Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië"

Transcriptie

1 Landgoed Villa San Giò Welkom in Collevecchio Italië

2 Klassiek Ayurveda reinigingskuur in Italië Reinigen om je persoonlijke balans te herstellen. Ontspannen gaat bijna vanzelf wanneer je aankomt op dit prachtige landgoed en centrum voor welzijn Villa San Giò. Je wordt ondergedompeld in de authentiek Italiaanse sfeer die het landgoed uitstraalt. Het bevindt zich net buiten het dorpje Collevecchio in de streek Sabina, 60 km boven Rome. Een klassieke Ayurvedische reiniging. De klassieke Ayurveda reiniging wordt ook wel een Pancha Karma genoemd. Je ondergaat een klassieke Ayurveda reinigingskuur niet om van ziekten af te komen, maar eerst en vooral om je lichaam en geest te verfrissen, te regenereren en tot rust te brengen. Ze is dus altijd gezond. Door de jaren raken we namelijk steeds opnieuw in onbalans door invloeden van binnen en buiten onszelf. Denk daarbij aan je opvoeding, gedachten en overtuigingen, je eetgewoontes en werk, kortom je gehele leefstijl, maar ook het klimaat en andere externe factoren. Deze klassieke Ayurveda reinigingskuur omvat een tiental behandelingen in vijf dagen die de gifstoffen uit het lichaam verwijderen en pakt vooral stress gerelateerde problemen aan. Hierbij staan je leefstijl en voeding centraal. Tijdens deze week kan je genieten van een ochtendwandeling bij zonsopkomst, luisteren naar de natuur die ontwaakt en de stilte in jezelf, maar ook genieten van massagebehandelingen, die helpen om de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen en je zult dieper gaan ontspannen door Dru Yoga en meditatie. De kuur richt zich vooral op het in balans brengen van de dosha s (energieën die de biologische functies in je lichaam regelen), waardoor bestaande klachten kunnen verdwijnen. Een klein deskundig team verzorgt de kuur, met Ayurveda massagetherapeuten Fred van den Boom en Laura Serra en Dru Yoga- Meditatie docent en verpleegkundige David Hofstede. De kuur wordt uitgevoerd in samenwerking met Robert Swami Persaud van het Ayurveda Health center te Nijmegen. Natuurlijke balans Jouw natuurlijke balans ontstaat als het ware vanzelf wanneer je doet wat volgens je unieke Ayurveda constitutie bij jouw lichaam en geest past. Om medische klachten te genezen is meer nodig dan een reinigingskuur. Daarvoor is het noodzakelijk jezelf gedisciplineerd te houden aan een voedingsschema, eventueel gebruik te maken van geneeskrachtige kruidenpreparaten en een bepaald levensgedrag. Dit is alleen mogelijk op advies van een Ayurveda arts. Deze klassieke kuur is wel een eerste opstap naar een gezonder leven. Indien het voor de kuur in jouw situatie noodzakelijk is, overlegt de massagetherapeut telefonisch met onze Ayurveda arts in Nederland: Robert Swami Persaud. Indien gewenst kan je voorafgaand aan je kuur voor een consult bij hem terecht. De meeste ziektekosten verzekeraars vergoeden het Ayurveda consult geheel of grotendeels. Van de adviezen en aanwijzingen heb je levenslang plezier. Vraag er dus gerust naar.

3 Het reinigingsprogramma in het kort Het behandelprogramma bestaat onder andere uit: Reinigende voeding* 3 x Basti (ayurvedische darmspoeling)* Ubtan (modderbehandeling)* Abyangha massages* Netravasti (oogbehandeling) Nasya (reiniging neus, keel en holtes) Svedana (stoombad)* Marma massage* Shirodhara* * Vast behandel onderdeel in de kuur. De Ayurveda massagetherapeut stemt gedurende een intake af wat je nodig hebt en samen bespreek je de behandelingen en de voortgang. Ze kunnen dus deels afwijken van het programma. Het programma raakt de essentie van Ayurveda, door de natuurlijke bronnen binnen en buiten jezelf te gebruiken om vitaliteit, balans en welzijn te ervaren. Ontdek jouw natuur In deze week wordt de innerlijke mens niet vergeten, door middel van Dru Yoga en meditatietechnieken zal je lichaam stap voor stap dieper ontspannen en kom je dichter bij je innerlijke stilte. En door reinigend voedsel (die je organen ondersteunen) te eten, zullen zowel lichaam als geest tot rust komen. Een programma bedoeld voor 1 tot 3 gasten. Een intensieve reinigingskuur vraagt wat ons betreft om de volle aandacht en een intensieve persoonlijke begeleiding in een sfeer waarbij een thuis gevoel de basis vormt om te werken aan je persoonlijke balans. Deze kuur wordt daarom heel bewust kleinschalig aangeboden. Ervaar de beschikbare energie van de natuur tijdens een prachtige wandeling in een natuurgebied waar de paarden, koeien en andere dieren nog vrij rondlopen. De accommodatie U overnacht in één van de 2 kamer appartementen op de begane grond in de villa, met eigen badkamer, woonkamer, keuken en buiten terras dicht bij het zwembad en met een prachtig uitzicht over de Sabijnse heuvels. De appartementen zijn sfeervol ingericht. Rond de villa vind je veel intieme hoekjes waar men zich heerlijk kunt terugtrekken op een bankje in de fraai aangelegde tuin. Of gewoon lekker genieten van de zon bij het zwembad en nog wat nasoezen na een massagebehandeling. Ongedwongen spreken over levensthema s. We laten in alle rust, naar boven komen wat in je leeft, wat veranderd wil worden of juist niet, want ons enige doel in deze week is naast je lichaam ook je geest te reinigen door vanuit rust en stilte (die we zullen creëren) je in staat te stellen contact te maken met de diepere bezieling van jouw unieke natuur.

4 7 daagse Klassieke reinigingskuur omvat: Data daagse reinigingskuur Deze reinigingsweek wordt bewust heel kleinschalig aangeboden. De benadering en begeleiding in een vooral huislijke sfeer is persoonlijk. Er zijn diverse appartementen beschikbaar, het maximum aantal deelnemers aan deze reis is 3. Er kunnen meerdere gasten elders op het terrein aanwezig zijn. Inclusief je overnacht 6 nachten in een ruim 2 kamer appartement 3 Ayurveda maaltijden per dag (vol pension) gebruik van het zwembad gebruik van de whirlpool & Turks stoombad een intake door onze massage therapeut. 10 Ayurvedische behandelingen. wandeling in Natuurgebied incl. vervoer Dru Yoga & meditatie exclusief vliegreis naar Rome transfer van en naar vliegveld Rome uitgaven van persoonlijke aard overige drankjes buiten de maaltijden optionele excursies extra behandelingen Zo 1 april - Za 7 april 1395,- pp Zo 3 juni - Za 9 juni 1395,- pp Zo 23 juni - Za 30 juni 1495,- pp Zo 21 Juli - Za 28 Juli 1495,- pp Zo 19 sept. - Za 6 okt. 1395,- pp Zo 27 okt. - Za 3 nov. 1395,- pp Zo 17 nov. - Za 24 nov. 1395,- pp Wijzigingen vertrekdata voorbehouden. Voor actuele vertrekdata zie agenda! Toeslagen, kortingen. U kunt de transfer van en naar het vliegveld bijboeken voor 60,- toeslag eenpersoons kamer GEEN Komt u met 2 personen en deelt u het appartement dan ontvangt u 100,- pp korting op uw reissom. Deelt u het appartement met iemand die niet deelneemt aan het programma (bijvoorbeeld uw partner) dan betaalt deze 575- in alle seizoenen. Indien gewenst is deelname aan de Yogales, wandeling en zwavelbad mogelijk. Eerder komen of later vertrekken kan bij beschikbaarheid van onze appartementen en is op basis van logies en per appartement (1 of 2 personen): 80,-, hoogseizoen 110,- per nacht. Hou in het laagseizoen rekening met evt. extra kosten voor verwarming! Er zijn verbruiksmeters aanwezig.

5 Abyangha oliemassage De meest geroemde massage uit de Ayurveda. Na een lichte kneding van de rug om de doorbloeding in de huid te bevorderen, volgt een massage met warme kruidenolie. Bij de keuze van de olie wordt rekening gehouden met je persoonlijke constitutie en je specifieke klachten en pijn. Dit gebeurt in de vorm van specifieke massagegrepen en het uitoefenen van meer of minder druk. Tijdens de volledige oliemassage van anderhalf uur worden de armen, benen, romp (aan de voor- en achterzijde) en het hoofd gemasseerd. Ghee-abyangha Ghee of geklaarde boter is een bijzonder zuiver product met grote heilzame werking op het lichaam. Een Ghee-abyangha is als massage gelijk aan de oliemassage behandeling. De Ghee wordt indien gewenst voor de behandeling gemengd met etherische olie. Het is zeer geschikt voor mensen met een Vata constitutie. Shirodhara Shirodhara massage is als de godin onder de Ayurveda behandelingen. Het is een wonderbaarlijke stress verlichtende behandeling waarbij een constante stroom warme olie over het hoofd wordt gegoten. Shirodhara verbindt het lichaam terug in zijn geheel. Je ervaart een zeer diepe ontspanning. Het is tevens een uitstekende behandeling voor mensen met een hoge bloeddruk. De warme olie op je huid is zeer aangenaam en je ervaart een totale relaxatie zoals je die nog nooit voelde. Netravasti (oogbehandeling) Hier spreken we over een bijzondere oogwassing met Ghee die een zeer heilzame werking heeft op algemene oogklachten als vermoeide en branderige ogen, ook infecties zijn een indicatie voor een oogwassing met het heilzame Ghee. Het is tevens zeer geschikt voor glaucoom en aspecifieke oogklachten. De behandeling duurt ca. 40 minuten en is geheel pijnloos en rustgevend. Je zult verrast zijn door deze bijzondere behandeling. Het verbetert de waarnemingen van de zintuigen en is zeer geschikt om angst, nervositeitstoornissen, boosheid, concentratie en slapeloosheid te verminderen.

6 wordt een lichte buikmassage toegepast. Navarakizhi (rijstbehandeling) Gekookte rijst wordt overgoten met kruidenolie en in katoenen lappen gewikkeld. Je wordt eerst licht met olie ingesmeerd en volgens via een speciaal procedé met de bundels ingewreven, nadat zij eerst goed heet gemaakt zijn in gekookte melk. De behandeling is bedoeld om de huidlagen te ontdoen van allerlei gifstoffen en tegelijkertijd te voeden met rijke mineralen. De huid gaat na de behandeling zachtjes glanzen. Ubtan (modderbehandeling) Je wordt volledig ingesmeerd met modder (pasta) en hierna ingepakt in folie zodat er een lichte transpiratie op treedt. Na 20 minuten word je gewassen met warm water. Deze behandeling werkt ontgiftend, verfrissend en geeft nieuwe energie. Prijzen behandelingen Abyangha olie massage 85,- Ghee Abyangha massage 75,- Shirodhara 95,- Netravasti/ oogbehandeling 35,- Navarakizhi/ Rijstbehandeling 75,- Ubtan/ modderbehandeling 65,- Basti/ darmspoeling 40,- Indien 2 masseurs aanwezig zijn, kan een 4 handenmassage worden uitgevoerd 125,- Basti (Ayurvedische darmspoeling) Voor deze darmspoeling wordt gebruik gemaakt van de kruidenvloeistof dashmool, die de normale darmflora niet aantast. De behandeling wordt volledig begeleid. De vloeistof loopt in ongeveer 10 min door een canule in de dikke darm en blijft daar voor een optimale werking nog ongeveer 20 minuten aanwezig. In die tijd verwissel je van positie. Eerst op de rug en vervolgens op de rechterzij. Indien nodig

Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië

Landgoed Villa San Giò. Welkom in Collevecchio Italië Landgoed Villa San Giò Welkom in Collevecchio Italië Ayurveda ontspanningsweek Italië Ervaar pure verwennerij van de natuur. Ontspannen gaat bijna vanzelf wanneer je aankomt op dit prachtige landgoed Villa

Nadere informatie

Yoga vakantieweek Sabina Italië. 8 daagse Yogareis op landgoed Villa San Giò

Yoga vakantieweek Sabina Italië. 8 daagse Yogareis op landgoed Villa San Giò Yoga vakantieweek Sabina Italië 8 daagse Yogareis op landgoed Villa San Giò Yoga vakantiereis in Collevecchio Sabina Italië 8 daagse groepsreis voor 4 8 personen Yoga vakantiereis in Collevecchio Sabina

Nadere informatie

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging Informatiebrochure Inleiding Gezondheid, vitaliteit en welzijn ervaren we wanneer onze levensenergie onbelemmerd kan stromen. Een ideale situatie

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Maja Miklič GEZOND LEVEN MET YOGA. Voorkomen is beter dan genezen

Maja Miklič GEZOND LEVEN MET YOGA. Voorkomen is beter dan genezen Maja Miklič GEZOND LEVEN MET YOGA Voorkomen is beter dan genezen GEZOND LEVEN MET YOGA Voorkomen is beter dan genezen Tekst: Maja Miklič www.yogasachi.com Redactie: Tekstbureau Het Zusje www.hetzusje.nl

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50 Prijslijst wellness In ons nieuwe wellness centrum vindt u een zwemparadijs, een sauna, een stoombad, een zonnebank en een massagesalon. Voor zowel de sauna als de massages en zonnebank dient uw een afspraak

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Natuurlijk Gezond. Gezond Leven Jaargang 2010 nummer 2 Themanummer: Mayrkuur

Natuurlijk Gezond. Gezond Leven Jaargang 2010 nummer 2 Themanummer: Mayrkuur Natuurlijk Gezond Gezond Leven Jaargang 2010 nummer 2 Themanummer: Mayrkuur Wat is een Mayrkuur? Een kuur, zoals ontwikkeld door de Oostenrijkse arts F.X. Mayr, is een reinigings- en opvoedingskuur. Via

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure

Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging. Informatiebrochure Villa San Giò, Collevecchio Italië Sap- en mildvastenreiniging Informatiebrochure Inleiding Gezondheid, vitaliteit en welzijn ervaren we wanneer onze levensenergie onbelemmerd kan stromen. Een ideale situatie

Nadere informatie

januari 2018 Eigen pols lezen 30 jaar feest voor lichaam en geest!

januari 2018 Eigen pols lezen 30 jaar feest voor lichaam en geest! foto: Gerrit Jan Gerritsma januari 2018 Eigen pols lezen Alleen al het voelen van je eigen pols vergroot de balans in de pols en die in geest en lichaam. Het verlevendigt de verbinding tussen geest en

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013 OPLEIDING Marma-Yoga Basis opleiding Marma-Yoga studiegids 2012/2013 1. Inleiding De basis opleiding Ayurvedisch marmatherapie is een unieke opleiding, die nergens anders wordt gegeven. De samensteller

Nadere informatie

DETOX/VASTENKUUR. 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET

DETOX/VASTENKUUR. 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET DETOX/VASTENKUUR 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET Minder is meer Dat is de filosofie van de detox/vastenkuur. Minder eten om gewicht te verliezen, te verjongen, gezonder te worden,

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Opleiding tot Ayurvedisch voedings-coach Studiegids 2016 Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn, www.jade-health.nl,

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Opleiding tot Ayurvedisch voedings-coach Studiegids 2015 Wat is Ayurveda? Ayurveda betekent letterlijk: wetenschap

Nadere informatie

Opleiding tot Ayurvedisch. voedings-coach TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK

Opleiding tot Ayurvedisch. voedings-coach TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK Opleiding tot Ayurvedisch voedings-coach TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK Studiegids 2014/2015 Inleiding Ayurveda is een leefstijl en voeding is een belangrijk onderdeel van deze leefstijl.

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

VERWENMOMENTEN HAIR - BODY - MIND

VERWENMOMENTEN HAIR - BODY - MIND VERWENMOMENTEN HAIR - BODY - MIND Studio looks zet zich in om ondersteuning en ontspanning te kunnen bieden bij uiterlijke, fysieke en psychische veranderingen welke het gevolg van kanker kunnen zijn.

Nadere informatie

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD VOORWOORD In dit e-book leg ik uit wat Guasha Therapie is en wat het voor je kan betekenen. Guasha Therapie is nog onbekend in Nederland. Met het schrijven en delen van dit e- book wil ik laten zien hoe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH Januari 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH Januari 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH Januari 2019 Als je in het bos stilte om je heen kan voelen Bomen in een mooie herfstkleur kan bewonderen heeft de natuur jouw hart zachtjes aangeraakt. -Paula Hagenaars- Veranderingen

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Ayurvedisch shirodhara-therapeut (geaccrediteerde bijscholing) Studiegids 2015/2016 Wat is Ayurveda?

Nadere informatie

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen Massagepraktijk In2flow / 2015 Massagepraktijk In2flow / 2015 Massage. Steeds meer mensen ontdekken wat massage voor hen betekent. Je regelmatig laten masseren helpt om lekker in je vel te blijven zitten.

Nadere informatie

Tarieven huid & lichaamsverzorging

Tarieven huid & lichaamsverzorging Vergoeding behandelingen adempauze adempauze, onderdeel van het Centrum voor Levensvreugde, is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van je zorgpakket en/of de behandeling krijg je een

Nadere informatie

Brochure pancha karma reis naar India

Brochure pancha karma reis naar India Brochure pancha karma reis naar India Een reis om nooit meer te vergeten Bedankt voor je interesse in een pancha karma reis naar India. Pancha karma wordt gezien als een zeer effectieve reinigingsbehandeling

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Extra zomerretraite nu inschrijven!! o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Op weg naar een leven van overvloed, de stromende liefde en de wijsheid en eenvoud van

Nadere informatie

een Bron Van WeLZiJn en inspiratie Voor MenSen Met kanker

een Bron Van WeLZiJn en inspiratie Voor MenSen Met kanker een Bron Van WeLZiJn en inspiratie Voor MenSen Met kanker De rust van de omgeving, de natuur, alles is zo in balans. Het voelt sereen en ik voelde me zo welkom. Margot PUYSSENTUT? Puyssentut biedt mensen

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou Als je je leven in balans hebt: Heb je geen of weinig last van stress Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen Weet je precies hoe je jouw unieke licht

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Lees meer over. Praktijk voor massagetherapie & begeleiding bij persoonlijke veranderingstrajecten. Nieuwsbrief september 2012

Lees meer over. Praktijk voor massagetherapie & begeleiding bij persoonlijke veranderingstrajecten. Nieuwsbrief september 2012 Nieuwsbrief september 2012 Leer de rust in jezelf herkennen Nieuwsbrief september 2012 Praktijk voor massagetherapie & begeleiding bij persoonlijke veranderingstrajecten Lees meer over 2 3 4 5 6 Workshop

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Opleiding Ayurvedisch Massage-therapeut

Opleiding Ayurvedisch Massage-therapeut Opleiding Ayurvedisch Massage-therapeut TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK studiejaar 2014 / 2015 1 Inleiding Ayurveda, al duizenden jaren toegepast in Azië, staat momenteel in het westen erg

Nadere informatie

Moulin de Glairans. Zomeratelier. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Werken vanuit je gevoel en energie. Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012

Moulin de Glairans. Zomeratelier. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Werken vanuit je gevoel en energie. Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012 Moulin de Glairans Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012 Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan Zomeratelier Werken vanuit je gevoel en energie 1 Oktober 2011 ZOMERATELIER 2012 Onder begeleiding van

Nadere informatie

Prijsbijlage Sauna & Beauty Ommen

Prijsbijlage Sauna & Beauty Ommen Prijsbijlage Sauna & Beauty Ommen Bent u toe aan een moment rust in uw leven? Vragen lichaam en geest om harmonie? Sauna & Beauty Ommen is voorzien van alles wat u zich maar wensen kunt om u eens lekker

Nadere informatie

Last van een verstopte neus, snotneus, voortdurende verstopte bijholtes?

Last van een verstopte neus, snotneus, voortdurende verstopte bijholtes? Nu de herfst weer zijn intrede heeft gedaan, een seizoen met regen, koude en vochtigheid, neemt vata toe. Een goed moment om een reinigingskuur te ondergaan! Last van een verstopte neus, snotneus, voortdurende

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

GEZOND LEVEN MET YOGA Voorkomen is beter dan genezen

GEZOND LEVEN MET YOGA Voorkomen is beter dan genezen Maja Miklič GEZOND LEVEN MET YOGA Voorkomen is beter dan genezen GEZOND LEVEN MET YOGA Voorkomen is beter dan genezen Tekst: Maja Miklič www.yogasachi.com Redactie: Tekstbureau Het Zusje www.hetzusje.nl

Nadere informatie

Wellness. Relax. Beauty

Wellness. Relax. Beauty Wellness Privé sauna Stoomcabine Jacuzzi Zwembad Arrangementen Relax Massages Duo verzorgingen Beauty Gelaatsverzorging Gelish Pedicure Wellness Basis sauna arrangement 2p 90 euro/2u Gebruik van de sauna,

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte In het weekend van 27-29 juni nodigen Pauline Schreurs en Joanne de Vletter je uit voor de retraite Yoga & Dreams. We bieden je onder meer:

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

OPLEIDINGEN VAN «YAH» vzw «Yoga & Ayurveda Health» vereniging zonder winstoogmerk

OPLEIDINGEN VAN «YAH» vzw «Yoga & Ayurveda Health» vereniging zonder winstoogmerk OPLEIDINGEN VAN «YAH» vzw «Yoga & Ayurveda Health» vereniging zonder winstoogmerk OMSCHRIJVING VAN DE BASIS-OPLEIDINGEN Basis Opleiding AYURVEDISCHE MASSAGE ANTI-STRESS MASSAGE MET SHIRODHARA stap voor

Nadere informatie

2 jarige yoga opleiding. Hot- en hatha yogadocent

2 jarige yoga opleiding. Hot- en hatha yogadocent Y 2 jarige yoga opleiding Hot- en hatha yogadocent Het hoofddoel van deze opleiding is om je voldoende technische kennis, didactische vaardigheden en zelfvertrouwen te geven om een sterke en effectieve

Nadere informatie

VAKANTIE VOOR DE ZINNEN. life AYURVEDA IM SCHICK. Een verre reis naar... Tirol

VAKANTIE VOOR DE ZINNEN. life AYURVEDA IM SCHICK. Een verre reis naar... Tirol VAKANTIE VOOR DE ZINNEN AYURVEDA IM SCHICK life Walchsee - Tirol - Oostenrijk Een verre reis naar... Tirol tirol d De ontmoeting Ve r re re i zen maken het m o g e l i j k o m z i c h i n a n d e re c

Nadere informatie

Het Dansende dierenbos

Het Dansende dierenbos Het Dansende dierenbos Kinder-yoga op muziek Jasper Merle & Hester van Toorenburg SPECTRUM over yoga, kinderen & dit boek In Het dansende dierenbos komen dieren, muziek en yoga samen. Er kan worden gedanst,

Nadere informatie

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons verwennen in DE mooiste villa van Spa. Breng lichaam en geest in balans. Een kuur voor

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

Moulin de Glairans. Zomercursus Meditatief Beeldhouwen. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011

Moulin de Glairans. Zomercursus Meditatief Beeldhouwen. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011 Moulin de Glairans Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011 Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan Zomercursus Meditatief Beeldhouwen Werken vanuit je gevoel en energie 1 31 maart 2011 ZOMERCURSUS MEDITATIEF

Nadere informatie

Happy Health Week 2016

Happy Health Week 2016 Happy Health Week 2016 Ellecom BEAT HIV PROGRAMMA Middlaan 2-6955 JC Ellecom Rehoboth@ZDAreformatie.org Maandag 25 juli Hoe laat Wat Met wie Waar 10:00-10:30 Inchecken 10:45-11:00 Welkom en uitleg van

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Studiegids 2016 Steeds meer mensen raken gefascineerd door de "oude" wijsheid uit het oosten: Ayurveda. Het

Nadere informatie

Yoga & Ayurveda Health YAH vzw

Yoga & Ayurveda Health YAH vzw Yoga & Ayurveda Health YAH vzw CURSUS-ROOSTERS BEROEPS-OPLEIDINGEN 2011-2012 per STUDIEJAAR: dit loopt gelijk met een schooljaar, van september/oktober tot begin juli. Hieronder de cursus-roosters voor

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor masseurs is er het Massageplein met demo's van diverse massagetechnieken verzorgd door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Daarnaast verzorgt

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Nov Dec 2012. Wellness Salon Ingrid. Volg en like ons op Facebook.!! Beste Klanten,

Nov Dec 2012. Wellness Salon Ingrid. Volg en like ons op Facebook.!! Beste Klanten, Nov Dec 2012 Beste Klanten, De sfeervolste periode van het jaar staat weer voor de deur. De feestdagen met familie en vrienden doorbrengen. Van de vrieskou buiten naar de verwarming binnen. Juist nu is

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Moving into Silence Yoga Retreat. andalusië oktober 2015

Moving into Silence Yoga Retreat. andalusië oktober 2015 Moving into Silence Yoga Retreat andalusië 10 18 oktober 2015 de herfst is een periode van ontvangen, waarderen en ontspannen Het fruit is rijp, het werk gedaan. Vaak vergeten we in het westen te genieten.

Nadere informatie

Bewust, aandachtig & positief leven

Bewust, aandachtig & positief leven Bewust, aandachtig & positief leven Bewust, aandachtig & positief leven Bewust, aandachtig & positief leven Mindful en vitaal leven Een praktische inleiding Adriana Anna Visser Adriana Anna Visser Coverontwerp

Nadere informatie

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht.

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2019 Opfris trainingen Dr. Hauschka Opfristrainingen

Nadere informatie

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10 Klassieke massage Klassieke ontspannigsmassage Total relax ontspanningsmassage Total relax aroma massage Total relax massage met japanse munt en Hot Towels Hoofdpijnmassage Prijslijst Kontakt informatie

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee!

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! 29 augustus 8 september 2013 en/of 23 november 3 december 2013 Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur-

Nadere informatie

Gerenoveerde villa met karakter en spectaculair uitzicht naar kust in Monchique

Gerenoveerde villa met karakter en spectaculair uitzicht naar kust in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 395.000 Bouwjaar 1976 Regio (concelho) Grootte perceel 2500 City Vloeroppervlak 274 pagina 3/5 Aantrekkelijke villa te koop, recent gerenoveerd en op een toplocatie

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite @ La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen 15-18 september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite Bestemd voor wie? De retraite is bedoeld voor professionele vrouwen. In het

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie