Nieuws uit de groepen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws uit de groepen"

Transcriptie

1 Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen vertellen over het Voortgezet onderwijs Vorige week en afgelopen maandag werd groep 8 verrast door een 4-tal oud-leerlingen. Deze leerlingen hebben het een en ander verteld over de ervaring tot nu op het Voortgezet onderwijs. Twee leerlingen (Isa en Josien) vertelden met behulp van een PowerPoint presentatie over het Montessori Lyceum en over het Montessori vak-lyceum. En afgelopen maandag kwamen Siem en Lars vertellen over het Augustinus college. Er werd uitgebreid gesproken over de vakken, het huiswerk, de schooltijden, het agenda gebruik/ digitale leeromgeving, uitval van lessen, boeken, pauzes, keuze uren, verrijkingslessen en nog veel meer. Zo werd er heel wat kennis uitgewisseld en weten de leerlingen nu wat meer over het Voortgezet onderwijs. Doe ochtend op het Terra Afgelopen dinsdagmorgen mochten de leerlingen van groep 8 een ochtendje meedraaien op het Terra in Eelde. De groep werd verdeeld over 3 groepen en werden door oud-leerlingen begeleid. Twee groepen hebben een aantal lessen van het VMBO Terra gevolgd, en een groep het Groene Lyceum programma. De leerlingen hebben verschillende lessen aangeboden gekregen, waaronder koken (VAP), Wiskunde, Engels, M&M, Biologie, dier, plant, en tot slot hebben alle leerlingen in de gymzaal een quiz mogen doen. De leerlingen waren zeer tevreden en keerden vol met enthousiaste verhalen terug naar school. Donderdag 24 november gaan we ook nog een ochtend meedraaien op het Zernike College/ Harens Lyceum.

2 Algemeen nieuws Alles in 1 Projectonderwijs Afgelopen dinsdagmorgen hebben we een professionele filmploeg op school gehad om opnames te maken over ons Projectonderwijs (Alles-in-1). Uiteindelijk zal er een 2 minuten durend filmpje overblijven die te zien zal zijn in het programma Lifestyle Experience. Dit wordt uitgezonden op: - zondag 11 december a.s. om u. (RTL4) en de herhaling is op zaterdag 17 december om u (RTL5). Momenteel staat bij Alles-in-1 het thema de wereld centraal. In de onderbouw wordt gewerkt over de feesten in Nederland: Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst. In de middenbouw wordt gewerkt over Nederland in het algemeen: er wordt stamppot gekookt, er wordt gezongen, geknutseld, gewerkt over bijv. de 11- stedentocht en de hunebedden en de lampions hebben als thema vuurtorens of Amsterdamse grachtenpanden. In de bovenbouw staat Europa en de rest van de wereld centraal. Hierover in de volgende Vlinderinfo meer. Startbijeenkomst groepsouders Elke groep heeft in principe 2 groepsouders die als contactpersonen fungeren tussen de leerkracht(en) en de ouders van de groep. Zij kunnen desgewenst hulp bieden bij: Het regelen van begeleiding van kinderen tijdens excursies en activiteiten van de groep De voorbereiding van de verjaardag van de groepsleerkracht Het vragen van ouders voor andere taken binnen de school Communicatie Tijdens de bijeenkomst is uitgebreid gesproken over de communicatie. In veel groepen wordt gecommuniceerd in een groepsapp en daarnaast via de mail. Vanzelfsprekend wordt er binnen de app alleen gecommuniceerd over schoolse zaken. Wij vragen alle ouders zich hier aan te houden zodat deze groepsapp alleen gebruikt wordt voor zaken waarvoor deze in het leven geroepen is. Foto s & filmpjes Er is lang gesproken over dit onderwerp. Hoe leuk ook, foto s en filmpjes van schoolactiviteiten mogen niet verspreid worden door groepsouders via de app of mail.

3 Er zijn ouders die geen toestemming hebben gegeven dat foto s of filmpjes van hun kind(eren) verstuurd worden via app of mail. Natuurlijk respecteren we dit als school. Op de website van de school staan foto s van kinderen waarvan de leerkrachten weten dat de ouders van die kinderen daar toestemming voor gegeven hebben. Momenteel wordt er gewerkt om via een login, een beschermd deel van de site te bezoeken, waar we dan meer foto s kunnen plaatsen. Groeps-pot Hierbij het verzoek om binnenkort 3,- per kind mee naar school te nemen voor de groeps-pot (instroom na 1 januari: 1,50). Dit bedrag wordt door de groepsouders beheerd en wordt besteed aan een gezamenlijk verjaardagscadeau voor de groepsleerkracht(en), voor het afscheid aan het einde van het schooljaar en voor bijzondere gelegenheden (verjaardag, geboorte, verhuizing, een leerling in het ziekenhuis, etc.) Mocht er aan het eind van het schooljaar nog geld over zijn, kan dit naar eigen inzicht in overleg met de leerkracht- besteed worden aan de groep (bijv. aan een ijsje voor de kinderen); in principe is de pot aan het eind van het schooljaar leeg. Sint Maarten In alle groepen zijn inmiddels prachtige lampionnen gemaakt. Vandaag zullen alle kinderen hun lampion meenemen naar huis om vanavond langs de huizen te gaan. Op de beide locaties van De Veenvlinder zorgt de Oudervereniging voor een gezellig kraampje. Kinderen (en hun ouders) kunnen langs komen hun lampion te laten bewonderen, te zingen en natuurlijk iets lekkers op te halen. Iedereen is welkom tussen u.! Hoofdluis Afgelopen vrijdag is de luizenpluiswerkgroep bij elkaar geweest en heeft voorlichting gehad van een medewerkster van de GGD over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de bestrijding van hoofdluis. Er zijn ook afspraken gemaakt over de organisatie van het luizenpluizen.

4 Hierbij de belangrijkste afspraken op een rijtje: Na iedere vakantie controleren de luizenpluisouders de kinderen in de groep. Als er hoofdluis en/ of neten worden gevonden dan wordt de betreffende ouder(s) gebeld door de leerkracht of Tessa. Alle ouders uit de betreffende groep(en) krijgen een mail. Bij besmetting wordt de groep na drie weken opnieuw gecontroleerd. Hoewel we er geen taboe van maken, geven we nooit door wie er hoofdluis heeft. De besmetting van hoofdluis is moeilijk te voorkomen. Luizen lopen over van hoofd naar hoofd en hebben voorkeur voor schoon haar. Het is dus geen schande om hoofdluis te hebben maar gewoon pech. Het is na besmetting wel uw verantwoordelijkheid om in samenwerking met school de verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. Wat kunt u als ouder(s) doen? Alle gezinsleden (wekelijks) controleren op hoofdluis / neten. Als er hoofdluis of neten gevonden worden direct de school via de leerkracht op de hoogte brengen zodat we de ouders op de hoogte kunnen brengen en iedereen extra gaat controleren en zo nodig gaat behandelen. Na constatering van hoofdluis en / of neten direct behandelen zie hiervoor de hoofdluis video Hoofdluisvideo Meer informatie is te vinden in de bijlage bij deze nieuwsbrief of via onderstaande websites: Kom in de klas Op donderdag 3 november hebben vele ouders gebruik gemaakt om een kijkje te nemen in de klas van zijn of haar kind(eren). Hoe wordt een groep opgestart, hoe ziet een instructie les rekenen of begrijpend lezen eruit en welke coöperatieve werkvormen worden zoal gebruikt op obs De Veenvlinder? Fijn dat ouders hiervoor belangstelling getoond hebben en op woensdag 15 februari 2017 zetten we de deuren nogmaals open. Oud Papier Zaterdag a.s. kan het oud papier weer gebracht worden aan de Schoollaan. Van de opbrengst, honderden euro's per jaar, kan de oudervereniging weer leuke activiteiten bekostigen voor u en uw kind. Op beide locaties staat regelmatig een oud papier container.

5 Planning komende periode: - locatie Schoollaan: za 12 nov. tot 12:00u - locatie Esweg: wo 23 nov. t/m za 26 nov. (tot 12:00u) Alvast bedankt voor uw bijdrage! AGENDA Datum Activiteiten Bijzonderheden Vr. 11 nov. Sint Maarten Kraampjes op beide locaties van de school Zat. 12 nov. Inleveren Oud papier Schoollaan Vr. 18 nov. Leerlingenraad Groep 6, 7 en 8 aan Esweg Vr. 25 nov. Groep 6 naar De Kiep Za. 26 november Inleveren Oud papier Esweg We wensen iedereen veel plezier tijdens het lopen met de lampion.

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Naomi Hamming is 18 november 4 jaar geworden en zit in groep 1C. Jorick Udding is 20 november 4 jaar geworden en Luna Nienhuis wordt 26 november 4 jaar. Zij komen in groep 1B. We wensen Naomi, Jorick

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 257 november 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Samenwerking maakt ons sterker Project Vissen 1 Lampionnenshow

Nadere informatie

Datum: 11-09-2015 Nieuwsbrief: Nummer 2 Schooljaar: 2015-2016

Datum: 11-09-2015 Nieuwsbrief: Nummer 2 Schooljaar: 2015-2016 Datum: 11-09-2015 Nieuwsbrief: Nummer 2 Schooljaar: 2015-2016 Ouders en verzorgers Vreemdelingen, vluchtelingen, ze vormen tegenwoordig een bekend beeld op zowel het nieuws als in onze dagelijkse praktijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari 2017

Nieuwsbrief. Januari 2017 BS De Sprongh Volg ons ook op twitter: https://twitter.com/ bsdesprongh en kijk op de website www.bsdesprongh.nl NIEUWS IN HET KORT: Nieuwe leerling op onze school Nieuwsbrief Januari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

24 november 2017

24 november 2017 1374 www.clarafabriciusschool.nl 24 november 2017 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep 7 & 8 Nieuwe leerlingen - Welkom Nine Nillisen en Femke en Daan van Eldik Deze week hebben

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Sinterklaas algemeen. Sinterklaas groep 1 t/m 4. Sinterklaas groep 5 t/m 8

Sinterklaas algemeen. Sinterklaas groep 1 t/m 4. Sinterklaas groep 5 t/m 8 Nieuwsbrief 14 maandag 23 vrijdag 27 november Beste ouders, Het weekend is weer begonnen. 14 En...Sinterklaas is weer in het land. Voor alle leerlingen een spannende en drukke, maar ook een gezellige tijd,

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 8 januari 2015 INFO 6

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 8 januari 2015 INFO 6 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 8 januari 2015 INFO 6 IN DEZE INFO Traktaties Oproepje! Oproepje! Oproepje! Hoofdluis Studiedag groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 47-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze weken wordt in alle klassen aandacht besteed aan het thema Sinterklaas. Een enthousiaste groep ouders heeft gezorgd voor een gezellige aankleding

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN Activiteitenkalender Vrij. 27 11: lesvrije dag, kinderen vrij Ma. 30 11: lesvrije dag, kinderen vrij Vrij. 4 12: Sinterklaas viering, alle kinderen om 12.00 uur vrij Ma. 7 12: Kerst versier ochtend Ma.

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19 Warmoes 321 0 413 Vinken 321 0 412 Jaco 321 0 410 Kijkin 321 0 411 www.borgmanschool.nl Kopij voor dinsdag inleveren bij de locatieredacteur; zie website BN. Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits november Maandag 26 november: atelier. Vrijdag 30 november: Maandsluiting. Woensdag5 december: Sinterklaasviering

Maria Nieuwsflits november Maandag 26 november: atelier. Vrijdag 30 november: Maandsluiting. Woensdag5 december: Sinterklaasviering Maandag 26 november: atelier Vrijdag 30 november: Maandsluiting Woensdag5 december: Sinterklaasviering Sinterklaas Sinterklaas is al weer in Nederland. En hij meert, als alles goed gaat zaterdag ook in

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum NIEUWSBRIEF FEBRUARI Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 18 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Vrijdag 15 januari 2016 Nieuwe bestuurder, personeel, medezeggenschap, leerlingenraad, ouderavond, cito

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Zondag 11 november: Sint Maarten, Sint Maarten viering op zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Weeknieuws 11 cursus 2015 2016 6 november 2015. Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 11 cursus 2015 2016 6 november 2015. Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 11 cursus 2015 2016

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas:

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas: R.K. Basisschool De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Profijtklas Spelend leren Jumbo spaaractie Ouderavond Welkom Sinterklaas Kledinginzameling BSO De Hunenborg Kerstactiviteiten Personeel Agenda december

Nadere informatie

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. over: 10-12-2015 Intro Gewijzigde verkeerssituatie rond de school Kerstfeest Ouders voor ouders Nieuwbouw Bezoek nieuwbouw Informatie per bouw o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende lijsten. Maurice Boonstra Maandag 8.30-14.30uur Dinsdag 8.30-14.30uur

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Kerstvakantie van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari. 22 december: Alle kinderen zijn om 11.45u vrij! Geachte ouder(s) en verzorger(s),

Kerstvakantie van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari. 22 december: Alle kinderen zijn om 11.45u vrij! Geachte ouder(s) en verzorger(s), Geachte ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het vierde en het laatste nummer van de St. Thomasluiden in het jaar 2017. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda voor de maand december en januari: 22 december:

Nadere informatie

Augustus

Augustus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Corsoweek Start nieuw schooljaar Augustus 2016-11 - 1 2 3 4 Corso: Made in Holland Alles-in-1: Kleding & Sport (Schoollaan)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie