JAARVERSLAG De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden"

Transcriptie

1 JAARVERSLAG 2016 De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden Het voor gezonde mensen zo vanzelfsprekend gewone leven is voor mensen met een psychiatrische aandoening vaak een zware inspanning. De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden stelt zich tot doel om deze zeer kwetsbare groep van de samenleving deel te laten nemen aan culturele en ontspannende activiteiten. Door de opening van een nieuwe locatie in Middelburg hebben we eind 2012 ook nieuwe vrienden vanuit Middelburg en omgeving verwelkomd. Doelstelling, Statuten artikel 2 De Stichting heeft ten doel 1. a. Het bevorderen van het sociaal welzijn van mensen die begeleid worden door Zeeuwse Gronden, Stichting Wonen en Psychiatrie, gevestigd in de gemeente Terneuzen, zodat mensen die lijden aan een psychiatrische ziekte deel kunnen nemen aan een sociaal leven binnen de samenleving. b. Het begeleiden van- en bieden van deelname aan culturele en recreatieve activiteiten en dit mogelijk te maken voor bovenvermelde personen. c. Faciliteren van middelen die de participatie in de samenleving bevorderen. d. Het verrichten van alle verdere handelingen die met het sub a, b en c gemelde rechtstreeks of zijdelings verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin des woords. 2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door: financiële draagkracht te verwerven door middel van donateurs en schenkingen. Het bestuur Bestuursleden zijn mevr. Emmy Galama (voorzitter), mevr. Magda de Feijter (secretaris), mevr. Annie Dieleman (penningmeester), mevr. Thea Bruijniks (bestuurslid coördinatie Zeeuwse Gronden). Het bestuur kwam in 2016 vier maal bijeen, per mail wordt veel geregeld. De bestuursleden ontvangen geen vergoedingen. Bespreekpunten waren: De aanvragen, toetsing en toewijzing van bijdragen voor activiteiten van cliënten. Fondsenwerving regelgeving i.v.m. ANBI en SEPA Werving Vrienden PR Nieuwsbrief samenwerking met Ypsilon en onderwijsinstelling SCALDA om gezamenlijk een activiteit te organiseren. Het 10-jarig bestaan van Zeeuwse Gronden in 2016, organisatie om cliënten een theaterbezoek aan te bieden en om cliënten en vrienden is een attentie aangeboden. Oproep voor Nominatie voor LOKALE VIER VRIJHEDEN. Uitreiking op 21 april in Middelburg. In de afgelopen 10 jaar hebben vele cliënten een beschermd, veilig en stabiel huis gevonden bij de prachtige 10 jaar jonge organisatie Zeeuwse Gronden. Voorstel om De Zeeuwse Gronden te nomineren voor die lokale prijs.

2 Planning 2017 Voor 2017 stelt het bestuur zich ten doel om te werken aan verdere werving van Vrienden om de zo broodnodige activiteiten voor alle zeer kwetsbare mensen een helpende hand te bieden. Theatervoorstellingen in februari 2017 met als onderwerp de psychische problematiek i.s.m. met onderwijsinstelling Scalda en Ypsilon; te houden in Terneuzen en Goes Nieuwsbrief voor de Vrienden van Zeeuwse Gronden. Vrienden onderschrijven de doelstelling en ondersteunen met een financiële bijdrage van minimaal 25. Zij ontvangen uitnodigingen voor bijeenkomsten en de Nieuwsbrief. In 2016 is 1 lid bijgekomen en heeft 1 lid opgezegd In 2016 hebben de volgende activiteiten plaatsgevonden: Filmvoorstelling Lieve Mama Lieve Mama een film met nabespreking met de maakster, Sophie Franken. Opgevoerd op 2 februari 2016 in Podium t Beest (Goes) en op 5 februari in Porgy & Bess (Terneuzen). Sophie Franken maakte de documentaire om haar manisch-depressieve moeder te helpen. Ze stelt belangrijke vragen en legt herkenbare dilemma s bloot over familiebanden en over opvattingen over wat je wel en wat je niet met de buitenwereld hoort te delen. Onmacht bij hulpverleners in de situatie waarbij de patiënt hulp weigert, leidde in de zaal tot discussie over toepassing van de wet die gedwongen opname en behandeling regelt. Het is goed dat in ons land ieders vrijheid wordt beschermd. Maar gelukkig komt er ook meer begrip voor ruimere interpretatie van het gevaar criterium en voor het meer nadruk te leggen op het voorkómen van ernstige schade. Ypsilon ijvert voor deze ruimere benadering. s Avonds hadden leden van Ypsilon en andere belangstellenden vooral persoonlijke vragen en opmerkingen waar Sophie vervolgens heel open op reageerde. Bewondering voerde de boventoon voor haar manier van optreden en voor haar kracht om, ondanks alles, zelf overeind te blijven. Enkele bezoekers vertelden dat zij zich, net als Sophie niet gehoord voelden door de hulpverleners. Anderen noemden voorbeelden van goede samenwerking met familieleden. Financieel was de voorstelling mogelijk gemaakt door een samenwerking van Ypsilon Zeeland met SCALDA (school voor mbo, sector zorg en welzijn) en de Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden. De bijeenkomsten zijn door 175 studenten en 75 belangstellenden goed bezocht.

3 Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen tijdens congres Lost in Translation. Koninklijke onderscheidingen voor de grondleggers van Zeeuwse Gronden. Op 26 mei 2016 zijn tijdens het Internationale Congres van Zeeuwse Gronden Lost in Translation twee koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan : Jan Verhelst en Rita de Rijke Deze onderscheidingen kregen zij voor hun enorme inzet om een begeleide woonvoorziening te realiseren voor mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen. Vanuit Ypsilon hebben zij in 2006 dit initiatief genomen. Samen met Directeur Jan van Blarikom is dit een voortreffelijke voorziening en in 10 jaar opgebouwd met potentie tot uitbreiding in meerdere plaatsen in de Provincie Zeeland. Proficiat en hulde voor deze 2 kanjers! Namens Vrienden van Zeeuwse Gronden is hen een aandenken geschonken. De info-tafel van Vrienden van Zeeuwse Gronden werd tijdens het Congres goed bezocht en na afloop telden we een aardig bedrag in de collectebus.

4 2016 Een jaar met veel gebeurtenissen, minder leuke maar ook hele positieve. Deelname Raboclubkascampagne 2016, opbrengst 308, Juli 2016 Barbecue op De Kraaghoeve op een zonnige zomerdag met muziekoptredens van cliënten. Beleidsdag voor medewerkenden en vrijwilligers. Officiële opening van woonlocaties in Ovezande en het Bolwerk in Sas van Gent. September, cliënten krijgen een uitnodiging voor een gratis theatervoorstelling naar keuze, ruim 30 personen maakten hiervan gebruik. Gefinancierd door de Vrienden van Zeeuwse Gronden. Overleg met Scalda en Ypsilon In oktober zijn de besprekingen opgestart om een activiteit in 2017 gezamenlijk te organiseren voor Vrienden, studenten, leden Ypsilon en belangstellenden in Terneuzen en Goes. Gekozen wordt voor de theatervoorstelling Kortsluiting in mijn hoofd. Lezing Rokus Lopik 23 november 2016 over het thema de familie als bondgenoot. Organisatie door de familieraad van Zeeuwse Gronden. Muzikaal evenement op 17 december 2016 voor en door cliënten en hulpverleners bij Porgy en Bess. Feestdagen Ook dagen als Sinterklaas en Kerstmis zijn niet altijd makkelijk. In december 2016 kwam Sinterklaas op zijn Schimmel naar De Kraaghoeve met cadeautjes voor kinderen van cliënten.

5 Onderstaande activiteiten voor en van cliënten zijn mede mogelijk gemaakt door Vrienden van Zeeuwse Gronden. SANTIAGO DE COMPOSTELLA We gaan op tocht naar Santiago de Compostella. Ooit, dacht ik,. ooit ga ik wandelen naar Santiago de Compostella. Met de rugzak op de schouders het avontuur ontdekken, mijzelf beter leren kennen, nieuwe ervaring opdoen, stappen ver weg van het dagelijks leven en de beslommeringen die een mens zoals bezig kunnen houden. Voorzichtig sprak ik deze droom uit naar cliënten van Zeeuwse Gronden. Er was een cliënt die zei:.als je dat organiseert ga ik mee! Ik dacht dat ik het trekken met de rugzak definitief op had gegeven toen ik ziek werd. De volgende dag spraken we elkaar weer. Ik heb er de hele nacht niet van kunnen slapen..zei hij. FILM Ik ben met een cliënt op uitstap geweest en het was een leuk uitstapje. Rond 15 uur zijn we vertrokken naar Vlissingen om naar de film te gaan. Een uiterst geslaagd uitje wat zeker voor herhaling vatbaar is en hopen dat we dan zeker nog eens een beroep op de Vrienden van Zeeuwse Gronden mogen doen. Heel veel dank van ons samen voor de gulle bijdrage. IJS MAKEN We hebben net zoals vorige keer weer 2 verschillende soorten ijs gemaakt. Deze keer Bramenijs en een witte chocolade ijs. We hebben ook weer beslag voor de wafels gemaakt en deze zelf gebakken. En voor op de wafels hebben we deze keer witte chocolademousse gemaakt. Het was weer een feestje vol verwennerijen bij de workshop ijs maken en wafels bakken.

6 DAGJE EFTELING Dagje Efteling gehad met de kinderen uit dit gezin. Eerst een rondje sprookjesbos voor de 2 jongste en daarna zijn we in de vogelrok en in de carnaval festival geweest.. Ook zijn we in een treintje geweest. Lekker een ijsje tussen door en wat te drinken en natuurlijk ook genoeg snoepjes mee. Nog een souvenir gekocht en dan weer richting huiswaarts. Kort om een super leuke dag waar we allemaal van hebben genoten. Heel erg bedankt we hebben enorm genoten. Deze en andere dingen hebben we in 2016 kunnen realiseren dankzij de donaties! Secretariaat Eendragtweg 12, 4543 PL Zaamslag tel feijterdekker@agroweb.nl website: Bankrekening : IBAN NL 29 RABO t.n.v. Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden te Terneuzen. Inschrijving Kamer van Koophandel nr: De Stichting heeft per 1 januari 2008 een ANBI-Beschikking toegekend gekregen zodat uw bijdrage fiscaal aftrekbaar is en er géén successie- of schenkingsrecht betaald hoeft te worden.

JAARVERSLAG De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden

JAARVERSLAG De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden JAARVERSLAG 2015 De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden Het voor gezonde mensen zo vanzelfsprekend gewone leven is voor mensen met een psychiatrische aandoening vaak een zware inspanning. De Stichting

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden

JAARVERSLAG 2014. De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden JAARVERSLAG 2014 De Stichting Vrienden van Zeeuwse Gronden Het voor gezonde mensen zo vanzelfsprekend gewone leven is voor mensen met een psychiatrische aandoening vaak een zware inspanning. De Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Familieraad Zeeuwse gronden Inleiding. Visie familieraad

Jaarverslag Familieraad Zeeuwse gronden Inleiding. Visie familieraad Jaarverslag Familieraad Zeeuwse gronden 2016 Inleiding Familie en naasten maken deel uit van het leven van een cliënt. Zij verrichten vaak vanuit een vanzelfsprekendheid tal van zorgtaken en blijven zich

Nadere informatie

Jaarverslag Familieraad Zeeuwse Gronden. Triade in de zorg

Jaarverslag Familieraad Zeeuwse Gronden. Triade in de zorg Triade in de zorg Voordat de GGZ in beeld komt is er de familie. Als een lid van een familie ziek wordt, moet er hulp gezocht worden, het zieke familielid wordt nu cliënt bij Zeeuwse Gronden. Daarmee ontstaat

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Jaarverslag Familieraad Zeeuwse Gronden 2014. Voorwoord. Visie en missie

Jaarverslag Familieraad Zeeuwse Gronden 2014. Voorwoord. Visie en missie Jaarverslag Familieraad Zeeuwse Gronden 2014 De familieraad bestaat uit drie leden, Annie Dieleman, Bram Schoe en Rita de Rijke. Vanuit de organisatie is Chantal Verstraeten toegewezen als familieraadondersteuner.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN... 3 1.1 NAAM INSTELLING, VESTIGINGSPLAATS EN ADRES... 3 1.2 BESTUUR EN PROCEDURES BESTUUR... 3 1.3 DOELOMSCHRIJVING... 3 2. HUIDIGE SITUATIE... 4 2.1 BESTUUR...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Het Gasthuis

Stichting Vrienden van Het Gasthuis Stichting Vrienden van Het Gasthuis Beleidsplan 2014-2017 Vastgesteld 27 november 2013 Stichting Vrienden van Het Gasthuis Beleidsplan 2014-2017 Pagina 1 Inleiding De Stichting Vrienden van Het Gasthuis

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting Hersentumor.nl

BELEIDSPLAN. Stichting Hersentumor.nl BELEIDSPLAN Stichting Hersentumor.nl 2016-2018 1 VOORAF Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Hersentumor.nl. Het beleidsplan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden?

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden? WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Wellicht valt het u op. ons logo heeft een nieuwe stijl! Beter leesbaar en iets vrolijker dan voorheen. Als bestuur werken wij er hard aan om WereldWijd voor

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer ANBI informatie Stichting Protestant Christelijk Hospice De Regenboog Hospice is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor wie geld aan Stichting wil nalaten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan Stichting Lach voor een Dag Beleidsplan Inleiding De Stichting Lach voor een Dag werd op 9 juli 2013 opgericht. De aanleiding hiervoor was de wens om structuur en uitbreiding te geven aan bestaande, incidentele

Nadere informatie

Jaarverslaggeving Stichting Euthanasie in de Psychiatrie

Jaarverslaggeving Stichting Euthanasie in de Psychiatrie Jaarverslaggeving 2018 Stichting Euthanasie in de Psychiatrie Inhoudsopgave Pag. Algemeen 3 Activiteiten in 2018 3 Balans 31-12-2018 5 Rekening van baten en lasten 2018 6 Toelichting op de balans per 31-12-2018

Nadere informatie

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009 Beleidsplan Voor de jaren 2008-2009 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Doe Wat. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Leonardo Assen. Beleidsplan

Stichting Vrienden van Leonardo Assen. Beleidsplan Stichting Vrienden van Leonardo Assen Beleidsplan 2016-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Over de Stichting Vrienden van Leonardo Assen... 3 3 Doelstelling... 3 4 Organisatie en gang

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Statutaire bepalingen/doel 3. Werkzaamheden van de stichting 4. Het werven van middelen 5. Het beheer en de besteding van het vermogen 6. Bestedingscriteria 7. Planning 2015

Nadere informatie

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Beleidsplan... 3 2. Missie, doelstelling en werkzaamheden van de instelling... 4 2.1. Missie

Nadere informatie

s Heeren Loo Stichting Vrienden van Schuylenburg Beleidsplan

s Heeren Loo Stichting Vrienden van Schuylenburg Beleidsplan s Heeren Loo Stichting Vrienden van Schuylenburg Beleidsplan 2016-2017. Dit plan geeft een korte terugblik over het laatste deel van 2015 en beschrijft de doelstelling, de werkwijze en de voorgenomen plannen

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2014

Financieel Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2014 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk De Schöppe 20 7609 CB ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward Beleidsplan 2014 2018 Stichting Mano a Mano te Bolsward Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Mano a Mano. Het plan bevat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten. Ook geeft

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016 Stichting Vrienden van De Rozelaar Beleidsplan 2016 Inhoud Inleiding...3 Doelstellingen...3 Boodschap...3 Doelgroepen...3 Achtergrond...3 Stichtingsbestuur...4 Financiën...4 Besteding giften...4 De manier

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Geachte lezer, Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Paardkrachtig, opgesteld voor de periode 2014 tot 2018. Stichting Paardkrachtig is opgericht en notarieel

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Even voorstellen. Terugblik en vooruitblik. Wat kunt u verwachten? Denk even mee. Oeps! Meteen een opdracht Wat kunt u verwachten?

Even voorstellen. Terugblik en vooruitblik. Wat kunt u verwachten? Denk even mee. Oeps! Meteen een opdracht Wat kunt u verwachten? Terugblik en vooruitblik Even voorstellen Jubileumdag Noord Bert Stavenuiter Al ruim 20 jaar verbonden aan Ypsilon Eerst als journalist, maar intussen 15 jaar als directeur Heb een hoop geleerd over psychose

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Ibhongo

Beleidsplan van Stichting Ibhongo Inleiding Er leven in Zuid- Afrika 18 miljoen kinderen. 360.000 daarvan zijn naar schatting geïnfecteerd met HIV. 5 miljoen kinderen wonen in overvolle townships, met behuizing en hygiëne in slechte staat.

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

PLAN Annina van Logtestijn. Aanvraag ANBI rangschikking

PLAN Annina van Logtestijn. Aanvraag ANBI rangschikking Dagelijks geluk in het dal van Breda. De Rijksmonumentale boerderij Nuwenhuys heeft weer een waardevolle bestemming: het bevorderen van de interactie tussen mensen met en zonder beperking. PLAN 2018-2020

Nadere informatie

Beleidsplan van de Vrienden van de Robert Coppes Stichting

Beleidsplan van de Vrienden van de Robert Coppes Stichting Beleidsplan 2017-2019 van de Vrienden van de Robert Coppes Stichting Inleiding Bezuinigingen in de gehandicaptenzorg leiden ertoe dat er binnen de reguliere financiering nauwelijks of geen budgetruimte

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania

Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Tjarda van Starkenborghweg 16 9954 TS Tinallinge 0595-441744/+31 55 750 6094 Rekeningnr.:

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen

Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen 2019-2023 1 1. Inleiding De Walburgiskerk (daterend in opzet uit ca. 1050) is een van de belangrijkste museale kerken in Nederland en het belangrijkste

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Nicolaïstraat 59 2517 SZ s Gravenhage Website: www.stichtingson.nl E-mail: info@stichtingson.nl Telefoon: 0648524777 Inhoud Inleiding... 3 Algemene gegevens stichting en bestuur...

Nadere informatie

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ]

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ] Stichting PLS BELEIDSPLAN [2018 2021] http://www.p-l-s.nl Stichting PLS (RSIN 854236107) Postadres: Drossaert Jonker van Kesselstraat 65, 6171 KB Stein Bezoek adres/vesting adres: Batenburgerstraat 17,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016; maart 2017; april 2019 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan 2018-2021 December 2017 1 Inhoud Inleiding.3 Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei....3 Activiteiten van de Stichting 4 Taken Stichting Eureka

Nadere informatie

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Jaaroverzicht 2015 van Stichting Vrienden van t Huys te Hoecke (SVHH) Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Het contactadres van SVHH is: Zorgwaard locatie t Huys te Hoecke,

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 3. ORGANISATIE 5 4. FINANCIËN 6 VISIE 3 MISSIE 3

Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 3. ORGANISATIE 5 4. FINANCIËN 6 VISIE 3 MISSIE 3 Beleidsplan Stichting Little Superheroes 2017-2018 1 Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 VISIE 3 MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 SAMENWERKING MET LOKALE PARTNER(S) 3 PROJECTEN KORTE TERMIJN 4 PROJECTEN LANGE

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Jaarverslaggeving Stichting Euthanasie in de Psychiatrie

Jaarverslaggeving Stichting Euthanasie in de Psychiatrie Jaarverslaggeving 2017 Stichting Euthanasie in de Psychiatrie Inhoudsopgave Pag. Algemeen 3 Activiteiten in 2017 3 Balans 31-12-2017 6 Rekening van baten en lasten 2017 7 Toelichting op de balans per 31-12-2017

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

STICHTING FONDS CUPERTINO. Jaarverslag

STICHTING FONDS CUPERTINO. Jaarverslag STICHTING FONDS CUPERTINO Jaarverslag 2018 Missie Stichting Fonds Cupertino (SFC) is sinds de statutenwijziging van 8 januari 2015 de nieuwe naam van de Stichting Cupertino, een katholiek centrum voor

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2015

Financieel Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2015 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Welzijnsfonds Saffier

Beleidsplan. Stichting Welzijnsfonds Saffier Beleidsplan Stichting Welzijnsfonds Saffier Den Haag, Inhoudsopgave 1 Inleiding Blz. 3 2 De taak van Stichting Welzijnsfonds Saffier Blz. 3 2.1 Doelstelling Blz. 3 2.2 Structuur Blz. 4 2.3 ANBI status

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Enjoyinglife.nl

Beleidsplan Stichting Enjoyinglife.nl Beleidsplan Stichting Enjoyinglife.nl Beleidsplan Stichting Enjoyinglife.nl 1. Doelstellingen en algemeen beleid 1.1 Inleiding 1.2 Bestuursactiviteiten 1.3 Stichtingsactiviteiten 1.4 Plannen voor 2015

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM)

Beleidsplan stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) Beleidsplan stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) Periode 2017-2022 Stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) is een stichting die de werkzaamheden van familie Kipterit in Oeganda ondersteunt. OTM

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 STICHTING VRIENDEN VAN HEIDEDAL. 1. Algemene informatie. Juridische structuur

JAARVERSLAG 2015 STICHTING VRIENDEN VAN HEIDEDAL. 1. Algemene informatie. Juridische structuur 1. Algemene informatie Juridische structuur JAARVERSLAG 2015 De Stichting Vrienden van Heidedal is opgericht op 17 april 2013 en is gevestigd te Heelsum. Onze stichting is ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2016 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Inleiding Missie/visie Stichting Rally for Kids Doelstelling Strategie Huidige situatie... 5

Inleiding Missie/visie Stichting Rally for Kids Doelstelling Strategie Huidige situatie... 5 BELEIDSPLAN 2018 2020 Stichting Rally for Kids Secretariaat/Penningmeester Dhr Ron Koetsier Energieweg 30, 3771NA Barneveld Ron@rallyforkids.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie Stichting Rally for

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Droomdag

Beleidsplan Stichting Droomdag Beleidsplan Stichting Droomdag 2016 2021 Stichting Droomdag Veenderveld 98 2371 TX Roelofarendsveen Beleidsplan Inleiding Het vorige beleidsplan van de Stichting Droomdag had geen einddatum. Hierin stonden

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020 Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof Beleidsplan 2018/2020 Schipluiden, 20-5-2018 1 De zakelijke gegevens van onze instelling: de naam Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof het RSIN / fiscaal

Nadere informatie

Denk even mee. Oeps! Meteen kiezen! Even voorstellen. Terug in de tijd De toekomst van de langdurende GGZ. Van verleden naar toekomst

Denk even mee. Oeps! Meteen kiezen! Even voorstellen. Terug in de tijd De toekomst van de langdurende GGZ. Van verleden naar toekomst Van verleden naar toekomst Ypsilon Jubileumdag Midden De toekomst van de langdurende GGZ Ypsilon Jubileumdag Midden Bert Stavenuiter 11 oktober 2014 Bert Stavenuiter 11 oktober 2014 Oeps! Meteen kiezen!

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire.

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire. Jaarverslag 2014 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar loopt van 7 april tot en met 31 december 2014. Samenstelling bestuur Voorzitter,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016

Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016 Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016 Stichting Lotje www.stichtinglotje.nl info@stichinglotje.nl 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lotje. Het plan omvat een overzicht van de

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN STICHTING OPEN 1 1. INLEIDING Voor u ligt het beleidsplan

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Postadres : Julianastraat 7, 5251 EC Vlijmen Winkel : Grotestraat 138A, 5151BN Drunen Telefoon : 06-15526578 Website : www.vincentiusheusden.nl/winkel e-mail

Nadere informatie

Publicatie ANBI gegevens

Publicatie ANBI gegevens Onderstaande gegevens t.b.v. regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI s). Naam van de instelling: RSIN/fiscaal nummer: 8515.97.841 Contactgegevens: Keulseweg 154 5953 HN Reuver E Doelstelling:

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Stichting Adelante Challenge - Beleidsplan 2014-2017

Stichting Adelante Challenge - Beleidsplan 2014-2017 Stichting Adelante Challenge - Beleidsplan 2014-2017 Vastgesteld 1 mei 2014 "Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. Uw gift raakt ons doel! Stichting Vrienden van De Hofstee & De Naber. Tel 06-405 505 00 Fax

Jaarverslag 2015. Uw gift raakt ons doel! Stichting Vrienden van De Hofstee & De Naber. Tel 06-405 505 00 Fax Jaarverslag 2015 Uw gift raakt ons doel! Stichting Vrienden van De Hofstee & De Naber Tel 06-405 505 00 Fax President Rooseveltweg 22 3068 TR Rotterdam www.vriendenhofsteedenaber.nl vriendenhofsteedenaber@laurens.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Stichting Vrienden van Buro Lima, Fokkershoek 8b, 5473VD Heeswijk-Dinther. tel.: 0610001854 www.burolima.nl vrienden@burolima.nl KvK

Nadere informatie

JAARVERSLAG vanaf 6 oktober 2016 STICHTING DORPSKERK SPANKEREN

JAARVERSLAG vanaf 6 oktober 2016 STICHTING DORPSKERK SPANKEREN STICHTING DORPSKERK SPANKEREN Postadres: Overweg 5, 6956 AE Spankeren www.stichtingdorpskerkspankeren.nl info@stichtingdorpskerkspankeren.nl JAARVERSLAG 2016 vanaf 6 oktober 2016 Bankrekeningnummer: NL

Nadere informatie

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Beleidsplan stichting Hof van Nagele beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Missie, Visie, Doelen 2 Doelen 2 Bestuur 3 Werkwijze 3 Beheer en besteding van gelden

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Vrienden van de Minderbroederskerk 2019-2022 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 Doelstelling... 3 Bestuur... 3 Activiteiten... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden...

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2017

Financieel Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2017 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2017

Beleidsplan 2016-2017 Beleidsplan 2016-2017 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Animal 4 Health. Het plan omvat een overzicht van de missie, doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

STICHTING PINK EVENTS MEERJARENBELEIDSPLAN

STICHTING PINK EVENTS MEERJARENBELEIDSPLAN COLOFON BESTUUR REDACTIE Jan Karel Bolleman ONTWERP Bryan Schleipen Gerrit-Jan Meulenbeld Jan Karel Bolleman Philippe Courbois Joop Renkers Odin Westen Esther Bruekers Jessica Maes Stichting Pink Events

Nadere informatie

De Week gaat van start met de Breingeindag op maandag 26 maart 2012 in t Veerhuis te Nieuwegein.

De Week gaat van start met de Breingeindag op maandag 26 maart 2012 in t Veerhuis te Nieuwegein. Op zoek naar waardevolle contacten De werkgroep Week van de Psychiatrie organiseert van 26 tot en met 31 maart 2012 de 38e Week van de Psychiatrie. Het thema van de Week van de Psychiatrie 2012 is Contact

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016 Geactualiseerd maart 2017 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Met de oprichting van Stichting Villa Abel in juni 2016 en het aanstellen van een stichtingsbestuur is na een lange periode van voorbereidingen door initiatiefnemers Anne van der Horst en Petra Zaanen

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Sonnevanck

Jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Sonnevanck Jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Sonnevanck Harderwijk, 2 april 2019 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Algemene informatie 4 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm 4 1.2 Doelstellingen 4

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2018 Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Auteur(s) Jan Rutten Ambtelijk secretaris Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Vaststellingsdatum 17 oktober 2014 Inhoud 1. Doelstelling

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Even voorstellen. Terugblik en vooruitblik. Wat kunt u verwachten? Denk even mee. Oeps! Meteen een opdracht Wat kunt u verwachten?

Even voorstellen. Terugblik en vooruitblik. Wat kunt u verwachten? Denk even mee. Oeps! Meteen een opdracht Wat kunt u verwachten? Terugblik en vooruitblik Even voorstellen Jubileumdag Zuid Bert Stavenuiter Al ruim 20 jaar verbonden aan Ypsilon Eerst als journalist, maar intussen 15 jaar als directeur Heb een hoop geleerd over psychose

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan "Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke sociale functie heeft. Wij vinden het belangrijk dat sporters met of

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie