Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3"

Transcriptie

1 26 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vandaag werd er door de leerkrachten een gezellige dag voor de leerlingen van groep 1, 2 en 3 georganiseerd. Ze mochten verkleed op school komen, er werd gedanst, er was een heuse catwalk en er werden gezelschapsspelletjes gespeeld onder leiding van leerlingen uit groep 8. Het was een heel gezellig feest en de leerlingen van groep 8 hebben daaraan heel goed meegeholpen! Op onze website en Facebookpagina is een serie foto s en een video van het Verkleedfeest te bekijken. Versieren It Bynt De oudervereniging is van plan om op dinsdag 8 maart vanaf 8.30 uur It Bynt in voorjaarsstemming te brengen. Dit doen zij samen met de activiteitencommissie van de Ds. Hasperschool en zij vinden het leuk als een aantal ouders daarbij wil helpen. De koffie en thee staan klaar! Agenda Start voorjaarsvakantie Laatste dag voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Oud papier Oud papier Nieuwsbrief Adres Website Facebook Twitter App OV Portaal MR

2 26 februari 2016 pagina 2 Data schoolreisjes #Onderzoek GGD Fryslân De ouders en leerlingen van groep 7 zijn/worden uitgenodigd voor een gesprek met de schoolverpleegkundige van de GGD Fryslân. Als de aangegeven datum niet past, moeten de ouders zelf contact opnemen met de GGD Fryslân voor een andere afspraak. Dit kan niet via de school geregeld worden. #Hoofdluis Op de eerste maandag na de voorjaarsvakantie vindt er weer een hoofdluiscontrole plaats. Op 7 maart zal een groepje ouders alle aanwezige leerlingen controleren. Op dit moment wordt er achter de schermen druk aan de schoolreisjes gewerkt. De data en bestemmingen zijn geselecteerd en er zijn offertes aangevraagd bij verschillende (bus-)bedrijven. Direct na de voorjaarsvakantie zullen we in de nieuwsbrief de kosten van de schoolreisjes vermelden, maar de data kunnen alvast genoteerd worden: Groep 1, 1/2A, 1/2B, 2/3 en 3: woensdag 29 juni Groep 4, 4/5 en 5: woensdag 29 juni Groep 6: donderdag 30 juni Groep 7: maandag 20 en dinsdag 21 juni Groep 8A: maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 juni Groep 8B: woensdag 29 en donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli Voor de duidelijkheid: de leerlingen van groep 6 die in de combinatiegroep 6/7 zitten, gaan met alle leerlingen van groep 6 op schoolreis en de kinderen van groep 7 die in de combinatiegroep 6/7 zitten, gaan met alle leerlingen van groep 7 op kamp. Vriendjes in groep 1/2B "Vriendjes" gemaakt door leerlingen van groep 1/2B. Rapportgesprekken groep 6/7 Vorige week maandag en dinsdag vonden de rapportavonden voor groep 1 tot en met 7 plaats. Omdat Jildou Bos ziek was, konden de rapportavonden van groep 6/7 niet doorgaan. Deze zijn nu voor na de voorjaarsvakantie gepland. Afgelopen maandag hebben de ouders van groep 6/7 een mail ontvangen over de nieuw geplande data voor de rapportbesprekingen en konden zij tot gisteravond via het ouderportaal voorkeuren voor het moment van deze gesprekken doorgeven. De ouders van groep 6/7 hebben inmiddels via de mail de indeling voor de rapportgesprekken ontvangen. De gesprekken die s middags na schooltijd gevoerd worden, vinden plaats in het groepslokaal. De gesprekken die op avond gepland zijn, worden in het vergaderlokaal op de begane grond (bij de kleutergroepen) gehouden. De toegang is dan via de deur aan het plein.

3 26 februari 2016 pagina 3 Inschrijving nieuwe leerlingen In februari ontvangen de ouders met kinderen die 4 jaar worden tussen 1 april 2015 en 30 juni 2016 een brief van de gemeente Heerenveen. De schoolbesturen in de gemeente nodigen de ouders van deze leerlingen van harte uit om de komende tijd contact te zoeken met de basisscholen, zodat zij een goede keuze kunnen maken. De scholen vragen om uw kind vóór 1 april aan te melden, zodat zij rekening kunnen houden met de instroom van het aantal vierjarigen. Rekenles groep 5 Afgelopen woensdag rekenles in groep 5; er wordt hard gewerkt! Verkleedspullen voor de poppenhoek Wie heeft er voor ons oude hakschoenen, mannenschoenen, eventueel rokken, bloesjes, gilletjes enzovoort? Onze kleuters vinden het fijn om zich te verkleden. De leerkrachten van groep 1 en 2 horen het graag! Oud papier Voor de ophaaldagen van het oud papier in februari wordt een beroep op ouders gedaan. De hulpouders worden zowel op de dinsdag- als donderdagavond om uur verwacht bij de voormalige Juf Boeremaskoalle aan de Jokwei (route Akkrum-Oost/Nes) en bij de voormalige Burgemeester Thalenschool aan de Ombocht, (route Akkrum Centrum-Zuid en route Leppebuorren). Er is een coördinator aanwezig. De indeling is als volgt: Dinsdag 8 maart Route Leppebuorren Ouders van Thomas Engwerda Ouders van Vera Dijkstra Donderdag 10 maart Route Akkrum-Oost/Nes Ouders van Carlo, Sjorske en Nora Pont. Ouders van Wessel van Oyen Ouders van Nella Waringa Ouders van Kris Broeshart Dinsdag 22 maart Route Akkrum Centrum-Zuid Ouders van Fenna Dam Ouders van Mirthe en Rogier van Dixhoorn Wanneer je verhinderd bent, vragen wij je zelf voor vervanging te zorgen door onderling te ruilen. Wij willen je vragen deze wijzigingen door te geven aan de contactpersoon, Anke Steensma-Bunt (telefoon , sweltsje@zonnet.nl).

4 26 februari 2016 pagina 4 Creatieve dieren Creatieve dieren gemaakt door de leerlingen van groep 1 van obs Akkrum. Leesouders groep 3 gezocht Wij zijn op zoek naar leesmoeders, -vaders, -opa's of -oma's. Wil je op woensdagmorgen van 8.30 tot 9.00 uur lezen met een groepje kinderen? Meld je dan aan bij de leerkracht van groep 3. Het is de bedoeling om in week 11 (woensdag 16 maart) te starten. Luxeverzuim Vorige week heeft er in de nieuwsbrief informatie gestaan over het aanvragen van verlof. De vraag is gesteld wat er gebeurt als een kind zonder dat er verlof is toegekend niet naar school komt. Als er gezinnen zijn die bijvoorbeeld een vakantie met één of enkele dagen verlengen zonder dat daar toestemming voor is verleend, is er sprake van luxeverzuim. De leerplichtambtenaren treden daar tegen op. Dit doen zij om een paar redenen. In de eerste plaats heeft ieder kind recht op onderwijs. Dat wordt door de wet ondersteund belangrijker gevonden dan extra vakantie. Verder zijn zij hier duidelijk in om juist die ouders te ondersteunen die zich correct aan de afspraken houden. Wanneer zich luxeverzuim voordoet, kent dit meerdere verschijningsvormen. De meest voorkomende zijn: Er is verlof aangevraagd en afgewezen maar men zet plannen gewoon door. Kinderen verschijnen niet op school. Er is een onverwachte ziekmelding op de dag(en) voor of na de voorjaarsvakantie Bij de eerste twee opties is een concreet vermoeden van luxeverzuim. In dat geval moet de school dat melden aan de leerplichtambtenaar. Bij de derde optie is het net iets lastiger. Als er een ziekmelding is waaraan getwijfeld wordt, kan de leerplichtambtenaar een onderzoek instellen door te bellen en/of op huisbezoek te gaan. Vervolgstappen zijn afhankelijk van de bevindingen. Uiteindelijk bestaat de kans dat ouders worden opgeroepen om een verklaring af te leggen en wordt er proces verbaal opgemaakt tegen de ouders.

5 26 februari 2016 pagina 5 Begeleiding tennisles groepen 8 De groepen 8 willen graag begeleiding van twee ouders voor het fietsen naar de tennisbaan op maandag 14 maart aanstaande. Groep 8B vertrekt om uur vanaf school, groep 8A vertrekt om uur. De begeleiders van groep 8A fietsen daarna met groep 8B terug naar school. Groep 8A gaat na de tennisles op eigen gelegenheid terug naar huis. Opgave graag door op het gele blokje te klikken en via de mail een berichtje te sturen. Alvast bedankt! Lijst ophalen oud papier In de nieuwsbrief staat altijd per maand aangegeven welke ouders zijn ingedeeld voor het ophalen van het oud papier. Veel ouders vinden het echter prettig om al eerder te weten wanneer zij zijn ingedeeld, zodat zij hiermee rekening kunnen houden. Van de oudervereniging hebben wij gisteren de indeling voor het ophalen van het oud papier voor 2016 ontvangen. De lijst is te raadplegen via de pagina van de oudervereniging op de website van onze school en wordt ook naar alle ouders per verzonden. Bij de lijst staat aangegeven wat er geregeld moet worden als het niet lukt om op de aangegeven datum aanwezig te zijn. Tafeltoets groepen 4 In de groepen 4 zijn we bezig geweest met het aanleren van de tafels van 3 en 4. Het is de bedoeling dat de kinderen deze tafels thuis ook oefenen. We zijn van plan om dinsdag 15 maart de kinderen een schriftelijke toets te laten maken van deze twee tafels. Muurkrant energie groep 8A Afscheidsmusical groepen 8 Wij zoeken ouders die het leuk vinden om te helpen bij de musical. Beide groepen zoeken ouders die willen helpen bij decorbouw en ouders die willen helpen met het instuderen van de liedjes en dansjes. Groep 8A zoekt daarnaast ook iemand die wil helpen met de regie. De tijdstippen om te oefenen kunnen we in overleg afspreken. Na de meivakantie willen we beginnen met oefenen. Opgave graag via de mail door op het gele blokje te klikken en een berichtje te versturen. We hopen dat er enthousiaste ouders zijn die willen helpen!

6 Her 26 februari 2016 pagina 6 Nieuwe liedjes op website Op de website van onze school is een pagina Audio te vinden. Op deze pagina zijn liedjes te vinden. Het aanbod liedjes was rond Sinterklaas en Kerst ruim voldoende, maar er waren weinig liedjes te vinden die het hele jaar door te zingen zijn. Sinds gisteren is daar verandering in gekomen: er zijn 23 nieuwe liedjes aan de pagina toegevoegd en wij hopen dat er daardoor voor iedereen die wil zingen een aantal leuke kinderliedjes te vinden is. Door op het rode blokje te klikken, kom je op de pagina met liedjes terecht. Voorjaarsvakantie Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart hebben alle leerlingen en teamleden vrij. Wij wensen iedereen een heel prettige vakantie toe. Tot maandag 7 maart! Verenigingen en stichtingen die culturele en sportieve eenmalige activiteiten zonder winstoogmerk in Akkrum en directe omgeving organiseren, kunnen een bericht aanleveren voor deze rubriek. Het bericht mag maximaal 100 woorden lang zijn en kan links bevatten voor verdere informatie. Help pake & beppe de vakantie door! In de voorjaarsvakantie organiseert Museumfederatie Fryslân samen met de Friese musea en archieven voor de vijftiende keer Help Pake & Beppe de vakantie door. Een jubileumjaar dus! Van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 maart hebben kinderen van 4 tot en met 12 jaar gratis toegang tot het museum op vertoon van pake of beppe (of andere volwassene). Musea organiseren volop leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud, minstens één activiteit is gratis toegankelijk. Doe een vuurtorentocht, ga kijken bij de telescoopdemonstratie of leer van Tjerk Hiddesz hoe je een kanon moet laden. Een overzicht van alle deelnemende musea en alle activiteiten is te vinden op de website:

7 26 februari 2016 pagina 7 Uit de school geklapt Groep 3 Wij zitten in groep 3! Naast het rekenen, schrijven, lezen en taal, doen we ook nog heel veel andere dingen. We maken muziek, we spelen toneel, we knutselen veel en we mogen ook wel eens vrij werken. Waar we veel aandacht aan schenken: het sociaal-emotionele aspect: Hoe gaan we met elkaar om? Hoe voelt het als je gepest wordt? Hoe voelt het om een complimentje te krijgen? Bovenstaande doen we op verschillende manieren. Hieronder zien jullie een voorbeeld: het maken van een geluksweb. Om de beurt gooien de kinderen een bol wol naar een klasgenootje. Over diegene vertel je iets leuks of wat je samen hebt gedaan. Zo krijgt iedereen een beurt en door middel van de draad ontstaat er een geluksweb.

8 26 februari 2016 pagina 8 Dit is wat de kinderen vertelden: gooit de bol wol naar Dirkje, omdat ze zo n lieve vriendin is. gooit de bol naar Lara, omdat ze altijd aardig en lief is Gooit naar Wyb, omdat ze samen zo goed kunnen dansen kan heel fijn samen met Niek met de Dino s spelen samen bij Torsten thuis gamen, vind ik zo leuk gooit naar Dione, omdat ze samen leuk touwtje kunnen springen kan goed samen werken met Marten vindt Sverre leuk, omdat hij niet vervelend tegen andere kinderen doet kan goed met Sophie touwtje springen en paardje spelen vindt het leuk om samen met Ilse te lezen kan goed voetballen met Bart gooit naar Jorrit, omdat hij verliefd op mij is gooit de bol naar Tijn, omdat het één van mijn beste vrienden is kan goed samen werken met Linde gooit de bol wol naar Ninthe, omdat ik haar zo lief vindt zit gezellig samen met Jildou op dansles kan heel leuk samen spelen met Benjamin kan heel goed samen met Sverre op de skelter scheuren

9 26 februari 2016 pagina 9 vindt Janne zo n lieve vriendin gooit naar Bas, omdat ze vaak samen leuke spelletjes doen gooit naar Lisanne, omdat ze lief tegen me is gooit naar Age-Jan, omdat ze samen fijn in het hooi kunnen spelen kan goed dansen met Norah gooit naar Yfke, omdat ze lief tegen alle kinderen doet kan goed spelen met Dion en vindt hem heel aardig vindt spelen op de rekstok leuk met Sanne

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016 Presentatie 5 februari 2016 De leerlingen van obs Akkrum maken bij een spreekbeurt, krantenkring of boekbespreking regelmatig gebruik van een zelfgemaakte presentatie. Er wordt vaak veel tijd en energie

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016 23 januari 2016 Studiereis Londen Herman Gebben is op dit moment samen met alle schooldirecteuren van scholennetwerk De Basis in Londen voor een studiereis. Op woensdag hebben zij een conferentie bijgewoond,

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016 Rapportavonden 8 juli 2016 Op maandag 4 en dinsdag 5 juli hebben de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaatsgevonden. Wij willen de ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er gevoerd zijn.

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 19 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vrijdag 26 februari (de laatste dag voor de voorjaarsvakantie) organiseren we een gezellige dag voor de kinderen van groep 1, 2 en 3. Ze mogen verkleed

Nadere informatie

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017 Kamp groep 8 14 juli 2017 De leerlingen van groep 8 zijn dinsdag, woensdag en donderdag op kamp geweest naar Vlieland. Zij hebben daar een paar heel leuke dagen beleefd en hebben het ook met het weer best

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017 Studiedag team 24 maart 2017 Terwijl de leerlingen vandaag op hun vrije dag ongetwijfeld van het mooie voorjaarsweer hebben genoten, zaten de teamleden van obs Akkrum voor de verandering zelf eens in de

Nadere informatie

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017 Afscheid groep 8 21 juli 2017 De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van obs Akkrum. Zij deden dit door de musical Niet te filmen op te voeren voor ouders en andere familieleden.

Nadere informatie

Tentoonstelling Atelier in School

Tentoonstelling Atelier in School 16 december 2016 Tentoonstelling Atelier in School De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 hebben de afgelopen weken lessen gevolgd in het kader van Atelier in School. De leerlingen gingen aan de slag rondom

Nadere informatie

Tentoonstelling Kinderboekenweek

Tentoonstelling Kinderboekenweek 13 oktober 2017 Tentoonstelling Kinderboekenweek Gistermiddag werd de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten met een tentoonstelling. Veel vaders en moeders, maar ook oma s en opa s, kwamen kijken wat

Nadere informatie

Woordenboekles groep 8

Woordenboekles groep 8 24 mei 2017 Woordenboekles groep 8 Maandag kregen de leerlingen van groep 8 een woordenboekles van Anne Dykstra. Hij liet de leerlingen verschillende woorden opzoeken; elk goed antwoord leverde 10 punten

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Fitness- en judolessen

Fitness- en judolessen 3 februari 2017 Fitness- en judolessen Deze week waren er twee verschillende bijzondere sportintroductielessen. Op maandag verzorgde Switch Akkrum een aantal KidsFit-lessen voor de bovenbouw waarbij de

Nadere informatie

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016 Studiedag team 24 juni 2016 Het team van obs Akkrum heeft vandaag een studiedag gehouden waarbij onder andere is gesproken over het schoolplan voor de komende vier jaar en hoe wij ons als school in deze

Nadere informatie

Techniekmiddag groep 4 t/m 8

Techniekmiddag groep 4 t/m 8 20 mei 2016 Techniekmiddag groep 4 t/m 8 In groep 4 tot en met 8 werd gistermiddag een techniekmiddag gehouden. In alle lokalen konden verschillende activiteiten gedaan worden. De leerlingen konden zelf

Nadere informatie

Contactavond 28 november

Contactavond 28 november 18 november 2016 Contactavond 28 november Op maandag 28 november wordt er een contactavond gehouden. Deze contactavond hebben wij vorig schooljaar ingesteld omdat de periode tussen het kennismakingsgesprek

Nadere informatie

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015 2 april 2015 Paashaas op school Vandaag is de paashaas op school geweest. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 vonden toen ze op school kwamen een paashaas van chocolade in hun vak. De leerlingen van

Nadere informatie

Lampions groep 4 t/m 6

Lampions groep 4 t/m 6 4 november 2016 Lampions groep 4 t/m 6 Vandaag werden er in groep 4 tot en met 6 lampions geknutseld. De leerlingen konden verschillende typen lampions kiezen en werden bij het knutselen geassisteerd door

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag 2 juni 2017 Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag Het kan voorkomen dat je als ouder(s) te weinig geld hebt om je kind (of kinderen) mee te laten doen aan bijvoorbeeld schoolreisje, sport, muziekles

Nadere informatie

Verhalen van It Bûthûsbankje

Verhalen van It Bûthûsbankje 15 april 2016 Verhalen van It Bûthûsbankje Deze week vond er een uniek project plaats op onze school. Het Akkrumer Dream Theater heeft het project It Bûthûsbankje opgezet. Afgelopen maandag waren groep

Nadere informatie

Ylse Barkmeijer wint Voorleeswedstrijd Heerenveen

Ylse Barkmeijer wint Voorleeswedstrijd Heerenveen 6 maart 2015 Ylse Barkmeijer wint Voorleeswedstrijd Heerenveen Ylse Barkmeijer uit groep 8A is de Voorleeskampioen van obs Akkrum en mocht daarom meedoen aan de Voorleeswedstrijd van de gemeente Heerenveen.

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 16 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Vandaag is de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten. De verschillende groepen hebben allemaal over één boek gewerkt en hebben per groep een grote poster

Nadere informatie

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015 Kerstknutselen 11 december 2015 Afgelopen woensdag was er een heel creatieve activiteit op obs Akkrum, namelijk kerstknutselen. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gingen van 9.00 tot 11.30 uur aan

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Praktisch verkeersexamen

Praktisch verkeersexamen 12 mei 2017 Praktisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 deden vandaag het praktisch verkeersexamen. Zij moesten vanaf school een fietsroute afleggen door Akkrum. Onderweg stonden verschillende vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017 Schaakles 13 januari 2017 De leerlingen van groep 5 tot en met 8 kregen vanmiddag schaakles van leden van Streekschaakvereniging Mid-Fryslân. De leerlingen waren zeer enthousiast en geconcentreerd aan

Nadere informatie

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn.

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn. Sint Maarten 14 november 2014 In alle groepen zijn de afgelopen weken lampions gemaakt, zodat de leerlingen op 11 november allemaal konden meedoen aan Sint Maarten. De ouders die op vrijdagmiddag bij groep

Nadere informatie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie Kerstviering 23 december 2016 Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Zaterdag 24-12 Eerste dag kerstvakantie Zondag 08-01 Laatste dag kerstvakantie Maandag 09-01 Eerste schooldag 2017 08.30

Nadere informatie

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016 24 maart 2016 Paashaas op bezoek Vandaag kwam de paashaas op bezoek op obs Akkrum. De leerlingen van groep 1 tot en met 4 gingen onder leiding van de paashaas paaseieren zoeken. Dit was een groot succes!

Nadere informatie

Uitreiking vignet Gezonde School

Uitreiking vignet Gezonde School 27 januari 2017 Uitreiking vignet Gezonde School Op woensdag 25 januari om 14.00 uur kregen de beide basisscholen in Akkrum het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uitgereikt. De wethouder van de gemeente

Nadere informatie

Bezoek Sinterklaas één groot feest

Bezoek Sinterklaas één groot feest 9 december 2016 Bezoek Sinterklaas één groot feest Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan de beide basisscholen in Akkrum. Rond 8.30 uur kwam Sint Nicolaas met een grote groep Pieten aan

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 2 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag gaat de Kinderboekenweek 2015 van start! Het thema van deze Kinderboekenweek is Raar maar waar. In de groepen zal tot de herfstvakantie

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015 30 oktober 2015 Lampions maken Vanmiddag is er in de groepen 4 tot en met 6 heel hard gewerkt aan een mooie lampion voor Sint Maarten. De leerlingen werden daarbij geholpen door een groepje enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Sinterklaassprookje groep 5

Sinterklaassprookje groep 5 24 november 2017 Sinterklaassprookje groep 5 De leerlingen van groep 5 gingen afgelopen woensdag naar het Sinterklaassprookje Klein Duimpje en de huilende reus in het Posthuistheater in Heerenveen. Vijf

Nadere informatie

Schaaktoernooi. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 17 februari 2017

Schaaktoernooi. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 17 februari 2017 Schaaktoernooi 17 februari 2017 Vorige week vrijdagmiddag vond na schooltijd in It Bynt het schoolschaaktoernooi georganiseerd door streekschaakvereniging Mid-Fryslân plaats. Nadat de leerlingen op een

Nadere informatie

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014 26 september 2014 Nieuwsbrieven op website Wij krijgen wel eens de opmerking van ouders dat zij een nieuwsbrief niet ontvangen hebben. Wij versturen de nieuwsbrieven naar de mailadressen die wij in onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Bezoek E-Lab CLC groep 7

Bezoek E-Lab CLC groep 7 20 januari 2017 Bezoek E-Lab CLC groep 7 De leerlingen van groep 7 brachten afgelopen woensdag een bezoek aan het E-Lab CLC in Oudeschoot. Zij gingen onder andere aan de slag met robots, programmeren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Oproep hulpouders Pleinfeest

Oproep hulpouders Pleinfeest 2 september 2016 Oproep hulpouders Pleinfeest Op vrijdag 9 september wil de oudervereniging een country- en westernfeest voor alle leerlingen van obs Akkrum organiseren. Dit kan niet zonder hulp van enthousiaste

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Voorstelling Muizenissen

Voorstelling Muizenissen Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org Voorstelling Muizenissen schooljaar 2015-2016 nummer 18, vrijdag 3 juni De voorstelling Muizenissen was een groot

Nadere informatie

Informatieochtend. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 10 februari 2017

Informatieochtend. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 10 februari 2017 10 februari 2017 Informatieochtend In februari ontvangen de ouders met kinderen die 4 jaar worden tussen 1 april 2015 en 30 juni 2016 een brief van de gemeente Heerenveen. De schoolbesturen in de gemeente

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen!

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! 17 april 2015 Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! Na een leuke en spannende voorleesmiddag heeft Ylse Barkmeijer op 14 april jongstleden de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen.

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Foto s zeilen groepen 6

Foto s zeilen groepen 6 19 september 2014 Foto s zeilen groepen 6 Vorige week vrijdag hebben de leerlingen van de groepen 6 een zeilles gevolgd. De les werd gegeven door studenten van het Cios uit Heerenveen. De valken waarin

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum NIEUWSBRIEF FEBRUARI Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp!

De ouders die hebben geholpen bij het vervoer van de leerlingen willen we heel hartelijk bedanken voor hun hulp! 17 juni 2016 Studiedag 24 juni Op de jaarkalender staat aangegeven dat er op vrijdag 24 juni een studiedag voor het team gehouden wordt. Dit betekent dat de leerlingen van alle groepen komende vrijdag

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Tekstsoortenles Brief niveau B

Tekstsoortenles Brief niveau B Tekstsoortenles Brief niveau B Wat doe je in deze les? Bij de les Andere tekstsoort van Nieuwsbegrip XL lees je allerlei verschillende soorten teksten. Zoals een verslag, een reclametekst, een brief of

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Wij wensen alle leerlingen een heel leerzaam en prettig schooljaar toe en rekenen wederom op een goede samenwerking met de ouders.

Wij wensen alle leerlingen een heel leerzaam en prettig schooljaar toe en rekenen wederom op een goede samenwerking met de ouders. Start schooljaar 1 september 2017 Nog een paar dagen en dan gaat het schooljaar 2017-2018 van start. Deze week zijn veel teamleden al druk in de weer geweest om de lokalen in te richten, werkboeken, schriften

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie