatiebrochure. De Marke III Hengevelde. 4 appartementen + 4 eengezinswoningen. Sfeervol WONEN Bewoners informatiebrochure De Marke III Hengevelde 4 appartementen + 4 eengezinswoningen Sfeervol WONEN Situatie Hieronder ziet u een situatietekening van het plan De Marke III in Hengevelde. In de plattegronden

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Hofwoningen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Wonen in Oever-West Dunantbuurt, Amsterdam

Wonen in Oever-West Dunantbuurt, Amsterdam Wonen in Oever-West Dunantbuurt, Amsterdam 142 huurwoningen Over Oever-West Huurwoningen Oever-West is een prachtig voorbeeld van een geslaagde mix van koop-, sociale en vrije sector huurwoningen 142 nieuwe

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Adres: Telefoon privé: Postcode: Telefoon werk: Woonplaats: E-mail adres: SANITAIR EN LOODGIETERSWERK O L.01 Standaard sanitair in de toiletruimte Sanitair

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Spinetstraat 5 4876XP Etten-leur 172.500,- k.k. Tussenwoning Goed onderhouden tussenwoning met erker en ruime privacyvolle achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Kleine Vos 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Argusvlinder 20 BREDA Omschrijving In de gewilde wijk Westerpark gelegen, goed onderhouden tussenwoning met 4 volwaardige slaapkamers, moderne badkamer, dakterras, tuin met achterom en vrijstaande berging.

Nadere informatie

39 HUUR WONINGEN. Gageldonk-West. Bergen op Zoom. Informatie & verhuur. Een project van

39 HUUR WONINGEN. Gageldonk-West. Bergen op Zoom. Informatie & verhuur. Een project van Gageldonk-West Bergen op Zoom 39 HUUR WONINGEN Informatie & verhuur Een project van Wilt u meer informatie over deze energiezuinige woningen aan de Lorkstraat? Neemt u dan contact op met woningcorporatie

Nadere informatie

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28)

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Project : Lange Streeken II te Peize Ruwbouwlimiet: xx-xx-xxxx Ca. 3 weken voor start bouw. Voor deze datum dient de opdracht bij ons binnen te zijn. Naam:

Nadere informatie

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Omschrijving Ruime, goed onderhouden tussenwoning met een lichte woonkamer, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, grote zolderruimte, keurige voortuin en diepe,

Nadere informatie

p tuin tuin Nieuwbouw 16 appartementen Bouwnummer 101 t/m 116 tuin Burgemeesters Van Waningstraat p trottoir p Bestaande bebouwing eester Neetstraat b

p tuin tuin Nieuwbouw 16 appartementen Bouwnummer 101 t/m 116 tuin Burgemeesters Van Waningstraat p trottoir p Bestaande bebouwing eester Neetstraat b p tuin tuin Nieuwbouw 16 appartementen Bouwnummer 101 t/m 116 tuin Burgemeesters Van Waningstraat p trottoir p Bestaande bebouwing eester Neetstraat bestaande bebouwing bergingen bestaande bomen schoolplein

Nadere informatie

Waldhoornlaan 164 4876BG Etten-leur 215.000,- k.k. Hoekwoning www.waldhoornlaan164.nl Zeer goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning met grote tuin en inpandig te bereiken garage nabij het centrum

Nadere informatie

S t a r t e r s w o n i n g

S t a r t e r s w o n i n g S t a r t e r s w o n i n g S C H O P I N H O U D 1. D n Hoge Suute 2. Situatie 3. Starterswoning boerderij 5. Plattegronden 8. Gevels 9. Impressies 11. Omschrijving D N H O G E S U U T E, M A R I A H

Nadere informatie

De Narcis - Den Haag. Te huur: 22 sociale huurappartementen

De Narcis - Den Haag. Te huur: 22 sociale huurappartementen De Narcis - Den Haag Te huur: 22 sociale huurappartementen Inhoud Wonen in Bohemen, Meer en Bos... 3 Wonen in De Narcis... 3 Informatie over de appartementen... 4 Situatietekening... 5 Gevels... 6 Verdiepingsoverzichten...

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Broekakker 9

TE KOOP. Breda Broekakker 9 TE KOOP Breda Broekakker 9 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, verrassend ruime en keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een breed,

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Kasselstraat 8 169.500,- k.k. 4875BC Etten-leur Eengezinswoning Redelijk onderhouden tussenwoning met ruime achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie nabij het centrum

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Liesbosstraat 1

TE HUUR. Breda Liesbosstraat 1 TE HUUR Breda Liesbosstraat 1 Royale benedenwoning (type maisonnette) met eigen entree, twee slaapkamers, een ruim terras, dakterras en berging. De woning ligt op een centrale locatie aan de Haagsemarkt

Nadere informatie

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Eengezinswoning gelegen nabij het centrum van Oosterhout. 2. Woning is voorzien

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zeelandstraat AH Deurne k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zeelandstraat AH Deurne k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zeelandstraat 7 5751 AH Deurne 247.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 247.500 k.k. Postcode 5751 AH Ligging Open ligging

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Algemene informatie Reggelaan

Algemene informatie Reggelaan Algemene informatie Reggelaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de woning of in de

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie