Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48."

Transcriptie

1 4ième trimestre 2016 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, Bruxelles Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/ enfantsdegomel@hotmail.be ou nicole.arbon@telenet.be Site Web :

2 Laatste tijdschriftje van Het jaar loopt op zijn einde en we zijn volop bezig met de laatste voorbereidingen van de kerstreis : 39 kinderen van onze vzw en 2 van Charles komen dit jaar hun vakantie bij de Belgische gezinnen doorbrengen. 6 nieuwe meisjes en 1 jongen komen voor het eerst naar hier. Vrijdag was ik om uur op het Ministerie van Buitenlandse zaken voor de stempels op de documenten. Aanvankelijk werden er 2 geweigerd. Van één van de gezinnen hadden de stadsdiensten een verouderd formulier meegegeven. Na een telefoontje werd het juiste document onmiddellijk klaargemaakt. De mevrouw van Buitenlandse zaken werkt normaal tot uur en de maandag zou ze verlof hebben. Daarom hebben we beslist om het document bij de familie op te halen en het zo nog voor uur op het Ministerie te kunnen afgeven. Het ander werd bijna geweigerd wegen te weinig inkomsten maar bij nader inzien waren er inkomsten over het hoofd gezien zodat alles dan toch in orde was. Ondertussen werd ik door Rudy opgewacht om de dozen truffels te verdelen in de regio want de kerstmarkten komen er aan en daar worden er veel verkocht. Op het einde van de dag konden alle formulieren via DHL verzonden worden naar Gomel. HERINNERING : DE BETALINGEN VAN DE BUSREIS EN DE VERZEKERING MOETEN BETAALD ZIJN VOOR 15 DECEMBER;

3 Bij aankomst van de bus geven wij elk gastgezin 6 dozen truffels mee om te verkopen. Wij proberen de kostprijs van de busreis laag te houden en daarom deze verkoopactie. Overal gaan de prijzen de hoogte in, ook voor de bus. Dit jaar zal het geen Poolse bus zijn want we zouden dan ongeveer 8000 Euro moeten betalen. Op die manier hadden we per kind 200 euro reisgeld moeten vragen. Daarom hebben we een Wit Russische bus gereserveerd maar deze moet 8 uur blijven stilstaan. (dit is verplicht voor Wit Russsische bussen die kinderen vervoeren) Bij het niet naleven van deze regel is het risico groot dat er een zware boete betaald moet worden. Als de bus stilstaat is er geen verwarming daarom hebben we beslist om iedereen te laten overnachten in een hotel en dan krijgen de kinderen 's morgens een ontbijt. Alles wordt door de vzw betaald. De kinderen vertrekken op 21 december en zullen op 23 december bij ons zijn. De bus blijft in België staan. De chauffeurs vertrekken dan opnieuw met een bus en komen per vliegtuig terug op 3 januari. Het vertrek is voorzien op 5 januari.

4 Bedankjes... Iedereen voor jullie glimlach, een woord, een geste zoveel andere kleine dingen, misschien minder opvallend maar toch zo belangrijk en hoopgevend. Een duw in de rug om verder te doen ondanks de vele jaren sinds de ontploffing. Dit alles maakt het meer dan waard om voor de kinderen te vechten. Onze sterkte is onze samenwerking met jullie allemaal. NIEUWTJES De bestuursvergadering had plaats op 13 november. We vinden het jammer dat er zo weinig gezinnen aanwezig waren. Het is altijd de moeite om samen te praten en naar elkaar te luisten. Problemen of vragen kunnen opgelost worden. Wij staan altijd open voor gesprekken, voorstellen en problemen.

5 Bedankt... Alle gezinnen die truffels verkopen. Alle gezinnen die kerstmarkten organiseren. Rita en haar vriendengroep voor het organiseren van de benefiet in Mol. Monique en Bernard, een grote BEDANKT Véronique en Jean Pierre voor jullie hulp die enorm gewaardeerd wordt. De nieuwe gastgezinnen die voor het eerst een kind uitnodigen. Fabienne en Joël, Albert, Rudy, Jean Pierre, Katy, Philippe om de dozen te halen en weg te brengen naar Herve. Alle gastgezinnen die met Kerst een kind uitnodigen. Allen die hun vrije tijd besteden aan onze VZW.

6 BETREFFENDE DE TRUFFELS Heel wat gezinnen hebben meer dan 6 dozen truffels gevraagd. BEDANKT allemaal want we hebben voldoende reserve. We hopen ze allemaal te verkopen want we hebben de centen nodig voor de zomervakantie. De gezinnen die dat niet willen doen kunnen het ook weigeren maar dan moeten ze voor de busreis 160 euro betalen. Ik denk dat iedereen vrienden en kennissen heeft die graag een doos willen kopen aan 8 euro. Met een beetje goeie wil moet het lukken. NIEUWS VAN DE VRACHTWAGEN. Dankzij Josine en André konden we pakketten meegeven voor onze gezinnen in Gomel. Josine vergezelde de vrachtwagen en is pas vertrokken toen alles gestapeld was, ingeladen en verzegeld. We wachten nu op de toestemming om de dozen aan de gezinnen te geven. Vorig jaar was dat 6 december. Zodra er meer nieuws is zal dat te lezen zijn op onze FB site Enfants de Gomel.

7 Betaling van de truffels Wanneer en hoe kunnen de truffels betaald worden. Dat kan op rekening BE ASBL Enfants de Gomel De boekhoudster heeft een lijst van het aantal dozen truffels per gezin. Vergeet bij de storting niet uw naam en het aantal dozen te vermelden die je verkocht. Betalen mag van zodra de truffels verkocht zijn. Wie kan een kind uitnodigen? Iedereen kan een kind uitnodigen maar moet beschikken over een attest goed gedrag en zeden evenals van elke volwassen die op hetzelfde adres woont. Wie zijn deze kinderen? Het zijn allemaal kinderen die in die gebieden wonen die het zwaarst besmet zijn door de explosie in de Kerncentrale van Tsjernobyl. Vakanties in een gezonde omgeving geeft hen de kans om aan te sterken en hun weerstand te verhogen. Hoe communiseren met deze kinderen? Met het hart, met zachtheid, liefde en door het gebruiken van makkelijke woorden en zinnetjes (bij het eerste bezoek krijgen de gastgezinnen een woordenlijst Vakanties kunnen voor 1 of 2 maanden aangevraagd worden

8 KERSTWENSEN Moge de magie van Kerstmis jullie geluk en blijdschap brengen. Moge dit nieuwe jaar jullie vervullen van blijdschap en liefde. Wij wensen jullie zo veel geluk als er sterren aan de hemel staan. Moge vrede en liefde een plaatsje vinden in jullie hart voor altijd. Wij bedanken jullie in naam van onze kinderen voor alle hulp. Hopelijk kunnen we nog enkele jaren doorgaan. ZALIG KERSTFEEST EN GELUKKIG NIEUWJAAR De voorzitster en het bestuur.

9 NIEUWS Wij vernemen pas het overlijden van Mevrouw Wauters. We wensen heel veel sterkte aan haar zoon, zijn vrouw en de ganse familie. In mijn eigen naam, die van Claude, de raad van bestuur, alle gastgezinnen hier maar vooral in naam van de gezinnen in Gomel die reeds vele jaren van haar tientallen truien mochten ontvangen. Breien was haar favoriete hobby en ze had er veel plezier in om de kinderen gelukkig te maken. Ze heeft nooit een konvooi overgeslagen. Telkens telefoneerde ze om de juiste vertrekdatum van de vrachtwagen te weten te komen en om dan naar het magazijn te komen met haar zelfgemaakte truien. Toen ze zelf niet meer met de wagen kon rijden was het haar zoon die me alle prachtige breiwerken bracht. Steeds weer opnieuw keek ze uit naar het verschijnen van ons tijdschrift om al het laatste nieuws te weten. Madame Wauter, wij danken U uit het diepste van ons hart voor alles wat U voor ons deed en we zullen nooit vergeten wat U voor de kinderen deed.

10 genieten. WAT TE DOEN NA DE AANKOMST De reis is lang en vermoeidend. Een lichte maaltijd, kleine hoeveelheden is aan te raden. Daarna goed uitrusten dan kunnen ze de rest van de vakantie met volle teugen Het is heel goed mogelijk dat het kind een geschenkje mee brengt. Geef het een mooi zichtbaar plaatsje want de ouders moeten er heel wat voor doen om het te kunnen kopen. Binnen de 3 dagen moeten de kinderen op de gemeentediensten een aankomstverklaring ondertekenen. Overdrijf niet met het aankopen van kleding, geschenkjes en speelgoed. De kleding die ze bij aankomst aan hebben eventjes wassen en terug in hun tas steken.. Het eten is hier zeker niet zo als bij hen thuis. Leer hen van alles te proeven en te proberen. Beetje bij beetje. Ze eten graag kolen, wortelen, augurken, komkommers en tomaten. Thuis hebben ze weinig vlees. Meestal eten ze dan kip, worst en gehakt.. Als er problemen zijn, wacht niet te lang om dit te melden. Neem contact op met Nicole of een verantwoordelijke. Bij aankomst laat je ze zo snel mogelijk naar huis bellen.

11 Men moet er zich van bewust zijn dat een kind dat wordt uigenodigd, ook terug naar huis MOET Il Het is niet mogelijk en verboden om de kinderen hier te houden. Ik zal verplicht zijn om, als er zich problemen voordoen, de ordediensten te bellen. Het meest gewaardeerde geschenk is een foto album vol foto's van wat ze hier deden en meemaakten. Deze herinneringen zijn voor altijd!! Dit is een foto van de laatste truien gemaakt door Mevrouw Wauters. Voor de volgende vrachtwagen met hulpgoederen zijn we op zoek naar baby kleding, bordjes en plastieken tassen. Kleding voor kinderen tot 12 jaar en kleding voor jongeren tot 16 jaar (maat 36/38). Schoenen in perfekte staat. Schoolgerief en speelgoed zijn ook welkom. Alles mag in bananendozen gestoken worden.

12

13 ASBL «Enfants de Gomel» Rue Portaels, Bruxelles Site web: nicolearbon2@gmail.com Compte fortis: BE Présidente : ARBON Nicole TEL-FAX : 02/ GSM : 0477/ nicole.arbon (at) telenet.be ou nicolearbon2(at) gmail.com Secrétaire : Claude Schomelhoud GSM : 0477/ Trésorière : Françoise Gosset Tel : 065/ GSM : 0477/ gossetfr2002 (at) yahoo.fr Responsables régionaux et fonctionnels ANTENNE Ath - Chièvres Leuze Mons Polard Albert GSM : 0474/ ou Cécile 0474/ albertpolard (at) live.fr ANTENNE Dour Tournai Gosset Françoise (voir trésorière) Section Neerlandophone Rita De Nooze Tel : 011/ GSM 0479/ rita.denooze(at) telenet.be SITE INTERNET Stéphane Dupuis Tel : 068/ GSM : 0475/ enfantsdegomel (at) gmail.com

Over enkele weken zijn de kinderen weer bij ons. Als alles goed gaat, reis ik samen met de kinderen naar Belgie en hou ik jullie ondertussen op de hoo

Over enkele weken zijn de kinderen weer bij ons. Als alles goed gaat, reis ik samen met de kinderen naar Belgie en hou ik jullie ondertussen op de hoo Over enkele weken zijn de kinderen weer bij ons. Als alles goed gaat, reis ik samen met de kinderen naar Belgie en hou ik jullie ondertussen op de hoogte van de reisroute. Mogen we jullie vragen om zeker

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2015 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/ 245.37.50

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2017 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél :

Nadere informatie

We feliciteerden Albert voor de superverkoop (180) dozen truffels. SUPER!

We feliciteerden Albert voor de superverkoop (180) dozen truffels. SUPER! 1st Trimester 2017 Nadat de kinderen in januari vertrokken waren, hebben we een vergadering georganiseerd. Er stonden heel wat punten op de agenda en waren benieuwd naar de nieuwe ideeën. Verschillende

Nadere informatie

Verslag 4de trimester

Verslag 4de trimester Verslag 4de trimester Half september september kwam de vrachtwagen aan in Gomel en werden alle dozen gelost en opgeslagen in het magazijn. Alles werd gecontroleerd en nadien werden de documenten doorgestuurd

Nadere informatie

asbl «Enfants de Gomel»

asbl «Enfants de Gomel» 1 er trimestre 2019 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 asbl «Enfants de Gomel» Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74001348950607

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2016 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél :

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3 ième trimestre 2014 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 1er trimestre 2018 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél : 02/

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48. 2ième trimestre 2014 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 NUMERO SPECIAL ANNIVERSAIRE 2014 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles

Nadere informatie

NOUS AVONS UNE FAMILLE D ACCUEIL

NOUS AVONS UNE FAMILLE D ACCUEIL 1er trimestre 2015 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 NOUS AVONS UNE FAMILLE D ACCUEIL NOUS EN ATTENDONS UNE.. Editeur responsable : ARBON Nicole Rue

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48. 3de trimester 2013 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 1ème trimestre 2011 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 26 AVRIL 1986 26 AVRIL 2011 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2012 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél : 02/ 245.37.50

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, 146. 1030 Bruxelles. Fortis : 001-3489506-07. Tél : 02/ 245.37.50 GSM : 0477/87.48. 4ième trimestre 2014 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 BC - 4271 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07 Tél

Nadere informatie

A LIRE SVP. Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

A LIRE SVP. Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 2ième trimestre 2017 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 A LIRE SVP Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : 001-3489506-07

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws Montessorischool Maassluis Seringenstraat 110 3142 NX Maassluis tel.: 010-5917410 E-mail: info@montessorischoolmaassluis.nl NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 www.kwbgooik.be december 2017 kwb gooik & strijland Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 Het is Kerstmis. Telkens we een traan van verdriet wegnemen. Als we vrede sluiten en haat wegnemen. Telkens we lijden helpen

Nadere informatie

TSJERNOBYL 27 JAREN. asbl «Enfants de Gomel» FAMILIE BEZOEKEN NAAR Gomel. 2 de TRIMESTER 2013

TSJERNOBYL 27 JAREN. asbl «Enfants de Gomel» FAMILIE BEZOEKEN NAAR Gomel. 2 de TRIMESTER 2013 2 de TRIMESTER 2013 BELGIQUE BELGIE PP-PB 1030 BRUXELLES BXLS 3 BC-4271 NUMERO AGREMENT P201148 asbl «Enfants de Gomel» FAMILIE BEZOEKEN NAAR Gomel TSJERNOBYL 27 JAREN EDITEUR RESPONSABLE ARBON NICOLE

Nadere informatie

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra Noorwegen Gemaakt door Emma Scheepstra 1 Inhoudsopgave Dag 1: Aankomst... 3 Dag 2: Naar school en het zwembad... 4 Dag 3: Naar school en naar een klimbos... 5 Dag 4: Naar het zwembad en naar de stad...

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

december januari - februari

december januari - februari december januari - februari 2018-2019 AKABE Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020 45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi 31 augustus 7 september 2020 Onze regionale gaat voor zijn 45-jarig bestaan een week van festiviteiten organiseren. Het programma vindt u hieronder. PROGRAMMA

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden,

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Vooreerst wil ik jullie allen en familie een liefdevol nieuw jaar 2018 toewensen met heel veel warmte van mensen om u heen, geluk en vooral een goede gezondheid. Het afgelopen

Nadere informatie

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. BELANGRIJK: 1). Cheques worden niet geaccepteerd 2). Vergeet niet het betalingsbewijs bij uw aanvraag in te dienen 3). Dien visumaanvragen van 3 maanden of langer (iedere categorie) op tijd in aangezien

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei Trierreis 3G 2019 Programma: Maandag 6 mei 8.00 uur Vertrek van Ypenburg 11.00 uur Aankomst Heerlen Bezoek aan de thermen in Heerlen en de Romeinse catacomben in Valkenburg Om 12.30 is er tijd om je eigen

Nadere informatie

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië Met Fotografie naar Bretagne - Normandië PROGRAMMA BRETAGNE - NORMANDIË De magistrale, gekartelde kustrand van Noordwest Frankrijk vormde het decor voor binnenvallende Vikingen en, tijdens WOII, voor

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool Intro Geachte ouders/ verzorgers, De laatste BerICHTUS van 2015 die we naar u sturen en tegelijkertijd staat bovenaan al januari 2016, dus u krijgt al informatie voor het nieuwe jaar, terwijl we nog voor

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker?

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker? Zo woont Mo Wie beslist of Mo in België mag blijven? Een speciale dienst in Brussel zoekt uit of Mo en haar familie in België mogen blijven of niet. De mensen van de speciale dienst luisteren naar het

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, Ik ben alle leden, bestuurs- en steunende leden dankbaar voor jullie steun, hulp en gezellige

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, Ik ben alle leden, bestuurs- en steunende leden dankbaar voor jullie steun, hulp en gezellige De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Ik ben alle leden, bestuurs- en steunende leden dankbaar voor jullie steun, hulp en gezellige aanwezigheid het afgelopen jaar 2016, hetgeen ik erg gewaardeerd heb. Vriendschap

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker?

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker? Zo woont Mo Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker? Een asielzoeker is iemand die bescherming vraagt in een ander land omdat hij zich niet veilig voelt in zijn

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DIT BOEKJE IS VAN: WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DE STEIGER Om je wat wegwijs te maken in De Steiger, krijg je dit boekje. Hierin staan vele zaken vermeld. Dit is een alleen van jou. Je mag erin kleuren

Nadere informatie

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar 2016-2017 VOORWOORD Ons 4 de werkjaar als VZW Casa Maín zit er bijna op. Het was een jaar waar vooruitgang werd geboekt. De lang verwachtte eigen school van

Nadere informatie

Talentklassen 12 tot 16 maart

Talentklassen 12 tot 16 maart Talentklassen 12 tot 16 maart Omdat het bijna zover is, geven we u graag een bundeltje boordevol informatie mee over ons verblijf te Malle. In dit bundeltje kan u vinden : - De afspraken over vertrek en

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

Alsu en het Anassa - team

Alsu en het Anassa - team Gitschotellei 88 2600 BERCHEM GSM: 0470 585 774 W elkom op onze nieuwe Anassa e-journaal. In onze e-journaal willen wij u op de hoogte houden over onze geweldige promoties. Verder geven wij informatie

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Baby en Kinderdagverblijf

Baby en Kinderdagverblijf Baby en Kinderdagverblijf Stationsstraat 45 8020 Oostkamp 050/84.16.04 Huisreglement Dit huisreglement, voor het laatst gewijzigd op 12/11/2013, vervangt alle voorafgaande. De Paddestoel wordt uitgebaat

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen,

NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen, NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen, De afgelopen weken bracht ik in Senegal door om er ons project Keur Tippi Senegal (het huis van het kind van Afrika) verder uit te werken. De hoofddoelstelling van ons project

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2017

NIEUWSBRIEF kerst 2017 NIEUWSBRIEF kerst 2017 Kleur, ruimte, stilte markeren verwachting, deuren die openstaan Niet wetend wat er komen gaat Kerst: een oud verhaal vandaag opnieuw geschreven van liefde die niet overgaat Onderwijs

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

MEDISCHE FICHE + OUDERLIJKE TOESTEMMING + KOPIE IDENTITEITSKAART + TOESTEMMING DRINGENDE HEELKUNDIGE INGREEP ZEKER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN NAAR

MEDISCHE FICHE + OUDERLIJKE TOESTEMMING + KOPIE IDENTITEITSKAART + TOESTEMMING DRINGENDE HEELKUNDIGE INGREEP ZEKER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN NAAR KAMPBOEKJE AKAPARTIES MEDISCHE FICHE + OUDERLIJKE TOESTEMMING + KOPIE IDENTITEITSKAART + TOESTEMMING DRINGENDE HEELKUNDIGE INGREEP ZEKER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN NAAR Astrid Bruynooghe Oudstrijderslei

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden,

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Allereerst wil ik alle leden, bestuurs- en steunende leden alsook hun familie een gezond en zorgeloos nieuw jaar 2019, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven Eerste graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit het mandje en leggen dit

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

VERMIST. Gebruik de tekening op de volgende pagina om alle gevonden informatie samen te brengen!

VERMIST. Gebruik de tekening op de volgende pagina om alle gevonden informatie samen te brengen! Enkel voor kinderen! Dit dossier is een realisatie van Ryckevelde vzw Ryckevelde 2010 2 Waar is Eugène? VERMIST Enkele dagen geleden wou Eugène Ryckevelde Brussel gaan verkennen! Het was al heel lang geleden

Nadere informatie

Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op. Ponykamp t Vijverke

Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op. Ponykamp t Vijverke Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op Ponykamp t Vijverke Met veel leuke games, spannende tochten en natuurlijk gigantisch veel ponyplezier. Onze mascottes,

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Jaargang 7 Nr. 3 Juli-Augustus-September 2014 WE ZIJN ER EVEN UIT

Jaargang 7 Nr. 3 Juli-Augustus-September 2014 WE ZIJN ER EVEN UIT Jaargang 7 Nr. 3 Juli-Augustus-September 2014 Belgique - Belgie P.P. - P.B. 2830 WILLEBROEK BC 30653 WE ZIJN ER EVEN UIT Driemaandelijks tijdschrift - V.U. : Lydia Nys, Breendonkstraat 11 b/002, 2830 WILLEBROEK

Nadere informatie

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele RakTop-weekend 8 tot 10 maart - Melsele Jeuuuuj, wij gaan op weekend! Beste ouders Supertof dat jouw zoon meegaat op weekend! Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons en voor het extra speelkameraadje.

Nadere informatie

Jaargang 4 Nr. 3 Juli-Augustus-September Tot in september!!

Jaargang 4 Nr. 3 Juli-Augustus-September Tot in september!! Jaargang 4 Nr. 3 Juli-Augustus-September 2011 Belgique - Belgie P.P. - P.B. 2830 WILLEBROEK BC 30653 Tot in september!! Driemaandelijks tijdschrift - V.U. : Lydia Nys, Breendonkstraat 11 b/002, 2830 WILLEBROEK

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Hallo mede reisgenoten, Allereerst heel hartelijk bedankt voor jullie mails, dat doet ons goed en we kijken er ook naar uit. Voordat we over vandaag vertellen nog

Nadere informatie

Ouderschapsplan. Naam Geboortedatum plaats. Het gezag over de kinderen ligt bij [...] Beide ouders / vader / moeder

Ouderschapsplan. Naam Geboortedatum plaats. Het gezag over de kinderen ligt bij [...] Beide ouders / vader / moeder Mediation, Training & Coaching 1. Zorg- en Contactregeling 2. Communicatie en besluitvorming Persoonsgegevens Naam Vader Naam Moeder Voor- en achternaam kind 1 Voor- en achternaam kind 2 Voor- en achternaam

Nadere informatie

nieuwsbrief. 03 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 03 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 03 nieuwsbrief voor ouders December 2017 2018 Agenda Vrijdag 22 december: Laatste schooldag voor de kerstvakantie. De kinderen zijn om 12.00 uur vrij. Maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari:

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders!

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Smiskenskrant 2 26 oktober 2018 Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Voor de wereldklassen in het vierde leerjaar zijn we nog op zoek naar ouders, grootouders, familie, vrienden,.. die op donderdag

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan Advent vieren en beleven tweede graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Lou en Lena in Ecuador

Lou en Lena in Ecuador Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena in Ecuador Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, wij zijn Lou en Lena! Kom, we nemen je mee naar

Nadere informatie

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker?

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker? Zo woont Mo Wie beslist of Mo in België mag blijven? Een speciale dienst in Brussel zoekt uit of Mo en haar familie in België mogen blijven of niet. De mensen van de speciale dienst luisteren naar het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstmis komt dichterbij 8/

Nieuwsbrief. Kerstmis komt dichterbij 8/ 8/2018-2019 Nieuwsbrief Kerstmis komt dichterbij de kerstbomen worden gezet en wij kijken al uit naar wat er nog allemaal op het programma staat: Maandag, 17 december, gaan 3+4+5+6LO naar de Wintermarkt

Nadere informatie

Met kerst is alles licht (uit onze methode Trefwoord)

Met kerst is alles licht (uit onze methode Trefwoord) 15 december 2017 weeknieuws 13 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016.

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016. Nieuwsbrief 7 schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Inhoud Blij nieuws... 1 Ouderbetrokkenheid 3.0... 1 Nieuws van de Medezeggenschapsraad... 1 Schoolfruitprogramma van de EU ( herhaling)... 2 Nationaal School

Nadere informatie

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan.

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan. Jaargang 9, nummer 1 Even bijpraten: Parro Wij gaan op school Parro gebruiken. En te zijner tijd afscheid nemen van Email works. Via Parro kunnen we voortaan op een makkelijke, veilige en snelle manier

Nadere informatie

Vragenlijst Budgetcoaching

Vragenlijst Budgetcoaching Vragenlijst Budgetcoaching Welkom bij Stedam Bewind. Wij willen u vragen onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in te vullen. Deze lijst wordt gebruikt bij de intake voor de budgetcoaching. Kunt u de

Nadere informatie