Vertegenwoordigd door dhr. W.T.J. van Schaijk. Vertegenwoordigd door: <<NAAM>>

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vertegenwoordigd door dhr. W.T.J. van Schaijk. Vertegenwoordigd door: <<NAAM>>"

Transcriptie

1 OVEREENKOMST BEZETTING TER BEDE (bedrijfsruimte) Tussen 1. PREVENDA BVBA, ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het ondernemingsnummer BE , en met maatschappelijke zetel zoals gevestigd aan de Rubensstraat 104 te 2300 Turnhout. Vertegenwoordigd door dhr. W.T.J. van Schaijk. En Hierna genoemd "Prevenda". 2. <<NAAM>>, ingeschreven in het rijksregister of KBO onder het nummer <<NUMMER>>, wonende te <<ADRES>><<POSTCODE>><<WOONPLAATS>> en houder van telefoonnummer: <<TELEFOONNUMMER>> en << >> Definities Vertegenwoordigd door: <<NAAM>> Hierna genoemd "de bezetter". 1. PREVENDA: gespecialiseerd in het beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten; 2. De bezetter te bede: de rechtspersoon of persoon die vrij beroep uitoefent of handel drijft in eigen naam, aan wie een tijdelijk, doch onzeker gebruiksrecht wordt verleend op een door PREVENDA beheerd onroerend goed, of een gedeelte daarvan. 3. De eigenaar: de eigenaar van het onroerend goed, voorwerp van de overeenkomst bezetting ter bede. 4. Ruimte: dat gedeelte van het onroerend goed dat door PREVENDA ter beschikking wordt gesteld aan de bezetter ter bede. Inleiding PREVENDA verleent diensten aan eigenaars van onroerende goederen die tijdelijk leeg staan en aan dewelke de eigenaars een nieuwe (na)bestemming wensen te geven door middel van bijvoorbeeld een verkoop, verhuur, renovatie, sloop, de realisatie van een nieuw bouwproject, en dergelijke meer.

2 Deze dienstverlening is gericht op het voorkomen van de negatieve gevolgen van leegstand en houdt dienvolgens de beveiliging van deze onroerende goederen in en dit teneinde te vermijden dat derden zich zonder recht noch titel in de voormelde onroerende goederen zouden vestigen, dan wel beschadigingen aan deze onroerende goederen zouden aanbrengen door middel van het zich onrechtmatig toegang verschaffen tot dit onroerend goed. Met het oog hierop verkrijgt PREVENDA van de desbetreffende eigenaars de toelating om de voormelde onroerende goederen tijdelijk, in afwachting van de verdere ontwikkelingen, dan wel te geven na- en/of herbestemming, precair ter beschikking te stenen van derden, en dit middels het afsluiten van een overeenkomst bezetting ter bede. Artikel 1: Voorwerp 1.1 PREVENDA verkent hierbij aan de bezetter ter bede, die aanvaardt, de toelating om de ruimte aangeduid als magazijn of kantoor op aangehecht plan met nummer 10. van het onroerend goed zoals gelegen te: <<ADRES-BEZETTING>>, met een grootte van ongeveer : <<AFMETING>> m 2 te gebruiken als <<AARD GEBRUIK>> met het oog op de uitvoering van zijn/haar activiteiten. Gebeurlijk zullen slechts vooraf aangeduide ruimtes van het onroerend goed ter beschikking worden gesteld (desgewenst aangeduid op een aangehecht plan). In dat geval zal het de bezetter te bede niet toegelaten zijn de overige ruimtes te betreden en/of te gebruiken. op straffe van onmiddellijke verbreking van de overeenkomst. De bestemming van het onroerend goed mag niet gewijzigd worden zonder schriftelijke toestemming van PREVENDA die deze wijziging steeds mag weigeren, zonder ze te moeten motiveren en zonder dat de bezetter ter bede recht kan laten gelden op een schadevergoeding gestoeld op deze weigering. 1.2 Partijen komen overeen, en de bezetter ter bede erkent dit uitdrukkelijk, dat het bun gemeenschappelijke bedoeling is dat onderhavige overeenkomst geenszins het karakter aanneemt van een (handelshuurovereenkomst met bestendig karakter, in welke zin ook. Zodoende zal deze overeenkomst op geen enkel ogenblik onderhavig zijn, dan wel gebracht kunnen worden onder de bepalingen van de wet van 30 april verkort de Handelshuurwet. 1.3 Het goed wordt ter beschikking gesteld in zijn huidige staat, gekend door de bezetter ter bede, die verklaart bet goed bezichtigd te hebben en zoals blijkt uit de bij aanvang van de bezetting te. bede opgestelde plaatsbeschrijving, op basis van foto's. 1.4 De bezetter ter bede verbindt zich ertoe zijn maatschappelijke zetel of domicilie niet te vestigen op het adres van het ter beschikking gestelde onroerend goed, rekening houdende met het feit dat huidige overeenkomst slechts een precaire bezetting ter bede uitmaakt.

3 Elke overtreding op huidig artikel 1.4. zal partij PREVENDA het recht geven om, bij kennisname ervan, de overeenkomst te verbreken, met onmiddellijke ingang, ten laste van de bezetter. Ter staving van het domicilie van de bezetter, zal de bezetter PREVENDA een kopij van zijn/haar IDkaart bezorgen, samen met een bewijs van woonst, of uittreksel van de laatste publicatie in het Belgisch Staatsblad met vermelding van de maatschappelijke zetel, alsook een bewijs van "Goed gedrag en zeden". Deze bewijzen zullen als annex aan het contract worden toegevoegd. Artikel 2: Duur 2.1 PREVENDA stelt het onroerend goed slechts voorlopig ter beschikking van de bezetter ter bede, zonder dat deze laatste enige zekerheid verwerft op een gebruiks- en genotsrecht voor een welbepaalde duur. De omstandigheid waarom partijen geen huurovereenkomst sluiten is gelegen in het feit dat de eigenaar en PREVENDA de bezetter ter bede geen zekerheid op een welbepaalde duur kunnen verlenen daar het voormelde onroerend goed tijdelijk leeg staat in afwachting van verkoop, verhuur, renovatie, sloop, dan wel de realisatie van een nieuw bouwproject. De bezetter ter bede is zich terdege bewust van het tijdelijk en onzeker karakter van deze overeenkomst. 2.2 De bezetting ter bede neemt een aanvang op <<AANVANGSDATUM>>, voor een niet te bepalen duur, die maximaal 24 maanden kan bedragen. 2.3 PREVENDA kan te allen tijde een einde stellen aan onderhavige overeenkomst per aangetekend schrijven aan het adres waarop de maatschappelijke zetel van de bezetter ter bede is gevestigd of bij gebreke aan een maatschappelijke zetel het adres waarop de persoon die een vrij beroep uitoefent of handel drijft onder persoonlijke naam woonstkeuze doet zoals bepaald in artikel van onderhavige overeenkomst én/of per , mits het in acht nemen van een opzeggingstermijn van 28 dagen, zonder dat zij de bezetter enige schadevergoeding van welke aard ook verschuldigd is. Hiertoe geeft de bezetter bij de ondertekening van de overeenkomst tevens een adres op waarop hij steeds bereikbaar is. De bezetter ter bede zal PREVENDA stipt op de hoogte houden van alle eventuele wijzigingen m.b.t. dit adres, wijziging van domicilie of maatschappelijke zetel. 2.4 De bezetter kan ten allen tijde een einde stellen aan onderhavige overeenkomst bij aangetekend schrijven. dan wel via op het volgende mits het in acht nemen van een opzeggingstermijn van 28 dagen, zonder dat hij PREVENDA enige schadevergoeding verschuldigd is.

4 2.5 De bezetter ter bede dient uiterlijk op de laatste dag van de opzeggingstermijn het pand verlaten en volledig ontruimd te hebben (d.w.z. volledig leeggemaakt en opgekuist), onder afgifte van de sleutels. Het pand dient te worden achtergelaten in de staat waarin het zich bevond bij de intredende plaatsbeschrijving. Indien het pand bij het verstrijken van de opzeggingstermijn niet volledig zou zijn ontruimd, is PREVENDA gerechtigd de nog aanwezige goederen van de bezetter te laten verwijderen en te laten opslaan op kosten van de bezetter, alsook de ruimte op kosten van de bezetter te laten opkuisen. Artikel 3: Bezettingsvergoeding 3.1 De maandelijkse bezettingsvergoeding wordt vastgesteld op <<EURO>>, en is op voorhand betaalbaar, elke 1ste van de maand. De eerste betaling zal geschieden op vandaag voor de een bedrag gelijk aan eerste maandelijkse bezettingsvergoeding. 3.2 Deze maandelijkse bezettingsvergoeding wordt maandelijks door PREVENDA geïncasseerd middels een terugkerende EUROPESE DOMICILIERING. Indien het bedrag niet geïncasseerd kan worden dan dient de bezetter het verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen handmatig over te maken op rekening KBC-Bank: IBAN: BE BIC: KREDBEBB, de bezetter verbindt er zich toe m.b.t. de betaling van de vergoeding een permanente opdracht voor onbepaalde duur aan te gaan bij een Belgische bank. 3.3 Alle sommen in het kader van deze overeenkomst verschuldigd door de bezetter brengen vanaf hun datum van eisbaarheid en zonder dat dit een uitdrukkelijke ingebrekestelling vereist van rechtswege een verwijlintrest van 10% per jaar op tot aan hun volledige betaling zonder dat dit evenwel afbreuk doet aan de overige rechten van PREVENDA. Artikel 4: Indexering De hoger bedongen bezettingsvergoeding is niet gekoppeld aan de gezondheidsindex. Artikel 5: Waarborg 5.1 Om de goede en volledige uitvoering van zijn verplichtingen te waarborgen, zal de bezetter de som van <<WAARBORGSOM>> storten op rekening van PREVENDA met nummer BE ; met als gestructureerde mededeling : WAARBORGSOM + ADRES BETTING + NAAM. 5.2 Wanneer de naakte waarborgsom niet volstaat - op het einde van de bezetting ter bede - de uitvoering van de verbintenissen van de bezetter te dekken waartoe hij op grond van onderhavige overeenkomst gehouden is, komt deze som PREVENDA toe.

5 5.3 In geen geval mag de waarborg door de bezetter aangewend worden tot betaling van de bezettingsprijs of welk danige lasten in de ruimste tin, tenzij anders overeengekomen. 5.4 Het verstrekken van een waarborg bij aanvang van deze overeenkomst vormt voor PREVENDA een essentiële contractvoorwaarde zonder de welke hij deze overeenkomst niet zou hebben gesloten. 5.5 De intresten van de waarborg komen toe aan PREVENDA. Teneinde de eindafrekening correct te kunnen bepalen, is PREVENDA gerechtigd de waarborg te houden gedurende een periode van maximaal 3 maanden. Artikel 6 Plaatsbeschrijving 6.1 Vooraleer het goed door PREVENDA aan de bezetter voorlopig ter beschikking wordt gesteld, zullen de partijen bij deze overeenkomst samen een omstandige plaatsbeschrijving opmaken op basis van foto's. 6.2 Ook bij het verlaten van bet onroerend goed maken partijen een omstandige plaatsbeschrijving op. De bezetter is bij het verstrijken van deze overeenkomst verplicht het goed terug te geven in dezelfde staat als bij de aanvang van onderhavige overeenkomst, rekening houdend met beschadigingen door ouderdom en overmacht in gevolge een normaal gebruik. De plaatsbeschrijving bij het verlaten van het onroerend goed moet ten laatste worden opgesteld 7 dagen na het einde van deze overeenkomst, om welke reden ook, en dient te gebeuren in onderling overleg. Artikel 7: Onderhoud en herstellingen 7.1 De bezetter verbindt zich ertoe het onroerend goed voorwerp van onderhavige overeenkomst goed te onderhouden en het bij het einde van de duur terug te geven in zijn oorspronkelijke staat zoals blijkt uit de ingaande plaatsbeschrijving. 7.2 De bezetter verbindt zich ertoe alle herstellingen, die krachtens de wet of de gebruiken ten laste van de huurder zouden zijn overeenkomstig artikel 1754 BW, uit te voeren. Hij zal ook de andere herstellingen uitvoeren, voor zover zij veroorzaakt werden door zijn eigen fout of door de fout van een persoon, dier of zaak voor welke hij moet instaan. 7.3 Op straffe van schadevergoeding zal de bezetter PREVENDA onverwijld verwittigen bij aangetekende brief of per mail van elk schade geval waarvan de herstelling ten laste van PREVENDA zou zijn. 7.4 Bovendien zal de bezetter PREVENDA en / of de eigenaar in de gelegenheid stellen elk schadegeval te onderzoeken en eventueel de nodige werken te laten uitvoeren zonder dat de bezetter hierdoor, ongeacht de duur van de werken, recht heeft op een schadevergoeding.

6 Artikel 8: Kosten en lasten 8.1 Het privatieve verbruik van water, elektriciteit, gasolie, gas, T.V.- distributie, telefoon, internet en dergelijke meer, evenals de huur en de kosten van de meters en toestellen, zoals abonnement, plaatsing, afsluiting of vervanging bij opneming van de standen, zijn ten laste van de bezetter. Bij aanvang van de bezetting alsmede bij haar beëindiging zullen de meterstanden worden opgenomen. 8.2 De bezetter ter bede betaalt de gemeenschappelijke kosten en lasten verbonden aan de gemeenschappelijke delen van het eigendom in verhouding tot de oppervlakte van het hem ter beschikking gestelde goed (pro rata) en de duur van zijn bezetting, met uitzondering van de erelonen en administratiekosten van de beheerder van het complex. 8.3 Ter dekking van deze kosten en lasten betaalt de bezetter maandelijks een provisie van <<ONKOSTEN>>. De eerste betaling zal geschieden op vandaag voor een bedrag gelijk aan de som van alle tot op heden verschuldigde kosten; sinds aanvang van de bezetting inclusief de eerstvolgende maand volgend op de datum van ondertekening van het contract. Deze som wordt berekend en aangepast in functie van de afrekening van het afgelopen kwartaal. Tussentijds of bij beëindiging van de overeenkomst volgt als dan een afrekening van de werkingskosten m.b.t. het goed, voorwerp van onderhavige overeenkomst, waarbij de betaalde voorschotten in mindering worden gebracht. De bezetter verbindt zich ertoe binnen de maand na het opstellen van deze definitieve afrekening het door hem des gevallend nog 'verschuldigd saldo te voldoen. Zo echter blijkt dat de voorschotten hoger zijn geweest dan de werkelijke kosten, dan zal de eigenaar het te veel betaalde bedrag terug betalen. Deze maandelijkse provisie dient te worden betaald middels overschrijving op het rekeningnummer van Prevenda met nummer BE De bezetter verbindt er zich toe m.b.t. de betaling van de vergoeding een permanente opdracht voor onbepaalde duur aan te gaan bij een Belgische bank. Indien er een belangrijk verschil bestaat tussen de maandelijkse provisie en het te betalen bedrag, kan PREVENDA ten allen tijde de maandelijkse provisie aanpassen. Artikel 9: Verzekeringen en aansprakelijkheden 9.1 De eigenaar zal een verzekering nemen voor de volledige waarde van het goed ter dekking van zijn aansprakelijkheid tegenover PREVENDA en derden, o.m. voor wat betreft de risico s van burgerlijke aansprakelijkheid, brand en bijkomende risico's, ontploffing-, storm en waterschade en blikseminslag. 9.2 De bezetter zal een verzekering nemen ter dekking van zijn huurdersaansprakelijkheid, zijn aansprakelijkheid tegenover PREVENDA, de eigenaar en derden, o.m. voor wat betreft de risico's van

7 burgerlijke aansprakelijkheid, brand en bijkomende risico's, ontploffing-, storm en waterschade en blikseminslag, en eventueel ter dekking van zijn inboedel. 93 De bezetter ter bede is aansprakelijk voor alle schade die PREVENDA zou lijden t.g.v. de niet naleving van de bepalingen van deze overeenkomst door de bezetter. De bezetter zal in dat geval een schadevergoeding verschuldigd zijn voor de aantoonbare schade welke PREVENDA hierdoor zal lijden. 9.4 De bezetter dient uiterlijk binnen de 14 dagen na ondertekening van onderhavige overeenkomst een kopij van verzekering over te maken aan PREVENDA, het in gebreke blijven hiervan kan onmiddellijke verbreking van de overeenkomst tot gevolg hebben. De kopij zal als annex aan deze overeenkomst toegevoegd worden. 9.5 De bezetter is verplicht om ten minste een bluseenheid te voorzien per 150 m2 te beschermen oppervlakte met een minimum van twee bluseenheden per constructieniveau. PREVENDA sloot een contract af met Sicli, welke de installatie en onderhoud verzorgt voor deze bluseenheden. De bezetter kan via PREVENDA deze een contract voor deze bluseenheden bekomen. De all-in kostprijs bedraagt 5,- per maand per bluseenheid. Artikel 10: Veranderingen aan hel goed De bezetter mag geen veranderingen aanbrengen aan het goed, voorwerp van onderhavige overeenkomst, zonder een voorafgaande en schriftelijke overeenkomst met PREVENDA. Artikel 11: lntuitu personae karakter Onderhavige overeenkomst wordt ten persoonlijke titel gesloten met de bezetter die zijn recht onder levenden niet aan derden mag overdragen, tenzij mits voorafgaandelijke goedkeuring door PREVENDA. Artikel 12: Gebruik 12.1 De bezetter ter bede verbindt zich ertoe het goed te gebruiken als een goed huisvader, met respect voor een reglement van inwendige orde, waarvan de bezetter dan erkent een kopie te hebben ontvangen, zonder de aard of de bestemming ervan te veranderen, en het goed te bewaren en te behouden teneinde het op het einde van deze overeenkomst in goede staat van onderhoud aan PREVENDA terug te geven De bezetter verbindt zich ertoe geen activiteiten te ontwikkelen of handelingen te stellen die het goed in waarde doen verminderen of activiteiten te ontplooien die bodemverontreiniging kunnen doen ontstaan, dit alles op straffe van schadevergoeding indien daartoe grond bestaat De bezetter verbindt zich tot een minimale bezetting van het pand, die PREVENDA dient in staat te stellen aan haar contractuele verplichtingen, d.i. bewaking, beveiliging,... te kunnen voldoen, en

8 die ten laatste 14 dagen na aanvang van deze overeenkomst. De bezetter dient tevens voldoende bereikbaar te zijn in functie van de geplande bezoeken door eigenaar en/of controles door PREVENDA 12.4 De bezetter verbindt zich ertoe om indien zijn activiteit in de ruimte die hem ter beschikking gesteld werd vergunningsplichtig is, de nodige vergunningen aan te vragen en een kopij van deze bekomen vergunning aan PREVENDA te bezorgen, PREVENDA kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor het uitvoeren van activiteit zonder vergunning, noch voor winstderving indien de bezetter de juiste vergunningen niet zou bekomen. Bij het uitoefenen van een activiteit zonder de nodige vergunningen is PREVENDA gerechtigd om de overeenkomst ter bede met onmiddellijke ingang stop te zetten Iedere grove tekortkoming in hoofde van de bezetter ter bede aan zijn verplichtingen voortspruitend uit onderhavige overeenkomst, alsmede een toestand van faillissement, ontbinding, vereffening of de toepassing van de wet op de continuïteit der ondernemingen, rechtvaardigt de beëindiging van deze overeenkomst met onmiddellijke ingang; Onder grove tekortkoming wordt o.m, verstaan: - hel betreden en/of gebruiken van ruimtes van het onroerend goed welke door PREVENDA niet ter beschikking werden gesteld aan de bezetter; - het niet naleven van het huisreglement; - het vestigen van de maatschappelijke zetel of het nemen van domicilie op het adres van het onroerend goed voorwerp van onderhavige overeenkomst; - het laten intrekken van derden, zonder voorafgaandelijke toelating van PREVENDA; - het uitoefenen van activiteiten de welke strafrechtelijk beteugelbaar zijn; - het repetitief te laat betalen van de verschuldigde bezettingsvergoeding én/of kosten; onder repetitief wordt verstaan : een periode van twee maanden; - het niet afsluiten van een verzekeringspolis ter dekking van de huurdersaansprakelijkheid; - het niet storten van de waarborg, zoals vermeld in artikel 5. - het uitoefenen van vergunning plichtige activiteit zonder adequate vergunning Artikel 13: Algemene bepalingen 13.1 Zowel voor de duur van deze overeenkomst als voor alle gevolgen van de overeenkomst nadien kiest de bezetter woonst te: <<CORRESPONDENTIEADRES>>. De bezetter zal hiervoor "bewijs van woonst" afleveren, hetgeen in bijlage aan dit contract zal toegevoegd worden Elke mededeling tussen partijen aangaande de ontbinding of de wijziging van de overeenkomst zal bij keuze geldig worden uitgevoerd middels aangetekend schrijven aan het adres van de maatschappelijke zetel van de bezetter ter bede, dan wel het adres waar de persoon die een vrij

9 beroep uitoefent of handel drijft in eigen naam woonstkeuze doet overeenkomstig artikel 13.1., dan wel per aan het adres door de bezetter opgegeven bij de ondertekening van onderhavige overeenkomst, waarbij partijen de geldigheid van beide communicatiemiddelen aanvaarden. Gelet op de eigenheid van onderhavige overeenkomst zullen alle mededelingen zodoende geldig geschieden per De bezetter ter bede verbindt zich ertoe onder geen beding rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar, of een vertegenwoordiger van de eigenaar De bezetter ter bede verbindt zich ertoe bestemmingsplannen en/of gebeurlijke stedenbouwkundige vergunningen die betrekking hebben op hel pand niet aan te vechten en terzake geen bezwaar of beroep aan te tekenen) c.q. enige andere juridische actie te ondernemen De bezetter ter bede verbindt zich ertoe de nodige administratieve vergunningen nodig voor het uitoefenen van zijn beroepsactiviteiten aan te vragen en is alleen aansprakelijk voor alle gevolgen bij het ontbreken hiervan. Artikel 14: Sleutels 14.1 In geval het pand een sleutelplan heeft van PREVENDA zorgt PREVENDA voor het plaatsen van een unieke cylinder. De bezetter ontvangt 1 sleutel en mag voor eigen gebruik gedupliceerd worden. Bij vertrek dient de originele sleutel ingeleverd te worden. Bij verlies hiervan worden 35,- aan kosten voor nieuwe Cylinder + sleutel in rekening gebracht Indien het pand niet over een PREVENDA sluitplan beschikt dan ontvangt de bezetter eveneens 1 sleutel van de voordeur en staat op zijn kosten in voor de vervanging van de sloten van zijn/haar individuele ruimte. Bij vervanging van een slot in de individuele ruimte, zal hij/zij steeds een duplicaat ter beschikking stellen van PREVENDA. De bezetter is aansprakelijk voor het vervangen van het slot en maken van duplicaten van de sleutels van de voordeur bij verlies zijn/haar sleutel. Bijkomende sleutels alsook verlies van sleutels zullen aangerekend worden aan 35,- per sleutel. Artikel 15: Bevoegdheid en toepasselijk recht Alle geschillen waartoe dit contract aanleiding zou kunnen geven, vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechter van de plaats waar het goed gelegen is. Partijen komen overeen dat op deze overeenkomst Belgisch recht van toepassing is. Artikel 16: Nietigheidsclausule Wanneer enige bepaling van deze overeenkomst nietig zou zijn, blijven de overige bepalingen onverminderd van toepassing.

10 Deze overeenkomst vervangt eventuele voorgaande, eventuele achterstallige betalingen blijven verschuldigd. Opgemaakt in 3 exemplaren, waarvan elke partij verklaart één origineel ondertekend exemplaar te hebben ontvangen, te Antwerpen, op <<DATUM>>, PREVENDA BVBA, vertegenwoordigd door, de bezetter ter bede, (naam en hoedanigheid) (naam en hoedanigheid) Handtekening, Handtekening,

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

BEZETTING TER BEDE. Het Autonoom Gemeentebedrijf Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk,

BEZETTING TER BEDE. Het Autonoom Gemeentebedrijf Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk, BEZETTING TER BEDE TUSSEN De gemeente Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk, vertegenwoordigd door het College van Burgemeester en Schepenen, voor wie optreden, de dhr Bert Ceulemans,

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Huurovereenkomst woonhuis/appartement

Huurovereenkomst woonhuis/appartement Huurovereenkomst woonhuis/appartement Tussen de ondergetekenden : Hierna genoemd "de verhuurder"; en Hierna genoemd "de huurder"; is het volgende overeengekomen : De verhuurder verklaart te verhuren aan

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF LET OP: Deze modelhuurovereenkomst voldoet niet aan de vereisten van de wet van 20 februari 1991 betreffende de huurovereenkomsten voor woningen die dienst doen

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT Tussen: gsm:.. rijksregisternummer... hierna "verhuurder" genoemd, en: gsm:.. rijksregisternummer... gsm:.. rijksregisternummer... hierna "huurder(s)" genoemd,

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST Tussen de ondergetekenden : 1..... (naam, voornaam, adres/handelsbenaming, maatschappelijke zetel) Hier vertegenwoordigd door... (naam, voornaam) en Hierna genoemd de verhuurder

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te:

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te: HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... En: De huurder: Naam en voornaam : Wonende te: Tel: Gsm:. E-mail: Geboorteplaats

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging):

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): GEBRUIKSOVEREENKOMST Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): 1. Partij enerzijds, zijnde het Stadsbestuur van Kortrijk, alhier vertegenwoordigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING CONFEDERATIE VAN IMMOBILIENBEROEPEN VLAANDEREN Document opgesteld door het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen vzw. Huidig document betreft een voorbeeld ter duiding van bepaalde passages

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST Tussen 1. De heer en mevrouw Koenraad Vervaecke Katrien Vandepitte, Samenwonende te 8370 Blankenberge, Kerkstraat 380, hierna genoemd verhuurders en 2. Naam venootschap., ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST :

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : 1 ) TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN TUSSEN: De Heer PARTIJ X, Geboren te op wonende te 8000 BRUGGE straatnaam ondernemingsnummer: 0000.000.000 Hierna genoemd : PARTIJ X EN: De Heer

Nadere informatie

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER)

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) FARMAFlux Archimedesstraat 11 1000 Brussel KBO 0536.680.412 MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) Tussen apotheker

Nadere informatie

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris gelieve de volgende bepalingen aandachtig door te nemen en ingevuld terug te sturen met een elektronische handtekening ARTIKEL 1. VOORWERP

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT GESLOTEN BUITEN DE ONDERNEMING, MET STILZWIJGENDE VERLENGING Buiten verkoopruimten gesloten overeenkomst : iedere overeenkomst tussen de vastgoedmakelaar en de opdrachtgever

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor), en hierna te

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST

HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST Tussen: hierna "verhuurder" genoemd, en: hierna "huurder(s)" genoemd, Die verklaren zich hoofdelijk en ondeelbaar borg te stellen voor alle

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. Voice Master BVBA, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Burgemeester Kenisstraat 1, alhier vertegenwoordigd door Mevrouw B. Thewissen, zaakvoerder. hiernagenoemd

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt 1. 1. Voorwerp van de dienstverlening en taak van de advocaat 3

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt 1. 1. Voorwerp van de dienstverlening en taak van de advocaat 3 Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt 1 Tussen : hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor) en hierna te noemen de cliënt(en) 2 Wordt het volgende overeengekomen : 1. Voorwerp van

Nadere informatie

Adres, Postcode, Plaats

Adres, Postcode, Plaats HUUROVEREENKOMST VOOR BEPAALDE TIJD ONDERGETEKENDEN: Naam : Adres : Postcode / plaats : Telefoon : Mobiele nummer : E-mail adres : IBAN rekeningnummer : Hierna te noemen verhuurder en beheerder. Naam :

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

OVEREENKOMST LASTGEVING

OVEREENKOMST LASTGEVING 13/428 OVEREENKOMST LASTGEVING Tussen de ondergetekenden enerzijds:.., met maatschappelijke zetel te, KBO.., alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar...., de heer En anderzijds: Hierna de «lastgever»

Nadere informatie

BIJLAGE. Tussen de ondergetekenden:

BIJLAGE. Tussen de ondergetekenden: BIJLAGE Bijlage nr. 1 Huurovereenkomst Tussen de ondergetekenden: de vzw t Stad-huis, vertegenwoordigd door Mark Touchant, voorzitter, en Luc Roose, penningmeester, met maatschappelijke zettel te 1000

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : De heer Nicolas Vanspeybrouck, advocaat met kantoor te 8660 DE PANNE. hierna te noemen de advocaat en hierna te noemen de cliënt(en) Wordt het volgende

Nadere informatie

BRUSSELS GEWEST

BRUSSELS GEWEST BRUSSELS GEWEST AANHANGSEL 4, deel 1 : MEDEHUUR TUSSEN a. Dhr/Mevr. (1)..... Dhr/Mevr. (1)...... OF b. N.V./B.V.B.A./V.Z.W. (1)...... représentée par Mr/Mme (1)....... (hierna genoemd «de verhuurder»)

Nadere informatie

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder";

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen de Verhuurder; Tijdelijke huurovereenkomst De ondergetekenden: 1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder"; 2... [naam huurder], geboren op.. [datum] te [geboorteplaats], thans wonende te [plaats], hierna

Nadere informatie

QUICK-SCAN HUUR- EN GEBRUIKSOVEREENKOMST GEBRUIK SCHOOLSPORTACCOMMODATIES DOOR DERDEN

QUICK-SCAN HUUR- EN GEBRUIKSOVEREENKOMST GEBRUIK SCHOOLSPORTACCOMMODATIES DOOR DERDEN Korte samenvatting QUICK-SCAN HUUR- EN GEBRUIKSOVEREENKOMST GEBRUIK SCHOOLSPORTACCOMMODATIES DOOR DERDEN In dit document geven we een overzicht van alle elementen die in een goede overeenkomst tussen de

Nadere informatie

One Stop juridisch dienstverlening

One Stop juridisch dienstverlening One Stop juridisch dienstverlening Tussen : Blienberg Advocaten, met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen en met ondernemingsnummer BE0821.842.792 hierna genoemd: het advocatenkantoor

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN TIJDELIJKE BEZETTING (BEZETTING TER BEDE)

OVEREENKOMST VAN TIJDELIJKE BEZETTING (BEZETTING TER BEDE) OVEREENKOMST VAN TIJDELIJKE BEZETTING (BEZETTING TER BEDE) Tussen de vzw Samenlevingsopbouw Antwerpen stad, en hierna genoemd de bezetter Deze overeenkomst regelt de tijdelijke bezetting van een woning

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 KORTRIJK, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat, en hierna te noemen

Nadere informatie

BEMIDDELINGSPROTOCOL. [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon]

BEMIDDELINGSPROTOCOL. [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon] BEMIDDELINGSPROTOCOL TUSSEN : [naam, voornaam en woonplaats voor een natuurlijke persoon] Hierna, [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon]

Nadere informatie

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Gelieve de hierna volgende bepalingen aandachtig door te nemen en ingevuld terug te sturen ARTIKEL 1. VOORWERP VAN DE OVEREENKOMST De verhuurder

Nadere informatie

SPONSORINGOVEREENKOMST (voorbeeld)

SPONSORINGOVEREENKOMST (voorbeeld) SPONSORINGOVEREENKOMST (voorbeeld) TUSSEN naamloze vennootschap/ bvba, met maatschappelijke zetel gevestigd te.. B.T.W. nummer BE.., ingeschreven in het handelsregister van.onder het nummer., vertegenwoordigd

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : Mevrouw Lynn Meeuwissen BTW-nr.: BE 0839 091 075 Kantooradres: Laagland 22 2930 Brasschaat Telefoon: +32 303 72 77 GSM: +32 493 25 45 31 Mail: advocaat@lynnmeeuwissen.be

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. Voice Master BVBA, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Burgemeester Kenisstraat 1, alhier vertegenwoordigd door Mevrouw B. Thewissen, zaakvoerder. hiernagenoemd

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 4 december 2013 Besluit nummer: 2013_GR_01260 Onderwerp: Sluiten van een huurovereenkomst voor het onroerend goed gelegen te Sint-Amandsberg, Groot

Nadere informatie

OVEREENKOMST DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST DIENSTVERLENING p. 1 Tussen de ondergetekenden : OVEREENKOMST DIENSTVERLENING 1. De vennootschap / vereniging... (naam en rechtsvorm), met maatschappelijke zetel te... (plaats), met ondernemingsnummer... (nummer en RPR),

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN. 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN. 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden 1.1 Alle verhuringen uitgaande van de BECONA NV worden aangegaan onder de hierna vermelde voorwaarden.

Nadere informatie

AANHANGSEL BIJ DE BEDRIJFSHUUR. Voorstel voor een aanhangsel van het type leegstaande verdiepingen

AANHANGSEL BIJ DE BEDRIJFSHUUR. Voorstel voor een aanhangsel van het type leegstaande verdiepingen AANHANGSEL BIJ DE BEDRIJFSHUUR Voorstel voor een aanhangsel van het type leegstaande verdiepingen April 2014 Ontwikkeld in opdracht van de Directie Huisvesting Brussel Stedelijke Ontwikkeling Staatssecretaris

Nadere informatie

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER)

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) FARMAFlux Archimedesstraat 11 1000 Brussel KBO 0536.680.412 MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) Overeenkomst verwerker

Nadere informatie

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris gelieve de volgende bepalingen aandachtig door te nemen en ingevuld terug te sturen met een elektronische handtekening ARTIKEL 1. VOORWERP

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen 1 te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

1 Stichting DUWO, gevestigd te Delft, verder: DUWO en verhuurder ;

1 Stichting DUWO, gevestigd te Delft, verder: DUWO en verhuurder ; Partijen: 1 Stichting DUWO, gevestigd te Delft, verder: DUWO en verhuurder ; 2 Contactnummer: Naam: Geboortedatum: Nationaliteit: Onderwijsinstelling: verder: huurder, die bij aanvang van de huur de hoedanigheid

Nadere informatie

TALENSIA. Objectieve Aansprakelijkheid in geval van Brand of Ontploffing. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Objectieve Aansprakelijkheid in geval van Brand of Ontploffing. Specifieke bepalingen TALENSIA Objectieve Aansprakelijkheid Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens van toepassing.

Nadere informatie

OVEREENKOMST inzake consignatie

OVEREENKOMST inzake consignatie OVEREENKOMST inzake consignatie DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid., gevestigd aan de. te., ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw. in de functie

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen: Huurovereenkomst Ondergetekenden: 1. Hoogerbrugge & Partners (handelsnaam: MB67 Offices), gevestigd Middel Broekweg 67, 2675 KG Honselersdijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

NIET EXCLUSIEVE VERHUUROPDRACHT

NIET EXCLUSIEVE VERHUUROPDRACHT NIET EXCLUSIEVE VERHUUROPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online.

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op, en maken deel uit van de overeenkomst ketel garantie contract tussen u en Sani & CV

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

CO-PRODUCTIEOVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN (Model co-financiering) ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer

CO-PRODUCTIEOVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN (Model co-financiering) ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer CO-PRODUCTIEOVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN (Model co-financiering) De ondergetekenden: 1 (naam en rechtsvorm) woonplaats: OF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT 1. Aanvaarding en toepasselijkheid van deze voorwaarden Door het gebruik van de diensten van CRYSTAL IT BVBA (hierna CRYSTAL IT ) en het ter beschikking gestelde

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

CO-PRODUCTIEOVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN (Model co-financiering) ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer

CO-PRODUCTIEOVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN (Model co-financiering) ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer CO-PRODUCTIEOVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN (Model co-financiering) De ondergetekenden: 1 (naam en rechtsvorm) woonplaats: OF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST vzw Emmaüs Beschut Wonen en Psychiatrische Thuiszorg De Sprong Bethaniënlei 87 2980 ZOERSEL tel. 03 385 45 06 fax 03 385 45 07 beschutwonen.zoersel@emmaus.be www.bwdesprong.be VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen:

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam De vennootschap.. vertegenwoordigd door - de Verhuurder EN: handel drijvende onder de naam De vennootschap... vertegenwoordigd

Nadere informatie

Model onderhuurcontract

Model onderhuurcontract Model onderhuurcontract ONDERGETEKENDEN #naam verhuurder# gevestigd/ wonende te #vestigingsplaats# hierna te noemen 'verhuurder', ingeschreven in het handelsregister onder nummer #nummer#, vertegenwoordigd

Nadere informatie

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt Tussen : Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen hierna te noemen het advocatenkantoor en hierna te noemen

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt 1

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt 1 Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt 1 Tussen : hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor) en hierna te noemen de cliënt(en) 2 Wordt het volgende overeengekomen : 1. Voorwerp van

Nadere informatie

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond)

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene

Nadere informatie

NEMEN IN OVERWEGING DAT

NEMEN IN OVERWEGING DAT Model huurcontract ONDERGETEKENDEN #naam verhuurder# gevestigd/ wonende te #vestigingsplaats# hierna te noemen 'verhuurder', ingeschreven in het handelsregister onder nummer #nummer#, vertegenwoordigd

Nadere informatie

DRAFT HUUROVEREENKOMST. voor een studentenkamer !!!!!

DRAFT HUUROVEREENKOMST. voor een studentenkamer !!!!! HUUROVEREENKOMST voor een studentenkamer Tussen de ondergetekende partijen: Enerzijds, Maatschap Blindestraat Zestien, met maatschappelijke zetel te Kloosterstraat 53 2270 Herenthout verder genoemd de

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT TUSSEN: ... Verder genoemd de advocaat EN: ... Verder genoemd de cliënt WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT TUSSEN: ... Verder genoemd de advocaat EN: ... Verder genoemd de cliënt WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT: OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT TUSSEN: Verder genoemd de advocaat EN: Verder genoemd de cliënt WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT: Art. 1. Voorwerp van de dienstverlening en opdracht van de advocaat

Nadere informatie

VOORBEELD HUUROVEREENKOMST

VOORBEELD HUUROVEREENKOMST VOORBEELD HUUROVEREENKOMST De ondergetekenden: De..., statutair gevestigd en kantoorhoudende te..., aan de... nr... hierna te noemen: "verhuurder", en 1...., geboortedatum:.. 2...., geboortedatum:.. wonende

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

LITERAIR UITGAVECONTRACT

LITERAIR UITGAVECONTRACT LITERAIR UITGAVECONTRACT Tussen partij enerzijds Naam en voornaam: Adres: hierna de Auteur genoemd, en partij anderzijds De vennootschap met maatschappelijke zetel te: ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014

Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014 Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014 Huurovereenkomst nummer : Tussen de ondergetekende partijen : Enerzijds - Bvba C Vermeyen, Hoogboomsteenweg 7, 2000 Antwerpen, ondernemingsnummer

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt Overeenkomst tussen advocaat en cliënt Tussen : hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor) en hierna te noemen de cliënt(en) Wordt het volgende overeengekomen : 1. Voorwerp van de dienstverlening

Nadere informatie

TALENSIA. Objectieve Aansprakelijkheid in geval van brand of ontploffing. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Objectieve Aansprakelijkheid in geval van brand of ontploffing. Specifieke bepalingen TALENSIA Objectieve Aansprakelijkheid in geval van brand of ontploffing Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst

Nadere informatie

OVEREENKOMST ADVOCAAT - PRIVATE CLIËNT

OVEREENKOMST ADVOCAAT - PRIVATE CLIËNT OVEREENKOMST ADVOCAAT - PRIVATE CLIËNT TUSSEN : Mr. du Moulin Evelyne, optredend als zaakvoerder van de BVBA ADVOCATEN DU MOULIN & PARTNERS - hierna genoemd advocaat - EN : - hierna genoemd de cliënt -

Nadere informatie

Overeenkomst voor het gebruik van lokalen van de Bockstael wijkantenne door een vereniging CAR/18/164

Overeenkomst voor het gebruik van lokalen van de Bockstael wijkantenne door een vereniging CAR/18/164 Overeenkomst voor het gebruik van lokalen van de Bockstael wijkantenne door een vereniging CAR/18/164 TUSSEN De Stad Brussel, hier vertegenwoordigd door haar College van Burgemeester en Schepenen in wiens

Nadere informatie

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer:

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer: Licentievoorwaarden Werkingssfeer: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle - al dan niet in deze licentievoorwaarden omschreven - aanbiedingen, werkzaamheden en alle andere transacties door natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA Artikel 1: Definities 1.1. Onder "Petra" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: Petra Investments N.V., met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Moortelbosstraat

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Verhuurder, huurder en het gehuurde Verhuurder Naam; -- Adres; -- Postcode & woonplaats; -- Telefoonnummer; -- Bankrekeningnummer; -- Mail; -- Huurder Naam; --

Nadere informatie

Overeenkomst/machtiging voor het optreden als direct vertegenwoordiger met financiële faciliteiten

Overeenkomst/machtiging voor het optreden als direct vertegenwoordiger met financiële faciliteiten Overeenkomst/machtiging voor het optreden als direct vertegenwoordiger met financiële faciliteiten Ondergetekenden, Opdrachtgever / Direct vertegenwoordigde Bedrijfsnaam :... Adres :... Postcode, Plaats

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW KONTRAKT_NUMMER HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Gebaseerd op het model zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld. Ondergetekenden:

Nadere informatie

Licentieovereenkomst. Gevarenanalyse grondstoffen

Licentieovereenkomst. Gevarenanalyse grondstoffen Licentieovereenkomst Gevarenanalyse grondstoffen 26/11/2013 Licentieovereenkomst TUSSEN: Bemefa vzw, Gasthuisstraat 31, 1000 Brussel Hier vertegenwoordigd door de heer Yvan Dejaegher, directeur-generaal

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen

HUUROVEREENKOMST. Tussen HUUROVEREENKOMST Tussen Linda Dillen Koel Rent Steenovenstraat 56 2040 Antwerpen Berendrecht BTW: BE015.980.306 GSM: 0468 288 296 Email: info@koelrent.be Hierna de verhuurder genoemd, En Naam: Adres: Gemeente:

Nadere informatie

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Ondergetekende hierna te noemen verhuurder EN hierna te noemen huurder zijn het volgende overeengekomen: 1 Het gehuurde, bestemming 1.1 Verhuurder verhuurt aan

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT Tussen de ondergetekenden 1. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G A AN G E T E K E N D V E R Z E N D E N GEMEENTE VELSEN DUDOKPLEIN 1 1971 EN IJMUIDEN TEL. : 0255-567200 FAX : 0255-567760 INTERNET: WWW.VELSEN.NL Stichting Solidariteitsgebouw

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST RECREATIEOBJECTEN

HUUROVEREENKOMST RECREATIEOBJECTEN HUUROVEREENKOMST RECREATIEOBJECTEN Ondergetekenden: de heer, geboren.. te., zich identificerend met.., met sofi nummer, gehuwd mevrouw, geboren.. te.., zich identificerend met., met sofi nummer, beiden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

Huurovereenkomst met een student betreffende woonruimte, als bedoeld in art. 7:274 lid 4 BW

Huurovereenkomst met een student betreffende woonruimte, als bedoeld in art. 7:274 lid 4 BW Huurovereenkomst met een student betreffende woonruimte, als bedoeld in art. 7:274 De ondergetekenden: Woon-, zorg- en activiteitencentrum voor ouderen Vreedenhoff, gevestigd aan de Esperantolaan 2, te

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND TUSSEN: GEMEENTE MERKSPLAS, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen,

Nadere informatie

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking De ondergetekenden: 1 (naam en rechtsvorm) woonplaats: OF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE Art.1 Het OCMW kan een woning als noodopvang ter beschikking stellen

Nadere informatie