Kinderboekenweek: Raar maar waar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderboekenweek: Raar maar waar"

Transcriptie

1 16 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Vandaag is de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten. De verschillende groepen hebben allemaal over één boek gewerkt en hebben per groep een grote poster gemaakt waarop te zien is wat zij zoal gedaan hebben. Deze posters hingen vandaag in It Bynt en ouders en leerlingen die daarvoor belangstelling hadden, konden de posters bekijken. Daarnaast werd ook het eerste blok lessen van de Talentenateliers afgerond. In het technieklokaal konden ouders en leerlingen zien wat er tijdens dit blok rond het thema van de Kinderboekenweek ontdekt en gemaakt was Agenda Start herfstvakantie Oud papier Oud papier Studiedag team, leerlingen extra dag Eerste schooldag na herfstvakantie Nieuwsbrief Adres Website Facebook Twitter App OV Portaal MR

2 16 oktober 2015 pagina 2 Groene vingers? #Extra vakantiedag De herfstvakantie duurt deze keer net als vorig jaar een dag langer. Op maandag 26 oktober hebben alle teamleden een studiedag van De Basis en daarom hebben de leerlingen een extra dag vrij. De eerste lesdag na de herfstvakantie is dus dinsdag 27 oktober. #Talentenateliers Het eerste blok van de Talentenateliers wordt vandaag afgesloten. Na de herfstvakantie starten de groepen 7, 8A en 8B in de Talentenateliers. Zij zullen hiervoor gedurende zes weken op vrijdag anderhalf uur naar het technieklokaal van de scholen gaan. Naast onze school ligt een schitterende schooltuin. In de schooltuin staan onder andere groenten, kruiden, heerlijke aardbeien en fruitbomen. Regelmatig mogen de kinderen rondkijken in de tuin of onder begeleiding oogsten. Voor de kinderen een leerzame ervaring. De schooltuin wordt verzorgd door een paar enthousiaste vrijwilligers. Maar zij kunnen heel goed een aantal extra hulpen erbij gebruiken! Binnenkort moet de tuin winterklaar gemaakt worden. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Geef je dan op bij Joelle Rademakers, telefoon of door op het gele blokje te klikken en een mail te sturen. Oud papier Ook in de herfstvakantie wordt er oud papier opgehaald. De hulpouders worden zowel op de dinsdag- als de donderdagavond om uur verwacht bij de voormalige Juf Boeremaskoalle aan de Jokwei (route Akkrum-Oost/Nes) en bij de voormalige Burgemeester Thalenschool aan de Ombocht, (route Akkrum Centrum-Zuid en route Leppebuorren). Er is daar een coördinator aanwezig. De volgende ouders zijn ingedeeld: Dinsdag 20 oktober Route Leppebuorren Ouders van Lianne en Marten Feenstra Ouders van Jelmer van der Weide Donderdag 22 oktober Route Akkrum-Oost/Nes Ouders van Jelmer en Wolter Klijnstra Ouders van Alwyn Vogelaar Ouders van Yge van der Werf Ouders van Berber van Essen Wanneer je verhinderd bent, vragen wij je zelf voor vervanging te zorgen door onderling te ruilen. Wij willen je vragen deze wijzigingen door te geven aan de contactpersoon, Anke Steensma-Bunt (telefoon , sweltsje@zonnet.nl). Op zoek naar handige (metsel-)ouders We zijn als Oudervereniging op zoek naar ouders die een sokkel kunnen metselen. Het beeldje dat voor de zomer is gerestaureerd van het jongetje die aan het spelen is, krijgt weer een prominente plek bij school. Het beeldje moet bovenop een sokkel/zuil komen te staan en daar hebben we uw hulp bij nodig. Materiaal en dergelijke wordt uiteraard vergoed. Voor vragen of om je aan te melden om te helpen, kun je contact opnemen met de Oudervereniging via Joelle Rademakers ( ) of Anke Steensma-Bunt ( ).

3 16 oktober 2015 pagina 3 Vrijwillige ouderbijdrage De oudervereniging wil alle ouders vragen de vrijwillige ouderbijdrage over te maken. In het verleden stuurden wij hiervoor een factuur op papier, maar uit praktische overwegingen kiezen we ervoor het dit keer anders te doen. Wij vragen u de ouderbijdrage zelf over te maken onder vermelding van de voor- en achternaam en groep van uw kind(eren). Het bedrag kan overgemaakt worden naar: Oudervereniging obs Akkrum IBAN: NL21 RABO De vrijwillige ouderbijdrage voor de oudervereniging bedraagt 15,00 per kind. Uit deze vrijwillige ouderbijdrage en de opbrengst van het oud papier worden de volgende zaken bekostigd: Eerste schooldag Sinterklaas Kerst Koningsspelen Pasen Afscheid en musical groep 8 Laatste schooldag Lief en leed (bruiloft, baby, jubileum, pensioen, overlijden) Onderhoud en vernieuwing van muziekinstallatie Onderhoud en beheer podium Onderhoud en beplanting schooltuin Ouders die toch graag een factuur op papier willen ontvangen, vragen wij even een mail te sturen naar obsakkrum@debasisheerenveen.nl. De factuur wordt dan in een envelop aan uw kind meegegeven. Voor alle duidelijkheid: ouders kiezen zelf of zij de ouderbijdrage wel of niet betalen. Er is geen verplichting om te betalen. Als u de vrijwillige ouderbijdrage niet betaalt, kan het zo zijn dat uw kind wordt uitgesloten van een activiteit die uit de vrijwillige ouderbijdrage bekostigd wordt. Meester Cees in Heit & Mem Op obs Akkrum zijn gratis exemplaren van het tijdschrift "Heit & Mem" af te halen op het onderbouwplein. In het blad staat deze keer onder andere een artikel over onze conciërge en trotse pake Cees Elgersma die in een jaar tijd maar liefst vier kleinkinderen mocht begroeten. Voetbaldoelen Na enkele jaren gelogeerd te hebben bij vv Akkrum zijn twee weken geleden twee voetbaldoelen weer thuis gekomen bij de obs Akkrum. Bij het afscheid van meester Balling Heidstra, omstreeks 2005, is namens hem een aanvraag voor deze doelen ingediend bij Radio 538. De doelen waren zijn afscheidscadeau voor alle leerlingen van de toenmalige Burgemeester Thalenschool. Vele jaren is er tijdens en na schooltijd naar hartenlust gevoetbald op het voetbalveldje van school.

4 16 oktober 2015 pagina 4 Tijdens de verhuizing richting De Stringen zijn de doelen achtergebleven op de Ombocht waarna zij een thuis vonden bij de vv Akkrum. Nu er bij de nieuwe school ruimte beschikbaar is om de doelen te plaatsen zijn ze dus weer thuisgebracht. Doordat de voetbaldoelen weer bij school staan, zijn er voor de leerlingen nu volop mogelijkheden om te voetballen: het grote grasveld én de pannakooi. Lampions maken Eerst nog even herfstvakantie, maar daarna gaan we met de groepen 4 tot en met 6 op 30 oktober een lampion maken voor Sint Maarten. Dit is op vrijdagmiddag van uur tot ongeveer uur. Uiteraard zijn we op zoek naar ouders die ons willen helpen op die vrijdag. Opgeven is mogelijk door op het gele blokje te klikken en vervolgens een te versturen. Jaarstukken oudervereniging Bij deze presenteert de oudervereniging de jaarstukken van het afgelopen jaar en de begroting voor komend schooljaar. De financiën zijn gecontroleerd door de kascommissie en goedgekeurd. De oudervereniging wil Hilda van der Veen-Nijboer en Richard Verhoef bedanken voor het controleren van de financiële stukken. De oudervereniging organiseert een zakelijke ouderavond op dinsdag 10 november van uur tot uur op school. Ouders hebben dan de mogelijkheid vragen te stellen over de financiën en het jaarverslag. Vragen en/of opmerkingen zijn ook welkom via ov@obsakkrum.nl. De stukken zijn te raadplegen door op het rode blokje te klikken. Sjaak Bos (voorzitter Oudervereniging obs Akkrum) Stage Klaas Poortema Klaas Poortema heeft een aantal weken stage gelopen in groep 6/7 en het was de bedoeling dat hij daar ook zijn Lio-stage zou doen. Deze week heeft Klaas echter besloten om te stoppen, omdat de stage niet zo liep als dat hij had gehoopt. Het beëindigen van de stage is een persoonlijke keuze van Klaas die wij uiteraard respecteren. Dit betekent dat hij na de herfstvakantie niet meer op onze school zal komen.

5 16 oktober 2015 pagina 5 Lieke Welles voorleeskampioen! Lieke Welles uit groep 8B heeft de finale gewonnen van de Voorleeswedstrijd die in de groepen 8 gehouden is. Voor het voorlezen uit het boek Getsiederrie van Selma Noort kreeg zij van de leerlingen uit de groepen 8 totaal 47 stemmen. Zij zal onze school nu gaan vertegenwoordigen tijdens de regionale wedstrijd die in de bibliotheek van Heerenveen gehouden worden. Wessel, Milou en Jildou hebben het ook heel goed gedaan en zorgden ervoor dat het een spannende strijd werd. Herfstvakantie Vandaag begint de herfstvakantie! Alle leerlingen hebben vrij tot en met maandag 26 oktober. De eerstvolgende schooldag is dinsdag 27 oktober aanstaande. De teamleden beginnen wel weer op maandag 26 oktober, maar zij hebben dan een studiedag samen met alle medewerkers van openbaar scholennetwerk De Basis Heerenveen. Wij wensen iedereen een heel prettige vakantie toe!

6 16 oktober 2015 pagina 6 Uit de school geklapt Groep 6 Raar maar waar; dit heeft groep 6 de afgelopen dagen meegemaakt Tim heeft ons het verstopte geweer uit hun zeilschool laten zien, met de oude krant waarin het geweer verpakt was. Ook hebben we bezoek gehad van een student van de NHL. Hij had een echte robotspin mee. Deze hadden ze op zijn school helemaal zelf gemaakt. En wij mochten dat zien, bekijken en voelen. We weten er nu heel veel van. Hij is gemaakt door 12 studenten. Hij kan lopen: vooruit maar ook zijwaarts en zelfs dansen. Hij weegt ongeveer 2 kilogram. Ze hebben wel meer dan 500! mini schroefjes gebruikt. Hij heeft achttien servo s. Een servo is een klein motortje.

7 16 oktober 2015 pagina 7 Van de robotspin is op onze Facebookpagina een leuk filmpje te bekijken. Klik hiervoor op het rode blokje. Op woensdagochtend heeft Menne iets heel speciaals gevonden onder de heg op het schoolplein. Tja, raar maar waar, zoiets vind je niet elke dag. Tja en dan is het vandaag de laatste middag dat Tymen Rudolphy bij ons in de klas zat want hij gaat verhuizen. We hebben Tymen een tas vol leuke dingen en herinneringen meegegeven. Wie weet wat we in de herfstvakantie allemaal gaan beleven!

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 9 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Het is Kinderboekenweek! Op obs Akkrum werden afgelopen woensdag door groep 1/2A, 1/2B, 2/3, 3, 8A en 8B optredens verzorgd rondom het thema Raar maar waar.

Nadere informatie

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015 30 oktober 2015 Lampions maken Vanmiddag is er in de groepen 4 tot en met 6 heel hard gewerkt aan een mooie lampion voor Sint Maarten. De leerlingen werden daarbij geholpen door een groepje enthousiaste

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 2 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag gaat de Kinderboekenweek 2015 van start! Het thema van deze Kinderboekenweek is Raar maar waar. In de groepen zal tot de herfstvakantie

Nadere informatie

Lampions groep 4 t/m 6

Lampions groep 4 t/m 6 4 november 2016 Lampions groep 4 t/m 6 Vandaag werden er in groep 4 tot en met 6 lampions geknutseld. De leerlingen konden verschillende typen lampions kiezen en werden bij het knutselen geassisteerd door

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017 Afscheid groep 8 21 juli 2017 De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van obs Akkrum. Zij deden dit door de musical Niet te filmen op te voeren voor ouders en andere familieleden.

Nadere informatie

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016 Presentatie 5 februari 2016 De leerlingen van obs Akkrum maken bij een spreekbeurt, krantenkring of boekbespreking regelmatig gebruik van een zelfgemaakte presentatie. Er wordt vaak veel tijd en energie

Nadere informatie

Tentoonstelling Atelier in School

Tentoonstelling Atelier in School 16 december 2016 Tentoonstelling Atelier in School De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 hebben de afgelopen weken lessen gevolgd in het kader van Atelier in School. De leerlingen gingen aan de slag rondom

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Woordenboekles groep 8

Woordenboekles groep 8 24 mei 2017 Woordenboekles groep 8 Maandag kregen de leerlingen van groep 8 een woordenboekles van Anne Dykstra. Hij liet de leerlingen verschillende woorden opzoeken; elk goed antwoord leverde 10 punten

Nadere informatie

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017 Studiedag team 24 maart 2017 Terwijl de leerlingen vandaag op hun vrije dag ongetwijfeld van het mooie voorjaarsweer hebben genoten, zaten de teamleden van obs Akkrum voor de verandering zelf eens in de

Nadere informatie

Tentoonstelling Kinderboekenweek

Tentoonstelling Kinderboekenweek 13 oktober 2017 Tentoonstelling Kinderboekenweek Gistermiddag werd de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten met een tentoonstelling. Veel vaders en moeders, maar ook oma s en opa s, kwamen kijken wat

Nadere informatie

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016 23 januari 2016 Studiereis Londen Herman Gebben is op dit moment samen met alle schooldirecteuren van scholennetwerk De Basis in Londen voor een studiereis. Op woensdag hebben zij een conferentie bijgewoond,

Nadere informatie

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017 Kamp groep 8 14 juli 2017 De leerlingen van groep 8 zijn dinsdag, woensdag en donderdag op kamp geweest naar Vlieland. Zij hebben daar een paar heel leuke dagen beleefd en hebben het ook met het weer best

Nadere informatie

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016 Studiedag team 24 juni 2016 Het team van obs Akkrum heeft vandaag een studiedag gehouden waarbij onder andere is gesproken over het schoolplan voor de komende vier jaar en hoe wij ons als school in deze

Nadere informatie

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016 Rapportavonden 8 juli 2016 Op maandag 4 en dinsdag 5 juli hebben de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaatsgevonden. Wij willen de ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er gevoerd zijn.

Nadere informatie

Contactavond 28 november

Contactavond 28 november 18 november 2016 Contactavond 28 november Op maandag 28 november wordt er een contactavond gehouden. Deze contactavond hebben wij vorig schooljaar ingesteld omdat de periode tussen het kennismakingsgesprek

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn.

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn. Sint Maarten 14 november 2014 In alle groepen zijn de afgelopen weken lampions gemaakt, zodat de leerlingen op 11 november allemaal konden meedoen aan Sint Maarten. De ouders die op vrijdagmiddag bij groep

Nadere informatie

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016 24 maart 2016 Paashaas op bezoek Vandaag kwam de paashaas op bezoek op obs Akkrum. De leerlingen van groep 1 tot en met 4 gingen onder leiding van de paashaas paaseieren zoeken. Dit was een groot succes!

Nadere informatie

Bezoek Sinterklaas één groot feest

Bezoek Sinterklaas één groot feest 9 december 2016 Bezoek Sinterklaas één groot feest Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan de beide basisscholen in Akkrum. Rond 8.30 uur kwam Sint Nicolaas met een grote groep Pieten aan

Nadere informatie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie Kerstviering 23 december 2016 Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Zaterdag 24-12 Eerste dag kerstvakantie Zondag 08-01 Laatste dag kerstvakantie Maandag 09-01 Eerste schooldag 2017 08.30

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015 Kerstknutselen 11 december 2015 Afgelopen woensdag was er een heel creatieve activiteit op obs Akkrum, namelijk kerstknutselen. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gingen van 9.00 tot 11.30 uur aan

Nadere informatie

Verhalen van It Bûthûsbankje

Verhalen van It Bûthûsbankje 15 april 2016 Verhalen van It Bûthûsbankje Deze week vond er een uniek project plaats op onze school. Het Akkrumer Dream Theater heeft het project It Bûthûsbankje opgezet. Afgelopen maandag waren groep

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 26 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vandaag werd er door de leerkrachten een gezellige dag voor de leerlingen van groep 1, 2 en 3 georganiseerd. Ze mochten verkleed op school komen, er werd

Nadere informatie

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag 2 juni 2017 Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag Het kan voorkomen dat je als ouder(s) te weinig geld hebt om je kind (of kinderen) mee te laten doen aan bijvoorbeeld schoolreisje, sport, muziekles

Nadere informatie

Praktisch verkeersexamen

Praktisch verkeersexamen 12 mei 2017 Praktisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 deden vandaag het praktisch verkeersexamen. Zij moesten vanaf school een fietsroute afleggen door Akkrum. Onderweg stonden verschillende vrijwilligers

Nadere informatie

Fitness- en judolessen

Fitness- en judolessen 3 februari 2017 Fitness- en judolessen Deze week waren er twee verschillende bijzondere sportintroductielessen. Op maandag verzorgde Switch Akkrum een aantal KidsFit-lessen voor de bovenbouw waarbij de

Nadere informatie

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015 2 april 2015 Paashaas op school Vandaag is de paashaas op school geweest. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 vonden toen ze op school kwamen een paashaas van chocolade in hun vak. De leerlingen van

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Techniekmiddag groep 4 t/m 8

Techniekmiddag groep 4 t/m 8 20 mei 2016 Techniekmiddag groep 4 t/m 8 In groep 4 tot en met 8 werd gistermiddag een techniekmiddag gehouden. In alle lokalen konden verschillende activiteiten gedaan worden. De leerlingen konden zelf

Nadere informatie

Lampions maken. Agenda. 6 november 2015

Lampions maken. Agenda. 6 november 2015 6 november 2015 Lampions maken In de groepen 1 tot en met 3 van obs Akkrum hebben de leerlingen lampions voor Sint Maarten gemaakt. Gelukkig hadden de leerkrachten daarbij regelmatig hulp van een paar

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen!

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! 17 april 2015 Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! Na een leuke en spannende voorleesmiddag heeft Ylse Barkmeijer op 14 april jongstleden de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen.

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Uitreiking vignet Gezonde School

Uitreiking vignet Gezonde School 27 januari 2017 Uitreiking vignet Gezonde School Op woensdag 25 januari om 14.00 uur kregen de beide basisscholen in Akkrum het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uitgereikt. De wethouder van de gemeente

Nadere informatie

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014 26 september 2014 Nieuwsbrieven op website Wij krijgen wel eens de opmerking van ouders dat zij een nieuwsbrief niet ontvangen hebben. Wij versturen de nieuwsbrieven naar de mailadressen die wij in onze

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Foto s zeilen groepen 6

Foto s zeilen groepen 6 19 september 2014 Foto s zeilen groepen 6 Vorige week vrijdag hebben de leerlingen van de groepen 6 een zeilles gevolgd. De les werd gegeven door studenten van het Cios uit Heerenveen. De valken waarin

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Wij wensen alle leerlingen een heel leerzaam en prettig schooljaar toe en rekenen wederom op een goede samenwerking met de ouders.

Wij wensen alle leerlingen een heel leerzaam en prettig schooljaar toe en rekenen wederom op een goede samenwerking met de ouders. Start schooljaar 1 september 2017 Nog een paar dagen en dan gaat het schooljaar 2017-2018 van start. Deze week zijn veel teamleden al druk in de weer geweest om de lokalen in te richten, werkboeken, schriften

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Oproep hulpouders Pleinfeest

Oproep hulpouders Pleinfeest 2 september 2016 Oproep hulpouders Pleinfeest Op vrijdag 9 september wil de oudervereniging een country- en westernfeest voor alle leerlingen van obs Akkrum organiseren. Dit kan niet zonder hulp van enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp!

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp! 17 juni 2016 Studiedag 24 juni Op de jaarkalender staat aangegeven dat er op vrijdag 24 juni een studiedag voor het team gehouden wordt. Dit betekent dat de leerlingen van alle groepen komende vrijdag

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen #5 7 oktober 2016 We vragen u om deze week een vrijwillige ouderbijdrage over te maken. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over! Oktober - november 09-10 9.30 uur Schoolkerkgezinsdienst 12-10 8.30 uur

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Lampions maken groep 4 t/m 6. Verjaardag juf Karin Hof. Agenda. 31 oktober 2014

Lampions maken groep 4 t/m 6. Verjaardag juf Karin Hof. Agenda. 31 oktober 2014 31 oktober 2014 Lampions maken groep 4 t/m 6 Nog even en dan is het alweer 11 november. Dan mogen de kinderen weer langs de deuren met hun lampion. Ook dit jaar willen we met de groepen 4 tot en met 6

Nadere informatie

Sinterklaassprookje groep 5

Sinterklaassprookje groep 5 24 november 2017 Sinterklaassprookje groep 5 De leerlingen van groep 5 gingen afgelopen woensdag naar het Sinterklaassprookje Klein Duimpje en de huilende reus in het Posthuistheater in Heerenveen. Vijf

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Nieuws. Afscheid. Julianaschool oktober 2017

Nieuwe leerlingen. Nieuws. Afscheid. Julianaschool oktober 2017 11 oktober 2017 Julianaschool 21 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantievakantie zitten er weer 4 nieuwe kinderen in de Vlindergroep bij meester Erik en juf Suzanne. Het zijn: Franca de Ronde, Andrew van

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Schaaktoernooi. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 17 februari 2017

Schaaktoernooi. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 17 februari 2017 Schaaktoernooi 17 februari 2017 Vorige week vrijdagmiddag vond na schooltijd in It Bynt het schoolschaaktoernooi georganiseerd door streekschaakvereniging Mid-Fryslân plaats. Nadat de leerlingen op een

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618 Email: obscommissarisgaarlandt@stichtingpromes.nl Website: www.obscommissarisgaarlandt.nl

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantivakantivakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantivakantivakantivakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantivakantivakantivakantie

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen.

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen. Riemslootnieuws 675 03-11- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Hoort de wind waait door de bomen en vol verwachting klopt ons hart. Schoentjes worden gezet, klaslokalen worden weer opgeruimd, omdat de Rommelpiet een bezoekje heeft gebracht

Nadere informatie