Lampions maken. Agenda. 6 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lampions maken. Agenda. 6 november 2015"

Transcriptie

1 6 november 2015 Lampions maken In de groepen 1 tot en met 3 van obs Akkrum hebben de leerlingen lampions voor Sint Maarten gemaakt. Gelukkig hadden de leerkrachten daarbij regelmatig hulp van een paar enthousiaste ouders. De leerlingen hebben een raket, een Minion of een Olaf gemaakt. Foto s van het maken van de lampions staan op Facebook en onze website. De leerlingen van groep 4 tot en met 6 hebben vorige week vrijdag lampions gemaakt. Van deze activiteit zijn foto s en een filmpje op onze Facebookpagina en website te vinden. Wij wensen alle leerlingen en ouders die op 11 november Sint Maarten gaan vieren alvast veel plezier toe Agenda Zakelijke ouderavond OV OV-vergadering Sint Maarten 9.00 Informatieochtend Nieuwsbrief Adres Website Facebook Twitter App OV Portaal MR

2 6 november 2015 pagina 2 #Hoofdluiscontrole Afgelopen maandag zijn alle leerlingen op hoofdluis gecontroleerd. In groep 4 is bij een leerling hoofdluis geconstateerd, alle andere groepen zijn op dit moment luisvrij. #Kinderpostzegels Afgelopen woensdag zijn de leerlingen van groep 8 begonnen met het bezorgen van de bestelde Kinderpostzegels. Er moeten veel pakketjes bezorgd worden. Wie nog niets ontvangen heeft, kan de komende dagen een leerlingen aan de deur verwachten. Actie: knutselmateriaal voor vluchtelingen Overweldigend! Zo kunnen we de respons op de actie van obs Akkrum voor knutselmateriaal voor de vluchtelingenkinderen het best omschrijven. In minder dan een week tijd is er enorm veel knutselmateriaal ingeleverd. Daarnaast zijn er ook veel leesboekjes en spelletjes naar school gebracht. Zoals iedereen weet, zijn er op veel plekken in Nederland op dit moment opvanglocaties voor vluchtelingen. Een groepje ouders van obs Akkrum heeft het initiatief genomen om een actie op te zetten voor deze vluchtelingen. Het doel van de actie past bij het beleid dat samen met de medezeggenschapsraad van de school is vastgesteld: het gaat om een goed doel dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen en waarbij het ook mogelijk is er tijdens de lessen aandacht aan te besteden. Wij mengen ons niet in de politieke en maatschappelijke discussie over vluchtelingen, maar willen de leerlingen van onze school wel bewust maken van het feit dat er veel kinderen in Nederland komen die niet iedere dag naar school gaan en ook geen andere dagbesteding hebben. Door ervoor te zorgen dat zij materialen krijgen waarmee zij zich kunnen vermaken, kunnen we er met elkaar voor zorgen dat deze kinderen zich niet hoeven te vervelen. In de verschillende groepen is afgelopen week tijdens de les aandacht aan vluchtelingen besteed. Ook is de actie die door de ouders bedacht is aan de leerlingen uitgelegd. In elke groep stond vanaf maandag 2 november een grote doos die de leerlingen in de loop van de week met elkaar hebben versierd. Alle leerlingen konden knutselmateriaal meenemen naar school dat in de doos werd verzameld. Vrijdagochtend zijn alle spullen verzameld in It Bynt en werden de materialen die niet meer in de dozen in de klas pasten in extra dozen gestopt. Daarna werd alles naar Leeuwarden vervoerd. De circa 180 kinderen tussen 0 en 18 jaar die in Asielzoekerscentrum WTC Leeuwarden verblijven, kunnen hiermee nu volop gaan knutselen. Omrop Fryslân heeft opnamen gemaakt van het bezorgen van de dozen bij de opvanglocatie in Leeuwarden. Deze beelden worden waarschijnlijk vanavond uitgezonden in het programma Hjoed. We kunnen terugkijken op een zeer succesvolle actie en willen alle leerlingen en ouders bedanken voor hun enthousiasme om deze actie te laten slagen! Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de ouders die het initiatief hebben genomen voor deze actie.

3 6 november 2015 pagina 3 Oud papier In november wordt er oud papier opgehaald. De hulpouders worden zowel op de dinsdag- als de donderdagavond om uur verwacht bij de voormalige Juf Boeremaskoalle aan de Jokwei (route Akkrum-Oost/Nes) en bij de voormalige Burgemeester Thalenschool aan de Ombocht, (route Akkrum Centrum-Zuid en route Leppebuorren). Er is een coördinator aanwezig. Deze ouders zijn ingedeeld: Dinsdag 17 november 2015 Route Leppebuorren Ouders van Dedmer Goerres Ouders van Sverre de Schiffart Donderdag 19 november 2015 Route Akkrum-Oost/Nes Ouders van Arjanne en Mirjan Penning. Ouders van Dione Pen. Ouders van Ane-Egbert de Jong Ouders van Jelmer Tuininga Wanneer je verhinderd bent, vragen wij je zelf voor vervanging te zorgen door onderling te ruilen. Wij willen je vragen deze wijzigingen door te geven aan de contactpersoon, Anke Steensma-Bunt (telefoon , sweltsje@zonnet.nl). Vrijwillige ouderbijdrage De vrijwillige ouderbijdrage voor de oudervereniging bedraagt 15,00 per kind. Wij vragen u de ouderbijdrage zelf over te maken onder vermelding van de voor- en achternaam en groep van uw kind(eren). Het bedrag kan overgemaakt worden naar: Oudervereniging obs Akkrum IBAN: NL21 RABO Inmiddels heeft een aantal ouders de ouderbijdrage al overgemaakt: hartelijk dank daarvoor! In het ouderportaal is te zien of de factuur betaald is. Het kan zijn dat het bedrag al overgemaakt is, maar dit nog niet vermeld staat. Op basis van de afschriften van de bank worden de betalingen één keer per maand bijgewerkt in het ouderportaal. Ouders die graag een factuur op papier willen ontvangen, kunnen een mail sturen naar obsakkrum@debasisheerenveen.nl. De factuur wordt dan in aan uw kind meegegeven. Voor alle duidelijkheid: ouders kiezen zelf of zij de ouderbijdrage wel of niet betalen. Er is geen verplichting om te betalen. Als u de vrijwillige ouderbijdrage niet betaalt, kan het zo zijn dat uw kind wordt uitgesloten van een activiteit die uit de vrijwillige ouderbijdrage bekostigd wordt. Leuke app voor groep 3 Voor de leerlingen van groep 3 is er een erg leuke app gratis te downloaden. Elke dag een kort spelletje of verhaaltje passend bij het leesonderwijs op school in de maan-roos-vis kalenderapp. De app is voor zowel Android als ios te downloaden via de website van Zwijsen. Door op het rode blokje te klikken, kom je direct op de downloadpagina terecht. Jaarstukken oudervereniging De oudervereniging heeft voor de herfstvakantie de jaarstukken van het afgelopen jaar en de begroting voor komend schooljaar gepresenteerd. De financiën zijn gecontroleerd door de kascommissie en goedgekeurd. De oudervereniging organiseert een zakelijke ouderavond op dinsdag 10 november van uur tot uur op school. Ouders hebben dan de mogelijkheid vragen te stellen over de financiën en het jaarverslag. Vragen en/of opmerkingen zijn ook welkom via ov@obsakkrum.nl. De stukken zijn te raadplegen door op het rode blokje te klikken.

4 6 november 2015 pagina 4 Juf Lydia bevallen van zoon Gisteren kregen wij het bericht dat Lydia de Jong is bevallen van een zoon. Na een voorspoedige bevalling is op donderdagochtend 5 november Jitse geboren. Lydia heeft laten weten dat alles goed gaat. Wij wensen Lydia, haar man Siemon en hun zoon Jurre veel geluk met deze gezinsuitbreiding. Sinterklaassprookje Donderdag 19 november gaan de groepen 4, 4/5 en 5 naar het Sinterklaassprookje in het Posthuistheater in Heerenveen. We vertrekken om 8.15 uur en parkeren in de parkeergarage. Het sprookje begint om 9.00 uur en zal anderhalf tot twee uur duren. Voor het vervoer van de leerlingen zij wij op zoek naar ouders en/of pakes en beppes die willen rijden die dag. Opgeven hiervoor is mogelijk door op het gele blokje te klikken en vervolgens een te versturen. Geef in de mail ook even aan hoeveel leerlingen er vervoerd kunnen (en volgens de inzittendenverzekering mogen) worden in de auto.

5 Her 6 november 2015 pagina 5 Informatieochtend 12 november Op donderdag 12 november organiseren wij vanaf 9.00 uur een Informatieochtend voor ouders die belangstelling hebben voor onze school. Door de directeur van de school zal uitleg gegeven worden over de werkwijze van de school, er wordt een rondleiding door de school gegeven en er bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Voor ouders met kinderen die binnenkort vier jaar worden of mensen met kinderen die in Akkrum komen wonen een prima gelegenheid om kennis te maken met obs Akkrum. Verenigingen en stichtingen die culturele en sportieve eenmalige activiteiten zonder winstoogmerk in Akkrum en directe omgeving organiseren, kunnen een bericht aanleveren voor deze rubriek. Het bericht mag maximaal 100 woorden lang zijn en kan links bevatten voor verdere informatie. Sportsnuffellessen Van 23 november tot 4 december zijn ze er weer: de sportsnuffellessen! Heb jij een sport, of zelfs meerdere, die jou echt ontzettend leuk lijkt? Dan is dit je kans! Schrijf je nu in voor de sportsnuffellessen, die aangeboden worden door verschillende sportverenigingen uit de Gemeente Heerenveen en ontdek jouw (nieuwe) favoriete sport. Spaar tijdens deze lessen voor stickers voor je sportpaspoort. Heb jij nog geen sportpaspoort? Dan is deze vanaf nu op te halen bij de receptie van Sportstad Heerenveen. Als je drie snuffellessen hebt gevolgd, ligt er een sportschat voor jou te wachten, ook bij Sportstad Heerenveen. Aanmelden voor de sportsnuffellessen is verplicht en is mogelijk vanaf 10 november. Klik hiervoor op het rode blokje: Gratis schaatsen! IJshockey, kunstschaatsen, short track & lange baan schaatsen, allemaal in 1 middag in Thialf Heerenveen. Alle schaatssportverenigingen uit Heerenveen nodigen de kinderen uit! Heb jij zin om allemaal schaatssporten uit te proberen in Thialf? Kom dan naar het Thialf Schaats Kwartet 2015 op vrijdagmiddag 04 december van tot uur in Thialf Heerenveen, waar je kunt meedoen aan vier uitdagende schaatssporten! Je gaat kunstschaatsen, ijshockeyen, langebaan- en shorttrackschaatsen! Deze dag is helemaal gratis en word je aangeboden door Scoren voor Gezondheid Heerenveen in samenwerking met Thialf Heerenveen, Kunstschaatsclub Heerenveen, Junior IJschockey Flyers en Jeugdschaatsen.nl. Ben je overtuigd dat je wilt meedoen, vraag dan je ouders om je aan te melden, want dat is verplicht! Na de aanmelding ontvang je een ticket dat je moet meenemen naar Thialf om naar binnen te kunnen. Handschoenen en een helm is verplicht. Heb je zelf schaatsen? Neem deze dan mee! Heb je zelf geen schaatsen? Geef dit dan aan tijdens je aanmelding, dan kun je deze lenen van Intersport de Leeuw. Klik voor aanmelden op het rode blokje:

6 6 november 2015 pagina 6 Uit de school geklapt Groep 8B Talentenatelier Sinds vrijdag 30 oktober krijgt groep 8B les in het maken van kunst! Die vrijdag hebben ze een tekening gemaakt van hun fantasiedier. De tekening tekende je op een karton met een grijs potlood. Die ging je daarna inkleuren met ecoline en als je dat had gedaan ging je hem drogen met de föhn. Dan trok je de lijntjes weer over met wasco of potlood. En je kon hem dan ook nog bewerken met een potlood, bijvoorbeeld: je hebt blauwe oren, dan kon je nog met een blauw of een andere kleurpotlood er over heen om het mooier te maken. En als je daar helemaal klaar mee was dan kon je hem uitknippen. Dan kon je hem ook nog een leuke naam geven. Het was een super leuke vrijdagmiddag! Mirre en Milou Open dagen/doemiddagen Buitenbaan: 12 januari 2016 Fedde Schurer: 6 januari of 3 februari 2016 Bornego college: 18 november 2015 Hierboven heeft u gelezen wanneer welke doemiddagen zijn. Fijn om kennis te maken; wij zijn Nella Waringa en Bianca van der Veen. Ik Nella Waringa ga naar de open dag van Bornego en de OSGscholen. Ik Bianca van der veen ben nog niet opgegeven voor open dagen. Maar daar hoeven we het niet over te hebben. Dit was ons stukje over de doemiddagen en opendagen. Veel plezier op de doemiddagen. Nella & Bianca Kunstateliers Wij gaan 6 weken lang knutselen, we hebben het al 1 dag gedaan. Het was heel gezellig, we gingen een fantasiedier knutselen. Want we hadden een boek van de Kinderboekenweek. Het boek heet: Als iemand ooit mijn botjes vind. Dat was ook het thema van de eerste week. We doen het tot de kerst. Gr. Iris

7 6 november 2015 pagina 7 Het Rijksmuseum We waren met beide groepen 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest en dat was erg leuk dus dat willen wij met jullie delen door er wat over te vertellen. We waren eerst bij een muur met personages en namen eronder uit achttien tweeëntachtig en we zijn ook bij het scheepsmodel van William rex geweest uit zestien achtennegentig. En ook bij het beroemde schilderij van Rembrandt van Rijn geweest genaamd De Nachtwacht uit zestien tweeënveertig. En we hebben ook Stilleven met kalkoenpastei uit 1627 gezien. Maar we zijn ook bij de bedreigde zwaan geweest uit Maar we zijn ook bij Het Melkmeisje geweest uit En dan zijn we er wel dus we gaan het hier maar beëindigen. Sven, Erik, Raimond en Hidde

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015

Lampions maken. Agenda. 30 oktober 2015 30 oktober 2015 Lampions maken Vanmiddag is er in de groepen 4 tot en met 6 heel hard gewerkt aan een mooie lampion voor Sint Maarten. De leerlingen werden daarbij geholpen door een groepje enthousiaste

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015

Kerstknutselen. Agenda. 11 december 2015 Kerstknutselen 11 december 2015 Afgelopen woensdag was er een heel creatieve activiteit op obs Akkrum, namelijk kerstknutselen. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gingen van 9.00 tot 11.30 uur aan

Nadere informatie

Lampions groep 4 t/m 6

Lampions groep 4 t/m 6 4 november 2016 Lampions groep 4 t/m 6 Vandaag werden er in groep 4 tot en met 6 lampions geknutseld. De leerlingen konden verschillende typen lampions kiezen en werden bij het knutselen geassisteerd door

Nadere informatie

Techniekmiddag groep 4 t/m 8

Techniekmiddag groep 4 t/m 8 20 mei 2016 Techniekmiddag groep 4 t/m 8 In groep 4 tot en met 8 werd gistermiddag een techniekmiddag gehouden. In alle lokalen konden verschillende activiteiten gedaan worden. De leerlingen konden zelf

Nadere informatie

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016

Presentatie. Rapportavonden. Agenda. 5 februari 2016 Presentatie 5 februari 2016 De leerlingen van obs Akkrum maken bij een spreekbeurt, krantenkring of boekbespreking regelmatig gebruik van een zelfgemaakte presentatie. Er wordt vaak veel tijd en energie

Nadere informatie

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn.

Als de ouders die komen helpen een aantal dozen en doosjes willen meenemen om in te pakken en op te hangen, zou dit helemaal geweldig zijn. Sint Maarten 14 november 2014 In alle groepen zijn de afgelopen weken lampions gemaakt, zodat de leerlingen op 11 november allemaal konden meedoen aan Sint Maarten. De ouders die op vrijdagmiddag bij groep

Nadere informatie

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014 26 september 2014 Nieuwsbrieven op website Wij krijgen wel eens de opmerking van ouders dat zij een nieuwsbrief niet ontvangen hebben. Wij versturen de nieuwsbrieven naar de mailadressen die wij in onze

Nadere informatie

Contactavond 28 november

Contactavond 28 november 18 november 2016 Contactavond 28 november Op maandag 28 november wordt er een contactavond gehouden. Deze contactavond hebben wij vorig schooljaar ingesteld omdat de periode tussen het kennismakingsgesprek

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 16 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Vandaag is de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten. De verschillende groepen hebben allemaal over één boek gewerkt en hebben per groep een grote poster

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Woordenboekles groep 8

Woordenboekles groep 8 24 mei 2017 Woordenboekles groep 8 Maandag kregen de leerlingen van groep 8 een woordenboekles van Anne Dykstra. Hij liet de leerlingen verschillende woorden opzoeken; elk goed antwoord leverde 10 punten

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Tentoonstelling Kinderboekenweek

Tentoonstelling Kinderboekenweek 13 oktober 2017 Tentoonstelling Kinderboekenweek Gistermiddag werd de Kinderboekenweek op obs Akkrum afgesloten met een tentoonstelling. Veel vaders en moeders, maar ook oma s en opa s, kwamen kijken wat

Nadere informatie

Tentoonstelling Atelier in School

Tentoonstelling Atelier in School 16 december 2016 Tentoonstelling Atelier in School De leerlingen van groep 7, 7/8 en 8 hebben de afgelopen weken lessen gevolgd in het kader van Atelier in School. De leerlingen gingen aan de slag rondom

Nadere informatie

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017

Afscheid groep 8. Agenda. Zaterdag. Vrijdag. Zondag. Maandag. 21 juli 2017 Afscheid groep 8 21 juli 2017 De leerlingen van groep 8 hebben afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van obs Akkrum. Zij deden dit door de musical Niet te filmen op te voeren voor ouders en andere familieleden.

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Ylse Barkmeijer wint Voorleeswedstrijd Heerenveen

Ylse Barkmeijer wint Voorleeswedstrijd Heerenveen 6 maart 2015 Ylse Barkmeijer wint Voorleeswedstrijd Heerenveen Ylse Barkmeijer uit groep 8A is de Voorleeskampioen van obs Akkrum en mocht daarom meedoen aan de Voorleeswedstrijd van de gemeente Heerenveen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017

Studiedag team. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 24 maart 2017 Studiedag team 24 maart 2017 Terwijl de leerlingen vandaag op hun vrije dag ongetwijfeld van het mooie voorjaarsweer hebben genoten, zaten de teamleden van obs Akkrum voor de verandering zelf eens in de

Nadere informatie

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017

Kamp groep 8. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 14 juli 2017 Kamp groep 8 14 juli 2017 De leerlingen van groep 8 zijn dinsdag, woensdag en donderdag op kamp geweest naar Vlieland. Zij hebben daar een paar heel leuke dagen beleefd en hebben het ook met het weer best

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen!

Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! 17 april 2015 Ylse Barkmeijer Fries Voorleeskampioen! Na een leuke en spannende voorleesmiddag heeft Ylse Barkmeijer op 14 april jongstleden de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen.

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond

Nijsbrief  Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 E-mail: gielguorde@gearhing.net Website: www.gielguordemantgum.nl Hierbij de derde nijsbrief van het nieuwe schooljaar die natuurlijk ook weer op de website

Nadere informatie

Fitness- en judolessen

Fitness- en judolessen 3 februari 2017 Fitness- en judolessen Deze week waren er twee verschillende bijzondere sportintroductielessen. Op maandag verzorgde Switch Akkrum een aantal KidsFit-lessen voor de bovenbouw waarbij de

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016

Studiedag team. Informatie schoolreisjes en -kampen. Agenda. 24 juni 2016 Studiedag team 24 juni 2016 Het team van obs Akkrum heeft vandaag een studiedag gehouden waarbij onder andere is gesproken over het schoolplan voor de komende vier jaar en hoe wij ons als school in deze

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016

Studiereis Londen. Agenda. 23 januari 2016 23 januari 2016 Studiereis Londen Herman Gebben is op dit moment samen met alle schooldirecteuren van scholennetwerk De Basis in Londen voor een studiereis. Op woensdag hebben zij een conferentie bijgewoond,

Nadere informatie

It Bynt in lentesfeer

It Bynt in lentesfeer 13 maart 2015 It Bynt in lentesfeer Afgelopen woensdag heeft een groepje ouders weer veel creativiteit tentoongespreid om It Bynt in lentesfeer te brengen. Het ziet er opnieuw erg mooi uit! Open Dag woensdag

Nadere informatie

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015

Paashaas op school. Voorbereiding musicals groep 8. Agenda. 2 april 2015 2 april 2015 Paashaas op school Vandaag is de paashaas op school geweest. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 vonden toen ze op school kwamen een paashaas van chocolade in hun vak. De leerlingen van

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december schooljaar 2015-2016 aflevering 05 Dante is geboren! Sinterklaas 2015 Rijksmuseum Skateclinics Scholen6kamp Kleuterquote In deze Nieuwsflits: Dante is geboren! Juffrouw Mariëtte is op donderdag 29 oktober

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3

Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 19 februari 2016 Verkleedfeest groepen 1, 2 en 3 Vrijdag 26 februari (de laatste dag voor de voorjaarsvakantie) organiseren we een gezellige dag voor de kinderen van groep 1, 2 en 3. Ze mogen verkleed

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar 9 oktober 2015 Kinderboekenweek: Raar maar waar Het is Kinderboekenweek! Op obs Akkrum werden afgelopen woensdag door groep 1/2A, 1/2B, 2/3, 3, 8A en 8B optredens verzorgd rondom het thema Raar maar waar.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Pleinfeest. Agenda. 21 augustus 2015

Pleinfeest. Agenda. 21 augustus 2015 Pleinfeest 21 augustus 2015 Vandaag vond het traditionele Pleinfeest plaats. De oudervereniging had een leuke activiteit geregeld voor deze dag, namelijk een circusworkshop. De leerlingen van groep 1 en

Nadere informatie

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016

Rapportavonden. Kamp groepen 8. Agenda. 8 juli 2016 Rapportavonden 8 juli 2016 Op maandag 4 en dinsdag 5 juli hebben de laatste rapportavonden van dit schooljaar plaatsgevonden. Wij willen de ouders bedanken voor de prettige gesprekken die er gevoerd zijn.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 632 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016 Leesmij Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016 Mededelingen van de school Alvast voor in de agenda: de studiedag van 29 november is verzet naar 6 december. Dit betekent dat 29 november een gewone

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 4 oktober 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Inloopuurtje De kinderen naar school gebracht en trek in koffie of thee?

Nadere informatie

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier!

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! MUZEJOURNAAL WEEK 9 en 10; VRIJDAG 26 februari 2016 AGENDA maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! donderdag 3 maart vrijdag 4

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 Computerstoring AGENDA WOENSDAG 10 FEB Opening stadsplein: leerlingen groep 3 t/m 8 VRIJDAG 12 FEB Carnaval: Alle leerlingen om 12 uur vrij ACTIE HAÏTI 2.872,00 GEVONDEN Elke

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom Datum: 21-3-2014 Eindcito Afgelopen week is de uitslag van de eindcito groep 8 bekend gemaakt. Het resultaat van vorig jaar hebben we niet kunnen evenaren. Dat hadden we ook niet verwacht. Elke groep heeft

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst. SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 07-03-2014 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag

Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag 2 juni 2017 Kindpakket: sport/muziek/schoolreis/verjaardag Het kan voorkomen dat je als ouder(s) te weinig geld hebt om je kind (of kinderen) mee te laten doen aan bijvoorbeeld schoolreisje, sport, muziekles

Nadere informatie