Socks News. Een fitte start! Agenda. Nieuwsbrief Old Socks Uitgave 1 (2014)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Socks News. Een fitte start! Agenda. Nieuwsbrief Old Socks Uitgave 1 (2014)"

Transcriptie

1 Socks News Agenda - 27 maart : Een avond met de podoloog. Jos de Jager vertelt u deze avond alles over voeten en schoenen, de verschillende soorten voeten, soorten schoenen en welke voet het best past in welke schoen. Gedurende deze avond kunt u geen schoenen kopen, maar geeft Jos de Jager alleen de voorlichting! Van uur in het VCM. Citaten van de week: - Leerplicht heb je op je 5 e jaar, beweegplicht vanaf je 50 e! - De brief alleen was voor mij al voldoende om op de fiets te stappen! Een fitte start! De maand januari is met veel actie van start gegaan. In elk geval voor onze vereniging! En misschien heeft u ook wel meegedaan aan de fittesten die we gehouden hebben in Malden, Heumen, Over- en Nederasselt, of heeft u uw bijdrage geleverd aan onze collega sportvereniging in Mook en Middelaar. Nu maar hopen dat velen zich aansluiten bij de Socks en zo weer wat nieuw bloed in de vereniging brengen. Verjonging is nodig voor elke vereniging. De Socks bestaan inmiddels tien jaar en naast de gezelligheid en al onze sportieve actie moeten we natuurlijk ook ons bestand jong en vitaal houden. Daarom gaan we ook nieuwe activiteiten aanbieden. Veel senioren willen hardlopen, anderen willen mountainbiken. Met running zijn we begonnen, voor biken zoeken we nog een docent. De lente brengt misschien ook daarvoor een docent. Ook dynamic tennis willen we als zaalactiviteit gaan uitrollen. Misschien leven er onder u nog andere wensen... Laat het weten, we bekijken alle ideeën nauwgezet en enthousiast op haalbaarheid. Intussen hebben we ook - nog net op het randje van januari - onze nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. We hebben gehoord dat velen het een leuke bijeenkomst vonden. De dia's van alle groepen en de kennismaking met curling (in de zaal) zijn hartstikke goed ontvangen. En niet te vergeten: fantastisch wat een bakkunst er onder onze leden bestaat! En wat geweldig dat jullie ons allemaal verwend hebben met die talenten! Hartverwarmend en een prima signaal dat de sfeer in de vereniging goed is. Of moet ik nu smaakvol of heerlijk zeggen? Dat was al dat gebak in elk geval wel! Namens het bestuur van harte een sportief jaar gewenst en natuurlijk alle goede voor u en al degenen die u lief zijn! Sportieve groet! Hans van Zonneveld

2 Terugblik Lezing en Fittest Op 16 januari 2014 heeft Maria Hopman weer voor een volle zaal gezorgd met haar lezing Gezonder oud worden door middel van beweging. Ruim 200 mensen luisterden aandachtig naar het verhaal van Maria: sport en bewegen zijn een essentieel om gezond oud te worden. Met deze informatie zijn veel mensen naar de fittest gegaan. Zo waren er fittesten op 18 januari in De Brede School De Komeet, 24 januari in De Passelêgt en de dag erna op 25 januari in de Terp. In totaal hebben bijna 200 mensen deelgenomen aan deze dagen waarvan ongeveer 20% al sportief actief is of al lid van de Old Socks. Van de andere 80 % hebben maar liefs 150 deelnemers zich ingeschreven voor een introductieprogramma! Al bij al waren het erg succesvolle en sportieve dagen! Zonder de testleiders was dit niet gelukt, bedankt voor jullie tijd en inzet! Docenten/Studenten Zoals u misschien al weet, lopen er een aantal stagiaires rond bij de Socks. Stagiaires die op organisatorisch vlak bij In Beweging werk verrichten, maar ook stagiaires die dit jaar bij Marian het vak hebben geleerd en nu gediplomeerd lessen geven. Dit zijn Merle Kleintjens (sportief wandelen), Eveliene Annink (sport en spel) en Joshua Arens (nordic walking). De plekken die zijn vrijgekomen voor stagiaires worden ingevuld door twee andere ROC sport & bewegen studenten. Dit zijn Kevin Boelders en Jesse Derksen. Merle Joshua Eveliene Jesse Kevin Ans Cathalien Leon Tevens is ons docententeam versterkt met Leon Nillissen (hardlooptrainer), Ans Rensen (allround wandeldocent) en Cathalien Hendriks (sportdocent)

3 Nieuw Hardlopen Hardlopen is gezond en lopen is in. De Hardloop Socks starten een nieuwe groep voor beginners. Ieder maandagochtend om uur wordt er gestart vanaf de manege VCM aan de Lierseweg in Malden. Iedereen kan meedoen, jong en ouder, wel of geen ervaring, Leon Nillessen, de allround hardlooptrainer begeleidt je hierbij. Naast de les op maandagochtend krijg je ook een schema mee naar huis om de training vanuit huis 2 keer per week bij te houden. Na circa 8 weken ga je al mee met de trainingsgroep die start om 9.00 uur. Inlichtingen en opgeven kan bij: sportimpuls@oldsocks.nl of bel naar Leon: Dynamic tennis Vindt u het leuk om te tennissen, maar niet op een tennisbaan? Dan is dynamic tennis de ideale oplossing voor u! Dynamic tennis wordt gespeeld in een sporthal, dus ook slecht weer hoeft u niet meer in de weg te staan om lekker een balletje te slaan. De andere grote verschillen met gewoon tennis zijn dat u speelt met een zachte bal waardoor de bal minder snelheid heeft tijdens het spelen, dat het veld kleiner is: namelijk de grootte van een badmintonveld, het racket waarmee u speelt dat een kleiner oppervlak heeft en lichter is dan een normaal tennisracket, en daarnaast worden de regels van tafeltennis aangehouden. Iedere week bieden de Socks en Kwiek dynamic tennis aan in Sporthal de Veldschuur in Malden op woensdag van tot uur en op vrijdag van 9.30 tot uur in Sporthal Heuvelland in Groesbeek. Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met het spelletje, en kan iedereen op zijn of haar eigen niveau spelen. Deelname is geheel vrijblijvend: U bent iedere woensdag of vrijdag van harte welkom, en als u een keer niet kunt, komt u de woensdag of vrijdag er op gewoon weer. De kosten voor deelname zijn 4,00 per les. Mocht u vragen hebben bel of mail Joshua Aarens: josh.arens@hotmail.com (06)

4 40 dagen zonder alcohol Voor het 2 e jaar op rij wordt in samenwerking met De Kroonsteen /Vuursteen en de gemeenten Heumen en Mook en Middelaar de actie 40 dagen zonder alcohol georganiseerd. Een actie zeker ook voor 50- plussers, want uit cijfers van het Trimbosinstituut blijkt dat het aantal regelmatige drinkers bij de senioren structureel hoger ligt dan bij de jongeren. Met deze wetenschap in het achterhoofd hoopt de organisatie iedereen bewust te maken van de gevaren van alcohol. Ook dat ene drankje is van invloed op het slaapgedrag, concentratievermogen en gewicht. Vandaar de actie, te beginnen na de carnaval en dan doorgaan tot Pasen! Doe mee, meld je aan op 40dagenzonderalcohol2014@gmail.com of via de facebookpagina, 40 dagen zonder alcohol en voor vragen kunt u altijd terecht op !

5 Belangrijk Roosterwijziging! In het rooster zijn enkele wijzigingen. Om te reserveren met een strippenkaart is het handig om eerst even op het juiste rooster te kijken. Dat is eerder deze week naar een ieder met een strippenkaart gezonden, via de mail of per post. Andere punten En na de introductieperiode? Na de 10 weken introductie maakt u de keus om door te gaan bij de Socks. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Er wordt contact (in de zaal of telefonisch) met u gezocht in de laatste week van maart of eerste week van april. Extra mogelijkheden voor de stippenkaart: Alle deelnemers met een strippenkaart mogen bij Laco gratis een keertje komen zwemmen. Neem hiervoor contact op met Laco zelf: En bij de tafeltennisvereniging de Kroon is een gratis proefles mogelijk. Medewerker aan het woord Dit keer geven we het woord aan Eveliene Annink, zij geeft u een indruk over haar lessen in Overasselt. Inmiddels al twee sportweken verder en wat gaat het goed! Na de eerste week had iedereen gezonde spierpijn. De sfeer in de groep zit er goed in en we lachen, maar zweten met zijn allen heel wat af. Tijdens de warming-up lekker de kans om bij te kletsen. Dan is het even werken geblazen met verschillende oefeningen van kracht oefeningen tot balans oefeningen. Na het harde werken is het tijd voor een spel en de groep is gezond fanatiek, maar vooral de gezelligheid staat voor op. We begonnen met 24 en het zijn er nog steeds 24. We bewegen, maken plezier, werken hard en de sfeer is goed! Wat wil je nog meer?! Met sportieve groeten, Eveliene Annink.

OOH Beweegt. Programma 2016/2017. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2016/2017. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2016/2017 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF We gaan alweer het derde jaar in van ons beweegprogramma voor het personeel van OOH. Waarom eigenlijk dit programma? Het

Nadere informatie

Bewegen in Veldhoven

Bewegen in Veldhoven Bewegen in Veldhoven Dynamic Tennis Tafeltennis Bewegen in het Water Therapeutische Gym Wandelen in variaties Therapeutische Gym Iedere week verantwoorde gymles onder deskundige leiding Blijf bewegen!

Nadere informatie

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2018/2019 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF Binnen OOH vinden we het belangrijk dat de mensen die op onze scholen werken vitaal zijn. Vitaliteit bevat vele aspecten:

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

OOH Beweegt. Programma 2017/2018. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2017/2018. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2017/2018 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF Binnen OOH vinden we het belangrijk dat de mensen die op onze scholen werken vitaal zijn. Vitaliteit bevat vele aspecten:

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Waarom is ons plan zó goed?

Waarom is ons plan zó goed? Sport je fit! Wat is ons plan? Wij willen kinderen meer laten sporten. Alle leerlingen van groep 8 in de gemeente Woudrichem gaan 5 verschillende sportverenigingen bezoeken. Waarom is ons plan zó goed?

Nadere informatie

SPORTWEKEN. Wist je dat...

SPORTWEKEN. Wist je dat... Update AH Sportweken Beste Sportclub, In deze AH Sportweken-update willen we je graag inspireren met artikelen rondom de AH Sportweken. Zo hebben we op 19 oktober een toffe herfstactiviteit en delen we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

September 2015. Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen

September 2015. Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen September 2015 Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen Inleiding Bewegen is een belangrijk aspect voor een gezonde leefstijl. Ook het bewegen op latere leeftijd brengt veel gezondheidsvoordelen

Nadere informatie

Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016

Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016 Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016 d e v e r b i n d e n d e f a c t o r VRIJWILLIGERSWERK OUDERENWERK JONGERENWERK WIJKWERK CULTUUR SPORT STEUNPUNT MEDELANDERS ACCOMMODATIEBEHEER MANTELZORGONDERSTEUNING

Nadere informatie

MARKTONDERZOEKVERSLAG. Goldensports, juni 2016

MARKTONDERZOEKVERSLAG. Goldensports, juni 2016 MARKTONDERZOEKVERSLAG Goldensports, juni 2016 Marktonderzoek Golden sports juni 2016 Inleiding In juni 2016 hebben 63 deelnemers van GoldenSports de vragenlijst ingevuld (zie bijlage 1). De vragenlijsten

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

MEERSSEN IN BEWEGING

MEERSSEN IN BEWEGING MEERSSEN IN BEWEGING Nationale Sportweek 2014 - zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 april. Judoclub Bunde Geïnteresseerden kunnen 2 weken gratis proeflessen volgen. Judoclub Bunde gymzaal "de Koprol" op

Nadere informatie

Programmaboekje Tafeltennisfeest Schoolsport. Sportief Zeist

Programmaboekje Tafeltennisfeest Schoolsport. Sportief Zeist Schoolsport Wij zijn namens ZTTV en Sportief Zeist verheugd dat wij jullie school (hopelijk) mogen ontvangen op het tafeltennisfeest 2018. Deze vind plaats op zaterdag 6 januari 2018 in de sporthal Vollenhove

Nadere informatie

Van de jeugdcommissie

Van de jeugdcommissie Van de jeugdcommissie Een terugblik op 2016 Startactiviteit. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een survival in het Zwettebos te Sneek. Verzamelen bij de tennisbaan en toen met zijn allen op de fiets

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

Group Fitness rooster

Group Fitness rooster Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit en we zijn er zelf verantwoordelijk voor. Maar geven we het ook de aandacht die het verdient? Een paar uurtjes sporten per week maakt al een wereld van verschil.

Nadere informatie

Algemene enquête 50+ Sport en Spel, gehouden in februari 2014

Algemene enquête 50+ Sport en Spel, gehouden in februari 2014 Algemene enquête 50+ Sport en Spel, gehouden in februari 2014 Uitslag en bestuursvoorstellen 20 mei 2014 In februari 2014 heeft het bestuur van vereniging 50+ Sport en Spel een onderzoek onder de leden

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari Wij wensen jullie allemaal dan ook een gezond en sportief 2016! Sparta Nieuwsbrief Januari Pagina 1.

Nieuwsbrief Januari Wij wensen jullie allemaal dan ook een gezond en sportief 2016! Sparta Nieuwsbrief Januari Pagina 1. Nieuwsbrief Januari 2016 Turnkuil Sparta 2015/ 2016 Sparta heeft afgelopen jaar een wisseling van het voltallige bestuur gehad. Afgelopen zomer hebben we het stokje overgedragen gekregen. Met vijf man/

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Geslaagde clinic Wandelvoetbal bij v.v. ONI

Geslaagde clinic Wandelvoetbal bij v.v. ONI In de nieuwsbrief Dongen Beweegt! vindt u informatie en achtergronden over sport en bewegen in de gemeente Dongen. De nieuwsbrief verschijnt 8 tot 10 keer per jaar. Geslaagde clinic Wandelvoetbal bij v.v.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Maand van de sportclub! Westerlo

Maand van de sportclub! Westerlo Maand van de sportclub! Westerlo Welke Westelse sportclubs zetten hun deuren open in september? In september vindt de Maand van de Sportclub plaats. Westelse sportclubs kunnen dan hun club en werking extra

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Vaste activiteiten Ingezonden stukje Ouderentoeslag Kerstviering Spooktocht Hier zijn we dan weer met onze nieuwsbrief. Wij hopen dat jullie het nieuwe jaar allemaal goed

Nadere informatie

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier GROEPSLESSEN v.a. 3-10-16 09:00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal Maandag 18:45-19:15 Move your body 19:30-20:00 Crossfit 19:30-20:20 Zumba 20:30-21:15 Insanity 09:00-09:50 Total body

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO!

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Voorwoord Van maandag 12 juni tot en met zaterdag 17 juni wordt er in het dorp Ooltgensplaat een Sportweek georganiseerd. Deze week bestaat uit sportieve

Nadere informatie

Programmaboekje Groep 7

Programmaboekje Groep 7 Programmaboekje Groep 7 Gemeente Putten 20 april 2018 Voorwoord Op vrijdag 20 april 2018 vieren we voor de zesde keer de KoningsSpelen met als thema BinnensteBuiten. De Koningsspelen dagen iedereen dit

Nadere informatie

Aanvangsniveau van dit schema is minimaal 5 km (30-40 minuten) achter elkaar kunnen hardlopen!

Aanvangsniveau van dit schema is minimaal 5 km (30-40 minuten) achter elkaar kunnen hardlopen! De Veenlopers Basis trainingsschema 10 km De basis trainingschema s zijn volgens de SouplesseMethode / EMI (Ervaren Mate van Inspanning) opgebouwd. Deze trainingsmethode heeft ten opzichten van andere

Nadere informatie

Senioren Sportgids. Amsterdam-Zuid

Senioren Sportgids. Amsterdam-Zuid Senioren Sportgids Amsterdam-Zuid Inhoudsopgave De Pijp--------------------------------------------------------------------- 1. Aerobic 55+ 6 2. Badminton 7 3. Bewegen op muziek 8 4. Buikdansen 9 5. Chi

Nadere informatie

Meer Bewegen Voor Ouderen

Meer Bewegen Voor Ouderen Kom ook in beweging en houdt uzelf fit Meer Bewegen Voor Ouderen In beweging blijven kan op allerlei manieren. In deze folder vindt u een overzicht van al onze activiteiten op dit gebied. Meer Bewegen

Nadere informatie

Berg en Dal,

Berg en Dal, Berg en Dal, 01-04- 16 Betreft: nieuwsbrief 7 Bijlagen: - Verslag partnerschapscommissie - Oproep nieuw MR-lid - Wat doet de MR en wie zit erin - Berg en Dals Bloei uitgebreid de activiteiten april / mei

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Start met bewegen. Tips voor gezond bewegen

Start met bewegen. Tips voor gezond bewegen Start met bewegen Tips voor gezond bewegen Start met bewegen Voel je fitter en gezonder Inleiding Starten met meer bewegen is een gezond besluit. Bij bewegen denk je misschien aan intensief sporten zoals

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7 november 2016

Nieuwsbrief nr. 7 november 2016 Eerste editie September Sportmaand In september 2016 hebben we voor het eerst een September Sportmaand georganiseerd. Een maand waarin we samen met sportaanbieders het sport- en beweegaanbod binnen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

NIEUWSFLITS BIJLAGE. Ingezonden mededelingen 18 april Volley 2B Volleybal clinic op het Baken bij Koningsdag

NIEUWSFLITS BIJLAGE. Ingezonden mededelingen 18 april Volley 2B Volleybal clinic op het Baken bij Koningsdag NIEUWSFLITS BIJLAGE Ingezonden mededelingen 18 april 2019 De mededelingen in deze bijlage zijn niet per definitie een aanbeveling van school, maar ons doel is om u hiermee in elk geval veelzijdige kind-gerelateerde

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 5 juni jaargang 94 - nr. 10

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 5 juni jaargang 94 - nr. 10 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 5 juni 2017 - jaargang 94 - nr. 10 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

De Veenlopers. De temponummers zijn ook te vervangen voor het trainen met hartslagzones.

De Veenlopers. De temponummers zijn ook te vervangen voor het trainen met hartslagzones. De Veenlopers Basis trainingsschema 10 km De basis trainingschema s van de Veenlopers zijn volgens de SouplesseMethode / EMI opgebouwd. Deze trainingsmethode heeft ten opzichten van andere trainingschema

Nadere informatie

Basis trainingsschema 10 km

Basis trainingsschema 10 km Basis trainingsschema 10 km De basis trainingschema s van Mijnhardlooptrainer.nl zijn volgens de SouplesseMethode / EMI opgebouwd. Deze trainingsmethode heeft ten opzichten van andere trainingschema s

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Fitheidstest september Kulturhus de Talter Oldebroek. mede mogelijk gemaakt door:

Fitheidstest september Kulturhus de Talter Oldebroek. mede mogelijk gemaakt door: 15 september 2017 Kulturhus de Talter Oldebroek mede mogelijk gemaakt door: beste deelnemer, score formulier Welkom bij de fitheidstest voor 55-plussers in Kulturhus de Talter. In dit boekje vind je het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Impressie Vitaliteitsevenementen

Impressie Vitaliteitsevenementen Impressie Vitaliteitsevenementen 2012 2013 23 juni 2012 Opening Telefooncentrale 29 juni 2012 Reaal volleyball strandevent 1 3 oktober 2012 Medisch Centrum Alkmaar 1 januari 2013 Nieuwjaarsduik Egmond

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Werkgroep De Vreedzame School

Nieuwsbrief 17. Werkgroep De Vreedzame School Nieuwsbrief 17 vrijdag 1 juni 2018 AGENDA 4 juni Ouders kleuters ontvangen groeiwijzer Vanaf deze week citotoetsen groep 3 5 juni MR vergadering 19.00-21.00 uur BIEB groepen 3-4 7 juni BIEB groepen 5-6

Nadere informatie

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum.

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum. Beste Leden, De vakantie is weer voorbij. We hopen dat u een goede zomer heeft gehad. Wilt u weer beginnen met sporten, maak gerust een afspraak met één van onze instructeurs om weer fris te starten. Zij

Nadere informatie

Z Vragen over sport- en beweegdeelname

Z Vragen over sport- en beweegdeelname 1 Z-219117 Met deze vragenlijst willen wij de huidige sportdeelname en interesses voor nieuw sport- en beweegaanbod onder inwoners van 65 jaar en ouder in Wieringerwerf, Middenmeer, Slootdorp en Kreileroord

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Inschrijfformulier Zaltbommel DutchRunners. Adres :. Geboorte datum:... PC + woonplaats :. Tel:...

Inschrijfformulier Zaltbommel DutchRunners. Adres :. Geboorte datum:... PC + woonplaats :. Tel:... Inschrijfformulier Zaltbommel DutchRunners Naam :. M / V Adres :. Geboorte datum:... PC + woonplaats :. Tel:... Wie zijn de Zaltbommel DutchRunners: De Zaltbommel Dutchrunners is een loopgroep die in 2011

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u elke

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

22 april Gemeente Dongen

22 april Gemeente Dongen 22 april 2016 Gemeente Dongen Inhoudsopgave Inleiding... 3 Schoolinformatie... 4 Groepen 1-6... 4 Groepen 7-8... 4 Dagindeling vrijdag 22 april... 5 Dagprogramma groepen 1-2... 5 Dagprogramma groepen 3-4...

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten 'S-Hertogenbosch en Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten 'S-Hertogenbosch en Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten 'S-Hertogenbosch en Omgeving Uitgave 2 seizoen 2017-2018 Beste vrijwilligers! Het seizoen is weer halverwege, vandaar weer de nieuwsbrief. De volgende onderwerpen komen

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 07-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Noorderschool en Zuiderbasisschool Giethoorn

Nadere informatie

Start to Move door Leo Neuteboom

Start to Move door Leo Neuteboom Start to Move door Leo Neuteboom 7 november 2015 Waarom start to Move? Ik wil dat iedereen verantwoord kan ( leren ) bewegen. Tijdens een bostraining zag ik adspirant sporters ouderwets de vergane trimbaan

Nadere informatie

Het erasmus VmBO Het Er asm Ortstr

Het erasmus VmBO Het Er asm Ortstr Het Erasmus VMBO Spo rts troo m Het Era sm us Spo Want r tie ed! ve t ype s Sportstroom Ben je vaak op het hockeyveld, in het zwembad of op de atletiekbaan te vinden? Ben je sportief en zie je het wel

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 12 9 maart 2017

Schooljaar Nummer 12 9 maart 2017 Schooljaar 2016 2017 Nummer 12 9 maart 2017 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 23 maart. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk op

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 25 jan 2019 190125 volgnummer 20 Musicalvoorstelling

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen

Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen Inleiding Bewegen is een belangrijk aspect voor een gezonde leefstijl. Ook het bewegen op latere leeftijd brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee.

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016 10.00 16.00 uur Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan jong en oud kennis maken met onze sport. Sla je slag in onze slagkooi en gooi een strike op het pitcherscherm.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 Nieuwsbrief Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van Cobbenhagen Sport. Het afgelopen schooljaar heeft de sectie LO hard gewerkt om leerlingen extra beweegmogelijkheden

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie