De toekomstige inrit...het andere eind van het terrein

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De toekomstige inrit...het andere eind van het terrein"

Transcriptie

1 Bouwverslag Vóór de bouw begon: Als eerste laten wij u zien hoe het bouwterrein er oorspronkelijk bij lag. Wist u dat hier ooit huizen gebouwd zouden gaan worden, en dat er daarom riolering, kabels en leidingen van de nutsvoorzieningen gelegd waren, en er zelfs een (doodlopende) straat was? De toekomstige inrit...het andere eind van het terrein Week 1 ( half augustus ): Het terrein bouwrijp maken Als eerste activiteit was het frezen van de grond, het terrein werd hiermee bouwrijp gemaakt, vervolgens werd er door middel van paaltjes in de grond de contouren van het gebouw en aanliggende grond uitgezet. Helaas waren deze paaltjes de volgende dag al verdwenen en diende er nieuwe paatjes, elk met een eigen doel en herkenningskleur aangebracht te worden. De volgende stap was het plaatsen van hekken om het bouwterrein te kunnen afsluiten en voor de veiligheid. Ook werd er een laag grond verwijderd, deze werd verplaatst naar de naastgelegen spoorsloot.

2 Week 2: Opruim werkzaamheden en inspectie Deze week stond in het teken van het opzoeken van de rioleringsbuizen, en een bezoek van de commissie van beheer. De spoorsloot (de greppel langs het spoor ) werd netjes uitgegraven zodat er een sloot in oorspronkelijke staat kwam. Hierbij werd ook de nieuw opgebrachte grond ingezaaid. Het adres van de nieuwe kerk is inmiddels ook bekend : Mr. Aalbersestraat 26. Week 3: Nu echt de grond in Het bleek dat er nog een aantal kabels en leidingen in de grond zaten, deze dienden te worden opgespoord, uitgegraven en verwijderd te worden. Ook werden er sleuven gegraven voor het voorbereiden van het plaatsen van de fundering, en werd alles uitgemeten ter voorbereiding van de volgende werkzaamheden.. De inmiddels uitgegraven sleuven werden helemaal uitgemeten, met meetlint en touw maar ook met de nieuwste meetapparatuur die volgens GPS coördinaten werkt.

3 Week 4: Inmeten en stellen fundering Werden vroeger bekistingen gemaakt en geplaatst, vandaag de dag gebeurt dat met zgn. piepschuim blokken. Dat heeft alles te maken met de ondergrond, die uit allerlei lagen bestaat. De blokken werden ruwweg neergelegd en zo ontstond al snel het beeld van de oppervlakte van het gebouw De blokken werden met ijzers vastgezet in de grond en ter versteviging kwamen er latten om de boel bij elkaar te houden. Week 5: Mijlpaal, het beton storten voor de fundering Een mobiele hijskraan kwam er aan te pas, evenals 2 cementwagens die in totaal 36m3, of te wel kilo cement kwamen brengen. Het storten ging in delen met een soort hele grote stortkoker die van onder was afgesloten met een klep. De cement werd op deze manier tussen de piepschuim blokken gestort, waar bewapening tussen aangebracht was. De boven kant werd meteen glad gestreken. Dank aan enkele aanwonenden die een stroom- en wateraansluiting ter beschikking stelden. Er is nl. nog geen bouwstroom/water aansluiting.

4 Week 6: Het beton hardt uit en begin van installatiewerkzaamheden De grond rondom de fundering en de ondergrond voor de vloer van het gebouw is aangebracht. Ook is er een begin gemaakt met de installatiewerkzaamheden, dat wil zeggen het voorbereiden voor het aanbrengen van kabels en leidingen. Week 7: Leidingen plaatsen, riool aansluiting, hemelwater afvoer, doopvont metselen en egaliseren. De aansluiting op het riool is gemaakt. Leiding buizen in de grond onder de vloer zijn aangebracht en de afvoer voor het hemelwater is gelegd en komt uit in de nieuwe sloot naast het spoor. Na het uitharden van de fundering is de grond aangevuld en geëgaliseerd. Het doopvont is gemetseld en alles is klaar voor het aanbrengen van de vloerisolatie en betonijzer als voorbereiding voor het storten van de vloer.

5 Klussen met plezier. De afgelopen zaterdagen, en ook op een aantal doordeweekse avonden, zijn er onder coördinatie en bezielende leiding van onze koster Henk verf sessies gehouden. Onderstaand een paar foto s van deze we kunnen niet zonder jou gemeente activiteiten. Allemaal bedankt! Week 8: voorbereiden grond voor storten betonvloer Omdat binnenkort het beton voor de vloer gestort gaat worden, is er een opvulling gemaakt van plastic folie met daarop tempexplaten en 2 lagen stalen matten. Ondertussen werkt de aannemer in zijn werkplaats aan elementen van hout die de muren zullen gaan vormen.

6 Week 9: storten betonnen vloer en plaatsen dakspanten Deze week is er zichtbaar meer gedaan, voor de vloer is maar liefst 360 duizend kilo beton gestort, en later in de week zijn er de dakdragers geplaatst onder toeziend oog van gemeenteleden en direct omwonenden. De eerste spant werd symbolisch geplaatst door het jongste en oudste lid, resp. 1,5 en 94 jaar oud. Week 10: Een geraamte ontstaat De palen- waarop de spanten liggen en, die vorige week zijn neergezet, zijn met elkaar verbonden voor de stabiliteit en tussen de spanten zijn dragers geplaatst voor het dak.

7 Week 11: De muren worden gezet Netbeheerder Liander heeft een stroomaansluiting gemaakt van de straat naar de bouwplaats en zijn er de wanden, die van hout zijn, geplaatst. Week 12: Het dak kan er bijna op Deze week is er hard gewerkt om het gebouw van boven dicht te krijgen. Er werden platen gelegd waarop zeer binnenkort de definitieve dakbedekking komt.

8 Week 13: Het gebouw wordt wind- en waterdicht gemaakt De dakbedekking is erop gekomen en de buitenmuren zijn voorzien van een isolatie- en afdichtingsfolie. Week 14: Deur- en raamkozijnen worden geplaatst Het begint nu echt al op een gebouw te lijken. In alle buitenmuren zijn raam- en deurkozijnen aangebracht. Ook is er hier en daar al een deur te vinden. De hoofdingang blijft voorlopig nog open, dit omdat er nog grote materialen naar binnen dienen te worden gebracht die niet door een deur passen.

9 Week 15: Het elektra is aangelegd en er is gestart met het dicht maken van de binnen wanden Er komt nu schot in, al het leidingwerk voor de elektrische bedrading is aangebracht, de installateur is begonnen met het plaatsen van de toiletten, en er is gestart met het aanbengen van gipsplaten op het regelwerk die de wanden zullen gaan vormen. Week 16: Nu is het gebouw echt dicht! Aan de buitenkant zijn er twee verschillende wandbedekkingen gekomen, te weten hout en golfplaten. In alle deur- en raamkozijnen zit nu ook glas.

10 Week 17: De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van het aanbrengen van gipsplaten door de aannemer, en kerstvakantie waarin door vele vrijwilligers hard is gewerkt om de al gemonteerde gipsplaten en deurkozijnen voor te bereiden op het afwerken met een verflaag. Boven de inmiddels betegelde toiletten is een zoldertje gemaakt, dat bereikbaar is met een vlizo trap. in de hal wordt nog gewerkt aan de wanden om die dicht te krijgen en te kunnen bekleden. Week 18: De eerste plafondverlichting is aangebracht en het podium is in aanbouw.

11 Week 19: Het buitenwerk is ook begonnen, Rijneveld is de grond rondom het pand aan het egaliseren en maakt de bloemborders. Binnen is het schuur- en plamuurwerk af, de onderbouw van het podium staat, en in de grote zaal is de plafondverlichting opgehangen en aangesloten. Week 20: Er is een keuken met alle apparatuur geplaatst, en buiten is Rijneveld bezig geweest met de bestrating af te maken. Langs de straat ligt grind, evenals op de parkeerplaatsen. Ook zijn er fietsenklemmen neergezet.

12 Week 21: De bestrating ligt er inmiddels keurig bij, binnen is met name voor de techniek veel gedaan. Er is een begin gemaakt met het ophangen van licht- en geluidssystemen. Week 22: In de keuken is men bezig geweest deze in te ruimen, het podium is helemaal af en is erg mooi geworden. De geluidsinstallatie werd getest.

13 Week 23: De grond achter het gebouw, dat van de Gemeente Rheden in bruikleen was, is weer netjes gemaakt. Er is een bord geplaatst dat aangeeft dat het eigen grond is. Week 24: Dit keer is de linkerhoek van het gebouw aangepakt, hier was nog niets mee gedaan. Er zijn schuimplaten aangebracht als isolatie en daarop komt een stuc- en afwerklaag.

14 Week 25: De hoek aan de voorkant van het gebouw is nu afgewerkt, achter het gebouw is een erfafscheiding gemaakt en tevens beplanting aangebracht. Week 26: Het gebouw is helemaal klaar en opgeleverd. Op zaterdag 30 april was er de officiële opening door burgemeester van Wingerden. Het was een groot feest met zeer veel aanwezigen.

"Nieuwbouw is gestart"

Nieuwbouw is gestart "Nieuwbouw is gestart" Begin augustus 2012 is er gestart met de bouw van een nieuw pand aan de Barneveldsestraat in Renswoude. In dit pand zal onder andere de werkvoorbereiding ten behoeve van de pluimvee

Nadere informatie

"Nieuwbouw is gestart"

Nieuwbouw is gestart "Nieuwbouw is gestart" Begin augustus 2012 is er gestart met de bouw van een nieuw pand aan de Barneveldsestraat in Renswoude. In dit pand zal onder andere de werkvoorbereiding ten behoeve van de pluimvee

Nadere informatie

Verslag bouw Junior High School Circle of Life School Bakuniabao Sunyani Ghana door: Mark Joosten

Verslag bouw Junior High School Circle of Life School Bakuniabao Sunyani Ghana door: Mark Joosten Verslag bouw Junior High School Circle of Life School Bakuniabao Sunyani Ghana door: Mark Joosten September Oktober 2018 Eind september is er begonnen met het uitzetten van de contouren van het gebouw

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 januari 2017

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 januari 2017 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 januari 2017 2017 Februari Deze maand voeren wij onderstaande werkzaamheden uit: De werkzaamheden aan de afbouw zullen op alle verdiepingen

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 december 2016

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 december 2016 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 december 2016 2017 Deze maand voeren wij onderstaande werkzaamheden uit: Januari De werkzaamheden aan de afbouw zullen op alle verdiepingen

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 maart 2017

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 maart 2017 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 maart 2017 2017 April 2017 Maart Deze maand voeren wij onderstaande werkzaamheden uit: In de afbouw wordt nu ook gestart met het aanbrengen

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 1 oktober 2017

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 1 oktober 2017 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 1 oktober 2017 2017 Oktober De opdrachtgever, Universiteit Utrecht, zal in de maand oktober de vaste inrichting gaan plaatsen. Naast de vaste

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 oktober 2016

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 oktober 2016 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 31 oktober 2016 2016 November Deze maand voeren wij onderstaande werkzaamheden uit: De werkzaamheden aan de afbouw zullen op alle verdiepingen

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 30 november 2016

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 30 november 2016 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 30 november 2016 2016 December Deze maand voeren wij onderstaande werkzaamheden uit: De werkzaamheden aan de afbouw zullen op alle verdiepingen

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 8 februari 2018

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 8 februari 2018 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 8 februari 2018 2018 Februari Op 1 februari is de eind inspectie van bouw- en woningtoezicht geweest met een positief resultaat, het gebouw voldoet

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 29 mei 2017

VOORTGANGSRAPPORTAGE. Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 29 mei 2017 VOORTGANGSRAPPORTAGE Faculteit Geowetenschappen te Utrecht 29 mei 2017 2017 Juni Deze maand voeren wij onderstaande werkzaamheden uit: Er wordt gestart met het leggen van de diverse vloerafwerkingen die

Nadere informatie

Offerte aanvraag Rev 3: hoofdstuk voorbeeld keuken toegevoegd Rev 4: WCD vergeten tbv oven in kastenwand.

Offerte aanvraag Rev 3: hoofdstuk voorbeeld keuken toegevoegd Rev 4: WCD vergeten tbv oven in kastenwand. Offerte aanvraag 28-08-2014 Rev 2: Nis in muur aanbrengen op de plaats waar de oude buitendeur zat Verlaagd plafond in keuken vervalt, wordt een koof boven kookeiland Stuc werk 1 muur hoeft niet afgewerkt

Nadere informatie

Misschien nog een maand maar in april zal het toch wel gedaan zijn met het funderings herstel, is de verwachting.

Misschien nog een maand maar in april zal het toch wel gedaan zijn met het funderings herstel, is de verwachting. Ver2012 Funderings Blog funderings blog 3 maanden geleden Posted on March 2, 2012 by bert Alweer 3 maanden, en vandaag zijn de laatste vloeren gestort! Natuurlijk is er de afgelopen maanden ook stevig

Nadere informatie

De verbouwing van het dorpshuis deel 11

De verbouwing van het dorpshuis deel 11 Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

MUSCHBERGWEG TE EINDHOVEN

MUSCHBERGWEG TE EINDHOVEN VOORWOORD STAND VAN DE VERKOOP Allereerst willen wij u nogmaals feliciteren met de aankoop van uw nieuwe woning. Het is ons een genoegen om u informatie te kunnen verstrekken over de voortgang van het

Nadere informatie

Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden:

Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden: Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden: Uw offerte moet op deze gehele omschrijving gebaseerd zijn. Indien anders dit duidelijk aangeven/omschrijven en met stelposten meenemen! Algemeen:

Nadere informatie

HET DAK ZIT EROP!!!!

HET DAK ZIT EROP!!!! Beste vrienden van Scouting Diemen, HET DAK ZIT EROP!!!! Inmiddels is het jaar 2018 al weer een paar weken geleden van start gegaan. Ons bouwteam heeft zeker niet stilgezeten. In de weekenden rond de feestdagen

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen,

Beste vrienden van Scouting Diemen, Beste vrienden van Scouting Diemen, Wat een fantastische reacties hebben wij ontvangen op ons YouTube filmpje over de bouw van onze blokhut. Er is een compilatie van foto s gemaakt. In een filmpje ziet

Nadere informatie

RIJTACKER TE RIETHOVEN

RIJTACKER TE RIETHOVEN VOORWOORD STAND VAN DE VERKOOP De nieuwbouw van Rijtacker te Riethoven begint al goed de lucht in te gaan. Eind november is zelfs al de 2e verdiepingsvloer gestort! Bij de kavels 1-6 is er ook begonnen

Nadere informatie

GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW

GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW 1. Project Omschrijving Het gaat om het gedeeltelijk vergroten van een bestaande hoekwoning. Naast een bijkeuken en uitbreiding van de bestaande woonkamer

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

TER LIJNDEN TE VELDHOVEN

TER LIJNDEN TE VELDHOVEN VOORWOORD VOORTGANG VAN DE BOUW De nieuwbouw van de 17 appartementen Ter Lijnden begint al goed de lucht in te gaan. Eind november is zelfs al de 2e verdiepingsvloer gestort! Er komt een redelijk spannende

Nadere informatie

Werkzaamheden De Baan 1, Warmenhuizen Sloopwerkzaamheden

Werkzaamheden De Baan 1, Warmenhuizen Sloopwerkzaamheden Werkzaamheden De Baan 1, Warmenhuizen Sloopwerkzaamheden Tegels op de begane grond slopen Onderliggende cement dekvloer verwijderen Slopen schoorsteenmantel (jaren 70) in hoek van voorhuis (niet bestaande

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

Het was gisteren heerlijk weer om buiten aan het werk te zijn. We hopen dat het weer blijft zoals voorspelt en dat het deze week niet zal regenen.

Het was gisteren heerlijk weer om buiten aan het werk te zijn. We hopen dat het weer blijft zoals voorspelt en dat het deze week niet zal regenen. Bonjour, We hopen dat je het nieuwe jaar goed begonnen bent. Sinds we van onze kerstvakantie in Nederland terug zijn hebben we samen met onze buurman Stéphane heel erg hard gewerkt. Hierbij wat foto s

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN Situatie De locae is gunsg gelegen in Apeldoorn, vanaf de locae is de A1 binnen 5 minuten en de A50 binnen 10 minuten te bereiken. 02 Plankaart

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Houtgestookte oven. Maart Marco van Bergeijk Woudrichem

Houtgestookte oven. Maart Marco van Bergeijk Woudrichem Houtgestookte oven Maart 2013 Marco van Bergeijk Woudrichem Een lang gekoesterde droom is in vervulling gegaan. In het najaar van 2011 hebben wij onze woning in Woudrichem betrokken! In het voorjaar van

Nadere informatie

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084

Nadere informatie

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Binnenkort starten de werkzaamheden in Dorst-west als voorbereiding op de bouw van de eerste

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk Vrijstaande woning (inhoud circa 540 m3) met een statige tuin Schuur 1 (ligboxenstal

Nadere informatie

Technische omschrijving en afwerkstaat

Technische omschrijving en afwerkstaat Technische omschrijving en afwerkstaat Bedrijfsverzamelgebouw Lock/Stock Industrieweg 9 E in Elst (Gld) 14 september 2013 Pagina 1 van 5 Technische omschrijving Peil Het peil (P=0) is bovenkant afgewerkte

Nadere informatie

Bouwtechniek Basisonderwijs Groep 7 en 8

Bouwtechniek Basisonderwijs Groep 7 en 8 Bouwtechniek Basisonderwijs Groep 7 en 8 Bouwplan Mooi huis hè! Ten minste laten we hopen dat het mooi wordt. Het moet namelijk nog gebouwd worden. We beginnen met een plan, een bouwplan. In de bouw kom

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 1 JULI 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In april ontving u van ons een brief dat 77% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging, ondertussen

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Restauratie Dorpskerk Woubrugge januari october 2014

Restauratie Dorpskerk Woubrugge januari october 2014 Restauratie Dorpskerk Woubrugge januari october 2014 Plan Stabiliseren van het hele kerkgebouw zodat ongelijkmatig verzakken wordt voorkomen. Er wordt niet geprobeerd de kerk weer recht te zetten. Niemand

Nadere informatie

Legekosten raming Boerderij 79.000 Recreatie app 35.460 landbouwschuur 16.070 133.780

Legekosten raming Boerderij 79.000 Recreatie app 35.460 landbouwschuur 16.070 133.780 Legekosten raming Boerderij 79.000 Recreatie app 35.460 landbouwschuur 16.070 grote schuur 3.250 133.780 Begroting aanpassingen Hoofdgebouw IJsseldijk Noord 251 1 Aanpassingen ruwbouw 1.1 Uitbouw zuidzijde

Nadere informatie

Vocational Training Centrum

Vocational Training Centrum Aanvulling voortgangsverslag nieuwbouw Vocational Training Centrum Mpongwe, Zambia 1 Algemene omschrijving De in het verslag aangegeven bouwstroom is op gang gekomen. De vier theorielokalen zijn van een

Nadere informatie

Publicatieblad van de Europese Unie

Publicatieblad van de Europese Unie L 134/157 BIJLAGE I LIJST VAN WERKZAAMHEDEN IN DE ZIN VAN ARTIKEL 1, LID 2, ONDER b) ( 1 ) 45 Bouwnijverheid Deze afdeling omvat: Nieuwbouw, restauratiewerk en gewone reparaties. 45000000 45.1 Het bouwrijp

Nadere informatie

Kleiland 14 C IJsselmuiden

Kleiland 14 C IJsselmuiden Kleiland 14 C IJsselmuiden 1 Geachte belangstellende, Voor u ligt een brochure van Hanze Staete Makelaardij, namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling. Wij hopen dat u door middel

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Raam 702, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 09-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR EN TOTAAL CIRCA 1.000 m2. Zwaagdijk 339 te Zwaagdijk-West

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR EN TOTAAL CIRCA 1.000 m2. Zwaagdijk 339 te Zwaagdijk-West TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR EN TOTAAL CIRCA 1.000 m2 Zwaagdijk 339 te Zwaagdijk-West Vrijstaande woning (inhoud circa 425 m3) jaren dertig stijl Schuur: (oppervlakte van circa

Nadere informatie

Rucphen Sint Martinusstraat 8

Rucphen Sint Martinusstraat 8 Rucphen Sint Martinusstraat 8 Vraagprijs: 398.000,- k.k. OBJECT: Een ruime unieke en karakteristieke jaren-30 woning met 4 slaapkamers, cv, erf, ondergrond en tuin, gelegen aan een doorgaande straat. Het

Nadere informatie

Werkzaamheden hoge deel. Beukenhorst. Informatie voor huurders & omwonenden

Werkzaamheden hoge deel. Beukenhorst. Informatie voor huurders & omwonenden Werkzaamheden hoge deel Beukenhorst Informatie voor huurders & omwonenden Voorwoord Er zijn vijf maanden verstreken sinds de gasexplosie in de flat Beukenhorst. De meeste bewoners hebben de draad weer

Nadere informatie

De bouw van een platform voor een 6-muurs yurt (Ø 6,7 meter, 35 m 2 )

De bouw van een platform voor een 6-muurs yurt (Ø 6,7 meter, 35 m 2 ) De bouw van een platform voor een 6-muurs yurt (Ø 6,7 meter, 35 m 2 ) Maak het gewenste gebied rondom minimaal 1 meter breder vrij van struiken, vuil en wortelstronken. Bepaal waar u straks in de yurt

Nadere informatie

Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten

Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten Impressie (voor exacte uitvoering zie verkooptekening)

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

HAVEZATHE HUIZE DE KAMP NEEDE

HAVEZATHE HUIZE DE KAMP NEEDE Behoort bij besluit van burgemeester en wethouders van Berkelland 27 febr. 2018 zaaknr: 190855 WIJZIGING RIJKSMONUMENT DOOR BOUWACTIVITEIT nr: OU 2017003 datum: HAVEZATHE HUIZE DE KAMP NEEDE De huidige

Nadere informatie

Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u.

Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u. PvB-7 OM-1 Opdracht 2 Leren werken met planning. Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u. Situatie. Jullie werken voor een onderhoudsbedrijf aan allerlei klussen bij

Nadere informatie

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14 TE KOOP Sprundel, Lange Hei 14 Bedrijfsruimte met showroom, kantoorruimte en vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op gunstige locatie op bedrijventerrein Nijverhei. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar

Nadere informatie

Tips om wateroverlast op eigen perceel tegen te gaan

Tips om wateroverlast op eigen perceel tegen te gaan Tips om wateroverlast op eigen perceel tegen te gaan Voorwoord In dit boekje zijn maatregelen om wateroverlast op particulier terrein te voorkomen samengevat. Dit is een overzicht van maatregelen uit de

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

AANBOUWEN, VERBOUWEN, RENOVATIE

AANBOUWEN, VERBOUWEN, RENOVATIE AANBOUWEN, VERBOUWEN, RENOVATIE ALRO Bouwservice is een bouwservice bedrijf in de ruimste zin van het woord. ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Afgebeeld is woningtype met opties SCEN SCENIC Datum: juni 2006 Copyright: Janssen de Jong Project Development Fort Nassauweg z/n Parera - Curaçao N.A. Telefoon (0) 5999 433 8500

Nadere informatie

Opzet technische omschrijving Kievitsland Basispakket

Opzet technische omschrijving Kievitsland Basispakket Opzet technische omschrijving Kievitsland Basispakket 22-12-201 1 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Technische omschrijving... 3 Fase 1, Voorbereidende werkzaamheden... 3 Oriëntatie kabels en leidingen...

Nadere informatie

Rapportage opname ten behoeve MJOP

Rapportage opname ten behoeve MJOP Rapportage opname ten behoeve MJOP Schilperoortstraat 45 te Rotterdam Juli 2018 Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. Inleiding Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Te Koop. www.bcdebeemd.nl

Te Koop. www.bcdebeemd.nl Te Koop 32 bedrijfs-, showroom- en kantoorruimten Onder architectuur gebouwd Nabij centrum Arnhem en Velp Parkeren op eigen terrein Uitstekend bereikbaar kijk ook op: www.bcdebeemd.nl Bedrijvencentrum

Nadere informatie

Deze winter is het dak van La Maree helemaal vervangen, zijn er nieuwe binnenmuren gezet en is de elektriciteit helemaal opnieuw gedaan.

Deze winter is het dak van La Maree helemaal vervangen, zijn er nieuwe binnenmuren gezet en is de elektriciteit helemaal opnieuw gedaan. Onze klustijd zit er op, na maanden keihard werken. Met plezier sturen we je foto s van het eindresultaat, evenals wat foto s van ons laatste nieuws en het begin van ons nieuwe seizoen. Onze buurvrouw

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer.

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer. De ruwbouw is het geheel van funderingen, muren, balken, welfsels en dak. Een aannemer in bouwwerken voert de ruwbouw uit. Hij heeft gekwalificeerde vaklui als metselaars, betonbekisters en ijzervlechters

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

Verbouwing Koningsweg 175 te Utrecht

Verbouwing Koningsweg 175 te Utrecht Verbouwing Koningsweg 175 te Utrecht 1. Zolder a. Slopen/verwijderen: i. Verwijderen zachtboard betimmering ii. Oude CV ketel leidingen + expansievat b. Verbouwen i. Isoleren dak ii. Dakaftimmering iii.

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr.

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr. Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 Kavel Soort Kavel VON prijs VON prijs Status nr. (ca. m²) stadsvilla Frits (550 m³) stadsvilla Hub (575 m³) 1 vrijstaand 333 459.000 beschikbaar

Nadere informatie

TE KOOP Warmoesstraat 98 1521 Wormerveer

TE KOOP Warmoesstraat 98 1521 Wormerveer TE KOOP Warmoesstraat 98 1521 Wormerveer Omschrijving Volledig gerenoveerd woonhuis: U koopt bijna een nieuwe woning voor een zeer scherpe prijs Constructieve voozieningen: A. Nieuwe geïsoleerde fundering

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a

Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a ALGEMEEN - Werkzaamheden aaneengesloten uitvoeren om de tijd voor de verbouwing zo kort mogelijk te houden. - Kosten voor badkamer en toilet

Nadere informatie

TE KOOP. HERENSTRAAT 8 te MONSTER VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. HERENSTRAAT 8 te MONSTER VRAAGPRIJS: ,- K.K. TE KOOP HERENSTRAAT 8 te MONSTER VRAAGPRIJS: 188.000,- K.K. Omschrijving Buitenkansje voor de handige klusser! Casco appartement totaal ca. 83 m² groot te koop op de begane grond. Gelegen in het centrum

Nadere informatie

BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST

BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST ONTWIKKELING EN BOUWADVIES: P & S Projectontwikkeling B.V. Provincialeweg 26 4431 NB s-gravenpolder NOTARIS: Axent Notarissen Claushof 2 4532 BB Terneuzen

Nadere informatie

eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met

eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met B goedkope en hergebruikte materialen te werken blijven de kosten voor 2 materialen en installaties onder de 15.000. Het huis is ontworpen

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m²

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van 1.135 m² Zwanegatsedijk 10 3299 LT Maasdam Algemeen

Nadere informatie

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland Inhoud: 1. Plaatsen dakkapel 2. Dak renoveren 3. Aftimmeren / plaatsen wanden slaapkamer 2 & 3 4. Badkamer plaatsen 5. Aftimmeren / plaatsen wand slaapkamer 1 6. Aftimmeren washok / vloer washok 7. Voorbereiden

Nadere informatie

vlaskuilseweg-36/

vlaskuilseweg-36/ http://www.funda.nl/koop/maria-hoop/huis-85180987- vlaskuilseweg-36/ 226.380 euro koopprijs incl. kosten koper Uitgangspunt aankoopprijs 200.000 euro incl. kosten koper Opbrengst verkoop van 13000 m2 landbouwgrond

Nadere informatie

Eerste lange stortdag op vrijdag 22 december

Eerste lange stortdag op vrijdag 22 december konden de allerlaatste panelen van de CSM-wand worden geplaatst. De bouwkuip is daarmee officieel gesloten. De kuip kan nu worden afgegraven. De sluiting van de bouwkuip betekent ook dat er in deze bouwfase

Nadere informatie

Pierre Belde Makelaardij K.K. Noordhil LW Bergen op Zoom

Pierre Belde Makelaardij K.K. Noordhil LW Bergen op Zoom TE KOOP 279.000 K.K. Pierre Belde Makelaardij Grote Hazelaar 6 4623 AK 06-53623173 info@pierrebeldemakelaardij.nl Noordhil 30 4617 LW Bergen op Zoom Noordhil 30 4617 LW Bergen op Zoom Inleiding Deze over

Nadere informatie

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging TacoBouwadvies Bovenbergweg 4 te Markelo Bevindingen en opmerkingen bij inmeting werknr.201205 Behorende bij tekeningen : 1205BT-01,02 en 03

Nadere informatie

Impressie. Aanbouw westerweg 49 1/

Impressie. Aanbouw westerweg 49 1/ Impressie Behoort bij besluit van Burgemeester en Wethouders van Texel, zaaknummer: 370875 kenmerk document: Bijlage / Burgemeester en Wethouders van Texel, namens dezen, de manager Dienstverlening, mevrouw

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Arent van Lierstraat 12 Puttershoek

Arent van Lierstraat 12 Puttershoek Arent van Lierstraat 12 Puttershoek Te koop of te huur aangeboden woonhuis met bedrijfsruimte en showroom in gebruik geweest als garagebedrijf op 920m² eigen grond Totaal vloeroppervlak bedrijfsruimte

Nadere informatie

Verzekering Polis nr. Naam inspecteur: Vochtmeting: Testen met water: Rookproef: Herstel :

Verzekering Polis nr. Naam inspecteur: Vochtmeting: Testen met water: Rookproef: Herstel : Factuur adres Object adres Naam: Vve Croesestraat 76 Naam : Adres: Croesestraat 76 straat : Postcode: 3522 AH Postcode: Plaats: Utrecht plaats Titel: heer Titel: Contactpersoon: Griffioen Contactpersoon:

Nadere informatie

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Rigidur op wanden begane grond en eerste verdieping aanbrengen van Rigidur gipsvezelplaten aan de (binnen)wanden op de begane grond en eerste verdieping. De wanden

Nadere informatie

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee)

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Te koop Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Algemeen Het (voormalige) akkerbouw bedrijf bestaat uit een woning met aangebouwde

Nadere informatie

Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Onderdeel van Van de Middegaal Vloerengroep

Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Onderdeel van Van de Middegaal Vloerengroep Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Onderdeel van Van de Middegaal Vloerengroep Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Vloer+ Inhoudsopgave 1 De vraag gelokaliseerd

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen,

Beste vrienden van Scouting Diemen, Beste vrienden van Scouting Diemen, In september 2017 zijn we aan de slag terwijl de zon prachtig scheen. Maar inmiddels is er storm geweest, regenbuien, sneeuw en de laatste weken was het erg koud weer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 HET METSEL- WERK GAAT VAN START DORPSSTRAAT STREEFKERK DAKRAMEN EN -KAPELLEN PLAATSEN

Nieuwsbrief september 2015 HET METSEL- WERK GAAT VAN START DORPSSTRAAT STREEFKERK DAKRAMEN EN -KAPELLEN PLAATSEN Nieuwsbrief september 2015 HET METSEL- WERK GAAT VAN START DORPSSTRAAT DAKRAMEN EN -KAPELLEN PLAATSEN STREEFKERK COLOFON Deze nieuwsbrief wordt om de circa 7 weken verspreid onder kopers van het project

Nadere informatie