Deelnamevoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Beter Benutten Zwolle Kampen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deelnamevoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Beter Benutten Zwolle Kampen"

Transcriptie

1 Deelnamevoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Beter Benutten Zwolle Kampen Begrippen Beter Benutten Zwolle Kampen (BBZK) is een samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde aanpak van projecten om de bereikbaarheid van de regio Zwolle - Kampen te verbeteren. OV-probeerkaart De OV-probeerkaart is een actie van BBZK om autorijdende forensen die in Zwolle of Kampen werkzaam zijn alsmede nieuwe werknemers van bedrijven in Zwolle of Kampen alsmede werknemers van bedrijven die in 2017 nieuw in Zwolle of Kampen zijn gevestigd, kennis te laten maken met het openbaar vervoer als alternatief vervoermiddel voor de auto voor (een deel van) het woonwerkverkeer. Aanvrager De aanvrager is iemand die zich op aanmeldt om in één van de probeerperiodes gebruik te maken van de OV-probeerkaart. Probeerperiode De probeerperiode is een periode van vier weken waarin een deelnemer gebruik kan maken van de OV-probeerkaart. BBZK biedt de OV-probeerkaart in 2017 tijdens verschillende vastgestelde probeerperiodes aan. Reisgebied Het reisgebied is het gebied waarin de OV-probeerkaart gebruikt kan worden. Het reisgebied is gedefinieerd als volgt: de spoortrajecten (2 e klas): Zwolle Kampen; Zwolle Meppel / Steenwijk; Zwolle Heino / Raalte / Nijverdal / Wierden; Zwolle - Wijhe / Olst / Deventer; Zwolle t Harde / Nunspeet / Harderwijk; Zwolle Kampen zuid / Dronten; Zwolle Dalfsen / Ommen / Mariënberg / Hardenberg; de regionale bussen tussen Emmeloord, Zwartsluis/Genemuiden, Meppel/Staphorst, Dedemsvaart, Noordelijke Veluwe en Zwolle/Kampen; de OV fiets bij de treinstations in bovengenoemde plaatsen en stadsbussen in Zwolle voor natransport. Dumoco OV-chipkaart Merknaam waaronder RC-BKA BV de OV-probeerkaart van BBZK levert aan deelnemers van de OVprobeeractie. RC-BKA De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RC-BKA BV, gevestigd te Amersfoort die de deelname faciliteert. RC-BKA levert de OV-probeerkaart onder de naam Dumoco OV-chipkaart. De RC-BKA is door TLS gecertificeerd om de Dumoco OV-chipkaart te leveren aan derden.

2 Algemeen 1. Deze productvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2017 van toepassing op de actie OVprobeerkaart. 2. De actie 'OV-probeerkaart' loopt tot 1 januari BBZK behoudt zich het recht voor om de looptijd van de actie tussentijds te wijzigen of te beëindigen. Bij voortijdige beëindiging vervalt automatisch het recht van de deelnemer tot deelname aan de actie 'OV-probeerkaart'. In geval van de voortijdige beëindiging van de actie 'OV-probeerkaart' zal BBZK de deelnemer daarover tijdig informeren. 3. Voor de uitvoering van de actie 'OV-probeerkaart' wordt gebruik gemaakt van diensten en/of producten die ter beschikking worden gesteld door derden, waaronder RC-BKA en TLS. BBZK is geen partij bij de rechtsverhouding tussen de deelnemer en derden ter zake de levering, het gebruik, de functionaliteit en beschikbaarheid van diensten en/of producten die voor de uitvoering van de actie 'OV-probeerkaart' ter beschikking worden gesteld en neemt daarvoor geen verantwoordelijkheid. Registratie 4. Voor deelname aan de actie 'OV-probeerkaart' is de aanvrager gehouden zich te registreren op de website conform de daarop aangegeven instructies. 5. Ten behoeve van registratie dienen de volgende gegevens te worden verstrekt, die noodzakelijk zijn voor de registratie: naam, adres, woonplaats, werkgever, het huidige reisgedag en het zakelijke adres (of privé adres als geen zakelijk adres beschikbaar is). 6. De deelnemer dient bij registratie naar waarheid te verklaren dat hij/zij: a. voor het woon-werkverkeer in overwegende mate gebruik maakt van de auto; of b. gaat werken bij een bedrijf dat zich in 2017 in Zwolle of Kampen heeft gevestigd; of c. een nieuw dienstverband start bij een werkgever in Zwolle of Kampen. Deelnemerselectie 7. RC-BKA beoordeelt namens BBZK op basis van de ontvangen informatie of de deelnemer in aanmerking komt voor deelname aan de actie 'OV-probeerkaart'. Om dit te beoordelen kijkt RC-BKA naar het woonadres, de werkbestemming, het huidige reisgedrag en of het OV de aanvrager een reëel reisalternatief te bieden heeft. De deelnemer ontvangt hier bericht over via de . Van een deelnemer die niet geselecteerd wordt, worden de gegevens verwijderd. 8. RC-BKA houdt zich het recht voor om de registratie van de aanvrager ter beoordeling voor te leggen aan diens werkgever, deelname aan de actie 'OV-probeerkaart' aan de deelnemer te ontzeggen en/of de deelnemer op een wachtlijst te plaatsen.

3 Dumoco OV-chipkaart 9. RC-BKA zal zich ertoe inspannen om tijdig voor aanvang van de probeerperiode per reguliere post een Dumoco OV-chipkaart aan de deelnemer ter beschikking te stellen. 10. De Dumoco OV-chipkaart is een door RC-BKA uitgegeven zakelijke OV-chipkaart. Probeerperiode 11. Gedurende de probeerperiode kan de deelnemer gebruik maken van de Dumoco OVchipkaartvoor het woon-werkverkeer binnen het reisgebied zoals hierboven gedefinieerd. 12. BBZK is te allen tijde gerechtigd om de probeerperiode eenzijdig te wijzigen. 13. De mogelijke start- en einddata van de probeerperiode staan vermeld op de website. De data die gelden voor de deelnemer worden aan de deelnemer medegedeeld via een bericht. Elektronisch tegoed en kosteloos reizen 14. BBZK zal zich ertoe inspannen om uitsluitend gedurende de probeerperiode ervoor zorg te dragen dat er voldoende elektronisch tegoed op de Dumoco OV-chipkaart is geladen voor het woonwerkverkeer van de deelnemer binnen het reisgebied. Het maximum reisbedrag bedraagt 300, BBZK draagt uitsluitend de kosten die betrekking hebben op het gebruik door de deelnemer van de Dumoco OV-chipkaart voor zover deze kosten betrekking hebben op het woon-werkverkeer van de deelnemer binnen het reisgebied tijdens de probeerperiode. Het betreft kosten die gemaakt zijn met de trein, bus, parkeerkosten voor P+R bij het herkomststation en/of OV-fiets. Kosten die gemaakt zijn voor privé- of dienstreizen vallen hier uitdrukkelijk buiten. 16. Door de deelnemer gemaakte kosten ten gevolge van het gebruik van de Dumoco OV-chipkaart die niet kunnen worden aangemerkt als kosten die betrekking hebben op woon-werkverkeer van de deelnemer, worden door RC-BKA namens BBZK doorbelast aan de deelnemer en worden door de deelnemer aan RC-BKA vergoed binnen dertig (30) dagen na facturatie van dergelijke kosten door BBZK aan de deelnemer. Defect, beschadiging, diefstal of verlies 17. De Dumoco OV-chipkaart is persoonsgebonden en vertegenwoordigt een substantiële waarde. In geval van een defect, beschadiging, verlies of diefstal van de Dumoco OV-chipkaart is de deelnemer te allen tijde verplicht zich direct te wenden tot de klantenservice van RC-BKA ( ). Kosten ten gevolge van het gebruik van de Dumoco OV-chipkaart door derden tussen de periode van verlies of diefstal en de melding bij de Klantenservice zijn voor rekening van de deelnemer en worden door de deelnemer aan RC-BKA vergoed binnen dertig (30) dagen na facturatie van dergelijke kosten door BBZK aan de deelnemer. De kaart en het restsaldo blijven eigendom van BBZK, ook als de deelnemer zelf saldo op de kaart heeft bijgeladen. 18. Indien een defect, beschadiging, verlies of diefstal van de Dumoco OV-chipkaart het gevolg is van onzorgvuldig gebruik van de Dumoco OV-chipkaartdoor de deelnemer, is RC-BKA gerechtigd om een bedrag van vijfentwintig (25) euro aan de deelnemer in rekening te brengen.

4 Privacy en persoonsgegevens 19. Door het aanvaarden van deze deelnamevoorwaarden geeft de deelnemer uitdrukkelijk toestemming aan RC-BKA voor het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens van de deelnemer door of wegens BBZK ingeschakelde derden, zal plaatsvinden met inachtneming van het bepaalde in het RC-BKA privacy statement, kosteloos beschikbaar via Door het aanvaarden van deze Deelnamevoorwaarden geeft de Deelnemer toestemming aan de RC-BKA om zijn/haar reisgedrag en -bewegingen te monitoren. Tevens verleent de Deelnemer toestemming aan RC-BKA voor het verwerken van de door de Deelnemer verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van het verrichten van onderzoek naar de verbetering van de mobiliteit in de regio Zwolle Kampen, onder de voorwaarde dat de daaruit voortvloeiende onderzoeksresultaten niet zijn te herleiden tot de Deelnemer en anonimiteit is gewaarborgd. 21. De deelnemer dient RC-BKA gedurende de deelname aan de actie 'OV-probeerkaart' zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen van iedere wijziging van de gegevens die bij registratie zijn aangegeven. De gevolgen van het niet tijdig op de hoogte stellen van de wijziging van deze gegevens zijn voor de deelnemer. Berichtgeving van RC-BKA 22. RC-BKA informeert de deelnemer over de actie 'OV-probeerkaart' middels berichtgeving en/of via de website Door het aanvaarden van deze productvoorwaarden geeft de deelnemer toestemming aan RC- BKA om gedurende en/of na afloop van deelname aan de actie 'OV-probeerkaart' te worden benaderd over de reiservaringen en/of (vervolg)aanbiedingen. Beëindiging van deelname aan de actie 'OV-probeerkaart' 24. De deelnemer is verplicht ongeacht de reden van beëindiging van de probeerperiode - de Dumoco OV-chipkaart te retourneren binnen de gestelde termijn van vijf (5) werkdagen na het eindigen van de proefperiode, naar het door RC-BKA opgegeven retouradres. 25. Indien RC-BKA de OV-chipkaart niet binnen de vermelde termijn van zeven (7) dagen heeft ontvangen op het door haar opgegeven retouradres, is de deelnemer verplicht een bedrag van vijfentwintig (25) euro aan RC-BKA te vergoeden binnen dertig (30) dagen na facturatie van dergelijke kosten door RC-BKA aan de deelnemer. 26. De deelnemer kan de deelname aan de actie 'OV-probeerkaart' voortijdig schriftelijk beëindigen onder vermelding van zijn/haar naam, adres en kaartnummer en onder de voorwaarde dat de Dumoco OV-chipkaart gelijktijdig wordt geretourneerd naar het door RC-BKA opgegeven retouradres. 27. De deelnemer heeft in geen enkel geval recht op restitutie van elektronisch tegoed dat op de Dumoco OV-chipkaart is geladen.

5 28. Indien de deelnemer in strijd handelt met deze productvoorwaarden en/of RC-BKA onregelmatigheden constateert bij de deelname van de deelnemer aan de actie 'OV-probeerkaart', heeft RC-BKA het recht om deelname van de deelnemer met onmiddellijke ingang te beëindigen en/of door RC-BKA geleden schade op de deelnemer te verhalen. Aansprakelijkheid 29. BBZK en RC-BKA zijn behoudens gevallen van opzet en/of grove schuld niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade ten gevolge van en/of voortvloeiende uit deelname door de deelnemer aan de actie 'OV-probeerkaart'. Overige bepalingen 30. Voor vragen en/of informatie over deze productvoorwaarden kan de deelnemer zich rechtstreeks wenden tot de klantenservice van RC-BKA via of Aanvullingen en wijzigingen 31. BBZK en RC-BKA kunnen hun dienstverlening, de daarop betrekking hebbende aanwijzingen en/of de productvoorwaarden te allen tijde wijzigen en/of aanvullen. Over aanvullingen en wijzigingen wordt de deelnemer tijdig bericht. De deelnemer die niet akkoord gaat met een aanvulling of wijziging dient dit binnen veertien (14) dagen na bedoeld bericht schriftelijk aan RC-BKA kenbaar te maken. RC-BKA is in dat geval gerechtigd om het recht op deelname van de deelnemer aan de actie 'OV-probeerkaart' binnen tien (10) dagen na de mededeling tot non-acceptatie te ontzeggen. Laatst gewijzigd: 19 september 2017

Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel

Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel Begrippen Twente Mobiel Twente Mobiel is een samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde aanpak van

Nadere informatie

Productvoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Groningen Bereikbaar

Productvoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Groningen Bereikbaar Productvoorwaarden actie 'OV-probeerkaart' van Groningen Bereikbaar Begrippen Groningen Bereikbaar Groningen Bereikbaar is een samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Begrippen P+R Promotie actie De P+R promotie actie is een actie van gemeente Den Haag in samenwerking met Bereikbaar Haaglanden Ga3.0 om

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck De P+R promotie actie Hoornwijck is bestemd voor automobilisten die tijdens de spits minimaal drie dagen per week parkeren bij P+R Hoornwijck en

Nadere informatie

Productvoorwaarden actie 'OV-PROBEERKAART' van Groningen Bereikbaar

Productvoorwaarden actie 'OV-PROBEERKAART' van Groningen Bereikbaar Productvoorwaarden actie 'OV-PROBEERKAART' van Groningen Bereikbaar Algemeen 1. Deze productvoorwaarden zijn vanaf 1 december 2016 van toepassing de actie OV- PROBEERKAART. 2. Met de actie 'OV-PROBEERKAART'

Nadere informatie

Productvoorwaarden Ontdek het OV

Productvoorwaarden Ontdek het OV Productvoorwaarden Ontdek het OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 augustus 2018 van toepassing op de deelname aan de actie Ontdek het OV. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden

Nadere informatie

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne.

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Productvoorwaarden Reis je Rijk 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Begrippen De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken OV

Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 augustus 2015 van toepassing op de deelname aan de Slimmer Reizen Actieweken OV. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden in deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Productvoorwaarden Ontdek het OV

Productvoorwaarden Ontdek het OV Productvoorwaarden Ontdek het OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 januari 2017 van toepassing op de deelname aan de actie Ontdek het OV. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden in

Nadere informatie

Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken E-bike

Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken E-bike Productvoorwaarden Slimmer Reizen Actieweken E-bike 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 augustus 2015 van toepassing op de deelname aan de Slimmer Reizen Actieweken E-bike. Begrippen 2. De hierna

Nadere informatie

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge OV

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge OV Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 24 september 2014 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge

Nadere informatie

Productvoorwaarden Ontdek het OV

Productvoorwaarden Ontdek het OV Productvoorwaarden Ontdek het OV 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 5 oktober 2015 van toepassing op de deelname aan de actie Ontdek het OV. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden in

Nadere informatie

Productvoorwaarden P+R Noord Abonnement

Productvoorwaarden P+R Noord Abonnement Productvoorwaarden P+R Noord Abonnement' 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 februari 2016 van toepassing op de deelname aan het P+R Noord Abonnement. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge - Coach

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge - Coach Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge - Coach 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 24 september 2014 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge

Nadere informatie

Productvoorwaarden Probeer een E-bike Zomeractie

Productvoorwaarden Probeer een E-bike Zomeractie 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 23 juni 2014 van toepassing op de aanvraag en de deelname aan Probeer een E-bike Zomeractie. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden in deze Algemene

Nadere informatie

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge Fiets

Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge Fiets Productvoorwaarden Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge Fiets 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 24 september 2014 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Burn Fat Not Fuel Najaars Challenge

Nadere informatie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Pagina 1 van 3 Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Vul dit bruikleenformulier volledig in. U vindt alle gegevens in de bevestigingsmail. Print het formulier uit, onderteken het formulier

Nadere informatie

Productvoorwaarden Ontdek de E-bike Particulier

Productvoorwaarden Ontdek de E-bike Particulier 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 2 februari 2017 van toepassing op de aanvraag en de deelname aan het Project Ontdek de E-bike Particulier. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen worden

Nadere informatie

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart 1. Algemeen 1.1. De ANWB Mobiliteitskaart is een product van ANWB voor de Zaak in samenwerking met Radiuz. Dit product

Nadere informatie

Productvoorwaarden Maastricht Bereikbaar Fiets en E-bike Beloningsactie

Productvoorwaarden Maastricht Bereikbaar Fiets en E-bike Beloningsactie 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 oktober 2015 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Maastricht Bereikbaar Fiets en E-bike Beloningsactie. Begrippen 2. De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Voorjaarsactie Samen Slim Reizen

Productvoorwaarden Voorjaarsactie Samen Slim Reizen Productvoorwaarden Voorjaarsactie Samen Slim Reizen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 17 april 2015 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Voorjaarsactie Samen Slim Reizen. Begrippen 2.

Nadere informatie

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs 1. Algemene Voorwaarden GoodMoovs Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het verstrekken van persoonsgegevens door de Deelnemer aan ecarconnect als

Nadere informatie

Productvoorwaarden Slim Studeren, Slim Reizen

Productvoorwaarden Slim Studeren, Slim Reizen Productvoorwaarden Slim Studeren, Slim Reizen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 december 2014 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Actie Slim Studeren, Slim Reizen. Begrippen 2. De

Nadere informatie

GAAN & STAAN OV PAS. Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten. Gebruiksvoorwaarden Radiuz

GAAN & STAAN OV PAS. Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten. Gebruiksvoorwaarden Radiuz GAAN & STAAN OV PAS Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten & Gebruiksvoorwaarden Radiuz Voorwaarden Openbaar Vervoer en gerelateerde diensten Deze voorwaarden maken onderdeel uit van de

Nadere informatie

1. Spelregels Hieronder volgen de spelregels met betrekking tot het onderzoek.

1. Spelregels Hieronder volgen de spelregels met betrekking tot het onderzoek. 1. Spelregels Hieronder volgen de spelregels met betrekking tot het onderzoek. Wat houdt het onderzoek in het kort in? Voor een mobiliteitsonderzoek zoeken we 100 deelnemers die graag kennis willen maken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Gelukskoffer Scholen B.V.

Algemene Voorwaarden van Gelukskoffer Scholen B.V. Algemene Voorwaarden van Gelukskoffer Scholen B.V. Begrippen Gelukskoffer: de besloten vennootschap Gelukskoffer Scholen, met statutaire zetel in Bussum die de opleiding tot Geluksleerkracht faciliteert

Nadere informatie

Productvoorwaarden Voorjaarsactie Samen Slim Reizen

Productvoorwaarden Voorjaarsactie Samen Slim Reizen Productvoorwaarden Voorjaarsactie Samen Slim Reizen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 17 april 2015 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de Voorjaarsactie Samen Slim Reizen. Begrippen 2.

Nadere informatie

Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder

Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder Bijlage 4 Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder februari 2019 BIJLAGE 4: Voorwaarden Arriva Meedoen Pas Kaarthouder Inleiding In deze voorwaarden staan de rechten en plichten van Kaarthouder met een

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015.

Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015. ALGEMENE VOORWAARDEN CAMELOTCARD Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015. In deze algemene voorwaarden leest u wat uw rechten en plichten zijn als houder van een CamelotCard.

Nadere informatie

Klant Het Bedrijf of organisatie die een overeenkomst is aangegaan met Arriva op grond waarvan Arriva Voor Elkaar Pas producten worden geleverd.

Klant Het Bedrijf of organisatie die een overeenkomst is aangegaan met Arriva op grond waarvan Arriva Voor Elkaar Pas producten worden geleverd. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas (Kaarthouder) Inleiding Deze zijn in werking getreden op 16 februari 2016. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten van Kaarthouder met een Voor Elkaar Pas. Definities

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Radiuz

Gebruiksvoorwaarden Radiuz Gebruiksvoorwaarden Radiuz 1. Algemeen 1.1. Radiuz Nederland B.V. (Radiuz) heeft een mobiliteitsoplossing waarmee zij onder meer toegang biedt tot diverse mobiliteitsdiensten. Uw werkgever/opdrachtgever

Nadere informatie

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en);

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en); Voorwaarden Voorwaarden gebruik WiFi ZEELAND 1. Definities Voor deze voorwaarden hanteert ZeelandNet een aantal definities. Deze definities zijn de volgende en worden in de nu volgende bepalingen met hoofdletters

Nadere informatie

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost. Algemeen

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost. Algemeen Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost Inhoud Algemeen- P 1 Productvoorwaarden Altijd Voordeel Oost P 2 Productvoorwaarden Dal Voordeel Oost P 4 Productvoorwaarden Dal Vrij Oost P 6 Productvoorwaarden

Nadere informatie

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Bijlage 3 Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant BIJLAGE 3: Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Inleiding. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten als Klant van Arriva met gebruik van Voor

Nadere informatie

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Definities Artikel 1 In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren als in deze omschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NS Zakelijk. van NS Reizigers B.V., afdeling NS Zakelijk, statutair gevestigd te Utrecht

Algemene voorwaarden NS Zakelijk. van NS Reizigers B.V., afdeling NS Zakelijk, statutair gevestigd te Utrecht Algemene voorwaarden NS Zakelijk van NS Reizigers B.V., afdeling NS Zakelijk, statutair gevestigd te Utrecht 2 Artikel 1 Definities In deze Algemene voorwaarden en de Overeen komsten waarop deze algemene

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

NS Business Services T 030-300 11 11 F 030-235 80 44 E businessservices@ns.nl www.ns.nl DX18-316/03.07

NS Business Services T 030-300 11 11 F 030-235 80 44 E businessservices@ns.nl www.ns.nl DX18-316/03.07 NS Business Services T 030-300 11 11 F 030-235 80 44 E businessservices@ns.nl www.ns.nl DX18-316/03.07 Geldig vanaf 1 maart 2007 Algemene Voorwaarden Business Services van NS Reizigers B.V., afdeling Business

Nadere informatie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart 2019. 2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie door werknemers van PaperFlies, inclusief bekenden, vrienden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden CHIO betaalkaart

Algemene Voorwaarden CHIO betaalkaart Algemene Voorwaarden CHIO betaalkaart Algemeen 1. De betaalpas wordt uitgegeven door Stichting CHIO Rotterdam gevestigd te Rotterdam, hierna te noemen CHIO, aan kaarthouders, voor de betaling van diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Shifft: Shifft B.V. de aanbieder van de Applicatie 1.2 Applicatie: de online toepassing voor het geven van terugkoppeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007

Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007 Leenvoorwaarden Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007 I N H O U D 1 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN............................................. 3 2 TOTSTANDKOMING LEENOVEREENKOMST................................

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden;

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden; Algemene Veiling Voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vidaxl B.V., gevestigd te Venray (KvK nummer 52904822 ) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen, gedeponeerd

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Identiteit van de onderneming: Uw Stadsboer BV Vijfhoekweg Noord 10 8035 PR Zwolle Telefoonnummer: 038 747 01 00 E- mailadres: hallo@uwstadsboer.nl KvK- nummer: 63366584

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

a. FRAME: instituut gevestigd te Amsterdam (ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 09128027).

a. FRAME: instituut gevestigd te Amsterdam (ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 09128027). Algemene voorwaarden Cursussen en Trainingen FRAME B.V. Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. FRAME: instituut gevestigd te Amsterdam (ingeschreven bij de K.v.K. onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden.

Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden. Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden. 1. Toepassing Op alle aanbiedingen en offertes van Aarden met Paarden alsmede alle met Aarden met Paarden afgesloten overeenkomsten zijn de volgende algemene voorwaarden

Nadere informatie

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding Deelnemersreglement De Stichting Support Actie en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht De Nationale Grote Clubactie B.V., beiden statutair gevestigd te Tilburg,

Nadere informatie

Voorwaarden Studentenfietsregeling voor het goede doel

Voorwaarden Studentenfietsregeling voor het goede doel Voorwaarden Studentenfietsregeling voor het goede doel Inleiding: de aard van de Studentenfietsregeling voor het goede doel De Studentenfietsregeling heeft als hoofddoel om studenten in de regio Rotterdam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sentimo

Algemene voorwaarden Sentimo Algemene voorwaarden Sentimo Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen via internet, inmeetafspraken en via consumentenbeurzen tussen Sentimo B.V. als verkoper (hierna: Sentimo)

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen

Algemene Voorwaarden Opleidingen Algemene Voorwaarden Opleidingen Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Lichtfontein Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat u deze voorwaarden kent indien u zich aanmeldt voor een opleiding. Definities:

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Wageningen Centrum voor Dialoog

Algemene Voorwaarden van Wageningen Centrum voor Dialoog Algemene Voorwaarden van Wageningen Centrum voor Dialoog 4 april 2017 Artikel 1 Uitvoering van de overeenkomst 1.1 Wageningen Centrum voor Dialoog is gerechtigd: 1. tussentijds het programma van de training

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Aan het gebruik van deze website zijn de volgende gebruiksvoorwaarden verbonden: 1. Door het gebruik van deze website wordt van u verwacht van deze

Aan het gebruik van deze website zijn de volgende gebruiksvoorwaarden verbonden: 1. Door het gebruik van deze website wordt van u verwacht van deze Algemene voorwaarden Disclaimer Aan het gebruik van deze website zijn de volgende gebruiksvoorwaarden verbonden: 1. Door het gebruik van deze website wordt van u verwacht van deze gebruiksvoorwaarden kennis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en bepalingen

Algemene Voorwaarden en bepalingen Algemene Voorwaarden en bepalingen Artikel 1: Algemeen 1.1 Op alle aanbiedingen en offertes van Team-Focus B.V. alsmede alle met Team-Focus B.V. afgesloten overeenkomsten zijn de volgende algemene voorwaarden

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Radiuz versie q2, 2014 Vertrouwelijk (Bijlage 1 bij de Klant Overeenkomst)

ALGEMENE VOORWAARDEN Radiuz versie q2, 2014 Vertrouwelijk (Bijlage 1 bij de Klant Overeenkomst) ALGEMENE VOORWAARDEN Radiuz versie q2, 2014 Vertrouwelijk (Bijlage 1 bij de Klant Overeenkomst) 1. Definities In de Overeenkomst waarvan deze Algemene Voorwaarden onderdeel uitmaken, wordt verstaan onder:

Nadere informatie

speciaal internetplatform, deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden.

speciaal internetplatform,  deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden. Actievoorwaarden Volkswagen Memory Lane Samenvatting 1. De actieperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 27 februari 2017. 2. Tijdens deze actieperiode kunnen Volkswagen fans verhalen indienen op een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van The Flowerman hierna te noemen Flowerman.shop

Algemene voorwaarden van The Flowerman hierna te noemen Flowerman.shop Algemene voorwaarden van The Flowerman hierna te noemen Flowerman.shop 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes, bestellingen en overeenkomsten die tussen Besteller en Flowerman.shop tot stand komen, zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor interim managers

Algemene voorwaarden voor interim managers Algemene voorwaarden voor interim managers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere interim manager die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

3. Het registreren van gegevens die tot een persoon herleidbaar zijn, zullen alleen worden gebruik voor de doelstelling waarvoor ze zijn verzameld.

3. Het registreren van gegevens die tot een persoon herleidbaar zijn, zullen alleen worden gebruik voor de doelstelling waarvoor ze zijn verzameld. BIJLAGE V Internet-, email- en telefoongebruik Artikel 1 De regeling bevat afspraken over de wijze van gebruik van internet, e-mail en telefoon welke door Oasen aan haar werknemers ter beschikking zijn

Nadere informatie

Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017

Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017 Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017 Versie 1, 11 mei 2017 1 Aanmelden 1.1 Deelname aan de actie geschiedt online via de website kilometervreter.nl. 1.2 De aanmelding dient volledig, correct en naar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Shared- & Reseller Hosting

Aanvullende voorwaarden Shared- & Reseller Hosting Deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op de internet & hosting diensten van Brabix, hiertoe behoren: Shared Webhosting, Resellerhosting, Dedicated Serverhosting, VPS Hosting & Domeinnaamregistraties.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren.

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren. Gebruiksvoorwaarden De website wordt u aangeboden door Verloskundige Praktijk LIFE. Aan het gebruik van de website, en alle diensten van Verloskundige Praktijk LIFE via de website, zijn de onderstaande

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden webwinkel woensdag 24 juli 2013 1 Definities 1.1 Onder Crazy Patch wordt verstaan; Crazy Patch naai & borduuratelier Gevestigd : Sydneystraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf december 2018. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS

Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS 1. INLEIDING Dit document geeft de voorwaarden voor het gebruik van de Web Portal TFS van de Minister van Infrastructuur en Milieu beheert door de Inspectie Leefomgeving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deelnemer: Fitness & Beauty Palace: Een ieder die een overeenkomst sluit met Fitness & Beauty Palace. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Extranet

Algemene voorwaarden Extranet Algemene voorwaarden Extranet Naam afdeling of projectteam: SDKP Datum: 24-10-2014 Versie: 3.0 A. Algemeen Artikel A.1 Definities In de Algemene voorwaarden extranetworden de met hoofdletters beginnende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Artikel 1 Geldigheid en prijs a. U-OV Sterabonnementen zijn geldig in alle bussen van U-OV

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten - v. 1 juli 2017

Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten - v. 1 juli 2017 Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten - v. 1 juli 2017 Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten zijn van toepassing op maanden

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS

ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS Artikel - 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden (algemene tankpas voorwaarden) zijn van toepassing op het gebruik van de Calpam tankpas (Tankpas) en de

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Verklaring van namen en begrippen

Verklaring van namen en begrippen Abonnementsvoorwaarden Aquabus B.V. Geldig vanaf: 1 juni 2014 Aquabus abonnementsvoorwaarden Algemeen Aquabus BV is de exploitant van de Waterbus en Aqualiner veerdiensten. Aquabus kent abonnement(en)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere opdrachtgever die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN STICHTING SOCIOCRATISCH CENTRUM NEDERLAND

LEVERINGSVOORWAARDEN STICHTING SOCIOCRATISCH CENTRUM NEDERLAND LEVERINGSVOORWAARDEN STICHTING SOCIOCRATISCH CENTRUM NEDERLAND Versie 2015 Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Op alle met het Sociocratisch Centrum gesloten overeenkomsten zijn de volgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie