Contactavond 28 november

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Contactavond 28 november"

Transcriptie

1 18 november 2016 Contactavond 28 november Op maandag 28 november wordt er een contactavond gehouden. Deze contactavond hebben wij vorig schooljaar ingesteld omdat de periode tussen het kennismakingsgesprek in de vierde week van het schooljaar en de avond van de eerste rapportbespreking ver uit elkaar ligt. Voor de contactavond op 28 november worden alleen de ouders ingedeeld die zich via het ouderportaal opgeven. Als de leerkrachten aangeven dat zij graag over een leerling willen spreken, worden de ouders van deze leerling ook ingedeeld. Omdat wij ervan uitgaan dat niet alle ouders naar de contactavond komen, is er één avond ingepland. Bij de rapportavonden in februari worden ouders wel verspreid over twee avonden ingedeeld. Opgeven voor de contactavond is mogelijk via het ouderportaal van ParnasSys. Opgaven die tot en met woensdag 23 november via het ouderportaal doorgegeven worden, zullen in de planning meegenomen worden. Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Maandag Ontruimingsoefening Dinsdag Woensdag Versieren It Bynt Uiterste datum opgeven contactavond via ouderportaal Donderdag Informatieavond voortgezet onderwijs groep 8 Vrijdag Leerlingen groep 5, 5/6 en 6 op school Sinterklaassprookje groep 5, 5/6 en 6 Nieuwsbrief

2 18 november 2016 pagina 2 #Ontruimingsoefening Aanstaande maandag wordt er op de scholen in Akkrum een ontruimingsoefening gehouden. De leerlingen worden hiervan van tevoren op de hoogte gesteld. Later in het schooljaar vindt nog een keer een onaangekondigde ontruimingsoefening plaats. #Informatieochtend Op woensdag 30 november vindt er om 9.00 uur een informatieochtend plaats voor nieuwe ouders. Als er in de buurt gezinnen wonen die een kind hebben dat binnenkort 4 jaar wordt, willen wij vragen deze informatieochtend onder de aandacht te brengen. Alvast bedankt! Informatieavond voortgezet onderwijs Op donderdag 24 november wordt er een informatieavond over het voortgezet onderwijs georganiseerd. De ouders met leerlingen in groep 8 zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Tijdens de voorlichting zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen: De vormen van voortgezet onderwijs Het advies voor het voortgezet onderwijs van de basisschool De Plaatsingswijzer De Centrale Eindtoets Basisonderwijs Voorlichting en open dagen van het voortgezet onderwijs Het aanmelden en inschrijven bij het voortgezet onderwijs De overgang naar het voortgezet onderwijs De avond wordt gehouden in It Bynt en begint om uur. Vanaf uur staat er koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, maar we hopen uiteraard wel dat veel ouders de voorlichting zullen bezoeken. Tot dan! Basketbaltoernooi groep 5 en 6 Op woensdag 16 november werd er in Heerenveen een basketbaltoernooi georganiseerd voor de leerlingen van groep 5/6. Van obs Akkrum deden vijf teams aan het toernooi mee. Het was een heel gezellige en sportieve middag waarbij de leerlingen heel leuke wedstrijden gespeeld hebben. Helaas ging er iets mis met de verwerking van de uitslagen en daardoor zijn er geen finales gespeeld, maar hiervoor wordt door de organisatie nog een passende oplossing gezocht. Nieuwsbrief op website Deze nieuwsbrief wordt iedere vrijdag via ParnasSys aan alle ouders van de school verzonden. Af en toe krijgen wij van ouders te horen dat zij de nieuwsbrief niet (meer) ontvangen. Dit kan komen doordat ouders een nieuw adres hebben en dit nog niet hebben doorgegeven aan school. Door in te loggen op het ouderportaal kan gekeken worden welk adres op school geregistreerd staat en het is ook mogelijk om via het ouderportaal wijzigingen door te geven. De nieuwsbrieven die verschijnen, zijn ook altijd via de website van onze school te bekijken. Alle nieuwsbrieven die dit schooljaar verschenen zijn, zijn bij Downloads terug te vinden.

3 18 november 2016 pagina 3 Promotiemateriaal voortgezet onderwijs Op dit moment komen de eerste promotiematerialen voor het voortgezet onderwijs op onze school binnen. Steeds meer scholen voor voortgezet onderwijs vragen ons of wij deze materialen digitaal onder de ouders van groep 8 willen verspreiden. Hoewel wij terughoudend zijn in het verspreiden van informatie van derden via de school, hebben wij toch besloten dit promotiemateriaal via de mail naar ouders te versturen. Op deze manier weten wij zeker dat alle ouders de informatie ontvangen en kan iedereen zelf bepalen of de informatie gebruikt wordt. Ook uit het oogpunt van milieu vinden wij dit een goede ontwikkeling. Wij zullen ongetwijfeld ook nog promotiemateriaal op papier ontvangen. Deze materialen zullen bij de groepen 8 neergelegd worden en kunnen door de leerlingen meegenomen worden naar huis. In de schoolkeuzegids Friesland staan alle algemene gegevens en voorlichtingsbijeenkomsten van de scholen voor voortgezet onderwijs in Friesland vermeld. Deze gids zal over een paar weken op school bezorgd worden en alle leerlingen krijgen hiervan een exemplaar mee naar huis. Feestelijke ouderavond groep 7, 7/8 en 8 Afgelopen woensdag verzorgden de leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 een Feestelijke ouderavond. Het thema was Thuis voor de buis : in een klein uur kwamen er allerlei verschillende televisieprogramma s voorbij en zappte het publiek als het ware via het Journaal en Studio Sport naar Eén tegen 100 en Opsporing verzocht. It Bynt zat helemaal vol en de reacties van ouders waren erg enthousiast. Iedereen die heeft meegeholpen om deze avond tot een succes te maken, willen we nogmaals heel hartelijk bedanken! Vrijwillige ouderbijdrage De oudervereniging wil alle ouders vragen de vrijwillige ouderbijdrage van 15,00 per kind over te maken. In het verleden stuurden wij hiervoor een factuur op papier, maar uit praktische overwegingen kiezen we ervoor het dit keer anders te doen. Wij vragen u de ouderbijdrage zelf over te maken onder vermelding van de voor- en achternaam en groep van uw kind(eren). Het bedrag kan overgemaakt worden naar: Oudervereniging obs Akkrum IBAN: NL21 RABO Voor alle duidelijkheid: ouders kiezen zelf of zij de ouderbijdrage wel of niet betalen. Er is geen verplichting om te betalen. Als u de vrijwillige ouderbijdrage niet betaalt, kan het zo zijn dat uw kind wordt uitgesloten van een activiteit die uit de vrijwillige ouderbijdrage bekostigd wordt. De oudervereniging hoopt uiteraard dat alle ouders de vrijwillige ouderbijdrage betalen zodat zij kunnen doorgaan met het organiseren van leuke activiteiten voor de leerlingen!

4 18 november 2016 pagina 4 Sinterklaassprookje Volgende week vrijdag gaan de leerlingen van groep 5, 5/6 en 6 naar het Sinterklaassprookje in het Posthuistheater te Heerenveen. We vertrekken om 8.15 uur, daarom moeten de kinderen om 8.05 uur op school zijn. De kinderen komen binnen via de zijingang. Ze worden uit de klas gehaald door de ouders waar ze mee rijden. Deze ouders komen ook direct mee naar binnen. Zodra dit groepje compleet is, kan het vertrekken. Parkeerkaartjes voor de parkeergarage worden vanuit school geregeld. Rijders hebben vandaag via de mail de indeling toegestuurd gekregen. We wensen nu alvast de rijders, leerlingen en leerkrachten een geweldige voorstelling toe! Voor mensen die alvast benieuwd zijn naar het sprookje, kijk op Atelier in de School De leerlingen van groep 7/8 hebben deze week bij Atelier in de School getekend over emoties zoals verdriet en woede naar aanleiding van het verhaal van de Vuurvogel. Daarna hebben ze geknutseld aan een veer van moed. Oud papier Voor het ophalen van oud papier wordt een beroep op ouders gedaan. De hulpouders worden zowel op de dinsdag- als donderdagavond om uur verwacht bij de voormalige Juf Boeremaskoalle aan de Jokwei (route Akkrum-Oost/Nes) en bij de voormalige Burgemeester Thalenschool aan de Ombocht, (route Akkrum Centrum-Zuid en route Leppebuorren). Er is een coördinator aanwezig. De indeling: Dinsdag 29 november Route Akkrum Centrum-Zuid Ouders van Abdoul en Yasin Jalloh Ouders van Marante en Niek Bijker Dinsdag 13 december Route Leppebuorren Ouders van Janneke, Renske en Yfke Hallema Ouders Menne en Roan Boersma Donderdag 15 december Route Akkrum-Oost/Nes In verband met de kerstviering wordt het oud papier door Omrin opgehaald Dinsdag 27 december Route Centrum-Zuid In verband met de kerstvakantie wordt het oud papier door Omrin opgehaald. Wanneer je verhinderd bent, vragen wij je zelf voor vervanging te zorgen door onderling te ruilen. Wij willen je vragen deze wijzigingen door te geven aan de contactpersoon, Anke Steensma-Bunt (telefoon , sweltsje@zonnet.nl).

5 Her 18 november 2016 pagina 5 Versieren It Bynt De oudervereniging zoekt nog wat hulpouders om de hal en school te versieren en gezellig aan te kleden op woensdag 23 november. Het thema is Sint en Piet. De koffie en thee staan om 8.30 uur klaar in It Bynt. Op woensdag 7 december wil de oudervereniging de school versieren voor de kerstperiode en ook dan staat om 8.30 uur de koffie en thee klaar in It Bynt. We hopen dat er veel ouders zijn die het leuk vinden om te helpen! Toetsend leren De leerlingen van groep 8 hebben vandaag een planning meegekregen voor het oefenen met Toetsend Leren. De ouders van groep 8 hebben hierover vandaag ook een mail ontvangen. Als er vragen zijn over het werken met Toetsend Leren kan er altijd contact opgenomen worden met de leerkracht van groep 8. Wij gaan er vanuit dat de leerlingen door hun ouders gestimuleerd worden om met Toetsend leren aan de slag te gaan en rekenen daarbij op uw medewerking. Lootjes trekken groep 5 t/m 8 Ook dit jaar gaan de groepen 5 tot en met 8 lootjes trekken, maar hoe gaat dat nou precies? Op het briefje wat je op school hebt meegekregen zet je je naam en daaronder wat je als cadeautje zou willen hebben. Ook schrijf je nog wat weetjes over jezelf op. Dan is het voor degene die jouw lootje heeft gemakkelijker om iets te kopen, een gedicht te schrijven en een surprise te maken. Alle groepen hebben afgesproken om een cadeautje te kopen van 5,00. Let dus wel op dat je geen grote, dure en onmogelijke cadeautjes op je lijstje zet. Je maakt daarnaast een surprise en een gedichtje van ongeveer acht regels. Een surprise is een soort fopcadeautje, maar houd het wel netjes: dus geen vieze smeersels! We vieren Sinterklaas op maandag 5 december aanstaande. Op deze dag brengt Sinterklaas ook een bezoekje aan onze school. Je neemt je cadeautje die ochtend mee naar school en dan gaan we er een supergezellige dag van maken! Verenigingen en stichtingen die culturele en sportieve eenmalige activiteiten zonder winstoogmerk in Akkrum en directe omgeving organiseren, kunnen via een een bericht aanleveren voor deze rubriek. Het bericht mag maximaal 100 woorden lang zijn en kan links bevatten voor verdere informatie. Aankomst Sinterklaas Zaterdag 19 november is het zover: wij komen met Pakjesboot 13 naar Akkrum/Nes. Wij hopen dan alle kinderen uit Akkrum/Nes weer te zien. Als Sinterklaas is aangekomen lopen we met alle kinderen en ouders naar de Tsjerkebleek. Dit jaar gaat dat onder begeleiding van ons eigen dweilpietenorkest. Aangekomen bij de Tsjerkebleek vieren wij pietencarnaval. Wij hopen jullie allen 19 november om uur bij de spoorbrug te zien!

6 18 november 2016 pagina 6 Uit de school geklapt Groep 3 Wat vinden wij eigenlijk van groep 3? Ik vind schrijven erg leuk om te doen in groep 3, we werken in werkboekjes bij veilig leren lezen en dat vind ik ook erg leuk! Groetjes Fenna Ik vind knutselen in groep 3 het leukst. Ook zit ik graag achter de computer en lezen vind ik ook leuk. Groetjes Daisy Ik hou erg van buiten spelen met mijn klas. Het is wel anders dan in groep 2, want in groep 3 is geen bouwhoek. Maar er zijn wel puzzels! Groetjes Ivar Ik reken graag en knutselen vind ik ook super leuk. In groep 3 moeten we schrijven en rekenen is ook heel anders. Groetjes Richelle We hebben een andere klas en we leren heel veel dingen. Ik vind het fijn om iets aan elkaar te vertellen en schrijven en rekenen vind ik het leukst. Groetjes Berber Ik vind groep 3 heel leuk. We zitten nu aan tafeltjes en we hebben een nieuwe klas. Ik vind knutselen en schrijven het leukst. Groetjes Brecht Ik vind het nu makkelijk in groep 3 en ik kan nu veel meer vriendinnen maken, dan ben ik niet meer zo alleen. Ik vind alles eigenlijk wel leuk, maar het leukste vind ik vrij werken. Groetjes Veronique We werken nu aan tafeltjes dat vind ik fijn. In het begin vond ik groep 3 een beetje spannend, maar nu niet meer. Ik vind schrijven het leukst. Groetjes Jelmer Ik vind het fijn om te werken. We hoeven niet meer steeds in de kring te zitten en we moeten heel veel rekenen. Ik vind lekker een boek lezen het leukst. Groetjes Marit In groep 3 moeten we veel werken. Ik vind lezen het leukst en buitenspelen ook. Groetjes Stefan In groep 3 werken we aan tafels en we hebben werkboekjes. Ik vind het erg leuk om letters te schrijven. Groetjes Moniek Ik vind lezen leuk en ik speel graag buiten. Groetjes Meilan Deze week hadden we tijdens de gymles een super leuke dansworkshop!!

7 18 november 2016 pagina 7 Techniek Dinsdag hadden we een techniekles waarbij bouwen met constructie centraal stond. De leerlingen van groep 3 konden al heel goed uitleggen wat dat is: als je iets bouwt dan moet dat stevig zijn en dat doe je door op een bepaalde manier te bouwen. Ook is het handig dat je eerst een plan maakt en dan bezig gaat. Een zo hoog mogelijke piramide bouwen met bekers! Huisjes bouwen van ijscostokjes

8 18 november 2016 pagina 8 Een brug bouwen van rietjes Een pepernotenfabriek maken Een toren bouwen

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Lampions groep 4 t/m 6

Lampions groep 4 t/m 6 4 november 2016 Lampions groep 4 t/m 6 Vandaag werden er in groep 4 tot en met 6 lampions geknutseld. De leerlingen konden verschillende typen lampions kiezen en werden bij het knutselen geassisteerd door

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Tentoonstelling Atelier in School

Tentoonstelling Atelier in School 16 december 2016 Tentoonstelling Atelier in School De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 hebben de afgelopen weken lessen gevolgd in het kader van Atelier in School. De leerlingen gingen aan de slag rondom

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016 Presentatie 5 februari 2016 De leerlingen van obs Akkrum maken bij een spreekbeurt, krantenkring of boekbespreking regelmatig gebruik van een zelfgemaakte presentatie. Er wordt vaak veel tijd en energie

Nadere informatie

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016 23 januari 2016 Studiereis Londen Herman Gebben is op dit moment samen met alle schooldirecteuren van scholennetwerk De Basis in Londen voor een studiereis. Op woensdag hebben zij een conferentie bijgewoond,

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Bezoek Sinterklaas één groot feest

Bezoek Sinterklaas één groot feest 9 december 2016 Bezoek Sinterklaas één groot feest Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan de beide basisscholen in Akkrum. Rond 8.30 uur kwam Sint Nicolaas met een grote groep Pieten aan

Nadere informatie

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016 Rapportavonden 8 juli 2016 Op maandag 4 en dinsdag 5 juli hebben de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaatsgevonden. Wij willen de ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er gevoerd zijn.

Nadere informatie

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017 Kamp groep 8 14 juli 2017 De leerlingen van groep 8 zijn dinsdag, woensdag en donderdag op kamp geweest naar Vlieland. Zij hebben daar een paar heel leuke dagen beleefd en hebben het ook met het weer best

Nadere informatie

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017 Afscheid groep 8 21 juli 2017 De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van obs Akkrum. Zij deden dit door de musical Niet te filmen op te voeren voor ouders en andere familieleden.

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Sinterklaassprookje groep 5

Sinterklaassprookje groep 5 24 november 2017 Sinterklaassprookje groep 5 De leerlingen van groep 5 gingen afgelopen woensdag naar het Sinterklaassprookje Klein Duimpje en de huilende reus in het Posthuistheater in Heerenveen. Vijf

Nadere informatie

Tentoonstelling Kinderboekenweek

Tentoonstelling Kinderboekenweek 13 oktober 2017 Tentoonstelling Kinderboekenweek Gistermiddag werd de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten met een tentoonstelling. Veel vaders en moeders, maar ook oma s en opa s, kwamen kijken wat

Nadere informatie

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017 Studiedag team 24 maart 2017 Terwijl de leerlingen vandaag op hun vrije dag ongetwijfeld van het mooie voorjaarsweer hebben genoten, zaten de teamleden van obs Akkrum voor de verandering zelf eens in de

Nadere informatie

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn.

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn. Sint Maarten 14 november 2014 In alle groepen zijn de afgelopen weken lampions gemaakt, zodat de leerlingen op 11 november allemaal konden meedoen aan Sint Maarten. De ouders die op vrijdagmiddag bij groep

Nadere informatie

Woordenboekles groep 8

Woordenboekles groep 8 24 mei 2017 Woordenboekles groep 8 Maandag kregen de leerlingen van groep 8 een woordenboekles van Anne Dykstra. Hij liet de leerlingen verschillende woorden opzoeken; elk goed antwoord leverde 10 punten

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Fitness- en judolessen

Fitness- en judolessen 3 februari 2017 Fitness- en judolessen Deze week waren er twee verschillende bijzondere sportintroductielessen. Op maandag verzorgde Switch Akkrum een aantal KidsFit-lessen voor de bovenbouw waarbij de

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016 Studiedag team 24 juni 2016 Het team van obs Akkrum heeft vandaag een studiedag gehouden waarbij onder andere is gesproken over het schoolplan voor de komende vier jaar en hoe wij ons als school in deze

Nadere informatie

Techniekmiddag groep 4 t/m 8

Techniekmiddag groep 4 t/m 8 20 mei 2016 Techniekmiddag groep 4 t/m 8 In groep 4 tot en met 8 werd gistermiddag een techniekmiddag gehouden. In alle lokalen konden verschillende activiteiten gedaan worden. De leerlingen konden zelf

Nadere informatie

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015 30 oktober 2015 Lampions maken Vanmiddag is er in de groepen 4 tot en met 6 heel hard gewerkt aan een mooie lampion voor Sint Maarten. De leerlingen werden daarbij geholpen door een groepje enthousiaste

Nadere informatie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie

Kerstviering. Agenda. Zaterdag. Zondag. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 23 december Eerste dag kerstvakantie Kerstviering 23 december 2016 Agenda Website App Twitter Facebook Portaal OV MR Zaterdag 24-12 Eerste dag kerstvakantie Zondag 08-01 Laatste dag kerstvakantie Maandag 09-01 Eerste schooldag 2017 08.30

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 16 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Vandaag is de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten. De verschillende groepen hebben allemaal over één boek gewerkt en hebben per groep een grote poster

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag 2 juni 2017 Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag Het kan voorkomen dat je als ouder(s) te weinig geld hebt om je kind (of kinderen) mee te laten doen aan bijvoorbeeld schoolreisje, sport, muziekles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 2 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag gaat de Kinderboekenweek 2015 van start! Het thema van deze Kinderboekenweek is Raar maar waar. In de groepen zal tot de herfstvakantie

Nadere informatie

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015 Kerstknutselen 11 december 2015 Afgelopen woensdag was er een heel creatieve activiteit op obs Akkrum, namelijk kerstknutselen. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gingen van 9.00 tot 11.30 uur aan

Nadere informatie

Verhalen van It Bûthûsbankje

Verhalen van It Bûthûsbankje 15 april 2016 Verhalen van It Bûthûsbankje Deze week vond er een uniek project plaats op onze school. Het Akkrumer Dream Theater heeft het project It Bûthûsbankje opgezet. Afgelopen maandag waren groep

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 26 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vandaag werd er door de leerkrachten een gezellige dag voor de leerlingen van groep 1, 2 en 3 georganiseerd. Ze mochten verkleed op school komen, er werd

Nadere informatie

Opnamen Omrop Fryslân

Opnamen Omrop Fryslân 25 november 2016 Opnamen Omrop Fryslân Gistermiddag werden er op school opnamen gemaakt voor het programma "Hjoed" van Omrop Fryslân. Volgende week komt Fenna Meester uit groep 8 op televisie over het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014 26 september 2014 Nieuwsbrieven op website Wij krijgen wel eens de opmerking van ouders dat zij een nieuwsbrief niet ontvangen hebben. Wij versturen de nieuwsbrieven naar de mailadressen die wij in onze

Nadere informatie

Praktisch verkeersexamen

Praktisch verkeersexamen 12 mei 2017 Praktisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 deden vandaag het praktisch verkeersexamen. Zij moesten vanaf school een fietsroute afleggen door Akkrum. Onderweg stonden verschillende vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

express Sinterklaas is weer in Nederland. En dus ook op De Tweemaster! Ouders, bedankt voor het versieren van de school! Kalender Verjaardagen Welkom

express Sinterklaas is weer in Nederland. En dus ook op De Tweemaster! Ouders, bedankt voor het versieren van de school! Kalender Verjaardagen Welkom Kalender 2master express express 19 november: Gymles T4T Lootjes trekken Ouderavond ontwerp nieuwbouw 21 november: Ontwerpend leren 1A 23 november: Excursie gr 7/8 Spelletjesmiddag gr 1/2 26 november:

Nadere informatie

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015 2 april 2015 Paashaas op school Vandaag is de paashaas op school geweest. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 vonden toen ze op school kwamen een paashaas van chocolade in hun vak. De leerlingen van

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Uitreiking vignet Gezonde School

Uitreiking vignet Gezonde School 27 januari 2017 Uitreiking vignet Gezonde School Op woensdag 25 januari om 14.00 uur kregen de beide basisscholen in Akkrum het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uitgereikt. De wethouder van de gemeente

Nadere informatie

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016

Paashaas op bezoek. Agenda. 24 maart 2016 24 maart 2016 Paashaas op bezoek Vandaag kwam de paashaas op bezoek op obs Akkrum. De leerlingen van groep 1 tot en met 4 gingen onder leiding van de paashaas paaseieren zoeken. Dit was een groot succes!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Aankomst Sinterklaas. Agenda. 13 november 2015

Aankomst Sinterklaas. Agenda. 13 november 2015 13 november 2015 Aankomst Sinterklaas De meeste kinderen zijn net bijgekomen van Sint Maarten, maar morgen staat er alweer een nieuwe happening op het programma. Om 15.00 uur wordt Sinterklaas namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017

Schaakles. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 13 januari 2017 Schaakles 13 januari 2017 De leerlingen van groep 5 tot en met 8 kregen vanmiddag schaakles van leden van Streekschaakvereniging Mid-Fryslân. De leerlingen waren zeer enthousiast en geconcentreerd aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Foto s zeilen groepen 6

Foto s zeilen groepen 6 19 september 2014 Foto s zeilen groepen 6 Vorige week vrijdag hebben de leerlingen van de groepen 6 een zeilles gevolgd. De les werd gegeven door studenten van het Cios uit Heerenveen. De valken waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief (5) november/december 2016

Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Schoolfruit Ook dit schooljaar zijn we weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix.

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix. o.b.s. Prinses Beatrix directie@obsprinsesbeatrix.org www.bsprinsesbeatrix.nl Nieuwsbrief november Belangrijke data in november: 01 november 1 jarig bestaan van Het Kwartet. 04 november Afname NIO in Prinses

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 30 november 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 5 december 2018 Sinterklaas op school! 14 december 2018 Inloopmiddag nieuwe

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Sinterklaassprookje. Agenda. 21 november 2014

Sinterklaassprookje. Agenda. 21 november 2014 21 november 2014 Sinterklaassprookje Woensdag en donderdag zijn de leerlingen van groep 3 tot en met 8 naar het Sinterklaassprookje in het Posthuistheater in Heerenveen geweest. Het was een hele logistieke

Nadere informatie

10 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

10 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Hallo Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 5 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie