Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48."

Transcriptie

1 3ième trimestre 2012 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, Bruxelles Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/ enfantsdegomel@hotmail.be ou nicole.arbon@telenet.be Site Web :

2 In januari waren ze teruggekeerd naar Wit-Rusland. Nu staan we hen alweer op te wachten en daar zijn ze. Vroeger dan voorzien want er waren geen files of er was geen oponthoud. Ik was hen gaan afhalen en de hele weg krijg je vragen als : wanneer zijn we er, is het nog ver. Het veranderen van bus verloopt zonder problemen op 12 km van de grens Polen- Duitsland. De wit-russische bus is er een half uur vroeger dan voorzien. De tassen worden overgeladen naar de Belgische bus en een half uurtje later kunnen we alweer vertrekken. De families wachten en zijn dolgelukkig de kinderen (groot en klein) terug te zien. Alles verloopt goed. De maand juli vliegt voorbij en al gauw is het alweer tijd om de kinderen naar huis terug te sturen. Voor sommige nieuwe kinderen verliep alles vlekkenloos, voor andere nieuwe kinderen was het wat moeilijker omdat ze onze taal niet kennen, onze gewoontes Sommige kinderen hebben zo n heimwee dat ze hier ook de volgende keer niet zullen aarden. In dat geval is het ook beter hen niet langer naar hier te halen; Er zijn zoveel andere kinderen die op de wachtlijst staan. Sommigen worden goed voorbereid, anderen moeten van hun ouders komen of krijgen geen uitleg. We geven niet op. Daar is de bus. De tassen worden ingeladen. Dank aan de families die de richtlijnen volgden : 1 tas van max. 20 kg. Toch zijn er nog enkelen in geslaagd er nog 2 tassen bij te doen. Zij beschamen ons vertrouwen en ten opzichte van andere families is dit niet eerlijk. Zelfs in Wit-Rusland werd ons gevraagd waarom sommige kinderen 2 tassen bij hadden! De terugkeer verloopt moeilijk omdat de bus die de kinderen van juli meeneemt dezelfde is als die waarmee de kinderen van augustus zijn gekomen. De wet verplicht 9 uur stilstaan omdat het vervoer van kinderen betreft. Gelukkig is het nog mooi weer. Na 9 uur stilstaan rijdt de bus verder en wachten de families in Gomel ongeduldig.

3 AANKOMST - VERTREK

4 Ze zijn gelukkig dat ze hun kinderen in goede gezondheid terugzien en luisteren naar hun vakantieverhalen. De kinderen van augustus komen naar hier in tropische weersomstandigheden. Heel wat van hen gaan met het gastgezin op vakantie buiten België. Dat is fantastisch voor hen want dan zien ze weer nieuwe dingen. We hebben deelgenomen aan de handwerkmarkt van Houtaing onder een loden zon. Rudy zorgt voor de barbecue. Er is weinig volk. Vooral jongeren die er zijn voor het muziekfestival. Tijdens het weekend van augustus komen we aan in Dergneau. Vanaf 16uur zijn de eerste kaarters al en algauw zijn zowat alle kaarttafels bezet. De winnaars keren huiswaarts met kippenbillen en de verliezers hebben de keuze tussen cervelaat of chocola. Het bier en de croque-monsieur laten zich smaken. Op zaterdag wordt alles in gereedheid gebracht voor het diner. Om 15u maken de motorrijders zich op voor hun rit van 60km onder leiding van Serge. Tegen 18.30u komen de eerste gasten aan. Het orkest speelt muziek uit de jaren 60 en begeleiden een Adamo-imitator. Je zou gezegd hebben dat hij de echte was. Goeie sfeer, veel plezier, heerlijke maaltijd Die dag vieren we onze 45e huwelijksverjaardag. Wat een verrassing: mijn zus, Ady, mijn schoonbroer en Bernard geven ons een cadeau. Dit was voor ons echt wel super om deze dag met zoveel vrienden en kinderen te kunnen vieren! Dank aan iedereen voor deze schitterende herinnering. We gaan door tot in de late uurtjes en kruipen dan toch even in bed. De volgende dag staat immers de rommelmarkt op het programma en wordt er opnieuw eten geserveerd. Rond 16u kunnen we naar huis, moe maar voldaan. Volgend jaar staan we er weer, dat is al afgesproken, voor de 20e verjaardag van onze organisatie. Jammer maar helaas, het is alweer tijd om afscheid te nemen van de kinderen. Om 18.30u verzamelen we in Spy. Er vloeien traantjes, zowel in Spy als in Barchon. Niks aan te doen, ze moeten terugkeren, het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Sommige kinderen mogen met Kerstmis alweer terug komen. De reis verloopt goed. De bus uit Minsk staat al klaar en het overladen verloopt vlot net als de formaliteiten bij de grensovergang. De ouders mogen zich klaar houden.

5 Kinderen op vakantie

6 Dank aan iedereen die een kind een fantastische vakantie bezorgde. Ze houden er prachtige herinneringen aan over. Aan de families bij wie het verblijf minder goed verliep (omdat er beslist werd vroeger terug te keren of omdat ze abrupt aankondigen niet meer te zullen terugkeren ), maak jezelf geen verwijt, ze dragen altijd iets mee van wat je hen hebt gegeven. Ooit beklagen ze zich wellicht dat ze het zo hebben aangepakt maar dan is het te laat. Ik dank iedereen voor wat jullie de kinderen hebben gegeven en geleerd. We hopen op jullie hulp en steun, misschien niet meer in de vorm van een onthaal maar er zijn nog andere mensen die onze hulp nodig hebben, we laten onze schouders zeker niet hangen. Dank!

7 Feest van het einde van de vakantie in Dergneau

8 WIJ BEDANKEN - Alle families die een kind hebben opgevangen - DISTRILOG voor het toiletpapier, de luiers, de reinigingsdoekjes, de zakdoekjes - Hugo, Joël en Fabienne, Rudy, Francine, Alain en Claude die heel wat kilometers hebben afgelegd om alles naar het depot te brengen. - De firma LAMBERT voor de verf - Marylène voor de graanrepen voor de kinderen - Françoise voor de dozen Quakers - Albert, Ghislain, Eric, Michel, Philippe om de colli van het ene naar het andere depot te brengen - Mevrouw Massimo en ING voor de gift - Nathalie en de hele school voor de oogst aan speelgoed - De firma Gohy voor hun hulp - Alle mensen die ons brengen wat we nodig hebben - Andrée, Ady, René, Bernard en al wie heeft geholpen bij de frietjes, de taart, de afwas, de koffie, de bediening aan de bar of aan tafel, het feest op het einde van de vakantie was geslaagd! - Christian, onze slager - Chantal voor het materiaal gebruikt bij de artisanale markt - Serge en onze vrienden motorrijders - Rudy voor de t-shirts met de naam van onze organisatie - Françoise, onze schatbewaarder, Els onze vertaler naar het Nederlands, Stephane onze webmaster en Hugo onze man die de lijsten opstelt en zich ontfermt over de nederlandstalige families - Arlette en Arlette en Janine voor de colli met voedingswaren bestemd voor 6 behoeftige families en kindertuinen - Vincent voor de lay-out van ons tijdschrift - Al wie ik vergeten ben Aan iedereen,

9 We zijn op zoek naar - vooral baby- en kinderkleding in goede staat, netjes gewassen en opgevouwen - lakens, dekens (1 persoons), bedspreien, donsdekens, in goede staat en gewassen - handdoeken in spons (geen washandjes!!!) - educatieve spellen zoals lotto, domino, COMPLETE puzzels, ballen, springballen, springtouwen, poppen, barbie, poppenwagens, auto s - houten blokken, duplo, lego - groot speelgoed : huisjes, winkeltjes, keukentjes, poppenkasten, auto s, fietsen, steppen, glijbanen, schommels - schoenen proper gepoetst of gewassen MET veters en ZONDER aarde aan de zolen - koppen met oor, platte en diepe borden, vorken, grote en kleine lepels, messen, kookpotten zonder blutsen want die hebben ze en daar worden ze bij controle op beboet - mappen, papier, kleeffolie - stoffen en naaigerei (doek, wol, katoen, kant, naalden, ritssluitingen, knopen) - potloden, markeerstiften, stiften, wasco - 2 strijkrollen - vinyl en tapijt -verkleedmateriaal, balletkledij, dans- en gymschoenen - bedjes met matrassen -buggy s WAT WE NIET NODIG HEBBEN Zakken en tassen, sjaals, gebreide sloffen, riemen, pelsen jassen, schaatsen, rolschaatsen, skateboards, dassen, babysokjes, gebreide truien, onderhoudsprodukten, dingen die bederven WIE IETS WIL BRENGEN DAT NIET OP DE LIJST STAAT GELIEVE ME EERST TE CONTACTEREN DANK OM HIERMEE REKENING TE HOUDEN

10 CONTACTEN De Voorzitter : ARBON Nicole 02/ ou 0477/ nicole.arbon@telenet.be enfantsdegomel@hotmail.com Secretaris : SCHOMELHOUD Claude (idem Présidente) Kaashouder : GOSSET Françoise 069/ ou 0477/ Internet Mamager DUPUIS Stéphane Stephane.Dupuis@ath.be Pakket Manager en Nederlandstalige Manager néerlandophones + Aakomst, Vertrek Brussels Manager WILLEMS Hugo hugowillems@telenet.be Diabetische Kinderen Manager, Chièvres/Aat Sectie BERTEAU Dominique dominique.berteau@skynet.be Aakomst, Vertrek Barchon Manager + Luik Sectie DUFOUR Alain 04/ ou 0497/ dufouralain@versateladsl.be Aakomst, Vertrek Luik Telephonische Manager DENIS Denise 04/ ou 0498/ ancredasia@hotmail.com Dour Sectie GOSSET Françoise 065/ ou 0477/ Gossetfr2002@yahoo.fr

11 KERSTMARKT BRUSSEL Zoals vorig jaar aangekondigd, nemen we niet langer deel aan de kerstmarkt wegens niet langer haalbaar (strenge openingstijden, te weinig vervanging ) We zullen wel deelnemen aan kleinere kerstmarkten van een dag of een weekend. Wie leuke plaatsen kent, laat het ons weten. We staan zeker al op de kerstmarkt van Frasnes-lez-Buissenal. We verkopen er artisanale produkten, truffels met wodka, kerstversiering Alle ideetjes welkom!!! NIEUWS Nederlandstalige families die informatie wensen over onze organisatie, kunnen hiervoor terecht bij Hugo op tel. 02/ of 0479/ of hugowillems@telenet.be Wij vernamen het droeve nieuws over het overlijden van de vader van Rita en bieden haar en haar man ons oprecht medeleven aan. Veel sterkte! We wensen ook veel moed aan Françoise, onze schatbewaarder die nog met gezondheidsproblemen kampt. Als alles goed gaat vertrekken we tussen 12 en 15 oktober voor de bedeling van de colli. we zoeken nog steeds gezinnen die tijdens de vakantiemaanden een kindje willen opvangen.

12 De kinderen komen aan op 23 december en vertrekken op 5 januari. De inschrijvingen moeten dringend gebeuren want de bus geraakt vol. Tarief : Voor alle kinderen, met om het even welke organisatie ze komen, zal de prijs 110 euro zijn + verzekering + 40 voor twee hotelovernachtingen (1 x tijdens de heen- en 1 x tijdens de terugrit om te vermijden dat de kinderen bij wintertemperaturen 9 uur in een stilstaande bus moeten doorbrengen? Wie zijn bijdrage nog niet betaalde, gelieve dit te doen bij inschrijving ( 30 euro) Ik moet in het bezit zijn van alle nodige documenten (zie website) ten laatste 15 november. Ik moet er nog mee naar het ministerie ter ondertekening waarna ze op 18 november worden verstuurd naar Gomel. Te laat is te laat! Betaling graag tegen 10 december aub. Omdat de prijzen van de bussen blijven stijgen en om ons tarief niet te hoeven verhogen, zullen we aan iedereen 10 doosjes vodkatruffels bezorgen (artisanaal product met Callebaut chocolade, boter, eieren, suiker enz.) Vanaf 10 november zijn ze beschikbaar. Iedereen kan ze verkopen. Ideaal voor de feestperiode en zo hoeven wij onze prijzen niet te verhogen. Wie ze wil krijgen voor de aankomst van de kinderen, gelieve me een seintje te geven. Alle anderen ontvangen de doosjes bij aankomst van hun kind. Ook wie er meer wil, mag me een seintje geven. De prijs is 7 euro. Echt de moeite waard want heel lekker. De Algemene Vergadering vindt plaats voor mijn vertrek naar Gomel. Plaats en datum zullen via de site bekend worden gemaakt (

13 Chantal organise le DIMANCHE 30 SEPTEMBRE à 12 H Un repas au profit de notre association. MENU Potage potimarrons, lentilles corail * Terrine de foie de volaille sur lit de salade * Gratin de légumes, émincé de bœuf à la Moinette * Crème brulée Sur Réservation : 25 euros Adresse : Ferme du DORLOU 18 Vieux Moulin 7890 WODECQ TEL : 068/448306

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2015 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/ 245.37.50

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 1ème trimestre 2011 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 26 AVRIL 1986 26 AVRIL 2011 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/

Nadere informatie

Over enkele weken zijn de kinderen weer bij ons. Als alles goed gaat, reis ik samen met de kinderen naar Belgie en hou ik jullie ondertussen op de hoo

Over enkele weken zijn de kinderen weer bij ons. Als alles goed gaat, reis ik samen met de kinderen naar Belgie en hou ik jullie ondertussen op de hoo Over enkele weken zijn de kinderen weer bij ons. Als alles goed gaat, reis ik samen met de kinderen naar Belgie en hou ik jullie ondertussen op de hoogte van de reisroute. Mogen we jullie vragen om zeker

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 4ième trimestre 2016 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/ 245.37.50

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2017 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél :

Nadere informatie

Verslag 4de trimester

Verslag 4de trimester Verslag 4de trimester Half september september kwam de vrachtwagen aan in Gomel en werden alle dozen gelost en opgeslagen in het magazijn. Alles werd gecontroleerd en nadien werden de documenten doorgestuurd

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3 ième trimestre 2014 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/

Nadere informatie

We feliciteerden Albert voor de superverkoop (180) dozen truffels. SUPER!

We feliciteerden Albert voor de superverkoop (180) dozen truffels. SUPER! 1st Trimester 2017 Nadat de kinderen in januari vertrokken waren, hebben we een vergadering georganiseerd. Er stonden heel wat punten op de agenda en waren benieuwd naar de nieuwe ideeën. Verschillende

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48. 3de trimester 2013 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél

Nadere informatie

NOUS AVONS UNE FAMILLE D ACCUEIL

NOUS AVONS UNE FAMILLE D ACCUEIL 1er trimestre 2015 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 NOUS AVONS UNE FAMILLE D ACCUEIL NOUS EN ATTENDONS UNE.. Editeur responsable : ARBON Nicole Rue

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2016 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél :

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 1er trimestre 2018 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél : 02/

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken Sint-Ursula brieft 16/03/2019 1. Stand van Zaken a. de trainingen Nog een dikke maand tot het trainingsweekend. Dit is een belangrijke test voor mens, materiaal en groep. 3 dagen na elkaar 100 km fietsen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Nederland

Spreekopdrachten thema 1 Nederland Spreekopdrachten thema 1 Nederland Opdracht 1 bij 1.3 ** Speel het spel met de groep. Uitleg voor de docent: De docent begint. Hij zegt wat hij kan. Bijvoorbeeld: Ik kan koken. Laat de eerste cursist herhalen

Nadere informatie

asbl «Enfants de Gomel»

asbl «Enfants de Gomel» 1 er trimestre 2019 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 asbl «Enfants de Gomel» Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74001348950607

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' mei Ouderuitdagingen

Week van de Opvoeding. Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' mei Ouderuitdagingen Week van de Opvoeding Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' 16-23 mei 2017 Ouderuitdagingen Ouderuitdagingen, wat is dat? Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2017 wordt er in Vlaanderen en Brussel

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI 2 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang:

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Gaëtan Dufour, Vuurstraat 10, 1190 Vorst Afgiftekantoor: 1190

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN 9 SEPTEMBER T/M 11 SEPTEMBER 2019 Informatie brugklaskamp Vierhouten Ben jij al helemaal klaar om je te verkleden voor de discoavond, om de hoogste bomen te beklimmen en om

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070-363 49 40 Goudsbloemlaan 131 2565 CR Den Haag tel. 070-363 34 39 E: info@segbroek.nl Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom 11 september - t/m 13 september Informatie

Nadere informatie

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!!

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!! S O U N D X P E R I E N C E Stemexpressie in verbinding INTENSIEVE ZANGCURSUS «LUISTER EN ZING» GEÏNSPIREERD OP DE FILM «AS IT IS IN HEAVEN» TER LOO- 27 EN 28 DECEMBER 2014 Els Cuypers - Jan Davidtsstraat

Nadere informatie

Zo werk ik! Mijn pedagogisch werkplan

Zo werk ik! Mijn pedagogisch werkplan Zo werk ik! Mijn pedagogisch werkplan Naam: Lilya de Vries-Shatunova Datum: 11 december 2017 Inhoud 1. Welkom - Emotionele veiligheid - Persoonlijke competentie - Sociale competentie - Normen en waarden

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje Reizen voor Sport Fans Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.789 vanaf Pakket 6 personen Vertrekdatum 14/07/2016 1.789 vanaf en Pakket 6 personen 15/07/2016

Nadere informatie

A) Gebruik de volgende voegwoorden: maar, want, en, of.

A) Gebruik de volgende voegwoorden: maar, want, en, of. A) Gebruik de volgende voegwoorden: maar, want, en, of. 1. Trek je schoenen uit moeder heeft pas schoongemaakt. 2. Ik wilde gaan tennissen mijn vrienden vonden het te warm. 3. Drink je koffie drink je

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Mijn naam is: 3-6 JAAR. Deze brochure is voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Mijn naam is: 3-6 JAAR. Deze brochure is voor kinderen van 3 tot 6 jaar Mijn naam is: 3-6 JAAR Deze brochure is voor kinderen van 3 tot 6 jaar Dit boekje zegt welke afspraken er zijn in Dageraad, zodat je weet wat er wel en niet mag in de leefgroep. Tijdens je verblijf in

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 25 tot en met 29 juni Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons laatste weekje. Wat gaan we nog allemaal doen? Maandag trekken we erop uit want dan gaan we

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48. 2ième trimestre 2014 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 NUMERO SPECIAL ANNIVERSAIRE 2014 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48. 4ième trimestre 2014 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 18 V.U. Céline De Moor, Boergondiëstraat 12, 1190 Vorst Afgiftekantoor:

Nadere informatie

Document A.1 Uitnodiging tot de Synodevergadering

Document A.1 Uitnodiging tot de Synodevergadering Aan de synodeleden 2018 Aan de afgevaardigden van de zusterkerken Aan de coördinatoren Aan de voorzitters van commissies en werkgroepen Aan de districtsvoorzitters Aan het moderamen van de Synodevergadering

Nadere informatie

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS PALMZONDAG in onze parochies Laat ons als weleer de kinderen der Joden een zegeweg bereiden voor de Heer, en met palmen in de hand Hem tegemoet gaan. Laat ons juichen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

NOG ENKELE WEKEN!!! Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis :

NOG ENKELE WEKEN!!! Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : 2ième trimestre 2012 2012 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 P201148 NOG ENKELE WEKEN!!! Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Terugblik animatorcursus april

Terugblik animatorcursus april Terugblik animatorcursus april Interview Kelly, KAJ Jonkershove Ik had het gevoel dat we iets hadden bereikt! Welk moment is je het meest bijgebleven? Waarom? In de eerste plaats denk ik onmiddellijk aan

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee 20.06.2017 Beste dansers en ouders, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor we aan een welverdiende grote vakantie gaan beginnen. Iedereen kan nu min of meer gaan genieten van wat vrije tijd. 24 juni

Nadere informatie

Zonder jullie hulp zouden we nooit zo n mooie dingen kunnen geven. DANK!

Zonder jullie hulp zouden we nooit zo n mooie dingen kunnen geven. DANK! Herfstkonvooi 2010 Drie weken na de vrachtwagen, vertrokken ook Claude en ik, op een vrijdagochtend uit Brussel. Met de wind in de rug, waren we al gauw in Polen. De avond viel om 16.30u, het werd alsmaar

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Mijn kleine klas-atlas. Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke

Mijn kleine klas-atlas. Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke Mijn kleine klas-atlas Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke Welkom lieve kleuter kleine bengel grote engel! Welkom mama! Welkom papa! Jullie hebben voor onze school gekozen. Dat is beslist een zeer goede

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Antwoorden Thema 2 Feesten

Antwoorden Thema 2 Feesten Antwoorden Thema 2 Feesten Lezen Oefening 2 1 c Simone. 2 b Zaterdagavond. Luisteren Oefening 3 1 b Een boek. 2 b Een kopje koffie en taart. 3 b Op Simone. 4 c Haar zus woont bij haar vader. 5 b 7 jaar

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken.

De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken. Fonteintje 1 september 2017 Beste ouders en verzorgers, Start schooljaar De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken. Het was, wat ons

Nadere informatie

Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat Lier Tel: 03/ Gsm: 0475/ Rek.nr. : BE

Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat Lier Tel: 03/ Gsm: 0475/ Rek.nr. : BE Infobrochure KDV d'engeltjes Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat 20 2500 Lier ouders@dengeltjes.be Tel: 03/290.82.53 Gsm: 0475/85.20.59 Rek.nr. : BE19 7310 2961 7812 Voorwoord: goed nieuws voor ouders!

Nadere informatie

Mocht het afscheid nemen problemen opleveren bespreek dit dan even met de groepsleerkracht. Dan begeleiden jullie gezamenlijk uw kind hierbij.

Mocht het afscheid nemen problemen opleveren bespreek dit dan even met de groepsleerkracht. Dan begeleiden jullie gezamenlijk uw kind hierbij. De dagindeling in groep 1 en 2 De schooltijden voor de kleutergroepen zijn als volgt: s morgens 8.30 uur 11.45 uur s middags 13.00 uur 15.15 uur Woensdag 8.30 uur 12.00 uur Vrijdagmiddag vrij 10 minuten

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Den Dido en Jorisha de Samber op

Den Dido en Jorisha de Samber op Den Dido en Jorisha de Samber op Het weekend 8-9 augustus diende er links en rechts nog wat geklust te worden (o.a. WC-pot gebruiksklaar maken op de Undine) vooraleer we onze zomervakantie konden aanvatten.

Nadere informatie

VOORZETSEL. A) Vul in met een voorzetsel aan in met naast onder op uit. B) De klas : vul het juiste voorzetsel in. 1. Het boek ligt de tafel.

VOORZETSEL. A) Vul in met een voorzetsel aan in met naast onder op uit. B) De klas : vul het juiste voorzetsel in. 1. Het boek ligt de tafel. A) Vul in met een voorzetsel aan in met naast onder op uit 1. Het boek ligt de tafel. 2. Het kopje staat de kast. 3. Ik neem mijn schrift mijn boekentas. 4. De studenten hangen hun jas de kapstok. 5. Mijn

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Lespakket Sinterklaas en de gouden munten. Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017

Lespakket Sinterklaas en de gouden munten. Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017 Lespakket Sinterklaas en de gouden munten Huis van Sinterklaas Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017 Voorleesverhaal Sinterklaas en de gouden munten Het is bijna pakjesavond. Sinterklaas

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nieuwsbrief Nr.: Augustus 2014 WTC Oud-Rycklen Sponsors: Rijkel Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 Rijkel (Borgloon) +32 11 68

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Op Weg 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie 024 663 18 05 06 33 63 59 01 bsoopweg@kion.nl 9 juli t/m 17 augustus Graag vóór 9.00 uur afmelden

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Gaëtan Dufour, Vuurstraat 10, 1190 Vorst Afgiftekantoor: 1190

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

Groepsopvang Boefjes & Bijtjes. In samenwerking met Landelijke Kinderopvang

Groepsopvang Boefjes & Bijtjes. In samenwerking met Landelijke Kinderopvang Groepsopvang Boefjes & Bijtjes In samenwerking met Landelijke Kinderopvang v Dagindeling 7u00-9u00 Onthaalmoment korte overlegmoment met ouders 9u00 10u30 Onthaalmoment in het zithoekje: Boekje lezen,

Nadere informatie

Voor de kleine honger

Voor de kleine honger Voor de kleine honger (te bestellen tot 16u) Croque Monsieur ham-kaas 5,95 Croque Madame ham-kaas-spiegelei 6,50 Croque Vidée ham-kaas-vidée 7,00 Croque Bolognese ham-kaas- bolognesesaus 7,00 Croque Zalm

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de KERSTREIS DUSSELDORF 2014 Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond 14.00 uur op de Rijnkade om de medereizigers daar welkom te heten.

Nadere informatie