Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017"

Transcriptie

1 Studiedag team 24 maart 2017 Terwijl de leerlingen vandaag op hun vrije dag ongetwijfeld van het mooie voorjaarsweer hebben genoten, zaten de teamleden van obs Akkrum voor de verandering zelf eens in de schoolbankjes. Tijdens een studiedag werden 's ochtends de laatste inzichten rondom het technisch lezen en 's middags de ontwikkelingen in het rekenonderwijs besproken. Het was een inspirerende dag die voldoende aanknopingspunten biedt om het lees- en rekenonderwijs op onze school verder te verbeteren. Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Maandag Dinsdag Schoolarts groep 2 Woensdag Naschoolse SportActiviteit: voetbal groep 5, 5/6 en 6 Donderdag Vrijdag Nieuwsbrief

2 24 maart 2017 pagina 2 Open Huis #Zomertijd Dit weekend gaat de zomertijd in. Dit betekent dat in de nacht van zaterdag op zondag om 2.00 uur de klok een uur vooruit gaat. Zet alle wekkers, klokken, horloges en smartphones zondag op de goede tijd, want anders ben je komende maandag een uur te laat #Hoofdluiscontrole Vorige week gaven we aan dat er een paar meldingen van hoofdluis zijn gedaan en dat een paar groepen daarom extra gecontroleerd zijn. Hoewel dit geen nieuwe gevallen van hoofdluis heeft opgeleverd, raden wij ouders wel aan ook regelmatig zelf het haar van hun kinderen op hoofdluis te controleren. Wij bedanken iedereen die afgelopen woensdag tijdens het Open Huis onze school heeft bezocht voor de belangstelling voor obs Akkrum. Ouders die de school woensdag niet konden bezoeken maar wel overwegen hun kind op obs Akkrum in te schrijven, nodigen we van harte uit even contact op te nemen om een afspraak te maken. Oud papier Voor het ophalen van oud papier wordt een beroep op ouders gedaan. De hulpouders worden zowel op de dinsdag- als donderdagavond om uur verwacht bij de voormalige Juf Boeremaskoalle aan de Jokwei (route Akkrum-Oost/Nes) en bij de voormalige Burgemeester Thalenschool aan de Ombocht, (route Akkrum Centrum-Zuid en route Leppebuorren). Er is een coördinator aanwezig. De indeling is als volgt: Route en datum Hulpouders Coördinator OV Route Leppebuorren Ouders van Birgit en Lyanne Kuitenbrouwer Arjan Dinsdag 4 april Ouders van Bowe en Pier Leijenaar Ouders van Thom, Janne en Daan van der Mark Route Akkrum-Oost/Nes Ouders van Britt en Tess Mulder Donderdag 6 april Ouders van Sanne en Inge Nijland Tineke Ouders van Jasmijn Nijmeijer Route Centrum-Zuid Dinsdag 18 april Ouders van?? Ouders van Yago Origel Koers Grytsje De oudervereniging is nog op zoek naar een ouder die op 18 april wil helpen bij het ophalen van het oud papier. Wie dit wil doen, kan contact opnemen met de contactpersoon. Wanneer je verhinderd bent, vragen wij je zelf voor vervanging te zorgen door onderling te ruilen. Wij willen je vragen deze wijzigingen door te geven aan de contactpersoon, Anke Steensma-Bunt (telefoon , sweltsje@zonnet.nl).

3 24 maart 2017 pagina 3 Koningsspelen 21 april Voor de vijfde keer op rij organiseren de beide Akkrumer basisscholen de Koningsspelen. Het thema dit jaar is Feest. Heb je feestelijke kleding, hoedjes of petjes waar je goed in kan sporten? Dan mag je dit aantrekken en/of opzetten. We beginnen de dag op vrijdag 21 april met een gezamenlijk ontbijtje in de klas. 's Morgens zijn er spelletjes voor de groepen 1 en 2 op het plein. Er worden s ochtends voor de groepen 3 tot en met 5 en s middags voor de groepen 6 tot en met 8 door verschillende verenigingen sportieve activiteiten georganiseerd op het sportveld en in de gymzaal. Zijn er ouders met een EHBO-diploma die een dagdeel aanwezig willen zijn? Of die willen meehelpen bij de spelletjes voor de onderbouw van tot circa uur? Ouders kunnen zich opgeven door op het rode blokje te klikken en het formulier in te vullen. Alvast bedank! Schoolreisjes en -kampen In onderstaand overzicht is te zien wanneer de schoolreisjes en kampen zijn en wat de kosten voor deze uitstapjes zijn. Data, bestemmingen en kosten schoolreisjes en -kampen Groep 1/2A, 1/2B, 2/3 en 3: woensdag 5 juli naar De Drentse Koe in Ruinerwold, kosten 17,50 Groep 4: woensdag 5 juli naar Kameleondorp Terherne, kosten 23,00 Groep 5, 5/6 en 6: donderdag 6 juli naar Duinenzathe in Appelscha, kosten 22,50 Groep 7: donderdag 29 en vrijdag 30 juni naar Bakkeveen, kosten 40,00 Groep 8: dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juli naar Vlieland, kosten 74,00 Wij vragen de kosten over te maken naar het volgende rekeningnummer: Oudervereniging obs Akkrum IBAN: NL21 RABO Het is voor ons erg handig om bij het overmaken van de bedragen de naam van uw kind te vermelden, zodat wij de betalingen gemakkelijk kunnen verwerken. Alvast bedankt! Grote Rekendag Woensdag werd de Grote Rekendag gehouden. De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 zijn de hele ochtend aan de slag geweest met het ontwerpen van een vakantiepark en wilden hier op donderdag maar wat graag verder aan werken. Er moest bedacht worden wat er allemaal op een vakantiepark moet zijn en vervolgens moest alles op schaal getekend worden. Een heel pittige, maar ook heel uitdagende opdracht waar door de leerlingen heel enthousiast aan gewerkt werd.

4 24 maart 2017 pagina 4 Werkgroep hoofdluis zoekt uitbreiding Wij hebben op school een groepje ouders dat na iedere vakantie alle leerlingen van de school controleert op hoofdluis. Ook wordt het werkgroepje ingezet om de leerlingen van een groep te controleren op het moment dat een ouder een melding van hoofdluis doet. Op deze manier hebben we het aantal gevallen van hoofdluis de afgelopen jaren goed onder controle kunnen houden en we zijn dan ook heel blij met de inzet van deze ouders. Aan het eind van dit schooljaar zal een aantal ouders de werkgroep verlaten, omdat hun eigen kind van school gaat of omdat zij andere bezigheden hebben die niet meer goed te combineren zijn met het deelnemen aan de controles. De werkgroep is daarom op zoek naar ouders die zich willen inzetten om het controleren op hoofdluis voort te zetten. Door nu al op zoek te gaan naar nieuwe leden hoopt de ouderwerkgroep de nieuwe ouders al voor de zomervakantie een keer te kunnen laten meedraaien, zodat zij voor een goede overdracht zorgen. De controles vinden iedere maandagochtend na een vakantie plaats en bij constatering van hoofdluis wordt er zo snel mogelijk gecontroleerd. Het is ook mogelijk om je op te geven als je niet iedere keer kunt helpen, maar wel een paar keer per jaar ingezet wilt worden. Opgeven voor de ouderwerkgroep is mogelijk door op het gele blokje te klikken en een te versturen. Lied Koningsspelen: Okido Het lied voor de Koningsspelen is bekend gemaakt. Dit keer worden de Koningsspelen geopend met het lied en de dans "Okido". Op vrijdag 21 april worden de Koningsspelen 2017 gehouden, dus het oefenen kan beginnen! Oudervereniging zoekt nieuwe leden De oudervereniging is nauw betrokken bij allerlei activiteiten die op school worden georganiseerd. Wij helpen onder andere bij de organisatie van Sinterklaas, de kerstviering, de Koningsspelen, Pasen en het pleinfeest. Lijkt het jou ook leuk om iets voor de school te kunnen betekenen en betrokken te zijn bij de organisatie van de vele activiteiten? Geef je dan snel op! Naast nieuwe leden zijn we voor het nieuwe schooljaar ook op zoek naar een nieuwe penningmeester. Mocht je interesse hebben in deze functie, geef dit dan even specifiek aan. Heb je vragen of twijfel je nog, dan kun je je altijd wenden tot een van de OV-leden. Via de volgende link kun je nog meer informatie vinden over de OV: Je kunt je opgeven via ons mailadres OV@obsakkrum.nl Sjaak Bos (voorzitter oudervereniging obs Akkrum)

5 Her 24 maart 2017 pagina 5 Schoolvoetbal groep 6 en 8 Woensdagmiddag 12 april aanstaande zijn er weer schoolvoetbaltoernooien. Ook obs Akkrum doet hier aan mee. Er zijn jongens- en meisjesteams opgegeven van de groepen 6 en 8. Groep 6 speelt in Jubbega en groep 8 in Heerenveen. De exacte tijden van de toernooien zijn nog niet bekend, maar zullen wij zo snel mogelijk doorgeven. Wij zijn op zoek naar ouders die willen rijden en/of coachen. Opgeven kan via jildou.bos@debasis.frl Gezonde School Actuele informatie en voorlichting over sport, bewegen en gezonde voeding Naschoolse SportActiviteiten Binnenkort is er voor het eerst een naschools sportaanbod voetbal voor de groepen 5 tot en met 8: Groep 5 en 6 op woensdag 29 maart van uur tot uur Groep 7 en 8 op woensdag 5 april van uur tot uur Hier kunnen alle leerlingen van de twee scholen gratis meedoen aan voetbal op het grasveld achter school. De ouders/verzorgers van de groepen 5 en 6 kunnen hun kind(eren) via deze link aanmelden: De ouders/verzorgers van de groepen 7 en 8 kunnen hun kind(eren) via deze link aanmelden: Gezonde traktatie Wolter uit groep 3 was deze week jarig en werd 7 jaar. Hij bracht een heel groot voetbalveld met daarop allemaal voetballers mee naar school om op te trakteren. Verenigingen en stichtingen die culturele en sportieve eenmalige activiteiten zonder winstoogmerk in Akkrum en directe omgeving organiseren, kunnen via een een bericht aanleveren voor deze rubriek. Het bericht mag maximaal 100 woorden lang zijn en kan links bevatten voor verdere informatie. Gratis naar Eredivisie Dames sc Heerenveen PEC Zwolle Vrijdag 31 maart om uur spelen de dames van sc Heerenveen een eredivisiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Iedereen die dat wil, kan deze wedstrijd gratis bijwonen via ingang G van het Abe Lenstrastadion.

6 24 maart 2017 pagina 6 Uit de school geklapt Groep 1/2A Groep 1A In groep 1 leren we de kleuren aan. We beginnen met de primaire kleuren. Blauwtje en Geeltje zijn in het prentenboek de beste vrienden. Ze spelen vaak met elkaar. Tijdens een omhelzing gebeurt er iets vreemds Blauwtje en Geeltje smelten samen Groentje ontstaat. Dit vinden ze een leuk spelletje; ze gaan het ook met hun vriendjes doen. De kinderen krijgen een bordje met gele, rode en blauwe verf. Ze gaan mengen en zo nieuwe kleurenvriendjes maken. Zo leren ze spelenderwijs de kleuren herkennen en benoemen.

7 24 maart 2017 pagina 7 Groep 2A De kinderen hebben al diverse medeklinkers geleerd. Nu is de o de klank van de week. Tijdens de instructieles hadden we ok op het bord staan. Door er steeds weer een andere medeklinker voor te zetten bedachten de kinderen woordjes zoals hok, rok, bok enz. De o steeds als middenklank. De kinderen waren enthousiast; we kunnen al een beetje lezen! Daarna mochten ze zelf aan de slag een bord vol letters en plakken maar!

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Woordenboekles groep 8

Woordenboekles groep 8 24 mei 2017 Woordenboekles groep 8 Maandag kregen de leerlingen van groep 8 een woordenboekles van Anne Dykstra. Hij liet de leerlingen verschillende woorden opzoeken; elk goed antwoord leverde 10 punten

Nadere informatie

Praktisch verkeersexamen

Praktisch verkeersexamen 12 mei 2017 Praktisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 deden vandaag het praktisch verkeersexamen. Zij moesten vanaf school een fietsroute afleggen door Akkrum. Onderweg stonden verschillende vrijwilligers

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Gastles Week van het Geld

Gastles Week van het Geld 31 maart 2017 Gastles Week van het Geld In het kader van de Week van het Geld kregen de leerlingen van groep 5, 5/6 en 6 afgelopen maandag een gastles van medewerkers van de Rabobank. Agenda Website App

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Fair Play Award bij Cruyff Courttoernooi

Fair Play Award bij Cruyff Courttoernooi 17 maart 2017 Fair Play Award bij Cruyff Courttoernooi Afgelopen woensdag deden de leerlingen van groep 7 mee aan het Cruyff Court 6v6-toernooi in Heerenveen. Vier teams waren ingeschreven voor het toernooi

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Techniekmiddag groep 4 t/m 8

Techniekmiddag groep 4 t/m 8 20 mei 2016 Techniekmiddag groep 4 t/m 8 In groep 4 tot en met 8 werd gistermiddag een techniekmiddag gehouden. In alle lokalen konden verschillende activiteiten gedaan worden. De leerlingen konden zelf

Nadere informatie

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016 Studiedag team 24 juni 2016 Het team van obs Akkrum heeft vandaag een studiedag gehouden waarbij onder andere is gesproken over het schoolplan voor de komende vier jaar en hoe wij ons als school in deze

Nadere informatie

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016 Presentatie 5 februari 2016 De leerlingen van obs Akkrum maken bij een spreekbeurt, krantenkring of boekbespreking regelmatig gebruik van een zelfgemaakte presentatie. Er wordt vaak veel tijd en energie

Nadere informatie

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017 Afscheid groep 8 21 juli 2017 De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van obs Akkrum. Zij deden dit door de musical Niet te filmen op te voeren voor ouders en andere familieleden.

Nadere informatie

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag 2 juni 2017 Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag Het kan voorkomen dat je als ouder(s) te weinig geld hebt om je kind (of kinderen) mee te laten doen aan bijvoorbeeld schoolreisje, sport, muziekles

Nadere informatie

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017 Kamp groep 8 14 juli 2017 De leerlingen van groep 8 zijn dinsdag, woensdag en donderdag op kamp geweest naar Vlieland. Zij hebben daar een paar heel leuke dagen beleefd en hebben het ook met het weer best

Nadere informatie

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016 23 januari 2016 Studiereis Londen Herman Gebben is op dit moment samen met alle schooldirecteuren van scholennetwerk De Basis in Londen voor een studiereis. Op woensdag hebben zij een conferentie bijgewoond,

Nadere informatie

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016 Rapportavonden 8 juli 2016 Op maandag 4 en dinsdag 5 juli hebben de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaatsgevonden. Wij willen de ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er gevoerd zijn.

Nadere informatie

Lampions groep 4 t/m 6

Lampions groep 4 t/m 6 4 november 2016 Lampions groep 4 t/m 6 Vandaag werden er in groep 4 tot en met 6 lampions geknutseld. De leerlingen konden verschillende typen lampions kiezen en werden bij het knutselen geassisteerd door

Nadere informatie

Fitness- en judolessen

Fitness- en judolessen 3 februari 2017 Fitness- en judolessen Deze week waren er twee verschillende bijzondere sportintroductielessen. Op maandag verzorgde Switch Akkrum een aantal KidsFit-lessen voor de bovenbouw waarbij de

Nadere informatie

Tentoonstelling Atelier in School

Tentoonstelling Atelier in School 16 december 2016 Tentoonstelling Atelier in School De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 hebben de afgelopen weken lessen gevolgd in het kader van Atelier in School. De leerlingen gingen aan de slag rondom

Nadere informatie

Tentoonstelling Kinderboekenweek

Tentoonstelling Kinderboekenweek 13 oktober 2017 Tentoonstelling Kinderboekenweek Gistermiddag werd de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten met een tentoonstelling. Veel vaders en moeders, maar ook oma s en opa s, kwamen kijken wat

Nadere informatie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie Kerstviering 23 december 2016 Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Zaterdag 24-12 Eerste dag kerstvakantie Zondag 08-01 Laatste dag kerstvakantie Maandag 09-01 Eerste schooldag 2017 08.30

Nadere informatie

Contactavond 28 november

Contactavond 28 november 18 november 2016 Contactavond 28 november Op maandag 28 november wordt er een contactavond gehouden. Deze contactavond hebben wij vorig schooljaar ingesteld omdat de periode tussen het kennismakingsgesprek

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 16 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Vandaag is de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten. De verschillende groepen hebben allemaal over één boek gewerkt en hebben per groep een grote poster

Nadere informatie

Verhalen van It Bûthûsbankje

Verhalen van It Bûthûsbankje 15 april 2016 Verhalen van It Bûthûsbankje Deze week vond er een uniek project plaats op onze school. Het Akkrumer Dream Theater heeft het project It Bûthûsbankje opgezet. Afgelopen maandag waren groep

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Uitreiking vignet Gezonde School

Uitreiking vignet Gezonde School 27 januari 2017 Uitreiking vignet Gezonde School Op woensdag 25 januari om 14.00 uur kregen de beide basisscholen in Akkrum het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uitgereikt. De wethouder van de gemeente

Nadere informatie

Schaaktoernooi. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 17 februari 2017

Schaaktoernooi. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 17 februari 2017 Schaaktoernooi 17 februari 2017 Vorige week vrijdagmiddag vond na schooltijd in It Bynt het schoolschaaktoernooi georganiseerd door streekschaakvereniging Mid-Fryslân plaats. Nadat de leerlingen op een

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 26 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vandaag werd er door de leerkrachten een gezellige dag voor de leerlingen van groep 1, 2 en 3 georganiseerd. Ze mochten verkleed op school komen, er werd

Nadere informatie

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015 30 oktober 2015 Lampions maken Vanmiddag is er in de groepen 4 tot en met 6 heel hard gewerkt aan een mooie lampion voor Sint Maarten. De leerlingen werden daarbij geholpen door een groepje enthousiaste

Nadere informatie

Bezoek Sinterklaas één groot feest

Bezoek Sinterklaas één groot feest 9 december 2016 Bezoek Sinterklaas één groot feest Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan de beide basisscholen in Akkrum. Rond 8.30 uur kwam Sint Nicolaas met een grote groep Pieten aan

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015 2 april 2015 Paashaas op school Vandaag is de paashaas op school geweest. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 vonden toen ze op school kwamen een paashaas van chocolade in hun vak. De leerlingen van

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 2 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag gaat de Kinderboekenweek 2015 van start! Het thema van deze Kinderboekenweek is Raar maar waar. In de groepen zal tot de herfstvakantie

Nadere informatie

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn.

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn. Sint Maarten 14 november 2014 In alle groepen zijn de afgelopen weken lampions gemaakt, zodat de leerlingen op 11 november allemaal konden meedoen aan Sint Maarten. De ouders die op vrijdagmiddag bij groep

Nadere informatie

Oproep hulpouders Pleinfeest

Oproep hulpouders Pleinfeest 2 september 2016 Oproep hulpouders Pleinfeest Op vrijdag 9 september wil de oudervereniging een country- en westernfeest voor alle leerlingen van obs Akkrum organiseren. Dit kan niet zonder hulp van enthousiaste

Nadere informatie

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017 Schaakles 13 januari 2017 De leerlingen van groep 5 tot en met 8 kregen vanmiddag schaakles van leden van Streekschaakvereniging Mid-Fryslân. De leerlingen waren zeer enthousiast en geconcentreerd aan

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015 Kerstknutselen 11 december 2015 Afgelopen woensdag was er een heel creatieve activiteit op obs Akkrum, namelijk kerstknutselen. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gingen van 9.00 tot 11.30 uur aan

Nadere informatie

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen!

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! 17 april 2015 Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! Na een leuke en spannende voorleesmiddag heeft Ylse Barkmeijer op 14 april jongstleden de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen.

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 05-03-2019 Nummer: 14 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Schoolreizen - VZ-jes actie - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 15

Nadere informatie

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp!

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp! 17 juni 2016 Studiedag 24 juni Op de jaarkalender staat aangegeven dat er op vrijdag 24 juni een studiedag voor het team gehouden wordt. Dit betekent dat de leerlingen van alle groepen komende vrijdag

Nadere informatie

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016 24 maart 2016 Paashaas op bezoek Vandaag kwam de paashaas op bezoek op obs Akkrum. De leerlingen van groep 1 tot en met 4 gingen onder leiding van de paashaas paaseieren zoeken. Dit was een groot succes!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 19 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vrijdag 26 februari (de laatste dag voor de voorjaarsvakantie) organiseren we een gezellige dag voor de kinderen van groep 1, 2 en 3. Ze mogen verkleed

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014 26 september 2014 Nieuwsbrieven op website Wij krijgen wel eens de opmerking van ouders dat zij een nieuwsbrief niet ontvangen hebben. Wij versturen de nieuwsbrieven naar de mailadressen die wij in onze

Nadere informatie

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5 Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 Schoolvoetbal Elk voorjaar doen wij mee met het schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe Weeknieuws nr.37 10 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Centrale Eindtoets Basisonderwijs. Agenda. Maandag. Donderdag. Dinsdag. Woensdag. Vrijdag. 21 april 2017

Centrale Eindtoets Basisonderwijs. Agenda. Maandag. Donderdag. Dinsdag. Woensdag. Vrijdag. 21 april 2017 21 april 2017 Centrale Eindtoets Basisonderwijs De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag de Centrale Eindtoets Basisonderwijs gemaakt. Iedere ochtend maakten zij een flink

Nadere informatie

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april!

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 22-03-2016 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Luizenpluizers gezocht - Trakteren - Directiepraat - Open Avond - Schoolfotograaf - Schoolreisjes - Korfbal en schoolvoetbal

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 20-05-2019 Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - Formatie Agenda 2018-2019

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds voor plein

Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds voor plein 30 juni 2017 Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds voor plein CBS Ds. Hasperschool en obs Akkrum hebben een bijdrage gekregen van 2.500,00 vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank HeerenveenZuidoost Friesland.

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

In Het Openbaar. OBS De Bloesem

In Het Openbaar. OBS De Bloesem In Het Openbaar OBS De Bloesem Vrijdag 10 april Zaterdag 11 april Maandag 13 april Eck en Wiel, 10 april 2015 De Bloesem doet!! van 13.00-16.30 uur. De Bloesem doet!! van 09.30-16.00 uur. 8.30 9.30 De

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 772 07-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken

Nadere informatie

Sinterklaassprookje groep 5

Sinterklaassprookje groep 5 24 november 2017 Sinterklaassprookje groep 5 De leerlingen van groep 5 gingen afgelopen woensdag naar het Sinterklaassprookje Klein Duimpje en de huilende reus in het Posthuistheater in Heerenveen. Vijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie