Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017"

Transcriptie

1 Kamp groep 8 14 juli 2017 De leerlingen van groep 8 zijn dinsdag, woensdag en donderdag op kamp geweest naar Vlieland. Zij hebben daar een paar heel leuke dagen beleefd en hebben het ook met het weer best getroffen. Foto s van het kamp staan op de Facebookpagina van onze school. Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Maandag 1707 Dinsdag 1807 Afscheidsavond groep 8 Woensdag 1907 Doordraaiochtend Donderdag 2007 Vrijdag 2107 Laatste schooldag Start zomervakantie Nieuwsbrief

2 14 juli 2017 pagina 2 Oud papier #Jaarplanning Vrijwel alle activiteiten voor het nieuwe schooljaar hebben we inmiddels ingepland. We verwachten dan ook dat de jaarkalender eind volgende week op de website van onze school beschikbaar zal zijn. #Toestemming HVO/GVO De leerlingen die volgend schooljaar in groep 7 of 8 zitten, kunnen GVO of HVOlessen volgen. Ouders moeten toestemming geven voor het bijwonen van de lessen en de ouders die deze toestemming nog niet hebben gegeven, hebben vandaag een ontvangen. Voor het ophalen van oud papier wordt een beroep op ouders gedaan. De hulpouders worden zowel op de dinsdag als donderdagavond om uur verwacht bij de voormalige Juf Boeremaskoalle aan de Jokwei (route AkkrumOost/Nes) en bij de voormalige Burgemeester Thalenschool aan de Ombocht, (route CentrumZuid en route Leppebuorren). Er is een coördinator aanwezig. De indeling voor de komende maanden drukken we nu al af, want door de zomervakantie kan iemand zomaar vergeten dat hij/zij ingedeeld is. De indeling is als volgt: Route en datum Hulpouders Coördinator OV Dinsdag 25 juli Route AkkrumOost/Nes Donderdag 27 juli Route CentrumZuid Dinsdag 8 augustus Dinsdag 22 augustus Route AkkumOost/Nes Donderdag 24 augustus Route CentrumZuid Ouders van Jasper en Stefan Wedman Dinsdag 5 september Ouders van Jelmer van der Weide Natasja Ouders van Yge en Anna van der Werf Dinsdag 19 september Ouders van Tymen Wesselius Sjaak Ouders van Dion Xiang Route AkkrumOost/Nes Ouders van Jildou Abma Donderdag 21 september Ouders van Lisanne en Thomas Bloem Linda Ouders van Lara Haspels Wanneer je verhinderd bent, vragen wij je zelf voor vervanging te zorgen door onderling te ruilen. Wij willen je vragen deze wijzigingen door te geven aan de contactpersoon, Anke SteensmaBunt (telefoon , sweltsje@zonnet.nl). Kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen groep 1 De leerlingen die in de periode van de zomervakantie tot 1 oktober aanstaande 4 jaar worden, kwamen gistermiddag op school voor een kennismakingsmiddag. De ouders van de leerlingen maakten met elkaar kennis onder het genot van een kopje koffie of thee en bespraken nog wat onderwerpen met Herman Gebben. Jannie Kleefstra, de leerkracht die komend schooljaar het grootste gedeelte van de week groep 1/2 heeft, liet de leerlingen de klas zien, deed een kringactiviteit en er werd ook nog even in het speellokaal gespeeld. De nieuwe leerlingen hadden het zo naar hun zin dat ze uiteindelijk ruim een uur bezig zijn geweest.

3 14 juli 2017 pagina 3 Kinderzwerfboekstation voor zomerlezen! Kinderen die geen boeken lezen tijdens de zomervakantie, zakken soms 1 tot 2 AVIniveaus terug. Het is daarom belangrijk dat kinderen tijdens de zomervakantie blijven lezen. Zijn er thuis geen leuke boeken meer? Bij het KinderzwerfboekStation van onze school in It Bynt kan ieder kind een boek uitzoeken. Verkiezingen medezeggenschapsraad Het einde van het schooljaar komt in zicht; door het vertrek van één van de leden van de medezeggenschapsraad zijn wij op zoek naar een nieuw lid. Wil jij meepraten over de ontwikkelingen binnen obs Akkrum? Zoals bijvoorbeeld het voedingsbeleid, de formatieverdeling of het pedagogisch beleid? Stel je dan kandidaat als lid voor de medezeggenschapsraad! Het betreft verkiezingen voor de oudergeleding. Het aantal leden dat zitting mag nemen in de medezeggenschapsraad is gebaseerd op het leerlingaantal van de school. Bij ons zijn dat zes leden: drie leerkrachten en drie ouders. Momenteel hebben zitting: Christophe Meijer (voorzitter), Karin van Laer en Windy Koolwijk. Karin van Laer zal de medezeggenschapsraad na dit schooljaar verlaten. Ook u wordt uitgenodigd om u als ouder kandidaat te stellen voor de medezeggenschapsraad van obs Akkrum. De verkiezingen worden uitgevoerd volgens de procedure die staat beschreven in de wet Wet Medezeggenschap op Scholen. Dit betekent dat ouders de kans krijgen zich kandidaat te stellen en zitting te nemen in de medezeggenschapsraad. Wanneer meerdere kandidaten zich melden, worden er verkiezingen uitgeschreven. Wanneer u zich beschikbaar wilt stellen voor de medezeggenschapsraad, vragen wij u dit te doen middels een motivatie en pasfoto. Direct na de zomervakantie wordt dit gepubliceerd in de nieuwsbrief. Per gezin kan zich één ouder/verzorger verkiesbaar stellen. De motivatie kunt u mailen naar conny.vanderlinden@debasis.frl onder vermelding van kandidaat medezeggenschapsraad. Reacties moesten uiterlijk vrijdag 14 juli binnen zijn. Omdat er nog geen ouders zijn die zich hebben aangemeld, hebben we besloten de mogelijkheid om je kandidaat te stellen met één week te verlengen. Uiterlijk vrijdag 21 juli moet moeten reacties daarom binnen zijn. Als meerdere kandidaten zich opgeven en er verkiezingen uitgeschreven worden, zal er direct na de zomervakantie gestemd kunnen worden. Laatste schooldag Vrijdag 21 juli aanstaande is de laatste schooldag van schooljaar De leerlingen van alle groepen worden om 8.30 uur in hun eigen groep verwacht. 's Ochtends zullen de verschillende groepen een act aan elkaar laten zien. De rest van de dag wordt in de klas door de leerkracht zelf ingevuld. Om iets voor tweeën zwaaien we met z n allen de leerlingen van de groepen 8 uit, om vervolgens zelf om uur van de welverdiende zomervakantie te gaan genieten.

4 14 juli 2017 pagina 4 Gezonde School Voedingsbeleid De afgelopen weken hebben we gedeelten uit het voedingsbeleid van de school in de nieuwsbrief geplaatst. Op deze manier hebben we geprobeerd de uitgangspunten van dit beleid onder ieders aandacht te brengen. Na de zomervakantie willen we starten met het voedingsbeleid en één van de onderdelen die we dan willen doen is het stimuleren van het drinken van water. Alle leerlingen krijgen na de zomervakantie een bidon die zij op school kunnen gebruiken om water uit te drinken. In de eerste week na de zomervakantie zullen we tijdens de lessen aandacht besteden aan het drinken van water. Het voedingsbeleid zullen we vanaf komend schooljaar gaan gebruiken, maar is nu al op de website van onze school te raadplegen door op het rode blokje te klikken. In de komende nieuwsbrieven zullen we iedere keer een onderdeel van het voedingsbeleid belichten. Gezonde traktaties Actuele informatie en voorlichting over sport, bewegen en gezonde voeding Ook deze week werden er weer veel leuke, lekkere én gezonde traktaties gemaakt en uitgedeeld! Hartstikke goed! Rapportavonden 10 en 11 juli Afgelopen maandag en dinsdag vonden de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaats. Wij willen alle ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er tijdens deze avonden gevoerd zijn! Nieuw ouderportaal Wij vinden het als school belangrijk om op een duidelijke en eenvoudige manier te kunnen communiceren met ouders. In de driehoek kind, ouders, leerkracht kunnen we immers gezamenlijk het meeste bereiken voor de kinderen. Een goede communicatie is daarbij onmisbaar. Tot nu toe hebben wij gebruik gemaakt van het ouderportaal van ParnasSys. De functionaliteit van dit ouderportaal is beperkt en ook het onderhoud is voor ons bewerkelijk. Dit kan anders en beter!

5 Her 14 juli 2017 pagina 5 Onze school start daarom in het nieuwe schooljaar met het ouderportaal Mijn School. Binnen dit ouderportaal vindt alle communicatie plaats vanuit school met ouders en andersom. Op dit ouderportaal kunt u straks alles vinden dat van belang is om te weten met betrekking tot uw kind en de school. Tijdens de zomervakantie zal het ouderportaal ingericht worden. Aan het eind van de zomervakantie ontvangt u een mailbericht met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Nadat u voor het eerst heeft ingelogd, kunt u in het nieuwe schooljaar in ieder geval de volgende informatie verwachten: Berichten van de school aan alle ouders en aan specifieke groepen Activiteitenkalender van de school en de groep Nieuwsberichten over activiteiten Fotoalbums De mogelijkheid om uw eigen gegevens makkelijk te beheren (telefoonnummers, adressen) Groepsgegevens van de groep van uw kind(eren) De mogelijkheid om in te tekenen voor oudergesprekken Wij zijn er van overtuigd dat we met Mijn School een mooi communicatiemiddel tot onze beschikking hebben om de communicatie naar u als ouder nog beter inhoud te geven op een veilige en efficiënte wijze. Verenigingen en stichtingen die culturele en sportieve eenmalige activiteiten zonder winstoogmerk in Akkrum en directe omgeving organiseren, kunnen via een een bericht aanleveren voor deze rubriek. Het bericht mag maximaal 100 woorden lang zijn en kan links bevatten voor verdere informatie. Muziekproject Spelenderwijs Spelenderwijs is een project van Muziekvereniging Harmonie Akkrum (fanfare) waarbij de leerlingen van groep 4 die zich hiervoor opgeven een periode van 1 jaar samen muziek maken en hierbij verschillende instrumenten leren bespelen. In februari 2017 is gestart met Spelenderwijs naar aanleiding van een snuffelles voor alle groepen 4. Zij sluiten het project af in januari Mochten er kinderen zijn die na de zomervakantie in groep 5 zitten en alsnog willen beginnen met Spelenderwijs dan kan dit. Dit geldt overigens voor alle kinderen vanaf groep 5, te allen tijde kan er begonnen worden met muzieklessen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Wiep Krist, wkrist@xs4all.nl of tel VakantieBiebapp Vorig jaar zijn dankzij de VakantieBiebapp duizenden kinderen in de zomervakantie blijven lezen. Een geweldige ontwikkeling, want door te blijven lezen tijdens de vakantie wordt een terugval in Aviniveau tegengegaan zoals ook uit onderzoek blijkt. Deze zomer komt de bibliotheek daarom weer met een nieuwe editie van de VakantieBieb met leuke jeugd e books voor leerlingen van groep 3 tot en met 8. Er staan dertig kinderboeken in de app en deze boeken zijn gesorteerd op Aviniveau. Kijk voor meer informatie op:

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017 Afscheid groep 8 21 juli 2017 De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van obs Akkrum. Zij deden dit door de musical Niet te filmen op te voeren voor ouders en andere familieleden.

Nadere informatie

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016 Rapportavonden 8 juli 2016 Op maandag 4 en dinsdag 5 juli hebben de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaatsgevonden. Wij willen de ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er gevoerd zijn.

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016 Studiedag team 24 juni 2016 Het team van obs Akkrum heeft vandaag een studiedag gehouden waarbij onder andere is gesproken over het schoolplan voor de komende vier jaar en hoe wij ons als school in deze

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016 Presentatie 5 februari 2016 De leerlingen van obs Akkrum maken bij een spreekbeurt, krantenkring of boekbespreking regelmatig gebruik van een zelfgemaakte presentatie. Er wordt vaak veel tijd en energie

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Wij wensen alle leerlingen een heel leerzaam en prettig schooljaar toe en rekenen wederom op een goede samenwerking met de ouders.

Wij wensen alle leerlingen een heel leerzaam en prettig schooljaar toe en rekenen wederom op een goede samenwerking met de ouders. Start schooljaar 1 september 2017 Nog een paar dagen en dan gaat het schooljaar 2017-2018 van start. Deze week zijn veel teamleden al druk in de weer geweest om de lokalen in te richten, werkboeken, schriften

Nadere informatie

Techniekmiddag groep 4 t/m 8

Techniekmiddag groep 4 t/m 8 20 mei 2016 Techniekmiddag groep 4 t/m 8 In groep 4 tot en met 8 werd gistermiddag een techniekmiddag gehouden. In alle lokalen konden verschillende activiteiten gedaan worden. De leerlingen konden zelf

Nadere informatie

Tentoonstelling Kinderboekenweek

Tentoonstelling Kinderboekenweek 13 oktober 2017 Tentoonstelling Kinderboekenweek Gistermiddag werd de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten met een tentoonstelling. Veel vaders en moeders, maar ook oma s en opa s, kwamen kijken wat

Nadere informatie

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016 23 januari 2016 Studiereis Londen Herman Gebben is op dit moment samen met alle schooldirecteuren van scholennetwerk De Basis in Londen voor een studiereis. Op woensdag hebben zij een conferentie bijgewoond,

Nadere informatie

Schoolreisjes. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 7 juli 2017

Schoolreisjes. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 7 juli 2017 Schoolreisjes 7 juli 2017 Deze week zijn er veel groepen op schoolreis geweest. De groepen 1, 2 en 3 gingen naar de Drentse Koe, groep 4 naar het Kameleondorp en de groepen 5 en 6 naar Duinenzathe. Het

Nadere informatie

Fitness- en judolessen

Fitness- en judolessen 3 februari 2017 Fitness- en judolessen Deze week waren er twee verschillende bijzondere sportintroductielessen. Op maandag verzorgde Switch Akkrum een aantal KidsFit-lessen voor de bovenbouw waarbij de

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016 24 maart 2016 Paashaas op bezoek Vandaag kwam de paashaas op bezoek op obs Akkrum. De leerlingen van groep 1 tot en met 4 gingen onder leiding van de paashaas paaseieren zoeken. Dit was een groot succes!

Nadere informatie

Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds voor plein

Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds voor plein 30 juni 2017 Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds voor plein CBS Ds. Hasperschool en obs Akkrum hebben een bijdrage gekregen van 2.500,00 vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank HeerenveenZuidoost Friesland.

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Lampions groep 4 t/m 6

Lampions groep 4 t/m 6 4 november 2016 Lampions groep 4 t/m 6 Vandaag werden er in groep 4 tot en met 6 lampions geknutseld. De leerlingen konden verschillende typen lampions kiezen en werden bij het knutselen geassisteerd door

Nadere informatie

Woordenboekles groep 8

Woordenboekles groep 8 24 mei 2017 Woordenboekles groep 8 Maandag kregen de leerlingen van groep 8 een woordenboekles van Anne Dykstra. Hij liet de leerlingen verschillende woorden opzoeken; elk goed antwoord leverde 10 punten

Nadere informatie

Contactavond 28 november

Contactavond 28 november 18 november 2016 Contactavond 28 november Op maandag 28 november wordt er een contactavond gehouden. Deze contactavond hebben wij vorig schooljaar ingesteld omdat de periode tussen het kennismakingsgesprek

Nadere informatie

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017 Studiedag team 24 maart 2017 Terwijl de leerlingen vandaag op hun vrije dag ongetwijfeld van het mooie voorjaarsweer hebben genoten, zaten de teamleden van obs Akkrum voor de verandering zelf eens in de

Nadere informatie

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag 2 juni 2017 Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag Het kan voorkomen dat je als ouder(s) te weinig geld hebt om je kind (of kinderen) mee te laten doen aan bijvoorbeeld schoolreisje, sport, muziekles

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 16 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Vandaag is de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten. De verschillende groepen hebben allemaal over één boek gewerkt en hebben per groep een grote poster

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Pleinfeest. Agenda. 21 augustus 2015

Pleinfeest. Agenda. 21 augustus 2015 Pleinfeest 21 augustus 2015 Vandaag vond het traditionele Pleinfeest plaats. De oudervereniging had een leuke activiteit geregeld voor deze dag, namelijk een circusworkshop. De leerlingen van groep 1 en

Nadere informatie

Tentoonstelling Atelier in School

Tentoonstelling Atelier in School 16 december 2016 Tentoonstelling Atelier in School De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 hebben de afgelopen weken lessen gevolgd in het kader van Atelier in School. De leerlingen gingen aan de slag rondom

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 3 Geplande evenementen 25 en 26 mei Vrije dagen i.v.m. Hemelvaart 02-06-2017 Schoolsportolympiade leerjaar 6 en 7 05-06-2017

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 26 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vandaag werd er door de leerkrachten een gezellige dag voor de leerlingen van groep 1, 2 en 3 georganiseerd. Ze mochten verkleed op school komen, er werd

Nadere informatie

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn.

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn. Sint Maarten 14 november 2014 In alle groepen zijn de afgelopen weken lampions gemaakt, zodat de leerlingen op 11 november allemaal konden meedoen aan Sint Maarten. De ouders die op vrijdagmiddag bij groep

Nadere informatie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie Kerstviering 23 december 2016 Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Zaterdag 24-12 Eerste dag kerstvakantie Zondag 08-01 Laatste dag kerstvakantie Maandag 09-01 Eerste schooldag 2017 08.30

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Verhalen van It Bûthûsbankje

Verhalen van It Bûthûsbankje 15 april 2016 Verhalen van It Bûthûsbankje Deze week vond er een uniek project plaats op onze school. Het Akkrumer Dream Theater heeft het project It Bûthûsbankje opgezet. Afgelopen maandag waren groep

Nadere informatie

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017 Schaakles 13 januari 2017 De leerlingen van groep 5 tot en met 8 kregen vanmiddag schaakles van leden van Streekschaakvereniging Mid-Fryslân. De leerlingen waren zeer enthousiast en geconcentreerd aan

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 2 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag gaat de Kinderboekenweek 2015 van start! Het thema van deze Kinderboekenweek is Raar maar waar. In de groepen zal tot de herfstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018 Agenda Vrijdag 22 juni Streetwise; verkeersproject ANWB Maandag 25 juni Studiemiddag; Leerling om 12.00 uur vrij! Zaterdag 30 juni Meele-Pleinmarkt Zaterdag 30 juni Oud papier (container wordt donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING)

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar Nieuwsbrief N U M M E R 3 9 1 1 Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Oproep hulpouders Pleinfeest

Oproep hulpouders Pleinfeest 2 september 2016 Oproep hulpouders Pleinfeest Op vrijdag 9 september wil de oudervereniging een country- en westernfeest voor alle leerlingen van obs Akkrum organiseren. Dit kan niet zonder hulp van enthousiaste

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s), Augustus Beste ouders, Beste ouder(s), 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2018-2019 In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen.

Nadere informatie

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015 2 april 2015 Paashaas op school Vandaag is de paashaas op school geweest. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 vonden toen ze op school kwamen een paashaas van chocolade in hun vak. De leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Praktisch verkeersexamen

Praktisch verkeersexamen 12 mei 2017 Praktisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 deden vandaag het praktisch verkeersexamen. Zij moesten vanaf school een fietsroute afleggen door Akkrum. Onderweg stonden verschillende vrijwilligers

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Uitreiking vignet Gezonde School

Uitreiking vignet Gezonde School 27 januari 2017 Uitreiking vignet Gezonde School Op woensdag 25 januari om 14.00 uur kregen de beide basisscholen in Akkrum het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uitgereikt. De wethouder van de gemeente

Nadere informatie

Landsmeer, 16 juni 2016

Landsmeer, 16 juni 2016 Landsmeer, 16 juni 2016 Schooljaar 2 0 1 5-2 0 1 6 In deze Weekflits: Wil jij in de Medezeggenschapsraad? Terugkeer Evelien Ouder-/kindgesprekken Grutto en Fuut Zomerlezen met de VakantieBieb! Belangrijke

Nadere informatie

Afscheid nemen Heidy Petra Nieuwsbrief van: Athletic school Champs

Afscheid nemen Heidy Petra  Nieuwsbrief van: Athletic school Champs Afscheid nemen Ze zeggen het al een eeuwigheid: Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan Voor een paar collega s is de tijd van gaan nu gekomen. We gaan namelijk afscheid nemen van enkele collega

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 19 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vrijdag 26 februari (de laatste dag voor de voorjaarsvakantie) organiseren we een gezellige dag voor de kinderen van groep 1, 2 en 3. Ze mogen verkleed

Nadere informatie

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp!

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp! 17 juni 2016 Studiedag 24 juni Op de jaarkalender staat aangegeven dat er op vrijdag 24 juni een studiedag voor het team gehouden wordt. Dit betekent dat de leerlingen van alle groepen komende vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, De zomervakantie is begonnen! NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015 Kerstknutselen 11 december 2015 Afgelopen woensdag was er een heel creatieve activiteit op obs Akkrum, namelijk kerstknutselen. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gingen van 9.00 tot 11.30 uur aan

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2018

Nieuwsbrief JUNI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. Nog even en we hebben alweer een heel schooljaar achter de rug! De cito-uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni obs De Phoenix Week 20-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Deze week staat in het teken van Meetkunde. Volgende week vieren we met elkaar

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 23-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. De aankomende weken staan de toetsweken en trotsweek centraal, maar is er ook

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015 30 oktober 2015 Lampions maken Vanmiddag is er in de groepen 4 tot en met 6 heel hard gewerkt aan een mooie lampion voor Sint Maarten. De leerlingen werden daarbij geholpen door een groepje enthousiaste

Nadere informatie

Augustus. Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouder(s), Augustus Beste ouder(s), 3 4 5 6 7 8 9 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2017-2018. In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen. Bewaar deze kalender

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kalender Bijschrift bij afbeelding.

Kalender Bijschrift bij afbeelding. Kalender 2018-2019 2019 Bijschrift bij afbeelding. september 2018 1 2 3 Eerste schooldag, inloop met ouders 4 5 6 7 Luizen controle 8 9 10 11 12 13 14 Zwemmen met gr 5-8 Waterspelletjes gr 1-4 15 16 17

Nadere informatie

JAARKALENDER 2017/2018

JAARKALENDER 2017/2018 JAARKALENDER 2017/2018 AUGUSTUS 2017 Week 34 Maandag 21 Dinsdag 22 Woensdag 23 Donderdag 24 Vrijdag 25 Zaterdag 26 Zondag 27 Week 35 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 MR = Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie