Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië"

Transcriptie

1 Landgoed Villa San Giò Welkom in Collevecchio Italië

2 Ayurveda ontspanningsweek Italië Ervaar pure verwennerij van de natuur. Ontspannen gaat bijna vanzelf wanneer je aankomt op dit prachtige landgoed Villa San Giò. Je wordt ondergedompeld in een authentiek Italiaanse sfeer die het landgoed uitstraalt. Het bevindt zich net buiten het dorpje Collevecchio in de streek Sabina zo n 50 km boven Rome. Deze Ayurveda wellness week staat vooral in het teken van dieper ontspannen om je natuurlijke vitaliteit te bevorderen. Ze wordt verzorgt door een klein team waarin Dru Yoga- en Meditatiedocent David Hofstede en afwisselend Ayurveda massage therapeuten Arjanna Slooff, Janke Vriesinga, Esther Slijkhuis en Laura Serra. Het programma raakt de essentie van Ayurveda die gebruik maakt van alle natuurlijke bronnen binnen en buiten jezelf om persoonlijke balans vitaliteit en welzijn te ervaren. Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, even een pas op de plaats waarbij je onbezorgd kunt genieten van diep ontspannende massages, gezond eten, bewegen en ontspannen gesprekken over zaken die je bezighouden in je misschien wel drukke bestaan, dan is deze reis bijzonder geschikt voor jou. Het gevarieerde programma bestaat uit diverse Ayurvedische massagebehandelingen en maaltijden (half pension), Dru Yoga- en ontspanningstechnieken, een bezoek aan een van de natuurlijke zwavelbaden nabij Viterbo en een prachtige wandeling in een bijzonder natuurgebied waar de paarden, koeien en andere dieren nog vrij rondlopen. Misschien zul je na die wandeling net als jouw voorgangers zeggen dit is een klein paradijsje op aarde hier voel je nog de harmonie van leven. Laat je verrassen Het landgoed is een typisch agriturismo waar het agrarisch bedrijf hand in hand gaat met vakantieplezier. Je overnacht in één van de 2 kamer appartementen op de begane grond in de villa, met eigen badkamer, woonkamer, keuken en buiten terras dicht bij het zwembad en met een prachtig uitzicht over de Sabijnse heuvels. De appartementen zijn sfeervol ingericht. Rond de villa vind je veel intieme hoekjes waar je jezelf heerlijk kunt terugtrekken op een bankje in de fraai aangelegde tuin. Of gewoon lekker genieten van de zon bij het zwembad en nog wat nasoezen na een massagebehandeling. De speciaal op je constitutie bereide maaltijden worden op een van de gezellige buitenterrassen geserveerd. Omdat deze Ayurvedische wellnessweek niet grootschalig wordt aangeboden, is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht en wensen. In deze ontspanningsweek zijn 3 Ayurvedische behandelingen opgenomen, beschreven in het programma. De Ayurvedische massagetherapeut stemt de behandelingen altijd af op wat je nodig hebt. De behandeling kan dus afwijken van wat in het weekprogramma beschreven staat.

3 Dag 1 Aankomst in Rome. Je wordt ontvangen op het vliegveld voor transfer naar je bestemming. Aankomst in de villa rond 18u met een hapje en een drankje. Je krijgt een korte rondleiding en tijd in het appartement. Rond 20u wordt de avondmaaltijd geserveerd. Dag 2 De eerste Ayurveda behandeling. De ochtend op de 1e dag begin je met ontbijt rond 9u. In de ochtend of middag heb je een intake met de Ayurveda massagetherapeut, om je constitutie te bepalen en de persoonlijke aandachtspunten te bespreken, direct gevolgd door een eerste Abyangha behandeling, een oliemassage met speciaal op jouw afgestemde kruidenolie, waarbij rekening wordt gehouden met je constitutie en evt. lichamelijke/ psychische klachten. Om 17.30u een meditatie en rond 19u diner. Dag 3 Dag van de wandeling. Yogales om 7u, waarbij we de spieren voorbereiden op de wandeling. Rond 8.30u is er ontbijt en maken we gezamenlijk een lunch pakket voor een picknick in de natuur. Vandaag ga je een wandeling maken in een bijzonder natuurgebied. De wandeling gaat van Cottanello over bergtoppen heen naar Greccio. De wandeling wordt altijd aangepast aan de fysieke mogelijkheden van groepsleden aangepast. Om 17.30u een meditatie en rond 19u diner. Dag 5 Dag van het bezoek aan het zwavelbad. Yogales om 7.30u die je innerlijke stilte en kracht zal vergroten. Ontbijt om 9u. Tussen het ontbijt en de lunch om 13.30u heb je vrije tijd. In de middag ga je naar het zwavelbad nabij Viterbo met een sterk reinigend en weldadig effect. Om 17.30u een meditatie en rond 19u diner. Dag 6 Dag van uw 3e Ayurveda behandeling. Yogales om 7.30u, introductie op een krachtige Dru Yoga serie die je helpt in harmonie te blijven. Na het ontbijt krijg je rond 11u de 2e Ayurveda Abyangha behandeling. Dag 7 Dag van lekker nagenieten. Yogales om 7.30u herhaling en intensiveren van de Dru Yoga serie. Na het ontbijt een vrije dag naar eigen invulling. Gewoon lekker nagenieten bij het zwembad, een extra behandeling, een wandeling of een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Rome. Ter plaatse kunt u een keuze maken uit de diverse mogelijkheden. Op deze dag wordt er geen lunch of diner geserveerd. Dag 8 Dag van vertrek. Afhankelijk van je terugvlucht is er om 7.30u een Dru Yogales met een herhaling en het intensiveren van de Yoga serie. Na het ontbijt vertrek en transfer naar het vliegveld in Rome. Dag 4 Dag van tweede Ayurveda behandeling. Yogales om 7.30u, met ademtechnieken die blokkades in het ademhalingsstelsel aanpakken. Ontbijt 9u. Op deze dag ontvang je een Ubtan modderpakking om het lichaam te ontgiften. Om 17.30u een meditatie en rond 19u diner.

4 Een 8 daagse ontspanningsweek omvat: Data daagse ontspanningsweek Deze Ayurvedische ontspanningsreis wordt bewust kleinschalig aangeboden. De benadering en begeleiding in een vooral huislijke sfeer is persoonlijk. Er zijn diverse appartementen beschikbaar, het maximum aantal deelnemers aan deze reis is 8. De reis gaat door bij minimaal één deelnemer. Realiseer je dan ook dat je eventueel alleen kan zijn. In de zomerperiode verblijven er altijd meerdere gasten elders op het terrein. Inclusief U overnacht 7 nachten in een ruim 2 kamer appartement 2 Ayurvedische maaltijden per dag (half pension) Gebruik zwembad Gebruik whirlpool & Turks stoombad (3 dagen) Een intake door onze massagetherapeut. 3 Ayurvedische behandelingen Bezoek en vervoer aan zwavelbad Viterbo Wandeling in Natuurgebied incl. vervoer. Deelname Dru Yogalessen (6 lessen) Deelname Dru ontspanning en meditatielessen (6 lessen) exclusief Vliegreis naar Rome Transfer van en naar vliegveld Uitgaven van persoonlijke aard Overige drankjes buiten de maaltijden Optionele excursies Extra behandelingen 27 april - 04 mei (za - za) 1195,- 01 juni - 08 juni (za - za) 1095,- 06 juli - 13 juli (za - za) 1195,- 20 juli - 27 juli (za za) 1195,- 27 juli - 03 aug (za za) 1195,- 31 aug - 07 sep (za - za) 1195,- Onderstaande data op een nieuwe locatie naast de huidige locatie. Info beschikbaar eind maart aug - 31 aug (za za) 1195,- 12 okt - 19 okt (za - za) 1095,- 19 okt - 26 okt (za - za) 1095,- 02 nov - 09 nov (za - za) 1095,- 09 nov - 16 nov (za - za) 1095,- Voor actuele data zie agenda website. Korting en toeslagen op de reissom. Boekingstoeslag 25,- U kunt transfer van en naar het vliegveld bijboeken voor 75,- Toeslag eenpersoonskamer GEEN Deelt u met 2 personen het appartement dan ontvangt u 100,- pp korting op de reissom. Deelt u het appartement met iemand die niet deelneemt aan het programma (bijv uw partner) dan betaalt deze 575- in alle seizoenen. Indien gewenst deelname Yoga, wandelen, zwavelbad. Eerder komen of later vertrekken kan alleen bij beschikbaarheid van onze appartementen en is op basis van logies en per appartement (1 of 2 personen): 80,-, hoogseizoen 110,- per nacht. Hou in het laagseizoen rekening met extra kosten voor verwarming! Er zijn verbruiksmeters aanwezig.

5 Abyangha oliemassage De meest geroemde massage uit de Ayurveda. Na een lichte kneding van de rug om de doorbloeding in de huid te bevorderen, volgt een massage met warme kruidenolie. Bij de keuze van de olie wordt rekening gehouden met je persoonlijke constitutie en je specifieke klachten en pijn. Dit gebeurt in de vorm van specifieke massagegrepen en het uitoefenen van meer of minder druk. Tijdens de volledige oliemassage van anderhalf uur worden de armen, benen, romp (aan de voor- en achterzijde) en het hoofd gemasseerd. Ghee-abyangha Ghee of geklaarde boter is een bijzonder zuiver product met grote heilzame werking op het lichaam. Een Ghee-abyangha is als massage gelijk aan de oliemassage behandeling. Indien gewenst wordt de Ghee voor de behandeling gemengd met etherische olie. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met een Vata constitutie. Shirodhara Shirodhara massage is als de godin onder de Ayurveda behandelingen. Het is een wonderbaarlijke stress verlichtende behandeling waarbij een constante stroom warme olie over het hoofd wordt gegoten. Shirodhara verbindt het lichaam terug in zijn geheel. Je ervaart een zeer diepe ontspanning. Het verbetert de waarnemingen van de zintuigen en is zeer geschikt om angst, nervositeitstoornissen, boosheid, concentratie en slapeloosheid te verminderen. Het is tevens een uitstekende behandeling voor mensen met een hoge bloeddruk. De warme olie op je huid is zeer aangenaam en je ervaart een totale relaxatie zoals je die nog nooit voelde. Netravasti (oogbehandeling) Hier spreken we over een bijzondere oogwassing met Ghee die een zeer heilzame werking heeft op algemene oogklachten als vermoeide en branderige ogen, ook infecties zijn een indicatie voor een oogwassing met het heilzame Ghee. Het is tevens zeer geschikt voor glaucoom en aspecifieke oogklachten. De behandeling duurt ca. 40 minuten en is geheel pijnloos en rustgevend. Je zult verrast zijn door deze bijzondere behandeling.

6 Ubtan (modderbehandeling) Je wordt volledig ingesmeerd met modder (pasta) en hierna ingepakt in folie zodat er een lichte transpiratie optreedt. Na 20 minuten word je gewassen met warm water. Deze behandeling werkt ontgiftend, verfrissend en geeft nieuwe energie. Basti (Ayurvedische darmspoeling) Voor deze darmspoeling wordt gebruik gemaakt van de kruidenvloeistof dashmool, die de normale darmflora niet aantast. De behandeling wordt volledig begeleid. Prijzen behandelingen Abyangha olie massage 85,- Ghee Abyangha massage 75,- Shirodhara 95,- Netravasti/ oogbehandeling 35,- Navarakizhi/ Rijstbehandeling 75,- Ubtan/ modderbehandeling 65,- Basti/ darmspoeling 40,- Indien 2 masseurs aanwezig zijn, kan een 4 handenmassage worden uitgevoerd 125,- De vloeistof loopt in ongeveer 10 min door een canule in de dikke darm en blijft daar voor een optimale werking nog ongeveer 20 minuten aanwezig. In die tijd verwissel je van positie. Eerst op de rug en vervolgens op de rechterzij. Indien nodig wordt een lichte buikmassage toegepast.

Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië

Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië Landgoed Villa San Giò Welkom in Collevecchio Italië Klassiek Ayurveda reinigingskuur in Italië Reinigen om je persoonlijke balans te herstellen. Ontspannen gaat bijna vanzelf wanneer je aankomt op dit

Nadere informatie

Yoga vakantieweek Sabina Italië. 8 daagse Yogareis op landgoed Villa San Giò

Yoga vakantieweek Sabina Italië. 8 daagse Yogareis op landgoed Villa San Giò Yoga vakantieweek Sabina Italië 8 daagse Yogareis op landgoed Villa San Giò Yoga vakantiereis in Collevecchio Sabina Italië 8 daagse groepsreis voor 4 8 personen Yoga vakantiereis in Collevecchio Sabina

Nadere informatie

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging Informatiebrochure Inleiding Gezondheid, vitaliteit en welzijn ervaren we wanneer onze levensenergie onbelemmerd kan stromen. Een ideale situatie

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite @ La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen 15-18 september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite Bestemd voor wie? De retraite is bedoeld voor professionele vrouwen. In het

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Wellness Club Pakketten en Massages. Tijd om te genieten!

Wellness Club Pakketten en Massages. Tijd om te genieten! Wellness Club Pakketten en Massages Tijd om te genieten! Wellness Pakketten en Massages Dream Package. Healthy Snack & Smoothie. Full Body Scrub met Podosiri Scrub. Relax Massage met Olie naar keuze. Lunch

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school Cursus Italiaans

Nadere informatie

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren.

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. 27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. OP KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Laat je een lang weekend

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 2 FEBRUARI T/M 11 FEBRUARI LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 VERTRAAGDE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG RELEVANTIE Om mogelijkheden te realiseren die verrijkend, buiten de bestaande kaders zijn én vanuit

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Natuurlijk Gezond. Gezond Leven Jaargang 2010 nummer 2 Themanummer: Mayrkuur

Natuurlijk Gezond. Gezond Leven Jaargang 2010 nummer 2 Themanummer: Mayrkuur Natuurlijk Gezond Gezond Leven Jaargang 2010 nummer 2 Themanummer: Mayrkuur Wat is een Mayrkuur? Een kuur, zoals ontwikkeld door de Oostenrijkse arts F.X. Mayr, is een reinigings- en opvoedingskuur. Via

Nadere informatie

Yoga Point Yogaretreat Ibiza

Yoga Point Yogaretreat Ibiza Yoga Point Yogaretreat Ibiza 12 t/m 19 september 2015! Ibiza staat vooral bekend als party eiland Maar wist je dat Ibiza ook een hele andere, spirituele kant heeft? Met die kant willen we je graag kennis

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het stadscentrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Extra zomerretraite nu inschrijven!! o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Op weg naar een leven van overvloed, de stromende liefde en de wijsheid en eenvoud van

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging Informatiebrochure Inleiding Gezondheid, vitaliteit en welzijn ervaren we wanneer onze levensenergie onbelemmerd kan stromen. Een ideale situatie

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 De Yogareis is van zondag t/m zondag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Zondag Aankomst en transfer naar de koningsstad Patan,

Nadere informatie

Moulin de Glairans. Zomeratelier. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Werken vanuit je gevoel en energie. Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012

Moulin de Glairans. Zomeratelier. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Werken vanuit je gevoel en energie. Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012 Moulin de Glairans Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012 Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan Zomeratelier Werken vanuit je gevoel en energie 1 Oktober 2011 ZOMERATELIER 2012 Onder begeleiding van

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50 Prijslijst wellness In ons nieuwe wellness centrum vindt u een zwemparadijs, een sauna, een stoombad, een zonnebank en een massagesalon. Voor zowel de sauna als de massages en zonnebank dient uw een afspraak

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Voorjaarsarrangement Sense of Aqua

Voorjaarsarrangement Sense of Aqua Voorjaarsarrangement Voorjaarsarrangement Sense of Aqua Sense of Aqua Voetbadritueel Warme pakking van de rug keuze uit Sweet (water), Rebalancing (Aarde), Energetic (Vuur) & Calming (Lucht) Hoofdmassage

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

2 jarige yoga opleiding. Hot- en hatha yogadocent

2 jarige yoga opleiding. Hot- en hatha yogadocent Y 2 jarige yoga opleiding Hot- en hatha yogadocent Het hoofddoel van deze opleiding is om je voldoende technische kennis, didactische vaardigheden en zelfvertrouwen te geven om een sterke en effectieve

Nadere informatie

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee!

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! 29 augustus 8 september 2013 en/of 23 november 3 december 2013 Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur-

Nadere informatie

Gerenoveerde villa met karakter en spectaculair uitzicht naar kust in Monchique

Gerenoveerde villa met karakter en spectaculair uitzicht naar kust in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 395.000 Bouwjaar 1976 Regio (concelho) Grootte perceel 2500 City Vloeroppervlak 274 pagina 3/5 Aantrekkelijke villa te koop, recent gerenoveerd en op een toplocatie

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

H E T I D E E V O O R J O U

H E T I D E E V O O R J O U NOITIDE 2019 OKTOBER GETAWAY HET IDEE Het idee ontstond in september 2018. Ik kwam zelf net terug uit Lissabon. Mijn eerste workation. Weg met een aantal andere onderneemsters om te werken AAN mijn bedrijf.

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

Creatief weekend wolvilten

Creatief weekend wolvilten Datum: 15 t/m 17 september Locatie: Belevingsboerderij De Nieuwenhof in Mill Creatief weekend wolvilten Hou je van creatief bezig zijn én ontspannen in een groene omgeving? Van 15 september tot en met

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

een Bron Van WeLZiJn en inspiratie Voor MenSen Met kanker

een Bron Van WeLZiJn en inspiratie Voor MenSen Met kanker een Bron Van WeLZiJn en inspiratie Voor MenSen Met kanker De rust van de omgeving, de natuur, alles is zo in balans. Het voelt sereen en ik voelde me zo welkom. Margot PUYSSENTUT? Puyssentut biedt mensen

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte In het weekend van 27-29 juni nodigen Pauline Schreurs en Joanne de Vletter je uit voor de retraite Yoga & Dreams. We bieden je onder meer:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Wellness. Relax. Beauty

Wellness. Relax. Beauty Wellness Privé sauna Stoomcabine Jacuzzi Zwembad Arrangementen Relax Massages Duo verzorgingen Beauty Gelaatsverzorging Gelish Pedicure Wellness Basis sauna arrangement 2p 90 euro/2u Gebruik van de sauna,

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen individuele fietsreis vanaf 356 Cultuur- & fietsreis langs de Elbe vanuit Hotel Maritim in Dresden Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

Moulin de Glairans. Zomercursus Meditatief Beeldhouwen. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011

Moulin de Glairans. Zomercursus Meditatief Beeldhouwen. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011 Moulin de Glairans Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011 Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan Zomercursus Meditatief Beeldhouwen Werken vanuit je gevoel en energie 1 31 maart 2011 ZOMERCURSUS MEDITATIEF

Nadere informatie

Meer informatie over uw verblijf in Bed & Breakfast Palazzo Strassoldo via de contactpagina

Meer informatie over uw verblijf in Bed & Breakfast Palazzo Strassoldo via de contactpagina HOME BED BED & & BREAKFAST PREISE TARIEVEN PALAZZO STRASSOLDO KONTAKT CONTACT GALERIE Renzo Del Mestre heet u van harte welkom! Genieten van een prachtige omgeving, een ontspannende rust vanuit dit Palazzo

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh

Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh Kerkstraat 1 2514 KP The Hague e: info@thecityretreat.nl t: +31(0)6 42 257 506 Yoga, meditatie en overheerlijk eten. La dolce vita krijgt deze vakantie een geheel

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Programma YOGA EVENT 4 juni 2016

Programma YOGA EVENT 4 juni 2016 Programma YOGA EVENT 4 juni 2016 9.00 10.00 uur Integrale Transformational Hatha Yoga met klankschalen en massage in de eindontspanning. Docent: Heidy Starke Integrale Transformational Hatha Yoga streeft

Nadere informatie